پوسته ها و سازه ها ی ورق تا شدهاین عکس پوسته مال چه کتابیه ؟
توروخدااااااااااااااااااااااا یکی کمک کنه بابا من از روز که اومدم گریه میکم کلی خونده بودم اماسرجله هیچی زبانو منظرو که سفید دادم فنی رو 24تاریخ 30 , درکم 30 اینا زدم به نظرتون امید به مجاز شدنم هست حتی رتبه ی اخر بشمم خوبه فقط مجاز میشم؟
جان من جوا بدین شهر ما هیشک اطلاع نداره اخه فقط یه ساله که فارغ التحصیل داده ارومیه
متن اصلی که برای cloze test انتخاب شده بود رو پیدا کردم... اینجوری دیگه مطمئن شدم چه قدر زبانم فاجعه شده. مشاهده پیوست 195955
دوست عزیز میشه منبعی که پیدا کردی رو بگی یا لینکشو بدی؟
چرا از من نقل قول گرفتی ؟ ای بابااااا : (((( ؛ من که از شمالیا دفاع کردم.عجبااااااااااsابن خانومه داغه ..فقط میگه ..اگه شمال بودی بهت میگفتم ..تا سر کوچه هم نمیتونستی بری چه برسه از رامسر حرکت کنی بری چالوس..اونم توی حالتی که همه ماشین شخصیا زیر برفن ...بیرونم فقط نیسان ابی هستش ( عجب کنتراستی داره سفیدو ابی ) ..اگه بازم مشکل داری میخای عکس کوچمونو توی مرکز شهر واست بزارم
چرا از من نقل قول گرفتی ؟ ای بابااااا : (((( ؛ من که از شمالیا دفاع کردم.عجباااااااااا[/QUOTE
سلام من موندم چی کارکنم چون تو شهرمون دان سراسری نیست به نظرتون خوبه برم ازاد بعد دوباره براسراسری بخونم اخه انقد خونده بودم الان مغزم داره منفجرمیشه یه دونه از اونایی که خونده بودم نیومده بود موندم بشینم اسکیس تمرین کنم یا برا خرداد ازاد بخونم یا بشینم اساسی برا 94 بخونم توروخداااااااااااااااااااااااااا یکی به من بگه چیکارکنم درصدامم بدن یکی جواب داد که با درصدایی که گفتم اصلا امیدی به مجاز شدنم نیست چه برسه به قبولی هممممممممممممممممممممم خواهشا کمک کنین کدومش ازاد یا سراسری باز بخونم میدونم که ازاد قبول میشم ولی موندم برم یا نرم یا برمو ی=باز سراسری بخونم؟خواهش خواهش خواهش جوااااااااااااااب![]()
یعنی هیشکی نمیخواد جواب سوالای منو بده؟؟؟سلام دوستااای گلم من همون شیما قبلیم رمزمو یادم رفته دیگه رمز بهم نداد!!!خوووووبین؟خوووشین؟؟وای داشتم میترکیدم نمیتونستم بیام بنویسم حرفامو مثل اینکه کلی حرف برا گفتن داشته باشی حرفای همه رو هم بشنوی ولی لال باشی دستم نداشته باشی که حتی اشاره کنی...خب بگین ببینم چه خبره این حرفا که درباره فروش میگین حقیقت داره؟؟؟
حالا باید چیکار کنیم؟؟؟
رااااااااااستی کنکورو چ کردین؟؟؟منکه نیدووونم ولی خیلی استرس تایمو داشتم و اینکه زیاد زدم امیدوارم زیاد زدن کار دستم نده
بچه ها جوابارو کسی داره بهم بگه؟؟
یعنی هیشکی نمیخواد جواب سوالای منو بده؟؟؟![]()
عزیزم همه چی به خودت و خواسته ات بستگی داره؟؟؟چرا از من نقل قول گرفتی ؟ ای بابااااا : (((( ؛ من که از شمالیا دفاع کردم.عجباااااااااا[/QUOTE
سلام من موندم چی کارکنم چون تو شهرمون دان سراسری نیست به نظرتون خوبه برم ازاد بعد دوباره براسراسری بخونم اخه انقد خونده بودم الان مغزم داره منفجرمیشه یه دونه از اونایی که خونده بودم نیومده بود موندم بشینم اسکیس تمرین کنم یا برا خرداد ازاد بخونم یا بشینم اساسی برا 94 بخونم توروخداااااااااااااااااااااااااا یکی به من بگه چیکارکنم درصدامم بدن یکی جواب داد که با درصدایی که گفتم اصلا امیدی به مجاز شدنم نیست چه برسه به قبولی هممممممممممممممممممممم خواهشا کمک کنین کدومش ازاد یا سراسری باز بخونم میدونم که ازاد قبول میشم ولی موندم برم یا نرم یا برمو ی=باز سراسری بخونم؟خواهش خواهش خواهش جوااااااااااااااب![]()
اگه سر کار میری ک خوب به نظرم همین آزاد رو برو چون کار مهمتره...ولی اگه علاقه داری سراسری بخونی...مثل خود من یه سال دیگه رو هم امتحان کن...و بعد اگه خدایی نکرده قبول نشدی بری آزاد...
ولی ریسکه چون 1 سال عقب میوفتی...تازه اگه سراسری با این وضع سیستم سنجش قبول بشی...تازه اگرم قبول بشی بازم مشخص نیست ک اون اسکیس لعنتی رو چیکار میخوای بکنی...
ما ها هم اگه یه درصد قبول بشیم مرحله اول بازم مشخص نیست مرحله دومو چیکار کنیم...
این از کجا کد دقترچه سوالمونو میدونه؟؟؟!!!!خب گزینه ها با هم جابه جاست که !!!من جایی ندیدم کد دفترچه بپرسه شما دیدن؟؟؟دوستان عزیز سایت آکادمی معماری سیستم تخمین رتبه گذاشته هرکس می تونه شرکت کنه تا جامعه آماری بالا بره.
سلام گلم .... هستم ک خخخخخخسلام باران جونم.خوبی؟چه عجب ازین ورا؟کنکورو چی کار کردی خانومی؟!
بچه ها مهیار راس میگه.این روزا همه دنبال مدرکن.پستارو می خونن جدی می گیرن!عارف پستاتو پاک کنی بهتره هااااا
الهام پس کجاییییی؟دلمون گرفت!بیخیال کنکور.خیلیامون کنکورو خراب کردیم.تازه تو که مطمئنم خوب میشی الهام جونم
چرا 20.30 چیزی نگف؟اگرم شایعه اس حداقل باید میگف تکذیب کردن،نه؟!
مرررسی عزیزمعزیزم جوابها قطعی نی...چیشو میخوای؟؟؟اونهایی ک شک داری رو بپرس اگه جواب داده باشم بهت بگم...
خوبی شیما جوووون؟آکادمی خودش دفترچه d رو گذاشته طبق اون باید ج بدی.راستی کنکور چطور بود؟این از کجا کد دقترچه سوالمونو میدونه؟؟؟!!!!خب گزینه ها با هم جابه جاست که !!!من جایی ندیدم کد دفترچه بپرسه شما دیدن؟؟؟
سلام گلم .... هستم ک خخخخخخ
از دیروز از ساعت 6 تا 9 صبح خواب بودم
کلا ورم کردم از خواب خخخخخخخخخخخخ
نه عزیزم..خوب ک نه .. اما ب مجاز شدن امیدوار شدم 2روزه خخخخخخ
خوب کاری کردیییی خخخخخخخایشالا که ازونی که فک می کردی خییییلی بهتر بشی.تو حقت ی رتبه خوبه!خیلی تلاش کردی.ایشالا اسکیسو بترکونی
من که خودم زیاد به مجاز شدن امیدی ندارم![]()
خوبی شیما جوووون؟آکادمی خودش دفترچه d رو گذاشته طبق اون باید ج بدی.راستی کنکور چطور بود؟
بچه ها این چ کاریه آکادمی کرده واسه رتبه های برتر تخمین تخفیف اسکیس گذاشته؟خو الان بیشتر ج های درس معلومه ملت واسه جایزه میرن درستشو وارد میکنن که!!
سلام گلم .... هستم ک خخخخخخ
از دیروز از ساعت 6 تا 9 صبح خواب بودم
کلا ورم کردم از خواب خخخخخخخخخخخخ
نه عزیزم..خوب ک نه .. اما ب مجاز شدن امیدوار شدم 2روزه خخخخخخ
خوب کاری کردیییی خخخخخخخایشالا که ازونی که فک می کردی خییییلی بهتر بشی.تو حقت ی رتبه خوبه!خیلی تلاش کردی.ایشالا اسکیسو بترکونی
من که خودم زیاد به مجاز شدن امیدی ندارم![]()
توروخدااااااااااااااااااا اااا یکی کمک کنه بابا من از روز که اومدم گریه میکم کلی خونده بودم اماسرجله هیچی زبانو منظرو که سفید دادم فنی رو 24تاریخ 30 , درکم 30 اینا زدم به نظرتون امید به مجاز شدنم هست حتی رتبه ی اخر بشمم خوبه فقط مجاز میشم؟
جان من جوا بدین شهر ما هیشک اطلاع نداره اخه فقط یه ساله که فارغ التحصیل داده ارومیه
خوبی شیما جوووون؟آکادمی خودش دفترچه d رو گذاشته طبق اون باید ج بدی.راستی کنکور چطور بود؟
بچه ها این چ کاریه آکادمی کرده واسه رتبه های برتر تخمین تخفیف اسکیس گذاشته؟خو الان بیشتر ج های درس معلومه ملت واسه جایزه میرن درستشو وارد میکنن که!!
توروخدااااااااااااااااااا اااا یکی کمک کنه بابا من از روز که اومدم گریه میکم کلی خونده بودم اماسرجله هیچی زبانو منظرو که سفید دادم فنی رو 24تاریخ 30 , درکم 30 اینا زدم به نظرتون امید به مجاز شدنم هست حتی رتبه ی اخر بشمم خوبه فقط مجاز میشم؟
زبانو خیلی از بچه ها ضعیفن!منظرم که خداییش سخت بود من خودم خدا خدا می کنم منفی نشه منظرم!ی دو روزصبر کن کلیدا بیاد ببینیم بچه های دیگه چی کرد!که امیدی داشته باشیم یا نه تو تخمینم شرکت کن.تا میتونینم اطلاع رسانی کنید که تعداد بیشتری شرکت کنن.هرچی بیشتر باشیم تخمین به واقعیت نزدیک تره!به هر حال امیدتو از دست نده!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |