جمع بندي
جمع بندي
براي اينكه من هم كار مثبتي كرده باشم منابعي رو كه پس از تحقيق فراوان(به معناي واقعي) و صحبت با دوستان براي مطالعه انتخاب كردم در زير مينويسم:
1-باكس زبان: ( زبان عمومي و زبان تخصصي)
مجموعه زبان:
جزوه تايپي استادم دكتر نجفي .
دليل انتخاب: از آنجا كه زبان چفت و بست خاصي ندارد و طراح محترم مجاز به طرح هر گونه سوالي ميباشد منبع معين و مشخصي براي آن وجود ندارد ولي تا ميتوانيد درك مطلبهاي تخصصي رو بخونيد .(لازم به ذكر است كه به دليل ضريب پايين و وقت گير بودن آن اكثرا از اين درس صرف نظر ميكنند اما توصيه ميكنم اين درس رو بخونيد كه اگر در باكسهاي ديگر حرفي براي گفتن نداشتيم و هنوز وقت كنكور مونده بود ميدان مسابقه را واگذار نكرده و تا آخرين نفس براي كسب رتبه دلخواه بجنگيم . ياد اور ميشوم كه هدف ما از خوندن زبان اين نيست كه بگوييم ما از رتبه هاي برتر كنكور كاردرست تر هستيم بلكه مطالعه ما سوپاپ اطميناني است براي كسب رتبه دلخواه.
2-باكس رياضي :رياضي عمومي1و2-معادلات ديفرانسيل-رياضي مهندسي )
مجموعه رياضيات: جزوات پارسه. تاليف دكتر معتقدي
دليل انتخاب: جزوات پارسه رياضي و انتقال و ترمو رو همه ميشناسن و نياز به توضيح من نيست.
3-باكس جامدات : (استاتيك-مقاومت مصالح1و2 - طراحي اجزا1و2 )
استاتيك:كتاب راهيان ارشد.(كتاب اول) شامل كليه دروس باكس جامدات .
دليل انتخاب: از آنجا كه درس استاتيك درسي عميق و مفهومي است هيچ جزوه و كتابي قادر نخواهد بود در دانسته هاي شما تحولي اساسي ايجاد كند لذا در اين درس نياز به جمع بندي كلي و تست زني داريم كه پس از تحقيقات موشكافانه راهيان ارشد در براورده كردن اين نياز انتخاب گرديد.
مقاومت مصالح:كتاب تك جلدي مقاومت مصالح از
انتشارات پوران پژوهش تاليف دكتر نائي
دليل انتخاب: انتخاب هر كتابي غير از آن ظلم به خودتان است .
طراحي اجزا : كتاب راهيان ارشد.(كتاب اول) شامل كليه دروس باكس جامدات.و جزوه واقعا كامل و طلائي
استادم دكتر فكور
دليل انتخاب: اين درس درسي كاربردي است بنابراين يادگيري شما به ميزان درك و علاقه شما بستگي دارد لذاخواندن كتابهاي مفصل و انشا وار توصيه نميشود.و توضيحات كتاب راهيان ارشد كامل و قابل قبول است.
4-باكس سيالات
مكانيك سيالات1و2-ترموديناميك1و2-انتقال حرارت1)
مكانيك سيالات: كتاب تك جلدي
مكانيك سيالات راهيان ارشد. (كتاب هشتم) تاليف بهزاد خدا كرمي
دليل انتخاب : كامل و مفيد بودن خلاصه دروس و وجود تستهاي كافي .
ترموديناميك و انتقال حرارت: جزوات پارسه تاليف دكتر كوثري.
دليل انتخاب: جزوات رياضي و ترموديناميك و انتقال حرارت پارسه معروف هستند و نيازي به توضيح بيشتر من نيست.
5-باكس ديناميك: ( ديناميك - ديناميك ماشين - ارتعاشات - كنترل)
ديناميك و ارتعاشات: كتاب پوران پژوهش تاليف دكتر جباري.
دليل انتخاب: توصيه دوستان كار درست
ديناميك ماشين: كتاب پوران پژوهش تاليف دكتر عباس راستگو.
دليل انتخاب : توصيه دوستان .
كنترل: انتشارات ازاده تاليف برادراني.
دليل انتخاب: توصيه دوستان.
(لازم به ذكر است است كه در مورد باكس آخر شك دارم كه به جاي همه اينا
كتاب راهيان ارشد كتاب دوم شامل كليه دروس باكس رو بخونم . خوشحال ميشم منو راهنمايي كنيد)
6-باكس ساخت و توليد
علم مواد-ماشين ابزار-پرس - هيدروليك و ...)
در اين مورد هيچ اطلاعاتي در دست نيست و اما چند سوال فني؟؟
1-سوالات اين باكس اكثرا حالت حفظي دارن و در كنكور زماني نميگيرند پس چرا همه اين شانس رو از خودشون ميگيرن كه در اين رشته قبول بشن؟؟
2-وقت كنكور 4 ساعت هست ما بجز زبان و ساخت 4 باكس داريم بنابراين براي هر باكس 1 ساعت وقت داريم و هر باكس 20 سوال بنا براين هر سوال 3 دقيقه وقت داره

واقعا كمه؟ نميشه رفت سر وقت زبان و ساخت؟
با تشكر امين