از این تریپ آدما زیاده.ولی همین که پای عمل وسط میاد از اون 28 نفر 29 نفرشون جا میزنن
میدوووونم بچه ها گرم افتادن یه چی گفتن
از این تریپ آدما زیاده.ولی همین که پای عمل وسط میاد از اون 28 نفر 29 نفرشون جا میزنن
دقیقا منظور بندم همین بود.میدوووونم بچه ها گرم افتادن یه چی گفتن
پس حیف شد
حالا اشکال نداره
نه دیگه من به سایه هاشون رحم کردم و نخواستم اونا رو هم زیر خاک کنم.ولی اونی که این تاپیک رو زده دوبار خاکش کردم29 نفر کجا با سایه شون میشه 56 نفر
دوستان روز خوبی داشته باشین.
خدانگهدارتون![]()
دمت گرم همينهنهههه.تازه به قسمت های شاد و قشنگ زندگیم رسیدم .دوست ندارم به این زودی ها بمیرم
گرچه عمر دست خداست
من دیروز پدربزرگم فوت کرد.وقتی گذاشتنش توی قبر کفنشو زدن کنار..جسم بی جونشو که دیدم واقعا حس کردم مرگ انقدرام که ما فکر میکنیم ساده نیست.رفتن از این دنیا خوبه اما اینکه قراره اونور چه اتفاقایی بیفته یکم آدمو میترسونه
اونجا همه تنهای تنهان دستشون به هیچ چیز بند نیست
اگه نظر شما از بیدار نشدن مرگه.....
میتونم بگم آره البته اگه اعمالم خوب باشه چرا که نه.......
این دنیا ارزش موندن نداره هرچی بیشتر بمونی بیشتر تو لجنش دست و پا میزنی پس زود بمیری خیلی به نفعه.........
تسليت سوفياجانمن دیروز پدربزرگم فوت کرد.وقتی گذاشتنش توی قبر کفنشو زدن کنار..جسم بی جونشو که دیدم واقعا حس کردم مرگ انقدرام که ما فکر میکنیم ساده نیست.رفتن از این دنیا خوبه اما اینکه قراره اونور چه اتفاقایی بیفته یکم آدمو میترسونه
اونجا همه تنهای تنهان دستشون به هیچ چیز بند نیست
من دیروز زنگ زدم دوستم آخه چندبار زنگ میزدم به چندتا شمارشم زنگ زدم همشون خاموش بود ولی دیروز بلخره جواب داد !
گفت قبل عید پدرش خیلی معمولی شب خوابیده ولی دیگه صبح تو این دنیا بیدار نشده !!
زندگی همینه
حالا وختی که چشم انتظارشی نمیاد و نمیبرت ولی دقیقا وختی که میخای از دنیای مادی لذت ببری ...........