بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا همچنان اعتراض داریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم.....
و تا اخرش هستـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــم...................
دیروزم این اقای .... هم گفت راسته و صحت داره..........
:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها وجدانا شرافتا عرفا اصلا آقا شرعا وقانونن این قاب خمشیه گزینه 1 میشه یا3؟:biggrin:

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا ما رفتیم بخوابیم تا فردا...

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اقا اینا همه رو ولش کنین مهم اینه که عارفه جونم تککککه اینجا به خدا لنگه نداااری مطمئنم همیشه ه هر چی میخوای میرسی اخه همیشه برا بقیه خیر و خوبی رو میخواای....بوووووووووووووووس
عزیییییزم مرسی...شما دوستای گله من هستید به خداا...روزمو با شما شروع میشه و شبمو با شما شب میکنم....واقعا لحظه لحظه ام با بودن کنار شما سپری میشه...
من خیلی زیااااد دوستتون دارم...مخصوصاااا دخترهای گل ک بهترین دخترهایی هستن ک من دیدم...بوووووووووس برا همتون عزیزمید......

عارفه اگه خوبی میخواست به قول باران طلایی که نمیاد ومشکوک میزنه نکته هاشو میزاشت اینجا ما هم استفاده میکردیم همش تک خوری کرد
عارفه بیار نکته هاتو آپ کن اینجا ثواب داره ها
بچه ها نکنه باران سوالارو داشته
بابا...به خدا میخوام خلاصه هامو دسته بندی کنم و تایپ کنم...همشونو خودم لازم دارم بشه این کارو کنم ک چاکر همتونم هستم به خدا....آخه همچینم میگید خلاصه اینگار چه تحفه ای هست این خلاصه هاااام:(
:w41::w41::w41::w41::w41::w41::w41::w41::w41:

اخیییییییییییییی من یه هم اتاقی داشتم ازم بزرگ تر بود انقد سر به سرش می زاشتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــم:biggrin:
عزیزممممممممممممم...عارفه جون گلههههههههههههههههههه....ایشاا.. که نظامتم قبولیییییی

عالیهههههههههه بعد تو ساندیسشم با سرنگ از این داروهایی هست که میدن طرف می خوره بعد هرچی بوده رو اعطراف(درسته؟:redface:) میکنه هااااااا از اونا تزریق کن تا اعطراف کنه سوالارو خریده بودههههههه:cool::cool::cool:
دقیقاااا هیمن کارو میکنم....باید بفهمیم ک این سئوالهارو کش رفته...باران ؟؟پویان؟؟؟عارف؟؟؟؟:biggrin:
مرسی عزیییزم...ایشالله ایشالله قبول بشم...خدا دل هممونو شاد کنه...آآآآآآآمین

بچه ها دیگه نقل قول نمی گیرم، یه سر می رم بیرون بر می گردم بیست صفحه اضافه شده!!!!! آرامش خودتونو حفظ کنین بابا! keep calm!

اول واسه ترنج : عزیزم من آخه واقعن نمی دونم چه جوری شد امتحانم، هی هم احساس می کنم بدتر و بدتر از اونی بوده که فک می کنم، کم هم زدم، ولی انگار بازم تو هر درسی یکی دو تا غلطو دارم حداقل! اعصاب روانم داغون می شه بیام بحث کنم ! اون روز که بحث لو رفتن بود از گردن تا نوک انگشتای دست راستم درد عصبی گرفت در این حد که اصن نمی تونستم تکونش بدم! کلن روح و روان واسم نذاشته این کنکور! در نتیجه فقط همین KEEP CALM رو واسه خودم تکرار می کنم و از شماهام تشکر! سوت می زنم از بیرون گود واسه کشتی گرفتنتون سر سوالا! ولی تیموری می شه! :D تنها چیزی که خوب زدم، زبان بوده که ۲۴ تا زدم و در بدترین حالت ۳ تا غلط دارم. دیگه بقیه شو خدا بزرگه!
با صحبتای شقاقی امیدوارم با رتبه هزارم یه جایی قبول شم روزانه یا شبانه! اسکیسم خداروشکر همیشه خوب بوده الانم می خوایم همه با هم بترکونیم!

دوم واسه عارفه : عارفه اصن غصه نخور! تبریک کلی واسه اجرا، همکارای من تو آتک که هزار سالشون بود هنوز داشتن خودشونو می کشتن واسه نظارت و قبول نمی شدن، تو که ترکوندی! ایشالا اعتراضتم قبول می شه، دست راستتم رو سر من واسه سال دیگه!
به منم احترام بذارین فرزندانم! بعله! :D
عزیییزم...فدات بشم از دوستام فقط یه نفر قبول شده...بقیه همه شرایطشون مثل منه...فقط اونها میگن خوشحال به حالت اجرا رو شرکت کردی...ببینیم خدا چی میخواد؟؟؟؟
بچه ها وجدانا شرافتا عرفا اصلا آقا شرعا وقانونن این قاب خمشیه گزینه 1 میشه یا3؟:biggrin:
عزیزم 1 میشه...اگه 3 بود ک من الان ذوق مرگ بودم:redface:

پویان اشتباهه....منم 3 زدم اما میگن 1 میشه و درست هم انگار می باشد...

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیییییزم مرسی...شما دوستای گله من هستید به خداا...روزمو با شما شروع میشه و شبمو با شما شب میکنم....واقعا لحظه لحظه ام با بودن کنار شما سپری میشه...
من خیلی زیااااد دوستتون دارم...مخصوصاااا دخترهای گل ک بهترین دخترهایی هستن ک من دیدم...بوووووووووس برا همتون عزیزمید......

بابا...به خدا میخوام خلاصه هامو دسته بندی کنم و تایپ کنم...همشونو خودم لازم دارم بشه این کارو کنم ک چاکر همتونم هستم به خدا....آخه همچینم میگید خلاصه اینگار چه تحفه ای هست این خلاصه هاااام:(

دقیقاااا هیمن کارو میکنم....باید بفهمیم ک این سئوالهارو کش رفته...باران ؟؟پویان؟؟؟عارف؟؟؟؟:biggrin:
مرسی عزیییزم...ایشالله ایشالله قبول بشم...خدا دل هممونو شاد کنه...آآآآآآآمین

عزیییزم...فدات بشم از دوستام فقط یه نفر قبول شده...بقیه همه شرایطشون مثل منه...فقط اونها میگن خوشحال به حالت اجرا رو شرکت کردی...ببینیم خدا چی میخواد؟؟؟؟

عزیزم 1 میشه...اگه 3 بود ک من الان ذوق مرگ بودم:redface:

پویان اشتباهه....منم 3 زدم اما میگن 1 میشه و درست هم انگار می باشد...
کی گفته 1 میشه اونو به من نشان بده عکسشو تو فیس بوووق هم گذاشتن

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم تشکر نداشتم...مرسی...ایشالله هممون همه آزمونهامونو قبول بشیم....
عارفه جونم آخه تومطمئنی 1میشه ؟بابا روانم پاک شد بخدا!!!!
آخه پس اون نقطه ها روگذاشتن واسه عمه طراح اونجا؟؟:biggrin::biggrin::biggrin:

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها آکادمی کی تخمین رتبش شرکت کرده؟؟؟
من که نزدم
من زدم...مهم نی...همینجوری واسه دلخوشیم زدم....
من نظارت واجرا قبول شدم اما طراحی با کسر2نمره قبول نشدم:(
بهت تبریک میگم خوش به حالت....منم خیلی دوست دارم اعتراض ک کردم با اعتراضم موافقت کنند

arefeh

کاربر ممتاز
ممنون ...کی بایداعتراض کنیم؟الان که چیزی تو سایت نبود
حتما اعتراض کن چون شنیدم تا45 روقبول میکنن

واقعا؟؟؟؟یعنی میشه امید داشت؟؟؟وااایییی چه خوب میشه اگه اینجوری باشه...خدایاااا به نذر همیشم قسمت میدم ک این اتفاق خوب بیوفته...مثل همیشه بهم لطف کن.....

وضعیت
موضوع بسته شده است.