spiritwaif
عضو جدید
بازم erorمیدهسلام از اینجا http://rapidshare.com/files/274166584 دانلودش کنید.

بازم erorمیدهسلام از اینجا http://rapidshare.com/files/274166584 دانلودش کنید.
بازم erorمیده![]()
اگر بازم موفق نشدید Email بزارید واستون بفرستمش.بازم erorمیده![]()
1-امكان رزرو رتبه براي يك سال بعد در كنكور ارشد هست يا نه؟
2-ثبت نام كنكور ارشد دقيقا كيه؟ اينترنتي هست يا دستي؟ چه مداركي نيازه؟
3-به طور متوسط چند ماه و روزي چند ساعت براي كسب رتبه زير 600 مطالعه لازمه؟
ممنون .
ممنون موفق شدماگر بازم موفق نشدید Email بزارید واستون بفرستمش.
1-تاييديه از معدل فقط جهت اگاهي خودمونه يا بايد فرستاده بشه؟
2-عكس بايد 4*3 اسكن كنيم ؟
3- من ترم تابستوني هم داشتم ايا معدل اون هم حسابه يا تا اخر ترم 6 بايد باشه؟
4-تعداد كل شركت كننده هاي مكانيك حدودا چند نفرن؟ هوا فضا چطور؟
با تشكر فراوان
1-گفته بوديد واي از روزي كه معدلتان را بيشتر از مقدار واقعي درج كنيد.من اين ترم (تابستان) كاراموزي1و2 دارم و از اونجا كه كارخونه هست احتمالن تا اذر طول ميكشه(چون هر روز نميرم) بنابراين احتمالن نمرش اواخر اذر ماه ثبت ميشه ولي نقشه 2 تا موقع ثبت نام ارشد حتما ثبت ميشه نمرش. حالا من چه كار بايد بكنم؟ فرض كنيم من معدلمو با احتساب ترم تابستان و بدون كاراموزي اعلام كنم فردا كاراموزي داد 15 اون موقع معدلم كمتر از مقدار فرستاده شده ميشه و
. ممنون ميشم راهنمايي منيد. اگه تا اخر ترم 6 اعلام كنم آيا مشكلي پيش مياد؟
2- در مورد تعداد شركت كننده ها من فقط شنيدم مكانيك حدود 26000 نفر و هوا فضا به مراتب كمتر ميباشد. حالا اينكه( به مراتب ) يعني چقدر و آيا 26000 درسته يا نه نميدونم خواستم مطمئن شم.
3-در مورد نرم افزار زبان ماكسيمم(از نارسيس) اطلاعي دارين؟ و براي دانلود دارين؟
4-ايا جزوات پارسه (رياضي و انتقال و ترمو) حتما بايد خريداري شه يا ميشه كپيشو و يا فايلشو پيدا كرد؟
5-حق با شماست يه كم زيادي نگرانم ولي خب يه چيزايي به عنوان پيش فرض بدونم اروم ترم.
6- ممنون از راهنماييهاي خوبتون امين
1-گفته بوديد واي از روزي كه معدلتان را بيشتر از مقدار واقعي درج كنيد.من اين ترم (تابستان) كاراموزي1و2 دارم و از اونجا كه كارخونه هست احتمالن تا اذر طول ميكشه(چون هر روز نميرم) بنابراين احتمالن نمرش اواخر اذر ماه ثبت ميشه ولي نقشه 2 تا موقع ثبت نام ارشد حتما ثبت ميشه نمرش. حالا من چه كار بايد بكنم؟ فرض كنيم من معدلمو با احتساب ترم تابستان و بدون كاراموزي اعلام كنم فردا كاراموزي داد 15 اون موقع معدلم كمتر از مقدار فرستاده شده ميشه و
. ممنون ميشم راهنمايي منيد. اگه تا اخر ترم 6 اعلام كنم آيا مشكلي پيش مياد؟
2- در مورد تعداد شركت كننده ها من فقط شنيدم مكانيك حدود 26000 نفر و هوا فضا به مراتب كمتر ميباشد. حالا اينكه( به مراتب ) يعني چقدر و آيا 26000 درسته يا نه نميدونم خواستم مطمئن شم.
3-در مورد نرم افزار زبان ماكسيمم(از نارسيس) اطلاعي دارين؟ و براي دانلود دارين؟
4-ايا جزوات پارسه (رياضي و انتقال و ترمو) حتما بايد خريداري شه يا ميشه كپيشو و يا فايلشو پيدا كرد؟و اگه بايد خريد حدود قيمت چنده؟ ايا كل رياضي با همه يا جدا جدا؟
5-حق با شماست يه كم زيادي نگرانم ولي خب يه چيزايي به عنوان پيش فرض بدونم اروم ترم.
6- ممنون از راهنماييهاي خوبتون امين
سازمان سنجش اعلام کرد از 5 تا 12 آبان ماه، ثبت نام ارشد 89 بصورت اینترنتی انجام می شه.راستی ثبت نام ارشد کی شروع می شه؟
![]()
نظرتون راجع به سنجش تکمیلی چیه؟
لطفا به 3 پست اخیر جواب بدید!
shak nakonid parse!من دارم از سر در گمی گیج می شم کمک میخوام!![]()
1- من قصد دارم به صورت تكي در آزمون ها شركت كنم در اين صورت جزوات رو ميدن يا نه؟
2- هزينه ازمون ها به طور كلي و تكي چقدر هست؟
3- در جزوات به اندازه كافي تست وجود داره؟
4- تاييديه معدل فرقش با كارنامه چيه؟ايا هر چند بار ميتوان اين تاييديه را از دانشگاه گرفت؟
5-اگه اون پست پيشتاز به سازمان سنجش گم بشه چي؟
ممنون از كمكتون
سلام مهندس جزوه رياضي و انتقال و ترمو چقدر ميشه حدودا؟سلام
یکی از دوستان من جزوات پارسشو میخواد بفروشه اگه از دوستان کسی می خواد بگه تا من باهاش صحبت کنم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |