اگر فرض کنیم بی حجابی خوبه. دلیل بیارید چرا خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟

Faezeh77

عضو جدید
ببین وقتی یکی ازدواج میکنه شوهره میگه من دوس دارم تو بی حجاب بگردی عین اینکه بگه دوس دارم با مردایی ب جز منم باشی کیااااااااااااااااااااااموافقن البت اگه کسی وجود خارجی داره؟؟؟؟؟؟؟

sfk123

اخراجی موقت
نه دوست من اولا که تاپیک حجاب فاطمی برای بحث نیست
دوما این یک مثال هست برای دفاع از حیثیت یک زن در برابر کسانی که میخواهند حجاب را یک محدودیت و املی فرض کنند
ثانیا یک زن بیحجاب که بیشتر کالا هست که اجازه ی بهره برداری چشمی به هر رهگذری را میدهد و تنها تن خود را به جای گوهر ناب انسانیت در معرض دید دیگران قرار میدهد
زن با حجاب قدرت تصمیم گیری داشته که خودشو داره حفظ میکنه و مرد فقط نقش پاسداری از حریم او رو ایفا میکنه

سلام دوست عزیز

1 -هر جایی که اندیشه ای تبلیغ شود جای بحث هم دارد(اندیشه و اعتقادات محترم اند تا زمانی که شخصی باشند و نه معیاری برای سنجش انسانها)

2- مثال ماشین(زن) و صاحب ماشین(مرد) از حیثیت زن دفاع می کند!!!

مشکل در مثال است که خواسته ابرو را درست کند و ...

همانطور که گفتم این مثال شما، خاطره ای بوده از یک عالم(فارغ از اعتبار خاطره) و نگاه او به زن در همین جامعه پس آن چیز که عیان است ... .

3- وقتی گفتمان افراد مذهبی به این سمت می رود که بد حجابان را بی حجاب معرفی کنند(بی حجاب با بد حجاب خیلی فرق داره) و اینگونه آنها را مورد هجمه قرار می دهند که خلاف دستورات دین و امامانشان است دیگر چه توقعی از دیگران(به اصطلاح منحرف یا بی دین) دارند؟

يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا إِذا ضَرَبْتُمْ في‏ سَبيلِ اللَّهِ فَتَبَيَّنُوا وَ لا تَقُولُوا لِمَنْ أَلْقى‏ إِلَيْکُمُ السَّلامَ لَسْتَ مُؤْمِناً تَبْتَغُونَ عَرَضَ الْحَياةِ الدُّنْيا فَعِنْدَ اللَّهِ مَغانِمُ کَثيرَةٌ کَذلِکَ کُنْتُمْ مِنْ قَبْلُ فَمَنَّ اللَّهُ عَلَيْکُمْ فَتَبَيَّنُوا إِنَّ اللَّهَ کانَ بِما تَعْمَلُونَ خَبيراً (نساء آیه 94)

آیت ا... مشکینی:ای کسانی که ایمان آورده اید ، هنگامی که در راه خدا ( برای جهاد ) سفر کردید خوب بررسی و تفحّص نمایید و نسبت به کسی که به شما سلام دهد و اظهار اسلام کند مگویید مؤمن نیستی ، که بخواهید ( به این بهانه او را بکشید تا ) متاع زندگی دنیا را بطلبید ، در حالی که در نزد خداوند غنیمت های فراوان است. شما نیز پیش از این چنین بودید ( به زبان اظهار ایمان می نمودید و نیز برای متاع دنیا انسان می کشتید ) تا خدا بر شما ( به ایمان واقعی ) منّت نهاد. پس باید بررسی و تحقیق نمایید ، که همانا خداوند به آنچه می کنید آگاه است.

خداوند در جهاد که برای مقابله با کفار است می فرماید اگر به اسلام به شما سلام کردند ازشون قبول کنید اونوقت ما مسلمان داخل کشور رو به خاطر چارتا تار موی بیرون زده کاری باهاش می کنیم که کلا قید اسلام رو میزنه، کجای اسلام همچین چیزی گفته(حتما برای امربه معروف است نه برای ایجاد رعب و وحشت در مردم)در این آیه داریم [که بخواهید ( به این بهانه او را بکشید تا ) متاع زندگی دنیا را بطلبید]!!!

«یُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا لَهَا مَا كَسَبَتْ وَعَلَیْهَا مَا اكْتَسَبَتْ...»بقره آیه 286؛ خدا هیچ کس را جز به اندازه طاقتش مکلف نمی کند نیکی های هر کس ازآن ، خود اوست و بدی هایش از آن خود اوست.

آیت ا... طالقانی(ره) حتی برای زن‌های مسلمان هم در حجاب اجباری نیست، چه برسد به اقلیت‌های مذهبی. ما نمی‌گوییم زن‌ها به ادارات نروند و هیچ‌کس هم نمی‌گوید... زنان عضو فعال اجتماع ما هستند... اسلام و قرآن و مراجع دین می‌خواهند شخصیت زن حفظ شود. هیچ اجباری هم در کار نیست. مگر در دهات ما از صدر اسلام تاکنون زنان ما چگونه زندگی می‌کردند؟ مگر چادر می‌پوشیدند؟ کی در این راهپیمایی‌ها زنان ما را مجبور کرده که با حجاب یا بی‌حجاب بیایند؟ این‌ها خودشان احساس مسوولیت کردند اما حالا اینکه روسری سر کنند یا نکنند باز هم هیچ‌کس در آن اجباری نکرده است. روزنامه کیهان و اطلاعات - اسفند ۱۳۵۷»

خبرنگار: جمله‌ای از طالقانی در ماه‌های اول انقلاب تیتر روزنامه‌ها شد «حجاب اسلامی است ولی الزامی نیست» چه شد که طالقانی این جمله را گفت؟

اعظم طالقانی:این روز‌ها من سخنان عجیبی در رد یا توجیه این سخن پدرم شنیده‌ام. باید تاکید کنم این جمله عین صحبت مرحوم پدر بود. اما دلیل آن تجمع عده‌ای در امجدیه و پس از آن مقابل دانشگاه تهران در اعتراض به مساله اجباری شدن حجاب بود. از سوی دیگر و در کنار آن نیز سوءاستفاده افرادی خاص که برای تضعیف انقلاب به زنان بی‌حجاب حمله می‌کردند. آیت‌الله طالقانی در آن مصاحبه قصد داشت تفاوت منظر اسلام راستین با آنچه تندرو‌ها در خیابان‌ها انجام می‌دادند را نشان بدهند.

خبرنگار: آیا آیت‌الله طالقانی شما را به عنوان دخترشان به داشتن حجاب تشویق می‌کردند؟

بینش، تفکر و اعتقادات مرحوم پدر براساس اصل انتخاب و آزادی و اختیار افراد بود. وی معتقد بود، افراد باید آزادانه آنچه را که مربوط به زندگی و اعتقادات است انتخاب کنند. این تفکر ایشان بود. در همین راستا سعی و تلاش و کوشش ایشان جهت روشنگری و استدلال در هر مساله‌ای کاملا بارز بود. از آن جمله مساله حجاب و برخورد با دخترانشان که معتقد بودند اگر افراد دید و بینش توحیدی پیدا کنند و از خودمحوری به خدامحوری برسند، بقیه مسایل چه اصول یا فروع دین و چه مساله حجاب برایشان روشن و به دنبال آن رعایت و اجرا می‌شود.
منبع

این تفکر اسلامی است، که آزادی و قدرت انتخاب را به مردم بدهید، آنگاه با تبلیغ درست مفاهیم اسلامی (اصول و فروع دین) نهادینه می شود.

امر به معروف شرایطی دارد(کلیک کنید) که توسط مثلا آمران رعایت نمی شود.

شده مثل اول انقلاب که منافقین و دشمنان انقلاب و مردم دوباره علم حجاب (بر خلاف شرایط امر به معروف) را بهانه سرکوب و تجاوز کرده اند گویی با مشتی حیوان سروکار دارند که مطلق عقل ندارند و تنها راه هدایتشان چوب است!!!همانطور که حجاب با زور رضاخانی از بین نرفت، با زور ... فراگیر نمی شود.

سید جمال الدین اسد آبادی می گوید: رفتم به غرب اسلام را دیدم ولی مسلمان ندیدم، برگشتم به شرق مسلمان دیدم اما اسلام ندیدم.

غرب با تجربه بشری و آزمون و خطا جلو رفت و به عدالتی رسید که اسدآبادی از آن به نام اسلام یاد می کند ولی ما با داشتن آن پیشینه فرهنگی ودینی هنوز ...

مشکل ایران و ایرانی اینه که حافظه تاریخی نداره، هی باید تجربه های گذشته رو تجربه کنه ولی دریغ از عبرت.

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید پست #104

ثانیا یک زن بیحجاب که بیشتر کالا هست که اجازه ی بهره برداری چشمی به هر رهگذری را میدهد و تنها تن خود را به جای گوهر ناب انسانیت در معرض دید دیگران قرار میدهد
زن با حجاب قدرت تصمیم گیری داشته که خودشو داره حفظ میکنه و مرد فقط نقش پاسداری از حریم او رو ایفا میکنه
خانه از پایبست ویران است ...مشکل ازچشمان مسلمانان(داعشی ها رو میگم) است

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز

خانه از پایبست ویران است ...مشکل ازچشمان مسلمانان(داعشی ها رو میگم) است

این جمله ی اخرت کاملا اشتباه هس!
همیشه از این جمله : حجاب محدودیت نیس مصونیت است خوشم نمیومد!
چرا؟....چون دقیقا حجاب محدودیت است!
شما فرض کن این چهارراهها چراغ قرمز نداشت!اونوقت ازادی مطلق بود.هرکس هرکاری دلش می خواست می کرد!چهارراه قفل می شد و هیچکس به مقصدش نمی رسید!
ولی چراغ قرمز یه محدودیته!اونم از نوع خوبش!
حجاب هم محدودیت خوبیست
حالا شما فرض کن چراغ قرمز وجود داره اگر چند نفر هم از چراغ قرمز عبور کنند دلیل بر خوب نبودن چراغ قرمز هست ؟یا اینکه هیچ فایده ای ندارد این محدودیت؟
کسانی که به ادعای ازادی ! مردم رو درگیر این نوع استنباطها می کنند دنبال اهداف خاص خودشون هستن نه تکامل من و شما:smile:

هر کسی فکر می کنه محدودیت نیس...یه روز با حجاب زندگی اجتماعی رو تجربه کنه...

bahargoli

عضو جدید
نه دوست من اولا که تاپیک حجاب فاطمی برای بحث نیست
دوما این یک مثال هست برای دفاع از حیثیت یک زن در برابر کسانی که میخواهند حجاب را یک محدودیت و املی فرض کنند
در تائید حرف های شما میتونم بگم:
حجاب محدودیت هست! اما نه برای فردی که حجاب داره، بلکه برای دیگران :smile:

sfk123

اخراجی موقت
این جمله ی اخرت کاملا اشتباه هس!
همیشه از این جمله : حجاب محدودیت نیس مصونیت است خوشم نمیومد!

چرا؟....چون دقیقا حجاب محدودیت است!
شما فرض کن این چهارراهها چراغ قرمز نداشت!اونوقت ازادی مطلق بود.هرکس هرکاری دلش می خواست می کرد!چهارراه قفل می شد و هیچکس به مقصدش نمی رسید!
ولی چراغ قرمز یه محدودیته!اونم از نوع خوبش!
حجاب هم محدودیت خوبیست
حالا شما فرض کن چراغ قرمز وجود داره اگر چند نفر هم از چراغ قرمز عبور کنند دلیل بر خوب نبودن چراغ قرمز هست ؟یا اینکه هیچ فایده ای ندارد این محدودیت؟
کسانی که به ادعای ازادی ! مردم رو درگیر این نوع استنباطها می کنند دنبال اهداف خاص خودشون هستن نه تکامل من و شما:smile:

هر کسی فکر می کنه محدودیت نیس...یه روز با حجاب زندگی اجتماعی رو تجربه کنه...

سلام دوست عزیز

متوجه ارتباط صحبت ها شما با پست خودم نمیشم من از محدودیت و مصونیت یا خوب و بد حجاب و ... صحبتی نکردم!!!

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز

متوجه ارتباط صحبت ها شما با پست خودم نمیشم من از محدودیت و مصونیت یا خوب و بد حجاب و ... صحبتی نکردم!!!
اینکه با حجابم باشی بازم جلوی چشم چرانی رو نمیشه گرفت دقیقا اون عکس و جمله منظورش همین بود:smile:
افتاد؟

morteza2010

عضو جدید
ولکنید این حرف ها رو دنبال یه لقمه نون باشید
شکم خالی علاوه بر چادر تن را هم بی حجاب میکند

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز

قبول داری میشه یک میلیون مثال نقض برات بزنم برعکس این قضیه که طرف با حجاب بوده بعدش بی حجاب شده؟

برای همین عنوان تاپیک غلطه... باید بشه: «اگه قکر کنیم بی حجابی بده دلیل بیارید چرا بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلمه حجاب یه چیز مسخرس... اصل "حیا" هستش.
حجاب چیزیه که ما ساختیمش.

اصل حیاست و حجاب قانون خدا توی دین اسلام برای نزدیک تر شدن به اون (بقیه ادیان رو نمیدونم) ......

به محض گفتن جمله ی قبلیم یه سری ها میگن "خب بیا همه لخت بگردیم ولی با حیا باشیم!"
آقا جان شما نه اینور قضیه رو گرفتی نه اونور...
فکر کردیم همه تو خارج لخت میگردن دیگه که فقط ایران همه با حجابن واسه همین فساد کمتره و جامعه به روشنایی و منزلت و خوبی و خدایی و بهشت میره دیگه؟!؟!؟!

هر چیزی یه حد عدالتی داره : لباس پوشیدن برای یک انسان که ما بهش میگیم "حجاب" باید شرم گاه رو کامل بپوشونه . این رو 99% انسان های کره ی زمین قبول دارن.

حالا حیا میمونه که این تعیین میکنه یک انسان چقدر به انسانیت نزدیک تره.

دوست عزیز.........
نوع پوشش رو عرف تعیین میکنه که داخل هر جامعه و هر بازه زمانی یه جور تعریف میشه.... یه جا یه خانم برای رعایت عرف باید روبنده داشته باشه... یا یه آقا نباید آستین کوتاه بپوشه!! یه جا هم عرف جامعه مثل خارجه............. مثلا یه بچه ها رفته بود یه شهرای ایتالیا میگفت دختراشون میگفتن فلان شهر خانوماش خیلی بی حیان (یه همچین چیزی!!) و دامن های تا بالای زانو میپوشن!!

این عرف میتونه حیا رو در بر بگیره... اما خدا توی اسلام حجاب رو به عنوان قانون مطرح میکنه و میگه این برای انسان بهتره تا به حیا نزدیکتر باشه...................

مسئله دقیقا مثل عبادته.... شما میتونی توی خواب هم خدا رو عبادت کنی و یا حتی توی بازی!! و هزار جای دیگه.... عبادت چیزیه در درون هر موجودی!! و لازمه ش ارتباط قلبی با خداست و هرجوری قابل انجامه........

و اما نماز...
قانونی که خدا اون رو بهترین حالت عبادت میدونه.....

حالا.................
اگه کسی نماز بخونه در حالی که ارتباط قلبی با خدا نداره یعنی نمازش شرط لازم عبادت رو نداره... پس حتی عبادت هم محسوب نمیشه چه برسه به بهترین عبادت!!!

اگه کسی هم پوشش مورد نظر اسلام رو (حجاب) داشته باشه ولی حیا و عفت رو رعایت نکنه حجابش پاکدامنی نیست چه برسه به پاکدامنی برتر!!!

آخرین ویرایش:

1trust

عضو جدید
معذرت میخوام بزرگوار

شما زن رو مثل ماشینی میبینید که جزو اموال مرد هست و بدون مرد هیچگونه عقل و شعوری برای دفاع از خود نداره!؟!؟ قدرت تصمیم گیری نداره!؟!؟

اعتقادات شما این رو میگه؟
ببخشد خب برا هرکسی باید در حد سطح خودش مثال زد دیگه...کسی که سطح فکریش در این حده که حجاب رو بقچه میدونه یکباره بیای بگی زن مظهر اسم رب خداست زن محبوبه ی عالم زن مظهر اسم محجوبه.

sfk123

اخراجی موقت
اینکه با حجابم باشی بازم جلوی چشم چرانی رو نمیشه گرفت دقیقا اون عکس و جمله منظورش همین بود:smile:
افتاد؟

آن عکس نشان میدهد مشکل از جاهای دیگری نیز هست که به آنها رسیدگی نمیشود. حالا به هر دلیلی الان زنها رو سیبل کردن.

متن شما در مورد محدودیت و مصونیت و ... بود که من اشاره ای به آن نداشتم!!!:)

ولکنید این حرف ها رو دنبال یه لقمه نون باشید
شکم خالی علاوه بر چادر تن را هم بی حجاب میکند

کسی که یه لقمه نون نداره از کجا بیاره خرج بدن آسیب دیده دخترش بکنه!!! پیشگیری بهتر از درمان است.

مهمترین نهی از منکر در زمان حال جلوگیری از اختلاس و دستگیری دزدان است نه اینکه به خاطر چارتا تار مو زمین و زمان را به هم بریزم، در حالی که هر روز یک خبر اختلاس چندهزار میلیارد تومنی ناقابل درز میکنه، دریغ از روشنگری!!! چرا اصل کاری ها دادگاهی نمیشن!!! چرا دادگاه اونایی که جرمشون اثبات شده علنی برگزار نمیشه که همه بفهمن این آدم تنها بوده یا ... .

ببخشد خب برا هرکسی باید در حد سطح خودش مثال زد دیگه...کسی که سطح فکریش در این حده که حجاب رو بقچه میدونه یکباره بیای بگی زن مظهر اسم رب خداست زن محبوبه ی عالم زن مظهر اسم محجوبه.

سخن شما متین، ولی مقایسه این چنینی از یک عالم برجسته جالب نیست(در صورت صحت اصل خاطره) حفظ کرامت زن از واضحات دین است، افراد عادی نماینده خودشان هستند و عیبشان به خودشان بر می گردد ولی عیب عالم به اسلام ضربه می زند، نظر شما غیر از این است؟

اینکه یک کودک بگوید 2+2 می شود 5 عیبی بر کودک نیست ولی اگر دکتری ریاضی بگود...

rahino

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
با سلام خدمت تمامی دوستان
جهت روشن تر شدن سخنان آیت الله طالقانی بابد خدمت دوستان عارض شوم که :

جهت استخراج احکام شرعی چهار منبع قابل استفاده است ؛ قرآن ،سنت ، عقل ، اجماعی که حاکی از قول معصوم باشد . ضمنا هرکدا م از سنت و عقل و اجماع اگر مخالف صریح قران باشد کنار گذاشته شده و قران ملاک و معیار خواهد بود .

برخی احکام با توجه به تاثیر زمان و مکان فرق میکند مثلا لمس کردن بدن نامحرم حرام است اما در مواقع ضروری مثل به خطر افتادن جان یک انسان یک مرد نامحرم میتواند یک زن را که جانش به خطر افتاده را نجات بدهد

با توجه به وجود آیات حجاب در قرآن ( سوره احزاب /59 و نور / 30 و 31 ) و روایاتی که دال بر وجوب حجاب است ؛ واجب بودن حجاب بر هیچ مجتهدی پوشیده نیست . حتی مرحوم طالقانی منکر واجب بودن حجاب نبوده است .

امامطلبی که از مرحوم طالقانی درروزنامه ها نقل شده اجباری نبودن حجاب است که آن هم دارای مبنای صحیحی است و آن اینکه با توجه به وجود اقلیتهای مذهبی مانند مسیحیان ، یهودیان ، زردشتیها و ... و با توجه به بر پایی حکومت نو پای اسلامی ، این دغدغه جدی آنهاست که وجوب حجاب نسبت به آنها چگونه خواهد بود ، آیا این اقشار مجبور به رعایت حجاب هستند یا خیر ؟

اگر اندک توجهی به شرایط آن زمان بنماییم با زیرکی که از ایشان مشهود است به خوبی در می یابیم که فرمایشات مرحوم طالقانی متوجه آنهاست .

میگویم که بر فرض که خطاب به همه مسلمانان است ؛ باید توجه بفرمایید در چه موقعیتی چنین سخنی را بیان فرموده اند .در زمانی که قریب به پنجاه سال مردم را به بی حجابی وادار نموده اند و بخشی از مردم به بی حجابی خو گرفته اند ؛ قاعدتا زمانه چنین اقتضایی را داشته که در چنین مواردی از روش خود قرآن که بیان تدریجی احکام بوده استفاده شود و مساله عدم اجباری بودن حجاب مطرح شود تا زمانی که شرایط برای پیاده شدن این امر فراهم گردد .

نظر مرحوم آیت الله طالقانی در مورد حجاب:
« جاهليت عرب زنها را مى‏ پوشاند تا اسير و برده ‏اش كند و حقوقش را ببرد.
اسلام زن را در پرده عفاف مى‏ پوشاند تا مسئوليت خودش را شايسته‏ تر انجام دهد و حق خود و اجتماعش را نگهدارد.
نمونه ی چشمگير زن اسلام، همان فاطمه (ع) دختر پيمبر است كه خود را پوشاند و قدم در مسجد مدينه و مركز قدرت اسلام نهاد
تا زبان گشايد و فرياد برآورد و خليفه را از انحراف باز دارد.
دخترش زينب با آستين پيراهن، خود را مى ‏پوشاند تا با زبان تيزتر از شمشير قهرمانانش، مغز طغيان و شرك يزيدى را متلاشى و كاخ ظلم را محكوم كند و از بنيان تكانش دهد.
در انجام اين رسالت و مسئوليت، هيچ حادثه جانخراش و رعب انگيز و مرد افكن، بازش نمى‏دارد،
نه بدنهاى به خاك افتاده عزيزان، نه اسارت زنان و كودكان، نه كاخهاى با شكوه عبيد اللَّه و يزيد.
زن امروز را برهنه مى‏كنند تا در پوشش آزادى، از موضع آفريدگارى و خدائيش بر كنار دارند،
برده ‏اش كنند سقوطش دهند و همه مواهب و سرمايه‏ هايش را بربايند ... »
(آیت الله طالقانی، تفسیر «پرتوئی از قرآن»، جلد 6، ص 119، ذیل آیه ی 19 سوره ی نساء)

مهدی طالقانی فرزند آیت الله طالقانی:

يكي از تيترهاي بزرگ روزنامه كيهان در آن ايام به نقل از آقاي طالقاني اين بود كه حجاب اجباري نيست. ماجراي اين سخنراني از چه قرار بود؟

البته ايشان در حدود يك ساعت و 30 دقيقه در فضيلت حجاب سخنراني مي‌كنند و آن تيتر روزنامه شيطنت‌آميز بود.

sfk123

اخراجی موقت
با سلام خدمت تمامی دوستان
جهت روشن تر شدن سخنان آیت الله طالقانی بابد خدمت دوستان عارض شوم که :

جهت استخراج احکام شرعی چهار منبع قابل استفاده است ؛ قرآن ،سنت ، عقل ، اجماعی که حاکی از قول معصوم باشد . ضمنا هرکدا م از سنت و عقل و اجماع اگر مخالف صریح قران باشد کنار گذاشته شده و قران ملاک
...

سلام
متاسفانه نتونستم منظور رو بیان کنم، منظور من بد و خوب حجاب نیست، نحوه تبلیغ حجاب است که خیلی مهم است.

ذکر سخنان آیت ا... طالقانی (تنها کسی که انقلابی واقعی بود و در جمع اندک افراد که سخنان قبل و بعد از انقلاب آنها تغییری نکرد) برای آن بود تا شما بیندیشید که چرا این سخنان را بیان فرمودند.

برای راهنمایی بیشتر سخنان دخترشان را هم آوردم که گفته بود

اعظم طالقانی:این روز‌ها من سخنان عجیبی در رد یا توجیه این سخن پدرم شنیده‌ام. باید تاکید کنم این جمله عین صحبت مرحوم پدر بود. اما دلیل آن تجمع عده‌ای در امجدیه و پس از آن مقابل دانشگاه تهران در اعتراض به مساله اجباری شدن حجاب بود. از سوی دیگر و در کنار آن نیز سوءاستفاده افرادی خاص که برای تضعیف انقلاب به زنان بی‌حجاب حمله می‌کردند. آیت‌الله طالقانی در آن مصاحبه قصد داشت تفاوت منظر اسلام راستین با آنچه تندرو‌ها در خیابان‌ها انجام می‌دادند را نشان بدهند.

قرآن نیز در آیه 94 سوره نساء این به ظاهر مسلمانان را از حمله به کافرانی که اظهار اسلام می کنند باز می دارد چه برسد به مسلمان شیعه!!!

قرآن در آیه 286 سوره بقره نتیجه خوب و بد اعمال انشانها (که جنبه اعتقادی دارند) به خود فرد بر می گرداند.

در صورت هر گونه بار اجتماعی حجاب -عمل انجام شده اسلام(قرآن و ...) قرآن امر به معروف و نهی از منکر را قرار داده که شرایط مشخص و بسته به شرایط فرد یا نهادی را مشخص کده است.(کلیک کنید)

بحث من در مورد این است که شرایط اجرای امر به معروف ... مطابق اسلام نیست و نهاد رسیدگی کننده آن مشخص نیست که اگر هست چرا مسئولیت اعملش را نمیپذیرد( این اعمال با موتور سواران شروع شد که صدای رئیس جمهور و نیروی انتظامی را در آورد و در ادامه ....)

برای جلوگیری از تکرار حرف ها اگر تا اینجا اختلافی نیست ادامه بدم....:smile:

1trust

عضو جدید
سخن شما متین، ولی مقایسه این چنینی از یک عالم برجسته جالب نیست(در صورت صحت اصل خاطره) حفظ کرامت زن از واضحات دین است، افراد عادی نماینده خودشان هستند و عیبشان به خودشان بر می گردد ولی عیب عالم به اسلام ضربه می زند، نظر شما غیر از این است؟

اینکه یک کودک بگوید 2+2 می شود 5 عیبی بر کودک نیست ولی اگر دکتری ریاضی بگود...
نظر شما محترم.ولی فکر میکنم اینکه یک عالم برجسته درحد مخاطب بتواند استدلال کند ,نقطه قوت است ونه عیب....در همین مثالی که شما زدید یه دکتری ریاضی بیاید برای کودک به جای
2+2 از دیورژانس یک تابع سخن بگوید از نظر من نقطه قوت نیست !

sfk123

اخراجی موقت
(1)نظر شما محترم.(2)ولی فکر میکنم اینکه یک عالم برجسته درحد مخاطب بتواند استدلال کند ,نقطه قوت است ونه عیب....(3)در همین مثالی که شما زدید یه دکتری ریاضی بیاید برای کودک به جای
2+2 از دیورژانس یک تابع سخن بگوید از نظر من نقطه قوت نیست !

(1) نظر همه محترم است. پست های من هم برای این است که افراد بیان و نظرشون رو بگن و فضای تک قطبی شکسته بشه(بدور از توهین شخصی البته)

(2) صددرصد موافقم.

(3) مثال زدن هنره، باید بدونی که چه مثالی بزنی که طرف متوجه اشتباه خودش بشه نه اینکه طرف بگه دیدید گفتم اینا زن و ملک شخصی خودشون میدونن و ...

شما یه دوستی دارید یه دفعه پولدار شده ولی رفتارش با شما تغییر نمی کنه و مثل قبله. شما برای تعریف از اخلاق طرف نمی گید"... همون ... پالونش عوض شده" خوب این مثال زدن رابطه رو خراب میکنه.

اما واکنش عالم در تحقیر و ناسزا:

مناقب العارفین نقل می کند که «روزی مولانا جلال الدّین محمّد مولوی از کویی می گذشت. دو بیگانه را دید که نزاع می کردند. یکی به دیگری می گفت: اگر یکی به من بگویی، هزار تا می شنوی . مولانا پیش رفت و گفت: بیا هر چه خواهی به من گوی که اگر هزار بگویی، یکی هم نشنوی.» (افلاکی، ج1، ص 106)

نزاع کنندگان خجالت کشیدند و کارشان به آشتی انجامید و راه خود پیش گرفتند.
یاد جمله ای از جران خلیل جبران افتادم که می گوید :
«فحش، سکّه قلبی ]تقلّبی[ است که به صاحبش برمی گردد.»

علما نماینده دین هستند چه بخواهند و چه نخواهند اعمالشان به حساب اندیشه و مکتبشان گذاشته می شود.

rahino

کاربر ممتاز
دوست من هنوز بحث شما روی اون مثاله که مرحوم کافی زدن
عزیز من برای اون خانوم که زن و هم جنس خودشو بقچه فرض کرده و سطح شعورش همون قدره که نمیشه مثال بهتری زد بعدا اینکه ایشون اشاره به خصوصی بودن کردند به جهت شان و منزلت همسرشون بود و برای اینکه افراد عامی بتونن خوب این قضیه رو درک کنند از همچین مثالی استفاده کردند
من با صحبت شما درباره ی خوب عملی نکردن امر به معروف ونهی از منکر موافقم متاسفانه من خودم به شخصه درباره ی امر به معروف و نهی از منکر نتونستم خوب عمل کنم شاید یک دلیلش اینه که خودم رو کامل نمیدونم اما درباره ی حجاب باید به عرضتون برسونم وقتی تو کوچه و خیابون جوونایی رو میبینم که نمیتونن ازدواج کنند و در عین حال روبرو میشن با خانومایی که متاسفانه محیط خارج از منزل رو با داخل خونه اشتباه گرفتند اونجاست که دیگه نمیشه تحمل کرد
در مورد علما اگر هر کسی حتی امام زاده حرفی مغایر اسلام و قران زد نباید به حرفش اعتنایی کرد . ملاک اسلام هست و قران نه علما

بيانات رهبر معظم انقلاب در ديدار جمع كثيري از اقشار مختلف مرم قم به مناسبت فرا رسيدن 19 دي ماه (سالروز قيام مرم قم) در مورخه 19/10/ 68

امر به معروف و نهی از منکر ، یاد آوری یک واجب فراموش شده است ؛ ما باید خود را به سرچشمه اسلام برسانیم تا زندگی به تمامی شیرین شود. قرآن کریم می فرماید:
«الذین ان مکناهم فی الارض اقاموا الصلاه و اتوا الزکوه و امروا بالمعروف و نهوا عن المنکر» من می خواهم این واجب فراموش شده اسلام را به یاد شما ملت ایران بیاورم ؛ امر به معروف و نهی از منکر ، همه آحاد مردم باید وظیفه امر کردن به کار خوب و نهی کردن از کار بد را برای خود قائل باشند. این ، تضمین کننده حیات طیبه در نظام اسلامی خواهد بود. عمل کنیم تا آثارش را ببینیم . امر به معروف ، یک مرحله گفتن و یک مرحله عمل دارد . مرحله عمل ، یعنی اقدام با دست و بازو ، این مرحله ، امروز به عهده حکومت است و باید با اجازه حکومت انجام بگیرد و لا غیر. اما گفتن با زبان ، بر همه واجب است و همه باید آن را بدون ملاحظه انجام بدهند.

بيانات مقام معظم رهبري در ديدار با قشرهاي مختلف مردم در مورخه 29/7/71
بحمدالله ایران اسلامی ، با قدرت و صلابت کامل ، در مقابل همه دشمنان ایستاده ، و ایستاده است ، چرا؟ ایران که همان ایران ۱۵۰ سال قبل است ! این ، به خاطراحساس وظیفه شما ، به خاطر همین حضور شما و به خاطر همین روحیه حزب الهی شما ، و به خاطر این است که زن و مرد مسلمان ، تا همه جا حاضرند ، از ایمان و اسلام و انقلابشان دفاع می کنند، این هاست که این کشور را حفظ کرده است ، مگر طوری دیگر می شود این کشور را ، با این همه دشمن و بدخواه که چشم طمع به منابع زیر زمینی و بازارهای آن دوخته اند، حفظ کرد؟! مگر می شود در مقابل آنها ، بدون این روحیه مقاومت کرد؟! این گونه است که کشور حفظ می شود ؛ با امر به معروف و نهی از منکر ؛ منتهی من دو تذکر به شما جوان های عزیز – در هر جای کشور که هستند – می دهم: اولا امر به معروف و نهی از منکر یک واجب است که رو در بایستی و خجالت بر نمی دارد ما گفتیم : اگر دیدید کسی مرتکب خلافی می شود ، امر کنید به معروف و نهی کنید از منکر . یعنی به زبان بگویید . نگفتیم مشت و سلاح و قوّت به کار ببرید. اینها لازم نیست . خدای متعال که این واجب را بر ما مسلمانها نازل فرموده است، خودش می داند مصلحت چگونه است . ما هم تا حدودی حکم و مصالح الهی را درک می کنیم ، بزرگ ترین حربه در مقابل گناهکار ، گفتن و تکرار کردن است ، این که یک نفر بگوید اما ۱۰ نفر ساکت بنشینند و تماشا کنند ،نمی شود. اگر یکی خجالت بکشد و یکی بترسد ، این که نهی از منکر نخواهد شد.

متاسفانه از بحث تاپیک خارج شدیم بحث دربارهی این بود که اگه بیحجابی خوبه دلیل بیاورید

ممنون از همه ی دوستان

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کی گفته بی حجاب خوبه ......؟

هر چیزی اگه زوری و تحمیلی باشه بده . اسمش روشه دیه تحمیلی !!!

حالا میخا جنگ تحمیلی باشه یا حجاب تحمیلی فرقی نداره
جفتش پدره ملتو در میاره

sfk123

اخراجی موقت

(1)دوست من هنوز بحث شما روی اون مثاله که مرحوم کافی زدن
عزیز من برای اون خانوم که زن و هم جنس خودشو بقچه فرض کرده و سطح شعورش همون قدره که نمیشه مثال بهتری زد بعدا اینکه ایشون اشاره به خصوصی بودن کردند به جهت شان و منزلت همسرشون بود و برای اینکه افراد عامی بتونن خوب این قضیه رو درک کنند از همچین مثالی استفاده کردند

(2)من با صحبت شما درباره ی خوب عملی نکردن امر به معروف ونهی از منکر موافقم متاسفانه من خودم به شخصه درباره ی امر به معروف و نهی از منکر نتونستم خوب عمل کنم شاید یک دلیلش اینه که خودم رو کامل نمیدونم اما درباره ی حجاب باید به عرضتون برسونم وقتی تو کوچه و خیابون جوونایی رو میبینم که نمیتونن ازدواج کنند و در عین حال روبرو میشن با خانومایی که متاسفانه محیط خارج از منزل رو با داخل خونه اشتباه گرفتند اونجاست که دیگه نمیشه تحمل کرد
در مورد علما اگر هر کسی حتی امام زاده حرفی مغایر اسلام و قران زد نباید به حرفش اعتنایی کرد . ملاک اسلام هست و قران نه علما
.
.
.
بيانات مقام معظم رهبري در ديدار با قشرهاي مختلف مردم در مورخه 29/7/71
... (3)اگر دیدید کسی مرتکب خلافی می شود ، امر کنید به معروف و نهی کنید از منکر . یعنی به زبان بگویید . نگفتیم مشت و سلاح و قوّت به کار ببرید. اینها لازم نیست . خدای متعال که این واجب را بر ما مسلمانها نازل فرموده است، خودش می داند مصلحت چگونه است . ما هم تا حدودی حکم و مصالح الهی را درک می کنیم ، بزرگ ترین حربه در مقابل گناهکار ، گفتن و تکرار کردن است ، این که یک نفر بگوید اما ۱۰ نفر ساکت بنشینند و تماشا کنند ،نمی شود. اگر یکی خجالت بکشد و یکی بترسد ، این که نهی از منکر نخواهد شد.

(4)متاسفانه از بحث تاپیک خارج شدیم بحث دربارهی این بود که اگه بیحجابی خوبه دلیل بیاورید

ممنون از همه ی دوستان
(1) در این مورد در جواب 1trust (#74) توضیح دادم که عالم یک فرد عادی نیستند و نماینده اندیشه و مکتب است و با مثال توضیح دادم که چطور باید برخورد کند.

(2) خوشبختانه با هم در این ضمینه موافقیم. صحبت من هم برای توضیح این رفتار جوانان(برخی) است که در مقابل بی قانونی(در امر به معروف و ..) انجام میشه

شما به کودک بیمار هم بخوای با فحش و کتک دارو بدی، نمی خوره چه برسه به جوان!!!

(3) تمام پست من در این تاپیک در راستا همین سخنان بود، امر به معروف و نهی از منکر شرایطی دارد که بر حسب شرایط فرد یا گروه خاصی مسئول می شوند.

حال نه شرایط رعایت می شود نه گروهی مسئولیت اتفاقات را برعهده می گیرد، مشکل کجاست.

(4) این بحث رو در تاپیک حجاب فاطمی می خواستم دنبال کنم که شما فرمودید بیام اینجا مطرح کنم.

البته همونجا من عرض کردم که این بی انصافی است که منتقدین رو مخالف حجاب دونست به هرحا برای احترام به شما اومدم به این تاپیک.

اگر تا به اینجا اختلافی نیست برم سراغ مطلب بعد:smile:

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
آن عکس نشان میدهد مشکل از جاهای دیگری نیز هست که به آنها رسیدگی نمیشود. حالا به هر دلیلی الان زنها رو سیبل کردن.

متن شما در مورد محدودیت و مصونیت و ... بود که من اشاره ای به آن نداشتم!!!:)
ببیند اون جمله هم مث جمله ی شما تعبیر نادرستی هست!
بنده فقط خواستم دو مورد از این اشتباهات رو بیان کنم...و اول واسه حرفم مقدمه چیندم و زیادم نخواستم حرف بزنم که از حوصله خارج باشه خوندنش
بعضی جملات خیلی رایج شده تو جامعه ی ما:
از جمله اینکه چه با حجاب باشی چه بی حجاب بازم مردا کار خودشون رو می کنن!
یا اینکه من که کاری نکردم فلان مولا که اون کار رو می کنه که بدتره!
و...
این جملات نه تنها کمکی به اصلاح نمی کنه بلکه به طور معکوس عمل می کنه!
مثلا دیدم که میگن چادریا بدترن.یه روز تو خیابون دیدم یه چادری فلان کار رو کرد!...من اونجا نبودم که ببینم ولی هیچوقت نباید چون ظاهر فردی شبیه به فرد دیگر بود اونا رو مث هم فرض کرد!
واقعا کسانی که توی جامعه ی انسانهای با شخصیتی هستن مظلوم واقع میشن
دارن اسلام رو بد جلوه میدن!...شما نگاه کن اگر یه مسیحی نژادپرست یه ادمی رو بکشه تو اخبار نمیگن مسیحی ادم کشت ولی واسه یه مسلمون چنین کاری رو می کنن!
مگه توی جوامع مسیحی ادم کش فاسد و... وجود نداره؟

اون جمله هم که شما داعشی ها رو مسلمون می دونید باید بگم بنده بعید می دونم داعشی ها انسان باشن چه رسد به مسلمون بودن!

بنده قصد بحث با شما رو نداشتم فقط اون جمله رو دیدم یاد خیلی از حرفهای نادرست میفتم:smile:

همون اسلام که میگه خانم خودتو بپوشون بعد میگه شما مرد هم چشمت رو بپوشون
اگر زن رعایت نکرد بهونه ای خوب برای مرد هست!پس زن بهتر است حجت را تمام کند:smile:
درضمن خواهر و مادر بنده چادری نیستن!و بعضی از این جملاتو از خودشون شنیدم
ببخشید پرحرفی کردم
موفق باشید

sfk123

اخراجی موقت
()ببیند اون جمله هم مث جمله ی شما تعبیر نادرستی هست!
.
.
.
اون جمله هم که شما داعشی ها رو مسلمون می دونید باید بگم بنده بعید می دونم داعشی ها انسان باشن چه رسد به مسلمون بودن!

بنده قصد بحث با شما رو نداشتم فقط اون جمله رو دیدم یاد خیلی از حرفهای نادرست میفتم:smile:

همون اسلام که میگه خانم خودتو بپوشون بعد میگه شما مرد هم چشمت رو بپوشون
اگر زن رعایت نکرد بهونه ای خوب برای مرد هست!پس زن بهتر است حجت را تمام کند:smile:
درضمن خواهر و مادر بنده چادری نیستن!و بعضی از این جملاتو از خودشون شنیدم
ببخشید پرحرفی کردم
موفق باشید

جواب قبلی من به شما این بود

متن شما در مورد محدودیت و مصونیت و ... بود که من اشاره ای به آن نداشتم!!!

خوب فرقش با متن شما چیست؟

من میگم فقط روی زن زوم نکنیم سایر قوانین اجتماعی اسلام رو هم در نظر بگیریم. شرایط امر به معروف رو بشناسیم و تفسیر به رای نکنیم که هرجا به نفعمون عمل کنیم هرجا دستمون رو برای رسیدن به سود میبنده بگیم نه این مال قبل بوده الان مصداق نداره.

شما در خونه یه نفر باز باشه سرتون رو میندازید پایین میرید تو خونه مردم؟ چون در خونه باز بوده!!! قانون چی میگه؟

حالا زن بد حجابه، دلیل میشه که شما بهش نگاه کنید؟ شماره بدید؟ کتکش بزنید؟ و ... . قانون چی میگه؟ امر به معروف و نهی از منکر غیر از اینه؟ شرایط این قانون رو عزیزان آمر رعایت می کنند؟
شما به کودک بیمار هم بخوای با فحش و کتک دارو بدی، نمی خوره چه برسه به جوان!!!

تمام حرف من اینه قانون باید درست اجرا شه و برای همه نه به نرخ روز تغییر کنه!!! پای کارشون هم وایسن هی نندازن گردن استکبار و ...!!!

زمان رضا خان ، مردم حجاب رو چسبیدن، اونموقع شاه و استکبار قدرت نداشتن!!! ببینیم مشکل چیه و از کجاست؟

بازم فکر میکنم هم فکریم، داعش هم کنایه است دوست عزیز:)

مبینا جون

عضو جدید
کاربر ممتاز
تصور اینکه با بد حجابیم بخوام دل جوونی رو بلرزونم حالم بهم میخوره ...
هیچ توجیهی برای بی حجابی وجود نداره جز عقده های درونی ناشی از دیده نشدن.......

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
تصور اینکه با بد حجابیم بخوام دل جوونی رو بلرزونم حالم بهم میخوره ...
هیچ توجیهی برای بی حجابی وجود نداره جز عقده های درونی ناشی از دیده نشدن.......

منظورت اینه برای مثال همه ی دختر خانم ها در اروپا،عقده های درونی ناشی از دیده نشدن دارند،لذا برای همین بی حجاب هستند
و شما چونکه عقده ی ناشی از دیده نشدن نداری با حجاب هستی
آره ؟ :D

قربون قضاوتت برم ;)
=======================
ادیت»

الان یه چیزی فکرمو مشغول کرد! البته جسارت نشه به شما دوست عزیز،من بصورت کلی دارم عرض میکنم »

یکنفر که عقده ی دیده نشدن نداره ، دو حالت داره :
یک) یا دیده میشه که این عقده رو نداره (حالا به طُرُق دیگر!)
دو) یا دیده نمیشه و این عقده رو سرکوب کرده واسه همین ندارتش!(مثلا روی خودش کارکرده که این عقده رو نداشته باشه)

حالا افرادی که جزء دسته ای هستن که این عقده رو ندارن،یا جزء مورد(1) هستن که خودشونو یه جور دیگه به نمایش میزارن یا جزء مورد(2) هستن که کسی نگاشون نمیکنه

والا تا جاییکه من میدونم همه ی خانم ها عاشق این هستن که زیبا بنظر برسن،محترم شمرده بشن،و ازشون تعریف بشه و این چیزیه که خداوند در ذاتشون قرار داده و باعث پیشرفتشون در زندگی میشه.حالا به هر طریقی. :)

آخرین ویرایش:

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی گفته بی حجاب خوبه ......؟

هر چیزی اگه زوری و تحمیلی باشه بده . اسمش روشه دیه تحمیلی !!!

حالا میخا جنگ تحمیلی باشه یا حجاب تحمیلی فرقی نداره
جفتش پدره ملتو در میاره

ولی خیلی چیزا تحمیلیش خوبه و یا حتی بهترینه!!!

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورت اینه برای مثال همه ی دختر خانم ها در اروپا،عقده های درونی ناشی از دیده نشدن دارند،لذا برای همین بی حجاب هستند
و شما چونکه عقده ی ناشی از دیده نشدن نداری با حجاب هستی
آره ؟ :D

قربون قضاوتت برم ;)
=======================

عذر میخوام ولی چرا شما علاقه دارین همه حرفها رو بکشونین به اروپا؟؟

بنظر من خیلی واضحه که منظور ایشون جامعه ما توی زمان حاضر بود و اصلا قابل ارتباط به جای دیگه نبود!!
پس قضاوت غلطی (به اون معنی که شما گفتین) وجود نداشت.........

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی خیلی چیزا تحمیلیش خوبه و یا حتی بهترینه!!!

عذر میخوام ولی چرا شما علاقه دارین همه حرفها رو بکشونین به اروپا؟؟

بنظر من خیلی واضحه که منظور ایشون جامعه ما توی زمان حاضر بود و اصلا قابل ارتباط به جای دیگه نبود!!
پس قضاوت غلطی (به اون معنی که شما گفتین) وجود نداشت.........

آقا پارسا من واسه شما احترام قائلم ،چون دفعه قبل خیلی خوب واسم توضیح دادید
=====
ولی توی همین ایران،اگر کسی بیحجاب یا بد حجاب باشه یعنی عقده ای هست؟شما با این حرف موافقید؟
والا من دیگه حرفی ندارم هی نگید با اروپا مقایسه میکنم.یکم عقل و منطق به خرج بدیم بخدا بد نیست واقعا

خداوند ما رو آزاد خلق کرد و اختیار بهمون داد که هر کاری بخوایم انجام بدیم اعم از قتل و غارت یا اصلاً شهادت و مسمرثمر بودن حتی.حالا در این بین در باب پوشش بعضی چیزا به طور کامل در جوامع مردود هست مثل قبل که گفتم: لخت شدن در اکثر جوامع
ولی بعضی چیزا فقط در یک جامعه از 200جامعه ی دنیا مردود هست!!

والا زیاده روی ما در اجباری کردن پوشش ها و دخالت در امور زندگی مردم و افکار و عقاید مردم و اجبار کردن دین اسلام بر مردم،یکی از ویژگی های بارز این مرز و بوم هست :)

در کجای قرآن اجباری بر حجاب هست؟ قرآن حجاب رو حتی برای زنان مومن هم اجباری نکرده :
سوره نور،آیه 31 گفت:
وَ قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ وَ یَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَ لا یُبْدینَ زینَتَهُنَّ إِلاَّ ما ظَهَرَ مِنْها وَ لْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلى‏ جُیُوبِهِنَّ وَ لا یُبْدینَ زینَتَهُنَّ إِلاَّ لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبائِهِنَّ أَوْ آباءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنائِهِنَّ أَوْ أَبْناءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوانِهِنَّ أَوْ بَنی‏ إِخْوانِهِنَّ أَوْ بَنی‏ أَخَواتِهِنَّ أَوْ نِسائِهِنَّ أَوْ ما مَلَكَتْ أَیْمانُهُنَّ أَوِ التَّابِعینَ غَیْرِ أُولِی الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذینَ لَمْ یَظْهَرُوا عَلى‏ عَوْراتِ النِّساءِ وَ لا یَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِیُعْلَمَ ما یُخْفینَ مِنْ زینَتِهِنَّ وَ تُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمیعاً أَیُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ؛
و به زنان مؤمن بگو كه چشمان خویش فروگیرند و شرمگاه خود نگه دارند و زینتهاى خود را جز آن مقدار كه پیداست آشكار نكنند و مقنعه ‏هاى خود را تا گریبان فروگذارند و زینتهاى خود را آشكار نكنند، جز براى شوهر خود یا پدر خود یا پدر شوهر خود یا پسر خود یا پسر شوهر خود یا برادر خود یا پسر برادر خود، یا پسر خواهر خود یا زنان همكیش خود، یا بندگان خود، یا مردان خدمتگزار خود كه رغبت به آن ندارند، یا كودكانى كه از شرمگاه زنان بى‏ خبرند. و نیز چنان پاى بر زمین نزنند تا آن زینت كه پنهان كرده‏اند دانسته شود. اى مؤمنان، همگان به درگاه خدا توبه كنید، باشد كه رستگار گردید

در اصل خداوند حجاب رو برای "زنان مومن یا زن های مومنان" امری پسندیده و "بهتر" دانسته است و حتی صحبت و اجباری بر زنانی که فقط مسلمان هستن یا حتی مسلمان نیستن اصلا وجود نداره یا من ندیدم و من کم آگاهم.

سوره احزاب،آیه 59 گفت:
یا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُلْ لازْواجِكَ وَ بَناتِكَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنینَ یُدْنینَ عَلَیْهِنَّ مِنْ جَلاَبِیبِهِنَّ ذلِكَ أَدْنى‏ أَنْ یُعْرَفْنَ فَلا یُؤْذَیْنَ وَ كانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحیماً
اى پیامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: جلبابها [روسرى ‏هاى بلند] خود را بر خویش فروافكنند، این كار براى اینكه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است (و اگر تا كنون خطا و كوتاهى از آنها سر زده توبه كنند) خداوند همواره آمرزنده رحیم است

یعنی خداوند میگوید "این کار بهتر هست" و با لفظ "به زنان مومن بگو" (نه اجبار کن،نه قید) بیان کرده یعنی هیچ اجباری بر آنها وارد نبوده و نخواهد بود و از سر خیرخواهی برای زنان مومن بیان کرده.دقت کنید در اکثر آیاتی که من خوندم یا حفظم هست یا دیدم،تنها برای زنان مومن بیان کرده و اجبار بر روی تمام زنان نکرده.
و در آخر گفته خداوند رحمان و رحیم هست.یعنی اگر حتی همون زن مومن حالا یه اشتباهاتی هم داشت بازم رحمت خداوند هست.

سوره احزاب،آیه 53 گفت:
وَ إِذا سَأَلْتُمُوهُنَّ مَتاعاً فَسْئَلُوهُنَّ مِنْ وَراءِ حِجابٍ ذلِكُمْ أَطْهَرُ لِقُلُوبِكُمْ وَ قُلُوبِهِنَّ وَ ما كانَ لَكُمْ أَنْ تُؤْذُوا رَسُولَ اللَّهِ وَ لا أَنْ تَنْكِحُوا أَزْواجَهُ مِنْ بَعْدِهِ أَبَداً إِنَّ ذلِكُمْ كانَ عِنْدَ اللَّهِ عَظیما
و هنگامى كه چیزى از وسایل زندگى را (بعنوان عاریت) از آنان [همسران پیامبر] مى‏خواهید از پشت پرده بخواهید این كار براى پاكى دلهاى شما و آنها بهتر است! و شما حق ندارید رسول خدا را آزار دهید، و نه هرگز همسران او را بعد از او به همسرى خود درآورید كه این كار نزد خدا بزرگ است

و خداوند برای مردان نیز از الفاظ "بهتر است" استفاده کرد و این کار رو پسندیده تر بیان کرده.ولی آزار رسانیدن رو بطور کامل مردود اعلام کرده.یعنی به نظر خود من نباید با چشم یا حرف ها و زخم زبون ها زن رو مورد آزار قرار داد چون مردود هست. اجبار هم جزء آزار هست قبول دارید این مسئله رو؟

سوره نور،آیه 30 گفت:
قُلْ لِلْمُؤْمِنینَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ وَ یَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذلِكَ أَزْكى‏ لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبیرٌ بِما یَصْنَعُونَ
به مؤمنان بگو چشمهاى خود را (از نگاه به نامحرمان) فروگیرند، و عفاف خود را حفظ كنند این براى آنان پاكیزه ‏تر است خداوند از آنچه انجام مى ‏دهید آگاه است!

گفته این کار برای (مردان) پاکیزه تر هست،یعنی برای مردان هم نگفته اگر به زن ها نگاه کنید کارتون تمامه!گفته بهتر هست رعایت کنید و خداوند میدونه که (مثلا) دارید چشم چرونی میکنید یا اذیت میکنید و غیره!! و گفته عفاف خود را رعایت کنید که این برای ما مردان پاکیزه تر نیز هست.نگفته عفاف رو رعایت بکن و از دستور قید و شرط و جبر هیچ استفاده ای نکرده!!

بازم خداوند اون هم توی قران برای پوشش اجبار بکار نبرده! بعد ما نه اینکه به تمام اعمال قرآن داریم عمل میکنیم،نه خیلی قرآن رو از بَریم،اومدیم یه چیزی اضافه تر هم بهش وارد کردیم.

بعد من رفتم دانشگاه گفت آستین لباست کوتاهه بیا تعهد بده دفعه بعد پسر خوبی بشی :D

حالا دوستان بریم به بد حجابا یا بی حجابا توهین کنیم و اجبارشون کنیم لباسایی که ما دوست داریم بپوشن یا اگر نپوشیدن نمره ارزشیابی کم بدیم و از کار بیکارشون کنیم و یا اگر کسی با رنگ لباس فلان جور اومد یا آرایش غلیظ کرده بود در موردشون قضاوت کنیم و پشت سرشون حرف بزنیم و یا بزور امر به معروف کنیم.
اینجوری مطمئنا همه میریم بهشت.مطمئن باشید من بهتون قول بهشت میدم :)

ایرانی ها که من میشناسمشون و جزئی ازشون هستم،در 2چیز زندگی میکنن : افراط و تفریط

=======================================================
حالا حساب کنید من که خودم مذهبی هستم و اکثر فامیلا و خانواده ی خودم چادری یا با حجاب کامل هستن،دارم اینجوری صحبت میکنم
ببینید توی دل جوونایی که این عقاید رو ندارن چه خبره
ببینید توی دل کساییکه اصلا مسلمون نیستن و در ایران زندگی میکنن چه خبره،یا کسایی که فقط مسلمون زاده ان و اصلا حتی دوست ندارن نماز بخونن یا اصلا دوست ندارن به این دین پایبند باشن

اینا رو باید بُکُشیم بریزیم بیرون از ایران؟ فقط خودمون بمونیم واسه هم کف و دست و سوت بزنیم آره؟!

جمع کنید ترو قرآن... واقعا ناراحت شدم ازینکه این مدل طرز فکر رو دیدم.

rahino

کاربر ممتاز
عایشه می گوید: دختر عبدالله بن طفیل که برادر مادری من بود در حالی که زینت کرده بود به خانه ام آمد. در همان هنگام پیامبر(صلی الله علیه وآله)نیز وارد شد و هنگامی که او را دید از او روی برگرداند. عایشه گفت یا رسول الله این دختر، بردار زاده من و خردسال است! پس پیامبر فرمود: هنگامی که زن به دوران عادت ماهانه رسید بر او جایز نیست که جز روی خود موضع دیگری را نمایان کند.( جامع البیان، ج 9)

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله سوره نور،آیه 31
وَ قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ وَ یَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَ لا یُبْدینَ زینَتَهُنَّ إِلاَّ ما ظَهَرَ مِنْها وَ لْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلى‏ جُیُوبِهِنَّ وَ لا یُبْدینَ زینَتَهُنَّ إِلاَّ لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبائِهِنَّ أَوْ آباءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنائِهِنَّ أَوْ أَبْناءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوانِهِنَّ أَوْ بَنی‏ إِخْوانِهِنَّ أَوْ بَنی‏ أَخَواتِهِنَّ أَوْ نِسائِهِنَّ أَوْ ما مَلَكَتْ أَیْمانُهُنَّ أَوِ التَّابِعینَ غَیْرِ أُولِی الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذینَ لَمْ یَظْهَرُوا عَلى‏ عَوْراتِ النِّساءِ وَ لا یَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِیُعْلَمَ ما یُخْفینَ مِنْ زینَتِهِنَّ وَ تُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمیعاً أَیُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ؛

سلام علیکم
ممنون از شما که استناد به قران میکنید که همواره چراغ راه هدایت تمامی انسان ها هست نه صرفا مسلمانان چون خود خداوند فرمودند امروز دین کامل شد (با ولایت امیرالمومنان امام علی (علیه السلام)و دین اسلام را برگزیدند برای بشریت
اما همین قران کریم دارای آیاتی پرمغز هست که یک تفسیر ظاهری آیات هست که از عهده ی من و شما هم که مسلط به زبان عربی نیستیم همین هم برنمی آید چه برسد به معنای باطنی قران که لا یمسه الا المطهرین
در نتیجه باید به یک متخصص قران رجوع کنیم و ببینیم تفسیر و باطن این آیات چه نکته ای در بر دارد
لذا در تفسیر آیه ی مبارک 31 سوره ی نور مفسربزگ و مطهر مرحوم علامه طباطبایی (ره) چنین نقل میکنند:

كلمه (غض ) به معناى روى هم نهادن پلك هاى چشم است، و كلمه (ابصار) جمع بصر است كه همان عضو بيننده باشد و از اينجا معلوم مى شود كه كلمه (من ) در جمله (من ابصارهم ) براى ابتداى غايت است، و يا براى بيان جنس، و يا تبعيض باشد كه هر يك را مفسرى گفته، و معنايش اين است كه مؤمنين چشم پوشى را از خود چشم شروع كنند.
دستور غضّ بصر و حفظ عورات
پس در جمله (قل للمؤمنين يغضوا من ابصارهم ) از آنجايى كه كلمه (يغضوا) مترتب بر (قل - بگو) مى باشد نظير ترتبى كه جواب شرط بر شرط دارد قهرا دلالت مى كند بر اينكه قول در اينجا به معناى امر است، و معناى جمله اين است كه به مؤمنين امر كن كه چشم خود را بپوشند، و تقدير آن اين است كه : ايشان را امر به غض و چشم پوشى كن كه اگر امر بكنى چشم خود را مى پوشند، و اين آيه به جاى اينكه نهى از چشم چرانى كند، امر به پوشيدن چشم كرده و فرقى ندارد، آن امر اين نهى را هم افاده مى كند و چون مطلق است نگاه به زن اجنبى را بر مردان، و نگاه به مرد اجنبى را بر زنان تحريم فرموده.
و جمله (و يحفظوا فروجهم ) نيز به معناى اين است كه به ايشان امر كن تا فرج خود را حفظ كنند و كلمه (فرجه ) و (فرج ) به معناى شكاف در ميان دو چيز است كه با آن از عورت كنايه آورده اند، و در قرآن كريم هم كه سرشار از اخلاق و ادب است هميشه اين كنايه را استعمال كرده، به طورى كه راغب گفته در عرف هم به خاطر كثرت استعمال مانند نص و اسم صريح براى عورت شده است.
و مقابله اى كه ميان جمله (يغضوا من ابصارهم ) با جمله (يحفظوا فروجهم ) افتاده،اين معنا را مى رساند كه مراد از (حفظ فروج ) پوشاندن آن از نظر نامحرمان است، نه حفظ آن از زنا و لواط كه بعضى پنداشته اند، در روايت هم از امام صادق (عليه السلام) رسيده كه فرمود: تمامى آياتى كه در قرآن درباره حفظ فروج هست به معناى حفظ از زنا است، به غير اين آيه كه منظور در آن حفظ از نظر است.
و بنابراين ممكن است جمله اولى از اين دو جمله را با جمله دومى تقييد كرده، و گفت مدلول آيه تنها نهى از نظر كردن به عورت، و امر به پوشاندن آن است.
آنگاه به مصلحت اين حكم اشاره نموده، و با بيان آن مردم را تحريك مى كند كه مراقب اين حكم باشند و آن اشاره اين است كه مى فرمايد: (اين بهتر شما را پاك مى كند، علاوه بر اين خدا به آنچه مى كنيد با خبر است ).
و قل للمؤمنات يغضضن ...
كلام در جمله (و قل للمؤمنات...) همان است كه در جمله (قل للمؤمنين...) گذشت. پس براى زنان هم جايز نيست نظر كردن به چيزى كه براى مردان جايز نيست، و بر ايشان هم واجب است كه عورت خود را از اجنبى - چه مرد و چه زن - بپوشانند.
امر به حجاب دارى و آشكار نساختن مواضع زينت و...
و اما اينكه فرمود: (و لا يبدين زينتهنّالا ما ظهر منها) كلمه (ابداء) به معناى اظهار است و مراد از (زينت زنان )، مواضع زينت است، زيرا اظهار خود زينت از قبيل گوشواره و دست بند حرام نيست، پس مراد از اظهار زينت، اظهار محل آنها است.
خداى تعالى از اين حكم آنچه را كه ظاهر است استثناء كرده. و در روايت آمده كه مقصود از آنچه ظاهر است صورت و دو كف دست و قدمها مى باشد، كه بحثش به زودى خواهد آمد. ان شاء الله.
(و ليضربن بخمرهنّعلى جيوبهنّ)- كلمه (خمر) به دو ضمه - جمع (خمار) است، و خمار آن جامه اى است كه زن سر خود را با آن مى پيچد، و زايد آن را به سينه اش آويزان مى كند. و كلمه (جيوب) جمع جيب - به فتح جيم و سكون ياء است كه معنايش معروف است، و مراد از جيوب، سينه ها است، و معنايش اين است كه به زنان دستور بده تا اطراف مقنعه ها را به سينه هاى خود انداخته، آن را بپوشانند.
(و لا يبدين زينتهنّالا لبعولتهن... او بنى اخواتهنّ)- كلمه (بعولة ) به معناى شوهران است. و طوايف هفتگانه اى كه قرآن از آنها نام برده محرم هاى نسبى و سببى هستند. و اجداد شوهران حكمشان حكم پدران ايشان، و نوههاى شوهران حكمشان حكم فرزندان ايشان است. و اينكه فرمود: (نسائهنّ) و زنان را اضافه كرد به ضمير زنان، براى اشاره به اين معنا بوده كه مراد از (نساء)زنان مؤمنين است كه جايز نيست خود را در برابر زنان غير مؤمن برهنه كنند، از روايات وارده از ائمه اهل بيت (عليهم السلام) هم همين معنا استفاده مى شود.
اطلاق جمله (او ما ملكت ايمانهنّ) هم شامل غلامان مى شود و هم كنيزان، و از روايات نيز اين اطلاق استفاده مى شود، همچنان كه به زودى خواهد آمد، و اين جمله يكى از مواردى است كه كلمه ما در صاحبان عقل استعمال شده، و در معناى من - كسى كه به كار رفته است.
(او التابعين غير اولى الاربة من الرجال ) - كلمه (اربه ) به معناى حاجت است، و منظور از اين حاجت شهوتى است كه مردان را محتاج به ازدواج مى كند، و كلمه (من الرجال ) بيان تابعين است. و مراد از اين رجال تابعين افراد سفيه و ابلهى هستند كه تحت قيمومت ديگران هستند و شهوت مردانگى ندارند.
(او الطفل الّذين لم يظهروا على عورات النساء) - الف و لام در (الطفل ) براى استفراق است و كليت را مى رساند، يعنى جماعت اطفالى كه بر عورتهاى زنان غلبه نيافته اند يعنى آنچه از امور زنان كه مردان از تصريح به آن شرم دارند، اطفال زشتى آن را درك نمى كنند، و اين به طورى كه ديگران هم گفته اند كنايه از حد بلوغ است.
(و لا يضربن بارجلهنّ ليعلم ما يخفين من زينتهنّ)- پاهاى خود را محكم به زمين نزنند تا صداى زيور آلاتشان از قبيل خلخال و گوش واره و دستبند به صدا در نيايد.
(و توبوا الى اللّه جميعا ايها المؤمنون لعلكم تفلحون ) - مراد از (توبه ) به طورى كه از سياق بر مى آيد بازگشت به سوى خداى تعالى است، به امتثال اوامر او، و انتهاء از نواهيش و خلاصه پيروى از راه و صراطش.

در این تفسیر که معتقدم که شما که قران را قبول دارید مفسر را هم قبول دارید اشاره شده به قرص صورت و کفین و قدم ها که آنها هم میبایست بدون زینت باشند اینست حجاب برای یک زن از لفظ خود قران کریم

rahino

کاربر ممتاز
برادر من ما در یک جامعه ی اسلامی زندگی میکنیم و هر جامعه ای برای اینکه به هرج و مرج کشیده نشود باید مقرراتش رعایت شود
کسانی که در این جامعه حضور دارند ملزم به رعایت این قوانین هستند .
مثالی که همه میدانیم که سرنشینان یک کشتی و کسی که میگفت دوست دارم جلوی خودم را سوراخ کنم به دیگران ربطی ندارد و لی این سوراخ داخل کشتی روی سرنوشت همه ی سرنشینان تاثیر دارد
جامعه هم همینطور هست شما استناد به قران میکنید که همین قران خودش جوابتان را داده

ما نمیتوانیم به خاطر اینکه دلمان اینگونه میخواهد یا اینکه بگوییم به ظاهر اسلام آوده ایم هر طور دلمان میخواهد در جامعه زندگی کنیم کسی هم متعرض سلایق ما نشود
این جامعه اسمش جمهوری اسلامی ایران هست و ما ملزم به رعایت قوانین هستیم
در غرب همچنین قوانینی برای حجاب دارند اینقدر ها هم بیقید نیستند و مردم آنجا چون در آن جامعه زندگی میکنند باید رعایت کنند چون هر حکومتی اهدافی دارد و باید برای رسیدن به آن قوانینی را طرح کند

جدای از قانون مگر ما انسان نیستیم برادر من آرایش من خانوم چه عمدا چه سهوا چه بخواهم چه نخواهم روی جامعه و آرامش جامعه تاثیر دارد
زدن واکسن که اجبار نیست چرا من مادر سر موقع مراجعه میکنم و واکسن فرزندم را میزنم میدانم درد دارد و کسی هم دنبالم نفرستاده اند که بیا این کار را برای بچه ات انجام بده اما بنا به مصلحت فرزندم این کار را میکنم شاید پسرم از من متنفر شود اما من صلاح او را اینگونه میبینم و در حقیقت به نفع خودش میباشد
قوانین و احکام الهی هم اینگونه اند شاید خوی حیوانی ما درد بگیرد اما همگی برای خوشبختی خود ماست چون ما انسان هستیم نه حیوان

sfk123

اخراجی موقت
برادر من ما در یک جامعه ی اسلامی زندگی میکنیم و هر جامعه ای برای اینکه به هرج و مرج کشیده نشود باید مقرراتش رعایت شود
کسانی که در این جامعه حضور دارند ملزم به رعایت این قوانین هستند .
مثالی که همه میدانیم که سرنشینان یک کشتی و کسی که میگفت دوست دارم جلوی خودم را سوراخ کنم به دیگران ربطی ندارد و لی این سوراخ داخل کشتی روی سرنوشت همه ی سرنشینان تاثیر دارد
جامعه هم همینطور هست شما استناد به قران میکنید که همین قران خودش جوابتان را داده

ما نمیتوانیم به خاطر اینکه دلمان اینگونه میخواهد یا اینکه بگوییم به ظاهر اسلام آوده ایم هر طور دلمان میخواهد در جامعه زندگی کنیم کسی هم متعرض سلایق ما نشود
این جامعه اسمش جمهوری اسلامی ایران هست و ما ملزم به رعایت قوانین هستیم
در غرب همچنین قوانینی برای حجاب دارند اینقدر ها هم بیقید نیستند و مردم آنجا چون در آن جامعه زندگی میکنند باید رعایت کنند چون هر حکومتی اهدافی دارد و باید برای رسیدن به آن قوانینی را طرح کند

جدای از قانون مگر ما انسان نیستیم برادر من آرایش من خانوم چه عمدا چه سهوا چه بخواهم چه نخواهم روی جامعه و آرامش جامعه تاثیر دارد
زدن واکسن که اجبار نیست چرا من مادر سر موقع مراجعه میکنم و واکسن فرزندم را میزنم میدانم درد دارد و کسی هم دنبالم نفرستاده اند که بیا این کار را برای بچه ات انجام بده اما بنا به مصلحت فرزندم این کار را میکنم شاید پسرم از من متنفر شود اما من صلاح او را اینگونه میبینم و در حقیقت به نفع خودش میباشد
قوانین و احکام الهی هم اینگونه اند شاید خوی حیوانی ما درد بگیرد اما همگی برای خوشبختی خود ماست چون ما انسان هستیم نه حیوان

لطفا جواب پست #77(روی عدد کلیک کنید) رو بدید، با حرف های پست موافقید؟

دوستان بزارن تکلیف قانون در برخورد با بد حجاب در همین کشور مشخص شه بعد برن سمت جهان، کجا رو با کجا مقایسه می کنید؟
مثال:
بلاد کفر

نخست وزیر کره جنوبی به دنبال مرگ 300 نفر در غرق شدن کشتی(کلیک کنید)

برای معذرت خواهی بلافاصله مسئولیت رو پذیرفت و استعفا داد

بعد پدر یکی از دانش آموزان یه چک حوالش کرد(پدر بعد از این اتفاق نه زندان رفت نه تهدید شد!!!)

جمهوری اسلامی ایران:

واکنش جالب حاجی‌بابائی بعد از تصادفات مداوم اتوبوس های دانش اموزی در اردوهای راهیان نور و آتش سوزی مدارس(کلیک کنید)

مدرسه شین آباد آتیش گرفت

واکنش به سوالی در خصوص درخواست استعفایش توسط برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دلیل حادثه آتش سوزی دبستان دخترانه

سید جمال الدین اسدآبادی(؟):«به غرب رفتم، اسلام را دیدم و مسلمان ندیدم، به شرق آمدم، مسلمان دیدم، اما اسلام ندیدم .»

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقاجان این تاپیک ها رو نیارین بالا .من اتفاقیه ها رو نگا موکونم .یه دفه یه چیزی از دهنم پرید باز فردا راهیی تیمارستان یا بیمارستان میشم

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا جواب پست #77(روی عدد کلیک کنید) رو بدید، با حرف های پست موافقید؟

دوستان بزارن تکلیف قانون در برخورد با بد حجاب در همین کشور مشخص شه بعد برن سمت جهان، کجا رو با کجا مقایسه می کنید؟
مثال:
بلاد کفر

نخست وزیر کره جنوبی به دنبال مرگ 300 نفر در غرق شدن کشتی(کلیک کنید)

برای معذرت خواهی بلافاصله مسئولیت رو پذیرفت و استعفا داد

بعد پدر یکی از دانش آموزان یه چک حوالش کرد(پدر بعد از این اتفاق نه زندان رفت نه تهدید شد!!!)

جمهوری اسلامی ایران:

واکنش جالب حاجی‌بابائی بعد از تصادفات مداوم اتوبوس های دانش اموزی در اردوهای راهیان نور و آتش سوزی مدارس(کلیک کنید)

مدرسه شین آباد آتیش گرفت

واکنش به سوالی در خصوص درخواست استعفایش توسط برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دلیل حادثه آتش سوزی دبستان دخترانه

سید جمال الدین اسدآبادی(؟):«به غرب رفتم، اسلام را دیدم و مسلمان ندیدم، به شرق آمدم، مسلمان دیدم، اما اسلام ندیدم .»
تاحدودی باشماموافقم این مملکت ادعای اسلامی بودن داره اماکوچکترین بویی ازاسلامیت نداره.وقتی نامه امام علی ع به مالک اشترومیخونیم تازه میفهمیم کجای کاریم.
کسی نمیتونه ادعاکنه حجاب بده یاسفارش قرآن نیست ولی خداوکیلی اگه بخواییم مشکلات این کشوراسلامی رواولویت بندی کنیم نمیدونم حجاب اولویت چندم قرارمیگیره!
حجاب خوبه وبه نظرم بایدم باشه ولی درکنارش خیلی چیزای دیگه ام بایدباشه که نیست!
اهداف بعثت پیامبراسلام چیزی غیرازاین بودکه ماالآن شاهدش هستیم.

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا پارسا من واسه شما احترام قائلم ،چون دفعه قبل خیلی خوب واسم توضیح دادید
=====
.......
سلام مجدد دوست عزیز...

.......

ولی توی همین ایران،اگر کسی بیحجاب یا بد حجاب باشه یعنی عقده ای هست؟شما با این حرف موافقید؟
والا من دیگه حرفی ندارم هی نگید با اروپا مقایسه میکنم.یکم عقل و منطق به خرج بدیم بخدا بد نیست واقعا

.......

نه دوست عزیز... بنظر من عقده ای نیست!! من فقط گفتم منظور اون پست اروپا نبود و قضاوتشون (به اون دلیلی که شما گفتین) مشکل نداشت....
اما باز در مورد مقایسه با اروپا من نمیتونم قبول کنم... به دلایل زیادی!! که ساده ترینش تفاوت پایه های فکری و فرهنگیه که توی شرق، غرب و خاور میانه کاملا متفاوته...
شما اگه یه نگاه به ژاپن بندازین میبینین با تموم پیشرفت ها و موفقیت هاشون زندگی مردم بر پایه تفکر شرقیه و نه غربی و خاور میانه!!

............................

خداوند ما رو آزاد خلق کرد و اختیار بهمون داد که هر کاری بخوایم انجام بدیم اعم از قتل و غارت یا اصلاً شهادت و مسمرثمر بودن حتی.حالا در این بین در باب پوشش بعضی چیزا به طور کامل در جوامع مردود هست مثل قبل که گفتم: لخت شدن در اکثر جوامع
ولی بعضی چیزا فقط در یک جامعه از 200جامعه ی دنیا مردود هست!!

.........
خیر... خداوند انسان رو آزاد خلق نکرده... آزادی فقط در عقایده و نه رفتارها (اما شاکرا و اما کفورا)

و اما دوست عزیز، در زمانی نه چندان دور برهنگی کامل آزاد میشه... ازدواج مردها آزاد میشه (همینطوری که الآن در مورد عدم آزادی هم جنس بازها به ایران هشدار میدن!!)

اون موقع دیگه این حرفها (محدودیت توی 1 کشور از 200 کشور!!) جوابگو نیست....
..........

والا زیاده روی ما در اجباری کردن پوشش ها و دخالت در امور زندگی مردم و افکار و عقاید مردم و اجبار کردن دین اسلام بر مردم،یکی از ویژگی های بارز این مرز و بوم هست :)

در کجای قرآن اجباری بر حجاب هست؟ قرآن حجاب رو حتی برای زنان مومن هم اجباری نکرده :
=======================================================
حالا حساب کنید من که خودم مذهبی هستم و اکثر فامیلا و خانواده ی خودم چادری یا با حجاب کامل هستن،دارم اینجوری صحبت میکنم
ببینید توی دل جوونایی که این عقاید رو ندارن چه خبره
ببینید توی دل کساییکه اصلا مسلمون نیستن و در ایران زندگی میکنن چه خبره،یا کسایی که فقط مسلمون زاده ان و اصلا حتی دوست ندارن نماز بخونن یا اصلا دوست ندارن به این دین پایبند باشن

اینا رو باید بُکُشیم بریزیم بیرون از ایران؟ فقط خودمون بمونیم واسه هم کف و دست و سوت بزنیم آره؟!

جمع کنید ترو قرآن... واقعا ناراحت شدم ازینکه این مدل طرز فکر رو دیدم.

..................

کاملا از نوع برخوردتون مشخصه حجاب توی خونواده تون چه شکلیه... و اگه میگفتین چادری نیستن من تعجب میکردم!!!

اما نظر من (هر چند دوست ندارم حرف سیاسی بزنم!!):

«اگر اجباری کردن حجاب اشتباه بود برداشتن اجبار اشتباه بزرگتریه.............»

بالا