عجیبیش اینجاس که الانم همچی چیزای پیدا میشه!!خب معلومه ک حمومه!ولی عجیبه!!!!![]()
نه9 عزیز دل برادر احتمالا شما همچین مکانهایی رو ندید تشریف ببرید جنوب کشور و مناطق فقیر نشین حتما این چیزا رو رویت میکنید این که تازه چیزی نیست عادیه . یه حمومه که با یه تانکر از پشت بوم ساپورت میشه و در مورد ثانیا استارتر محترم باید عرض کنم که چراش رو نباید از بچه های اینجا بپرسی باید از ..........اثار باستانيه!!!
احتمالا حموم ادم و حواست و گرنه ما كه خيلي پيشرفته ايم از اينجور چيزا تو ايران حداقل پيدا نميشه !!!!!
دوست عزیز این حمومی نیست که موقت باشه البته فرمایش شما درسته کارگرا همچین کاری رو میگید میکنن ولی شما به سقف این حموم نگاه کنید حموم موقت رو اینطوری نمیسازنسلام
من یه مدت تو ی یکی از شهر های جنوبی توی قسمت تعمییرات خونه های شرکت نفت به عنوان مهندس ناظر بودم. برای تعمیر خونه های شرکت نفت و ساخت 17 خونه جدید با یه پیمانکار شهرستانی قرار داد بسته بودیم. پیمانکار وقتی می خواست یه خونه رو بسازه اول تو قسمت باغ خونه یه اتاق و یه حمام و دستشویی برای خودش می ساخت و تا مدت ساخت خونه تو اون زندگی می کرد و بعد از اتمام کار اونو خراب می کرد. حمامش شبیه این بود یه بار رفته بودم به کار سرکشی کنم حمامش رو دیدم خیلی بدم اومد. طرف سوار تویوتا کمری می شد و برای هر خونه 90 میلیون به بالا پول گرفته بود ولی اگه حمامش رو میدی می گفتی بیچاره چقدر بدبخته.
اي بابا !!!!نه9 عزیز دل برادر احتمالا شما همچین مکانهایی رو ندید تشریف ببرید جنوب کشور و مناطق فقیر نشین حتما این چیزا رو رویت میکنید این که تازه چیزی نیست عادیه . یه حمومه که با یه تانکر از پشت بوم ساپورت میشه و در مورد ثانیا استارتر محترم باید عرض کنم که چراش رو نباید از بچه های اینجا بپرسی باید از ..........
آره منم زیاد از اینجور آدما دیدم... ولی این کجا و اون کجا...سلام
من یه مدت تو ی یکی از شهر های جنوبی توی قسمت تعمییرات خونه های شرکت نفت به عنوان مهندس ناظر بودم. برای تعمیر خونه های شرکت نفت و ساخت 17 خونه جدید با یه پیمانکار شهرستانی قرار داد بسته بودیم. پیمانکار وقتی می خواست یه خونه رو بسازه اول تو قسمت باغ خونه یه اتاق و یه حمام و دستشویی برای خودش می ساخت و تا مدت ساخت خونه تو اون زندگی می کرد و بعد از اتمام کار اونو خراب می کرد. حمامش شبیه این بود یه بار رفته بودم به کار سرکشی کنم حمامش رو دیدم خیلی بدم اومد. طرف سوار تویوتا کمری می شد و برای هر خونه 90 میلیون به بالا پول گرفته بود ولی اگه حمامش رو میدی می گفتی بیچاره چقدر بدبخته.
اتفاقا این تاپیک رو زدم که ببینید که هنوزم پیدا میشه...اثار باستانيه!!!
احتمالا حموم ادم و حواست و گرنه ما كه خيلي پيشرفته ايم از اينجور چيزا تو ايران حداقل پيدا نميشه !!!!!
مرسی جناب سکتور..نه9 عزیز دل برادر احتمالا شما همچین مکانهایی رو ندید تشریف ببرید جنوب کشور و مناطق فقیر نشین حتما این چیزا رو رویت میکنید این که تازه چیزی نیست عادیه . یه حمومه که با یه تانکر از پشت بوم ساپورت میشه و در مورد ثانیا استارتر محترم باید عرض کنم که چراش رو نباید از بچه های اینجا بپرسی باید از ..........
چیزی که انتظار داشتم بش دقت بشه و نشد اینه که؛![]()
اشتباه نکنید!!!
مال یقرن پیش نیست!
این عکس تو همین چند ماه گذشته گرفته شده..
حالا اولا بگید که چی هست؟
ثانیا بگید که چرا باید تو این دوره با این امکانات همچین چیزاییم باید پیدا بشه اصلا!!!
دارمت آبجیی...واوووووووووووو چه باحاله من عاشق چیزای صحراییم البته فقط واسه دیدن استفاده عمراااا مخصوصا دستشویی