برداشت آزاد...

kaveh_69

عضو جدید

اشتباه نکنید!!!
مال یقرن پیش نیست!
این عکس تو همین چند ماه گذشته گرفته شده..
حالا اولا بگید که چی هست؟
ثانیا بگید که چرا باید تو این دوره با این امکانات همچین چیزاییم باید پیدا بشه اصلا!!!

SAMAN_747

عضو جدید
سلام
من یه مدت تو ی یکی از شهر های جنوبی توی قسمت تعمییرات خونه های شرکت نفت به عنوان مهندس ناظر بودم. برای تعمیر خونه های شرکت نفت و ساخت 17 خونه جدید با یه پیمانکار شهرستانی قرار داد بسته بودیم. پیمانکار وقتی می خواست یه خونه رو بسازه اول تو قسمت باغ خونه یه اتاق و یه حمام و دستشویی برای خودش می ساخت و تا مدت ساخت خونه تو اون زندگی می کرد و بعد از اتمام کار اونو خراب می کرد. حمامش شبیه این بود یه بار رفته بودم به کار سرکشی کنم حمامش رو دیدم خیلی بدم اومد. طرف سوار تویوتا کمری می شد و برای هر خونه 90 میلیون به بالا پول گرفته بود ولی اگه حمامش رو میدی می گفتی بیچاره چقدر بدبخته.

natashkooh

عضو جدید
اثار باستانيه!!!
احتمالا حموم ادم و حواست و گرنه ما كه خيلي پيشرفته ايم از اينجور چيزا تو ايران حداقل پيدا نميشه !!!!!

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
اثار باستانيه!!!
احتمالا حموم ادم و حواست و گرنه ما كه خيلي پيشرفته ايم از اينجور چيزا تو ايران حداقل پيدا نميشه !!!!!
نه9 عزیز دل برادر احتمالا شما همچین مکانهایی رو ندید تشریف ببرید جنوب کشور و مناطق فقیر نشین حتما این چیزا رو رویت میکنید این که تازه چیزی نیست عادیه . یه حمومه که با یه تانکر از پشت بوم ساپورت میشه و در مورد ثانیا استارتر محترم باید عرض کنم که چراش رو نباید از بچه های اینجا بپرسی باید از ..........

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من یه مدت تو ی یکی از شهر های جنوبی توی قسمت تعمییرات خونه های شرکت نفت به عنوان مهندس ناظر بودم. برای تعمیر خونه های شرکت نفت و ساخت 17 خونه جدید با یه پیمانکار شهرستانی قرار داد بسته بودیم. پیمانکار وقتی می خواست یه خونه رو بسازه اول تو قسمت باغ خونه یه اتاق و یه حمام و دستشویی برای خودش می ساخت و تا مدت ساخت خونه تو اون زندگی می کرد و بعد از اتمام کار اونو خراب می کرد. حمامش شبیه این بود یه بار رفته بودم به کار سرکشی کنم حمامش رو دیدم خیلی بدم اومد. طرف سوار تویوتا کمری می شد و برای هر خونه 90 میلیون به بالا پول گرفته بود ولی اگه حمامش رو میدی می گفتی بیچاره چقدر بدبخته.
دوست عزیز این حمومی نیست که موقت باشه البته فرمایش شما درسته کارگرا همچین کاری رو میگید میکنن ولی شما به سقف این حموم نگاه کنید حموم موقت رو اینطوری نمیسازن

natashkooh

عضو جدید
نه9 عزیز دل برادر احتمالا شما همچین مکانهایی رو ندید تشریف ببرید جنوب کشور و مناطق فقیر نشین حتما این چیزا رو رویت میکنید این که تازه چیزی نیست عادیه . یه حمومه که با یه تانکر از پشت بوم ساپورت میشه و در مورد ثانیا استارتر محترم باید عرض کنم که چراش رو نباید از بچه های اینجا بپرسی باید از ..........
اي بابا !!!!
حكايت اين پست من حكايت خنده تلخ من بود عزيزم!!!!!
چرا نديدم!!!!
گفتم كه مال آدم و حواست!!!!

kaveh_69

عضو جدید
سلام
آره منم زیاد از اینجور آدما دیدم... ولی این کجا و اون کجا...
اینجا از سر بدبختی و نداری اینجوری کردن ولی اون آقا چی؟:razz:

kaveh_69

عضو جدید
اثار باستانيه!!!
اتفاقا این تاپیک رو زدم که ببینید که هنوزم پیدا میشه...
از مناطق جنوبیم نیست و مرکزیه!!!

kaveh_69

عضو جدید
مرسی جناب سکتور..
ولی همین بچه های اینجان که دو روز دیگه میشن...

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه جاي ايران ممكنه پيدا بشه...من خودم ديدم همچين چيزايي
بيشتر كارگرايي كه اواره شهرهاي مختلفه ايران هستن همچين ابتكاري به خرج ميدن...ميدونين كه ما ايراني جماعت حقوقي برا كارگر جماعت قائل نيستيم تا امكاناته رفاهيشونو تو محله كار تامين كنيم
شما اينو مبنا قرار بده..بعد وضعه توالتو محله خوابشو پيشبيني كن

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
واوووووووووووو چه باحاله من عاشق چیزای صحراییم البته فقط واسه دیدن استفاده عمراااا مخصوصا دستشویی

kaveh_69

عضو جدید

اشتباه نکنید!!!
مال یقرن پیش نیست!
این عکس تو همین چند ماه گذشته گرفته شده..
حالا اولا بگید که چی هست؟
ثانیا بگید که چرا باید تو این دوره با این امکانات همچین چیزاییم باید پیدا بشه اصلا!!!

چیزی که انتظار داشتم بش دقت بشه و نشد اینه که؛
کنار اون دوش متصل به تانکر یه دوش متصل به آب لوله کشی هم هست...یعنی..
یعنی چی؟
:razz: