(1) من کار افراد آمری که واقعا آمر بودن رو بد نمیدونم(اگه شرایط رو رعایت کنن)، اگر کوتاهی در حقشون شده مسئولین بیان جواب بدن
حرف من هم اینه که امر به معروف شرایطی دارد، وباید آموزش داده شود که آمر عادی در حد لسانی آنهم با این شرایط می تواند عمل کند:
اینم که میگم پیراهن عثمان کردن این افراد رو به خاطر اینه که کوچکترین اهمیتی به این افراد نمی دهند تا زمانی که برای مقاصدشون مفید باشن. این افراد چند دقیقه امر به معروف کردن که شاید طبق قانون حق اینکار رو هم نداشتن(شرایط رو گذاشتم مطالعه کنید).
وقتی که یک نفر در راه مملکت جنگیده و سلامتی خودش رو داده و مسئولین میان کاری به سر اون فرد میارن که میره خودکشی کنه بعد میان این جارو جنجال رو به خاطر این عزیز راه مندازن شما باید متوجه بشید که جریان چیه؟
خودکشی یک جانباز؛ امتناع رییس بنیاد شهید از پاسخگویی و بی خبری فراکسیون ایثارگران
جالبه فعلا رسانه های مستقل تهدید میشن که این جمله اخبار رو منعکس نکنند، تا دشمنان خوشحال نشوند!!
(2) بنده هم به سخنان رهبری از پست شما استناد کردم که فرمودند تذکر فقط لسانی باشد.
حالا میشه بفرمایید سخنان آملی لاریجانی، چرا تناقض دارد؟ رئیس قوه قضاییه را چه کسی منصوب می کند؟
ائمه جمعه را چه کسی منسوب می کند؟ سخنانشان در مورد حجاب واقعا تذکر لسانی است؟
(3)لینک های گذاشته شده به خوبی سیر اجرای امر به معروف رو نشان میدهد، یه سرچ بکنید سخنان ائمه جمعه قبل و بعد از اسید پاشی رو ببینید، واقعا شما رو به فکر فرو نمی بره که چرا همه حرفهاشون رو پس گرفتن و زدن به جاده تذکر لسانی؟ چرا یدفعه قانون حمایتی رو تصویب کردند؟ و ... .
اون جریان هم نیاز به سرچ داره نه اطلاع رسانی صدا وسیمایی که آمر چاقو بدست(پدرش کی بود!!!) را مجرم سابقه دار معرفی میکند؟
(4) نتیجه رعایت همین استدلال در سالیان گذشته، الان شده فساد پشت فساد که داره رو میشه!!! جایی که مردم زیر بار تحریم کمرشون داره میشکنه یه عده از خدابی خبر در هر تخلف چند هزار میزنن به جیب!! بانک داری اسلامی زده رو دست ربا!!! و ...
تا حالا چندتا از این مفسدین رو طبق قانون دادگاهی کردن؟ وقتی که جرم محرز میشه دادگاه باید علنی برگزار شه یا دادگاه تمام اخبار مربوط به مردم رو در اختیار بزاره نه اینکه سریع صورن مسئله رو پاک کنن تا ... .
مه آفرید امیر خسروی آخرین شاهکاری بود که رو شد، روند بررسی پرونده رو یه سرچ بکنید متوجه خواهید شد. یا همین بابک زنجانی
آمریکا دشمن نداره که اومده از داخل سیستم!!! شکنجه های سیا و ... رو علنی کرده!!! رسانه های داخلی آمریکا بعد از این ماجرا چه به سر بوش و ... آوردند؟ کسی از خبرنگاران به خاطر اطلاع رسانی زدانی شده؟ پرونده سازی علیه منتقدین انجام شد؟ و ...
امام علی می فرماید: اگر امر به معروف و نهی از منکر را فراموش کنید حاکمان ظالم بر شما مسلط می شوند.
همین سخن امام را سرچ کنید ببینید سایت های حکومتی به جای ذکر حدیث آمده اند انفعال در برابر حاکم را ترویج کرده اند؟بدون ذکر حدیث. دلیلش چیست؟
(5) شما خواهرت یا دخترت بد حجاب باشه کتکش میزندید؟ با چاقو زخمیش می کنید؟ براش پرونده درست می کنید؟ و ... .
نمونه بارز برخورد در خانواده آیت ا... طالقانی بود که صحبت های دخترش را گذاشتم.
(6) پست های من تا کنون چیزی غیر از این بوده؟ رعایت قانون بصورت کامل و بدون تفسیر به نرخ روز.