اگه دوباره جنگ بشه...میای واسه دفاع از...

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید سما هم بخواید برید، کسی اجازه نمیده، جنگ جای مرد جنگیه، زن نمیفرستیم جلوی دشمن که!!!!!!

ایول داش تیمور تکاور می خوامت داداش

اخه تا منو تو که تکاوریم موندیم خانمها برن جنگ. خودمون دو نفری دشمنو از پا در میاریم

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا دفاع از وطن، وظیفه هر ایانیه، ولی چه بهتر بجای مدافع، مهاجم باشیم.

می گم کلا روحیت خشنه هااااااااااااا

مهاجم کجا بوده خوبه تو وزیر جنگ نیستی وگرنه الان باید دائم در حال لشگر کشی بودیم. از کشور گشایی خوشت میاد اره؟

می گم حالا می خوای یه حمله ای به اسراییل و بعدش به امریکا کنیم.؟

alborz_3000

اخراجی موقت
می گم کلا روحیت خشنه هااااااااااااا

مهاجم کجا بوده خوبه تو وزیر جنگ نیستی وگرنه الان باید دائم در حال لشگر کشی بودیم. از کشور گشایی خوشت میاد اره؟

می گم حالا می خوای یه حمله ای به اسراییل و بعدش به امریکا کنیم.؟
عزیز من، سنگ بزرگ نشونه نزدنه، بزار فعلا همین فلک زده های عراقی رو سلاخی کنیم، روحیه جنگاوری مردم رو با نشاط کنیم، مردم لذت ریختن خون دشمن حس کنن، ببینن خون چجوری از شاهرگ دشمن فواره میزنه، بعد اهداف بزرگتر

alborz_3000

اخراجی موقت
دنیا دست خانوماست .
تازه شماها هم باید اجازه بگیرید، اگه اجازه دادن برید جلو
باز توهم!!!!!!!!! والا بعضی زن ها هستن بدرد بخورن، قبول دارم، حاضرم اطاعتم کنم ازشون ولی کمن، تو ایارنم که کمیابه، داریم کار میکنیم، نسل بعدی ایشالا به نقش مرد در خانواده پی ببره، بفهمه اون کمربندی که به کمرشهف فقط برای بالا نگه داشتن شلوار نیست، 1 کاربریه مهمش، اصلاح زن و فرزنده

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز من، سنگ بزرگ نشونه نزدنه، بزار فعلا همین فلک زده های عراقی رو سلاخی کنیم، روحیه جنگاوری مردم رو با نشاط کنیم، مردم لذت ریختن خون دشمن حس کنن، ببینن خون چجوری از شاهرگ دشمن فواره میزنه، بعد اهداف بزرگتر

پایه تم دادا تیمور هر وقت رخصت بدی حمله می کنیم

aphrodait

عضو جدید
ما کلا رو خانوما جز برای تمدید نسل، و پرورش مرد جنگی، و در امور مهم اشپزخانه، رو چیز دیگه ای حساب نمیکنیم
اشتباهت همینه
هر مردی اگر به موفقیت میرسه به خاطره وجود خانوم هاست( البته الان این 100% نیست چون یه سری ادم امارو بهم زدن)
اما اینو بدون اون زمان که خانوما پررنگ نبودن کارای عملیاتی پشت جبهه با اونا بود خیلی ها هم داخل بودن.
حالا که...
بیشتر نباشن پا به پای اقایون برابر میان جلو

orchidak

عضو جدید
متاسفانه قرار بود زن بگیریمف یه بی انصافی قبلش دختره رو روشن کرد، طرف فرار کرد
فعلاً تعداد دخترا تو این مملکت بیش از ماست...قصه نخور...اگه قرار باشه بگیریم به هر نفر یکیو نصفی میرسه که من کل سهمم رو تقدیمه شما می کنم!

alborz_3000

اخراجی موقت
اشتباهت همینه
هر مردی اگر به موفقیت میرسه به خاطره وجود خانوم هاست( البته الان این 100% نیست چون یه سری ادم امارو بهم زدن)
اما اینو بدون اون زمان که خانوما پررنگ نبودن کارای عملیاتی پشت جبهه با اونا بود خیلی ها هم داخل بودن.
حالا که...
بیشتر نباشن پا به پای اقایون برابر میان جلو
حتما گلایل در خطوط مقدم، ناگهان سوسک میبینه، از ترس خودشو میندازه تو سنگر دشمن؟؟؟؟؟؟ هیچی اونجا هم همش باید هواسمون باشه، خانوما میرن گردش، خدای نکرده رو مین نرن.
والا طبق متد نوین، زن وظیفش اینه که تو خونه بمونه، و از این سنگر مردشو حمایت کنه.

alborz_3000

اخراجی موقت
فعلاً تعداد دخترا تو این مملکت بیش از ماست...قصه نخور...اگه قرار باشه بگیریم به هر نفر یکیو نصفی میرسه که من کل سهمم رو تقدیمه شما می کنم!
جدی یعنی به من 3تا میرسه؟ هر کدومشونم 3تا پسر ، به به میکنه به عبارتی 9 تا مرد جنگی

narges-68

عضو جدید
ما که کلا آقایون رو آدم حساب نمیکنیم که بخوایم انتظار داشته باشم اصلا کاری از دستشون بر بیاد

aphrodait

عضو جدید
حتما گلایل در خطوط مقدم، ناگهان سوسک میبینه، از ترس خودشو میندازه تو سنگر دشمن؟؟؟؟؟؟ هیچی اونجا هم همش باید هواسمون باشه، خانوما میرن گردش، خدای نکرده رو مین نرن.
والا طبق متد نوین، زن وظیفش اینه که تو خونه بمونه، و از این سنگر مردشو حمایت کنه.
خودت میگی متد قدیم.
تا اونجا که من میبینم (من به شخصه) دخترا سوسکا رو میکشن اقایون جیغ میزنن مگم پهلوون پنبه میگید نه.
این قضیه خیلی داره لوس میشه، این حرفا الان دیگه معنی نداره..

aphrodait

عضو جدید
جدی یعنی به من 3تا میرسه؟ هر کدومشونم 3تا پسر ، به به میکنه به عبارتی 9 تا مرد جنگی
سه تا زن بهت نمیرسه .
سه تا خیابون متر کن اره گیرت میاد.
اگه واقعا زن بخوای بگر اگه یه نصفشم پیدا کردی بگیر...

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما که کلا آقایون رو آدم حساب نمیکنیم که بخوایم انتظار داشته باشم اصلا کاری از دستشون بر بیاد

بهتر نیست یکم مودب باشی تازه اومدی با جو اشنا نیستی

اینجا یه بحث دوستانست پس توهین نکن دکتر

orchidak

عضو جدید
سه تا زن بهت نمیرسه .
سه تا خیابون متر کن اره گیرت میاد.
اگه واقعا زن بخوای بگر اگه یه نصفشم پیدا کردی بگیر...
بابا شما ببخشش...
شما فرمانده....تاپیک منحرف شد کلاً...الان اینجا جنگ میشه ها ....

narges-68

عضو جدید
بهتر نیست یکم مودب باشی تازه اومدی با جو اشنا نیستی

اینجا یه بحث دوستانست پس توهین نکن دکتر

من توهین نکردم نظرمو گفتم در جواب این حرف البرز 3000: ما کلا رو خانوما جز برای تمدید نسل، و پرورش مرد جنگی، و در امور مهم اشپزخانه، رو چیز دیگه ای حساب نمیکنیم

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
من توهین نکردم نظرمو گفتم در جواب این حرف البرز 3000: ما کلا رو خانوما جز برای تمدید نسل، و پرورش مرد جنگی، و در امور مهم اشپزخانه، رو چیز دیگه ای حساب نمیکنیم

این تیمور خان ما یکم biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiib تشریف دارن بیاین اینجا هم با روحیاتشون اشنا میشین ولی دلیل نداره شما هم همه رو با هم جمع ببندین.

aphrodait

عضو جدید
بابا شما ببخشش...
شما فرمانده....تاپیک منحرف شد کلاً...الان اینجا جنگ میشه ها ....
اختیار دارید.
خب وقتی منحرف می کنن دیگه چاره اي نیست منحرف میشه.
تاپيک جالبی بود ممنون.
مهندسای عزیز . شب خوش

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با رفیقام میام نفری یه چی مثه قلیونی پیپی چیزی واسه سرگرمی میاریم.آخ حال میده ها شبا دور هم جم شیم بگیمو بکشیمو:w18: بخندیمو :w15:دفاع کنیمو :neutral:حمله کنیم:w34:باز بکشیم چون تو 2تا مرحله قبل نیکوتین میاد پایین:w18:.اصلا الان فکرشو کردم دود بدنم کم شد:w18:
فقط یه نکته جنگارو شب بندازن چون روزارو می خوابم:wallbash:
ولی در کل فک کنم باشم:w20:

بالا