علم و صنعت - طراحی سیستمهای تعلیق ترمز فرمان (روزانه)آقای آریایی و آقا احسان کجا قبول شدید پیشاپیش قبول شدنتون را به شما تبریک می گم به امید موفقیت در سایر مراحل زندگی
علم و صنعت - طراحی سیستمهای تعلیق ترمز فرمان (روزانه)
ممنونم از شما
به امید موفقیت شما و سایر دوستان شرکت کننده در کنکور 89
ممنونم شما لطف داریدمهندس جدا تبریک عرض می کنم خدمتتون. امید وارم که موفق باشید.
تبريك ميگم آقاي آرياييعلم و صنعت - طراحی سیستمهای تعلیق ترمز فرمان (روزانه)
ممنونم از شما
به امید موفقیت شما و سایر دوستان شرکت کننده در کنکور 89
از شما هم ممنونمتبريك ميگم آقاي آريايي
شما دانشجوي خوبي بودين حقتون بود ايشالا تو بقيه مراحل زندگيتون همين طور موفق باشين![]()
امیرکبیر-تبدیل انرژیآقای آریایی و آقا احسان کجا قبول شدید پیشاپیش قبول شدنتون را به شما تبریک می گم به امید موفقیت در سایر مراحل زندگی
ممنونم من هم به شما تبریک می گمامیرکبیر-تبدیل انرژی
ممنون، امیدوارم همتون امسال بهترین نتیجه رو بگیرید
آقای آریایی به شماهم تبریک میگم، موفق باشید
دوستان اگه از قبولیهای تبدیل انرژی امسال در حدود رتبه من اطلاعی پیدا کردید بهم بگید ممنون میشم، چون نتیجه نهایی اصلاً با آمار سالای قبل و ظرفیتها همخونی نداره
خیلی ممنونممنونم من هم به شما تبریک می گم
در مورد درخواستتون یکی از دوستان من با رتبه 170 شبانه تبدیل دانشگاه تهران قبول شده
یکی دیگه هم با رتبه 120 تبدیل دانشگاه تهران (که متاسفانه روزانه یا شبانه اش رو هنوز نمی دونم)
یک نفر هم با همون حدود 170 (و با سهمیه شاگرد اولی) روزانه تبدیل تهران
اون دوستم که نمی دونستم روزانه است یا شبانه، شبانه تبدیل تهران قبول شدهخیلی ممنون
اگه بتونید بپرسید ممنون میشم، خیلی واسم مهمه
چون من تهرانرو قبل از امیرکبیر زده بودم، سالای پیش با رتبه من شریف قبول میشدن، الان تهرانم نیاوردم، یعنی همه تبدیل زدن؟
خیلی ممنون، لطف کردیداون دوستم که نمی دونستم روزانه است یا شبانه، شبانه تبدیل تهران قبول شده
باسلام وعرض تبریک خدمت دوستانی که در کنکور ارشد 88 پذیرفته شدند
من چند تا جزوه میخواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید که چطوری تهیه شون کنم.
جزوه استاتیک نایی -طراحی شریعت پناهی ومدیریت تولید امیر کبیر
ممنون.
باسلام وعرض تبریک خدمت دوستانی که در کنکور ارشد 88 پذیرفته شدند
من چند تا جزوه میخواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید که چطوری تهیه شون کنم.
جزوه استاتیک نایی -طراحی شریعت پناهی ومدیریت تولید امیر کبیر
ممنون.
سلام.یعنی ایشون میفروشن؟caspian.023@gmail.com فرشید علم بیگی با ایشون از طریق همین Email می تونید تماس بگیرید.
من خودم جزوه های دست نویس پارسه و نصیر و ،از ایشون گرفتم.فکر می کنم که جزوه های چاپی پارسه رو هم داشته باشن. این قبلا هم گفته بودم .
من استاتیک دکتر نایی طراحی شر یعت پناهی . و ریاضی معتقدی رو گرفتم. دست نویسن.
سلام ، آره .سلام.یعنی ایشون میفروشن؟
سلام راضي هستين از جزوه هاي طراحي اجزاء شريعت پناهي؟caspian.023@gmail.com فرشید علم بیگی با ایشون از طریق همین Email می تونید تماس بگیرید.
من خودم جزوه های دست نویس پارسه و نصیر و ،از ایشون گرفتم.فکر می کنم که جزوه های چاپی پارسه رو هم داشته باشن. این قبلا هم گفته بودم .
سلام راضي هستين از جزوه هاي طراحي اجزاء شريعت پناهي؟
من خودم جزوه گوهري رو خوندم.در ضمن قيمت جزوه هاي نائي و شريعت پناهي چنده؟
سلام راضي هستين از جزوه هاي طراحي اجزاء شريعت پناهي؟
من خودم جزوه گوهري رو خوندم.در ضمن قيمت جزوه هاي نائي و شريعت پناهي چنده؟
سلامcaspian.023@gmail.com فرشید علم بیگی با ایشون از طریق همین Email می تونید تماس بگیرید.
سلام
این آقا که میگه من تک فروشی نمیکنم باید کل جزوات نصیرو بخرید(معادل یه وانت جزوه)
جالبه همه تو این اوضاع کاسب که شدن هیچ عمده فروشی ام میکنن!![]()
آرهبچه ها به نظرم بیایم اهمیت فصل ها رم مشخص کنیم ...مثلا واسه هر درس خاص ...اینکه کدوم فصلا مهمتره ........یعنی باید وقت بیشتری روش گذاشت .....از روی تعداد تستای کنکور مربوط به هر مبحث .....اونایی که جلو ترن میتونن کمک کنن .......البته بگم کنکور که قابل پیشبینی نیست .....
ولی خوب این میتونه یه معیار باشه ........
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |