ی بار شانس در خونه آدمو میزنه دختر...نه مرسی..جام خوبه :ی
من میخوام برم......کسی امشب نمیخواد بره؟
ی بار شانس در خونه آدمو میزنه دختر...![]()
هر کی بخواد بره.شما نباید بری....من میرم شما نرومن میخوام برم......
این چه حرفیه....نخیر شما هم نباید بری.......من برم دنیا از دستم راحت میشه....هر کی بخواد بره.شما نباید بری....من میرم شما نرو
این چه حرفیه....نخیر شما هم نباید بری.......من برم دنیا از دستم راحت میشه....
............................بابا یکی این بچه رو از برق بکش باز هوای رفتن کرده![]()
من امشب واقعا آمادگیشو دارم که بمیرم
امیدوارم اون کسی که اذیتم کرده بیاد سر خاکم مثل سگ پشیمون بشه
من امشب واقعا آمادگیشو دارم که بمیرم
امیدوارم اون کسی که اذیتم کرده بیاد سر خاکم مثل سگ پشیمون بشه
............................
آره دقیقا..پسر ایرانی است دیگر..مثل سگ پشیمونیش مال یه روزه ولی مثه اسکل(نام پرنده فراموش کار) برا تمام عمر فراموشت میکنه
باووو شوما حالا اجالتا دار فاتی رو بدرود بدید . من خودم قول میدم یه گله سگ جهت ابراز ندامت و پشیمانی بیارم بر سر مزار شریفتان![]()
همین دیوونه بازیا و سرخوشی هام دیگه.سرخوشی و بیخیالی قسمت شاد و قشنگ زندگیهمیشه بفرمایید قسمت های شاد و قشنگ چیه ؟ دی
آقا یکی این از برق بکشه واجب تره
همین دیوونه بازیا و سرخوشی هام دیگه.سرخوشی و بیخیالی قسمت شاد و قشنگ زندگیه![]()
چقد افسرده ایدا.... باید از خدا عمر طولانی و با عزت بخواین...اونوقت شما اینو میخواین....![]()
نه ممنون ...من هنوز کار دارم
خدایا اینایی که گفتن اره رو بکش .... خدایا نزار ارزو به دل بمونن ... امین ...
من هم دعا میکنم اون 28 نفر به آرزوی خوبی که دارن برسن ....
بیدار نشم که چی بشه؟
اونور که خبر زیاده.ولی من دوسشون ندارم.بی خبری از همه چیز بهترههیچی بری اونور ببینی چه خبره ولی بازگشتی نیست
اونور که خبر زیاده.ولی من دوسشون ندارم.بی خبری از همه چیز بهتره
آره خوبه که اگه 28 نفر خانوم باشه که سور میدم به بچه هاسالی که نکوست از بهارش پیداست
فکر کنم اخر سال یه قاتل زنجیره ای بشید![]()
از این تریپ آدما زیاده.ولی همین که پای عمل وسط میاد از اون 28 نفر 29 نفرشون جا میزنناون 28 نفر این ور دوست ندارن یعنی به خواستهاشون نرسیدن میگن بریم اونور شاید رسیدیم
آره خوبه که اگه 28 نفر خانوم باشه که سور میدم به بچه ها
پس حیف شدنه بیشترشون پسرن اینجام شانس نیوردی خخخخ