orchidak
عضو جدید
کلا دفاع از وطن، وظیفه هر ایانیه، ولی چه بهتر بجای مدافع، مهاجم باشیم.
ببخشید سما هم بخواید برید، کسی اجازه نمیده، جنگ جای مرد جنگیه، زن نمیفرستیم جلوی دشمن که!!!!!!
برای شروع، عراق، یا افغانستان خوبه به گمونم. به هر حال جنگ رو باید از یه جایی شروع کرد دیگه....بیکاریا...به کجا حمله کنیم اونوقت؟!
دنیا دست خانوماست .ببخشید سما هم بخواید برید، کسی اجازه نمیده، جنگ جای مرد جنگیه، زن نمیفرستیم جلوی دشمن که!!!!!!
ببخشید سما هم بخواید برید، کسی اجازه نمیده، جنگ جای مرد جنگیه، زن نمیفرستیم جلوی دشمن که!!!!!!
عزیز من، سنگ بزرگ نشونه نزدنه، بزار فعلا همین فلک زده های عراقی رو سلاخی کنیم، روحیه جنگاوری مردم رو با نشاط کنیم، مردم لذت ریختن خون دشمن حس کنن، ببینن خون چجوری از شاهرگ دشمن فواره میزنه، بعد اهداف بزرگترمی گم کلا روحیت خشنه هااااااااااااا
مهاجم کجا بوده خوبه تو وزیر جنگ نیستی وگرنه الان باید دائم در حال لشگر کشی بودیم. از کشور گشایی خوشت میاد اره؟
می گم حالا می خوای یه حمله ای به اسراییل و بعدش به امریکا کنیم.؟
حمله کنیم چی رو بگیریم اونوقت...اونجا که چیزی نمونده...آمریکاییییییی ها قبل ما همشو بردنبرای شروع، عراق، یا افغانستان خوبه به گمونم. به هر حال جنگ رو باید از یه جایی شروع کرد دیگه.
باز توهم!!!!!!!!! والا بعضی زن ها هستن بدرد بخورن، قبول دارم، حاضرم اطاعتم کنم ازشون ولی کمن، تو ایارنم که کمیابه، داریم کار میکنیم، نسل بعدی ایشالا به نقش مرد در خانواده پی ببره، بفهمه اون کمربندی که به کمرشهف فقط برای بالا نگه داشتن شلوار نیست، 1 کاربریه مهمش، اصلاح زن و فرزندهدنیا دست خانوماست .
تازه شماها هم باید اجازه بگیرید، اگه اجازه دادن برید جلو
ببین هدف اولیه اینه که روحیه مردم شاد شه. در ضمن کی گفته اونجا چیزی نیست؟؟؟؟حمله کنیم چی رو بگیریم اونوقت...اونجا که چیزی نمونده...آمریکاییییییی ها قبل ما همشو بردن![]()
عزیز من، سنگ بزرگ نشونه نزدنه، بزار فعلا همین فلک زده های عراقی رو سلاخی کنیم، روحیه جنگاوری مردم رو با نشاط کنیم، مردم لذت ریختن خون دشمن حس کنن، ببینن خون چجوری از شاهرگ دشمن فواره میزنه، بعد اهداف بزرگتر
ما کلا رو خانوما جز برای تمدید نسل، و پرورش مرد جنگی، و در امور مهم اشپزخانه، رو چیز دیگه ای حساب نمیکنیماطرافیانم هم نمیزارم برن.
تو پشت جبهه هم روم حساب نکنین
میگم اگه زن داریو روحیت اینه باید جایزه اسکار2012رو بدن به شما..والاما کلا رو خانوما جز برای تمدید نسل، و پرورش مرد جنگی، و در امور مهم اشپزخانه، رو چیز دیگه ای حساب نمیکنیم
متاسفانه قرار بود زن بگیریمف یه بی انصافی قبلش دختره رو روشن کرد، طرف فرار کردمیگم اگه زن داریو روحیت اینه باید جایزه اسکار2012رو بدن به شما..والا![]()
اشتباهت همینهما کلا رو خانوما جز برای تمدید نسل، و پرورش مرد جنگی، و در امور مهم اشپزخانه، رو چیز دیگه ای حساب نمیکنیم
فعلاً تعداد دخترا تو این مملکت بیش از ماست...قصه نخور...اگه قرار باشه بگیریم به هر نفر یکیو نصفی میرسه که من کل سهمم رو تقدیمه شما می کنم!متاسفانه قرار بود زن بگیریمف یه بی انصافی قبلش دختره رو روشن کرد، طرف فرار کرد
حتما گلایل در خطوط مقدم، ناگهان سوسک میبینه، از ترس خودشو میندازه تو سنگر دشمن؟؟؟؟؟؟ هیچی اونجا هم همش باید هواسمون باشه، خانوما میرن گردش، خدای نکرده رو مین نرن.اشتباهت همینه
هر مردی اگر به موفقیت میرسه به خاطره وجود خانوم هاست( البته الان این 100% نیست چون یه سری ادم امارو بهم زدن)
اما اینو بدون اون زمان که خانوما پررنگ نبودن کارای عملیاتی پشت جبهه با اونا بود خیلی ها هم داخل بودن.
حالا که...
بیشتر نباشن پا به پای اقایون برابر میان جلو
جدی یعنی به من 3تا میرسه؟ هر کدومشونم 3تا پسر ، به به میکنه به عبارتی 9 تا مرد جنگیفعلاً تعداد دخترا تو این مملکت بیش از ماست...قصه نخور...اگه قرار باشه بگیریم به هر نفر یکیو نصفی میرسه که من کل سهمم رو تقدیمه شما می کنم!
چی بگم....جدی یعنی به من 3تا میرسه؟ هر کدومشونم 3تا پسر ، به به میکنه به عبارتی 9 تا مرد جنگی
به به، نشان از بغض و کینه نهفتهما که کلا آقایون رو آدم حساب نمیکنیم که بخوایم انتظار داشته باشم اصلا کاری از دستشون بر بیاد
خودت میگی متد قدیم.حتما گلایل در خطوط مقدم، ناگهان سوسک میبینه، از ترس خودشو میندازه تو سنگر دشمن؟؟؟؟؟؟ هیچی اونجا هم همش باید هواسمون باشه، خانوما میرن گردش، خدای نکرده رو مین نرن.
والا طبق متد نوین، زن وظیفش اینه که تو خونه بمونه، و از این سنگر مردشو حمایت کنه.
هرکسی یه نظری داره دیگه...ما که کلا آقایون رو آدم حساب نمیکنیم که بخوایم انتظار داشته باشم اصلا کاری از دستشون بر بیاد
سه تا زن بهت نمیرسه .جدی یعنی به من 3تا میرسه؟ هر کدومشونم 3تا پسر ، به به میکنه به عبارتی 9 تا مرد جنگی
ما که کلا آقایون رو آدم حساب نمیکنیم که بخوایم انتظار داشته باشم اصلا کاری از دستشون بر بیاد
بابا شما ببخشش...سه تا زن بهت نمیرسه .
سه تا خیابون متر کن اره گیرت میاد.
اگه واقعا زن بخوای بگر اگه یه نصفشم پیدا کردی بگیر...
بهتر نیست یکم مودب باشی تازه اومدی با جو اشنا نیستی
اینجا یه بحث دوستانست پس توهین نکن دکتر
من توهین نکردم نظرمو گفتم در جواب این حرف البرز 3000: ما کلا رو خانوما جز برای تمدید نسل، و پرورش مرد جنگی، و در امور مهم اشپزخانه، رو چیز دیگه ای حساب نمیکنیم
اختیار دارید.بابا شما ببخشش...
شما فرمانده....تاپیک منحرف شد کلاً...الان اینجا جنگ میشه ها ....
بخندیمو
دفاع کنیمو
باز بکشیم چون تو 2تا مرحله قبل نیکوتین میاد پایین
.اصلا الان فکرشو کردم دود بدنم کم شد