اگه این سنجش که من میبینم هر سال از این اشتباها میکنه جواب چند تا سوالش غلطه خدا کنه امسال این کارو نکنهدر راه عمل هیچی حرام نیست!!!!!!!!!!
من پشتم به سنجش گرمه ....
اگه این سنجش که من میبینم هر سال از این اشتباها میکنه جواب چند تا سوالش غلطه خدا کنه امسال این کارو نکنه
من سر شرظم هستماقاااااااااااااا دیگه نشد جاخالی بدین از همین الان بزارین سر سنجش،مثل یه مررررررررررررد وایسین رو حرفتون
ابی تو چی زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عاقااااااااااا
من این مدت لالمونی گرفتم تا فقط کلیدها بیاد................بعد همه اونایی رو که با لجاجت و تعصب رو جوابهای غلطتشون پا فشاری میکردن بابزنم تو سرشون و خودمم
![]()
ابی تو چی زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اگه باختیمنم فقط منتظر سازمان سنجشم بیاد کلیدشو اپ کنه بعد همچین با اقتدار میام وسط میدون !
من منتظرم سنجش آپ کنهمنم فقط منتظر سازمان سنجشم بیاد کلیدشو اپ کنه بعد همچین با اقتدار میام وسط میدون !
یعنی اگه باختی
منتظرم شرط رو ادا کنیااااااااااااااااااااااا
من رو این سوال مطمئنم
خودم
عارف
عارفه
ابراهیم
دکتر حجت
دکتر گلابچی
مهم نیتهاینا مهم نی !!!
مهم سنجشه !!!
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخآقا اگه اینجوریه منم رو این سوال مطمئنم
orkide 61
orkide 62
.
.
.
orkide 69
یه سوال بودتو یه آپارتمان که فضای خصوصی و عمومی دارهگفته بود وردی از کدوم سمت باید باشه
من میگم الف میشد
معمار باشی میگه ج
سلام بچه ها. خسته نباشین همگیدرصدامو چطوری حساب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمیدونم الف کدومه و جیم کدومه چون باهم فرق داشتند ولی به نظر من مستطیل کشیده که از وسط ضلع بزرگش ورودی داشته اون درسته چون در این صورت فضا به 2 مربع قابل تقسیم به فضا تبدیل میشه که سیرکوله و راه رو کمتری هم مصرف میشه... توی گزینه های مربع دو تاشونم غلطه چون گفته بود 160 متر که این متراژ به مستطیل میخوره تو مستطیل هم فضا از وسط ضلع بزرگتر بهتر تقسیم میشهو....
در این شرایط که وضعیت حاد میشه ما میگیم منتظر کلیدا میمونیممن نمیدونم الف کدومه و جیم کدومه چون باهم فرق داشتند ولی به نظر من مستطیل کشیده که از وسط ضلع بزرگش ورودی داشته اون درسته چون در این صورت فضا به 2 مربع قابل تقسیم به فضا تبدیل میشه که سیرکوله و راه رو کمتری هم مصرف میشه... توی گزینه های مربع دو تاشونم غلطه چون گفته بود 160 متر که این متراژ به مستطیل میخوره تو مستطیل هم فضا از وسط ضلع بزرگتر بهتر تقسیم میشهو....
(تعداد درست*3 )- تعداد غلط = N
N تقسیم بر (تعداد کل سوالات * 3) = M
برای میانگین هم M(درصد) هر درس رو حساب می کنیم و هر کدوم رو ضرب در ضریبش می کنیم ....
بعد کلش رو جمع می زنیم و تقسیم بر تعداد کل ضرایب که 11 هست می کنیم ...
با این شرایط سنجش شنبه میزاره کلیدارووووویعنی من منتظرم این کلیدا بیاد....چه قیامتی بشه ....چون مطمئنم امسال سنجش حسابی کولاک میکنه و از الان بین علما اختلافه
فکر کنم اصلا گزینه ای رو صحیح اعلام کنه که هیچکی نزده باشه
فعلا هم نشستن به ریش ما میخندن و حال میکنن ما رو منتظر بذارن
خوب چکار کنم ... خط کسری نداره این جا خو !!!این دیگه چه فرمولی ساختی از خودت ...
خوب چکار کنم ... خط کسری نداره این جا خو !!!
=))
(تعداد درست *3 ) - تعداد غلط
--------------------------------------- * 100 = درصد هر درس
. تعداد سوالات *3
(تعداد درست*3 )- تعداد غلط = N
N تقسیم بر (تعداد کل سوالات * 3) = M
برای میانگین هم M(درصد) هر درس رو حساب می کنیم و هر کدوم رو ضرب در ضریبش می کنیم ....
بعد کلش رو جمع می زنیم و تقسیم بر تعداد کل ضرایب که 11 هست می کنیم ...
منم همینو زدم چون آپارتمان گفنه بود تنها گزینش همین میشدایول منم همینو می گم !!! ج !!!!
ابی تو چی زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پویان منم مثه تو زدم ولی من با این سوال مشکل ندارم چون بهش مطمئن نیستم
یعنی اگه باختی
منتظرم شرط رو ادا کنیااااااااااااااااااااااا
من رو این سوال مطمئنم
خودم
عارف
عارفه
ابراهیم
دکتر حجت
دکتر گلابچی
در این شرایط که وضعیت حاد میشه ما میگیم منتظر کلیدا میمونیم