بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shematik

عضو جدید
خوبی شیما جوووون؟آکادمی خودش دفترچه d رو گذاشته طبق اون باید ج بدی.راستی کنکور چطور بود؟
بچه ها این چ کاریه آکادمی کرده واسه رتبه های برتر تخمین تخفیف اسکیس گذاشته؟خو الان بیشتر ج های درس معلومه ملت واسه جایزه میرن درستشو وارد میکنن که!!

فکر نمیکنم اصلا تخمین رتبش درست باشه ترنج جان
چون ممکنه یه نفر چندبار بیاد با اسمای مختلف شرکت کنه!
راستی تو سایت سنجش نوشته حداکثر تا 5شنبه.... شاید زودتر بیاد کلیدا

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مرررسی عزیزم:w40:...شماره سوالامو میذارم:
32-33-34-35-36-37-39-40-41-43-44-45-47-48-51-52-54-57-60-----61-62-63-64-65-67-70-73-74-76-80-82-83-84-85-86-87-88-89-90------91-94-95-96-97-98-100-101-102-103-105-106-107-108-109-110---------111-115-120-121-122-124-125-126-129-130
مررررسی فقط عارفه جان اگه میشه شماره گزینه نده جوابو کمی بگو کد دفترچه من B بودش میترسم نخوره بهش ...
32) حداکثر کشش زدم..اکثر بچه ها هم همینو زدن
33)18-9
34)گشتاور در سمت راست
35) من اشتباه زدم نمیدونم ج چی میشه
36)بار باد
37) در خرپا هر چه ارتفاع بیشتر رانش کمتر اقتصادی تره
39)قاب خمشی مهار شده -قاب مقاوم خمشی
40)ترک های ناشی از برش
41)دیوار شیشه ای(من شک کردم نزدم:cry:)
43)ناحیه بروز تغییر شکل های خمیری
44)پوسته ای مخروطی صدفی
45)نزدم
47)سه تایی 5 و 6
48)خرپای کلاهی و کمربندی و هسته مهاربندی شده
51)اتصالات صلب
52)-
54)-
57)-
60)-
61)تاکید بر سادگی و اصالت مصالح در بنا
62)چایتای بودایی هند
63)روم
64)زیگورات خشت خام
65)دروازه شیران حتیها
67)سانتا صوفیا کلیسای بیزانسی بچه ها این درست بود؟؟؟
70)نسا
73)-
74)داشتن گنبد
76)-
80)تزئینات
82)وارطان هوانسیان
83)فیلیپ جانسون متاثز از میس وندروهه
84)آرت نوو
85)سالیوان شیکاگو
86)-
87)-
88)-
89)-
90)-
91)اختلاف نظر زیاده...من خودم انباداری و بسته بندی زدم
94)کارخانه
95)ریتم و نظم
96)اینم بین مستطیل ورودی از راست با مستطیل ورودی از پایین اختلاف نظر
97)-
100)-
101)-
102)درخواست کارفرما -بررسی وصع موجود-مطالعات فیزیکی-تعیین کانسپت دوستان این درسته؟
103)فروشاه عینک
104)شمال یا شرق من زدم...بعضی دوستان میگن نه
105)من 5*3 5*5 5*7 زدم اینم اختلاف داریم
106)-
107)سایه به سمت شمال شرق
108)-
109)انتخاب مصالخ
110)در همه اقلیم ها برا تنظیم جرارت...بقیه میگنن غلط زدم
111)-
115)باغ فین
120)-
121)-
122)باغ مصلی باغ قدمگاه نیشابور
124)تنوع
125)هر سه مورد
126)فرهنگی عملکردی زیباشناسی
129)من آب جاری زدم ...دوستان میگن درخت
130)میگن ویلای مدیچی
:)

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه کوتاه بیا دیگه...هر دوش مال من...زبان مال تو....آفرین عارف...اگه قبول نکنی به همه بچه ها میسپارم رجب صدات کنن...حالا دیگه خودت میدونی...:razz:

عزیزم بزار فعلا این نکات مهم تورو خوشگل ردیف کنم برا بچه های سال بعد بزارم...بعد نکات من...بوووووشه؟؟؟؟:D

ببین عارفه نکات من خودش خوشگلو ردیف دست بهش زدی نزدیاااااااااا :exclaim: بزار بچه های سال بعد خودشون ببین چقدر من زحمت کشیدم :biggrin: حداقل یه تشکر خشک و خالی ازم بکنن :w15: در ضمن من خودم هستم واسه سال بعد خودم بهشون تا اونجایی که بتونم کمک میکنم :w16::w16: تو اگه راست میگی میخوای به بچه ها کمک کنی نکات خودت رو بزار عزیزم خخخخخخخخخخخ :w15::w15:
من که میدونم میخوای خودت رو با نکات من مشغول کنی بعدشم بری تمرین واسه اسکیس بعدشم بری واسه ثبت نام دانشگاه و بعدم بهونه بیاری و از زیرش در بری :w15: راست میگی بشین نکات رو تایپ کن بفرست :w15::w15:

arefeh

کاربر ممتاز
من فقط معماری اسلامیارو زدم
جهان نزدم :(

آفرین به نطرم جهان آسونتر اومد...تا اسلامی البته چند تا سئوال رو از رو شکی ک داشتم ج ندادم...
ولی واقعا اگه الان به سئوالها خوب نیگاه کنید...سخت نبود...فقط اگه خراب کردیم واسه خاطره این استرس کوفتی بود و عدم تمرکز سر جلسه...شاید اگه اینو خونه میزدیم همه رو بالای 60 میزدیم...البته به غیر منظر...البته منظرم بعضی سئوالهاش چرت بود مثلا همون هر 3 موردی ها...یا عکس باغ فین کاشان...
اما خوب همش چوبه این استرس رو میخوریم ماااا....هیییییییی خدایا...تازه کلی مامانم عرق بهار از شب قبلش به خوردم داد..

arefeh

کاربر ممتاز
دیگه کوتاه بیا دیگه...هر دوش مال من...زبان مال تو....آفرین عارف...اگه قبول نکنی به همه بچه ها میسپارم رجب صدات کنن...حالا دیگه خودت میدونی...:razz:

عزیزم بزار فعلا این نکات مهم تورو خوشگل ردیف کنم برا بچه های سال بعد بزارم...بعد نکات من...بوووووشه؟؟؟؟:D

ببین عارفه نکات من خودش خوشگلو ردیف دست بهش زدی نزدیاااااااااا :exclaim: بزار بچه های سال بعد خودشون ببین چقدر من زحمت کشیدم :biggrin: حداقل یه تشکر خشک و خالی ازم بکنن :w15: در ضمن من خودم هستم واسه سال بعد خودم بهشون تا اونجایی که بتونم کمک میکنم :w16::w16: تو اگه راست میگی میخوای به بچه ها کمک کنی نکات خودت رو بزار عزیزم خخخخخخخخخخخ :w15::w15:
من که میدونم میخوای خودت رو با نکات من مشغول کنی بعدشم بری تمرین واسه اسکیس بعدشم بری واسه ثبت نام دانشگاه و بعدم بهونه بیاری و از زیرش در بری :w15: راست میگی بشین نکات رو تایپ کن بفرست :w15::w15:

باران از لجه تو هم شده با همون خط ناخوانا اسکن میکنم برا بچچه ها میزارم تا چشات در آد:biggrin:
ولی خدایی نمیخوای نکات مهم من رو سرو سامون بدم و هر درس رو تفکیک کنم تکراری ها رو حذف کنم همه رو تبدیل به پی دی اف کنم با اسم باشگاه مهندسان؟؟؟؟:razz:
باشه وقت نمیزارم برن بچه های سال بعد کلی غصه بخوردن....
باران نگفتی چ کردی؟؟؟چند روز ک به خاطر خریدن سئوالها نمیومدی...الانم اومدی داری طفره میری....:D

shematik

عضو جدید
آفرین به نطرم جهان آسونتر اومد...تا اسلامی البته چند تا سئوال رو از رو شکی ک داشتم ج ندادم...
ولی واقعا اگه الان به سئوالها خوب نیگاه کنید...سخت نبود...فقط اگه خراب کردیم واسه خاطره این استرس کوفتی بود و عدم تمرکز سر جلسه...شاید اگه اینو خونه میزدیم همه رو بالای 60 میزدیم...البته به غیر منظر...البته منظرم بعضی سئوالهاش چرت بود مثلا همون هر 3 موردی ها...یا عکس باغ فین کاشان...
اما خوب همش چوبه این استرس رو میخوریم ماااا....هیییییییی خدایا...تازه کلی مامانم عرق بهار از شب قبلش به خوردم داد..

به نظر منم اسلامی آسون بود
اما من از این ناراحتم که چرا جهان به این اسونی رو نتونستم ج بدم یعنی شک داشتم واسه همین نزدم

samsungs3

عضو جدید
32) حداکثر کشش زدم..اکثر بچه ها هم همینو زدن
33)18-9
34)گشتاور در سمت راست
35) من اشتباه زدم نمیدونم ج چی میشه
36)بار باد
37) در خرپا هر چه ارتفاع بیشتر رانش کمتر اقتصادی تره
39)قاب خمشی مهار شده -قاب مقاوم خمشی
40)ترک های ناشی از برش
41)دیوار شیشه ای(من شک کردم نزدم:cry:)
43)ناحیه بروز تغییر شکل های خمیری
44)پوسته ای مخروطی صدفی
45)نزدم
47)سه تایی 5 و 6
48)خرپای کلاهی و کمربندی و هسته مهاربندی شده
51)اتصالات صلب
52)-
54)-
57)-
60)-
61)تاکید بر سادگی و اصالت مصالح در بنا
62)چایتای بودایی هند
63)روم
64)زیگورات خشت خام
65)دروازه شیران حتیها
67)سانتا صوفیا کلیسای بیزانسی بچه ها این درست بود؟؟؟
70)نسا
73)-
74)داشتن گنبد
76)-
80)تزئینات
82)وارطان هوانسیان
83)فیلیپ جانسون متاثز از میس وندروهه
84)آرت نوو
85)سالیوان شیکاگو
86)-
87)-
88)-
89)-
90)-
91)اختلاف نظر زیاده...من خودم انباداری و بسته بندی زدم
94)کارخانه
95)ریتم و نظم
96)اینم بین مستطیل ورودی از راست با مستطیل ورودی از پایین اختلاف نظر
97)-
100)-
101)-
102)درخواست کارفرما -بررسی وصع موجود-مطالعات فیزیکی-تعیین کانسپت دوستان این درسته؟
103)فروشاه عینک
104)شمال یا شرق من زدم...بعضی دوستان میگن نه
105)من 5*3 5*5 5*7 زدم اینم اختلاف داریم
106)-
107)سایه به سمت شمال شرق
108)-
109)انتخاب مصالخ
110)در همه اقلیم ها برا تنظیم جرارت...بقیه میگنن غلط زدم
111)-
115)باغ فین
120)-
121)-
122)باغ مصلی باغ قدمگاه نیشابور
124)تنوع
125)هر سه مورد
126)فرهنگی عملکردی زیباشناسی
129)من آب جاری زدم ...دوستان میگن درخت
130)میگن ویلای مدیچی
:)
86 گسست از معماری گذشته
87دریدا -دلوز
88 ژاپن
89 فرایند غیرخطی
90 تقارن ستون های کلاسیک

milad-karimi

عضو جدید
اگه توجه کردهباشید گفته بود ایوان کمدومشون با بقیه فرقداره... دویا3 سوال بعدشم نوشته بود کدام مسجد گنبدخانه و زیر ایوانش باهم ادغام شدن که هر دوتاش جامع ورامین بود... چون فقط ایوان اون اینجوری تکه
سوالش یادم رفت
بچه ها راستی اونی که زده بود ایوان کدوم مسجد با بقیه فرق میکنه چی میشد.........من زئم همدان چون سه ایوانیه

shematik

عضو جدید
اگه توجه کردهباشید گفته بود ایوان کمدومشون با بقیه فرقداره... دویا3 سوال بعدشم نوشته بود کدام مسجد گنبدخانه و زیر ایوانش باهم ادغام شدن که هر دوتاش جامع ورامین بود... چون فقط ایوان اون اینجوری تکه

اون که مسجد وکیل میشد !
اون یکی که ادغامه هم مسجد گوهرشاد

arefeh

کاربر ممتاز

میلاد جان مگه شما پارسال نرفتی دانشگاه؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لو رفتن یا نرفتن مسئله این است:D دوست دارم اینجا فحش بزارم برا اونایی که خرید و فروش کردن حداقل میدونم میخونن دلم خنک میشه ولی دور از ادبه............
این یابوان حتی اگه همه رو ج داده باشن تو اسکیس اوتشون میکنیم در نبرد حق علیه باطل همیشه حق پیروزه.پس تلاش کنین اگه 50 نفریم اینجا رتبه 1 تا 50 اسکیس مال خودمون باشه............خدا یا اگه عدالتی هس خودت نزار زحمات بچه های اینجا.........الهام.نانی.پویان.سیمین.زهرا و خیلیای دیگه پایمال بشه.اگه هم عدالت نداره این اسلام که ما من بعد بریم کنیسه یا معبد شاید خدای اونا عادلتر بود

shematik

عضو جدید
لو رفتن یا نرفتن مسئله این است:D دوست دارم اینجا فحش بزارم برا اونایی که خرید و فروش کردن حداقل میدونم میخونن دلم خنک میشه ولی دور از ادبه............
این یابوان حتی اگه همه رو ج داده باشن تو اسکیس اوتشون میکنیم در نبرد حق علیه باطل همیشه حق پیروزه.پس تلاش کنین اگه 50 نفریم اینجا رتبه 1 تا 50 اسکیس مال خودمون باشه............خدا یا اگه عدالتی هس خودت نزار زحمات بچه های اینجا.........الهام.نانی.پویان.سیمین.زهرا و خیلیای دیگه پایمال بشه.اگه هم عدالت نداره این اسلام که ما من بعد بریم کنیسه یا معبد شاید خدای اونا عادلتر بود

واقعا فکر کردی کسی که سوال داشته میاد اینجا پیج های ما رو بخونه!!!
مگه بیکاره!...الان داره کلی صفا میکنه واسه خودش!!

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز

تکبیرررررر

پس من چی :cry:

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز

حالا خوبه شما حداقل میدونید لو رفته. البته امیدوارم این اتفاق نیفتاده باشه.
ولی ما که هیچ فکری در این زمینه نداریم.
نمیدونم لو رفته یا نه ولی پر واضح که یه اتفاقایی افتاده. من تا حالا یادم نمیاد سوالای اون روز شب نشده تو 2 - 3 تا کد بصورت pdf تر و تمیز اونم مجانی تو سایت بوده باشه. فرداشم سنجش خودش بیاد سوالا را پخش کنه که چون دیده سایتا دارن از این را پول در میارن پس ما خودمون رایگان میدیم سوالات را.
مگه همیشه . هز سال سایتای مختلف سوالات را نمیفروختن مگه امسال اولین بار بوده که سنجش امسال تازه بهش برخورده؟؟؟؟؟؟؟
شماها یادتونه؟؟

ولی واقعا فقط دعا میکنم همچین اتفاقی نیفتاده باشه. اگه تو رشته من 2 نفر هم سوالات را داشتند یعنی من باید با دانشگاه خداحافظی کنم. همین جوریم فقط دست به دعام یه معجزه ای بشه من شبانه دانشگاه تهران قبول شم.

baris25akarsu

عضو جدید
بچه ها حواب 70-71-72 چی میشه
درضمن من دانشجوی ترم 7 کارشناسیم و زیاد وقت نکردم اونجوریی که می خواستم برای کنکور آماده شم و الان هم زبان 12 % و بقیه هم بین 22-35 % به نظرتون مجاز میشممم یا برم برای آزاد آماده شم D:

وضعیت
موضوع بسته شده است.