ايا نماز مي خونيد ؟

ايا نماز مي خونيد ؟

• نهاصلا نمي خوانم

رای: 53 15.6%
  • گه گاهي از روي ميل يا اجبار مي خوانم

رای: 46 13.5%
  • بله هميشه مي خوانم .

رای: 241 70.9%

• مجموع رای دهندگان
    340

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
چندوقتیه سفت وسخت نمازخون شدم......
بچه ها برام دعا کنید که بتونم تا اخر همینجوری بمونم .....
کاش زودتر ازاینها لیاقت نمازخوندن پیدامیکردم........اما حیف........
برام دعا کنید......

خواهرم این فیلما چیه؟!!! نماز میخوای بخونی، بخون...واسم دعا کنید و صدقه بدید و آش نظری و ...لیاقت ندارمو حیف شدو ای کاش و اما و اگرو.سفت و سخت و شل و آسون و....مگه میخوای بری جنگ شمشیر؟!!!

این همه ریا کاری چیه خدایا در این قرن بیست و یک؟:( مگه بخاطر ماها میخواید نماز بخونید؟!!!:w09:

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
درود... سپاس از جوابتون، بحث ماهم اینجا تموم میشه به دلایل زیر 1. بنده برخلاف شما، نمیتونم کسی رو به اسمه خدا بکشم که خلاف عقیده منو داشته. 2.نمیتونم صیغه کنم یا بخاطر *** پول بدم چون بنظر من هیچ فرقی باهم ندارن. از آدمهایی هم که اینکارارو میکنن و با افتخار راجع بهش حرف میزنن خوشم نمیاد. 3.فتنه!!!!!!!! باز این کلمه چقدر تکراریه.چقدر بویه تنفر و کینه و خشم و دلزدگی ....میده.چندین سال هست که بعضیها دارن از این کلمات استفاده میکنن که تو سر مخالفینشون بزنن.و متاسفانه بازهم به اسم خدا و دین... 4.در مورد قوانین کلی دین اسلام فرمودین: شماهم از اون کسایی هستی که فقط ادعای مسلمان شدن رو داری.ولی همه ی قوانین رو رعایت نمیکنی.فقط اون چیزایی رو قبول داری که بنظرت درست هست.وگرنه همین الان باید فراخوان به قتل من بدی و خون من و امثال من رو حلال کنی.;)و بازهم به اسمه خدا 5.امثال شما هرکاری میخواید انجام بدید به اسم خدا هست و لزوما کسایی مثله من اگر سوالی و شکی بین کارهایه شما بوجود میاریم از طرف شیطان داریم حرف میزنیم.و در اشتباه هستیم.... 6.بازهم میگم: فکر نمیکنم خداییکه جهان به این بزرگی رو ساخته،و اونقدر بزرگ و دانا و توانا هست. اینقدر لوس باشه که اگر یک موجود ناتوان و ناقص {انسان} خدارو انکار کنه.خدا ناراحت بشه...پس لطفا کارهاییکه میکنید، گرفته از{حملات انتحاری، اعدام و قطع کردن دست و پا و سر ...زندان کردن .و.و.} رو به پای خدا نذارید.و اینقدر قیافه حق به جانب نگیرید.... بدرود... تا چنـد زنــم بــروی دریاها خشت >>> بیزار شدم ز بت پرستان و کنشت خیام که گفت دوزخی خواهد بود؟ >>> که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت؟ اســرار ازل را نه تــو دانی و نه مــن >>> وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو >>> چون پرده برافتد، نه تو مانی و نه من آنانکه محیط فضل و آداب شدند >>> در جمع کمال شمع اصحاب شدند ره زین شب تاریک نبردند بروز >>> گفتند فسانه ای و در خواب شدند
1- جواب این شبهه تون رو دادم . بحث سر عقیده نیست؛ بحث سر جنگ هست. کسایی که دارن به اسم بهشت میرن سر شیعه های سنی رو توی سوریه میکشن، باید کشت و جنگید؛ کسایی که میخاستن توی هشت سال به خاک این کشور تجاوز کنن رو باید مقابلشون ایستاد. نه اینکه هرکی دینی مخالف ما داشت رو بزنیم بکشیم. 2- کسی که دین اسلام رو قبول داره، باید تمام دستوراتش رو قبول کنه. شما قبول نداری خب انجام نده. 3- فتنه تعریف داره . به هرکاری نمیشه گفت فتنه . نمیان بخاطر اینکه مخالف همدیگه هستن ، برچسب فتنه بچسبونن که! باید دید کاری رو که کردن، توی اسلام اسمش چی هست. که در قرآن به اسم فتنه یاد شده. 4- شما من رو نمیشناسی که داری اینطوری راجع به من قضاوت میکنی. شما مرتد نیستی داداش که بخان حکم ارتدادت صادر بشه. (برو معنی ارتداد رو بپرس) 5- .... 6- خدا خودش هیجوقت اقدام مستقیم نمیکنه برادر من. شما که اینقدر ادعای روشن فکری داری برو یکم قرآن رو بخون. یکم نه! کلش رو بخون. نه فقط بیای اون آیه هایی که خوشت نمیاد رو توی بوق و کرنا کنی که زیر آب اسلام رو بزنی. قرآن رو قبول نداری با دلیل رد کن نه با گلچین کردن کارای مدعیان اسلام... اسلام بالذات ندارد عیبی/ هر عیب که هست، از مسلمانی ماست

آخرین ویرایش:

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
خواهرم این فیلما چیه؟!!! نماز میخوای بخونی، بخون...واسم دعا کنید و صدقه بدید و آش نظری و ...لیاقت ندارمو حیف شدو ای کاش و اما و اگرو.سفت و سخت و شل و آسون و....مگه میخوای بری جنگ شمشیر؟!!! این همه ریا کاری چیه خدایا در این قرن بیست و یک؟:( مگه بخاطر ماها میخواید نماز بخونید؟!!!:w09:
بله جنگه! سخت ترین جنگ، جنگ با خود هست. راست میگی یه ساعت مخالف خودت کار انجام بده! نه هرکاری که دلت خواست. یروزم که شده با دلت مخالفت کن تا بفهمی جنگ یعنی چی بعدم اول معنی ریا رو برو بخون بعد بیا انگ ریاکاری به اینو اون بزن!

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله جنگه! سخت ترین جنگ، جنگ با خود هست. راست میگی یه ساعت مخالف خودت کار انجام بده! نه هرکاری که دلت خواست. یروزم که شده با دلت مخالفت کن تا بفهمی جنگ یعنی چی بعدم اول معنی ریا رو برو بخون بعد بیا انگ ریاکاری به اینو اون بزن!

درود{سلام}
مغالطه{
مغالطه گر کسی است که از روی استدلال نادرست به یک نتیجهٔ درست یا نادرست رسیده‌است}نکن برادر..
مگه من مازوخیسمم{
خودآزار}.خودمو شکنجه بدم؟!!!:surprised:توکه به خودت رحم نمیکنی میخوای به من رحم کنی!!؟
شماهم مثله برادران تروریستت{
آدم کش} هستی.خودشونو منفجر میکنن میگن عوضش اون دنیا میریم بهشت.حوری و شیر و شکر بهمون میدن..تروریست که شاخ و دم نداره.
هرکی میگه آدم نکشید و به دیگران محبت کنید روشن فکره؟بعدش باید برای روشن فکر بودن هم خجالت کشید...؟؟؟!!!:D
ریا= نمیدونم معنیشو
.

[h=1]شیخی به زنی فاحشه گفتا مستی
هر لحظه به دام دگری پا بستی
گفت شیخا هر آنچه گویی هستم
آیا تو چنان که می نمایی هستی[/h]

BEKco

عضو جدید
این آیه قرآن را هدیه میکنم به دوستانییکه قبلا نماز نمیخواندند و الان میخوانند سوره انعام ایه 54

ای پیغمبر :
و هرگاه كسانى كه به آيات ما ايمان مى‏آورند به نزد تو آيند ، بگو : سلام بر شما ، پروردگارتان رحمت را بر خود مقرّر كرده ؛ بنابراين هر كس از شما به نادانى كار زشتى مرتكب شود ، سپس بعد از آن توبه كند و{ مفاسد خود را} اصلاح نمايد [مشمول آمرزش و رحمت خدا شود] ؛ زيرا او بسيار آمرزنده و مهربان است .

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از نماز خوندن ما هیچ به سودی به خدا نمیرسه

اگه بخونیم به نفعه خودمونه
نماز باعث میشه ادم کمتر گناه کنه و حس عذاب وجدان در برابر کارهای اشتباهش همیشه فعال باشه

من به شخصه هر وقت نماز خوندم ارامش خاصی بهم دست داده که با هیچی عوضش نمیکنم :smile:

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
از نماز خوندن ما هیچ به سودی به خدا نمیرسه

اگه بخونیم به نفعه خودمونه
نماز باعث میشه ادم کمتر گناه کنه و حس عذاب وجدان در برابر کارهای اشتباهش همیشه فعال باشه

من به شخصه هر وقت نماز خوندم ارامش خاصی بهم دست داده که با هیچی عوضش نمیکنم :smile:

هرکسی بخواد گناه بکنه نماز خوندن جلوش رو نمیگیره...
کسی هم که آدم درستی هست لزوما مسلمان نیست...
من نمیدونم از رو چه منطقی به این نتیجه ها می رسید شماها...!!!!!!!!!!!
ما در جامعه ای زندگی میکنیم که طرف مهر داغ میزنه رو پیشونیش که همه بگن این همش سرش رو مهره از اونور انواع جنایتهارو میکنه.
مسئول و گناهه، کارِ خلاف این موجودات به عهده ی شماهاست که اینجور افراد رو بوجود میارید...{با گفتن همین حرفها که: انسانه نمازی امکان نداره گناه کنه}
..

:متــــــــاسفـــــــم
:

m roz

عضو جدید

ما در جامعه ای زندگی میکنیم که طرف مهر داغ میزنه رو پیشونیش که همه بگن این همش سرش رو مهره از اونور انواع جنایتهارو میکنه.
مسئول و گناهه، کارِ خلاف این موجودات به عهده ی شماهاست که اینجور افراد رو بوجود میارید...{با گفتن همین حرفها که: انسانه نمازی امکان نداره گناه کنه}
..

:

دوست عزیز هر کس به عقیده و باوری که خودش به اون رسیده ایمان داره و تو این تاپیک بیان میکنه، چرا سعی میکنید باور خودتونو، حالا غلط یا درست، به بقیه تحمیل کنید ؟ ؟ ؟

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز هر کس به عقیده و باوری که خودش به اون رسیده ایمان داره و تو این تاپیک بیان میکنه، چرا سعی میکنید باور خودتونو، حالا غلط یا درست، به بقیه تحمیل کنید ؟ ؟ ؟

درود....
دوست عزیز اولا من چیزی رو به کسی تحمیل نکردم.
دوما منم نظرمو گفتم.
سوما هرجایه حرفم غیر منطقی هست و به کسی ضرری میرسونه و ترویج خشونت هست بفرمائید بگید.
من دارم اشکالاتتون رو میگم شما نیز اشکالاته افکار و عقاید من رو لطف کنید بگید.بلاخره اومدنمون به این باشگاه باید فوایدی هم داشته باشه نه اینکه شما نظری بدی من بیام به به و چه چه کنم.:smile:
خدایی نکرده کمبود که نداریم...:redface:
بازهم میگم: شماها مسئول جنایاته این افراد هستید که به اسمه دین همه کاری میکنن.
هرچند شماها مخالف کارهاشون باشید ولی با نظراتتون اونهارو تشویق میکنید به اسمه خدا و دین همه کاری آزاده{حالا میخوای ناراحت بشی از حرفم، ناراحت شو}
بدرود.

m roz

عضو جدید
درود....
دوست عزیز اولا من چیزی رو به کسی تحمیل نکردم.
دوما منم نظرمو گفتم.
سوما هرجایه حرفم غیر منطقی هست و به کسی ضرری میرسونه و ترویج خشونت هست بفرمائید بگید.
من دارم اشکالاتتون رو میگم شما نیز اشکالاته افکار و عقاید من رو لطف کنید بگید.بلاخره اومدنمون به این باشگاه باید فوایدی هم داشته باشه نه اینکه شما نظری بدی من بیام به به و چه چه کنم.:smile:
خدایی نکرده کمبود که نداریم...:redface:
بازهم میگم: شماها مسئول جنایاته این افراد هستید که به اسمه دین همه کاری میکنن.
هرچند شماها مخالف کارهاشون باشید ولی با نظراتتون اونهارو تشویق میکنید به اسمه خدا و دین همه کاری آزاده{حالا میخوای ناراحت بشی از حرفم، ناراحت شو}
بدرود.

هرکس مسئول اعمال خودشه، و قرار نیست اشتباه 1 سری از اشخاص به پای همه نوشته بشه. پس اگر کسی در این تاپیک نظر شخصیشو در مورد نماز بیان میکنه دلیل بر تائید کردن اشتباه از سمت افراد متعهد به دین نیست. همچنین درست میگید خوبه که آدم وقتی میاد تو این پاشگاه به علم و دانسته هاش اضافه کنه، نه فقط صرفا جهت جمع آوری به به و چه چه و یا توهین به نظری مخالف نظر خودش .
در ضمن من از حرف شما ناراحت نشدم، درست مثل شما که نظر شخصیتونو بیان میکنید، نظر خودمو بیان کردم .

پاینده باشی دوست عزیز.

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

..

:

مثه اینکه باید بیشتر توضیح میدادم
بله حرف شمار و کاملا قبول دارم:

افراد زیادی اطرافم هستن که ادمای درستکاری هستن بدون اینکه نماز بخونن
من تاکییدم بر این نیست که همه نماز خوان ها بی گناهن
نماز داریم تا نماز!!! ( میفهمید که چی میگم؟)
اولین و اصلی ترین عاملی که باعث میشه ادم سمت گناه نره فطرت پاک آدمی هستش
نماز جز راه های فرعی هستش
روایت داریم :
چن تن از اصحاب پیامبر نزد ایشون رسیدن و عرض کردن که: فلان شخص دزدی میکنه...پیامبر فرمودن: ایا این شخص نماز هم میخونه؟...گفتن: بله...پیامبر فرمودن: دیر یا زود همین نماز خواندن او را از گناه دزدی کردن باز میدارد

نمازی که با حضور قلب خونده بشه...بخاطر خود ادم خونده بشه فرق میکنه با نماز خوندن اون کسایی که از این راه میخوان سر مردمو شیره بمالن

majid.rk

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مدت هاست نماز نمی خوانم
اما ایمان دارم همه در زندگی به ریکاوری معنوی نیاز خواهند داشت!

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز

روایت داریم :
چن تن از اصحاب پیامبر نزد ایشون رسیدن و عرض کردن که: فلان شخص دزدی میکنه...پیامبر فرمودن: ایا این شخص نماز هم میخونه؟...گفتن: بله...پیامبر فرمودن: دیر یا زود همین نماز خواندن او را از گناه دزدی کردن باز میدارد

نمازی که با حضور قلب خونده بشه...بخاطر خود ادم خونده بشه فرق میکنه با نماز خوندن اون کسایی که از این راه میخوان سر مردمو شیره بمالن

درود.......
.ولی من حرف شمارو اصلا قبول ندارم....
اون دنیا اگه یقه شما و
m roz رو نگرفتم تحویله امامزاده بی جَنِ تون بدم... شما دارید به دزدها راه حل نشون میدید...:razz:

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درود.......
.ولی من حرف شمارو اصلا قبول ندارم....
اون دنیا اگه یقه شما و
m roz رو نگرفتم تحویله امامزاده بی جَنِ تون بدم... شما دارید به دزدها راه حل نشون میدید...:razz:

فک نکنم دزد ها انقد بیکار باشن بیان باشگاه مهندسان پستای منو بخونن و ازش در جهت هر چه بیشترِ خلاف استفاده کنن:D

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

روایت داریم :

اتفاقا نماز توی اسلام از راه های اصلی هست. اما استدلال کسایی که فساد و دزدی رو به نماز ربط دادند اصلا منطقی نیست. دقیقا مثل این میمونه که بگیم این همه پزشک بی تعهد وجود داره پزشکی بده. دانشمندای فیزیک هسته ای بمب اتم اختراع کردند پس فیزیک اتمی بده. نماز خونایی هستند که جنایت کردند پس نماز بده. هیچ جای این استدلال ها منطق به چشم نمیخوره. اگر کسی غرض نداشته باشه که امیدوام اینطور باشه این شیوه استدلال بیشتر سطحی نگری به نظر میرسه. نماز در برابر خدا پاک کننده هست. شرط سیر سلوک نماز با تمام حضور قلب نیست حرکت در این مسیر مهمه.توی این راه هر کسی به اندازه ظرفیتش توشه برمیداره
در مورد مطلبی که گفتین نماز باعث میشه انسان رو از فساد و فحشا ایمن کنه من دو تا نکته به ذهنم میرسه. اگر نیت طرف اصلاح باشه ولو نمازش نماز نباشه طبق اون آیه خدا کمکش میکنه هم خودش درست شه هم نمازش.مطلق نماز منظور هست نه نماز کامل. اما اگر کسی نماز رو به بازی بگیره و وسیله ریا قرار بده قرار نیست خدا دستش رو بگیره چون در حقیقت اون در مقابل خدا سجده نمیکنه درمقابل خودخواهی خودش سجده میکنه.

آخرین ویرایش:

juventus_torin

اخراجی موقت

روایت داریم :
چن تن از اصحاب پیامبر نزد ایشون رسیدن و عرض کردن که:
فلان شخص دزدی میکنه...پیامبر فرمودن: ایا این شخص نماز هم میخونه؟...گفتن: بله...پیامبر فرمودن: دیر یا زود همین نماز خواندن او را از گناه دزدی کردن باز میدارد

جالبه
فرمان ندادند دستش رو قطع کنن تا اصلاح بشه؟

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
هه.......این دین همش تناقض و دوگانگیِ.
یه جا گردن میزنه به بچه و زن رحم نمیکنه و تجاوز میکنه یه جا میگه. محبت ...محبتتتتتتتتتت... عشققققق.
قرآن به دوبخش تقسیم میشه..
یک: آیه های قبل از هجرت و دو: آیه های بعد از هجرت.. آیه های قبل از هجرت میگن: محبت کنید، خدای یگانه را بپرستید، با همسایگان مهربان باشید و از این حرفها.........
بعد از هجرت چون درآمدی نداشتن و همش در سفر بودن و خرجشون رو از غارت کردن طایفه ها و بازرگانان در می آوردن واسه همین خشن میشه. میگه عیب نداره شما هرکس مسلمان نیست لختش کنید، گردن بزنید زنها و بچه هارم تجاوز کنید، عزیزان اشکال نداره این بخاطر خدا هست. خدای مهربان و بخشنده چون فقط شما اعراب رو دوست داره این هدیه هارو برای شما آورده و آزاد کرده.و.و.و {
چون بعضیاتون اصلا فکر نمی کنید به این چیزا و اصلا براتون مهم نیست از توضیحات بیشتر خودداری میکنم:)}
بهر روی، عربن و توقعی بیشتر از این ازشون نمیره.
الان روشنفکران عرب میریزن اینجا جواب منو با منطق یه بچه دو ساله میدن...:child:

جوابهاشونم همه در این محور هست: علوم غیبی،،، آیه های عربی،،، احادیث عربی،،،،، معجزات،،، کلا چیزهاییکه با منطق سروکار نداره و قابل دیدن نیستن،،، انواع و اقسام تفسیر،،، توجیه های غیر عقلانی،،،، :que::warn:
سلام.

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
درود........:D
هم کراواتت مشکل شرعی داره هم کلاهت هم صورتتو با تیغ زدی.. کلا داری اسلام رو به خطر میندازی. اینجور تاپیک ها نیا;):biggrin:
عجب عجب. یعنی تیکه هات ادم رو به درون میبره. :biggrin:

آخرین ویرایش:

juventus_torin

اخراجی موقت
هه.......این دین همش تناقض و دوگانگیِ.
یه جا گردن میزنه به بچه و زن رحم نمیکنه و تجاوز میکنه یه جا میگه. محبت ...محبتتتتتتتتتت... عشققققق.
قرآن به دوبخش تقسیم میشه..
یک: آیه های قبل از هجرت و دو: آیه های بعد از هجرت.. آیه های قبل از هجرت میگن: محبت کنید، خدای یگانه را بپرستید، با همسایگان مهربان باشید و از این حرفها.........
بعد از هجرت چون درآمدی نداشتن و همش در سفر بودن و خرجشون رو از غارت کردن طایفه ها و بازرگانان در می آوردن واسه همین خشن میشه. میگه عیب نداره شما هرکس مسلمان نیست لختش کنید، گردن بزنید زنها و بچه هارم تجاوز کنید، عزیزان اشکال نداره این بخاطر خدا هست. خدای مهربان و بخشنده چون فقط شما اعراب رو دوست داره این هدیه هارو برای شما آورده و آزاد کرده.و.و.و {
چون بعضیاتون اصلا فکر نمی کنید به این چیزا و اصلا براتون مهم نیست از توضیحات بیشتر خودداری میکنم:)}
بهر روی، عربن و توقعی بیشتر از این ازشون نمیره.
الان روشنفکران عرب میریزن اینجا جواب منو با منطق یه بچه دو ساله میدن...:child:

جوابهاشونم همه در این محور هست: علوم غیبی،،، آیه های عربی،،، احادیث عربی،،،،، معجزات،،، کلا چیزهاییکه با منطق سروکار نداره و قابل دیدن نیستن،،، انواع و اقسام تفسیر،،، توجیه های غیر عقلانی،،،، :que::warn:
آری تناقض زیاده

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
:D:biggrin:
بزار شروع کنه به حرف زدن، بعد ترور کن
ما باید یاددبگیریم اگر نظر همدیگه رو قبول نداریم به عقاید همدیگه احترام بگذاریم. بحث بین من و ایشون طبق توافقی که کردیم ادامه پیدا نکرد پس من هم ادامه ش نمیدم. شما ها اینطور که نوشتین اسلام رو قبول ندارین بحث سر احکام عبادی با شما
نه عقلانی هست نه معنی پیدا میکنه چون اختلاف نظر ما ریشه ای هست

juventus_torin

اخراجی موقت
ما باید یاددبگیریم اگر نظر همدیگه رو قبول نداریم به عقاید همدیگه احترام بگذاریم. بحث بین من و ایشون طبق توافقی که کردیم ادامه پیدا نکرد پس من هم ادامه ش نمیدم. شما ها اینطور که نوشتین اسلام رو قبول ندارین بحث سر احکام عبادی با شما
نه عقلانی هست نه معنی پیدا میکنه چون اختلاف نظر ما ریشه ای هست
من هم بحثی نکردم
اخه تا شما پست دادی، ایشون مهلت نداد!!! همه ایراد های شرعی تون رو تذکر داد

خوب من که به هیچ شکلی اسلام رو قبول ندارم
شما درست میگی
اما مسلمین نباید هم انتظار احترام داشته باشند. مسلمین برای خودشون هم احترام قایل نیستن
نمونه هاش در عراق- سوریه- پاکستان کاملا نمایانه
جتی حماس و حرب ا... هم خیلی با هم دچار مشکل میشن
در مورد احترام مسلمین باید سکوت کنند

Asghar_

عضو جدید
کاش یکی میتونست منو متقاعد کنه.....نماز یعنی چی؟؟؟

ولی معمولا(همیشه نه) هر وقت نماز میخونم حس خوبی دارم .بیشتر به خاطر تنبلیم هست که ترک میکنم.نماز یعنی چی؟

من همینطوریش خیلی از خدام تشکر میکنم و همش شکر میکنم.ولی نمیدونم این نماز برای چیست؟

یعنی نمیشه گفت هر کی به سلیقه خود از خدا تشکر کند؟؟؟باید حتما نماز خواند؟؟

دوستان بیاین بیشتر بحث کنیم و منو راهنمایی کنین.من خیلی سردرگمم.

باتشکر

juventus_torin

اخراجی موقت
کاش یکی میتونست منو متقاعد کنه.....نماز یعنی چی؟؟؟

ولی معمولا(همیشه نه) هر وقت نماز میخونم حس خوبی دارم .بیشتر به خاطر تنبلیم هست که ترک میکنم.نماز یعنی چی؟

من همینطوریش خیلی از خدام تشکر میکنم و همش شکر میکنم.ولی نمیدونم این نماز برای چیست؟

یعنی نمیشه گفت هر کی به سلیقه خود از خدا تشکر کند؟؟؟باید حتما نماز خواند؟؟

دوستان بیاین بیشتر بحث کنیم و منو راهنمایی کنین.من خیلی سردرگمم.

باتشکر
اقا این همه منبع و مرجع اسلامی هست
شما برو بخون، یا قبول میکنی
یا مثل من احساس میکنی همش دروغه

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم بحثی نکردم
اخه تا شما پست دادی، ایشون مهلت نداد!!! همه ایراد های شرعی تون رو تذکر داد

خوب من که به هیچ شکلی اسلام رو قبول ندارم
شما درست میگی
اما مسلمین نباید هم انتظار احترام داشته باشند. مسلمین برای خودشون هم احترام قایل نیستن
نمونه هاش در عراق- سوریه- پاکستان کاملا نمایانه
جتی حماس و حرب ا... هم خیلی با هم دچار مشکل میشن
در مورد احترام مسلمین باید سکوت کنند

همه رو نمیشه با یه چوب روند!!!!! حرف ِ کاملا بی منطقی بود :cool:

juventus_torin

اخراجی موقت
همه رو نمیشه با یه چوب روند!!!!! حرف ِ کاملا بی منطقی بود :cool:
خروج از اسلام جکمش چیه؟؟
من از اسلام خارج شدم
و حکمم مشخصه
ایا باید به این حکم غیر انسانی احترام بزارم؟
4 زن عقدی قابلیت احترام گذاشتن داره؟
قطع دست دزد؟؟؟
کشتن و عارت و تجاوز؟؟؟
بریدن سر؟
رجم نکردن به همنوع؟؟
اسلامی جایی برای دوستی و احترام باقی گذاشته؟؟؟
الان 1 گروه مسلمین به اون یکی گروه مسلمین رحم نمیکنن!!!
اگر قدرت بگیرن به یهودی و مسیحی و بی خدا رجم میکنن؟؟؟