اگر فرض کنیم بی حجابی خوبه. دلیل بیارید چرا خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟

rahino

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
لطفا جواب پست #77(روی عدد کلیک کنید) رو بدید، با حرف های پست موافقید؟

دوستان بزارن تکلیف قانون در برخورد با بد حجاب در همین کشور مشخص شه بعد برن سمت جهان، کجا رو با کجا مقایسه می کنید؟

سلام
من با این پست شما موافقم که امر به معروف و نهی از منکر یا خوب اجرا نمیشود یا اگر هم که اجرا میشود دیگران که مسئول هستند حمایت نمیکنند
مثل کاری که شهید علی خلیلی انجام داد و نه تنها مورد حمایت بلکه مورد بی مهری هم قرار گرفت
متاسفانه جمهوری اسلامی ایران بدخواه زیاد دارد چه خارجی و چه داخلی
و به قول شاعر من از بیگانگان هرگز ننالم که هر چه کرد با من آشنا کرد
یعنی شما میخواین بحث تاپیک بره به سمت اینکه چگونه امر به معروف و نهی از منکر کنیم من به شخصه خوشحال میشم که راهکارهایی جدید از دوستان بیاموزم
در ضمن بابت احترام به خواسته ی اینجانب بابت بحث نکردن در تاپیک حجاب فاطمی از شما بزرگوار سپاسگذارم
یا علی

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من این تاپیک نتیجه نداره چون حتی کسی که بی حجابه خوب میدونه بی حجابی بده و هیچ دلیل عقلانیم نداره براش.
تنها دلیلی که میشه براش بیان کرد همون آزادی و راحتی و زیباییه (البته بستگی داره زیبایی و چی ببینن) که عقلانی نیست.

من تجربه بی حجابی رو داشتم/.
همه بی حجابی ها به معنی آزادی نیست گاهی به معنی بی توجهیه ...
اما در کل باهات موافقم که بحث راجع بهش نتیجه نداره،چون هرکسی اونکاری رو انجام میده که از نظر خودش درسته چه بسا با نظر سایرین حتی نزدیکانش موافق نباشه/.
اما بقول ابن یمین:
آنکس که بداند و بداند که بداند،اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
آنکس که بداند و نداند که بداند،بیدارش نما که بیش ازین خفته نماند
آنکس که نداند و بداند که نداند،لنگان خرک خویش به مقصد برساند
آنکس که نداند و نداند که نداند و نخواهد که بداند ،در جهل مرکب ابدالدهر بماند

rahino

کاربر ممتاز

:gol:سلام دوستان برای مشاهده ی بزرگتر عکس روی منوی بالای عکس کلیک کنید:gol:

rahino

کاربر ممتاز
فرانسه را به اصطلاح مهد آزادی می دانند،اما در این کشور آزاد،بسیاری از دختران مسلمان به خاطر حفظ حجاب از مدارس اخراج شده اند!

نامه ای از فرانسه

از جمله دخترانی که از مدرسه برای رعایت حجاب
، خود و خواهر 15 ساله اش اخراج شده اند راضیه نادران-که ده سال بیشتر ندارد می باشد.
وی در نامه ای چنین می نویسد:روزها می گذشت و من به مدرسه می رفتم و هر روز مدیر برای پدرم نامه می فرستاد و از او درخواست می کرد اجازه دهد تا من بی حجاب به مدرسه بروم.فکر می کرد که من حجابم را به اجبار پدرم، رعایت می کنم!در آخرین نامه ای که در 7نوامبر(16 آبان)نوشت گفت:اگر راضیه روسریش را در نیاورد دیگر حق مدرسه آمدن ندارد!این نامه را صبح به من داده بود و بعد از ظهر وقتی برای آوردن کتاب ها و دفترهایم به مدرسه رفتم دیدم مثل فرمانده پادگان با تنی چند از معلمان جلوی در ایستاده بود و به خیال اینکه من می خواهم به کلاس بروم با عصبانیت و خشونت گفت:نه،نه راضیه!(Non non redieh!)من در آن موقع ناراحت شدم،بغض گلویم را فشار می داد ولی با این حال به او گفتم: من برای برداشتن کیفم آمده ام!من از آن روز دیگر به مدرسه نمی روم در خانه درس های ایرانیم را ادامه می دهم، امام این برخورد بد و بی ادبانه مدیر را هرگز فراموش نمی کنم.من تا به حال چند مصاحبه داشته ام در جواب خبرنگار شبکه 3 تلویزیون فرانسه که پرسید آیا به حجابم ادامه می دهم یا نه؟گفتم: حجاب در اسلام از 9 سالگی برای ما دختران واجب است.
من از 9 سالگی چادر به سر کردم و تا آخر عمر هم به سر خواهم کرد.

من بازی کردن با بچه ها و مدرسه رفتن را دوست دارم ولی دینم و حجابم را از همه چیز بیشتر دوست دارم.و حاضرم در خانه تنها باشم ولی خدا از من راضی باشد.و به دخترهای مسلمان می گویم که از این سر و صداهای فرانسوی ها و سیاست های ضد اسلامی شان نترسند.و به مبارزه خود ادامه دهند که حتما پیروزی از آن ماست.(راضیه نادران10ساله از کلرمون فرانسه)

sfk123

اخراجی موقت
سلام
(1)من با این پست شما موافقم که امر به معروف و نهی از منکر یا خوب اجرا نمیشود یا(2) اگر هم که اجرا میشود دیگران که مسئول هستند حمایت نمیکنند
مثل کاری که شهید علی خلیلی انجام داد و نه تنها مورد حمایت بلکه مورد بی مهری هم قرار گرفت
(3)متاسفانه جمهوری اسلامی ایران بدخواه زیاد دارد چه خارجی و چه داخلی
و به قول شاعر من از بیگانگان هرگز ننالم که هر چه کرد با من آشنا کرد
(4)یعنی شما میخواین بحث تاپیک بره به سمت اینکه چگونه امر به معروف و نهی از منکر کنیم من به شخصه خوشحال میشم که راهکارهایی جدید از دوستان بیاموزم
(5)در ضمن بابت احترام به خواسته ی اینجانب بابت بحث نکردن در تاپیک حجاب فاطمی از شما بزرگوار سپاسگذارم
یا علی

(1) :)

(2)اختلاف در همینه که امر به معروف اصلا به شکل قانونی انجام نمیشه، اینم که میگید حمایت نمیشه دیگه باید چکار کنن!!! شما چند مورد آمر مصدوم دیدید که شدن پیراهن عثمان برای پنهان کردن بی قانونی خودشان. مراحل این بی قانونی:

الف-شروع فعالیت موتوری های حزب ا... و خط و نشان کشیدن(کلیک کنید)

ب- پس از اعتراضات وسیع مردمی دولت موضع گرفت:
قائم مقام وزیرکشور با تاکید براینکه هر فعالیتی از سوی آمران به معروف موتورسوار خلاف قانون است، گفت: هیچ گونه مجوزی برای فعالیت موتور سواران آمربه معروف صادر نشده است(کلیک کنید).

ج- بعد از اینکه غیر قانونی بودن کار آمران!!! مشخص شد برادران تصمیم گرفتند قانون را تصویب کنند و کردند

دولت:این قانون موجب هرج و مرج می‌شود/ با اجرای این طرح از فردا دعوای وسیعی در اداره‌ها رخ می‌دهد(کلیک کنید)

جالب اینجاست که همزمان با تذکر شدید امامان جمعه ناگهان فاز اسید پاشی شروع شد (کلیک کنید)
سید یوسف طباطبایی‌نژاد -امام جمعه اصفهان- در خطبه‌های نماز جمعه قبل از اسید پاشی اعلام نموده بود:
مسئلهٔ حجاب دیگر از حد تذکر گذشته است و، برای مقابله با بدحجابی، باید چوب تر را بالا برد[SUP][۳۰][/SUP] و از نیروی قهریه استفاده کرد.[SUP][۳۱][/SUP]
محمدتقی رهبر -امام جمعه دیگر (موقت) اصفهان- پس از حادثه اسیدپاشی گفت که نگفته تذکر باید از حالت لسانی فراتر برود.

آمار مظنونین پرونده اسیدپاشی اصفهان به زیر 100 نفر رسیده‌ است/ تحقیق از 191 هزار نفر

جالب اینجاست که خانواده قربانیان توانستند مشخصاتی از اسید پاشان بیابند(توسط دوربین مداربسته مغازه ها !!!) ولی نهادهای مربوطه هنوز دارن ...

(3) متاسفانه این تئوری توطئه دیگه جواب نمی ده

(4) شرایط کاملا مشخصه، در پست خودتون هم از رهبری نوشتین که ضرب و جرح رو دست ندونستن.

آملی لاریجانی با اشاره به اختلاف نظر فقها درباره اینکه آیا ضرب و جرح در امر به معروف و نهی از منکر جایز است یا خیر گفت: درباره جرح،‌ اختلاف نظر وجود دارد ولی برخی از فقها اشکالی در ضرب نمی بینند، اما عرض من این است که در مقام تقنین اشکال ندارد که قانون مضیق تر باشد و حتی ضرب را هم اجازه ندهیم که اتفاقا من دیدم در طرح مرتبط با امر به معروف در مجلس به این مسئله توجه شده است و غیر از تذکر لسانی را اجازه نداده‌اند. (لینک)

یعنی با زبان بی زبانی می توانیم ضرب کنیم حالا جرح اختلاف است ولی بهتره نباشه و فقط تذکر لسانی بدیم!!! به شخصه از این سخنان دو پهلو خاطره خوشی ندارم چون میدونم بعدا میزنن زیر همون قسمت اول حرفشون و تکذیب می کنن.

حالا یه سرچ بکنید ببینید که گشت ارشاد نیروی انتظامی(تعلیم دیده) چکار میکنه، تصور کنید که موتوری ها(یه گروه که جوان تحریک شده ناآگاه به قانون) چه می کنند(نمونه امر به معروف این گروهها رو تو جهرم دیدید دیگه چی بگم)

(5) خواهش میکنم:gol:

آخرین ویرایش:

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
بس کنید توروخدا همه مشکلات جامعه ما حل شد فقط مونده بی حجابی !

خداییش دولت خوب تونسته با این مسایل سر ملتو گرم کنه که حواسشون به چیزای دیگه نباشه !

rahino

کاربر ممتاز
دوست من اون پیراهنای عثمان که شما قلمداد کردین و توهین هست به انسانیت همان هایی هستند که نگذاشتند ناموس مردم به تاراج برود کاری که اسلام از یک انسان توقع دارد

دربارهی اون مطالبی که گذاشتین با یک کلیک ببینیم همونجا جوابها داده شده که جمهوری اسلامی که در راس آن امام خامنه ای هستند از برخورد تند و زننده اجتناب میکند که من در پست قبلی با بیاناتی که از امام خامنه ای قرار دادم به خوبی این روش روشن شده و جای حرف ندارد

قضیه ی اسید پاشی هم که اگر درجریان اخبار باشید که میدانم هستید تا حدود زیادی روشن شده

همانطور که گفتم این نظام دشمنان زیادی دارد حالا که مثلا مسئولان به وظایفشان عمل نمیکنند من و شما و دیگران که به ظاهر چیزهایی میدانیم باید سکوت کنیم و هی بگیم چرا اینا کاری نمیکنند
بیاییم از خانواده هایمان شروع کنیم البته قبلش خودسازی کرده باشیم تا حرفمان موثر باشد

حالا امر به معوف و نهی از منکر را فقط در حجاب خلاصه نباید بکنیم اگر یک نفر کم فروشی کرد فورا بهش بگیم آقا داری خلاف میکنی اگه مایه بذاریم هممون اصلاح میشیم

یا علی

آخرین ویرایش:

sfk123

اخراجی موقت
بس کنید توروخدا همه مشکلات جامعه ما حل شد فقط مونده بی حجابی !

خداییش دولت خوب تونسته با این مسایل سر ملتو گرم کنه که حواسشون به چیزای دیگه نباشه !

با این چیزا مردم رو میزارن سرکار درسته.

تاحالا فکر کردی چرا مردم با این چیزا فکرشون منحرف میشه؟ ساده است چون هیچ وقت این مسائل درست برای مردم تعریف نمیشه!!! دین شده ابزار کام جویی عزیزان و چماقی بر سر مخالفان.

قانون و اسلام درست تعریف نمیشه تا مردم ندونن حقوق قانونی اونها چیه، حرف اسلام چیه؟ تا جلوی زیاده روی اونها رو نگیرن. تا بتونن بزنن توی سرشون.
اسلام واقعی و قانونه که به مردم پشت گرمی میده که دنبال حقشون باشن، برای این هدف باهم متحد شن.

اونوقته که جامعه خودش، خودش رو اصلاح می کنه(چون دروغ ها رو میشه). شروع راه اصلاح، اطلاع رسانی و آگاه کردنه.

برای مثال شما برید به آدرس امضا من، مطلب در مورد اینه که خدمات دهنگان ISP با سوء استفاده از ناآگاهی مشتریان داره بی قانونی میکنه.

جالبه خیلی ها تفاوت بیت و بایت رو نمیدونن، نمیدونن ضریب اشتراک چیه، نمیدونن که قرارداد با فونت بسیار ریز چه مفادی داره، خوب میرن سرویس یگیرن. فروشنده هم شروع میکنه به تعریف و تمجید که سرویس 2 مگ ما با سرعت 2 مگ دانلود میکنه، دانلود رایگان شبانه داره و...

وقتی که سرویس رو خریدن میبینن سرعت دانلود 512 کیلو بایت بیشتر نیست!!! بعد 2 ماه بعد وقتی ضریب اشتراک و محدودیت دانلود شبانه و ... اومد سراغشون زنگ میزن تازه می فهمن که چی شده!!!

حالا کار نداریم برخی شرکت ها اومدن دانلود شبانه رو برداشتن. حجم ترافیک هم سریع تموم میشه و ...

اپراتورها هم که دیگه شدن نور علی نور، سوزاندن سیمکارت های فروخته شده و فروختن دوباره اونها، راه اندازی اینترنت 15G با سرعت 200-300 کیلوبایت، افزایش غیر قانونی قیمت بسته ها، شارژ دزدی و ...

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
بی حجابی نمیتونه خوب باشه اما هر فردی این اختبارو داره که خودش برای پوشش خودش تصمیم بگیره اجبار اصلأ اثرات بدی تو جامعه داره
بالاغیراتاروسری سرشون نکنن ولی این لباسای زننده شونم تنشون نکنن.این الآن دقیقاازاون کارای خنده داره.موهاشونو میپوشونن که مثلاتحریک کننده نباشه جاش میان...!
مویک صدم لباسهای چسب تحریک نمیکنه.عقل ماکجارفته؟

sfk123

اخراجی موقت
(1)دوست من اون پیراهنای عثمان که شما قلمداد کردین و توهین هست به انسانیت همان هایی هستند که نگذاشتند ناموس مردم به تاراج برود کاری که اسلام از یک انسان توقع دارد

(2)دربارهی اون مطالبی که گذاشتین با یک کلیک ببینیم همونجا جوابها داده شده که جمهوری اسلامی که در راس آن امام خامنه ای هستند از برخورد تند و زننده اجتناب میکند که من در پست قبلی با بیاناتی که از امام خامنه ای قرار دادم به خوبی این روش روشن شده و جای حرف ندارد

(3)قضیه ی اسید پاشی هم که اگر درجریان اخبار باشید که میدانم هستید تا حدود زیادی روشن شده

(4)همانطور که گفتم این نظام دشمنان زیادی دارد حالا که مثلا مسئولان به وظایفشان عمل نمیکنند من و شما و دیگران که به ظاهر چیزهایی میدانیم باید سکوت کنیم و هی بگیم چرا اینا کاری نمیکنند

(5)بیاییم از خانواده هایمان شروع کنیم البته قبلش خودسازی کرده باشیم تا حرفمان موثر باشد

(6)حالا امر به معوف و نهی از منکر را فقط در حجاب خلاصه نباید بکنیم اگر یک نفر کم فروشی کرد فورا بهش بگیم آقا داری خلاف میکنی اگه مایه بذاریم هممون اصلاح میشیم

یا علی

(1) من کار افراد آمری که واقعا آمر بودن رو بد نمیدونم(اگه شرایط رو رعایت کنن)، اگر کوتاهی در حقشون شده مسئولین بیان جواب بدن

حرف من هم اینه که امر به معروف شرایطی دارد، وباید آموزش داده شود که آمر عادی در حد لسانی آنهم با این شرایط می تواند عمل کند:

امر به معروف و نهی از منکر با وجود برخی شرایط واجب می‌باشد و در صورت نبود آن شرایط تکلیف ساقط می‌شود و آن‌ها عبارتند از:

# کسی که امر یا نهی می‌کند، بداند آنچه را که دیگری انجام می‌دهد حرام است و آنچه را ترک کرده، واجب است، پس هرکس نمی‌داند این عمل که او انجام می‌دهد جلوگیری واجب نیست.
# آنکه در امر به معروف یا نهی از منکر مفسده ای وجود نداشته باشد یا ضرری متوجه کسی نشود ، مثلاً باعث نشود که آبروی شخص مسلمان ریخته شود یا ضرر مالی یا جانی به کسی برسد .
# احتمال بدهد که امر به معروف یا نهی از منکر اثر کند . پس اگر یقین به عدم اثر آن دارد ، واجب نیست
# خود شخص آمر به معروف یا ناهی از منکر ،آن معروف را ترک نکرده یا فاعل به آن منکر نباشد . مصداق مثل معروف که رطب خورده منع رطب کی کند

اینم که میگم پیراهن عثمان کردن این افراد رو به خاطر اینه که کوچکترین اهمیتی به این افراد نمی دهند تا زمانی که برای مقاصدشون مفید باشن. این افراد چند دقیقه امر به معروف کردن که شاید طبق قانون حق اینکار رو هم نداشتن(شرایط رو گذاشتم مطالعه کنید).

وقتی که یک نفر در راه مملکت جنگیده و سلامتی خودش رو داده و مسئولین میان کاری به سر اون فرد میارن که میره خودکشی کنه بعد میان این جارو جنجال رو به خاطر این عزیز راه مندازن شما باید متوجه بشید که جریان چیه؟

خودکشی یک جانباز؛ امتناع رییس بنیاد شهید از پاسخگویی و بی خبری فراکسیون ایثارگران

جالبه فعلا رسانه های مستقل تهدید میشن که این جمله اخبار رو منعکس نکنند، تا دشمنان خوشحال نشوند!!

(2) بنده هم به سخنان رهبری از پست شما استناد کردم که فرمودند تذکر فقط لسانی باشد.

حالا میشه بفرمایید سخنان آملی لاریجانی، چرا تناقض دارد؟ رئیس قوه قضاییه را چه کسی منصوب می کند؟
ائمه جمعه را چه کسی منسوب می کند؟ سخنانشان در مورد حجاب واقعا تذکر لسانی است؟

(3)لینک های گذاشته شده به خوبی سیر اجرای امر به معروف رو نشان میدهد، یه سرچ بکنید سخنان ائمه جمعه قبل و بعد از اسید پاشی رو ببینید، واقعا شما رو به فکر فرو نمی بره که چرا همه حرفهاشون رو پس گرفتن و زدن به جاده تذکر لسانی؟ چرا یدفعه قانون حمایتی رو تصویب کردند؟ و ... .

اون جریان هم نیاز به سرچ داره نه اطلاع رسانی صدا وسیمایی که آمر چاقو بدست(پدرش کی بود!!!) را مجرم سابقه دار معرفی میکند؟

(4) نتیجه رعایت همین استدلال در سالیان گذشته، الان شده فساد پشت فساد که داره رو میشه!!! جایی که مردم زیر بار تحریم کمرشون داره میشکنه یه عده از خدابی خبر در هر تخلف چند هزار میزنن به جیب!! بانک داری اسلامی زده رو دست ربا!!! و ...

تا حالا چندتا از این مفسدین رو طبق قانون دادگاهی کردن؟ وقتی که جرم محرز میشه دادگاه باید علنی برگزار شه یا دادگاه تمام اخبار مربوط به مردم رو در اختیار بزاره نه اینکه سریع صورن مسئله رو پاک کنن تا ... .

مه آفرید امیر خسروی آخرین شاهکاری بود که رو شد، روند بررسی پرونده رو یه سرچ بکنید متوجه خواهید شد. یا همین بابک زنجانی

آمریکا دشمن نداره که اومده از داخل سیستم!!! شکنجه های سیا و ... رو علنی کرده!!! رسانه های داخلی آمریکا بعد از این ماجرا چه به سر بوش و ... آوردند؟ کسی از خبرنگاران به خاطر اطلاع رسانی زدانی شده؟ پرونده سازی علیه منتقدین انجام شد؟ و ...

امام علی می فرماید: اگر امر به معروف و نهی از منکر را فراموش کنید حاکمان ظالم بر شما مسلط می شوند.
همین سخن امام را سرچ کنید ببینید سایت های حکومتی به جای ذکر حدیث آمده اند انفعال در برابر حاکم را ترویج کرده اند؟بدون ذکر حدیث. دلیلش چیست؟

(5) شما خواهرت یا دخترت بد حجاب باشه کتکش میزندید؟ با چاقو زخمیش می کنید؟ براش پرونده درست می کنید؟ و ... .

نمونه بارز برخورد در خانواده آیت ا... طالقانی بود که صحبت های دخترش را گذاشتم.

(6)
پست های من تا کنون چیزی غیر از این بوده؟ رعایت قانون بصورت کامل و بدون تفسیر به نرخ روز.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
(1) من کار افراد آمری که واقعا آمر بودن رو بد نمیدونم(اگه شرایط رو رعایت کنن)، اگر کوتاهی در حقشون شده مسئولین بیان جواب بدن

حرف من هم اینه که امر به معروف شرایطی دارد، وباید آموزش داده شود که آمر عادی در حد لسانی آنهم با این شرایط می تواند عمل کند:

اینم که میگم پیراهن عثمان کردن این افراد رو به خاطر اینه که کوچکترین اهمیتی به این افراد نمی دهند تا زمانی که برای مقاصدشون مفید باشن. این افراد چند دقیقه امر به معروف کردن که شاید طبق قانون حق اینکار رو هم نداشتن(شرایط رو گذاشتم مطالعه کنید).

وقتی که یک نفر در راه مملکت جنگیده و سلامتی خودش رو داده و مسئولین میان کاری به سر اون فرد میارن که میره خودکشی کنه بعد میان این جارو جنجال رو به خاطر این عزیز راه مندازن شما باید متوجه بشید که جریان چیه؟

خودکشی یک جانباز؛ امتناع رییس بنیاد شهید از پاسخگویی و بی خبری فراکسیون ایثارگران

جالبه فعلا رسانه های مستقل تهدید میشن که این جمله اخبار رو منعکس نکنند، تا دشمنان خوشحال نشوند!!

(2) بنده هم به سخنان رهبری از پست شما استناد کردم که فرمودند تذکر فقط لسانی باشد.

حالا میشه بفرمایید سخنان آملی لاریجانی، چرا تناقض دارد؟ رئیس قوه قضاییه را چه کسی منصوب می کند؟
ائمه جمعه را چه کسی منسوب می کند؟ سخنانشان در مورد حجاب واقعا تذکر لسانی است؟

(3)لینک های گذاشته شده به خوبی سیر اجرای امر به معروف رو نشان میدهد، یه سرچ بکنید سخنان ائمه جمعه قبل و بعد از اسید پاشی رو ببینید، واقعا شما رو به فکر فرو نمی بره که چرا همه حرفهاشون رو پس گرفتن و زدن به جاده تذکر لسانی؟ چرا یدفعه قانون حمایتی رو تصویب کردند؟ و ... .

اون جریان هم نیاز به سرچ داره نه اطلاع رسانی صدا وسیمایی که آمر چاقو بدست(پدرش کی بود!!!) را مجرم سابقه دار معرفی میکند؟

(4) نتیجه رعایت همین استدلال در سالیان گذشته، الان شده فساد پشت فساد که داره رو میشه!!! جایی که مردم زیر بار تحریم کمرشون داره میشکنه یه عده از خدابی خبر در هر تخلف چند هزار میزنن به جیب!! بانک داری اسلامی زده رو دست ربا!!! و ...

تا حالا چندتا از این مفسدین رو طبق قانون دادگاهی کردن؟ وقتی که جرم محرز میشه دادگاه باید علنی برگزار شه یا دادگاه تمام اخبار مربوط به مردم رو در اختیار بزاره نه اینکه سریع صورن مسئله رو پاک کنن تا ... .

مه آفرید امیر خسروی آخرین شاهکاری بود که رو شد، روند بررسی پرونده رو یه سرچ بکنید متوجه خواهید شد. یا همین بابک زنجانی

آمریکا دشمن نداره که اومده از داخل سیستم!!! شکنجه های سیا و ... رو علنی کرده!!! رسانه های داخلی آمریکا بعد از این ماجرا چه به سر بوش و ... آوردند؟ کسی از خبرنگاران به خاطر اطلاع رسانی زدانی شده؟ پرونده سازی علیه منتقدین انجام شد؟ و ...

امام علی می فرماید: اگر امر به معروف و نهی از منکر را فراموش کنید حاکمان ظالم بر شما مسلط می شوند.
همین سخن امام را سرچ کنید ببینید سایت های حکومتی به جای ذکر حدیث آمده اند انفعال در برابر حاکم را ترویج کرده اند؟بدون ذکر حدیث. دلیلش چیست؟

(5) شما خواهرت یا دخترت بد حجاب باشه کتکش میزندید؟ با چاقو زخمیش می کنید؟ براش پرونده درست می کنید؟ و ... .

نمونه بارز برخورد در خانواده آیت ا... طالقانی بود که صحبت های دخترش را گذاشتم.

(6)
پست های من تا کنون چیزی غیر از این بوده؟ رعایت قانون بصورت کامل و بدون تفسیر به نرخ روز.

اظهارات جالبی مطرح شده ......پیراهن عثمان کردن!.......برخی یک مثال نقص میارن و چنتا حرف ناصحیح و ناقص بهش می بندن ......و بعد می فرمایند رسانه های مستقل تهدید شدن!........

بگذریم که هر کسی بره در لینک متوجه میشود همان لینک ایلنا است!........خبرگزاری ایلنا ظاهرا به تازگی مستقل شده!....اصلا هم به حزب خانه کارگر شاخه اصلاح طلبی متصل نیست ........

اما سانسور بزرگ این خبر رو همون موقع با هم می بینیم .......البته در این سانسور دادستان گلستان نقش کاملی داشتند!

[h=3]ایسنا - یک جانباز در گرگان خود را حلق‌آویز کرد/ آغاز تحقیقات [/h].
ظاهرا ایسنا هم خبرگزاری جهاد سازندگی زیر نظر دولت نیست!
[h=3]یک جانباز خود ش را حلق‌آویز کرد - شفاف[/h].
[h=3]یک جانباز در گرگان خود را حلق‌آویز کرد | خبرگزاری ایثارگران[/h].
[h=3]يک جانباز در گرگان خود را حلق آويز کرد - خراسان[/h].
[h=3]یک جانباز در گرگان خود را حلق‌آویز کرد - آفتاب[/h].
[h=3]یک جانباز در گرگان خود را حلق آویز کرد - جوان امروز[/h].
تمامی سایت های خود استان گلتان به این مسئله پرداختند که میتونم به گرگان نامه اشاره کنم
[h=2]پوریانی خود کشی یک جانباز در گرگان را تایید کرد[/h]
دادستان عمومی و انقلاب گرگان گفت: در این زمینه پرونده‌ای در شعبه پنج بازپرسی تشکیل شده است و ...........

ظاهرا برخی به قدرت استقلال اعتقادی ندارند ..........رئیس مجمع تشخیص و اعضای مجمع را چه کسی تعیین می کند؟!......

کار شورای سیاست گذاری ائمه جمعه چیست؟

تمامی این لینک ها هم از همین دست ماجرای جانباز عزیزی است که برخی دنبال سواستفاده از جانبازی او هستند ...........ماجرای تصیب طرح مجلس .....با اینکه بنده از مخالفین این طرح تا حد بسیاری بوده و هستم .......ولی هیچ ربطی ندارد ......چون هر کس بندهایش را بخواند متوجه میشود

صریح و واضح حرف بزنید .......به جای اتهام پراکنی و شبهه انگیزی........مثل تمامی این موارد خلاف واقع

مشکل بانک ها و همه این ها به دوران سازندگی برمی کرده........ما شاالله دزدی در دوران اصلاحات و رانت خواری های انجام شده به پای هیچ دولتی نمیرسه.....گرچه بزرگترین فساد اقتصادی از نظر ارزش واقعی زمان هاشمی رخ داد ........بقیه آقایونی که نام برده شد .......جناب خاوری سال 84 زیر نامه حمایت از کدام کاندیدا رو امضا کردن؟......بابک زنجانی از کیا جایزه گرفت؟......وکیل مه آفرید خسروی که اعدام شد .......به خاطر فساد اقتصادی وکیل خانوادگی چه کسی بود؟..........البته قطعا دولت سابق اشتباه کرد که از مهره های حزب اعتماد ملی استفاده کرد و کردش قائم مقام بانک مرکزی ............اینکه رسیدگی به پرونده های قضایی امری طولانی است گرچه قابل انتقاد است ........ولی ر دستاه قضا امری بدیهی است ...با این حال در قبال فساد سه هزار میلیاردی ......دادگاه برخی از این افراد تشکیل شد و حکم نیز داده شد

ضمن اینکه دلیلی مبنی بر علنی نشان دادن دادگاه ها وجود ندارد..........و در این مسائل قوه قضائیه دخالتی ندارد.......قوه قضائیه به استقلال قضات احترام میگذارد .......طوری که پرونده مهدی هاشمی بسیاری از نماینگدان خواستار علنی شدن این پرونده هستند و برخی از مسئولان قوه قضائیه ..........ولی نظر قاضی محترم این چنین نیست
[h=3]درخواست 7 نماینده مجلس برای برگزاری علنی دادگاه مهدی هاشمی[/h]و البته مردم سابقه دادگاه های کرباسچی در دولت اصلاحات را به خوبی بیاد دارند
بعد از شکست سنگین و افتضاحات تاریخی رئیس جمهور حاکم آمریکا و حزب مطبوعش کاملا این امر طبیعی بود ......افتضاح درباره کشتن چند سیاه پوست توسط پلیس سفید پوست آمریکایی و به دنبالش تظاهرات ضد نژادپرستی که به شدت سرکوب شد.......یه جوری بایستی شکست از جمهوری خواهان رو جبران میکردند ........و البته تمامی افراد مستقل میدانند آن گزارش چقدر سیاسی است چرا که به قضایای جریان اوبامای خبیث کوچکترین اشاره ای نشده

وضعیت کسی که به روسیه پناهنده شده مشخصه!.......اسناد ویکی لیکس

و البته سیاه پوستی که به ایران آمد .......و به محض برگشت بازداشت شد

سخن یک روحانی معلوم الحال رو در قبال امام علی می فرمائید و میگوئید .........رسانه های حکومتی!سانسور کرده اند؟

این آقای میبدی که شما ازش نقل میکنید برای بچه های انقلاب خیلی آشناست .......وقتی این اظهارات سخیف رو به کار برد همان موقع انصار حزب الله جوابش را داد ........البته بنده خودم یکی از منتقدین سرسخت دوستان در انصار حزب الله هستم ............ولی یک موی اونها به افراد وطن فروش ارزش دارد و باور دارم که دغدغه مند هستند و امیدوارم در مسیر ولایت عمل و رفتار کنند .....همانطور که عقب ماندن از ولایت فقیه بد است .......جلو افتادن هم خوب نیست

شما که ادعا دارید متن عربی و منبع آن رو با صفحه بیان کنید ........شاید ما اشتباه کنیم .......و اطلاعات کافی نداشته باشیم که لطفا منبع رو بگید تا برویم ببینیم اصل ماجرا و گفتار چیست!

چرا که چیزی که ما به نقل امام علی (ع) شنیده ایم........این است ........قال امير المؤمنين علي(ع): "لاتتركوا الامر باالمعروف و النهي عن المنكر فيول عليكم شراركم".‌ اميرالمؤمنين حضرت علي(ع) فرمودند: امر به معروف و نهي از منكر را رها نكنيد در غير اين صورت بدترين شما بر شما حاكم مي شوند.(نهج البلاغه ......نامه47) و اتفاقا در اکثر سایت های به قول ما انقلابی و حامی حکومت جمهوری اسلامی موجود است .......در خبرگزاری فارس

[h=3]امر به معروف و نهي از منكر، مراتب و شيوه هاي آن - فارس[/h].
سایت شهید آوینی
[h=3]حدیث امر به معروف و نهی از منکر - سایت جامع فرهنگی مذهبی[/h].
[h=3]امر به معروف و نهي از منكر، مراتب و شيوه هاي آن[/h]سایت سازمان تبلیغات اسلامی
[h=3]شیوه امربه معروف ونهی ازمنکر - پایگاه اطلاع رسانی لبیک[/h]

و حتی در خود سایت رهبری موارد بسیاری از این دست فمایش های امام علی (ع) با ذکر منبع و متن عربی موجود است

http://farsi.khamenei.ir/others-article?id=19246

.
سایر موارد هم از این دست است که نیاز باشد ورود میکنم

sfk123

اخراجی موقت
اظهارات جالبی مطرح شده ......پیراهن عثمان کردن!.......برخی یک مثال نقص میارن و چنتا حرف ناصحیح و ناقص بهش می بندن ......و بعد می فرمایند رسانه های مستقل تهدید شدن!........
.
.
.
سایر موارد هم از این دست است که نیاز باشد ورود میکنم

سلام

سابقه بنده و شما مشخص همه چیز است!!!:warn:

من هر جا بخوام جوابی بدم که طولانی باشه، پست شخص رو قسمت قسمت جواب میدم تا یه وقت خدایی نکرده سفسطه نکنم و نکند.

حالا اگه لطف کنی (حتما آقاتون درجریان باشه بی اجازه نیای بشه یه رسوایی دیگه واسه آقاتون:)) جدا جدا به حرفهای من جواب بدی ممنون میشم و حتما جواب میدم.

در جریان باشید که موضوع درباره حجاب است و جواب من در پاسخ به یک کاربر دیگه بود که چند پست بینمون رد وبدل شده، پس جواب و مثال ها در راستای پست های قبلی بوده. در نتیجه یه مرتبه نرسیدیم به اون قسمت ها که شما علاقه داری گزارش کنی...؟

دوباره می گم لطفا دقیقا مشخص کنید کدام قسمت پستتون مربوط به کدام قسمت پست من بوده تا جلوی راه درروی طرفین بسته شود.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

من هر جا بخوام جوابی بدم که طولانی باشه، پست شخص رو قسمت قسمت جواب میدم تا یه وقت خدایی نکرده سفسطه نکنم و نکند.

حالا اگه لطف کنی (حتما آقاتون درجریان باشه بی اجازه نیای بشه یه رسوایی دیگه واسه آقاتون:)) جدا جدا به حرفهای من جواب بدی ممنون میشم و حتما جواب میدم.

در جریان باشید که موضوع درباره حجاب است و جواب من در پاسخ به یک کاربر دیگه بود که چند پست بینمون رد وبدل شده، پس جواب و مثال ها در راستای پست های قبلی بوده. در نتیجه یه مرتبه نرسیدیم به اون قسمت ها که شما علاقه داری گزارش کنی...؟

دوباره می گم لطفا دقیقا مشخص کنید کدام قسمت پستتون مربوط به کدام قسمت پست من بوده تا جلوی راه درروی طرفین بسته شود.

سلام علیکم.....بله واقعا .....نیای به سوابق نیست .......یک نمونش همین تاپیکه......شما از بالا بگیر بیا تا پائین......بنده به جز چند خط آخر جواب ندادم......البته جواب هست.......وی فعلا نیازی ندیدم......چرا که همون موارد قبلی گویاست........در جریان هستم .......و می بینم که نام بردن از چند مفسد اقتصادی چقدر مرتبط با بحث حجاب است!........چه اینجا چه تالار مشاوره !

شما منو نشناختی عزیز .........تمایل به بحث شخصی ندارم.....من به شخص شما کار چندانی ندارم......به قول خودت سوابق مشخصه......بنده هر موقع نیاز ببینم جواب نوشته های غبارآلود رو میدم......تا دیگران یک سویه به قضاوت ننشینند:smile:

дажджавая кропля

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاغیراتاروسری سرشون نکنن ولی این لباسای زننده شونم تنشون نکنن.این الآن دقیقاازاون کارای خنده داره.موهاشونو میپوشونن که مثلاتحریک کننده نباشه جاش میان...!
مویک صدم لباسهای چسب تحریک نمیکنه.عقل ماکجارفته؟
با توجه به فرهنگی که کشورمان داره باید بپذیریم که بی حجابی رو با ی دید دیگه بهش نگاه میکنن برای مثال ی مردی که بخواد دختر آیندشو انتخاب کنه قطعأ به این مسأله نگاه میکنه حتی اگر در عمل بگه آزادی پوشش باید باشه......و اینم فراموش نکنید که هر شخصی متناسب با عقاید و فرهنگش و حتی ذهنیتی که در درونش هست تو جامعه پدیدار میشه

rahino

کاربر ممتاز
سلام علیکم.....بله واقعا .....نیای به سوابق نیست .......یک نمونش همین تاپیکه......شما از بالا بگیر بیا تا پائین......بنده به جز چند خط آخر جواب ندادم......البته جواب هست.......وی فعلا نیازی ندیدم......چرا که همون موارد قبلی گویاست........در جریان هستم .......و می بینم که نام بردن از چند مفسد اقتصادی چقدر مرتبط با بحث حجاب است!........چه اینجا چه تالار مشاوره !

شما منو نشناختی عزیز .........تمایل به بحث شخصی ندارم.....من به شخص شما کار چندانی ندارم......به قول خودت سوابق مشخصه......بنده هر موقع نیاز ببینم جواب نوشته های غبارآلود رو میدم......تا دیگران یک سویه به قضاوت ننشینند:smile:

سلام دوستان
بنده با اقای مهندس محمد اقا موافقم که بحث برگرده به موضوع تاپیک آخه تو این تاپیک جواب همه چی داده میشه غیر از اینکه اگر فرض کنیم بیحجابی خوبه دلیل بیاورید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا سوال یه جورایی اشتباهه اگه دوستان تمایل دارن اسم تاپیک این بشه که :اگه بیحجابی بده دلیل بیاورید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن دوستان شبهه پراکنی نکنند و فقط جواب تاپیک رو بدن
کسانی که تمایل به اجرای امر به معروف و نهی از منکر دارن زحمت بکشند و یه تاپیک جدید ایجاد کنند چون اینجوری به استارتر تاپیک بی احترامی نمیشه و یه جورایی دوباره به بحث برمیگردیم
باتشکر
یا علی

sfk123

اخراجی موقت
سلام

(1)سلام علیکم.....بله واقعا .....نیای به سوابق نیست .......یک نمونش همین تاپیکه......(2)شما از بالا بگیر بیا تا پائین......بنده به جز چند خط آخر جواب ندادم......البته جواب هست.......وی فعلا نیازی ندیدم......چرا که همون موارد قبلی گویاست........در جریان هستم .......(3)و می بینم که نام بردن از چند مفسد اقتصادی چقدر مرتبط با بحث حجاب است!........چه اینجا چه تالار مشاوره !

(4)شما منو نشناختی عزیز .........تمایل به بحث شخصی ندارم.....من به شخص شما کار چندانی ندارم......به قول خودت سوابق مشخصه......بنده هر موقع نیاز ببینم جواب نوشته های غبارآلود رو میدم......تا دیگران یک سویه به قضاوت ننشینند:smile:

(1):biggrin:

(2) فکر کنم از شما خواستم دقیقا بفرمایید کدام بخش پستتتان مربوط به کدام بخش پست من بود!!!

(3)این قسمت از پست من رو دوباره بخون

چونکه میدونم نمی خونی و فقط پست میدی، خدمتتون عرض می کنم که بحث در مورد حجاب و بدحجابی بود و قانون مربوط به حجاب، که کامل اجرا نمی شه مثل خیلی قانون های دیگه تفسیر روز شده و اجرا می شوند(دلیل بسیاری از بد حجابی ها). اونا هم چند مثال بود برای فهمیدن دوستی که چند پست بینمان ردوبدل شده تا بهتر متوجه بشود.

(4)
چونکه میشناختم (و سایر کاربران نیز میشناسند) گفتم:
در نتیجه یه مرتبه نرسیدیم به اون قسمت ها که شما علاقه داری گزارش کنی...؟

به لطف بی تفاوتی شماست که اخطار پشت اخطار برای کافران و ...:smile: سرازیر میشه.
همین الان شاهد از غیب رسید.:biggrin:

بنده هر موقع نیاز ببینم جواب نوشته های غبارآلود رو میدم......تا دیگران یک سویه به قضاوت ننشینند

اختیار دارید شما نه تنها جواب نوشته های غبارآلود را میدهید، بلکه به شیوه هایی فضا را نیز آرام می کنید البته با هماهنگی دوستان;)

شما و دوست عزیزتان لطف کنید در مورد قانون صحبت نکنید که همه کاربران فعال پی به عمق قانون مداری بردند، یادتون که نرفته:)

یادآوری:

سلام دوستان
بنده با اقای مهندس محمد اقا موافقم که بحث برگرده به موضوع تاپیک آخه تو این تاپیک جواب همه چی داده میشه غیر از اینکه اگر فرض کنیم بیحجابی خوبه دلیل بیاورید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا سوال یه جورایی اشتباهه اگه دوستان تمایل دارن اسم تاپیک این بشه که :اگه بیحجابی بده دلیل بیاورید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن دوستان شبهه پراکنی نکنند و فقط جواب تاپیک رو بدن
کسانی که تمایل به اجرای امر به معروف و نهی از منکر دارن زحمت بکشند و یه تاپیک جدید ایجاد کنند چون اینجوری به استارتر تاپیک بی احترامی نمیشه و یه جورایی دوباره به بحث برمیگردیم
باتشکر
یا علی

دوست گرامی حضور من در این تاپیک برای باز شدن فضا و مشارکت افراد دیگه بود، که موفق هم بودم.

هرجا که نقد نباشه فساد ایجاد میشه. با این سخن مخالف هستید؟

هیچ کس در ایران با بد حجابی موافق نیست!!!!(از نزدیک بی حجاب ندیدم تا به حال) عنوان تاپیک غلط اندازه و از طرف دیگر دوستان علاقه زیادی به حذف کردن تاپیک مخالفان دارند. بنابراین ایجاد تاپیک برای نقد نحوه اجرا امر به معروف و نهی از منکر= حذف

از طرف دیگر بد حجابی ریشه دارد، به نظر بنده یکی از ریشه های اصلی آن برخورد بد تحت عنوان امر به معروف و ... است.
دارو خوبه بعضی وقت ها هم نخوردنش زندگی آدم رو میگیره، ولی با فحش و کتک دارو دادن به بچه = بیرون ریختن دارو توسط کودک و ترس همیشگی از دارو و دکتر.

به هر حال اگر استارتر بخواهد، به احترامشون به پست هام در این تاپیک خاتمه میدم.:gol:

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
سلام
به جهت مطالعه وحذف پست های اضافی، تا اطلاع ثانوی تاپیک قفل

به غیر ارسالهای اسپم مورد دیگری حذف نشد

لطفا با توجه به قوانین تالار وباشگاه در ادامه بحث شرکت نمایید

باتشکر

93/19/10

آخرین ویرایش:
بالا