د
سلام..........فکر میکنم بهتر بود اگر کامنت بنده رو خوندین کامل میخوندین و کامل جواب میدادین ........پس با عرض معذرت شما از ابتدای آن تاپیک صادق نبودین ....این تاپیک که جای خود.....پست 209 در تاپیک قفل شده همین جناب استارتر......آیا شما داعش و داعشیان رو احمق نمیدانید؟اگر میدانید .......پس چرا مطالبی کذب رو به نوشته خود اضافه کردید .......و با این وجود شما خیلی راحت به قشر مذهبی کشور توهین میکنید........اینکه شما خیلی راحت کینه جویی خودتون رو به مذهبی ها بیان میکنید و داعش و طالبان که منفور قشر مذهبی جامعه هستند و مورد حب آمریکایی ها و سران مرتجع عرب و عثمانی ها که حکومت سکولار دارند(یادمان نرفته چه کسانی خواستار هم پیمانی با طلبان شدند برای مقابله با صدام)مذهبی جا میزنید ..........و در شرایطی که داعش و طالبان دو گروهک تروریستی هستند که مشخص است ابتدا چه کسی اونها رو برای طمع های خود بوجود آورد در نوع خود قابل تامل است و از یک عضو با سابقه انتظار همچین اتهامات به این سنگینی رو به شخصه نداشتم........آیا کتاب هیلاری کلینتون رو خوانده اید؟........منافقین رو چه میدانید؟..........در تمام این سال ها در کجا بودند؟
جناب محمدآقا اول اینکه بهتر بود بحث اون تاپیکو همونجا ادامه می دادین. منتها فارغ ازین بحثها من همینجا ادامه می دم.
معیار قضاوت شما از صداقت من اینه که باید خط به خط ادعاهای شما رو پاسخ بدم؟؟؟ من حرفی در مورد داعش و طالبان زدم و پاسخگوی اون هم هستم. چرا دوست دارید بحث رو به هزار فرقه و حزب دیگه بکشید که فقط بنا به فکر شما بنده زیر علم اون سینه می زنم یا نمی زنم!!!؟ من در موردی حرف می زنم که ازش اطلاعات دارم. متاسفانه بخت شما رو نداشتم که خداوند علم کامل بر همه چیز بهم عطا کنه!
و اما داعش!!! بله احتمالا بسیاری از داعش و داعشی ها احمقند. طالبان هم همینطور. منتها نمی دونم کی گفته احمق بودن و مذهبی بودن متضادن؟!! یه نفر می تونه مذهبی باشه یا نباشه و در عین حال احمق هم باشه یا نباشه! ربطش چیه من نمی فهمم!!
شاهکار کلام شما گرچه همون علم غیب به اعماق قلب بنده هست که کینه به مذهبی ها دارم!!! بسیار عجیبه که شما به راحتی افکار خودتون رو اعمال من جا می زنید و اعتماد بنفستون هم پابرجاست.
مطالب کذب؟؟؟ توهین؟؟ اینکه اعمال یک عده مذهبی به قول شما احمق رو بد بدونم توهین به قشر مذهبیه؟ نکنه به نظر شما همه مذهبی ها اینجور افرادی هستن؟ نه برعکس شما من فکر می کنم بین مذهبی ها هم آدم عاقل وجود داره. جوری از
مذهبی جا زدن حرف می زنید انگار بنده مسئولیت پروژه ی ساخت داعش رو به عهده داشتم. داعش دست پرورده هر کشوری که باشه یا نباشه ریشه در فهم خشک مذهب داره. اون داعشی که براحتی آدم سر می بره شاید بازیچه دست آمریکا باشه یا نباشه اما خودش رو سرباز دینش می دونه و آمریکا یا هرکس دیگه ای هم که این گروهو ساخته ازین قضیه خیلی قشنگ بنفع خودش استفاده می کنه. بهتر نبود اگر مذهبی ها کمی کمتر به انسانها از پشت عینک ایدئولوژیشون نگاه می کردن؟ اونوقت به قول شما آمریکا و اسرائیل و غیره و ذلک می تونستن به این راحتی از دین یه عده برعلیه همون دین استفاده کنن؟ شما متاسفانه چون طبق عادت فقط خودتون رو مذهبی می دونید فکر می کنید بقیه کافرن! نخیر بقیه هم مذهبی ان. هزار و یک مذهب رو این کره بوجود اومده و میاد و خواهد آمد! همیشه هم بعضی هایی هستن که ازش سوءاستفاده کنن.
الان من اگه بگم تو قرون وسطی مذهبی ها کلی آدم رو کشتن شما کینه ی بنده! به مذهب رو تشخیص می دید اما اینکه چقدر یک ایدئولوژی می تونه خطرناک باشه اگه یه عده قدرت طلب ازش استفاده کنن رو نه و بنده رو متهم به توهین می کنید. البته اگر مسیحیت رو مذهب بدونید. اگر نه که مثال بنده بیمورد هست!