بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

milad_flower2

عضو جدید
کمککککککککککککککککککککک!

کمککککککککککککککککککککک!

با عرض سلام خدمت دوستان. من کارآموزی 2 و پروژه تخصصی رو ورداشتم که تا اردیبهشت سال بعد باید تحویل بدم باتوجه به اینکه ارشد می خونم به نظر شما همشو میشه بعد از بهمن انجام داد یا حذف کنم؟:cry: اگرم حذف کنم روزایی که باید برم قزوین دانشگاه زیاد میشه:confused:

am2mk

عضو جدید
چند سوال؟؟

چند سوال؟؟

1-امكان رزرو رتبه براي يك سال بعد در كنكور ارشد هست يا نه؟
2-ثبت نام كنكور ارشد دقيقا كيه؟ اينترنتي هست يا دستي؟ چه مداركي نيازه؟
3-به طور متوسط چند ماه و روزي چند ساعت براي كسب رتبه زير 600 مطالعه لازمه؟
ممنون .

mahdi_aryayi

عضو جدید
1-امكان رزرو رتبه براي يك سال بعد در كنكور ارشد هست يا نه؟
2-ثبت نام كنكور ارشد دقيقا كيه؟ اينترنتي هست يا دستي؟ چه مداركي نيازه؟
3-به طور متوسط چند ماه و روزي چند ساعت براي كسب رتبه زير 600 مطالعه لازمه؟
ممنون .

1- خیر - به هیچ وجه امکان رزرو وجود ندارد (مگر در حالتی که رئیس سازمان سنجش عمو یا دایی شما باشد :biggrin:)

2 - از اواسط آبان تا اوایل آذر (یا یه کم اینور اونور!) از طریق سایت سازمان سنجش مدارکش برای ثبت نام در آزمون فقط عکس و پر کردن فرم مربوطه در سایت اما همان موقع باید تاییدیه معدل خود را از دانشگاهتان بگیرید و مدرکش را پیش خودتان نگاه دارید (وای از آن روزی که معدل تان را بیشتر از میزان واقعی درج کرده باشید!)

3- به هیچ وجه وجه نمی توان به این سوال شما پاسخ دقیقی و حتی حدودی داد چون انسان ماشین نیست که بگوییم مثلا اگر روزی 5 ساعت بخواند رتبه اش 1000 می شود و اگر 10 ساعت بخواند رتبه اش 500 می شود بستگی زیادی به پایه درسی شما و مهم تر از آن کیفیت مطالعه شما دارد بعضی ها یک ساعت می خوانند اما واقعا یک ساعت می خوانند بعضی ها 10 ساعت می خوانند اما به قول نظامی خشت می زنند! :cry: در مسیر کنکور که بیفتید مخصوصا اگر در یک آزمون آزمایشی معتبر شرکت کرده باشید خود به خود میزان ساعت مطالعه دستتان می آید

آخرین ویرایش:

shaheen.1366

عضو جدید
سلام به شما
کمکم کنید من رشته پتروشیمی خوندم و چون امکان ادامه تحصیل تو مقطع کارشناسی ناپیوسته رو نداشت گفتم مکانیک بخونم. اما ظاهرا گرایش سیالات و جامدات توی این مقطع توی دانشگاه های دولتی نیست.
در مورد بقیه گرایش های این مقطع یه سری اطلاعات می خواستم. بازار کار کدوم بهتره؟ یا کدوم به رشته ام نزدیکته؟
راستی شما مکانیکی ها ، انتقال جرم هم می خونید؟
ممنون میشم اگر کمکم کنید.

am2mk

عضو جدید
دوباره چند سوال؟؟

دوباره چند سوال؟؟

1-تاييديه از معدل فقط جهت اگاهي خودمونه يا بايد فرستاده بشه؟
2-عكس بايد 4*3 اسكن كنيم ؟
3- من ترم تابستوني هم داشتم ايا معدل اون هم حسابه يا تا اخر ترم 6 بايد باشه؟
4-تعداد كل شركت كننده هاي مكانيك حدودا چند نفرن؟ هوا فضا چطور؟
با تشكر فراوان

mahdi_aryayi

عضو جدید
1-تاييديه از معدل فقط جهت اگاهي خودمونه يا بايد فرستاده بشه؟
2-عكس بايد 4*3 اسكن كنيم ؟
3- من ترم تابستوني هم داشتم ايا معدل اون هم حسابه يا تا اخر ترم 6 بايد باشه؟
4-تعداد كل شركت كننده هاي مكانيك حدودا چند نفرن؟ هوا فضا چطور؟
با تشكر فراوان

1- هیچ کدام نه صرفا برای آگاهی خودتان است و نه باید آن را جایی بفرستید!... در مورد نحوه پر کردن این فرم و اینکه این فرم چیست و به چه دردی می خورد عجله نکنید در زمان ثبت نام پس از مطالعه دفترچه شماره 1 ثبت نام ارشد (که برای ثبت نام باید آن را از دفاتر پستی تهیه کنید) خود به خود به جواب همه سوالاتتان درباره ثبت نام می رسید (من هم پارسال این موقع هیچ اطلاعی از فرم معدل و جزئیات آن نداشتم) بنابراین پیشنهاد می کنم هم اکنون تمام انرژی خود را روی درس خواندن بگذارید و نگران اطلاعات ثبت نام نباشید به موقعش همه اطلاعات لازم را کسب خواهید کرد

2- در مورد عکس هم در هنگام ثبت نام در سایت سازمان سنجش اطلاعات مورد نیاز در مورد ویژگی های عکس قابل قبول را کسب می کنید فقط برای خالی نبودن عریضه همین قدر عرض کنم که در عکسهای دیجیتال بر خلاف عکسهای کاغذی برای اندازه گیری ابعاد عکس از پیکسل استفاده می شود نه سانتی متر و عکس شما هم باید در محدوده تعداد پیکسل های درخواست شده از سوی سایت سنجش باشد (اعدادش الان خاطرم نیست، نیازی هم نیست که شما از الان ابعاد عکس را بدانید. همان زمان می توانید با نرم افزارهای متداول ویرایش عکس مثل ACDsee ، picasa یا photoshop به سادگی عکستان را به ابعاد دلخواه در آورید)

3- بله ترم تابستانی هم باید در معدل شما لحاظ گردد (در واقع تا 31 شهریور 88 هر درسی را گذرانده باشید در معدل وارد شده در این فرم مورد محاسبه قرار می گیرد) (البته این مورد هم در دفترچه ثبت نام به طور کامل توضیح داده شده و نیازی به توضیحات من نبود!)

4- خود من هم دنبال جواب این سوالم اگر فهمیدید خوشحال می شم به منم اطلاع بدید

am2mk

عضو جدید
ممنون از راهنماييهاتون

ممنون از راهنماييهاتون

1-گفته بوديد واي از روزي كه معدلتان را بيشتر از مقدار واقعي درج كنيد.:cry: من اين ترم (تابستان) كاراموزي1و2 دارم و از اونجا كه كارخونه هست احتمالن تا اذر طول ميكشه(چون هر روز نميرم) بنابراين احتمالن نمرش اواخر اذر ماه ثبت ميشه ولي نقشه 2 تا موقع ثبت نام ارشد حتما ثبت ميشه نمرش. حالا من چه كار بايد بكنم؟ فرض كنيم من معدلمو با احتساب ترم تابستان و بدون كاراموزي اعلام كنم فردا كاراموزي داد 15 اون موقع معدلم كمتر از مقدار فرستاده شده ميشه و:cry::cry::cry:. ممنون ميشم راهنمايي منيد. اگه تا اخر ترم 6 اعلام كنم آيا مشكلي پيش مياد؟
2- در مورد تعداد شركت كننده ها من فقط شنيدم مكانيك حدود 26000 نفر و هوا فضا به مراتب كمتر ميباشد. حالا اينكه( به مراتب ) يعني چقدر و آيا 26000 درسته يا نه نميدونم خواستم مطمئن شم.
3-در مورد نرم افزار زبان ماكسيمم(از نارسيس) اطلاعي دارين؟ و براي دانلود دارين؟
4-ايا جزوات پارسه (رياضي و انتقال و ترمو) حتما بايد خريداري شه يا ميشه كپيشو و يا فايلشو پيدا كرد؟و اگه بايد خريد حدود قيمت چنده؟ ايا كل رياضي با همه يا جدا جدا؟
5-حق با شماست يه كم زيادي نگرانم ولي خب يه چيزايي به عنوان پيش فرض بدونم اروم ترم.
6- ممنون از راهنماييهاي خوبتون امين

آخرین ویرایش:

mahdi_aryayi

عضو جدید
1-گفته بوديد واي از روزي كه معدلتان را بيشتر از مقدار واقعي درج كنيد.:cry: من اين ترم (تابستان) كاراموزي1و2 دارم و از اونجا كه كارخونه هست احتمالن تا اذر طول ميكشه(چون هر روز نميرم) بنابراين احتمالن نمرش اواخر اذر ماه ثبت ميشه ولي نقشه 2 تا موقع ثبت نام ارشد حتما ثبت ميشه نمرش. حالا من چه كار بايد بكنم؟ فرض كنيم من معدلمو با احتساب ترم تابستان و بدون كاراموزي اعلام كنم فردا كاراموزي داد 15 اون موقع معدلم كمتر از مقدار فرستاده شده ميشه و:cry::cry::cry:. ممنون ميشم راهنمايي منيد. اگه تا اخر ترم 6 اعلام كنم آيا مشكلي پيش مياد؟
2- در مورد تعداد شركت كننده ها من فقط شنيدم مكانيك حدود 26000 نفر و هوا فضا به مراتب كمتر ميباشد. حالا اينكه( به مراتب ) يعني چقدر و آيا 26000 درسته يا نه نميدونم خواستم مطمئن شم.
4-ايا جزوات پارسه (رياضي و انتقال و ترمو) حتما بايد خريداري شه يا ميشه كپيشو و يا فايلشو پيدا كرد؟
5-حق با شماست يه كم زيادي نگرانم ولي خب يه چيزايي به عنوان پيش فرض بدونم اروم ترم.

اتفاقی که شما را نگران کرده دقیقا برای من هم اتفاق افتاد... یعنی نمره کارآموزی من هم دیرتر از زمان ثبت نام ارشد رد شد و باعث شد معدلی که من برای سازمان سنجش فرستاده بودم یک صدم تغییر کند... در این مورد هم خدمتتان عرض می کنم که جای هیچ نگرانی نیست چون تجربه خودم است... اگر نمره شما تا قبل از ثبت نام رد شد که چه بهتر ولی اگر رد نشد باید تا زمان ثبت نمره منتظر بمانید بعد به آموزش دانشگاه مراجعه کنید و فرم تاییدیه معدل را بر اساس دروس گذرانده شده تا پایان تابستان بگیرید اگر این معدل با معدل ارسال شده شما به سازمان سنجش یکی بود که باز جای هیچ نگرانی نیست اما اگر مغایرت داشت شما باید تا زمان صدور کارت ورود به جلسه کنکور صبر کنید در این کارت معدل ثبت شده از جانب شما نشان داده شده است اکنون وقت اصلاح معدل رسیده است شما باید یک پرینت از کارتتان تهیه کنید بعد با خودکار قرمز دور معدل درج شده شما روی کارت (که اشتباه است) خط بکشید و معدل اصلاح شده را کنار آن بنویسید و این پرینت را به همراه فتوکپی فرم تاییدیه معدل با استفاده از پست پیشتاز به سازمان سنجش ارسال کنید (آدرس صندوق پستی آن را همان موقع در سایت پیدا می کنید) و سازمان سنجش معدل شما را اصلاح می کند

شاید شما بار اولتان باشد که در کنکور ارشد شرکت می کنید اما سازمان سنجش بار اولش نیست که این آزمون را برگزار می کند. مطمئن باشید سازمانی که بیش از 30 سال است آزمون هایی با این وسعت در کشور برگزار می کند کارش را بلد است و فکر همه چیز را کرده است. تمام این اطلاعاتی که من در پاراگراف بالا به شما دادم سازمان سنجش از طریق دفترچه ثبت نام و سایت اینترنتی به موقع در اختیار شما قرار خواهد داد. پس بدون نگرانی تمام انرژی خود را روی درس خواندن بگذارید و نگران این موارد نباشید

شاد و پیروز باشید

mahdi_aryayi

عضو جدید
4-ايا جزوات پارسه (رياضي و انتقال و ترمو) حتما بايد خريداري شه يا ميشه كپيشو و يا فايلشو پيدا كرد؟و اگه بايد خريد حدود قيمت چنده؟ ايا كل رياضي با همه يا جدا جدا؟

شرمنده یکی دو مورد دیگر را فراموش کردم

2- ممنون بابت این اطلاعات

3- خیر در مورد این نرم افزار چیزی نمی دانم

4- فایلش را بعیید می دانم بتوانید پیدا کنید ولی پیدا کردن فتوکپی اش چندان کار سختی نیست از کسانی که سالهای گذشته این جزوه ها را خریده اند می توان کپی اش را تهیه کرد تا آنجایی که من می دانم پارسه جزوه ها را نه به صورت تکی و نه حتی به صورت کلی نمی فروشد فقط در صورتی به شما می دهد که در آزمون هایش هم شرکت کنید

موفق باشید

mn83

عضو جدید
سلام.هرکی جزوه های ریاضی پارسه با قیمت 10000 تومان میخواد پیام خصوصی بده

am2mk

عضو جدید
آزمون پارسه

آزمون پارسه

1- من قصد دارم به صورت تكي در آزمون ها شركت كنم در اين صورت جزوات رو ميدن يا نه؟
2- هزينه ازمون ها به طور كلي و تكي چقدر هست؟
3- در جزوات به اندازه كافي تست وجود داره؟
4- تاييديه معدل فرقش با كارنامه چيه؟ايا هر چند بار ميتوان اين تاييديه را از دانشگاه گرفت؟
5-اگه اون پست پيشتاز به سازمان سنجش گم بشه چي؟:cry::cry::cry::cry::cry:

ممنون از كمكتون

inmo

عضو جدید
help

help

salam doostan man 2 rooze shoroo kardam b khoondan az riazi 1 !
az rahian mikhoonam
b nazaretoon faghat rahian kafie?
jaleb ine k hichi az ghabl khoob yadam nemiad!
ham mikhoonam ham test mizanam!
nazaretoon chie?

inmo

عضو جدید
ثبت نام کیه؟

ثبت نام کیه؟

راستی ثبت نام ارشد کی شروع می شه؟
:(:que::que::que::que:

inmo

عضو جدید
نظرتون راجع به سنجش تکمیلی چیه؟
لطفا به 3 پست اخیر جواب بدید!

am2mk

عضو جدید
گرايش ساخت و توليد؟

گرايش ساخت و توليد؟

براي گرايش ساخت و توليد يه باكس با ضريب 4 در كنكور هست اگه بخوام رو اون تمركز كنم و بخونم چه منبع مناسبي وجود داره؟
پارسه؟ راهيان ارشد؟ پوران پژوهش؟ ...
سوالات تاپيك قبلي هم ممنون ميشم پاسخ بدين
با تشكر فراوان

eng.esmail

اخراجی موقت
دوستان کسی از قبولیهای امسال پارسه خبری نداره؟؟
یه فایلی ضمیمه شده بود که دانلود که کردم دیدم مال سال قبل بوده
قبولیهای امسال رو میخوام
مرسی

mahdi_aryayi

عضو جدید
1- من قصد دارم به صورت تكي در آزمون ها شركت كنم در اين صورت جزوات رو ميدن يا نه؟
2- هزينه ازمون ها به طور كلي و تكي چقدر هست؟
3- در جزوات به اندازه كافي تست وجود داره؟
4- تاييديه معدل فرقش با كارنامه چيه؟ايا هر چند بار ميتوان اين تاييديه را از دانشگاه گرفت؟
5-اگه اون پست پيشتاز به سازمان سنجش گم بشه چي؟:cry::cry::cry::cry::cry:

ممنون از كمكتون

1- نمي دونم بايد از دفاتر نمايندگي پارسه سوال كنيد

2- كلي با جزوات حدود 320000 تومان تكي رو نمي دونم ( قيمت دقيقش رو دوستاني كه امسال شركت كردند بايد جواب بدن)

3- نه متاسفانه - بيشتر جزوات پارسه هيچ تستي ندارند... تنها جزوه اي كه ميشه به تستهاش اكتفا كرد جزوه ترمو ديناميك و انتقال حرارت پارسه است

4- تاييديه فرميه در انتهاي دفترچه ثبت نام كه بايد پرش كنيد و بعد آموزش دانشگاه تاييدش كنه ربطي به كارنامه نداره (معمولا هم فقط يك بار گرفته ميشه!!!)

5- بيخيال مهندس! :surprised: كم كم دارم نگران وضع روحي شما ميشم!!! :( من از شما مي پرسم:

اگه سايت سازمان سنجش هك بشه و اطلاعات شما از تو سايت پاك بشه چي؟!!

اگه صبح روز آزمون خواب بمونيد چي؟!!

اگه ماشيني كه پاسخ نامه شما رو از جلسه آزمون براي تصحيح به سازمان سنجش مي بره تو راه تصادف كنه آتش بگيره پاسخ نامه شما تو آتش بسوزه چي؟!

من موندم شما كه براي كنكور ارشد اين همه استرس داريد چطور يه بار از پس كنكور سراسري بر اومديد؟!!

spiritwaif

عضو جدید
سلام
یکی از دوستان من جزوات پارسشو میخواد بفروشه اگه از دوستان کسی می خواد بگه تا من باهاش صحبت کنم

am2mk

عضو جدید
تاييديه

تاييديه

در مورد پست پيشتاز كه شوخي كردم اتفاقا براي كنكور ارشد استرس كمتري دارم.
ولي هنوز جاي يه سوال برام مونده اينكه ما يه معدل مينوسيم و اموزش دانشگاه تاييد ميكنه و بعد معدل تغيير ميكنه(نمره كار اموزي مياد) حالا ديگه تاييديه اي نيست كه ضميمه پرينت كارت كنم و با پست بفرستم(اميدوارم اخرين سوالم در اين مورد باشه خيلي سرتونو درد اوردم)

در مورد درس ساخت و توليد اطلاعي داريد؟ چي بخونيم ؟
مرسي

akberi

عضو جدید
سلام
من امسال رتبم شد 1900 .
دوباره دارم میخونم
پارسال پارسه شرکت کردم ولی امسال سه مرحله آزمون سنجش رو انتخاب کردم بنا به دلایلی!

akberi

عضو جدید
راستی کسی از دوستانی که قبول شده از کلاس های اموزشگاه ها استفاده کرده؟
به درد بخور هست یا نه همون جزوات و کتابها کافی هست؟

بالا