بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
والا هر سال اینطوری میدن .نمی شه دقیق گفت.ولی کاش اینطور سوال حذف شن.
ولی من یادم نمیاد به عارفه گفته باشم 3 و 5 و7.من اونو حتی تو تاپیک نکات مهم من دیدم که نوشته 2.5 و 4.5 و6.5
ولی 7 و 5 رو خودم مطمئن بودم ولی یکی از پسرهای اینجا گفته بود شاید ابرام یا پویان گفتن...یادم نمیاد
اولی زدم کابل استفاده نشده

دومی هم سه ، 5و 6 درسته
نه سیستمش ک تنسگریتی بودش
ولی دومی همینه ج دادم فکر کنم درست باشه

دروازه شیران، بابل کهن، ترکیه

این بود؟؟؟دو تا دروازه شیران نبود؟؟؟آخرش حتیمه...یه همچین چیزی بود...من اونو زدم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
يادم نمياد كدومو مى گى.. ريدينگ دوميه ديدگاه نويسنده چى مى شد؟؟ آخرشم نزدم!! كتابى كه ازش ريدينگ كپ مى زننو امسال عوض كرده بودن!!
البته تو كه يك هنر ساختى! واقعن بهت افتخار مى كنم! :)
سمانه اون سوالی ک گفته بودی اومد حححح انقد خندم گرفت .من اگه این درصدارو بیارم قبول نیشم از اردبیل ؟؟زبان 20 ..فن 30 ..تاریخ 50 درک 30 منظر 15؟؟؟

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فولادی نرم زدم...آخه سیستم مگه تنسگریتی نبود؟؟؟تازه پایینه سازه نازک نشده بود...من اینجوری ج دادم ک به این رسیدم ک گزینه غلط میشه تیر فولادی قوسی بود چی بود همون

منم زدم تیر فولادی قوسی...با کلی شک بین این و صلب..حالا نمیدونم....:(

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
يادم نمياد كدومو مى گى.. ريدينگ دوميه ديدگاه نويسنده چى مى شد؟؟ آخرشم نزدم!! كتابى كه ازش ريدينگ كپ مى زننو امسال عوض كرده بودن!!
البته تو كه يك هنر ساختى! واقعن بهت افتخار مى كنم! :)
ممنون!ولی فک کنم کلا 4 یا 5 تا غلط دارم ولی چون زبان رو بیش از نیاز زدم یعنی دور و بر 66 ، فک کنم جبران کنه.
من به رتبه 13 اعتقاد دارم!:D

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون!ولی فک کنم کلا 4 یا 5 تا غلط دارم ولی چون زبان رو بیش از نیاز زدم یعنی دور و بر 66 ، فک کنم جبران کنه.
من به رتبه 13 اعتقاد دارم!:D

عارف اون پارکینگ تو گفته بودی دیگه کاملن یادمه عارفه داره دنبال همون ادم میگرده ..
اسکیس چیکار کنم چ جوری شروع کنم بعد کلیدا ی تاپیک بزنیم دیگه
عارف ب نظرت من قبول میشم حححححح
وای خندم گرفت

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
این بود؟؟؟دو تا دروازه شیران نبود؟؟؟آخرش حتیمه...یه همچین چیزی بود...من اونو زدم​

من خودمم همونی که تو زدی رو زدم :confused: فکر کنم درسته. اون سوال که کدومش نیست تو قسمت فن مگه فولاد قوسی نبود؟

*Spirit*

عضو جدید
.. ريدينگ دوميه ديدگاه نويسنده چى مى شد؟؟ آخرشم نزدم!! كتابى كه ازش ريدينگ كپ مى زننو امسال عوض كرده بودن!!
:)

طرف کلا تعریف کرده بود ولی آخرش گفته بود انتظاراتو از دقت بالا می بره من زدم هشداردهنده (caution..)

arefeh

کاربر ممتاز
من خودمم همونی که تو زدی رو زدم :confused: فکر کنم درسته. اون سوال که کدومش نیست تو قسمت فن مگه فولاد قوسی نبود؟[/B][/COLOR][/RIGHT]

جالا عکس منبعت کجا بوده؟؟؟مطمئنی؟؟؟یعنی من خوشحال باشم:(:smile::D
منم فولاد قوسی زدم...مگه همون سیستم ک 6 روزه برپا میکردن نبود؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون گنبد راجع به اکوستیک چی میشد؟؟؟؟ همش از جزوه های ایزدی بود لامصب....کم کردن واخنش

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف اون پارکینگ تو گفته بودی دیگه کاملن یادمه عارفه داره دنبال همون ادم میگرده ..
اسکیس چیکار کنم چ جوری شروع کنم بعد کلیدا ی تاپیک بزنیم دیگه
عارف ب نظرت من قبول میشم حححححح
وای خندم گرفت
والا من نگفته بودم!!!!!!!!!تو سرپوشیده آره صددرصد اون ابعاده و حتی واسه هر کارمند اداره 20 مترمربع پارکینگ لازمه ولی چون گفته نیمه مسقف من فک کردم منظورش همین سایه بان گذاشتنه که اونو 3 نمی زارن و از 2.5 هم کمتر میزارن.
اسکیس رو از فردا حرف بزنیم ، الان نه.
درکل واسه اسکیس هر هفته دو تا کار جمع بندی کنین و فیلم ببینین و کلاس برین.
3 ماه تا اعلام نتایج مونده و از فردا اسکیس شروع کنین.هروز یه ساعت کافیه!

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
آشور و خواجه که درونین من فیروزآباد رو زدم حالا یه استاد بیاد بجوابه؟؟؟تا جایی که یادمه خواجه درون گرا بود
توروخدا دارم سکته میکنم کدوم سوال چرا من ندیدم !!!وااای خدل نکنه پاسخنامه رو ....
درون گرا کدوم بود کدوم سوال

p.yari

عضو جدید
سلام دوستان عزیز خسته نباشید

زبان قسمت اول و دوم رو بلد نبودم فقط از سوال 16 به بعد جواب دادم!
فن بدک نبوده- درک مشکوکم ! تاریخ اسلامیش گند بود فقط مسجد گوهر شاد رو با اطمینان زدم !
منظر خیلی ناجور بود عکس میشد باغ ملک تهران ؟
بازم نتونستم جلوی نفسمو بگیریم ! الان احساس میکنم تعداد جوابای درستم با غلطهام یکی شده !:w06:

یعنی چند میشه درصدام؟ !!!!!! تازه من راه طولانی واسه اسکیس باید بپیمایم !

توجه توجه :
به یک عدد بابا لنگ دراز جهت تامین هزینه های آتی کنکور ودانشگاه نیازمندیم ! :w30:

باتشکر

arefeh

کاربر ممتاز
آشور و خواجه که درونین من فیروزآباد رو زدم حالا یه استاد بیاد بجوابه؟؟؟تا جایی که یادمه خواجه درون گرا بود

اندرونی و بیرونی اتفاقا تو درونگرایی نشون میده...تووو پلانهای گرم و خشک...من اینجوری ج دادمش

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا می گم گنبد مومی بود که تو دو روز توسط 6 نفر برپا می شه و تنسگریتی متکی بر قوس فولادیه.

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال

عکس منبعم که معماری اسلامی عصر کنکاش بوده، همونی که نوشته آشنایی با مصادیق معماری ایران و جهان. اونم که من به همون دلایل اون گزینه رو زدم.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا تو ژئودزیک و تنسگریتی میله ها مستقیما ولی این قوس داشت......... صلب میشد جوابش.مگه زیر مجموعه خرپا نیستند؟؟شما خرپا با اتصال صلب دیدن؟؟؟

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
عاغا بحث درونگرا برونگرا چیه راه انداختید مردمو سکته میدید؟؟؟؟؟؟؟ :biggrin: سوال میگفت کدوم بنا حیاط اندرونی و بیرونی داشته؟ خواجه بود جواب

وضعیت
موضوع بسته شده است.