m roz
عضو جدید
به به
میشه بفرمائید جایگاه شما دقیقا کجاس؟ک اینقد دقیق بنده های خوبو بدو از همدیگه تشخیص میدی و اعلام میکنی؟؟![]()
یادت رفت گفتم طرف حرفم اشخاصی مثل تو نیستند ؟ پس خودتو ننداز وسط پستای من.
به به
میشه بفرمائید جایگاه شما دقیقا کجاس؟ک اینقد دقیق بنده های خوبو بدو از همدیگه تشخیص میدی و اعلام میکنی؟؟![]()
دوست عزیز ضرب المثل : نرود فرو میخ آهنی در سر. یادتون نره.
پس خودتو خسته نکن، حیف از شخصیت شما نیست با کسی که قدرت درک و فهمشو اجاره داده به باورهای غلطش بحث کنی.
پس بیخیالشون.
آخییییییدوست عزیز ضرب المثل : نرود فرو میخ آهنی در سر. یادتون نره.
پس خودتو خسته نکن، حیف از شخصیت شما نیست با کسی که قدرت درک و فهمشو اجاره داده به باورهای غلطش بحث کنی.
پس بیخیالشون.
آخه سر شما از سنگم بدتره و سفتر، هیچ جوره حرف حساب تو سرتون فرو نمیره .
بچه بودم و از هیچی خبر نداشتم و جو خانواده رو میدیدم یک ماه خوندم و چون باز بچه بودم و هیجان داشتم و حلیم دوس داشتم روزه هم گرفتم...
بزرگ شدم رفتم سربازی مجبورم کردن بعضی وقتا بازم نماز بخونم{البته همه میدونن که این دین دین اجبار هست به حرفشون گوش ندی شکنجت میکنن} .بگذریم.سربازی تموم شد و راجع به دینها تحقیق کردم کلا همه چیو گذاشتم کنار...
{البته همه میدونن که این دین دین اجبار هست به حرفشون گوش ندی شکنجت میکنن}
در این خاک زرخیز ایران زمین
نبودند جز مردمی پاک دین
همه دینشان مردی و راد بود
کزان کشور آزاد و آباد بود
بزرگی به مردی و فرهنگ بود
گدایی در این بوم و بر ننگ بود
از آن روز دشمن به ما چیره گشت
که ما را روان و خردتیره گشت
از آن روز این خانه ویرانه شد
که نام آورش مرد بیگانه شد
بسوزد گرت در آتش جان و تن
به از بندگی کردن و زیستن
اگر مایه زندگی بندگیست
دوصد بار مردن به از زندگیست
بچه بودم و از هیچی خبر نداشتم و جو خانواده رو میدیدم یک ماه خوندم و چون باز بچه بودم و هیجان داشتم و حلیم دوس داشتم روزه هم گرفتم...
بزرگ شدم رفتم سربازی مجبورم کردن بعضی وقتا بازم نماز بخونم{البته همه میدونن که این دین دین اجبار هست به حرفشون گوش ندی شکنجت میکنن} .بگذریم.سربازی تموم شد و راجع به دینها تحقیق کردم کلا همه چیو گذاشتم کنار...
در این خاک زرخیز ایران زمین
نبودند جز مردمی پاک دین
همه دینشان مردی و راد بود
کزان کشور آزاد و آباد بود
بزرگی به مردی و فرهنگ بود
گدایی در این بوم و بر ننگ بود
از آن روز دشمن به ما چیره گشت
که ما را روان و خردتیره گشت
از آن روز این خانه ویرانه شد
که نام آورش مرد بیگانه شد
بسوزد گرت در آتش جان و تن
به از بندگی کردن و زیستن
اگر مایه زندگی بندگیست
دوصد بار مردن به از زندگیست
زدی تو خال
حرفتون حساب نیس
وگرنه اصل اول من و هم فکرام عقل و منطقه
نه خرافه و توهم و ب ضرب توهین و ارعاب و ... فرو کردن عقایدم تو مخ بقیه
پ.ن: میدونم هضم حرفام ثقیله واست
بگو دوستات راهنماییت کنن شاید فرجی شه![]()
بچه بودم و از هیچی خبر نداشتم و کسی هم کاری به کارم نداشت ! و اتفاقا چون میدیدن بچه ام میگفتن بی خیالش یا دلمون نمیاد صبح واسه نماز بیدارت کنیم و از این حرفا ..به خاطر همین بعضی وقتا نمیخوندم ...
خانواده ام میگفتن تو ضعیفی و بچه ای و نمیتونی ! واسه همین اکثرا نمیذاشتن روزه بگیرم ....
بزرگ که شدم ..اطلاعاتم که بیشتر شد .. عقلم که رسید ..دیدم اشتباه کردم و اشتباه کردن !!!! حالا هم نمازمو همیشه میخونم ... هم از وقتی دانشگاه میرم روزه هامو میگیرم ... کاش قبلا کاهلی نمیکرم : (
حالا من اصلن کاری به اجبار ندارم و اصلن هم خوشایند نممیدونم...
لیکن حرف شما ...:انصافا با تحقیق به این نتیجه رسیدین که همچی رو بذارید کنار ..؟
نماز لزومی برا خدای من نداره
خدای من از من خوبی هارا خواست
منم بهترینهارا برایش به عمل اوردم
نمازی نیاز نبود
خدای من قران پیامبری نداردنماز قشنگه خیلی قشنگه اما با حضور دل ...بیایم امتحانش بکنیم اگه تا حالا نخوندیم
اینقد نگیم سربازی دارن اجبار میکنن ،مدرسه اجبار میکنن...به خودمون بگیم مگه به خدا اعتقاد نداریم ؟مگه اعتقاد نداریم که خدا قرآن و به پیامبر وحی کرده و قرآن کلام خداست ؟ آخه تو قرآن نوشته نماز بخونید.؟خدا گفته غیر از اینه ؟
نیایم بگیم خدا نیاز نداره و.و.و. من نماز برا خودم میخونم چون بهش نیاز دارم همیشه گفتم و بازم میگم نیاز دارم ...منیکی از نزدیکانم این چند روز مریض بود تنها چیزی که من و خانواده رو آروم میگرد یاد خدا و نماز و و.و. بود به جرات میگم معجزه کرد..من نیاز دارم خیلی هم نیاز دارم ...امتحانش کنیم با حضور دل...من وقتی زمانی به راحتی گناه میکردم اصلن حس نماز خوندن نداشتم .جدی میگم. نمیگم الان پاکم گناه نمیکنم نه اینجور نیست آدمی معصوم نیست بعضی موقع ها سهوا یا عمدا گناه میکنه ولی حداقل تلاش میکنه که گناه نکنه همون تلاش هم باور کنید قشنگه . ..ولی نماز با حضور دل از گناه دور میکنه ...
جنابعالیکه قبلا هم نشون دادید حرفهایه منو باور نمیکنید.
منم آدمی نیستم که واسه حرفهام قسم بخورم..بنابراین شما میتونی باز هم باور نکنی.ولی برای اینکه جوابی به شما داده باشم.بله بنده در این مورد کلی تحقیق کردم راجع به ادیان ابراهیمی و غیره.و به این نتیجه رسیدم.
ضمنا این جزو امضام هست....
چو بخت عرب بر عجم چیره شد/ همی بخت ساسانیان تیره شد
بر آمد ز شاهان جهان رو قفیز/ نهان شد زر و گشت پیدا پشیز
دگرگونه شد چرخ گردون بچهر/ ز آزادگان پاک ببرید مهر
به ایرانیان زار و گریان شدم/ ز ساسانیان نیز بریان شدم
دریغ آن سر و تاج و آن مهر وداد/ که خواهد شدن تخت شاهی بباد
کز این پس شکست آید از تازیان/ ستاره نگردد مگر بر زیان
چو با تخت منبر برابر شو/ همه نام بوبکر و عمر شود
تبه گردد این رنج های دراز/ نشیبی دراز است پیشش فراز
نه تخت و نه دیهیم بینی نه شهر/ ز اختر همه تازیان راست بهر
ز پیمان بگردند و ز راستی/ گرامی شود گژی و کاستی
رباید همی این از آن آن از این/ ز نفرین ندانند باز آفرین
نهانی بهتر ز آشکارا شود/ دل مردمان سنگ خارا شود
شود بنده ی بی هنر شهریار/ نژاد و بزرگی نیاید بکار
به گیتی نماند کسی را وفا/ روان و زبان ها شود پر جفا
از ایران و از ترک و از تازیان/ نژادی پدید آید اند میان
نه دهقان همه ترک و تازی بود/ سخن ها بکردار بازی بود
نه جشن و نه رامش نه گوهر نه نام /بکوشش زهر گونه سازند دام
بریزند خون از پی خواسته/ شود روز گار بد آراسته
زیان کسان از پی سود خویش/ بجویند و دین اندر آرند پیش
ز پیشی و بیشی ندارند هوش/ خورش نان کشکین و پشمینه پوش
چو بسیار از این داستان بگذرد/ کسی سوی آزادگان ننگرد
نظر شما هم برای من قابل احترام هست..دوست محترم نمیدونم سابق چه بحثی با هم داشتیم که میگید حرفای من و باور نمیکنید لازم نیست من باور بکنم یا نه ...من حرفم اینه آدمی تحقیق میکنه و به همچین نتیجه ای میرسه ...
شما تحقیق کردین به این نتیجه رسیدین که ادیان ابراهیمی بدرد نمیخوره که همچی رو گذاشتین کنار دیگه ...من به نتیجه ای که گرفتین احترام میذارم ولی بذارید نظر خودم و بگم شما تحقیق کردین قبول دارم ولی از نظر من ،من شخص ،من جزء نتیجه گیری درستی نکردین از تحقیقتون ...این نظر هستش و شما هم میتونید قبول نداشته باشین ...ان شاالله موفق باشین دوست محترم
باز دارندگی از گناه جزئی از طبیعت نماز است. نمازی که نمازگزار را به یاد نیرومندترین عامل بازدارنده از گناه، یعنی مبدا و معاد می اندازد، باید دارای خاصیت بازداری از فحشا و منکر باشد............................................................................................................................................................................نماز صفتی در روح انسان ایجاد می کند که به مثابه 1پلیس درونی است و همراهش را از منکرات منع میکند و در نتیجه روحش را از ناپاکی گناهان و آلودگی های ناشی از آن ها دور نگه می دارد.......................................................................................................................................................................................هر نمازی به اندازه ی نقص و کمالش، صاحب خود را از فحشا و منکر منع می کند. لیکن نماز هر چند سطحی و ناآگاهانه باشد غیر ممکن است که هیچ گونه تاثیری در نمازگزار نداشته باشد.آنان که نماز حقیقی نمیخوانند و آلوده به گناه هستند، اگر همان نماز سطحی و ناقص را نخوانند از آن هم آلوده تر خواهند شد.................................................................................................................................................................................از جابر بن عبدالله انصاری روایت شده که گفت به رسول خدا (ص) گفتند: فلان شخص روزها نماز می خواند و شب ها به سرقت اشتغال می ورزد. فرمودند: همانا نمازش او را از این عمل باز خواهد داشت...................................................................................................................................................................................فضیل بن عباس سرکرده ی دزدان بود، به کاروان ها و خانه های مردم یورش میبرد و کالا و دارائیشان را به سرقت میبرد، مردم نه از دست او و دارو دسته اش در امان بودند و نه قادر به منع او. دستگاه حکومتی نیز توان بازداشتن او را نداشت.اما فضیل بخاطر ایمان مختصری که داشت و نمازش را بجای می آورد، در نهایت همین امر مانع زشت کاری او گردید................................................................................................................................................................................نیمه شبی از دیوار خانه ای بالا رفت تا گناهی دیگر انجام دهد.ناگهان صدایی شنید، چون گوش فرا داد تلاوت این آیه را از صاحب آن خانه شنید." آیا مومنانی را وقت آن نرسیده است که دلهایشان برای خدا فروتن گردد." (سوره ی حدید، آیه 16).ناگهان به خود آمد و اشکش فرو ریخت، از دیوار فرود آمد و به سمت خانه اش روان گردید. در حالیکه مرتبا میگفت: خداوندا " آری وقت آن رسیده است...............................................................................................................................................................................اثر بخشی نماز علت تامه برای منع از معصیت شمرده نمی شود. تاثیر آن نیز به گونه ای نیست که تخلف نپذیرد. ممکن است موانعی، اثر نماز را خنثی کند. ولی اگر مانعی جلوی تاثیر آن را نگیرد مسلما فایده خواهد بخشید................................................................................................................................................................................نماز و یاد خدا و موانعی که اثر آن را خنثی میکند، مانند 2 کفه ی 1 ترازو است. اگر کفه ی نماز سنگینتر شود، نمازگزار از گناه باز می ماند.و اگر کفه ی موانع سنگین تر شود، نمازگزار از یاد خدا و حقیقت نماز منصرف و متوجه امور دیگری می گردد و چه بسا که مرتکب گناهان گردد.
منم منظورم اینه که قرار نیست چون نمازگزار مرتکب گناه میشه خود فریضه ی نماز گناهکار شمرده بشه .اگه متن رو مطالعه بفرمائید جمله ی شما داخلش هست : که نماز با زدارندگی کامل از گناه نیست بلکه یاد آور عامل بازدارنده از گناه که همون خداست.چندبار هست این پست رو میزارید.منظورتون از این حرفها چیه؟بنظرم همش مقلته است.این نماز نیست که انسان رو از کار زشت باز میداره..بنده هم میتونم چندین مثال براتون بیارم همین نمازیها جنایاتی میکنن که یک کمونیست نمیکنه.بیشتر کساییکه نماز میخونن حتی معنی جملاتی که میگن رو نمیدونن و حتی به اشتباه بیان میکنن...چو بخت عرب بر عجم چیره شد/ همی بخت ساسانیان تیره شد بر آمد ز شاهان جهان رو قفیز/ نهان شد زر و گشت پیدا پشیز دگرگونه شد چرخ گردون بچهر/ ز آزادگان پاک ببرید مهر به ایرانیان زار و گریان شدم/ ز ساسانیان نیز بریان شدم دریغ آن سر و تاج و آن مهر وداد/ که خواهد شدن تخت شاهی بباد کز این پس شکست آید از تازیان/ ستاره نگردد مگر بر زیان چو با تخت منبر برابر شو/ همه نام بوبکر و عمر شود تبه گردد این رنج های دراز/ نشیبی دراز است پیشش فراز نه تخت و نه دیهیم بینی نه شهر/ ز اختر همه تازیان راست بهر ز پیمان بگردند و ز راستی/ گرامی شود گژی و کاستی رباید همی این از آن آن از این/ ز نفرین ندانند باز آفرین نهانی بهتر ز آشکارا شود/ دل مردمان سنگ خارا شود شود بنده ی بی هنر شهریار/ نژاد و بزرگی نیاید بکار به گیتی نماند کسی را وفا/ روان و زبان ها شود پر جفا از ایران و از ترک و از تازیان/ نژادی پدید آید اند میان نه دهقان همه ترک و تازی بود/ سخن ها بکردار بازی بود نه جشن و نه رامش نه گوهر نه نام /بکوشش زهر گونه سازند دام بریزند خون از پی خواسته/ شود روز گار بد آراسته زیان کسان از پی سود خویش/ بجویند و دین اندر آرند پیش ز پیشی و بیشی ندارند هوش/ خورش نان کشکین و پشمینه پوش چو بسیار از این داستان بگذرد/ کسی سوی آزادگان ننگرد
منم منظورم اینه که قرار نیست چون نمازگزار مرتکب گناه میشه خود فریضه ی نماز گناهکار شمرده بشه .اگه متن رو مطالعه بفرمائید جمله ی شما داخلش هست : که نماز با زدارندگی کامل از گناه نیست بلکه یاد آور عامل بازدارنده از گناه که همون خداست.
نمیگم به تاپیک ربط داره ولی قشنگه، خواستم شما هم بخونینش.
حدیث قدسی ( یعنی سخن خداست اما جزئ آیات قران نیست.) : هر کس مرا بطلبد ،مرا می یابد، هر کس مرا بیابد مرا می شناسد، هر کس مرا بشناسد عاشقم می شود ، هر کس عاشقم شود ، عاشقش می شوم ، هر کس عاشقش شوم، قاتلش می شوم ، هر کس قاتلش شوم خون بهای او بر من است، هر کس خون بهای او بر من باشد، خون بهای او خود منم.
بله اینو قبول دارم.ولی همین دین قوانینی داره که شما دیگه نمیتونی بندازی گردن اون شخص.
مثلا میگه کافران رو بکشید و زنان و بچه هاشون رو به کنیزی ببرید.بازهم میگم: شماها بنظر من هیچکدومتون مسلمان واقعی نیستید...
سپاس از جوابت....
این چه خدائیست که مخلوقاتش رو دوس نداره. و شرط واسشون میذاره؟
مشکل بعضیا اینه که فکر میکنن خدا هم رفتارش مثله انسان هست.خوشحال میشه.ناراحت میشه.فحش میده.غضب میکنه.جایزه میده.جان میده.جان میگیره.و.و.و.
مشکل بعضیا اینه که فکر میکنن خدا هم رفتارش مثله انسان هست.خوشحال میشه.ناراحت میشه.فحش میده.غضب میکنه.جایزه میده.جان میده.جان میگیره.و.و.و.