owwww ye: just Germany میرم مونیخ..........
friend عضو جدید Dec 7, 2010 #271 magic2021 گفت: owwww ye: just Germany کلیک کنید تا باز شود... میرم مونیخ..........
heleya عضو جدید Jan 8, 2011 #280 فقط تورنتو راستی اینقدر از اینجا خسته ام که هر جایی حتی مثلث برمودارو هم به اینجا ترجیح میدم
venous_20 عضو جدید کاربر ممتاز Jan 8, 2011 #281 علاقه زیادی به دیدن مصر و هند دارم و آرزومه برای یکبار هم شده از نزدیک این دوکشور رو ببینم
L Lord Kevinz عضو جدید کاربر ممتاز Jan 8, 2011 #282 venous_20 گفت: علاقه زیادی به دیدن مصر و هند دارم و آرزومه برای یکبار هم شده از نزدیک این دوکشور رو ببینم کلیک کنید تا باز شود... هند؟ اه اه اه
venous_20 گفت: علاقه زیادی به دیدن مصر و هند دارم و آرزومه برای یکبار هم شده از نزدیک این دوکشور رو ببینم کلیک کنید تا باز شود... هند؟ اه اه اه
t#h کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 15, 2011 #289 ایتالیااااااااااااااااااااااا.هیشکی پا نشه باهام بیادهااااااااااااااااااااا
isold عضو جدید Mar 16, 2011 #291 من میام ایران 11 ساله که نیومدم ایران اخرین بار ی که اومدم 9 ساله بودم من خیلی از کشورها رفتم ولی ایران یه چیز دیگه است
من میام ایران 11 ساله که نیومدم ایران اخرین بار ی که اومدم 9 ساله بودم من خیلی از کشورها رفتم ولی ایران یه چیز دیگه است
میثم... عضو جدید کاربر ممتاز Jan 5, 2012 #294 مالدیو ,شوخی نمیکنم جزو زیباترین کشور های دنیاست که احتمالا تا پایان قرن حاضر زیر آب خواهد رفت. بقیه جاها رو یه وقت دیگر هم میشود رفت پس بشتابید به سوی مالدیو تا نرفته زیر آب.
مالدیو ,شوخی نمیکنم جزو زیباترین کشور های دنیاست که احتمالا تا پایان قرن حاضر زیر آب خواهد رفت. بقیه جاها رو یه وقت دیگر هم میشود رفت پس بشتابید به سوی مالدیو تا نرفته زیر آب.
میثم... عضو جدید کاربر ممتاز Jan 7, 2012 #299 کلکته, ساحل شرقی رود کنگو ,جزایر گالاپاگوس ,مدار 27 درجه شمالی و .........