اگه دوباره جنگ بشه...میای واسه دفاع از...

neda angel

کاربر بیش فعال
زیادی اکشنی!!!!!
من دعامیکنم هیچ وقت جنگ نشه . هیچ کس بی پدر نشه . بی اولاد نشه ....
اما اگه بشه من فکر میکنم مردم از قبل ای ولله ترن.مطمئنم هیچ کس از خفت و خواری خوشش نمیاد .عقل حکم میکنه نه احساس ، هیچ کس نمیخواد یه چالدران دیگه رقم بخوره . مرد و زن نداره . به وقتش آرپی جی هم دست میگیریم . البته ترسوها زود در میرن.;) فک نکنی منظورم شمایی!!!!!!!!!
دقیقا موافقم!!!!

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه میخواد جنگ بشه من میترسمممممم فراررررررررررررررررررر ما به اندازه کافی شهید و مجروح داریم

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بچه هل من قبول دارم که مملکت ما یه سری مشکلات بزرگ داره ولی انصاف نیست همش بدیها رو ببینیم یه سری خوبیها ونکات مثبتم هست
درسته یه سری ادم ها به کرسی هایی تو این مملکت تکیه زدن که لیاقتشو ندارن ولی از اون طرف مسولان دلسوز و خدا شناسم پیدا میشه. ادمهایی هستن که اسم ایران واسشون مقدسه.خدا پدر مادرشونو بیامرزه کمم نیستن.

تازه از اینا گذشته ما واسه اسم و خاک پاک میهنمون ایران می جنگیم نه اسم افراد و اشخاص.

احسنتتتتتتتتتتت دیه باید بگم 100امتیاز:w11:

درسته کسی نمیگه که تو کشورهمه چی سرجاشه ومشکلی نیست!هست آقا خوبم هست!بعضی ها دارن سوءاستفاده میکنن خوبم وسءاستفاده میکنن!
اما همونطورکه آقاشهرام گفتن مسئولانی هستن که تمام سعی شون اینه که جلو بعضیاروبگیرن!

واسه جمله آخرم باید بگم احسنتتتتتت20امتیاز:w11:

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
برادر من صحبت برد باخت تو جنگ نیست که می گی ما شکست می خوریم صحبت از دفاع از خاک میهن ناموسه

زندگی با افتخار بهتره تا زندگی با ذلت

خود من از تو بدترم و دل خوشی از بعضی ها ندارم اینجا ولی ادم نمی تونه بیکار بشینه بیان به خاکش تجاوز کنن

تو فکر کردی امریکا بیاد ایرانو بگیره خوب میشه واسمون به خدا بدبخت میشیم نمونه هاشو الان داری تو عراق افغانستانو و ده تا کشوره دیگه میبینی. امریکا اسراییل بیان خاکمونو بگیرن فاتحم الصلوات وضعیت هزار برابر بدتر میشه.

خلاصه بگم بین بد بدتر باید بد انتخاب کرد.
نمیدونم چرا عصبانی میشید و بولد میکنید ....!
عصبانی نشید من نظرمو دادم . . .
شما به مرگ با عزتتون برسید . . .
حرف من اینه که اگر ایرانی غیرت داشت همین الان از خاکش که مورد تهاجم و ناموسش که مورد تجاوز واقع شده دفاع میکرد . . .
اگر دخالت های بعضی کشور ها در عراق و افغانستان نبود ... مبتونیستی بهتر حضور آمریکا رو تو این کشور ها حس کنی . . .
در ضمن ژاپن ... چین ... آلمان و . ... ... همگی روزی مستعمره آمریکا بودن که الان همشون دارن پله های ترقی رو یکی پس از دیگری بر میدارن . . .
شما هم خودت رو ناراحت نکن من منظوری ندارم ...! :surprised:

kaveh_69

عضو جدید
برادر من صحبت برد باخت تو جنگ نیست که می گی ما شکست می خوریم صحبت از دفاع از خاک میهن ناموسه

زندگی با افتخار بهتره تا زندگی با ذلت

خود من از تو بدترم و دل خوشی از بعضی ها ندارم اینجا ولی ادم نمی تونه بیکار بشینه بیان به خاکش تجاوز کنن

تو فکر کردی امریکا بیاد ایرانو بگیره خوب میشه واسمون به خدا بدبخت میشیم نمونه هاشو الان داری تو عراق افغانستانو و ده تا کشوره دیگه میبینی. امریکا اسراییل بیان خاکمونو بگیرن فاتحم الصلوات وضعیت هزار برابر بدتر میشه.

خلاصه بگم بین بد بدتر باید بد انتخاب کرد.

ایرانی اونقد عذت داشته و داره که نذاره کس دیگه ای سرنوشت واسش تعیین کنه...
ولی فعلا که اوضاع اصلا جالب نیست من به شخصه ترجیح میدم این اوضاع تغییر کنه هرچی زودتر حالا بهر نحوی...
در ضمن عراق الان بسرعت داره رشد میکنه کی گفته اونا بدبخت شدن؟؟؟

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه میخواد جنگ بشه من میترسمممممم فراررررررررررررررررررر ما به اندازه کافی شهید و مجروح داریم

جنگ بدتری واقعه و رویداد روی زمینه. اصلا خوب نیست . خودمم از جنگ متنفرم . اما شاید یه روزی اتفاق بیوفته

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرف من اینه که اگر ایرانی غیرت داشت همین الان از خاکش که مورد تهاجم و ناموسش که مورد تجاوز واقع شده دفاع میکرد . . .
اگر دخالت های بعضی کشور ها در عراق و افغانستان نبود ... مبتونیستی بهتر حضور آمریکا رو تو این کشور ها حس کنی . . .
در ضمن ژاپن ... چین ... آلمان و . ... ... همگی روزی مستعمره آمریکا بودن که الان همشون دارن پله های ترقی رو یکی پس از دیگری بر میدارن . . .

عصبانی نشدم جوابتونو دادم
ایرانی غیرت داره داداش هی نگو ایرانی بی غیرته تو رو نمی دونم تو اطراف من ادمهای با غیرت زیادن

تازه الان کجا داره بهمون تجاوز می شه. دخالتی در کار نیست امریکا تو همه کشورا دخالت می کنه بدبختشون می کنه.
کشورهایی که تو می گی به هیج وجه اونطور که فکر می کنی مستعمره امریکا نبودن. بهتره مطالعتو بالا ببری

معذرت می خوام طرز تفکرت درست مثه کسایی که تو ماهواره میشینن و شعار می دن. منظورم همون شبکه های طاغوتیه.

عزیز دل برادر بیگانه که دلش واسه منو تو نسوخته بیاد کمکمون مطمئن باش پای منافعش در میون. فکر کردی مستر اوبوما عاشق چشم ابروی منو توئه نخیر داداش فکر کشور خودشه

من اگه هزار برابرم مملکتم از این فاسد تر باشه بازم مسولای مملکتمو به بیگانه ترجیح می دم لااقل هم خونم هستن حالا تو بگو دزد ریاکار.

به جای اینکه بشینیم تا بیگانه بیاد نجاتمون بده بهتر نیست خودمون فکر درست کردن مملکتمون باشیم؟

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایرانی اونقد عذت داشته و داره که نذاره کس دیگه ای سرنوشت واسش تعیین کنه...
ولی فعلا که اوضاع اصلا جالب نیست من به شخصه ترجیح میدم این اوضاع تغییر کنه هرچی زودتر حالا بهر نحوی...
در ضمن عراق الان بسرعت داره رشد میکنه کی گفته اونا بدبخت شدن؟؟؟

موافق نیستم رشد کجا بوده داش کاوه یه سر بری بغداد که تازه پایتختشونه می فهمی چه خبره

کشوری که هر روز 50 تا کشته واسه انفجار میده در حال رشده

پس امنیت چی میشه؟

والا عراق زمان صدام 100 برابر بهتر از الان بود به مردمش زور می گفت ولی لااقل امنیت نسبی داشتن.یهو نمی ریختن خونه طرف به زن و بچش تجاوز کنن

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیروی زمینی یا نیروی هوایی هردوتاشون آماده و ورزیده هستن;)شما شک نکن;)همین الان ایران قادره مرکز اسرائیل رو بزنه;)

ازاون جنگ ایرانو عراق هم آمریکهواسرائیل بد خاطره ای توذهنشون مونده! ایرانی که نظامش تازه پاگرفته بود تونست نه تنها جلو حمله عراقو که پشتیبانش آمریکاواسرائیل بودن بگیره بلکه آخرش به قول البرزخان داشت مهاجم میشد!خاک ایرانو پس گرفتن که هیچ داشتن تا افتتاح خاک عراقم پیش میرفتن!

اگه آمریکا و اسرائیل از آمادگی ایران نمیترسه پس چرا همونطورکه به عراق و افغانستانو لبنان حمله کرد جرات نمیکنه به ایران بزنه؟؟؟؟؟؟؟پس ببین داداش جراتشو ندارن اوکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته سعی میکنن با تهاجم فرهنگی به جنگ بایران وارد بشن:cool:
:razz:
دوست من .. .. .. بولد نکن ... ناراحتم نباش
نمیدونم اطلاعات شما از کجا به دست میاد ...!!! که اینقدر محکم صحبت میکنید !!!
اگر آمریکا و اسرائیل ایران رو تحریم نظامی میکردن همون اتفاقی میافتاد که سال هشتم جنگ افتاد ...
اسرائیل یکی از بزرگترین صادر کنند سلاح به ایران در دوران جنگ بود ...
در ضمن ایران در اون زمان خلبانانی داشت که توی خود آمریکا مثل اونا پیدا نمیشد . . .
اگر اطلاع ندارید میگم براتون . . . ایران اگر حمله های هوایی موفق به عراق نداشت تو همون ماههای اول حرف های صدام لعنت الله عملی میشد و تو تهران ناهارشم میخورد . . .
عملیات هوایی ایران کل عراق رو فلج کرد . . . اگر بدونید ....
عملیات حمله به H3 رو اگر بدونید ....
ولی ایران دیگه اون خلبان ها رو نداره ...
اون هواپیماهارو نمیتونه پرواز بده . . .
آمریکا اگر جرات نداشت به عراقی که ایران باهاش 8 سال جنگید ... به آلمانی که داشت کل دنیا رو میگرفت ... به ژاپنی که سودای فرمانروایی بر کل دنیا رو داشت حمله نمیکرد ...
ایران رو زیاد جددی نگیرید ... 90 درصد مردم آمریکا ایران رو اصلا نمیشناسن ...

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پله های ترقی !!!آره خب اگه به چیزی پایبند نباشی خیلی سرییییییییییع میتونی پله های ترقی رو بالا بری!یکی پس از دیگری:دی

آخرسرهم دیدیم چقد بلا سرژاپن اومد :دی

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثل اینکه بعضیا نمیخوان چشمشونو به روی حقیقت باز کنن ...
الان مردم کره شمالی هم خوشبخت ترین مردم دنیا هستن چون تو کشورشون بمب گذاری انجام نمیشه ...
واقعا نمیدونم چطور با شما بحث کنم که بولد نکنی ...

kaveh_69

عضو جدید
موافق نیستم رشد کجا بوده داش کاوه یه سر بری بغداد که تازه پایتختشونه می فهمی چه خبره

کشوری که هر روز 50 تا کشته واسه انفجار میده در حال رشده

پس امنیت چی میشه؟

والا عراق زمان صدام 100 برابر بهتر از الان بود به مردمش زور می گفت ولی لااقل امنیت نسبی داشتن.یهو نمی ریختن خونه طرف به زن و بچش تجاوز کنن

درسته ولی این حوادث بعد هر انقلاب یا تغییری کاملا طبیعیه نمونشم انقلاب خودمون...
ولی عراق الان از لحاظ اقتصادی و معیشتی در حال پیشرفت هستش...
دارن به شدت به اماکن تاریخی و زیارتیش میرسن طوری که فک کنم چب سال دیگه شرو کنه به جذب گردشگر،
کاری که ما داریم با گیر دادن به روسری خانومها از ریشه انکارش میکنیم.

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثل اینکه بعضیا نمیخوان چشمشونو به روی حقیقت باز کنن ...
الان مردم کره شمالی هم خوشبخت ترین مردم دنیا هستن چون تو کشورشون بمب گذاری انجام نمیشه ...
واقعا نمیدونم چطور با شما بحث کنم که بولد نکنی ...

بهتره واسه فرار از بحث مغلطه نکنی

کی من گفتم هر کشوری بمب گذاری نمیشه بهترین کشوره

بحث به خود تو بی فایدست .

تو که اینقد امریکا رو دوست داری برو واسه خودت کسی جولوتو نگرفته. اخه مشکل اینو اونام وقتی بدردشون نخوری تحویلت نمی گیرن.
:biggrin:

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
پله های ترقی !!!آره خب اگه به چیزی پایبند نباشی خیلی سرییییییییییع میتونی پله های ترقی رو بالا بری!یکی پس از دیگری:دی

آخرسرهم دیدیم چقد بلا سرژاپن اومد :دی
من با کسی که اطلاعات غلط داره بحث نمیکنم
موفق یاشید . . .

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
عصبانی نشدم جوابتونو دادم
ایرانی غیرت داره داداش هی نگو ایرانی بی غیرته تو رو نمی دونم تو اطراف من ادمهای با غیرت زیادن

تازه الان کجا داره بهمون تجاوز می شه. دخالتی در کار نیست امریکا تو همه کشورا دخالت می کنه بدبختشون می کنه.
کشورهایی که تو می گی به هیج وجه اونطور که فکر می کنی مستعمره امریکا نبودن. بهتره مطالعتو بالا ببری

معذرت می خوام طرز تفکرت درست مثه کسایی که تو ماهواره میشینن و شعار می دن. منظورم همون شبکه های طاغوتیه.

عزیز دل برادر بیگانه که دلش واسه منو تو نسوخته بیاد کمکمون مطمئن باش پای منافعش در میون. فکر کردی مستر اوبوما عاشق چشم ابروی منو توئه نخیر داداش فکر کشور خودشه

من اگه هزار برابرم مملکتم از این فاسد تر باشه بازم مسولای مملکتمو به بیگانه ترجیح می دم لااقل هم خونم هستن حالا تو بگو دزد ریاکار.

به جای اینکه بشینیم تا بیگانه بیاد نجاتمون بده بهتر نیست خودمون فکر درست کردن مملکتمون باشیم؟
:w16:
شما از کی اوضاع عراق رو میشنوی که باید اینجوری نگاه این پست کنی؟؟؟
اخبار 21 یا 20.30؟؟؟
من اخباراصیل دریافت میکنم/:w26:اینایی که گفتی هم بد نیستن:w01:
:razz:
دوست من .. .. .. بولد نکن ... ناراحتم نباش
نمیدونم اطلاعات شما از کجا به دست میاد ...!!! که اینقدر محکم صحبت میکنید !!!
اگر آمریکا و اسرائیل ایران رو تحریم نظامی میکردن همون اتفاقی میافتاد که سال هشتم جنگ افتاد ...
اسرائیل یکی از بزرگترین صادر کنند سلاح به ایران در دوران جنگ بود ...
در ضمن ایران در اون زمان خلبانانی داشت که توی خود آمریکا مثل اونا پیدا نمیشد . . .
اگر اطلاع ندارید میگم براتون . . . ایران اگر حمله های هوایی موفق به عراق نداشت
تو همون ماههای اول حرف های صدام لعنت الله عملی میشد و تو تهران ناهارشم میخورد . . .
عملیات هوایی ایران کل عراق رو فلج کرد . . . اگر بدونید ....
عملیات حمله به H3 رو اگر بدونید ....
ولی ایران دیگه اون خلبان ها رو نداره ...
اون هواپیماهارو نمیتونه پرواز بده . . .
آمریکا اگر جرات نداشت به عراقی که ایران باهاش 8 سال جنگید ... به آلمانی که داشت کل دنیا رو میگرفت ... به ژاپنی که سودای فرمانروایی بر کل دنیا رو داشت حمله نمیکرد ...
ایران رو زیاد جددی نگیرید ... 90 درصد مردم آمریکا ایران رو اصلا نمیشناسن ...
من ناراحت نیستم بولدم نکردم(اییییییش اینقد بدم میاد خب بوگو جوش نیار بولد دیه چیه!)

جان؟اسرائیل سلاح میداد به ایران واسه جنگ باعراق! جنگی که خودش راه انداخته بود:w25:

خب منم دارم میگم ایران ازلحاظ هوایی هم قویه!

شوما ازکوجا میدونی ایران دیه خلبان خوب نداره؟:w20:

شوما به من بوگو چرا آمریکا جرات نداره به ایران سری بزنه؟؟؟؟جرات نداره به ایران کج نیگاکنه؟؟؟؟:cool:

90درصد(نیدونم این درصدوازکوجا آوردی!!!؟) بگیریم همون 90درصد ایرانو نشناسن ولی مهم اینه که ایران شده قده سرطانی واسه دولت آمریکاواسرائیل! نه مردمش!!!

آخرین ویرایش:

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز

تو که اینقد امریکا رو دوست داری برو واسه خودت کسی جولوتو نگرفته. اخه مشکل اینو اونام وقتی بدردشون نخوری تحویلت نمی گیرن.
حق با شماست ... بهتره دیگه بحث نکنیم چون از ادبیات شما معلومه میخوای آخرش با فحش به بحث خاتمه بدی :razz:

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی وقته در برابر ایرانیها کم آوردم . . .
شما ببخشید
فقط امیدوارم جنگ نشه ... ولی این طور که داره بوش میاد اتفاق های بد تری از جنگ افتاده و همچنان در حال وقوعه . . .
بعد از هر جنگی جامعه میتونه خودش رو بسازه ولی بعد از اینکه دروغ وریا و دزدی در جامعه عادی بشه دیگه اون جامعه درست نمیشه ...

orchidak

عضو جدید
حق با شماست ... بهتره دیگه بحث نکنیم چون از ادبیات شما معلومه میخوای آخرش با فحش به بحث خاتمه بدی :razz:
شما داری تند میری...کی فهش داده آخه:surprised:

دادا شهرام....داریم می منحرفیما...:eek:

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دروغ؛ ریا ؛دزدی؛و خیلی چیزای بده دیگه!تو هر جامعه ای هست! شوما بگو کجا نیست ماهم بریم اونجا:دی

این موارد که ذکرشد که تو آمریکا و اسرائیل که داره بیداد میکنه!:surprised:

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
خب اصولا خانومارو نزديك خط نميبرن ولي خب بازم حاضرم اگر يه جنگي خدايي ناكرده اتفاق افتاد يه فعاليتي از خودم نشون بدم

shayesteh-namvar

عضو جدید
همه این ها که میگی جهاد اقتصادی رو گزروندن.سختی کشیدن . ما باید خودمون رو از منجلاب مصرفی بودن بیرون بیاریم. ما که تا بنزین گرون میشه تا یه جنس قیمتش میره بالا فوری شاکی میشیم باید تحمل کنیم و برای رسیدن به روز های مفرح روزهای سخت رو پشت سر بزاریم.جنگ که فقط به اسلحه و توپ و تفنگ نیست برادر که تشنه پیشرفتی . الان ما 30 ساله که تو تحریم اقتصادی هستیم و الان هم شاهکار کردیم که به اینجا رسیدیم . هر چی داریم از خودمونه این افتخاره ملته.do you khnow?

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه این ها که میگی جهاد اقتصادی رو گزروندن.سختی کشیدن . ما باید خودمون رو از منجلاب مصرفی بودن بیرون بیاریم. ما که تا بنزین گرون میشه تا یه جنس قیمتش میره بالا فوری شاکی میشیم باید تحمل کنیم و برای رسیدن به روز های مفرح روزهای سخت رو پشت سر بزاریم.جنگ که فقط به اسلحه و توپ و تفنگ نیست برادر که تشنه پیشرفتی . الان ما 30 ساله که تو تحریم اقتصادی هستیم و الان هم شاهکار کردیم که به اینجا رسیدیم . هر چی داریم از خودمونه این افتخاره ملته.do you khnow?
:eek:

بالا