بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DDDIQ

مدیر ارشد
با سلام و آرزوی قلبی موفقیت در کنکور برای تمامی دوستان خوبم

بچه ها لطفا به اخبار و صحبت هایی که معمولا بعد از تمامی کنکورها در رابطه با لو رفتن سوالات کنکور مطرح میشه توجه نکنید! توجه و بها دادن به این قبیل شایعات جدای از ناراحتی و اعصاب خردی تنها باعث ایجاد جو منفی و دلسردی برای شما از ادامه تلاش و عقب افتادن برای مرحله بعدی خواهد شد !!
خبر اخیر رو هم یکبار دیگه بخونیم بیشتر به یک مضحکه که اصلا خنده دار نیست شبیه هست !! نیست !؟ سوالات کنکور سال آینده با چنین مبلغ ناچیزی که حتی از مبلغ فروش سوالات آرشیو شده سالهای گذشته هم کمتر هست !؟

پس دوستان خوبم لطفا به اخبار تایید نشده و غیر موثق توجه نکنین ! و بدیهی هم هست که اعتراض به شایعات تایید نشده هرسال تکرار شونده هیچ تاثیری نداره !!! اگر خبر تایید شده ای منتشر گردد همگی با هم اعتراض و درخواست بررسی میکنیم

شادکام و تندرست باشید
با آرزوی موفقیت در کنکور
:gol:

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا کوروووش پس تبریز غیرانتفاعی داره؟؟؟با چ رتبه ای میشه قبول سد؟؟؟والا با این وضعیت ..........
نه معماری نداره غیر انتفاعیش های تبریز در مقطع ارشد البته تا پارسال امسال رو نمیدونم بیارند یا نه

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه نکته در مورد اسکیس وبچه هایی که فکر میکنند امتحان رو خوب ندادن. با اسکیس میتونید زیر و رو شید عزیزان خیلی موثره من خودم با رتبه 1500 تونستم گیلان قبول شم با اسکیسم.

رسکان

عضو جدید
اینم جواب سوال تاریخ ....... که دروازه شیران بغاز کوی میشه http://www.aghrabe.com/archives/5959

203_fariba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما البته دستتون و سرعتتون تو اسکیس خوب بود ایشالا که امسال نتیجه بگیرید ;-)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این نفیسه و باران یادتونه روزای آخر چی میگفتن من بهشون میخندیدم حتی یه جا به یکی گفتم اینا اسگلن الان دیدم که واقعا از این اتفاقا میفته من خودم اسگلم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا نمیتونید حدس رتبه بزنید هر سال فرق داره با توجه به میانگین. اما این درصد اگه درست باشه رتبه زیر 200 میاد چون درک وفنی 50 زدین خیلی خوبه وزبانم که همه بد میزنند 50 زدی. تاریخ ضریب 2 هست به قدر درک وفنی مهم نیست شانس باهات یار باشه احتمال زیر 100 هم داره
آخه کوروش امسال درک و تاریخ یه نمونه راحت تر بود.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
این نفیسه و باران یادتونه روزای آخر چی میگفتن من بهشون میخندیدم حتی یه جا به یکی گفتم اینا اسگلن الان دیدم که واقعا از این اتفاقا میفته من خودم اسگلم
یعنی به من گفتی اسکل دیگه ؟ حححححححححححح پشت سر من حرف میزنی من میدونم تووو ححححححححح :w25:

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان فکر می کنید با این درصداب حدودی البته، رتبه چند می شه:
زبان 50
فن 50
تاریخ 18 با عرض شرمندگی!
درک 50
منظر 10
اصلا نمیتونید حدس رتبه بزنید هر سال فرق داره با توجه به میانگین. اما این درصد اگه درست باشه رتبه زیر 200 میاد چون درک وفنی 50 زدین خیلی خوبه وزبانم که همه بد میزنند 50 زدی. تاریخ ضریب 2 هست به قدر درک وفنی مهم نیست شانس باهات یار باشه احتمال زیر 100 هم داره

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
درکل دروس مهم در کنکور بترتیب عبارتند از:
زبان---------خیلی ها نمی زنن و خیلی ها بلد نیستند و خیلی ها ضعیفند و .....
درک عمومی معماری --------------اونقدر سخت می دن که دیگه مثل ساله 88 یا 89 کسی نمی تونه 100 بزنه ولی امسال واسه من آسون تر از ساله قبل بود.
فن --------------------توضیح نداره چون ضریبش 3 می باشد مثله درک عمومی
تاریخ
منظر

nrchitect

عضو جدید
بچه ها این درصدا
فنی63
تاریخ58
درک 58
منظر50
زبان50-60-
چند میده رتبه
امسال خیلی اسون بود بدجور من تو همه درسا 5 تا الکی نزدم بلد بودم اما باورم نمی شد اینقد اسون باشه
میانگین درصدا حتما 50 است ..سالای پیش 50 مال نفر اولا بود اما امسال هلو بود واسه همه
حالا به نظرتون چه جور می شه رتبه من؟؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این درصدا
فنی63
تاریخ58
درک 58
منظر50
زبان50-60-
چند میده رتبه
امسال خیلی اسون بود بدجور من تو همه درسا 5 تا الکی نزدم بلد بودم اما باورم نمی شد اینقد اسون باشه
میانگین درصدا حتما 50 است ..سالای پیش 50 مال نفر اولا بود اما امسال هلو بود واسه همه
حالا به نظرتون چه جور می شه رتبه من؟؟؟؟
سال قبل میانگین 58 اول بود و شما با این درصد زیر 20 ...............

p.yari

عضو جدید
شما کلید از کجا میارین این قدر خوشگل در صد میگیرین ؟

خوب به ماهم بدید بابا دیگه!:w16::w16::w11:

p.yari

عضو جدید
از رو منابع و استادام

اونام بهشون اعتباری نیست
در ثانی ممکنه تو الان اشتباها اون گزینه ای که شک داشتی بزنی رو گزینه زده ی خودت میگیری در حالی که سر جلسه یه چیز دیگه زدی.
چون آدم معمولا بین دو گزینه شک میکنه که یکیش درسته است.

nrchitect

عضو جدید
اونام بهشون اعتباری نیست
در ثانی ممکنه تو الان اشتباها اون گزینه ای که شک داشتی بزنی رو گزینه زده ی خودت میگیری در حالی که سر جلسه یه چیز دیگه زدی.
چون آدم معمولا بین دو گزینه شک میکنه که یکیش درسته است.

گزینه هارو که پشت شماره صندلیم نوشته بودم ...حالا همین طوری گفتم درصدامو ..نه این قدر جدی بابا..ازین خیلی لجم می گیره که تو فنی 5 تا - تاریخ 4 تا و درک هم 4 تا الکی نزدم -وسواس غلط زدن داشتم و اینکه خودمو دست کم گرفتم و گفتم اینقد زباد نمی تونم بزنمو نزدمممممممم:razz:

p.yari

عضو جدید
گزینه هارو که پشت شماره صندلیم نوشته بودم ...حالا همین طوری گفتم درصدامو ..نه این قدر جدی بابا..ازین خیلی لجم می گیره که تو فنی 5 تا - تاریخ 4 تا و درک هم 4 تا الکی نزدم -وسواس غلط زدن داشتم و اینکه خودمو دست کم گرفتم و گفتم اینقد زباد نمی تونم بزنمو نزدمممممممم:razz:

هیچ وقت نه خودت رو دست کم بگیر ونه هیچ کس دیگه ای رو .

faezzze

عضو جدید
بچه ها با درصد:
زبان 60
فن 20 !!!
تاریخ 40
درک 60
فک میکنین رتبم چند شه؟ اصلا مجاز میشم؟؟؟
میبینین یکی هم پیدا شد فنو بد بزنه ....

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.