بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

aytakin69

عضو جدید
من تازه دارم میفهمم گند زدم و تازه اشکای بیشعوری میریزه هی هی......:cry: مگه قراره چقد به این اسکیس لعنتی امیدوار باشم وقتی که عجولم و استرسی و گند میزنم به همه چی.....و یه ذره هم اسکیس شانس میخواد...................مخصوصا پارسال چند تا از دوستام با رتبه های زیر 500 و 300 هیچ ده کوره ای قبول نشدن دستشون از من قویتر بود............من داغونم خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا..................:cry::cry:

beni belazi

کاربر بیش فعال
توروخدااااااااااااااااااااااا یکی کمک کنه بابا من از روز که اومدم گریه میکم کلی خونده بودم اماسرجله هیچی زبانو منظرو که سفید دادم فنی رو 24تاریخ 30 , درکم 30 اینا زدم به نظرتون امید به مجاز شدنم هست حتی رتبه ی اخر بشمم خوبه فقط مجاز میشم؟
جان من جوا بدین شهر ما هیشک اطلاع نداره اخه فقط یه ساله که فارغ التحصیل داده ارومیه

خوب که زبان و منظر روسفید دادی... من چون متن امتحان هنر و ساخت راحت تر بود با اعتماد به نفس همه ردینگارو جواب دادام و باید شانس بیارم منفی نشه. منظرم نمیدونم با چه انگیزی ای 8 تا زدم.. فقط خدا خدا میکنم یه 10 درصد تهش بمونه منفی نشه...

cna12

عضو جدید
کجا میشه یه ppm ارامش داشت این جه شرایطی واسه ادم می سازن....کم ذهنمون مشغوله کم بدبختی کشیدیم...بسّه دیگه...سیستم ارشد به خودیه خود بوی تعفن میده با این سوالای سلیقه ای
اسکیسم که دیگه کلا به عشقه مصحّح بستگی داره ...چن سال می خواید ادمو دق بدید ...4سال پیش بخاطر ضعفم تو دینی و عربی و ریاضی نتونستم به خواستم برسم از همون موقع امیدم به ارشد بود که بالاخره چیزیو امتحان می دم که علاقمه اینم از بساط ارشد...طراح کلن عشقی عمل می کنه باید حدث زد که ایشون چی مدنظرشونه...امیدی به قبولی تو ارشد ندارم ظاهرا اینجا تنها دری که به روت بازه خدمته سربازیه
بقیه درها به روت بستست...یه کم صداقت چیزه بدیه؟؟؟تا کی ماسمالی؟؟؟اگه تقلب شده خوب بگید...علّافیم ؟؟؟بیکاریم؟؟یا نه قراره همیشه 24-25 ساله بمونیم؟؟؟عزیزی که تقلب کردی بهت تبریک میگم تو تنها برنده ی این ماجرایی چون قراره کار شرافتمندانت ماسمالی شه...امیدوارم که درست نباشه این خبر

3ehn4z!

عضو جدید
sابن خانومه داغه ..فقط میگه ..اگه شمال بودی بهت میگفتم ..تا سر کوچه هم نمیتونستی بری چه برسه از رامسر حرکت کنی بری چالوس..اونم توی حالتی که همه ماشین شخصیا زیر برفن ...بیرونم فقط نیسان ابی هستش ( عجب کنتراستی داره سفیدو ابی ) ..اگه بازم مشکل داری میخای عکس کوچمونو توی مرکز شهر واست بزارم
چرا از من نقل قول گرفتی ؟ ای بابااااا : (((( ؛ من که از شمالیا دفاع کردم.عجباااااااااا

TARANE-ARCH

عضو جدید
چرا از من نقل قول گرفتی ؟ ای بابااااا : (((( ؛ من که از شمالیا دفاع کردم.عجباااااااااا[/QUOTE
سلام من موندم چی کارکنم چون تو شهرمون دان سراسری نیست به نظرتون خوبه برم ازاد بعد دوباره براسراسری بخونم اخه انقد خونده بودم الان مغزم داره منفجرمیشه یه دونه از اونایی که خونده بودم نیومده بود موندم بشینم اسکیس تمرین کنم یا برا خرداد ازاد بخونم یا بشینم اساسی برا 94 بخونم توروخداااااااااااااااااااااااااا یکی به من بگه چیکارکنم درصدامم بدن یکی جواب داد که با درصدایی که گفتم اصلا امیدی به مجاز شدنم نیست چه برسه به قبولی هممممممممممممممممممممم خواهشا کمک کنین کدومش ازاد یا سراسری باز بخونم میدونم که ازاد قبول میشم ولی موندم برم یا نرم یا برمو ی=باز سراسری بخونم؟خواهش خواهش خواهش جوااااااااااااااب:cry::w19::cry::cry:

shima 70

عضو جدید
سلام دوستااای گلم من همون شیما قبلیم رمزمو یادم رفته دیگه رمز بهم نداد!!!خوووووبین؟خوووشین؟؟وای داشتم میترکیدم نمیتونستم بیام بنویسم حرفامو مثل اینکه کلی حرف برا گفتن داشته باشی حرفای همه رو هم بشنوی ولی لال باشی دستم نداشته باشی که حتی اشاره کنی:w22:...خب بگین ببینم چه خبره این حرفا که درباره فروش میگین حقیقت داره؟؟؟:w00:حالا باید چیکار کنیم؟؟؟:w20:رااااااااااستی کنکورو چ کردین؟؟؟منکه نیدووونم ولی خیلی استرس تایمو داشتم و اینکه زیاد زدم امیدوارم زیاد زدن کار دستم نده:w05: بچه ها جوابارو کسی داره بهم بگه؟؟
یعنی هیشکی نمیخواد جواب سوالای منو بده؟؟؟:cry:

TARANE-ARCH

عضو جدید
سلام من موندم چی کارکنم چون تو شهرمون دان سراسری نیست به نظرتون خوبه برم ازاد بعد دوباره براسراسری بخونم اخه انقد خونده بودم الان مغزم داره منفجرمیشه یه دونه از اونایی که خونده بودم نیومده بود موندم بشینم اسکیس تمرین کنم یا برا خرداد ازاد بخونم یا بشینم اساسی برا 94 بخونم توروخدااااااااااااااااااا ااااااا یکی به من بگه چیکارکنم درصدامم بدن یکی جواب داد که با درصدایی که گفتم اصلا امیدی به مجاز شدنم نیست چه برسه به قبولی هممممممممممممممممممممم خواهشا کمک کنین کدومش ازاد یا سراسری باز بخونم میدونم که ازاد قبول میشم ولی موندم برم یا نرم یا برمو ی=باز سراسری بخونم؟خواهش خواهش خواهش جوااااااااااااااب:cry::cry:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
چرا از من نقل قول گرفتی ؟ ای بابااااا : (((( ؛ من که از شمالیا دفاع کردم.عجباااااااااا[/QUOTE
سلام من موندم چی کارکنم چون تو شهرمون دان سراسری نیست به نظرتون خوبه برم ازاد بعد دوباره براسراسری بخونم اخه انقد خونده بودم الان مغزم داره منفجرمیشه یه دونه از اونایی که خونده بودم نیومده بود موندم بشینم اسکیس تمرین کنم یا برا خرداد ازاد بخونم یا بشینم اساسی برا 94 بخونم توروخداااااااااااااااااااااااااا یکی به من بگه چیکارکنم درصدامم بدن یکی جواب داد که با درصدایی که گفتم اصلا امیدی به مجاز شدنم نیست چه برسه به قبولی هممممممممممممممممممممم خواهشا کمک کنین کدومش ازاد یا سراسری باز بخونم میدونم که ازاد قبول میشم ولی موندم برم یا نرم یا برمو ی=باز سراسری بخونم؟خواهش خواهش خواهش جوااااااااااااااب:cry::w19::cry::cry:
عزیزم همه چی به خودت و خواسته ات بستگی داره؟؟؟
اگه سر کار میری ک خوب به نظرم همین آزاد رو برو چون کار مهمتره...ولی اگه علاقه داری سراسری بخونی...مثل خود من یه سال دیگه رو هم امتحان کن...و بعد اگه خدایی نکرده قبول نشدی بری آزاد...
ولی ریسکه چون 1 سال عقب میوفتی...تازه اگه سراسری با این وضع سیستم سنجش قبول بشی...تازه اگرم قبول بشی بازم مشخص نیست ک اون اسکیس لعنتی رو چیکار میخوای بکنی...
ما ها هم اگه یه درصد قبول بشیم مرحله اول بازم مشخص نیست مرحله دومو چیکار کنیم...

TARANE-ARCH

عضو جدید
عارفه جونم مرسی مرسی مرسی حرفامو خوندی پس همین میشینم برا ازاد میخونم سرکارم میرم بتونم هم برا سراسری میخوم هممممممممممممممممم عجب مصیبتیه ها نصف عمرمو تو کنکورا گذروندم

TARANE-ARCH

عضو جدید
راسی من تازه سال اولم بود کنکور دادم میگن اکثر رتبه های خوب یه سال میمونن اره؟

shima 70

عضو جدید
دوستان عزیز سایت آکادمی معماری سیستم تخمین رتبه گذاشته هرکس می تونه شرکت کنه تا جامعه آماری بالا بره.
این از کجا کد دقترچه سوالمونو میدونه؟؟؟!!!!خب گزینه ها با هم جابه جاست که !!!من جایی ندیدم کد دفترچه بپرسه شما دیدن؟؟؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام باران جونم.خوبی؟چه عجب ازین ورا؟کنکورو چی کار کردی خانومی؟!:smile:
بچه ها مهیار راس میگه.این روزا همه دنبال مدرکن.پستارو می خونن جدی می گیرن!عارف پستاتو پاک کنی بهتره هااااا:D

الهام پس کجاییییی؟دلمون گرفت!بیخیال کنکور.خیلیامون کنکورو خراب کردیم.تازه تو که مطمئنم خوب میشی الهام جونم:gol:

چرا 20.30 چیزی نگف؟اگرم شایعه اس حداقل باید میگف تکذیب کردن،نه؟!
سلام گلم .... هستم ک خخخخخخ
از دیروز از ساعت 6 تا 9 صبح خواب بودم
کلا ورم کردم از خواب خخخخخخخخخخخخ
نه عزیزم..خوب ک نه .. اما ب مجاز شدن امیدوار شدم 2روزه خخخخخخ

آخرین ویرایش:

shima 70

عضو جدید
عزیزم جوابها قطعی نی...چیشو میخوای؟؟؟اونهایی ک شک داری رو بپرس اگه جواب داده باشم بهت بگم...
مرررسی عزیزم:w40:...شماره سوالامو میذارم:
32-33-34-35-36-37-39-40-41-43-44-45-47-48-51-52-54-57-60-----61-62-63-64-65-67-70-73-74-76-80-82-83-84-85-86-87-88-89-90------91-94-95-96-97-98-100-101-102-103-105-106-107-108-109-110---------111-115-120-121-122-124-125-126-129-130
مررررسی فقط عارفه جان اگه میشه شماره گزینه نده جوابو کمی بگو کد دفترچه من B بودش میترسم نخوره بهش ...

ترنج

عضو جدید
این از کجا کد دقترچه سوالمونو میدونه؟؟؟!!!!خب گزینه ها با هم جابه جاست که !!!من جایی ندیدم کد دفترچه بپرسه شما دیدن؟؟؟
خوبی شیما جوووون؟آکادمی خودش دفترچه d رو گذاشته طبق اون باید ج بدی.راستی کنکور چطور بود؟
بچه ها این چ کاریه آکادمی کرده واسه رتبه های برتر تخمین تخفیف اسکیس گذاشته؟خو الان بیشتر ج های درس معلومه ملت واسه جایزه میرن درستشو وارد میکنن که!!

خوب کاری کردیییی خخخخخخخ :Dایشالا که ازونی که فک می کردی خییییلی بهتر بشی.تو حقت ی رتبه خوبه!خیلی تلاش کردی.ایشالا اسکیسو بترکونی;)
من که خودم زیاد به مجاز شدن امیدی ندارم:(

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
:D
دگ ریشو قیچیو دادم دست خدا...ببینم چی از توش درمیاد...توکل ب خودش
تو هم نگران نباش عزیزم...خودش هوامونو داره

TARANE-ARCH

عضو جدید
خوبی شیما جوووون؟آکادمی خودش دفترچه d رو گذاشته طبق اون باید ج بدی.راستی کنکور چطور بود؟
بچه ها این چ کاریه آکادمی کرده واسه رتبه های برتر تخمین تخفیف اسکیس گذاشته؟خو الان بیشتر ج های درس معلومه ملت واسه جایزه میرن درستشو وارد میکنن که!!

خوب کاری کردیییی خخخخخخخ :Dایشالا که ازونی که فک می کردی خییییلی بهتر بشی.تو حقت ی رتبه خوبه!خیلی تلاش کردی.ایشالا اسکیسو بترکونی;)
من که خودم زیاد به مجاز شدن امیدی ندارم:(
:cry::cry:
توروخدااااااااااااااااااا اااا یکی کمک کنه بابا من از روز که اومدم گریه میکم کلی خونده بودم اماسرجله هیچی زبانو منظرو که سفید دادم فنی رو 24تاریخ 30 , درکم 30 اینا زدم به نظرتون امید به مجاز شدنم هست حتی رتبه ی اخر بشمم خوبه فقط مجاز میشم؟
جان من جوا بدین شهر ما هیشک اطلاع نداره اخه فقط یه ساله که فارغ التحصیل داده ارومیه

ترنج

عضو جدید

:cry::cry:
توروخدااااااااااااااااااا اااا یکی کمک کنه بابا من از روز که اومدم گریه میکم کلی خونده بودم اماسرجله هیچی زبانو منظرو که سفید دادم فنی رو 24تاریخ 30 , درکم 30 اینا زدم به نظرتون امید به مجاز شدنم هست حتی رتبه ی اخر بشمم خوبه فقط مجاز میشم؟

زبانو خیلی از بچه ها ضعیفن!منظرم که خداییش سخت بود من خودم خدا خدا می کنم منفی نشه منظرم!ی دو روزصبر کن کلیدا بیاد ببینیم بچه های دیگه چی کرد!که امیدی داشته باشیم یا نه تو تخمینم شرکت کن.تا میتونینم اطلاع رسانی کنید که تعداد بیشتری شرکت کنن.هرچی بیشتر باشیم تخمین به واقعیت نزدیک تره!به هر حال امیدتو از دست نده!

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
میانگینت حدود 20 میشه... باتوجه ب کنکور پارسال میشه حدود 3400 اما چون امسال میانگینها متفاوته احتمالا بهتر یا کمی بیشتر بشه اما مجاز میشه حدودای این میانگین (البته طبق آمار پارسال)

وضعیت
موضوع بسته شده است.