اگه دوباره جنگ بشه...میای واسه دفاع از...

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
موضوع رو به مدیر سایت اطلاع بدید :surprised:اگه من 2تا نام کاربری داشتم از این سایت می رم...اگه شما اشتباه کرده بودید و مثله دیگر حرف های بی اساستون بازهم اشتباه کردید..اونوقت خودتون تصمیم بگیرید بمونید یا بریییییییییییید....
مثل اینکه در مغلطه استاد هستید ...
من پاسخ یک کاربر دیگه رو نقل قول کردم و بهش جواب دادم !
شما اومدی و پاسخ اون نقل قول من که در جواب یک کاربر دیگه بود رو دادی و طوری رفتار کردی که انگار مخاطب من شما بودی ! آدم عاقل چه فکری میکنه ؟ در این مورد پاسخ میخوام از شما ... اگر باز مغلطه نمیکنید ...
در ضمن بودن یا رفتن من به خودم مربوطه نه شما . . . یک نگاه به تاریخ عضویتتون بندازید بعد برای من شاخ و شونه بکشید . . .
در ضمن دیگران وقتی عینک واقع بینی بزنن میتونن در مورد حرف های من و شما قضاوت کنن و ببین که کی حرف هاش بی اساس هست . . .

orchidak

عضو جدید
شما اومدی و پاسخ اون نقل قول من که در جواب یک کاربر دیگه بود رو دادی و طوری رفتار کردی که انگار مخاطب من شما بودی ! آدم عاقل چه فکری میکنه ؟ در این مورد پاسخ میخوام از شما ... اگر باز مغلطه نمیکنید ...
در ضمن بودن یا رفتن من به خودم مربوطه نه شما . . . یک نگاه به تاریخ عضویتتون بندازید بعد برای من شاخ و شونه بکشید . . .
در ضمن دیگران وقتی عینک واقع بینی بزنن میتونن در مورد حرف های من و شما قضاوت کنن و ببین که کی حرف هاش بی اساس هست . . .
ببخشید..من عذر می خوام ..من این تاپیکو ایجاد کردم واز عنوانش مشخصه که برای چی ایجاد شده ،تذکر دادم از مسیر تاپیک منحرف نشیم ، باز هم پیشنهاد می کنم یه باردیگه متنتون رو بخونید ،من با کسی دشمنی ندارم و این اولین برخوردم با شماست ،دوست بودن بهتر از دشمنیه ، اگه مایل به صحبت کردن باشید بقیه صحبت هامون وتوضیحاتی که باید بدیم و در پیام خوصوصی انجام بدیم تا به تاپیک لطمه وارد نشه...
باز هم عذر می خوام...

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم بهتر کلا بحث رو تموم کنیم ...
و هم من هم شما و هم همه ایرانیها یاد بگیریم ابراز عقیده کنیم ولی عقیده خودمون رو تحمیل نکنیم .
پیروز باشید . . .

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قبلا به این توهین شما جواب دادم . . .
اگر ایرانیها ادعای غیرتون میشه . . . همین الان که دارن به نوامیسشون تو زندان ها تجاوز میشه عکس العمل نشون میدادن . . . اگر منظور از ناموس فقط خواهر ومادر خود آدم هست پس بمونید تو خونه وقتی رسیدن به خونتون اونوقت بهشون حمله کنید . . . دقیقا مثل الان که طرف هیچ جا حرف سی یا سی نمیزنه تا وقتی یکی از اعضای خانوادش یه بلایی میاد سرش دیگه ول نمیکنه راه به راه مصاحبه با بی بی سی و کوفت و زهر مار . . .
ایرانیها فقط یاد گرفتن غیرتشون رو با زدن تو سر خانمها و به زور چادر رو تحمیل کردن به خانمها نشون بدن . . .

زیاد شلوغش نکن از این خبرا نیست.

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستگی داره!!
الان این وضع، من زیر سلطه ی بورکینافاسو بودن رو هم ترجیح میدم تا زیر نظر نمیدونم کی بودن رو!!!

جنگ هم انواعی داره!! جنگ داخلی، من هستم حتمی!! ولی طرف دشمن رو میگیرم!! ولی جنگ خارجی که همراه اشغال باشه،من طرف گروه سوم رو میگیرم که با هر دو سمت اشغالگر بیرونی و داخلی داره میجنگه!!

در نهایت،جواب میشه بعله! به جنگ خواهم رفت!

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز

مستر خارجی وقتی تو میای اینجا همه رو با هم جمع می بندی باید انتظار داشته باشی بقیه هم جوابتو بدن پس نگو من با یکی دیگه بحث کردم . افتادددددددددددددد

hiva13

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حتما
فک نمی کنم کسی پیداشه که اگه یکی بیاد خونه اشوبگیره اونم بشینه باخیال راحت نگاه کنه
یا بگه اینهمه زحمت کشیده ام واسه درست کردن این خونه بفرما اینم کلید خونه

orchidak

عضو جدید
حتما
فک نمی کنم کسی پیداشه که اگه یکی بیاد خونه اشوبگیره اونم بشینه باخیال راحت نگاه کنه
یا بگه اینهمه زحمت کشیده ام واسه درست کردن این خونه بفرما اینم کلید خونه
باریک به این حس وطن دوستی;)...ولی چند صفحه قبلو بخونین متوجه می شین بعضیا پیدا می شن !

hiva13

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باریک به این حس وطن دوستی;)...ولی چند صفحه قبلو بخونین متوجه می شین بعضیا پیدا می شن !
این دیگه به خودشون مربوطه
افراد مختلف در شرایط یکسان انتخاب متفاوتی می تونن داشته باشن

orchidak

عضو جدید
اره....ولی خبلی محدودن.....بی خیال!!!
خوبه محدودن اینجوری فکر می کنن...
بعضیا که فکر می کنن جامعه آماریشون در حد 70 ملیون نفره!:surprised:
به من و بعضیا که میایم اینجا می گیم میریم از خاکو ناموسمون دفاع کنیم هم ،می گن واقع بین نیستین(همون روشون نمی شه بگن نمی فهمین..خ...اینجوری میگن)...
ولی خب ما راهه خودمونو می ریم;)

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا جای بسی تعجب هست ....:surprised:
گفتن نظرتون بگید گفتم
چند تا سوال هم پرسیدم که متاسفانه جواب نشنیدم . . . فقط توهین تهمت و . . .
آقای شهرام نمیدونم چند : ادب شما جای بسی نگرانی برای همه ایرانیهاست . . .

oil girl

عضو جدید
به من و بعضیا که میایم اینجا می گیم میریم از خاکو ناموسمون دفاع کنیم هم ،می گن واقع بین نیستین(همون روشون نمی شه بگن نمی فهمین..خ...اینجوری میگن)...
دقیقاافرین...من به جوونای ایرانی ایمان دارم.....:cool:

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوال دارم از همه عزیزان
جنگیدن مهمه یا شناختن دشمن؟
اینکه بجنگی بهتره یا اینکه به حق بجنگی؟
در روز عاشورا خیلیا جنگیدن.ولی کدوم به حق جنکید؟
فکر کردین لشکر دشمن امام حسین واسه چی میجنگید؟بهشون گفته شده بود حسین از دین برگشته.
فکر کردین اگه حقیقتو میفهمیدن بازم میجنگیدن
ولی با اینهمه به خاطر جهالتشون جاشون در قعر جهنمه
الانم تو جامعه ما جنگه.ولی جهالت باعث شده دشمنو تشخیص ندیم.به اسم اسلام همه کاری میکنند به اسم اسلام میزنن میکشن.میبرن.ولی ما نشستیم
پس اینقدر ادعا نکنیم.اگه راست میگیم پاشیم
مگه متجاوز حتما باید خارجی باشه؟ینی ایرانی اگه به ناموست تجاوز کرد حلاله؟
ناموسه تو نه ناموسه همسایت.ناموسه همشهریت
سعی کنیم بیدار بشیم

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا بريد كسي به شما كاري نداره كه منم ميگم هر كي خواست فرار كنه هر كسي خواست دفاع كنه ولي ترس رو از مرگ بدتر ميدونم كسي بمونه بعد بقيه رو بده جلو و خودش تو پستو قايم بشه خيلي بدبخته چون تو دنيا هيچي واسه دفاع ازش نداره

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کردین لشکر دشمن امام حسین واسه چی میجنگید؟بهشون گفته شده بود حسین از دین برگشته.
الانم تو جامعه ما جنگه.ولی جهالت باعث شده دشمنو تشخیص ندیم.به اسم اسلام همه کاری میکنند به اسم اسلام میزنن میکشن.میبرن.ولی ما نشستیم
سعی کنیم بیدار بشیم
اره بابا صدام يا طالبان هزاران يا ميليونها عراقي و افغاني رو كشتند يه ابم از روش خوردن من هيچگاه در شرايط مشابه با امريكايي نميجنگم بلكه دستو پاشم ميبوسم :)

orchidak

عضو جدید
سعی کنیم بیدار بشیم
دوست عزیز...
اینکه خیلیا میان اینجا میگن میایم..
نسبت به یک تهاجم خارجی مثل ، تهاجم عراق به ایران میگن...
چیزی که شما می گی 180درجه با این موضوع فرق داره ، هرچند تو یه چیزایی باهم مشترکن;)

khordad64

عضو جدید
در جواب پست 69 و 72
کی ب شما با این تفکرات عصر حجری زن میده!
آرزو بر جوانان عیب نیست....

آخرین ویرایش:

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز...
اینکه خیلیا میان اینجا میگن میایم..
نسبت به یک تهاجم خارجی مثل ، تهاجم عراق به ایران میگن...
چیزی که شما می گی 180درجه با این موضوع فرق داره ، هرچند تو یه چیزایی باهم مشترکن;)
اصلا فزقی نداره کی باشه؟
میگین واسه ناموس میجنگین دیگه.مگه چند سال پیش تو مسائل بعد از انتخابات ندیدید چی به سر ناموسه مردم اوردن(کلیپاشو همه دیدن)ینی چون ایرانی بودن عیب نداشت؟
حرف من اینه
باید از جهالت در اومد تا دشمنو شناخت.
جنگیدن مهم نیست
تو زمان ائمه هم زیاد بودن ادمایی که جنگیدن .ولی ایا همشون در صراط مستقیم بودن؟
شناختن حق مهمه وبعد جنگیدن

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
سعی کنیم بیدار بشیم

دقیقا . . .
متاسفانه اینقدر جبهه گیری میشه که نمیتونیم درست فکر کنیم با اولین حرفی که برای ما خوشایند نیست شروع میکنیم به تهمت ... افترا ... و . . ..

بالا