aytakin69
عضو جدید
منم دیدمش...![]()
الان دیدم بلکم نکرده پاک کرده پستشو......

منم دیدمش...![]()
اومد سروش نیارم کلی تعریف کرد منم بهش پ م دادم دوس داشتی یه انگشتت نباشه ولی زن سروش نیا باشی
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
والا کلا هر چی استاد باحال بوده ایشون رفته سر کلاسش اخر سرم دنبال غیر انتفاعی یاقوز آباد بود مردمو ارشاد میکرد...واسه سراسری حسرت خوردن یه چیزی ولی این آزاد پول میخواد خدایی حسرت نه ....پارسال دوستام نخونده قبول شدن در حالی که سراسری مجازم نشدن.....![]()
واسه سراسری حسرت خوردن یه چیزی ولی این آزاد پول میخواد خدایی حسرت نه ....پارسال دوستام نخونده قبول شدن در حالی که سراسری مجازم نشدن.....![]()
نتایج نظام اومد...اجرا قبول شدم اما نظارت از 50 شدم 49...به خاطر 1 درصد مردود شدم....چقدر ستمههههه
نتایج نظام اومد...اجرا قبول شدم اما نظارت از 50 شدم 49...به خاطر 1 درصد مردود شدم....چقدر ستمههههه
ازاد چرتترین دانشگاس،من الان ترم 2 هستم و تهران شمال درس میخونم،هم کلاسیات بیسواد،استادم که میبینه همه بی سوادن کلا بی خیال میشه...ترم قبل 4،5 جلسه بیشتر نرفتم معدلم 17 شد!!!!!!!!!!!!!اگه کسی مدرک میخواد بره ...![]()
عزیزم من اجرا قبول شدم 1 نمره کم اوردم تووو نظارت...کاشکی 45 میشدم اونوقت اینقدر ناراحت نمیشدم....میگفتم اختلاف زیاد با یه سئوال غلط بیشتر مردود شدم....ای خداااا...تبریک فراوان...حالا با اون همه سهمیه می خوای چکار کنی؟؟؟!!!!ما که تا سه سال دیگه باید منتظر باشیمممممم...یه سوال نظارت سهمیه جدا داره و طراحی جدا؟
من که بی صبرانه منتظر جواب سوالاتم....![]()
مبارکت باشه گلم ........ایشالا قبولی ارشدتو بیای بگی......واقعا لیاقتشو داری ........عارفه جون من اگه شهریور 91 فارغ التحصیل شده باشم سال دیگه میتونم امتحان بدم؟
اشکال نداره نظام که کنکور نیست، هم زود زود برگزار می شه هم رقابتی نیست که ندونی بعدا چقد قراره با قبولی فاصله داشته باشی، می دونی که دفعه ی بعد قبولی ایشالاتبریک نداره اصل نظارت بووووود![]()
اینجور که داری میگی کم لطفی و بی انصافیه دوست عزیز
من نیز هممممم.........
....
با این تفاسیر این منم بعد از اعلا...م نتایج...![]()
منم همینو زدددممن الف زدم از راست مستطیل وارد میشد !!!!!!!!!!
تبریک نداره اصل نظارت بووووود![]()
عزیزم خبر نداری...اونم امسال 1 بار برگزار شد و قراره سالی یبار اونم بشه...خیلی پستن...خوب دلشون میسوخت منم قبول میکردن دیگه...فکرشو نمیکردم مردودشم....اشکال نداره نظام که کنکور نیست، هم زود زود برگزار می شه هم رقابتی نیست که ندونی بعدا چقد قراره با قبولی فاصله داشته باشی، می دونی که دفعه ی بعد قبولی ایشالا![]()
مهم اینه بازم تویکیش قبول شدی،همزمان داشتی برا کنکورم میخوندی...ولی این اختلاف کمی که با قبولی داری حرص ادمو در میاره...
مبارکه....نتایج نظام اومد...اجرا قبول شدم اما نظارت از 50 شدم 49...به خاطر 1 درصد مردود شدم....چقدر ستمههههه
دقیقا سوال منم بودمگه نباید 3سال از کارشناسی بگذره ک بشه امتحان داد? شما مگه چند سالته ?
مگه نباید 3سال از کارشناسی بگذره ک بشه امتحان داد? شما مگه چند سالته ?
دقیقا سوال منم بود
خوب موندیا عارفه
تخته نبود زدم به آهنخیلی آدمهای بدی هستید...تا چشتون دراآد ک من خوب موندم...
من ناپیوسته بودم 10 ماه زودتر تونستم امتحان بدم...وگرنه باید سال بعد شرکت میکردم...خواستم امسال کلکش کوتاه بشه...حالا میگن اگه اعتراض کنی چون 49 شدی امکان داره ک قبول کنند...
وااای یعنی اگه قبول بشم...روز اسکیس ارشد به همه بچه های باشگاه کیک ساندیس میدم....![]()
تخته نبود زدم به آهن
خخخخخخخخخخخخخخ
واااااااااااااااا
ملتو تعریف هم میکنی طلبکارن والا به خدا
ما ک نگفتیم تعریف نکنید...ولی چرااا این مدلی تعریف کردین خووووو...همچین گفتین ک انگار 50 سالمه...ولی خوب آره خیلی خوب موندم برخلاف اینکه آدم خیلی عصبی و حرصی هستم و به خاظر این رشته مزخرف کلی خودمو نابود کردم بزنی به آهن خوب موندم....خخخخخخخخخخخ...
ولی در هر حال از همتون بزرگترم...احترام بزارید![]()
عارفه اگه خوبی میخواست به قول باران طلایی که نمیاد ومشکوک میزنه نکته هاشو میزاشت اینجا ما هم استفاده میکردیم همش تک خوری کرداقا اینا همه رو ولش کنین مهم اینه که عارفه جونم تککککه اینجا به خدا لنگه نداااری مطمئنم همیشه ه هر چی میخوای میرسی اخه همیشه برا بقیه خیر و خوبی رو میخواای....بوووووووووووووووس
ما ک نگفتیم تعریف نکنید...ولی چرااا این مدلی تعریف کردین خووووو...همچین گفتین ک انگار 50 سالمه...ولی خوب آره خیلی خوب موندم برخلاف اینکه آدم خیلی عصبی و حرصی هستم و به خاظر این رشته مزخرف کلی خودمو نابود کردم بزنی به آهن خوب موندم....خخخخخخخخخخخ...
ولی در هر حال از همتون بزرگترم...احترام بزارید![]()
عالیهههههههههه بعد تو ساندیسشم با سرنگ از این داروهایی هست که میدن طرف می خوره بعد هرچی بوده رو اعطراف(درسته؟تخته نبود زدم به آهن
خخخخخخخخخخخخخخ
واااااااااااااااا
ملتو تعریف هم میکنی طلبکارن والا به خدا
برا ما پسرا یه قلیون ردیف کن بیار
خخخخخخخخخخخخخخخ
واسه عارف همون ساندیس بده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |