بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعد به من میگه استاد فن!:eek:بابا خودت یه پا استاد تمامی !!!!!!!:smile:من تنظیم و تاسیسات و نور رو نزدم ، چون یادم نبود!خوبه تو هنر های ساخت ، انرژی رو نزدم!:Dنفیسه تو قبولی!!!!!!!!!!!!!!:redface:
ممنون زبان خراب کردم تاریخ هم کلی خونده بودم نمیدونم چی شد ولی راضیم خدا رو شکر تموم شد

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه سوال برج میلاده چی شد؟؟؟؟تا جایی که یادمه موقعیتش رو جایی انتخاب کرده بودن که از همه جا معلوم باشه که تو جوابا نبود.حالا چی میشد؟؟؟؟
اون ظراحی مفهومی ساختمانهای بلند یادتونه سوالش؟
نزدمش !خیلی مزخرف بود هم سوالش و هم طراحش!!!!!!!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اون سوالی که خرپای دو لایه و سه لایه بود؟ نمیدونم درسته یا نه من دو لایه زدم
گنبد ژئودزیک؟ سه قسمتی 5 و 6 ضلعی نمیدونم درسته یا نه حدسی زدم
لامپ کم مصرف؟ تخلیه ای حدسی زدم...گفتم فلورسنت و نئون و اینها همه کم مصرفن
کولر اسپیلیت؟ نزدم
ضریب هدایت دیوار؟ این چی بود؟ نزدم
نیرو تو مهاربند؟
سازه از چی الهام گرفته بود؟ خرپا و کابل یا درخت؟ من درخت زدم
چه عضوی به کار نرفته؟ اتصال صلب یا میله فولادی؟؟؟؟ میله فولادی زدم
افزایش ارتفاع تو خرپا واسه کاهش نیرو؟ واسه اقتصاد و اون چیر دیگه ک یادم نمیاد
مهار رانش تو فرودگاه جده قاب اخر ویریندل؟ فکر کنم ج ندادم چون گیر کردم

اون نغل درگاه 20 بود یا 25؟؟؟ من 25 زدم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان 18تا زدم
فن 17 تا
تاریخ فکر کنم 16تا:cry:
درک 15تا
منظر 13تا
تاریخ شهر 10یا 12
با فرض اینکه من غلط زیاد میزنم معمولا و اینکه اول کاملا مطمئنم و بعد تو کارنامه معلوم میشه چ غلطی کردم ....امیدوارم مجاز شم

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cry: دست خودم نیس بخداکنکور پارسال اصلا قابل قیاس با امسال نبودانگار میخواستن مچ بگیرن ک ئههههه دیدی یادت رفته بود و بعدش بمون بخندنبجز اون نمازخونه شارلمانی ک مثه احمقا یادم نیس ک تو پاسخنامه چی زدم یا اصن نزدمش بقیه رو مطمئنماز 12 ک رسیدم خونه تا 5 مین پیش داشتم گریه میکردم واسه خودم ک چ شبایی از خوابو خوراکم زدم و اون چیزی ک خواستم نشد...باورت میشه 42 کیلو شدمآره ...درسته
عزیزم از حال من خبر نداری الان پخش زمین شدم

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشید به همه عزیزان:gol:. چی کار کردین ! به نظرم منظرش خیلی بی خود بود!

Art & Design

عضو جدید
بچه سوال برج میلاده چی شد؟؟؟؟تا جایی که یادمه موقعیتش رو جایی انتخاب کرده بودن که از همه جا معلوم باشه که تو جوابا نبود.حالا چی میشد؟؟؟؟

من زدم دسترسی به بزرگراه!:D

*Spirit*

عضو جدید
من از خود طراحش شنیده بودم ارتفاع زمین واسشون مهم بوده که تو گزینه ها نبود
زدم ارتباز با بزرگراه و اینها

Rah Pardaz

همکار مدیر تالار مهندسی عمران متخصص راهداری
کاربر ممتاز
با سلام ..........

خسته نباشید دوستان ...........

بنده هم ............ جالب پاسخ ندادم ............. نیاز به مطالعه بیشتری داشت............... که فرصت نکردیم ........................و با اندک مطالعه ..........بسنده.......کردیم .......... حالا هم نتیجه در همون حد بیشتر برام حاصل نمیشه ...........

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان 18تا زدم
فن 17 تا
تاریخ فکر کنم 16تا:cry:
درک 15تا
منظر 13تا
تاریخ شهر 10یا 12
با فرض اینکه من غلط زیاد میزنم معمولا و اینکه اول کاملا مطمئنم و بعد تو کارنامه معلوم میشه چ غلطی کردم ....امیدوارم مجاز شم
واقعا که!اینا رو زدی و ناراحتی؟خجالت بکش و برو تیرختور رو تشویق کن!به کرمان نزدیک تری!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
25 بود مطمئنم.
پارکینگ رو 2.5 4.5 6.5 با 5 متر طول زدی؟

نه دیگه اونو خونده بودیم با هم خودت گفتی 7 و 5 و 3 میشه...تازه با توجه به اینکه مسقف و غیر مسقفم گفته بود....یعنی ستون هم بوده بینشون...اینو تقریبا با 90% اطمینن زدم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااام! حال كردين فرم تابع عملكرد اومده بود؟!؟ :D درك واسه من سخت بود، شك داشتم هى ..... منظرشو گند زدم قشنگ!!! زبان ايشالا ٨٠ رو زدم تو رگ... ولى نمى دونم آسون بود يا سخت.... فرق داشت كلن... تنظيم و تاسيساتاشم اصنننننن بلد نبودم لامصب!!!! ببينيم چى مى شه.... اسكيسو چه كنين حالا؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااام! حال كردين فرم تابع عملكرد اومده بود؟!؟ :D درك واسه من سخت بود، شك داشتم هى ..... منظرشو گند زدم قشنگ!!! زبان ايشالا ٨٠ رو زدم تو رگ... ولى نمى دونم آسون بود يا سخت.... فرق داشت كلن... تنظيم و تاسيساتاشم اصنننننن بلد نبودم لامصب!!!! ببينيم چى مى شه.... اسكيسو چه كنين حالا؟
me too

وضعیت
موضوع بسته شده است.