نگران شما نیستم ..حوصله تمیز کاری ندارم./..خخخ
اول که خود دولت به خاطر یه سری دلایل یه سری کالاها رو میاره .. بقیشون از کجا میان ...؟؟ غیر اینه که همشون یا قاچاقی میان یا بازرگانان از چین میارن/.
فک کردید فقط شما ناراحتید ....... الانش ما هر مداری رو که طراحی میکنیم نمونه خارجی ش هست...... مدار مارم برا جرز دیوارم نمی برن.//
مردم که این وسط ربات نیستن خو ...... یه ذره که فکر کنن هیچ وقت همچین کالاهایی رو بهشون نمی ندازن ....... طرز فکر باید عوض بشه.
من موندم چجوری قوم موسی بعد از عبور از رود نیل به حضرت موسی گفتن " تو و خدایت بروید بجنگید ما اینجا می مانیم"....
8 سال دفاع مقدس بعضی خونواده ها 3 شهید میدادن بعضی ها زورشون میومد که چرا مردم به رزمنده ها کمک میکنن
این چیزا رو برا کسی میگن یه خورده روش فکر کنه .نه یه گوشش در و اون یکی دروازه ..البته اون وسط چیزی شاید نباشه برا پروسس کردن؟././
به همون دلیالی که گفتم جنس شمارو نمیبرن.خوب کیفیت نداره.
بلاخره نفهمیدیم ما الان در وضعیت شبه ابی طالب هستیم یا نقش قوم موسی رو بازی میکنیم یا هردو.!الان ما قوم موسی هستیم بعد مقام معظم رهبری موسی؟!
کیا زورشون داشت به رزمنده ها کمک میکنن؟.!!!!نه بعضی خانواده ها شهید دادن که الان از گشنگی بمیرن.جمع کن بابا این حرفارو,دفاعه مقدس,دفاعه مقدس میکنه واسه ما.با این حرفا نمیشه شکم مردم رو سیر کرد.
من هنوز منتظرم راجع به اقتصاد وسیاست هند توضیح بدی.