بالاترین "منکر " از دیدگاه شما چیست؟!

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
«روحانی با بیان اینکه به اعتقاد من طلبه، در حدی که از آموزه‌های اسلام می‌فهمم،

منکری بالاتر از بیکاری و فقر نیست،

افزود: بیایید دست به دست هم دهیم و با فقر مبازره کنیم و به زندگی مردم توجه کنیم
و اگر می‌خواهیم معروفی را ترویج دهیم،
نخستین معروف توسعه در این کشور است و کشور ما باید در مسیر توسعه قرار گیرد.»

شب برفی زیباست ، ولی نه برای همه...

بالاترین منکر از دیدگاه شما چیست؟!

****بیخودی پرسه زدیم صبحمان شب بشود
بیخودی حرص زدیم سهم مان کم نشود
ما
خدا را با خود سر دعوا بردیم و قسمها خوردیم
و
حقیقتها را زیر پا له کردیم
و چقدر حظ بردیم که زرنگی کردیم

آخرین ویرایش:

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فقر و بیکاری بیشتر به مادیات مربوط میشه...شاید یه آدم فقیر با یه دلخوشی بتونه شاد بشه پس فقر بالاترین منکر نمیشه. هر چند بد بودنشو نمیشه انکار کرد. بالاتریت منکر از نظر من خیانته!

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقر و بیکاری بیشتر به مادیات مربوط میشه...شاید یه آدم فقیر با یه دلخوشی بتونه شاد بشه پس فقر بالاترین منکر نمیشه. هر چند بد بودنشو نمیشه انکار کرد. بالاتریت منکر از نظر من خیانته!

فقر با خودش تمامی گناهان رو میاره که فقط یکیش خیانته.

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فقر با خودش تمامی گناهان رو میاره که فقط یکیش خیانته.

موافقم که فقر ریشه ی خیلی از پلیدی هاست. ولی خیانت امعمولا از اونایی سر میزنه که فک می کنن بخاطر پول یا هر چیز دیگه ای به قدرت رسیدن!
اون وقت دیگه یادشون میره خدا ناظر همه چیزه. فک میکنن خدا رو هم میشه دور زد...

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=3]بزرگ‌ترین منکر بی‌توجهی به امر به معروف است.......[/h]
رسول خدا:اگر امتم امر به معروف و نهی از منکر را به یکدیگر واگذارند، بدانند به جنگ سختی با خدای متعال برخاسته اند!

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=3]بزرگ‌ترین منکر بی‌توجهی به امر به معروف است.......[/h]
رسول خدا:اگر امتم امر به معروف و نهی از منکر را به یکدیگر واگذارند، بدانند به جنگ سختی با خدای متعال برخاسته اند!

آقای مهندس امر به معروف و نهی از منکر مال دوران جاهلیت بود که کسی چیزی بلد نبود. الان دیگه مردم دانا هستن. میدونن کاری که انجام میدن خوبه یا بد.

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
بزرگ‌ترین منکر بی‌توجهی به امر به معروف است.......

با کمی تصحیح موافقم. شاید بدتر از اون استحاله ی این مفهومه به حوزه ی فرعیاتامام علی(ع) در این باره می فرماید: «ای مردم! از گفتار حق و مشورت عادلانه دریغ نکنید؛ زیرا من از خطا مصون نیستم؛ مگر اینکه خداوند یاری ام کند.»
حضرت در کلامی دیگر از مردم می خواهد بر اعمال حاکمان و نمایندگانش، مانند ابن عباس که شخصیتی علمی و مفسر قرآن بود، نظارت کنند و در صورت دیدن خلاف، آن حضرت را آگاه سازند.
در جامعه ای که راههای امربه معروف بسته بشه و انتقاد و گفتار حق به حاکمان هزینه بر بشه به گونه ای که انگار گرد مرگ به جامعه پاشیدن می شه گفت خدا هم ازون جامعه روبرگردانده!

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
با کمی تصحیح موافقم. شاید بدتر از اون استحاله ی این مفهومه به حوزه ی فرعیاتامام علی(ع) در این باره می فرماید: «ای مردم! از گفتار حق و مشورت عادلانه دریغ نکنید؛ زیرا من از خطا مصون نیستم؛ مگر اینکه خداوند یاری ام کند.»
حضرت در کلامی دیگر از مردم می خواهد بر اعمال حاکمان و نمایندگانش، مانند ابن عباس که شخصیتی علمی و مفسر قرآن بود، نظارت کنند و در صورت دیدن خلاف، آن حضرت را آگاه سازند.
در جامعه ای که راههای امربه معروف بسته بشه و انتقاد و گفتار حق به حاکمان هزینه بر بشه به گونه ای که انگار گرد مرگ به جامعه پاشیدن می شه گفت خدا هم ازون جامعه روبرگردانده!
دوستی در پاسخ به این کامنت من پرسیده طالبان و داعش مذهبی هستن؟
پاسخ من: بله طالبان و داعش مذهبی هستن. موندم کی تو دنیا فکر می کنه طالبان و داعش مذهبی نیستن!!!!
د
سلام..........فکر میکنم بهتر بود اگر کامنت بنده رو خوندین کامل میخوندین و کامل جواب میدادین ........پس با عرض معذرت شما از ابتدای آن تاپیک صادق نبودین ....این تاپیک که جای خود.....پست 209 در تاپیک قفل شده همین جناب استارتر......آیا شما داعش و داعشیان رو احمق نمیدانید؟اگر میدانید .......پس چرا مطالبی کذب رو به نوشته خود اضافه کردید .......و با این وجود شما خیلی راحت به قشر مذهبی کشور توهین میکنید........اینکه شما خیلی راحت کینه جویی خودتون رو به مذهبی ها بیان میکنید و داعش و طالبان که منفور قشر مذهبی جامعه هستند و مورد حب آمریکایی ها و سران مرتجع عرب و عثمانی ها که حکومت سکولار دارند(یادمان نرفته چه کسانی خواستار هم پیمانی با طلبان شدند برای مقابله با صدام)مذهبی جا میزنید ..........و در شرایطی که داعش و طالبان دو گروهک تروریستی هستند که مشخص است ابتدا چه کسی اونها رو برای طمع های خود بوجود آورد در نوع خود قابل تامل است و از یک عضو با سابقه انتظار همچین اتهامات به این سنگینی رو به شخصه نداشتم........آیا کتاب هیلاری کلینتون رو خوانده اید؟........منافقین رو چه میدانید؟..........در تمام این سال ها در کجا بودند؟

پاسخی که به جنابعالی فعلا! میتونم بدم که از سخنان یکی از مذهبی های بسیار محترم است .......هما سخن معروف در قبال بلوا و آشوب همفکران شماست
.
.
.
فحش اگربدهند آزادی بیان است / جواب اگر بدهی بی فرهنگی است
سوال اگر بکنند آزاد اندیشند / سوال اگر بکنی تفتیش عقاید است
تهمت اگر بزنند درجستجوی حقیقتند / جواب اگر بدهی دروغگویی
مسخره ات بکنند انتقاد است / جواب بدهی بی جنبه ای
اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند / اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی

"حزب الهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم"

......................................................
پ.ن:بنده نه خودم رو در جایگاه فرد مذهبی میدونم و نه حزب اللهی و معتقدم این جایگاه لیاقت میخواهد ای کاش روزی لایق این باشیم که حزبمان فقط الله باشد.....والسلام

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از بس نظریات بی ربط خوندم اصن یادم رفت موضوع تاپیک چی بوده و قرار بوده که ما راجع به کدام موضوع صحبت کنیم. گاهی وقتا همه یادشون میره که ما تو همین مملکت زندگی میکنیم و حقمون هم مساوی است. اینجا محل تبادل نظر دانش و بینش هست , دادگاهیش نکنیم.

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فقر و بیکاری منکر نیست ! به وجود آوردنش منکره ! فقیر کردن و بیکار کردن مردم منکره ...

هعی ... خدا کنه که بیکاری و فقر کم رنگ بشه و مملکت توسعه پیدا کنه : )

یه چیزی یه جا خوندم جالب بود :

ائمه نهی از منکر کردند و به مبارزه با بدترین منکر که حکومت جور است پرداختند و تمامی امامان در این سنگر مقدّس قرار داشتند حکومت جور مادر منکرات است که بستر بسیاری از ناهنجاریهای شرعی و اخلاقی است. حضرت امام صادق(ع) پس از آنکه همکاری با حکومتهای جور را حرام اعلام می کند، می فرماید: و ذلک ان فی ولایة الوالی الجائر دوس الحق کلّه و احیاء الباطل کلّه و اظهار الظلم و الجور و الفساد و ابطال الکتب و قتل الانبیاء و المؤمنین و هدم المساجد و تبدیل سنة اللّه و شرائعه...(9)

دلیل آن اینست که در حکومت حاکم جائر حق به کلی پامال می گردد و باطل به کلی زنده می گردد و ظلم و جور و فساد اشکار شده و کتابهای آسمانی ابطال گشته و کشتار پیامبران و مؤمنان صورت گرفته و مساجد ویران شده و سنت ها و قوانین خداوند تغییر می یابد.
منبع

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاترین منکر در جامعه ی ایران بنظر من دروغ گویی و ریاکاری ست که بدجور عمیق در زندگی ما فرورفته!
همیشه وقتی با یه خارجی صحبت کردم یا با یه ایرانی که در خارج از کشور بزرگ شده اولین چیزی که از شخصیتشون متوجه میشم اینکه خیلی آدم های صادقی هستند و چند رو ندارند.. یه لایه دارند و ساده حرفشون رو میزنند.

کلا ایرانیهای مذهبی علاقه بسیاری دارند که از اسلام فقط احکامش رو گلچین کنند عزیز :)

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاترین منکر در جامعه ی ایران بنظر من دروغ گویی و ریاکاری ست که بدجور عمیق در زندگی ما فرورفته!
همیشه وقتی با یه خارجی صحبت کردم یا با یه ایرانی که در خارج از کشور بزرگ شده اولین چیزی که از شخصیتشون متوجه میشم اینکه خیلی آدم های صادقی هستند و چند رو ندارند.. یه لایه دارند و ساده حرفشون رو میزنند.

کلا ایرانیهای مذهبی علاقه بسیاری دارند که از اسلام فقط احکامش رو گلچین کنند عزیز :)

مثل رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر انگلیس ...........نه؟!

شـیوا

عضو جدید
بزرگ‌ترین منکر بی‌توجهی به امر به معروف است.......

رسول خدا درست گفتند. ما هم چون در مقابل فریب و ظلم و دروغ و غیره واکنش مناسبی نشون ندادیم، به این بلاها گرفتار شدیم.

آخرین ویرایش:

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود صد البته تناول از بیت المال نمی گذارد منکری چون فقر انچنان که باید ، دیده شود
برای اثبات این سطر به نطق ناهیان منکر مراجعه کنید

و عده ای از همین دست می گویند روحانی و وزیرش باعث ذلت ایران شده اند ، اهمیت دادن به خواست مردم ذلت است؟ توجه نکردن به مردم استبداد نیست؟ کم کردن فقر ذلت است؟
ان وقت حق فقرا را خوردن و بجای انها تصمیم گرفتن چیست؟
...

amirdolu

کاربر بیش فعال
سلام به همه
به نظرم بالاترین منکر ، منکریست که بالاترین و وسیعترین اثر و بیشترین انحراف را ایجاد کند.(حکومت طاغوت،چه دینی و چه غیردینی) و بالاترین معروف هم همین طور .(رساندن انسانها به آزادی حقیقی و خداپرستی آگاهانه).

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
د
سلام..........فکر میکنم بهتر بود اگر کامنت بنده رو خوندین کامل میخوندین و کامل جواب میدادین ........پس با عرض معذرت شما از ابتدای آن تاپیک صادق نبودین ....این تاپیک که جای خود.....پست 209 در تاپیک قفل شده همین جناب استارتر......آیا شما داعش و داعشیان رو احمق نمیدانید؟اگر میدانید .......پس چرا مطالبی کذب رو به نوشته خود اضافه کردید .......و با این وجود شما خیلی راحت به قشر مذهبی کشور توهین میکنید........اینکه شما خیلی راحت کینه جویی خودتون رو به مذهبی ها بیان میکنید و داعش و طالبان که منفور قشر مذهبی جامعه هستند و مورد حب آمریکایی ها و سران مرتجع عرب و عثمانی ها که حکومت سکولار دارند(یادمان نرفته چه کسانی خواستار هم پیمانی با طلبان شدند برای مقابله با صدام)مذهبی جا میزنید ..........و در شرایطی که داعش و طالبان دو گروهک تروریستی هستند که مشخص است ابتدا چه کسی اونها رو برای طمع های خود بوجود آورد در نوع خود قابل تامل است و از یک عضو با سابقه انتظار همچین اتهامات به این سنگینی رو به شخصه نداشتم........آیا کتاب هیلاری کلینتون رو خوانده اید؟........منافقین رو چه میدانید؟..........در تمام این سال ها در کجا بودند؟

جناب محمدآقا اول اینکه بهتر بود بحث اون تاپیکو همونجا ادامه می دادین. منتها فارغ ازین بحثها من همینجا ادامه می دم.
معیار قضاوت شما از صداقت من اینه که باید خط به خط ادعاهای شما رو پاسخ بدم؟؟؟ من حرفی در مورد داعش و طالبان زدم و پاسخگوی اون هم هستم. چرا دوست دارید بحث رو به هزار فرقه و حزب دیگه بکشید که فقط بنا به فکر شما بنده زیر علم اون سینه می زنم یا نمی زنم!!!؟ من در موردی حرف می زنم که ازش اطلاعات دارم. متاسفانه بخت شما رو نداشتم که خداوند علم کامل بر همه چیز بهم عطا کنه!
و اما داعش!!! بله احتمالا بسیاری از داعش و داعشی ها احمقند. طالبان هم همینطور. منتها نمی دونم کی گفته احمق بودن و مذهبی بودن متضادن؟!! یه نفر می تونه مذهبی باشه یا نباشه و در عین حال احمق هم باشه یا نباشه! ربطش چیه من نمی فهمم!!
شاهکار کلام شما گرچه همون علم غیب به اعماق قلب بنده هست که کینه به مذهبی ها دارم!!! بسیار عجیبه که شما به راحتی افکار خودتون رو اعمال من جا می زنید و اعتماد بنفستون هم پابرجاست.
مطالب کذب؟؟؟ توهین؟؟ اینکه اعمال یک عده مذهبی به قول شما احمق رو بد بدونم توهین به قشر مذهبیه؟ نکنه به نظر شما همه مذهبی ها اینجور افرادی هستن؟ نه برعکس شما من فکر می کنم بین مذهبی ها هم آدم عاقل وجود داره. جوری از مذهبی جا زدن حرف می زنید انگار بنده مسئولیت پروژه ی ساخت داعش رو به عهده داشتم. داعش دست پرورده هر کشوری که باشه یا نباشه ریشه در فهم خشک مذهب داره. اون داعشی که براحتی آدم سر می بره شاید بازیچه دست آمریکا باشه یا نباشه اما خودش رو سرباز دینش می دونه و آمریکا یا هرکس دیگه ای هم که این گروهو ساخته ازین قضیه خیلی قشنگ بنفع خودش استفاده می کنه. بهتر نبود اگر مذهبی ها کمی کمتر به انسانها از پشت عینک ایدئولوژیشون نگاه می کردن؟ اونوقت به قول شما آمریکا و اسرائیل و غیره و ذلک می تونستن به این راحتی از دین یه عده برعلیه همون دین استفاده کنن؟ شما متاسفانه چون طبق عادت فقط خودتون رو مذهبی می دونید فکر می کنید بقیه کافرن! نخیر بقیه هم مذهبی ان. هزار و یک مذهب رو این کره بوجود اومده و میاد و خواهد آمد! همیشه هم بعضی هایی هستن که ازش سوءاستفاده کنن.
الان من اگه بگم تو قرون وسطی مذهبی ها کلی آدم رو کشتن شما کینه ی بنده! به مذهب رو تشخیص می دید اما اینکه چقدر یک ایدئولوژی می تونه خطرناک باشه اگه یه عده قدرت طلب ازش استفاده کنن رو نه و بنده رو متهم به توهین می کنید. البته اگر مسیحیت رو مذهب بدونید. اگر نه که مثال بنده بیمورد هست!

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخی که به جنابعالی فعلا! میتونم بدم که از سخنان یکی از مذهبی های بسیار محترم است .......هما سخن معروف در قبال بلوا و آشوب همفکران شماست
.
.
.
فحش اگربدهند آزادی بیان است / جواب اگر بدهی بی فرهنگی است
سوال اگر بکنند آزاد اندیشند / سوال اگر بکنی تفتیش عقاید است
تهمت اگر بزنند درجستجوی حقیقتند / جواب اگر بدهی دروغگویی
مسخره ات بکنند انتقاد است / جواب بدهی بی جنبه ای
اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند / اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی

"حزب الهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم"

......................................................
پ.ن:بنده نه خودم رو در جایگاه فرد مذهبی میدونم و نه حزب اللهی و معتقدم این جایگاه لیاقت میخواهد ای کاش روزی لایق این باشیم که حزبمان فقط الله باشد.....والسلام
فعلا :smile:
چرا مظلوم نمایی می کنید؟؟؟ چه ابزاری قشر مخالف شما دارن (نه فقط غیرمذهبی، حتی مخالفین مذهبی شما) که شما رو تهدید کنن؟؟؟ چه کسی به سوال در یک بحث آزاد گفته تفتیش عقاید؟؟ اما سوال در دادگاه از عقاید دینی افراد و بعد هم حکم بخاطر اون عقاید صادر کردن بله تفتیش عقایده. مخالفین شما دادگاه دارند که شما رو تفتیش عقیده بکنن؟؟
خداروشکر که خودتون رو در این جایگاه نمی بینید. اما بسیاری هستند که خودشونو در این جایگاه می بینن و من متاسفم که به نام خدا ، خداهای خودساخته ی خودشون رو به دیگران تحمیل می کنن

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان من اگه بگم تو قرون وسطی مذهبی ها کلی آدم رو کشتن شما کینه ی بنده! به مذهب رو تشخیص می دید اما اینکه چقدر یک ایدئولوژی می تونه خطرناک باشه اگه یه عده قدرت طلب ازش استفاده کنن رو نه و بنده رو متهم به توهین می کنید. البته اگر مسیحیت رو مذهب بدونید. اگر نه که مثال بنده بیمورد هست!
با عرض پوزش , شما فرق مذهب با دین رو میدونید. اینا هر کدومش تعریف خاص خودش رو داره و یکی نیستند.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاترین منکر به نظر بنده دو چیزه که به نظرم هر دو در یک درجه هستند: بی رحمی و بی عدالتی

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقر و بیکاری منکر نیست ! به وجود آوردنش منکره ! فقیر کردن و بیکار کردن مردم منکره ...

:
صد در صد درست
این روحانیم فقط حرف می زنه
تولید مملکتو به گند کشیده!
من جوون از ساعت 4:30 صبح تا غروب می دوم اخرش هیچ!
ماهی 55 تا 60 میلیون هزینه می کنیم با چند میلیارد سرمایه!حساب کردم دیدم توش هیچی نمی مونه!
به جای حرف زدن مشکلات اقتصاد رو حل کن بخش تولید و صنعت راه بیفته ....اشتغال و فقرم حل میشه
تو که از شرکت پارس الکتریک و جنس بی کیفیت می گفتی ...چرا الان کشور رو ماشین چینی گرفته؟...جنس چینی جلوش گرفته شد؟

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
با عرض پوزش , شما فرق مذهب با دین رو میدونید. اینا هر کدومش تعریف خاص خودش رو داره و یکی نیستند.
بله می دونم. ما داریم در مورد مذهبی ها حرف می زنیم. لازمه که این وسط تقسیم بندیهای ادیان رو هم نام ببرم؟؟

• Like
واکنش ها: ayja

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله می دونم. ما داریم در مورد مذهبی ها حرف می زنیم. لازمه که این وسط تقسیم بندیهای ادیان رو هم نام ببرم؟؟

آقای آیس دریم..........واقعا دوست دارید جوابتون بدم؟.........اون وقت غیر مذهبی ها کیا هستن؟......فرقه های ضاله که ساخته پرداخته انگلیسی ها هست رو ذهبی میدونید؟......واقعا جالبین!

• Like
واکنش ها: ayja
بالا