بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان مگه خیلی سخت بود؟ به نظر من متوسط رو به خوب بود.مگه اینکه گند زده باشم.:cry:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها گنبد ژئودزیک اتصالاش مفصلیه دیگه؟؟؟؟یه سوال اومده بود گفته بود کدوم مشخصات رو نداره اتصال صلب بود:cry:
یه سوال دیگم اومده بود.راجع به ژئودزیک که عدد بود...چی میشد من زدم سه - پنج و شش

ba.sa

عضو جدید
بچه ها گنبد ژئودزیک اتصالاش مفصلیه دیگه؟؟؟؟یه سوال اومده بود گفته بود کدوم مشخصات رو نداره اتصال صلب بود:cry:
یه سوال دیگم اومده بود.راجع به ژئودزیک که عدد بود...چی میشد من زدم سه - پنج و شش

منم اتصال صلب زدم:cry:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
كلمه هاى وبانو بلد بودى؟؟ من كم زدم از لغتا.. سخت تر از ديروز بود...
واسه من دیروزیها آسون بود ولی وقت نکردم بیش از 6 تاشو بزنم ولیامروزی ها رو 8 تاشو زدم.یعضی هاش خیلی سخت بود.
تو ریدینگه یه لغت می شد alternative و اون یکی چی بود؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
راست میگی این سواله چرا اینجوری بود؟؟؟
والا هر سال اینطوری میدن .نمی شه دقیق گفت.ولی کاش اینطور سوال حذف شن.
ولی من یادم نمیاد به عارفه گفته باشم 3 و 5 و7.من اونو حتی تو تاپیک نکات مهم من دیدم که نوشته 2.5 و 4.5 و6.5

Art & Design

عضو جدید

اولی زدم کابل استفاده نشده
دومی هم سه ، 5و 6 درسته

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
منم اتصال صلب زدم:cry:

من فولادی نرم زدم...آخه سیستم مگه تنسگریتی نبود؟؟؟تازه پایینه سازه نازک نشده بود...من اینجوری ج دادم ک به این رسیدم ک گزینه غلط میشه تیر فولادی قوسی بود چی بود همون

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه من دیروزیها آسون بود ولی وقت نکردم بیش از 6 تاشو بزنم ولیامروزی ها رو 8 تاشو زدم.یعضی هاش خیلی سخت بود.
تو ریدینگه یه لغت می شد alternative و اون یکی چی بود؟
يادم نمياد كدومو مى گى.. ريدينگ دوميه ديدگاه نويسنده چى مى شد؟؟ آخرشم نزدم!! كتابى كه ازش ريدينگ كپ مى زننو امسال عوض كرده بودن!!
البته تو كه يك هنر ساختى! واقعن بهت افتخار مى كنم! :)

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
يادم نمياد كدومو مى گى.. ريدينگ دوميه ديدگاه نويسنده چى مى شد؟؟ آخرشم نزدم!! كتابى كه ازش ريدينگ كپ مى زننو امسال عوض كرده بودن!!
البته تو كه يك هنر ساختى! واقعن بهت افتخار مى كنم! :)
با تعصب می گفت که کامپیوتری کردن بهتر از دستی کارکردنه. دیگه.ولی تو ریدینگ بعدی کارای اسکیسی لوکوربوزیه رو خوب توصیف کرده بود.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم خيليييييييييييي ترسيدم بزنم...... نمى دونم واقعن......
تاپيك اسكيس نداريم؟؟ :D

ba.sa

عضو جدید
1سوال اومده بود گفته بود کدوم مشخصات رو نداره اتصال صلب رو زدم!اینو میگم:(

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
الان من فنو خراب کردم باید چیکار بکنم؟ :surprised: البته من آزمایشی شرکت کردم (الان ترم ششم) بنظرم بد نبود ،باید برم تاپیک مطالعه کنکور 94 رو قبضه کنم :D

Rah Pardaz

همکار مدیر تالار مهندسی عمران متخصص راهداری
کاربر ممتاز
والا هر سال اینطوری میدن .نمی شه دقیق گفت.ولی کاش اینطور سوال حذف شن.
ولی من یادم نمیاد به عارفه گفته باشم 3 و 5 و7.من اونو حتی تو تاپیک نکات مهم من دیدم که نوشته 2.5 و 4.5 و6.5

بنده هم ............همین رو زدم......

وضعیت
موضوع بسته شده است.