نه دوست من اولا که تاپیک حجاب فاطمی برای بحث نیست
دوما این یک مثال هست برای دفاع از حیثیت یک زن در برابر کسانی که میخواهند حجاب را یک محدودیت و املی فرض کنند
ثانیا یک زن بیحجاب که بیشتر کالا هست که اجازه ی بهره برداری چشمی به هر رهگذری را میدهد و تنها تن خود را به جای گوهر ناب انسانیت در معرض دید دیگران قرار میدهد
زن با حجاب قدرت تصمیم گیری داشته که خودشو داره حفظ میکنه و مرد فقط نقش پاسداری از حریم او رو ایفا میکنه
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا إِذا ضَرَبْتُمْ في سَبيلِ اللَّهِ فَتَبَيَّنُوا وَ لا تَقُولُوا لِمَنْ أَلْقى إِلَيْکُمُ السَّلامَ لَسْتَ مُؤْمِناً تَبْتَغُونَ عَرَضَ الْحَياةِ الدُّنْيا فَعِنْدَ اللَّهِ مَغانِمُ کَثيرَةٌ کَذلِکَ کُنْتُمْ مِنْ قَبْلُ فَمَنَّ اللَّهُ عَلَيْکُمْ فَتَبَيَّنُوا إِنَّ اللَّهَ کانَ بِما تَعْمَلُونَ خَبيراً (نساء آیه 94)
آیت ا... مشکینی:ای کسانی که ایمان آورده اید ، هنگامی که در راه خدا ( برای جهاد ) سفر کردید خوب بررسی و تفحّص نمایید و نسبت به کسی که به شما سلام دهد و اظهار اسلام کند مگویید مؤمن نیستی ، که بخواهید ( به این بهانه او را بکشید تا ) متاع زندگی دنیا را بطلبید ، در حالی که در نزد خداوند غنیمت های فراوان است. شما نیز پیش از این چنین بودید ( به زبان اظهار ایمان می نمودید و نیز برای متاع دنیا انسان می کشتید ) تا خدا بر شما ( به ایمان واقعی ) منّت نهاد. پس باید بررسی و تحقیق نمایید ، که همانا خداوند به آنچه می کنید آگاه است.
«یُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا لَهَا مَا كَسَبَتْ وَعَلَیْهَا مَا اكْتَسَبَتْ...»بقره آیه 286؛ خدا هیچ کس را جز به اندازه طاقتش مکلف نمی کند نیکی های هر کس ازآن ، خود اوست و بدی هایش از آن خود اوست.
آیت ا... طالقانی(ره) :«حتی برای زنهای مسلمان هم در حجاب اجباری نیست، چه برسد به اقلیتهای مذهبی. ما نمیگوییم زنها به ادارات نروند و هیچکس هم نمیگوید... زنان عضو فعال اجتماع ما هستند... اسلام و قرآن و مراجع دین میخواهند شخصیت زن حفظ شود. هیچ اجباری هم در کار نیست. مگر در دهات ما از صدر اسلام تاکنون زنان ما چگونه زندگی میکردند؟ مگر چادر میپوشیدند؟ کی در این راهپیماییها زنان ما را مجبور کرده که با حجاب یا بیحجاب بیایند؟ اینها خودشان احساس مسوولیت کردند اما حالا اینکه روسری سر کنند یا نکنند باز هم هیچکس در آن اجباری نکرده است. روزنامه کیهان و اطلاعات - اسفند ۱۳۵۷»
خبرنگار: جملهای از طالقانی در ماههای اول انقلاب تیتر روزنامهها شد «حجاب اسلامی است ولی الزامی نیست» چه شد که طالقانی این جمله را گفت؟
اعظم طالقانی:این روزها من سخنان عجیبی در رد یا توجیه این سخن پدرم شنیدهام. باید تاکید کنم این جمله عین صحبت مرحوم پدر بود. اما دلیل آن تجمع عدهای در امجدیه و پس از آن مقابل دانشگاه تهران در اعتراض به مساله اجباری شدن حجاب بود. از سوی دیگر و در کنار آن نیز سوءاستفاده افرادی خاص که برای تضعیف انقلاب به زنان بیحجاب حمله میکردند. آیتالله طالقانی در آن مصاحبه قصد داشت تفاوت منظر اسلام راستین با آنچه تندروها در خیابانها انجام میدادند را نشان بدهند.
خبرنگار: آیا آیتالله طالقانی شما را به عنوان دخترشان به داشتن حجاب تشویق میکردند؟
بینش، تفکر و اعتقادات مرحوم پدر براساس اصل انتخاب و آزادی و اختیار افراد بود. وی معتقد بود، افراد باید آزادانه آنچه را که مربوط به زندگی و اعتقادات است انتخاب کنند. این تفکر ایشان بود. در همین راستا سعی و تلاش و کوشش ایشان جهت روشنگری و استدلال در هر مسالهای کاملا بارز بود. از آن جمله مساله حجاب و برخورد با دخترانشان که معتقد بودند اگر افراد دید و بینش توحیدی پیدا کنند و از خودمحوری به خدامحوری برسند، بقیه مسایل چه اصول یا فروع دین و چه مساله حجاب برایشان روشن و به دنبال آن رعایت و اجرا میشود.
منبع
سید جمال الدین اسد آبادی می گوید: رفتم به غرب اسلام را دیدم ولی مسلمان ندیدم، برگشتم به شرق مسلمان دیدم اما اسلام ندیدم.
غرب با تجربه بشری و آزمون و خطا جلو رفت و به عدالتی رسید که اسدآبادی از آن به نام اسلام یاد می کند ولی ما با داشتن آن پیشینه فرهنگی ودینی هنوز ...
ثانیا یک زن بیحجاب که بیشتر کالا هست که اجازه ی بهره برداری چشمی به هر رهگذری را میدهد و تنها تن خود را به جای گوهر ناب انسانیت در معرض دید دیگران قرار میدهد
زن با حجاب قدرت تصمیم گیری داشته که خودشو داره حفظ میکنه و مرد فقط نقش پاسداری از حریم او رو ایفا میکنه
این جمله ی اخرت کاملا اشتباه هس!سلام دوست عزیز
خانه از پایبست ویران است ...مشکل ازچشمان مسلمانان(داعشی ها رو میگم) است
در تائید حرف های شما میتونم بگم:نه دوست من اولا که تاپیک حجاب فاطمی برای بحث نیست
دوما این یک مثال هست برای دفاع از حیثیت یک زن در برابر کسانی که میخواهند حجاب را یک محدودیت و املی فرض کنند
این جمله ی اخرت کاملا اشتباه هس!
همیشه از این جمله : حجاب محدودیت نیس مصونیت است خوشم نمیومد!
چرا؟....چون دقیقا حجاب محدودیت است!
شما فرض کن این چهارراهها چراغ قرمز نداشت!اونوقت ازادی مطلق بود.هرکس هرکاری دلش می خواست می کرد!چهارراه قفل می شد و هیچکس به مقصدش نمی رسید!
ولی چراغ قرمز یه محدودیته!اونم از نوع خوبش!
حجاب هم محدودیت خوبیست
حالا شما فرض کن چراغ قرمز وجود داره اگر چند نفر هم از چراغ قرمز عبور کنند دلیل بر خوب نبودن چراغ قرمز هست ؟یا اینکه هیچ فایده ای ندارد این محدودیت؟
کسانی که به ادعای ازادی ! مردم رو درگیر این نوع استنباطها می کنند دنبال اهداف خاص خودشون هستن نه تکامل من و شما
هر کسی فکر می کنه محدودیت نیس...یه روز با حجاب زندگی اجتماعی رو تجربه کنه...
اینکه با حجابم باشی بازم جلوی چشم چرانی رو نمیشه گرفت دقیقا اون عکس و جمله منظورش همین بودسلام دوست عزیز
متوجه ارتباط صحبت ها شما با پست خودم نمیشم من از محدودیت و مصونیت یا خوب و بد حجاب و ... صحبتی نکردم!!!
قبول داری میشه یک میلیون مثال نقض برات بزنم برعکس این قضیه که طرف با حجاب بوده بعدش بی حجاب شده؟
کلمه حجاب یه چیز مسخرس... اصل "حیا" هستش.
حجاب چیزیه که ما ساختیمش.
به محض گفتن جمله ی قبلیم یه سری ها میگن "خب بیا همه لخت بگردیم ولی با حیا باشیم!"
آقا جان شما نه اینور قضیه رو گرفتی نه اونور...
فکر کردیم همه تو خارج لخت میگردن دیگه که فقط ایران همه با حجابن واسه همین فساد کمتره و جامعه به روشنایی و منزلت و خوبی و خدایی و بهشت میره دیگه؟!؟!؟!
هر چیزی یه حد عدالتی داره : لباس پوشیدن برای یک انسان که ما بهش میگیم "حجاب" باید شرم گاه رو کامل بپوشونه . این رو 99% انسان های کره ی زمین قبول دارن.
حالا حیا میمونه که این تعیین میکنه یک انسان چقدر به انسانیت نزدیک تره.
ببخشد خب برا هرکسی باید در حد سطح خودش مثال زد دیگه...کسی که سطح فکریش در این حده که حجاب رو بقچه میدونه یکباره بیای بگی زن مظهر اسم رب خداست زن محبوبه ی عالم زن مظهر اسم محجوبه.معذرت میخوام بزرگوار
شما زن رو مثل ماشینی میبینید که جزو اموال مرد هست و بدون مرد هیچگونه عقل و شعوری برای دفاع از خود نداره!؟!؟ قدرت تصمیم گیری نداره!؟!؟
اعتقادات شما این رو میگه؟
اینکه با حجابم باشی بازم جلوی چشم چرانی رو نمیشه گرفت دقیقا اون عکس و جمله منظورش همین بود
افتاد؟
ولکنید این حرف ها رو دنبال یه لقمه نون باشید
شکم خالی علاوه بر چادر تن را هم بی حجاب میکند
ببخشد خب برا هرکسی باید در حد سطح خودش مثال زد دیگه...کسی که سطح فکریش در این حده که حجاب رو بقچه میدونه یکباره بیای بگی زن مظهر اسم رب خداست زن محبوبه ی عالم زن مظهر اسم محجوبه.
با سلام خدمت تمامی دوستان
جهت روشن تر شدن سخنان آیت الله طالقانی بابد خدمت دوستان عارض شوم که :
جهت استخراج احکام شرعی چهار منبع قابل استفاده است ؛ قرآن ،سنت ، عقل ، اجماعی که حاکی از قول معصوم باشد . ضمنا هرکدا م از سنت و عقل و اجماع اگر مخالف صریح قران باشد کنار گذاشته شده و قران ملاک
...
اعظم طالقانی:این روزها من سخنان عجیبی در رد یا توجیه این سخن پدرم شنیدهام. باید تاکید کنم این جمله عین صحبت مرحوم پدر بود. اما دلیل آن تجمع عدهای در امجدیه و پس از آن مقابل دانشگاه تهران در اعتراض به مساله اجباری شدن حجاب بود. از سوی دیگر و در کنار آن نیز سوءاستفاده افرادی خاص که برای تضعیف انقلاب به زنان بیحجاب حمله میکردند. آیتالله طالقانی در آن مصاحبه قصد داشت تفاوت منظر اسلام راستین با آنچه تندروها در خیابانها انجام میدادند را نشان بدهند.
نظر شما محترم.ولی فکر میکنم اینکه یک عالم برجسته درحد مخاطب بتواند استدلال کند ,نقطه قوت است ونه عیب....در همین مثالی که شما زدید یه دکتری ریاضی بیاید برای کودک به جایسخن شما متین، ولی مقایسه این چنینی از یک عالم برجسته جالب نیست(در صورت صحت اصل خاطره) حفظ کرامت زن از واضحات دین است، افراد عادی نماینده خودشان هستند و عیبشان به خودشان بر می گردد ولی عیب عالم به اسلام ضربه می زند، نظر شما غیر از این است؟
اینکه یک کودک بگوید 2+2 می شود 5 عیبی بر کودک نیست ولی اگر دکتری ریاضی بگود...
(1)نظر شما محترم.(2)ولی فکر میکنم اینکه یک عالم برجسته درحد مخاطب بتواند استدلال کند ,نقطه قوت است ونه عیب....(3)در همین مثالی که شما زدید یه دکتری ریاضی بیاید برای کودک به جای
2+2 از دیورژانس یک تابع سخن بگوید از نظر من نقطه قوت نیست !
مناقب العارفین نقل می کند که «روزی مولانا جلال الدّین محمّد مولوی از کویی می گذشت. دو بیگانه را دید که نزاع می کردند. یکی به دیگری می گفت: اگر یکی به من بگویی، هزار تا می شنوی . مولانا پیش رفت و گفت: بیا هر چه خواهی به من گوی که اگر هزار بگویی، یکی هم نشنوی.» (افلاکی، ج1، ص 106)
نزاع کنندگان خجالت کشیدند و کارشان به آشتی انجامید و راه خود پیش گرفتند.
یاد جمله ای از جران خلیل جبران افتادم که می گوید :
«فحش، سکّه قلبی ]تقلّبی[ است که به صاحبش برمی گردد.»
(1) در این مورد در جواب 1trust (#74) توضیح دادم که عالم یک فرد عادی نیستند و نماینده اندیشه و مکتب است و با مثال توضیح دادم که چطور باید برخورد کند.
(1)دوست من هنوز بحث شما روی اون مثاله که مرحوم کافی زدن
عزیز من برای اون خانوم که زن و هم جنس خودشو بقچه فرض کرده و سطح شعورش همون قدره که نمیشه مثال بهتری زد بعدا اینکه ایشون اشاره به خصوصی بودن کردند به جهت شان و منزلت همسرشون بود و برای اینکه افراد عامی بتونن خوب این قضیه رو درک کنند از همچین مثالی استفاده کردند
(2)من با صحبت شما درباره ی خوب عملی نکردن امر به معروف ونهی از منکر موافقم متاسفانه من خودم به شخصه درباره ی امر به معروف و نهی از منکر نتونستم خوب عمل کنم شاید یک دلیلش اینه که خودم رو کامل نمیدونم اما درباره ی حجاب باید به عرضتون برسونم وقتی تو کوچه و خیابون جوونایی رو میبینم که نمیتونن ازدواج کنند و در عین حال روبرو میشن با خانومایی که متاسفانه محیط خارج از منزل رو با داخل خونه اشتباه گرفتند اونجاست که دیگه نمیشه تحمل کرد
در مورد علما اگر هر کسی حتی امام زاده حرفی مغایر اسلام و قران زد نباید به حرفش اعتنایی کرد . ملاک اسلام هست و قران نه علما
.
.
.
بيانات مقام معظم رهبري در ديدار با قشرهاي مختلف مردم در مورخه 29/7/71
... (3)اگر دیدید کسی مرتکب خلافی می شود ، امر کنید به معروف و نهی کنید از منکر . یعنی به زبان بگویید . نگفتیم مشت و سلاح و قوّت به کار ببرید. اینها لازم نیست . خدای متعال که این واجب را بر ما مسلمانها نازل فرموده است، خودش می داند مصلحت چگونه است . ما هم تا حدودی حکم و مصالح الهی را درک می کنیم ، بزرگ ترین حربه در مقابل گناهکار ، گفتن و تکرار کردن است ، این که یک نفر بگوید اما ۱۰ نفر ساکت بنشینند و تماشا کنند ،نمی شود. اگر یکی خجالت بکشد و یکی بترسد ، این که نهی از منکر نخواهد شد.
(4)متاسفانه از بحث تاپیک خارج شدیم بحث دربارهی این بود که اگه بیحجابی خوبه دلیل بیاورید
ممنون از همه ی دوستان
ببیند اون جمله هم مث جمله ی شما تعبیر نادرستی هست!آن عکس نشان میدهد مشکل از جاهای دیگری نیز هست که به آنها رسیدگی نمیشود. حالا به هر دلیلی الان زنها رو سیبل کردن.
متن شما در مورد محدودیت و مصونیت و ... بود که من اشاره ای به آن نداشتم!!!![]()
()ببیند اون جمله هم مث جمله ی شما تعبیر نادرستی هست!
.
.
.
اون جمله هم که شما داعشی ها رو مسلمون می دونید باید بگم بنده بعید می دونم داعشی ها انسان باشن چه رسد به مسلمون بودن!
بنده قصد بحث با شما رو نداشتم فقط اون جمله رو دیدم یاد خیلی از حرفهای نادرست میفتم
همون اسلام که میگه خانم خودتو بپوشون بعد میگه شما مرد هم چشمت رو بپوشون
اگر زن رعایت نکرد بهونه ای خوب برای مرد هست!پس زن بهتر است حجت را تمام کند
درضمن خواهر و مادر بنده چادری نیستن!و بعضی از این جملاتو از خودشون شنیدم
ببخشید پرحرفی کردم
موفق باشید
آن عکس نشان میدهد مشکل از جاهای دیگری نیز هست که به آنها رسیدگی نمیشود. حالا به هر دلیلی الان زنها رو سیبل کردن.
متن شما در مورد محدودیت و مصونیت و ... بود که من اشاره ای به آن نداشتم!!!
تصور اینکه با بد حجابیم بخوام دل جوونی رو بلرزونم حالم بهم میخوره ...
هیچ توجیهی برای بی حجابی وجود نداره جز عقده های درونی ناشی از دیده نشدن.......
کی گفته بی حجاب خوبه ......؟
هر چیزی اگه زوری و تحمیلی باشه بده . اسمش روشه دیه تحمیلی !!!
حالا میخا جنگ تحمیلی باشه یا حجاب تحمیلی فرقی نداره
جفتش پدره ملتو در میاره
منظورت اینه برای مثال همه ی دختر خانم ها در اروپا،عقده های درونی ناشی از دیده نشدن دارند،لذا برای همین بی حجاب هستند
و شما چونکه عقده ی ناشی از دیده نشدن نداری با حجاب هستی
آره ؟
قربون قضاوتت برم
=======================
ولی خیلی چیزا تحمیلیش خوبه و یا حتی بهترینه!!!
عذر میخوام ولی چرا شما علاقه دارین همه حرفها رو بکشونین به اروپا؟؟
بنظر من خیلی واضحه که منظور ایشون جامعه ما توی زمان حاضر بود و اصلا قابل ارتباط به جای دیگه نبود!!
پس قضاوت غلطی (به اون معنی که شما گفتین) وجود نداشت.........
و به زنان مؤمن بگو كه چشمان خویش فروگیرند و شرمگاه خود نگه دارند و زینتهاى خود را جز آن مقدار كه پیداست آشكار نكنند و مقنعه هاى خود را تا گریبان فروگذارند و زینتهاى خود را آشكار نكنند، جز براى شوهر خود یا پدر خود یا پدر شوهر خود یا پسر خود یا پسر شوهر خود یا برادر خود یا پسر برادر خود، یا پسر خواهر خود یا زنان همكیش خود، یا بندگان خود، یا مردان خدمتگزار خود كه رغبت به آن ندارند، یا كودكانى كه از شرمگاه زنان بى خبرند. و نیز چنان پاى بر زمین نزنند تا آن زینت كه پنهان كردهاند دانسته شود. اى مؤمنان، همگان به درگاه خدا توبه كنید، باشد كه رستگار گردیدسوره نور،آیه 31 گفت:وَ قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ وَ یَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَ لا یُبْدینَ زینَتَهُنَّ إِلاَّ ما ظَهَرَ مِنْها وَ لْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلى جُیُوبِهِنَّ وَ لا یُبْدینَ زینَتَهُنَّ إِلاَّ لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبائِهِنَّ أَوْ آباءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنائِهِنَّ أَوْ أَبْناءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوانِهِنَّ أَوْ بَنی إِخْوانِهِنَّ أَوْ بَنی أَخَواتِهِنَّ أَوْ نِسائِهِنَّ أَوْ ما مَلَكَتْ أَیْمانُهُنَّ أَوِ التَّابِعینَ غَیْرِ أُولِی الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذینَ لَمْ یَظْهَرُوا عَلى عَوْراتِ النِّساءِ وَ لا یَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِیُعْلَمَ ما یُخْفینَ مِنْ زینَتِهِنَّ وَ تُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمیعاً أَیُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ؛
اى پیامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: جلبابها [روسرى هاى بلند] خود را بر خویش فروافكنند، این كار براى اینكه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است (و اگر تا كنون خطا و كوتاهى از آنها سر زده توبه كنند) خداوند همواره آمرزنده رحیم استسوره احزاب،آیه 59 گفت:یا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُلْ لازْواجِكَ وَ بَناتِكَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنینَ یُدْنینَ عَلَیْهِنَّ مِنْ جَلاَبِیبِهِنَّ ذلِكَ أَدْنى أَنْ یُعْرَفْنَ فَلا یُؤْذَیْنَ وَ كانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحیماً
و هنگامى كه چیزى از وسایل زندگى را (بعنوان عاریت) از آنان [همسران پیامبر] مىخواهید از پشت پرده بخواهید این كار براى پاكى دلهاى شما و آنها بهتر است! و شما حق ندارید رسول خدا را آزار دهید، و نه هرگز همسران او را بعد از او به همسرى خود درآورید كه این كار نزد خدا بزرگ استسوره احزاب،آیه 53 گفت:وَ إِذا سَأَلْتُمُوهُنَّ مَتاعاً فَسْئَلُوهُنَّ مِنْ وَراءِ حِجابٍ ذلِكُمْ أَطْهَرُ لِقُلُوبِكُمْ وَ قُلُوبِهِنَّ وَ ما كانَ لَكُمْ أَنْ تُؤْذُوا رَسُولَ اللَّهِ وَ لا أَنْ تَنْكِحُوا أَزْواجَهُ مِنْ بَعْدِهِ أَبَداً إِنَّ ذلِكُمْ كانَ عِنْدَ اللَّهِ عَظیما
به مؤمنان بگو چشمهاى خود را (از نگاه به نامحرمان) فروگیرند، و عفاف خود را حفظ كنند این براى آنان پاكیزه تر است خداوند از آنچه انجام مى دهید آگاه است!سوره نور،آیه 30 گفت:قُلْ لِلْمُؤْمِنینَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ وَ یَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذلِكَ أَزْكى لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبیرٌ بِما یَصْنَعُونَ
و قل للمؤمنات يغضضن ... |
برادر من ما در یک جامعه ی اسلامی زندگی میکنیم و هر جامعه ای برای اینکه به هرج و مرج کشیده نشود باید مقرراتش رعایت شود
کسانی که در این جامعه حضور دارند ملزم به رعایت این قوانین هستند .
مثالی که همه میدانیم که سرنشینان یک کشتی و کسی که میگفت دوست دارم جلوی خودم را سوراخ کنم به دیگران ربطی ندارد و لی این سوراخ داخل کشتی روی سرنوشت همه ی سرنشینان تاثیر دارد
جامعه هم همینطور هست شما استناد به قران میکنید که همین قران خودش جوابتان را داده
ما نمیتوانیم به خاطر اینکه دلمان اینگونه میخواهد یا اینکه بگوییم به ظاهر اسلام آوده ایم هر طور دلمان میخواهد در جامعه زندگی کنیم کسی هم متعرض سلایق ما نشود
این جامعه اسمش جمهوری اسلامی ایران هست و ما ملزم به رعایت قوانین هستیم
در غرب همچنین قوانینی برای حجاب دارند اینقدر ها هم بیقید نیستند و مردم آنجا چون در آن جامعه زندگی میکنند باید رعایت کنند چون هر حکومتی اهدافی دارد و باید برای رسیدن به آن قوانینی را طرح کند
جدای از قانون مگر ما انسان نیستیم برادر من آرایش من خانوم چه عمدا چه سهوا چه بخواهم چه نخواهم روی جامعه و آرامش جامعه تاثیر دارد
زدن واکسن که اجبار نیست چرا من مادر سر موقع مراجعه میکنم و واکسن فرزندم را میزنم میدانم درد دارد و کسی هم دنبالم نفرستاده اند که بیا این کار را برای بچه ات انجام بده اما بنا به مصلحت فرزندم این کار را میکنم شاید پسرم از من متنفر شود اما من صلاح او را اینگونه میبینم و در حقیقت به نفع خودش میباشد
قوانین و احکام الهی هم اینگونه اند شاید خوی حیوانی ما درد بگیرد اما همگی برای خوشبختی خود ماست چون ما انسان هستیم نه حیوان
تاحدودی باشماموافقم این مملکت ادعای اسلامی بودن داره اماکوچکترین بویی ازاسلامیت نداره.وقتی نامه امام علی ع به مالک اشترومیخونیم تازه میفهمیم کجای کاریم.لطفا جواب پست #77(روی عدد کلیک کنید) رو بدید، با حرف های پست موافقید؟
دوستان بزارن تکلیف قانون در برخورد با بد حجاب در همین کشور مشخص شه بعد برن سمت جهان، کجا رو با کجا مقایسه می کنید؟
مثال:
بلاد کفر
نخست وزیر کره جنوبی به دنبال مرگ 300 نفر در غرق شدن کشتی(کلیک کنید)
برای معذرت خواهی بلافاصله مسئولیت رو پذیرفت و استعفا داد
![]()
بعد پدر یکی از دانش آموزان یه چک حوالش کرد(پدر بعد از این اتفاق نه زندان رفت نه تهدید شد!!!)
![]()
جمهوری اسلامی ایران:
واکنش جالب حاجیبابائی بعد از تصادفات مداوم اتوبوس های دانش اموزی در اردوهای راهیان نور و آتش سوزی مدارس(کلیک کنید)
مدرسه شین آباد آتیش گرفت
![]()
واکنش به سوالی در خصوص درخواست استعفایش توسط برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دلیل حادثه آتش سوزی دبستان دخترانه
![]()
سید جمال الدین اسدآبادی(؟):«به غرب رفتم، اسلام را دیدم و مسلمان ندیدم، به شرق آمدم، مسلمان دیدم، اما اسلام ندیدم .»
آقا پارسا من واسه شما احترام قائلم ،چون دفعه قبل خیلی خوب واسم توضیح دادید
=====
.......
سلام مجدد دوست عزیز...
.......
ولی توی همین ایران،اگر کسی بیحجاب یا بد حجاب باشه یعنی عقده ای هست؟شما با این حرف موافقید؟
والا من دیگه حرفی ندارم هی نگید با اروپا مقایسه میکنم.یکم عقل و منطق به خرج بدیم بخدا بد نیست واقعا
.......
نه دوست عزیز... بنظر من عقده ای نیست!! من فقط گفتم منظور اون پست اروپا نبود و قضاوتشون (به اون دلیلی که شما گفتین) مشکل نداشت....
اما باز در مورد مقایسه با اروپا من نمیتونم قبول کنم... به دلایل زیادی!! که ساده ترینش تفاوت پایه های فکری و فرهنگیه که توی شرق، غرب و خاور میانه کاملا متفاوته...
شما اگه یه نگاه به ژاپن بندازین میبینین با تموم پیشرفت ها و موفقیت هاشون زندگی مردم بر پایه تفکر شرقیه و نه غربی و خاور میانه!!
............................
خداوند ما رو آزاد خلق کرد و اختیار بهمون داد که هر کاری بخوایم انجام بدیم اعم از قتل و غارت یا اصلاً شهادت و مسمرثمر بودن حتی.حالا در این بین در باب پوشش بعضی چیزا به طور کامل در جوامع مردود هست مثل قبل که گفتم: لخت شدن در اکثر جوامع
ولی بعضی چیزا فقط در یک جامعه از 200جامعه ی دنیا مردود هست!!
.........
خیر... خداوند انسان رو آزاد خلق نکرده... آزادی فقط در عقایده و نه رفتارها (اما شاکرا و اما کفورا)
و اما دوست عزیز، در زمانی نه چندان دور برهنگی کامل آزاد میشه... ازدواج مردها آزاد میشه (همینطوری که الآن در مورد عدم آزادی هم جنس بازها به ایران هشدار میدن!!)
اون موقع دیگه این حرفها (محدودیت توی 1 کشور از 200 کشور!!) جوابگو نیست....
..........
والا زیاده روی ما در اجباری کردن پوشش ها و دخالت در امور زندگی مردم و افکار و عقاید مردم و اجبار کردن دین اسلام بر مردم،یکی از ویژگی های بارز این مرز و بوم هست
در کجای قرآن اجباری بر حجاب هست؟ قرآن حجاب رو حتی برای زنان مومن هم اجباری نکرده :
=======================================================
حالا حساب کنید من که خودم مذهبی هستم و اکثر فامیلا و خانواده ی خودم چادری یا با حجاب کامل هستن،دارم اینجوری صحبت میکنم
ببینید توی دل جوونایی که این عقاید رو ندارن چه خبره
ببینید توی دل کساییکه اصلا مسلمون نیستن و در ایران زندگی میکنن چه خبره،یا کسایی که فقط مسلمون زاده ان و اصلا حتی دوست ندارن نماز بخونن یا اصلا دوست ندارن به این دین پایبند باشن
اینا رو باید بُکُشیم بریزیم بیرون از ایران؟ فقط خودمون بمونیم واسه هم کف و دست و سوت بزنیم آره؟!
جمع کنید ترو قرآن... واقعا ناراحت شدم ازینکه این مدل طرز فکر رو دیدم.
..................
کاملا از نوع برخوردتون مشخصه حجاب توی خونواده تون چه شکلیه... و اگه میگفتین چادری نیستن من تعجب میکردم!!!
اما نظر من (هر چند دوست ندارم حرف سیاسی بزنم!!):
«اگر اجباری کردن حجاب اشتباه بود برداشتن اجبار اشتباه بزرگتریه.............»