spiritwaif
عضو جدید
بازم erorمیدهسلام از اینجا http://rapidshare.com/files/274166584 دانلودش کنید.

بازم erorمیدهسلام از اینجا http://rapidshare.com/files/274166584 دانلودش کنید.

اگرم حذف کنم روزایی که باید برم قزوین دانشگاه زیاد میشه
بازم erorمیده![]()
اگر بازم موفق نشدید Email بزارید واستون بفرستمش.بازم erorمیده![]()
1-امكان رزرو رتبه براي يك سال بعد در كنكور ارشد هست يا نه؟
2-ثبت نام كنكور ارشد دقيقا كيه؟ اينترنتي هست يا دستي؟ چه مداركي نيازه؟
3-به طور متوسط چند ماه و روزي چند ساعت براي كسب رتبه زير 600 مطالعه لازمه؟
ممنون .
 در مسیر کنکور که بیفتید مخصوصا اگر در یک آزمون آزمایشی معتبر شرکت کرده باشید خود به خود میزان ساعت مطالعه دستتان می آیدممنون موفق شدماگر بازم موفق نشدید Email بزارید واستون بفرستمش.

1-تاييديه از معدل فقط جهت اگاهي خودمونه يا بايد فرستاده بشه؟
2-عكس بايد 4*3 اسكن كنيم ؟
3- من ترم تابستوني هم داشتم ايا معدل اون هم حسابه يا تا اخر ترم 6 بايد باشه؟
4-تعداد كل شركت كننده هاي مكانيك حدودا چند نفرن؟ هوا فضا چطور؟
با تشكر فراوان
 من اين ترم (تابستان) كاراموزي1و2 دارم و از اونجا كه كارخونه هست  احتمالن تا اذر طول ميكشه(چون هر روز نميرم) بنابراين احتمالن نمرش اواخر اذر ماه ثبت ميشه ولي نقشه 2 تا  موقع ثبت نام ارشد حتما ثبت ميشه نمرش. حالا من چه كار بايد بكنم؟ فرض كنيم من معدلمو با احتساب ترم تابستان و بدون كاراموزي اعلام كنم فردا كاراموزي داد 15 اون موقع معدلم كمتر از مقدار فرستاده شده ميشه و

. ممنون ميشم راهنمايي منيد. اگه تا اخر ترم 6 اعلام كنم آيا مشكلي پيش مياد؟1-گفته بوديد واي از روزي كه معدلتان را بيشتر از مقدار واقعي درج كنيد.من اين ترم (تابستان) كاراموزي1و2 دارم و از اونجا كه كارخونه هست احتمالن تا اذر طول ميكشه(چون هر روز نميرم) بنابراين احتمالن نمرش اواخر اذر ماه ثبت ميشه ولي نقشه 2 تا موقع ثبت نام ارشد حتما ثبت ميشه نمرش. حالا من چه كار بايد بكنم؟ فرض كنيم من معدلمو با احتساب ترم تابستان و بدون كاراموزي اعلام كنم فردا كاراموزي داد 15 اون موقع معدلم كمتر از مقدار فرستاده شده ميشه و
. ممنون ميشم راهنمايي منيد. اگه تا اخر ترم 6 اعلام كنم آيا مشكلي پيش مياد؟
2- در مورد تعداد شركت كننده ها من فقط شنيدم مكانيك حدود 26000 نفر و هوا فضا به مراتب كمتر ميباشد. حالا اينكه( به مراتب ) يعني چقدر و آيا 26000 درسته يا نه نميدونم خواستم مطمئن شم.
3-در مورد نرم افزار زبان ماكسيمم(از نارسيس) اطلاعي دارين؟ و براي دانلود دارين؟
4-ايا جزوات پارسه (رياضي و انتقال و ترمو) حتما بايد خريداري شه يا ميشه كپيشو و يا فايلشو پيدا كرد؟
5-حق با شماست يه كم زيادي نگرانم ولي خب يه چيزايي به عنوان پيش فرض بدونم اروم ترم.
6- ممنون از راهنماييهاي خوبتون امين
1-گفته بوديد واي از روزي كه معدلتان را بيشتر از مقدار واقعي درج كنيد.من اين ترم (تابستان) كاراموزي1و2 دارم و از اونجا كه كارخونه هست احتمالن تا اذر طول ميكشه(چون هر روز نميرم) بنابراين احتمالن نمرش اواخر اذر ماه ثبت ميشه ولي نقشه 2 تا موقع ثبت نام ارشد حتما ثبت ميشه نمرش. حالا من چه كار بايد بكنم؟ فرض كنيم من معدلمو با احتساب ترم تابستان و بدون كاراموزي اعلام كنم فردا كاراموزي داد 15 اون موقع معدلم كمتر از مقدار فرستاده شده ميشه و
. ممنون ميشم راهنمايي منيد. اگه تا اخر ترم 6 اعلام كنم آيا مشكلي پيش مياد؟
2- در مورد تعداد شركت كننده ها من فقط شنيدم مكانيك حدود 26000 نفر و هوا فضا به مراتب كمتر ميباشد. حالا اينكه( به مراتب ) يعني چقدر و آيا 26000 درسته يا نه نميدونم خواستم مطمئن شم.
3-در مورد نرم افزار زبان ماكسيمم(از نارسيس) اطلاعي دارين؟ و براي دانلود دارين؟
4-ايا جزوات پارسه (رياضي و انتقال و ترمو) حتما بايد خريداري شه يا ميشه كپيشو و يا فايلشو پيدا كرد؟و اگه بايد خريد حدود قيمت چنده؟ ايا كل رياضي با همه يا جدا جدا؟
5-حق با شماست يه كم زيادي نگرانم ولي خب يه چيزايي به عنوان پيش فرض بدونم اروم ترم.
6- ممنون از راهنماييهاي خوبتون امين

سازمان سنجش اعلام کرد از 5 تا 12 آبان ماه، ثبت نام ارشد 89 بصورت اینترنتی انجام می شه.راستی ثبت نام ارشد کی شروع می شه؟
![]()
نظرتون راجع به سنجش تکمیلی چیه؟
لطفا به 3 پست اخیر جواب بدید!

shak nakonid parse!من دارم از سر در گمی گیج می شم کمک میخوام!![]()

1- من قصد دارم به صورت تكي در آزمون ها شركت كنم در اين صورت جزوات رو ميدن يا نه؟
2- هزينه ازمون ها به طور كلي و تكي چقدر هست؟
3- در جزوات به اندازه كافي تست وجود داره؟
4- تاييديه معدل فرقش با كارنامه چيه؟ايا هر چند بار ميتوان اين تاييديه را از دانشگاه گرفت؟
5-اگه اون پست پيشتاز به سازمان سنجش گم بشه چي؟
ممنون از كمكتون
 من از شما مي پرسم:سلام مهندس جزوه رياضي و انتقال و ترمو چقدر ميشه حدودا؟سلام
یکی از دوستان من جزوات پارسشو میخواد بفروشه اگه از دوستان کسی می خواد بگه تا من باهاش صحبت کنم
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ | 
|---|---|---|---|---|
| M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
| 		

| 
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |