بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

hamin913

عضو جدید
آقای آریایی و آقا احسان کجا قبول شدید پیشاپیش قبول شدنتون را به شما تبریک می گم به امید موفقیت در سایر مراحل زندگی

mahdi_aryayi

عضو جدید
آقای آریایی و آقا احسان کجا قبول شدید پیشاپیش قبول شدنتون را به شما تبریک می گم به امید موفقیت در سایر مراحل زندگی
علم و صنعت - طراحی سیستمهای تعلیق ترمز فرمان (روزانه)
ممنونم از شما
به امید موفقیت شما و سایر دوستان شرکت کننده در کنکور 89

negar_1986

عضو جدید
علم و صنعت - طراحی سیستمهای تعلیق ترمز فرمان (روزانه)
ممنونم از شما
به امید موفقیت شما و سایر دوستان شرکت کننده در کنکور 89
تبريك ميگم آقاي آريايي
شما دانشجوي خوبي بودين حقتون بود ايشالا تو بقيه مراحل زندگيتون همين طور موفق باشين:smile:

mahdi_aryayi

عضو جدید
تبريك ميگم آقاي آريايي
شما دانشجوي خوبي بودين حقتون بود ايشالا تو بقيه مراحل زندگيتون همين طور موفق باشين:smile:
از شما هم ممنونم :smile:
ان شالله که شما هم در کنکور 89 موفق باشید :)
از همه دوستان هم تشکر می کنم و خواهش مندم دیگه به من تبریک نگن! حداقل اینجا تبریک نگن! چون این تاپیک برای کنکوری های 89 درست شده و درست نیست بابت تبریک به کنکوری های 88 شلوغش کنیم! اینجوری من شرمنده بچه های کنکوری 89 می شم! باز هم ممنون
.
.
.
پی نوشت: دانشجوی خوبی بودم یعنی الان دانشجوی خوبی نیستم؟! :biggrin:

Ehsan_M

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیرکبیر-تبدیل انرژی
ممنون، امیدوارم همتون امسال بهترین نتیجه رو بگیرید
آقای آریایی به شماهم تبریک می‌گم، موفق باشید
دوستان اگه از قبولی‌های تبدیل انرژی امسال در حدود رتبه من اطلاعی پیدا کردید بهم بگید ممنون میشم، چون نتیجه نهایی اصلاً با آمار سالای قبل و ظرفیت‌ها همخونی نداره

mahdi_aryayi

عضو جدید
امیرکبیر-تبدیل انرژی
ممنون، امیدوارم همتون امسال بهترین نتیجه رو بگیرید
آقای آریایی به شماهم تبریک می‌گم، موفق باشید
دوستان اگه از قبولی‌های تبدیل انرژی امسال در حدود رتبه من اطلاعی پیدا کردید بهم بگید ممنون میشم، چون نتیجه نهایی اصلاً با آمار سالای قبل و ظرفیت‌ها همخونی نداره
ممنونم من هم به شما تبریک می گم
در مورد درخواستتون یکی از دوستان من با رتبه 170 شبانه تبدیل دانشگاه تهران قبول شده
یکی دیگه هم با رتبه 120 تبدیل دانشگاه تهران (که متاسفانه روزانه یا شبانه اش رو هنوز نمی دونم)
یک نفر هم با همون حدود 170 (و با سهمیه شاگرد اولی) روزانه تبدیل تهران

Ehsan_M

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم من هم به شما تبریک می گم
در مورد درخواستتون یکی از دوستان من با رتبه 170 شبانه تبدیل دانشگاه تهران قبول شده
یکی دیگه هم با رتبه 120 تبدیل دانشگاه تهران (که متاسفانه روزانه یا شبانه اش رو هنوز نمی دونم)
یک نفر هم با همون حدود 170 (و با سهمیه شاگرد اولی) روزانه تبدیل تهران
خیلی ممنون
اگه بتونید بپرسید ممنون میشم، خیلی واسم مهمه
چون من تهران‌رو قبل از امیرکبیر زده بودم، سالای پیش با رتبه من شریف قبول میشدن، الان تهرانم نیاوردم، یعنی همه تبدیل زدن؟

mahdi_aryayi

عضو جدید
خیلی ممنون
اگه بتونید بپرسید ممنون میشم، خیلی واسم مهمه
چون من تهران‌رو قبل از امیرکبیر زده بودم، سالای پیش با رتبه من شریف قبول میشدن، الان تهرانم نیاوردم، یعنی همه تبدیل زدن؟
اون دوستم که نمی دونستم روزانه است یا شبانه، شبانه تبدیل تهران قبول شده

eng.esmail

اخراجی موقت
سلام
تبریک :gol:تبریک :gol:تبریک:gol:
هم به آقای آریایی عزیز:gol: و هم به احسان جان:gol:
خیلی خوشحال شدم
خوش به حالتون;)
الان بشینید کنار گود و ما رو تماشا کنید
http://smileyjungle.com

spiritwaif

عضو جدید
باسلام وعرض تبریک خدمت دوستانی که در کنکور ارشد 88 پذیرفته شدند
من چند تا جزوه میخواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید که چطوری تهیه شون کنم.
جزوه استاتیک نایی -طراحی شریعت پناهی ومدیریت تولید امیر کبیر
ممنون.

spiritwaif

عضو جدید
دوستانی که پارسال آزمون های ماهان رو شرکت کرده بودند .سوالات ساخت وتولید هم در آزمون ها اومده بود؟

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون.

به نظر من دنبال جزوه استاتیک نایی نباش.ولی حتما کتاب مقاومتش بدردت میخوره.
اگه میخوای استاتیکو خوب کار کنی فقط مثالای مریام رو حل کن.چون معمولا سوالارو از مریام میدن
ولی در کل خیلی وقت خودتو رو درس استاتیک تلف نکن.

falahatgar.j

عضو جدید
ممنون.

caspian.023@gmail.com فرشید علم بیگی با ایشون از طریق همین Email می تونید تماس بگیرید.
من خودم جزوه های دست نویس پارسه و نصیر و ،از ایشون گرفتم.فکر می کنم که جزوه های چاپی پارسه رو هم داشته باشن. این قبلا هم گفته بودم .
من استاتیک دکتر نایی طراحی شر یعت پناهی . و ریاضی معتقدی رو گرفتم. دست نویسن.

فراتی

عضو جدید
اھمیت بخشھاي مختلف درس استاتیك در كنكور كارشناسي ارشد​
-1
تعادل

-2
خرپا

-3
تیرھا

-4
ھیدرواستاتیك

-5
اصطحكاك

-6
كار مجازي

-7
مشخصات سطوح

www.forati.blogfa.com

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
caspian.023@gmail.com فرشید علم بیگی با ایشون از طریق همین Email می تونید تماس بگیرید.
من خودم جزوه های دست نویس پارسه و نصیر و ،از ایشون گرفتم.فکر می کنم که جزوه های چاپی پارسه رو هم داشته باشن. این قبلا هم گفته بودم .
سلام.یعنی ایشون میفروشن؟

negar_1986

عضو جدید
سلام راضي هستين از جزوه هاي طراحي اجزاء شريعت پناهي؟
من خودم جزوه گوهري رو خوندم.در ضمن قيمت جزوه هاي نائي و شريعت پناهي چنده؟

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز

به نظر من جزوه گوهری تو پارسه فقط 2 الی 3 فصل اولش خوبه
بقیش زیاد جالب نیست.
در کل جزوه شریعت پناهی بهتره.

falahatgar.j

عضو جدید

راستش من هنوز طراحی اجزاء شروع نکردم. اما چون تعریف شریعت پناهی رو شنیده بودم جزوه هاشو گرفتم.
قیمتشم که خود این آقای فرشید، گفتن توافقی و اما من که درک نکردم چون آخر همونی شد که ایشون گفتن. کیفیتشون بد نیست. اما خیلی هم خوبم نیست. من استاتیک،طراحی،ریاضی 1،2،مهندسی، معادلات 37000 تومان گرفتم که هزینه تیپکسشم خودم دادم که شد 42000 تومان.

mn83

عضو جدید
سلام بچه ها.دوستم ارشد قبول شده و می خواد جزوه های پارسه شو بفروشه البته فعلا ریاضی.فکر نکنم دیگه با این قیمت بتونین پیدا کنید.غعلا ریاضی 1و2 و معادلات هستند.اگه میخواهید زودتر خبر بدید

spiritwaif

عضو جدید
سلام
کسی خبر داره ساخت وتولید امیر کبیر روزانه آخرین رتبه قبولی چنده؟

spiritwaif

عضو جدید
سلام
این آقا که میگه من تک فروشی نمیکنم باید کل جزوات نصیرو بخرید(معادل یه وانت جزوه):biggrin:
جالبه همه تو این اوضاع کاسب که شدن هیچ عمده فروشی ام میکنن!:biggrin:

falahatgar.j

عضو جدید
سلام
این آقا که میگه من تک فروشی نمیکنم باید کل جزوات نصیرو بخرید(معادل یه وانت جزوه):biggrin:
جالبه همه تو این اوضاع کاسب که شدن هیچ عمده فروشی ام میکنن!:biggrin:

من قبلا گفتم که زیاد درکش نکردم. احتمالا دیده بازار گرم، کل فروشی می کنه. :D

pink83

عضو جدید
بچه ها به نظرم بیایم اهمیت فصل ها رم مشخص کنیم ...مثلا واسه هر درس خاص ...اینکه کدوم فصلا مهمتره ........یعنی باید وقت بیشتری روش گذاشت .....از روی تعداد تستای کنکور مربوط به هر مبحث .....اونایی که جلو ترن میتونن کمک کنن .......البته بگم کنکور که قابل پیشبینی نیست .....
ولی خوب این میتونه یه معیار باشه ........

eng.esmail

اخراجی موقت
بچه ها به نظرم بیایم اهمیت فصل ها رم مشخص کنیم ...مثلا واسه هر درس خاص ...اینکه کدوم فصلا مهمتره ........یعنی باید وقت بیشتری روش گذاشت .....از روی تعداد تستای کنکور مربوط به هر مبحث .....اونایی که جلو ترن میتونن کمک کنن .......البته بگم کنکور که قابل پیشبینی نیست .....
ولی خوب این میتونه یه معیار باشه ........
آره
پیشنهاد کاملا خوبیه

am2mk

عضو جدید
سلام امين هستم سال آخر جامدات و قصد شركت در كنكور ارشد دارم
يكي از سوالات عمده اين هست كه براي رتبه زير هزار اوردن بايد چه درصدهايي بياريم؟چون ميدونيد كه بالاي هزار روزانه قبول نميشه.
و اين كه با توجه به صحبت دوستان پك كاملي از جزوات نيست كه تهيه كنيم هر درس جداگانه بايد تهيه بشه؟
يه سوال مهم رياضي ارشد در چه سطحي هست آيا نسبت به كارشناسي اسونتر ميشه نتيجه گرفت؟ چون درصد هاي خوبي ميبينم.
ممنون ميشم كمك كنين

بالا