ArchitecT EhsaN
کاربر بیش فعال
همینه
خوبه پس درست زدم. دروازه شیران
همینه
كلمه هاى زبانو بلد بودى؟؟ من كم زدم از لغتا.. سخت تر از ديروز بود...me too
آخه تو قوانین شهرداری 2.5 اینا بود؟ 3 ماله سرپوشیدس و تو سوال هر دو تاشو خواسته بود.
بچه ها گنبد ژئودزیک اتصالاش مفصلیه دیگه؟؟؟؟یه سوال اومده بود گفته بود کدوم مشخصات رو نداره اتصال صلب بود
یه سوال دیگم اومده بود.راجع به ژئودزیک که عدد بود...چی میشد من زدم سه - پنج و شش
واسه من دیروزیها آسون بود ولی وقت نکردم بیش از 6 تاشو بزنم ولیامروزی ها رو 8 تاشو زدم.یعضی هاش خیلی سخت بود.كلمه هاى وبانو بلد بودى؟؟ من كم زدم از لغتا.. سخت تر از ديروز بود...
واقعا! من نزدم اون مگه بالاش سنتوری نداشت؟
معماری اسلامیش سخت بود![]()
والا هر سال اینطوری میدن .نمی شه دقیق گفت.ولی کاش اینطور سوال حذف شن.راست میگی این سواله چرا اینجوری بود؟؟؟
بچه ها گنبد ژئودزیک اتصالاش مفصلیه دیگه؟؟؟؟یه سوال اومده بود گفته بود کدوم مشخصات رو نداره اتصال صلب بود
یه سوال دیگم اومده بود.راجع به ژئودزیک که عدد بود...چی میشد من زدم سه - پنج و شش
کدوم دروازه شیران؟؟؟توروخدا بگوووو....
منم اتصال صلب زدم![]()
يادم نمياد كدومو مى گى.. ريدينگ دوميه ديدگاه نويسنده چى مى شد؟؟ آخرشم نزدم!! كتابى كه ازش ريدينگ كپ مى زننو امسال عوض كرده بودن!!واسه من دیروزیها آسون بود ولی وقت نکردم بیش از 6 تاشو بزنم ولیامروزی ها رو 8 تاشو زدم.یعضی هاش خیلی سخت بود.
تو ریدینگه یه لغت می شد alternative و اون یکی چی بود؟
کدومو می گین؟منم اتصال صلب زدم![]()
با تعصب می گفت که کامپیوتری کردن بهتر از دستی کارکردنه. دیگه.ولی تو ریدینگ بعدی کارای اسکیسی لوکوربوزیه رو خوب توصیف کرده بود.يادم نمياد كدومو مى گى.. ريدينگ دوميه ديدگاه نويسنده چى مى شد؟؟ آخرشم نزدم!! كتابى كه ازش ريدينگ كپ مى زننو امسال عوض كرده بودن!!
البته تو كه يك هنر ساختى! واقعن بهت افتخار مى كنم!![]()
اون گنبد مومی بود و قوس فولادی با تنسگریتی بود دیگه.اولی زدم کابل استفاده نشده
دومی هم سه ، 5و 6 درسته
آره ساله قبل مزخرف تمام بود!سلام جمیعا خسته نباشین...منم اومدم
سوالا از پارسال بهتر بود...خیلی هاشو گزینه درستشو میدونم ولی ترسیدم بزنم. . . نمیدونم حالا کار درستی کردم یا نه
درسته دیگه!دیروزهم تو هنرهای ساخت یه شیشه اسپایدر داده بود.1عکس تو فن بود!اون چی میشد؟من زدم دیوار شیشه ای!![]()
چه عجب!یکی رو درست زدم!درسته دیگه!دیروزهم تو هنرهای ساخت یه شیشه اسپایدر داده بود.
1عکس تو فن بود!اون چی میشد؟من زدم دیوار شیشه ای!![]()
والا هر سال اینطوری میدن .نمی شه دقیق گفت.ولی کاش اینطور سوال حذف شن.
ولی من یادم نمیاد به عارفه گفته باشم 3 و 5 و7.من اونو حتی تو تاپیک نکات مهم من دیدم که نوشته 2.5 و 4.5 و6.5
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |