بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
یه سوال بودتو یه آپارتمان که فضای خصوصی و عمومی دارهگفته بود وردی از کدوم سمت باید باشه
من میگم الف میشد
معمار باشی میگه ج

من سر شرظم هستم
عارف بیا ببینم
کجایی
تو هم الف زده بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پویان منم مثه تو زدم ولی من با این سوال مشکل ندارم چون بهش مطمئن نیستم

یعنی اگه باختی
منتظرم شرط رو ادا کنیااااااااااااااااااااااا
من رو این سوال مطمئنم
خودم
عارف
عارفه
ابراهیم
دکتر حجت
دکتر گلابچی

منم الف زدم اما ا

صلا اینو مطمئن نیستم...واسه همین هیچ نظری نمیدم...فقط اونهایی ک مطمئن بودم رو نظر دادم...برخلافه اینکه من الف زدم خودم فکر میکنم غلط زدم...:razz:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم همینو زدم چون آپارتمان گفنه بود تنها گزینش همین میشد
سجی گردنت بشکنه تا دیروز هر چی میگفتیم یکی بود
خخخخخخخخخخخخخخخ
بچه ها طرف مقابل سنجشه هاااااحواستون باشه
من موقع جواب دادن چند تاسوالو به خاطر سنجش گزینه هاشو عوض کردم

arefeh

کاربر ممتاز
من فک میکردم درصدام خوب میشه ولی وقتی اومدم اینجا دیدم خیلی اشتیاه زدم.به نظرتون با این درصدا امیدی هس؟:cry:
زبان : 20
فن : 40
تاریخ :35
درک : 40
منظر : 20
منم مثل تو هستم عزیزم...ایشالله زیر 1000 حداقل میشیم...نگران نباش...معتقدم به معجزه...خدایااااا...خودت به هممون کمک کنه.....

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همگیییی:gol:
پویان خان منم الف زدم اما فکر میکنم ج میشه چون گفته آپارتمان و من به این دقت نکردم...اما به هر حال منم با شمام...
هورااااااااااااااااااااااااااااااا
هانی معمار من شمارو تو زمین حریف میدیدم
ایول دیگه اگه نشد این سوالو معمار باشی اعتراض میده حذفش میکنن

معمارباشی

عضو جدید
شرط رو تعمیم می دم به همه ی بچه هایی که با تو هم نظرن !!!
خوبه ؟؟؟؟
یعنی تا این حد مطمئنم !!!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سجی گردنت بشکنه تا دیروز هر چی میگفتیم یکی بود
خخخخخخخخخخخخخخخ
بچه ها طرف مقابل سنجشه هاااااحواستون باشه
من موقع جواب دادن چند تاسوالو به خاطر سنجش گزینه هاشو عوض کردم
:biggrin: رشوه چه کارا که نمیکنه.میخوای دو برابر بده بیام تو تیم شما

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز

.....[SIZE=-1]
[/SIZE]

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شرط رو تعمیم می دم به همه ی بچه هایی که با تو هم نظرن !!!
خوبه ؟؟؟؟
یعنی تا این حد مطمئنم !!!
نگووووووووووووووووووووووووووووو
قبوله
من عارف
ابرام
عارفه
هانی معمار
دوستانی که ج زدید گزینه رو عوض کنید بکنید الف به مولا میارزه

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
منم مثل تو هستم عزیزم...ایشالله زیر 1000 حداقل میشیم...نگران نباش...معتقدم به معجزه...خدایااااا...خودت به هممون کمک کنه.....

عارفه جمله بندی ایت تو حلقم.......معملومه حسابی استرس داری ها؟:D.....ما که اینقدر سر این ایستایی لعنتی هنرهای ساخت از اینجور سوالها پیدا کردیم که نگو.....یعنی همه میگفتن آسونه ولی روز به روز که میگذره معلوم میشه این وسط یه چیزایی بوده که بی دقتی کردیم

انشالله که خدا به دادمون برسه.....والا نامه اعمال من تو روز پنج شنبه 24/11/92 که حسابی سیاهه:cry:

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها ما بریم فعلا نظام ک از کنکوز واجبتره....خدا کنه قبول بشم ک نون سال بعدم در بیاد....ک کلی قرض و قوله دارم...6 تا چک دادم...والااا...تا سال بعد نرم زندان:razz:

arefeh

کاربر ممتاز

عارفه جمله بندی ایت تو حلقم.......معملومه حسابی استرس داری ها؟:D.....ما که اینقدر سر این ایستایی لعنتی هنرهای ساخت از اینجور سوالها پیدا کردیم که نگو.....یعنی همه میگفتن آسونه ولی روز به روز که میگذره معلوم میشه این وسط یه چیزایی بوده که بی دقتی کردیم

انشالله که خدا به دادمون برسه.....والا نامه اعمال من تو روز پنج شنبه 24/11/92 که حسابی سیاهه:cry:

:biggrin::w15: دیدم علی...ولی لامصب این لب تاپم فارسی نداره ...وقتی تایپ میکنم و اشتباه میشه حوصله پاک کردن دوباره نوشتن ندارم....والاااااا

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز

امیدوارم برخلاف چبزی که فکر میکنی سفید باشه.علیرضا جان همدان کلاس اسکیس امسال برگزار میشه؟؟شما خبر نداری؟

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من فک میکردم درصدام خوب میشه ولی وقتی اومدم اینجا دیدم خیلی اشتیاه زدم.به نظرتون با این درصدا امیدی هس؟:cry:
زبان : 20
فن : 40
تاریخ :35
درک : 40
منظر : 20

امید که هست مجاز بشی ولی خوب فکر کنم بالای 1500 بشی :)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1111.jpgعلی جان 45 رو ج میدی

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا این کلیدا کی میاد؟لا مصب تا نیاد آدم دست و دلش به کار نمیره............

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
امیدوارم برخلاف چبزی که فکر میکنی سفید باشه.علیرضا جان همدان کلاس اسکیس امسال برگزار میشه؟؟شما خبر نداری؟

مرسی همشهری....بیتا جان من با خانم مهندس رحیمی(مدیر مرکز معماری همدان) که صحبت میکردم قرار بود دوره بذاره ولی اول میخواست ببینه بچه ها به حد نصاب میرسه
در ضمن یکی از دوستان من که اصرار کرد بهشون قرار شد اگه بچه ها مایل باشن از تهران اساتید مرکز رو بیارن
اگه مایل بودی بهم بگو شمارشون رو برات بفرستم با هاشون هماهنگ کن

وضعیت
موضوع بسته شده است.