اگر روزی قرار شد که در بین افراد خانوداه و دوستان و همکاران و...... یه نفر فقط و فقط یک نفر رو دوست داشته باشی اون کیه ؟
مسخره میکنیننه جانم .
این چه حرکتیه
لازم نیست بگی معلوم شد خودمون فهمیدیمنمیگم ....![]()
این چه حرکتیه
چند دقیقه اس همینطور دارم فک می کنم... اما موندم کیو انتخاب کنم... سخته...
خودت بهترین گزینه ای.
ادم خودشو باید بیشتر دوس داشته باشه جون تا اخرین لحظه خودت با خودت هستی
آره اینم حرفه جالبیه... ولی به نظره من آدم بدون احساس هیچیه...
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا......................................................................................
فقط خودم ( آره خود خواهم چی می گی هر کی مشکلی داره فردا بیاد سره کوچه منتظرم نفس کش )
فقط خودم ( آره خود خواهم چی می گی هر کی مشکلی داره فردا بیاد سره کوچه منتظرم نفس کش )
پايتم مردي دست خالي بياخودت خواستيا
![]()
میایم ولی با چنتا زنه وشو کار میایم که اونا بزننت، دست خودمونو به خون یه ضعیفه کثیف نمی کنیم1)باشه منتظرم من و از کی می ترسونی ! 2) ملت من را جا خودشون می فرسن دعوا من و از یار و رفیق منع می کنی !! 3) من تنها میام شما هر چند تا که خواستی بیار مشکلی نبید :دی 4) من نامرد دو عالمم پس به مردونگی ربطش نده :دی 5) یه نصیحت خواهرانه می کنم با زن جماعت در نیوفت اگر ببری که می گن یه زن را زد حاشا به غیرتش اگر ببازی می گن از یه زن باخت ماییه ننگه این نصیحت را کردم حالا خواستی دم کوچه هم وایسادم
1)باشه منتظرم من و از کی می ترسونی ! 2) ملت من را جا خودشون می فرسن دعوا من و از یار و رفیق منع می کنی !! 3) من تنها میام شما هر چند تا که خواستی بیار مشکلی نبید :دی 4) من نامرد دو عالمم پس به مردونگی ربطش نده :دی 5) یه نصیحت خواهرانه می کنم با زن جماعت در نیوفت اگر ببری که می گن یه زن را زد حاشا به غیرتش اگر ببازی می گن از یه زن باخت ماییه ننگه این نصیحت را کردم حالا خواستی دم کوچه هم وایسادم