دوباره من و زبان
از ذست زبان
میخوام خود کشی کنم((
دقیقا منم زبانو بد زدم...چرا من نمیتونم خودمو کنترل کنم منفی زیاد میزنم ولی بقیه درسا نسبت به تصوراتم آسونتر بود...
خسته نباشی . چطور بود؟
همین الان که دارم سولا رو چک میکنم فعلا 3 تا از بایونیک و دوتا از 2 از فن شناسی اومده...بازم احتمالا هست..از بایونیک و فن شناسی هم اومده بود؟؟؟؟
8 تا از فن شناسی بود. من سر جلسه خیلی آقای خرسند رو دعا کردم . همه سوالا از جزوه فن شناسی ایشون بود. البته جزوه اش رو بر ا دانلود هم گذاشته بودم تو سایت.
فقط بشینید فن شناسی بخونید اقای گلابچی کتاب داده بیرون نباید رو زمین بمونه اخه
من نخوندمش نه اینو نه بایونیک . بخونمش یا مرور کنم؟؟؟
پوشش گنبد 4 بخش چی می شه ؟
نمیدونم بر چه مبنایی دوستان میگن اسون بود من واقعا رو فن و ایستایی ادعا داشتم نه ادعای الکی واقعا عمیق خونده بودم،اما فن شناسی نخوندم و باختم سر این قضیه چون همه حتی استاد سروشنیا میگفتن این کتاب ربطی به هنرهای ساخت نداره حقم داشتن گنبد و طاقی که 1000سال قبل میلاد مسیح فقط ساخته میشده مهمه تو تکنولوژی روز دنیا،یا ساختمان های بلند و در کنارش زلزله شناسی و سیستم های اینده?این کنکور واقعا ربطی به تکنولوژی نداشت و به جرات میگم ( به جز رتبه های تک رقمی )میشه گفت باقی کسایی که قبول شن بر پایه شانس قبول شدن نه معلومات،امیدوارم فقط کسایی قبول شن که حقشون بوده
بله دوست خوبم جواب چهار بخش میشهینی جواب چهاربخشه
به هیچچچ وجه منطقی پشت این قضیه نیست که از کتابی بیشترین سوال تو تکنولوژی بیاد که مباحثش مال 1000سال پیشه فقط چون ایرانیه،بله اگه از فن شناسی 10تا سوالم تو معماری بیاد معقوله،چون کنکور معماری معماریه ،همونطور که سال پیش بیش از 11سوال از ساختمان های بلند تو تکنو اومد و کسی هم اعتراضی نداشت چون منطقیه که از ساختمان بلند یا زلزه تو کنکور تکنولوژی سوال بیاد،امسال همونطور که گفتم معلومات تعیین کننده قبول شده ها نیست به هیچ وجه،و احتمالا بچه هایی که به هیچ وجه قصدشون هنرهای ساخت نبوده و هدفشون معماری بوده درصد بهتری بیارن متاسفانهسلام
در رابطه با منابع سوالات از آنجایی که اسم کتاب فن شناسی بود و به نوعی قصد داشت معماری ایرانی ایران رو بیشتر از نظر سازه ای مورد بررسی قرار بده و مهم تر از همه از سری کتاب های دکتر گلابچی ( نویسنده آیدین جوانی ) تا حدودی انتظار میرفت که از این کتاب سوالات زیاد طرح بشه و به نظرم به نوعی میخواستن در صد سوالات سازه های ایرانی رو بالاتر ببرن و از این کتاب در سالهای آینده بیشتر خواهیم دید !!! سازه های سنتی ایران !
بهتر هست مخصوصا برای آزمون معماری نگاهی اجمالی به کل تصاویر کتاب بشه ولی سوال ریز احتمالش کم هست ! احتمالا بیشتر از زیر نویس تصاویر سوال طرح شده ( به جز فصل دوازده و سیزده تاریخچه تزئینات که متن هم مهم هست هر چند در منابع دیگر هم موجود هست این دو بخش)
بله دوست خوبم جواب چهار بخش میشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | ||
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | ||
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | ||
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | ||
بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93 | کارشناسی ارشد | 3591 |