بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
آمو چرا قسم میخوری (با لحجه شیرازیه ها)
شما میگی دقیقا جواب چی میشه من الان متوجه نشدم
بابا من میگم گفته تابش نور خورشید در آشپزخونه مهمه باشه، از کجا نور بگیره.
تو دیتیل های خونه های کوهستانی ، خونه ها رو کشیده می گیرن و جبه شمال میره تو دل کوه یا کلا سنگینش می کنن و پرش می کنن.پس نور شمال نداریم.پس نور جنوب به همه اجزای خونه می رسه.
نور غرب هم که همه جا بد معرفی شده ولی بدبخت اینطوریام نیست.خیلی از خونه های کوهستانی رو از سه طرف نورگیری می زارن و حتی غرب ، تا از ماکسیمم نور استفاده کنند.
الان من می گم شرق و جنوب ، اینا می گن شمال و جنوب!

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این قضیه تقلب رو کشش ندین که میان و اینجا رو قفل می کنن.
تو این تاپیک درمورد سوالات حرف بزنین.

بزار بکنن بهتررررررررر تو از چی میترسی هااااااااا:exclaim: دقیقا الان قیافت تابلو شده که سوالها گیرت اومده عارف خان:w15::w15:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
آفتاب: دکتر حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: سوالات آزمون کار‌شناسی ارشد لو نرفته و چنین مسئله‌ای به هیچ عنوان وجود ندارد و معلوم نیست که این شایعه را چه کسی مطرح کرده است.

وی افزود: این آزمون در صحت و امنیت کامل برگزار شد و هیچ مشکلی در روند برگزاری وجود نداشت.
حرف رئیس رو که نباید باور کرد!یه نهاد مستقل دیگه باید اینو تایید کنه مثله سازمان امنیت فضای مجازی فتا.

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این قضیه تقلب رو کشش ندین که میان و اینجا رو قفل می کنن.
تو این تاپیک درمورد سوالات حرف بزنین.

حرف رئیس رو که نباید باور کرد!یه نهاد مستقل دیگه باید اینو تایید کنه مثله سازمان امنیت فضای مجازی فتا.

کارت ساخته اس جناب گلابچی عزیز چقدر التماست کردم حداقل چند تاش رو بگو ولی نگفتی :biggrin: حالا باید بندازیمت زندان تا آب خنک بخوری:w15::w15:

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آفتاب: دکتر حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: سوالات آزمون کار‌شناسی ارشد لو نرفته و چنین مسئله‌ای به هیچ عنوان وجود ندارد و معلوم نیست که این شایعه را چه کسی مطرح کرده است.

وی افزود: این آزمون در صحت و امنیت کامل برگزار شد و هیچ مشکلی در روند برگزاری وجود نداشت.

اینم یکی از حرفا های ما که به حقیقت پیوست :) تکذیب خبرها

TARANE-ARCH

عضو جدید
توروخدااااااااااااااااااااااا یکی کمک کنه بابا من از روز که اومدم گریه میکم کلی خونده بودم اماسرجله هیچی زبانو منظرو که سفید دادم فنی رو 24تاریخ 30 , درکم 30 اینا زدم به نظرتون امید به مجاز شدنم هست حتی رتبه ی اخر بشمم خوبه فقط مجاز میشم؟
جان من جوا بدین شهر ما هیشک اطلاع نداره اخه فقط یه ساله که فارغ التحصیل داده ارومیه

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
کارت ساخته اس جناب گلابچی عزیز چقدر التماست کردم حداقل چند تاش رو بگو ولی نگفتی :biggrin: حالا باید بندازیمت زندان تا آب خنک بخوری:w15::w15:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز

اخه نیکی جون نمیگه لو رفته بوده کهههههههه..نمیاد خودشو زیر سوال ببره..دیگه وقتی مدارکش هست چطور می خوان انکار کنن؟؟؟؟؟؟این موضوع فقط به دسته نجف زاده اوکی میشه..

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا من کاری نکردم!!!!!!!!!!!!!!!!
باران ول کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
الهام تقلب کرده!خخخخخخخخخخخخخخخخ به من گفت به کسی نگو ولی شبش سوالارو به قیمت 1850 خرید.کارتشم پول نداشت از من پول گرفت!خخخخخخخخخخخ

من میدیم چرا هرچی سوال میکنم بلدی ... :biggrin:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
توروخدااااااااااااااااااااااا یکی کمک کنه بابا من از روز که اومدم گریه میکم کلی خونده بودم اماسرجله هیچی زبانو منظرو که سفید دادم فنی رو 24تاریخ 30 , درکم 30 اینا زدم به نظرتون امید به مجاز شدنم هست حتی رتبه ی اخر بشمم خوبه فقط مجاز میشم؟
جان من جوا بدین شهر ما هیشک اطلاع نداره اخه فقط یه ساله که فارغ التحصیل داده ارومیه
والا اصلا نمی شه گفت!
با ساله قبل متفاوت بود ، شاید یه درس واسه همه آسون بود و شایدم نه.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

واقعا میخواید فقط مجاز شید ؟ رتبه 2500 به چه درد میخوره ؟ :surprised: بعید میدونم با این درصد هایی که گفتید مجاز شید . من سال 91 با میانگین 20 درصد رتبه 11 هزار شدم :)

memare iran

عضو جدید

الهام تقلب کرده!خخخخخخخخخخخخخخخخ به من گفت به کسی نگو ولی شبش سوالارو به قیمت 1850 خرید.کارتشم پول نداشت از من پول گرفت!خخخخخخخخخخخ

جناب توکلی اگه حرفی غیر این میزد جای تعجب داشت
بچه ها لطفا درباره این موضوع شوخی نکنید

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه نیکی جون نمیگه لو رفته بوده کهههههههه..نمیاد خودشو زیر سوال ببره..دیگه وقتی مدارکش هست چطور می خوان انکار کنن؟؟؟؟؟؟این موضوع فقط به دسته نجف زاده اوکی میشه..
مداركش كجاس يكي به من نشون بده. كجاس. نمي خوام بحثو سياسي كنم فقط همين كه يك دونه روزنامه مسخره كه يم طرفه.... از نظر سياسي اين خبرو داده بيرون. هر وقت من مدرك درست حسابي ديدم اون موقه ميشينم ناراحت ميشم. الان اصلا واسم مهم نيست. دقيقا يك خبريه كه يك روزنامه واسه اهداف خودش داده بيرون. منم ديكه بحثشو نمي كنم. ميرم سراغ اسكيسسسسسسسس

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek: همينجورى دارم دنبال مى كنم بحثو ببينم كى اين پاركينگ و آشپزخونه رو ول مى كنين!! :biggrin: اصن يادم رفته خودم چى زدم از بس بحث كردين! :w15:
من هنوز تو كف اون سايه ام كه انقد آسون بود، اونوقت ما اينجا هى بين سيدنى و تهران و ريودوژانيرو در رفت و آمد بوديم! :biggrin:
يه چيز ديگه. هرچى مى گين بگين ولى اين نجف زاده نون به نرخ روز خور آخه كسيه كه بهش اميدوار باشه آدم؟!؟ والا! با اين نوناشون! :D

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مداركش كجاس يكي به من نشون بده. كجاس. نمي خوام بحثو سياسي كنم فقط همين كه يك دونه روزنامه مسخره كه يم طرفه.... از نظر سياسي اين خبرو داده بيرون. هر وقت من مدرك درست حسابي ديدم اون موقه ميشينم ناراحت ميشم. الان اصلا واسم مهم نيست. دقيقا يك خبريه كه يك روزنامه واسه اهداف خودش داده بيرون. منم ديكه بحثشو نمي كنم. ميرم سراغ اسكيسسسسسسسس
شوما فقط به من نشونش بده! دوشوارى؟!؟!؟ هركى گفته دوشوارى به من نشون بده! :w15:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
هست نیکی جون مدارکش هست..مطمئن بااااااااش..اون که اره عزیزم باید رفت سراغ اسکیس جز این کار کار دیگه ای فعلا نمیشه کرد..اول و اخر باید اسکیس رو سنگ تموم بزاریم..

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:eek: همينجورى دارم دنبال مى كنم بحثو ببينم كى اين پاركينگ و آشپزخونه رو ول مى كنين!! :biggrin: اصن يادم رفته خودم چى زدم از بس بحث كردين! :w15:
من هنوز تو كف اون سايه ام كه انقد آسون بود، اونوقت ما اينجا هى بين سيدنى و تهران و ريودوژانيرو در رفت و آمد بوديم! :biggrin:
يه چيز ديگه. هرچى مى گين بگين ولى اين نجف زاده نون به نرخ روز خور آخه كسيه كه بهش اميدوار باشه آدم؟!؟ والا! با اين نوناشون! :D

واقعا راست میگید . از سوال سایه میترسیدم که یه چیز آسون داده بود .

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمانه اون که میشه شمال و شرق:biggrin: بحثی درش نیست..
تو چرا اعتراض نمی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه تو هم خریدی هاااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:neutral::w02::w08::w43:

شوما فقط به من نشونش بده! دوشوارى؟!؟!؟ هركى گفته دوشوارى به من نشون بده! :w15:
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز

ولت کنممممم :mad: تازه گرفتمت :biggrin: اونموقع بهت شک 100% داشتم ولی الان مطمئنم :w15::w15::w15: الکی پای الهام وسط نکش اون از اینکارا نمیکنه :w16:

aytakin69

عضو جدید

اره باران راس میگه خخخخخخخخخخخ یادته اومدی روز قبل کنکور در مورد درک چی گفتی؟ گفتی سایه اینا زیاد نیمدنو اینا......بعد گفتی از یه منبعی شندیدی اون منبع کی بود؟ همون سایت 1850 تومنی.....خخخخخخ

memare iran

عضو جدید
اره باران راس میگه خخخخخخخخخخخ یادته اومدی روز قبل کنکور در مورد درک چی گفتی؟ گفتی سایه اینا زیاد نیمدنو اینا......بعد گفتی از یه منبعی شندیدی اون منبع کی بود؟ همون سایت 1850 تومنی.....خخخخخخ

باباجان قرارشد در این مورد شوخی نکنید..یه موقع باعث دلخوری میشه
حیف جو دوستانه بینمونه خراب بشه
از من گفتن بود

aytakin69

عضو جدید
باباجان قرارشد در این مورد شوخی نکنید..یه موقع باعث دلخوری میشه
حیف جو دوستانه بینمونه خراب بشه
از من گفتن بود

بالام جان من با علی شوخی کردم وگرنه خودش انقد بلد بود که از پس کنکور بربیاد...حتی سر جلسه که دیدم سوالارو همش به بچه های تاپ اینجا فک میکردم که الان دارن به سوالای ابکی میخندن مخصوصا عارف...:D

sadatt

عضو جدید
ی چیزی ذهنم مشغول کرده من منظر رو ی سوال زدم یعنی رو رتبم خیلی اثر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دارم دیونه میشم از بس فکر کردم:cry::cry:

ترنج

عضو جدید
ولت کنممممم :mad: تازه گرفتمت :biggrin: اونموقع بهت شک 100% داشتم ولی الان مطمئنم :w15::w15::w15: الکی پای الهام وسط نکش اون از اینکارا نمیکنه :w16:

سلام باران جونم.خوبی؟چه عجب ازین ورا؟کنکورو چی کار کردی خانومی؟!:smile:
بچه ها مهیار راس میگه.این روزا همه دنبال مدرکن.پستارو می خونن جدی می گیرن!عارف پستاتو پاک کنی بهتره هااااا:D

الهام پس کجاییییی؟دلمون گرفت!بیخیال کنکور.خیلیامون کنکورو خراب کردیم.تازه تو که مطمئنم خوب میشی الهام جونم:gol:

چرا 20.30 چیزی نگف؟اگرم شایعه اس حداقل باید میگف تکذیب کردن،نه؟!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
نصف نصف!یکیشو من درس می گم و یکیشو تو!
دیگه کوتاه بیا دیگه...هر دوش مال من...زبان مال تو....آفرین عارف...اگه قبول نکنی به همه بچه ها میسپارم رجب صدات کنن...حالا دیگه خودت میدونی...:razz:

عارفه جووونم حالا که دیگه کنکور تموم شد خیالتم راحت شده نمیخوای نکات مهم که داری رو بزاری شاید به درد بچه های سال بعد بخوره:w15::w15::w15:
عزیزم بزار فعلا این نکات مهم تورو خوشگل ردیف کنم برا بچه های سال بعد بزارم...بعد نکات من...بوووووشه؟؟؟؟:D

سلام دوستان

عارف چطوری؟

عارفه شما چطوری؟

عاااااااقا من با سوال اشپزخونه عارف مخالف .....ولی با سوال پارکینگ موافق!

خاااانم من با سوال اشپزخونه موافق...........و با سوال پارکینگ مخالف!
سلام ابرام جان...مرسی تو خوبی؟؟؟میگم من ک میگم مسقف گفته همونی ک میگم میشه...بابت آشپزخونه هم از حمایتت ممونم;)

بابا من میگم گفته تابش نور خورشید در آشپزخونه مهمه باشه، از کجا نور بگیره.
تو دیتیل های خونه های کوهستانی ، خونه ها رو کشیده می گیرن و جبه شمال میره تو دل کوه یا کلا سنگینش می کنن و پرش می کنن.پس نور شمال نداریم.پس نور جنوب به همه اجزای خونه می رسه.
نور غرب هم که همه جا بد معرفی شده ولی بدبخت اینطوریام نیست.خیلی از خونه های کوهستانی رو از سه طرف نورگیری می زارن و حتی غرب ، تا از ماکسیمم نور استفاده کنند.
الان من می گم شرق و جنوب ، اینا می گن شمال و جنوب!
من همچنان میگم شمال شرق

واقعا میخواید فقط مجاز شید ؟ رتبه 2500 به چه درد میخوره ؟ :surprised: بعید میدونم با این درصد هایی که گفتید مجاز شید . من سال 91 با میانگین 20 درصد رتبه 11 هزار شدم :)
خیلی بدیییی...حتی اگه رتبشم افتضاح میشه نباید اینجوری بگی....حواست باشه خدا اون بالا داره نیگات میکنه...یه دفعه دیدی این بنده خدا مجاز شد...تو مجازم نشدی...حالا از ما گفتن...واسه خدا کاری نداره برگه ها رو جابه جا کنه یا حتی برگت گم بشه...امیدوارم تووو دلت به این بنده خدا مثل من واسه سالیوان نخندی....:warn::razz:

منم کاملا موافقم ...عارف از همون اولم مشکوک بود...بچه ها نظرتون چیه از 20:30 بخوایم ک عارف رو پشت تریبون ازش جواب بخوان....واسه این خیانت؟؟؟؟:biggrin:
خدا کنه کلید سنجش شبیه این باشه :w07:
:biggrin:

shima 70

عضو جدید
سلام دوستااای گلم من همون شیما قبلیم رمزمو یادم رفته دیگه رمز بهم نداد!!!خوووووبین؟خوووشین؟؟وای داشتم میترکیدم نمیتونستم بیام بنویسم حرفامو مثل اینکه کلی حرف برا گفتن داشته باشی حرفای همه رو هم بشنوی ولی لال باشی دستم نداشته باشی که حتی اشاره کنی:w22:...خب بگین ببینم چه خبره این حرفا که درباره فروش میگین حقیقت داره؟؟؟:w00:حالا باید چیکار کنیم؟؟؟:w20:رااااااااااستی کنکورو چ کردین؟؟؟منکه نیدووونم ولی خیلی استرس تایمو داشتم و اینکه زیاد زدم امیدوارم زیاد زدن کار دستم نده:w05: بچه ها جوابارو کسی داره بهم بگه؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.