بدو بدو تبریک بگو افشین مدیر شده......هوراااااااااااااااا اا

sama jooon

عضو جدید
کاربر ممتاز
تبریک میگم افشین خان..موفق باشی

Armin pak

عضو جدید
هوررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.....................؟ حالا اين افشين اقا كيه.............؟

samira.nanas

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا این آقا افشین کی هست من که نمیشناسم ولی تبریک

منم نمیشناسم .
تبریک میگم.:gol::gol::gol::gol:

هوررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.....................؟ حالا اين افشين اقا كيه.............؟

منم نمیشناسم :Dولی تبریک ;)
مرســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی از همه تون......
خوب یه پســـــــــــــــــــــــل بسیار خوفیه...عالیه.......حالام که مدیر شده بیشتر میشناسیدش.......:دی
اینم ادرس پروفش......:دی (افشین کجاییی که ببینی ادرس خونتم دادم به ملت.................:biggrin:)
http://www.www.www.iran-eng.ir/member.php/53452-افشین

botany

عضو جدید
کاربر ممتاز
تبریک میگم....:gol: انشاا... پست های بالاتری بگیرید:D
ولی چه جالب همین چند روز پیش بود که گفتم این آقا افشین که اینقدر فعاله چرا تا حالا مدیر نشده...:smile:

shila_kt

عضو جدید
کاربر ممتاز
تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک!:biggrin:

samira.nanas

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از همه دوستان ممنونم :gol:

نشد تک تک ازتون تشکر کنم :D

ولی مدیریت تبریک نداره ها ! :D

حالا وایسین به استارتر یه اخطار بدم ! :D
ای نامرد..بخدا تشکرام تموم شد.....مگه چندتا تشکر روزی به ادم میدین.....این یارانه تشکرو بیشتر کنید.....من همه تشکرامو دارم اینجا خرج میکنم.........:cry:
یا سهمیه تشکرامو زیاد میکنین ....یاتظاهرات تشکر توی تاپیک راه میندازم.....:surprised:.

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ای نامرد..بخدا تشکرام تموم شد.....مگه چندتا تشکر روزی به ادم میدین.....این یارانه تشکرو بیشتر کنید.....من همه تشکرامو دارم اینجا خرج میکنم.........:cry:
یا سهمیه تشکرامو زیاد میکنین ....یاتظاهرات تشکر توی تاپیک راه میندازم.....:surprised:.

سهمیه خودمم تموم شد !

تشکرام شارژ شد یه چند تا بهت میدم ! :D

بالا