ولی 7 و 5 رو خودم مطمئن بودم ولی یکی از پسرهای اینجا گفته بود شاید ابرام یا پویان گفتن...یادم نمیادوالا هر سال اینطوری میدن .نمی شه دقیق گفت.ولی کاش اینطور سوال حذف شن.
ولی من یادم نمیاد به عارفه گفته باشم 3 و 5 و7.من اونو حتی تو تاپیک نکات مهم من دیدم که نوشته 2.5 و 4.5 و6.5
نه سیستمش ک تنسگریتی بودشاولی زدم کابل استفاده نشده
دومی هم سه ، 5و 6 درسته
دروازه شیران، بابل کهن، ترکیه
سمانه اون سوالی ک گفته بودی اومد حححح انقد خندم گرفت .من اگه این درصدارو بیارم قبول نیشم از اردبیل ؟؟زبان 20 ..فن 30 ..تاریخ 50 درک 30 منظر 15؟؟؟يادم نمياد كدومو مى گى.. ريدينگ دوميه ديدگاه نويسنده چى مى شد؟؟ آخرشم نزدم!! كتابى كه ازش ريدينگ كپ مى زننو امسال عوض كرده بودن!!
البته تو كه يك هنر ساختى! واقعن بهت افتخار مى كنم!![]()
من فولادی نرم زدم...آخه سیستم مگه تنسگریتی نبود؟؟؟تازه پایینه سازه نازک نشده بود...من اینجوری ج دادم ک به این رسیدم ک گزینه غلط میشه تیر فولادی قوسی بود چی بود همون
ممنون!ولی فک کنم کلا 4 یا 5 تا غلط دارم ولی چون زبان رو بیش از نیاز زدم یعنی دور و بر 66 ، فک کنم جبران کنه.يادم نمياد كدومو مى گى.. ريدينگ دوميه ديدگاه نويسنده چى مى شد؟؟ آخرشم نزدم!! كتابى كه ازش ريدينگ كپ مى زننو امسال عوض كرده بودن!!
البته تو كه يك هنر ساختى! واقعن بهت افتخار مى كنم!![]()
تو تاریخ درون گرا و برون گرا چی میشد؟
ممنون!ولی فک کنم کلا 4 یا 5 تا غلط دارم ولی چون زبان رو بیش از نیاز زدم یعنی دور و بر 66 ، فک کنم جبران کنه.
من به رتبه 13 اعتقاد دارم!![]()
این بود؟؟؟دو تا دروازه شیران نبود؟؟؟آخرش حتیمه...یه همچین چیزی بود...من اونو زدم
دیوار شیشه ای بود دیگه از جزئیات اورده بودند1عکس تو فن بود!اون چی میشد؟من زدم دیوار شیشه ای!![]()
من بین آشور و خواجه گیر کردم...خواجه رو زدم....
.. ريدينگ دوميه ديدگاه نويسنده چى مى شد؟؟ آخرشم نزدم!! كتابى كه ازش ريدينگ كپ مى زننو امسال عوض كرده بودن!!
![]()
آشور و خواجه که درونین من فیروزآباد رو زدم حالا یه استاد بیاد بجوابه؟؟؟تا جایی که یادمه خواجه درون گرا بودمن بین آشور و خواجه گیر کردم...خواجه رو زدم....
من بین آشور و خواجه گیر کردم...خواجه رو زدم....
من خودمم همونی که تو زدی رو زدمفکر کنم درسته. اون سوال که کدومش نیست تو قسمت فن مگه فولاد قوسی نبود؟[/B][/COLOR][/RIGHT]
دیدید ک من ترسوامممم چرا اخه از ترس نزدم ک نکنه اشتباه باشهدیوار شیشه ای بود دیگه از جزئیات اورده بودند
بچه ها لامپ کم مصرف 500 لوکسه میشد؟؟؟فک کنم تو ایزدی دیدمش
والا من نگفته بودم!!!!!!!!!تو سرپوشیده آره صددرصد اون ابعاده و حتی واسه هر کارمند اداره 20 مترمربع پارکینگ لازمه ولی چون گفته نیمه مسقف من فک کردم منظورش همین سایه بان گذاشتنه که اونو 3 نمی زارن و از 2.5 هم کمتر میزارن.عارف اون پارکینگ تو گفته بودی دیگه کاملن یادمه عارفه داره دنبال همون ادم میگرده ..
اسکیس چیکار کنم چ جوری شروع کنم بعد کلیدا ی تاپیک بزنیم دیگه
عارف ب نظرت من قبول میشم حححححح
وای خندم گرفت
خواجه درسته.
توروخدا دارم سکته میکنم کدوم سوال چرا من ندیدم !!!وااای خدل نکنه پاسخنامه رو ....آشور و خواجه که درونین من فیروزآباد رو زدم حالا یه استاد بیاد بجوابه؟؟؟تا جایی که یادمه خواجه درون گرا بود
آشور و خواجه که درونین من فیروزآباد رو زدم حالا یه استاد بیاد بجوابه؟؟؟تا جایی که یادمه خواجه درون گرا بود
بابا می گم گنبد مومی بود که تو دو روز توسط 6 نفر برپا می شه و تنسگریتی متکی بر قوس فولادیه.جالا عکس منبعت کجا بوده؟؟؟مطمئنی؟؟؟یعنی من خوشحال باشم
منم فولاد قوسی زدم...مگه همون سیستم ک 6 روزه برپا میکردن نبود؟؟
جالا عکس منبعت کجا بوده؟؟؟مطمئنی؟؟؟یعنی من خوشحال باشم
بابا تو ژئودزیک و تنسگریتی میله ها مستقیما ولی این قوس داشت......... صلب میشد جوابش.مگه زیر مجموعه خرپا نیستند؟؟شما خرپا با اتصال صلب دیدن؟؟؟جالا عکس منبعت کجا بوده؟؟؟مطمئنی؟؟؟یعنی من خوشحال باشم
آره دیگه صلبه دیگه ! بچه ها چرا گیر دادن؟بابا تو ژئودزیک و تنسگریتی میله ها مستقیما ولی این قوس داشت......... صلب میشد جوابش.مگه زیر مجموعه خرپا نیستند؟؟شما خرپا با اتصال صلب دیدن؟؟؟
آشور و خواجه که درونین من فیروزآباد رو زدم حالا یه استاد بیاد بجوابه؟؟؟تا جایی که یادمه خواجه درون گرا بود
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |