ايا نماز مي خونيد ؟

ايا نماز مي خونيد ؟

• نهاصلا نمي خوانم

رای: 53 15.6%
  • گه گاهي از روي ميل يا اجبار مي خوانم

رای: 46 13.5%
  • بله هميشه مي خوانم .

رای: 241 70.9%

• مجموع رای دهندگان
    340

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه لطف کنید بگید اون قسمت پررنگ شده رو از کدوم منبع پیدا کردین؟ میخوام بخونم

و من نگفتم مسلمان واقعی هستم ، چون بر این باورم که خواسته یا ناخواسته مرتکب گناهانی در زندگی شدم، هیچکس نمیتونه بگه معصوم و مصون از گناهه حتی شما.
ولی باور اینکه خدا توبه پذیره خودش واسم کافیه که به اسلام داشتنم با آگاهی ، ایمان کامل داشته باشم.

درود...
شما میتونید به این آیه ها مراجعه بفرمائید...
نساء سوره4
آیه 25 و24 :
زنانی را که در جنگها متصرف شده اید هرچند شوهردار باشند میتوانید برای خود بردارید و کنیزکان را با اجازه مالک آنها میتوانید آمیزش کنید.

احزاب آیه 50 و 51
به صراحت از تملک و به غنیمت گرفتن کنیز(زن و دختر مرد کافر که توسط مسلمین کشته شده)

سوره احزاب آیه های 33 تا 36..

آیاتی برای قتل مخالفین فکری اسلام
انفال سوره ی 8
آیه 12و14و25و39و41و53و65و69
کافران را سر ببرید و غارت کنید و برده بگیرید و انگشتشان قطع کنید
توبه سوره9
ایه29
در این آیه گفته شده هرکه بر علیه محمد و خدا حرف زند باید با او جنگید و او را سر برید و آنها را خوار و ذلیل کرد و اموالشان را گرفت

احزاب
آیه26 27
در این آیه مخالفین محمد به امر محمد کشته شده و مسلمین اموال کشته ها رابرای خود برمیدارند

امیدوارم کافی باشه...

m roz

عضو جدید
درود...شما میتونید به این آیه ها مراجعه بفرمائید...نساء سوره4آیه 25 و24 :زنانی را که در جنگها متصرف شده اید هرچند شوهردار باشند میتوانید برای خود بردارید و کنیزکان را با اجازه مالک آنها میتوانید آمیزش کنید.احزاب آیه 50 و 51به صراحت از تملک و به غنیمت گرفتن کنیز(زن و دختر مرد کافر که توسط مسلمین کشته شده)سوره احزاب آیه های 33 تا 36..آیاتی برای قتل مخالفین فکری اسلامانفال سوره ی 8آیه 12و14و25و39و41و53و65و69 کافران را سر ببرید و غارت کنید و برده بگیرید و انگشتشان قطع کنیدتوبه سوره9ایه29در این آیه گفته شده هرکه بر علیه محمد و خدا حرف زند باید با او جنگید و او را سر برید و آنها را خوار و ذلیل کرد و اموالشان را گرفتاحزابآیه26 27 در این آیه مخالفین محمد به امر محمد کشته شده و مسلمین اموال کشته ها رابرای خود برمیدارندامیدوارم کافی باشه...

1سوال:
مفسر این آیات خود شما بودی، یا کتاب تفسیر خاصی خوندی؟؟؟؟؟آیاتو خوندم وپیشنهاد میکنم خود شما هم برو 1 دور دیگه بخون ، خدائیش همچین حرفائی تو این آیات میتونی پیدا کنی.نکنه از فیس بوک کمک گرفتی؟؟؟؟

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
1سوال:
مفسر این آیات خود شما بودی، یا کتاب تفسیر خاصی خوندی؟؟؟؟؟آیاتو خوندم وپیشنهاد میکنم خود شما هم برو 1 دور دیگه بخون ، خدائیش همچین حرفائی تو این آیات میتونی پیدا کنی.نکنه از فیس بوک کمک گرفتی؟؟؟؟

دوست عزیز خواهشن مقلته نکن.با کلمات هم بازی نکن.حوصله داستان سرایی هم ندارم.تا کسی باهاتون مخالفه سریع میگید عه این انگلیسیه .عه این حرفهایه فیس بوکه .عه این عامل دست صهیونیستهاست.
.خودم خوندم.شما یه لطفی کن این آیه ها رو که گفتم بدون اینکه تفسیر کنی فقط ترجمشون رو اینجا بنویس معلوم میشه کی نخونده..

موفق باشی...
بدرود.
...

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سوره نسا
نساء آیه 3
با زنانی كه برای شما پاك و دلخواهتان هستند ازدواج كنيد.
با دو تا و سه تا و چهار تا. ** اگر ميترسيد كه بيعدالتی كنيد، به يك زن يا به كنيزانتان اكتفا كنيد
نساء
آیه 25 و24 :
زنانی را که در جنگها متصرف شده اید هرچند شوهردار باشند میتوانید برای خود بردارید و کنیزکان را با اجازه مالک آنها میتوانید آمیزش کنید
نساء سوره 4
آیه 34
در این آیه اشاره شده که زن باید از مرد اطاعت محض کند و اگر زنان از شوهر اطاعت نکنند .. مرد باید اول باید به او بگوید از من اطاعت کن بعد اگر قبول نکرد مرد باید آنقدر او را بزند تا او وادار به اطاعت شود
احزاب آیه 50
به صراحت از تملک و به غنیمت گرفتن کنیز(زن و دختر مرد کافر که توسط مسلمین کشته شده) توسط محمد گفته شده و گفته شده دخترعموها و دختردائی ها و دختر عمه ها و دخترخاله های محمد بر محمد حلال هستند! و زنی که خود را بدون شرط بر محمد بخشد..و دلیل همه اینها را این بیان داشته که خدا میخواهد در امر نکاح.. محمد به زحمت نیافتد!
در ایه 51 احزاب
هم از کنیز ملکی و به غنیمت گرفته شده توسط محمد سخن رانده شده
(کنیز:زن و دختر مرد کافر که مرد کافر توسط مسلمان کشته شده و فرزندانش به کنیزی مسلمین درامده اند و مسلمانان از کنیزان برای لذت جنسی و کار اجباری استفاده می کرده اند و در مساله اجازه به مسلمان برای تعدد زوجات.. رعایت عدالت را معیار تعدد قرار داده پس چرا به زن اجازه نداده چند شوهر داشته باشد به شرط رعایت عدالت بین شوهران؟در اسلام همه چیز برای مرد است و رعایت عدالت به وجدان مرد گذاشته شده و تضمینی نیست که ما بفهمیم که زن اول چجوری راضی شده تا مردش زن دوم و سوم و .. بگیرد! و هیچکس نمیتواند بفهمد که مردی با زنانش آیا بعدالت رفتار میکند یا خیر.. در اسلام هر که سرمایه دارتر است بیشتر میتواند زن بگیرد مانند اینکه بیشتر میتواند کالا بخرد)
احزاب
آیات28 29 30 31 32 33
گفته شده هر کدام از زنان محمد که که ازو طلب زیور کنند محمد او را طلاق خواهد داد و هرکس کار ناروائی کند محمد او را پیش چشم همگان عذاب خواهد کرد و هرکه از محمد پیروی کند خدا دوبار به او پاداش میدهد در حالی که محمد میگوید من هم بشری مانند شما هستم ولی زنان محمد مقامشان از بقیه بیشتر است! او به زنانش فرمان میدهد که وقتی با مردان دیگر میخواهند حرف بزنند .صدایشان را کلفت تر کنند تا دل مردان دیگر به هوس نیافتد..و صریحا میگوید که جای زن در خانه است(قابل توجه کسانی که فکر میکنند اسلام موافق کار زن در بیرون از خانه است) و گفته شده که زنان نباید خود را زینت کنند
بقره
آیه 228
گفته شده که مرد از زن ارزش بیشتری دارد

بقره 223
صریحا زن را به کشتزار مرد تشبیه کرده که مرد هرگاه دلش خواست میتواند چیزی در او بکارد

سوره احزاب(سوره 33)
در آیه 36
گفته که پیمبر بعد از اینکه زید بن حارث را اسیر کرد و او را به اسلام گروانید زنش را ازو گرفت (پیمبر زن زید بن حارث را ازو گرفت .. البته پیمبر یک بار به او اجازه داد تا قبل از اینکه پیمبر زنش را ازو بگیرد .. خود زید یکبار با زنش نزدیکی کند و بعد پیمبر زن زید را برای خود برداشت .. درین سوره دائما از کنیزکان ملکی و اسیرشده سخن رفته .. کنیزها زن کفار بوده اند که در جنگها اسیر مسلمین میشده اند و مسلمین برای لذت جنسی خود .. گردن شوهرانشان را میزده اند و آنها را به عنوان کنیز و برای بردگی و لذت جنسی برمیداشته اند)
احزاب آیه 59
محمد دستور میدهد که زنان چادر به دور خود بپیچند تا از تعرض (امت متوحش اسلام) دور بمانند
توصیه من این است که انفال و احزاب را بخوانید:)

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
آیاتی که ثابت میکند این قران فقط برای عربها آورده شده است

فصلت سوره 41
آیه 44:
در این آیه گفته شده که اگر این کتاب به زبان عجم بود کافران می گفتند که این کتاب بر ما روشن نیست
شوری سوره ی 42
آیه 7:
درین آیه به صراحت گفته شده که قران برای ترساندن مردم مکه و اطراف آن نازل شده
ابراهیم سوره ی 14
آیه4 :
درین آیه با صراحت کامل گفته شده : ما هر پیامبری را فقط برای قومی فرستادیم که به زبان آنها سخن بگوید
النمل سوره ی 27
آیه21 :
درین آیه گفته شده که حضرت سلیمان، هدهد را به این جرم که دیر آمده تصمیم میگیرد کله اش را بکندوآیه91 : من مامورم منحصرا خدای این بلد مکه که بیت الحرام است را پرستش کنم(پس پیامبر برای بلد ما که ایران باشد نیست)
یونس سوره ی 10
آیه 47
برای هر امتی رسولیست که هرگاه ان رسول آید هیچکس ستم نخواهد دید
سجده سوره ی 32
آیه3:
قران را برای قومی آوردیم که تا پیش ازین هیچ پیامبری ندیده بود
شعرا سوره ی 26
آیه 195 198 199
دقیقا گفته شده که اگر این کتاب را بر عجمها بخوانند آنها ایمان نخواهند آورد

:)

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

پ.ن:
تو ی تاپیک چندتا عکس قشنگ دیدم گفتم بذارمشون اینجا ک تعداد بیشتری از دوستان ببیننشون
مدیونید اگه فکر کنید این عکسارو ب دلیل دیگه گذاشتمشون اینجا

m roz

عضو جدید
دوست عزیز خواهشن مقلته نکن.با کلمات هم بازی نکن.حوصله داستان سرایی هم ندارم.تا کسی باهاتون مخالفه سریع میگید عه این انگلیسیه .عه این حرفهایه فیس بوکه .عه این عامل دست صهیونیستهاست.
.خودم خوندم.شما یه لطفی کن این آیه ها رو که گفتم بدون اینکه تفسیر کنی فقط ترجمشون رو اینجا بنویس معلوم میشه کی نخونده..

موفق باشی...
بدرود.
...

مقلته ، داستان سرایی و . . . شما داری با کلمات بازی میکنی.
منم منظورم ترجمش بود ، مثل اینکه تفسیرش از جانب شما بود.
چرا شما جماعت تا کسی باهاتون هم عقیده نیست و وارد بحث میشه تهاجمی برخورد میکنید؟؟؟
من میگم هر کس حق انتخاب داره واسه زندگیش خودش تصمیم بگیره ، کسی از شما نخواست با ما هم عقیده باشید، این شما هستید که مدام عقیده و فکر بقیه رو به مسخره میگیرید و فکر میکنید با این حرفا ارزش دینو پائین میارید. ولی اشتباه میکنید دین نابود شدنی نیست، چراکه اگر این طور بود غربی ها با این همه امکانات پیشرفته ی جنگی که برای نابودی دین و اسلام به کار بردن تا حالا موفق شده بودن.

عیسی به دین خود، موسی هم به دین خود.
اعتقاد شما واسه خودتون، اعتقاد ما هم واسه خودمون.
این وسط فقط یاد بگیریم احترام همدیگه رو نگه داریم .

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
مقلته ، داستان سرایی و . . . شما داری با کلمات بازی میکنی.
منم منظورم ترجمش بود ، مثل اینکه تفسیرش از جانب شما بود.
چرا شما جماعت تا کسی باهاتون هم عقیده نیست و وارد بحث میشه تهاجمی برخورد میکنید؟؟؟
من میگم هر کس حق انتخاب داره واسه زندگیش خودش تصمیم بگیره ، کسی از شما نخواست با ما هم عقیده باشید، این شما هستید که مدام عقیده و فکر بقیه رو به مسخره میگیرید و فکر میکنید با این حرفا ارزش دینو پائین میارید. ولی اشتباه میکنید دین نابود شدنی نیست، چراکه اگر این طور بود غربی ها با این همه امکانات پیشرفته ی جنگی که برای نابودی دین و اسلام به کار بردن تا حالا موفق شده بودن.

عیسی به دین خود، موسی هم به دین خود.
اعتقاد شما واسه خودتون، اعتقاد ما هم واسه خودمون.
این وسط فقط یاد بگیریم احترام همدیگه رو نگه داریم .

:)دوست عزیزم.من فقط یه مسئله ای رو بگم مزاحمت نمیشم دیگه...
این چه منطقیه که شماها دارید؟وقتی کتابیکه میپرستید میگه کافران رو گردن بزنید و پدرشون رو دربیارید خشونت نیست ولی من میگم مقلته نکن و حوصله داستان سرایی ندارم میگید خیلی خشن هستی و نمیشه باهات بحث کرد؟!!!
من دیگه حرفی ندارم/////:D
1391806_193728744145777_671917386_n.jpg

آخرین ویرایش:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
:)دوست عزیزم.من فقط یه مسئله ای رو بگم مزاحمت نمیشم دیگه...
این چه منطقیه که شماها دارید؟وقتی کتابیکه میپرستید میگه کافران رو گردن بزنید و پدرشون رو دربیارید خشونت نیست ولی من میگم مقلته نکن و حوصله داستان سرایی ندارم میگید خیلی خشن هستی و نمیشه باهات بحث کرد؟!!!
من دیگه حرفی ندارم/////:D
مرامشونه
منطقشونه
روششونه
مسلکشونه
..................

ب قول شما:

.هـــرگــز با احمــق هـا بحث نکنیـد.آنهـا اول شمـا را تـا سطــح خودشـان پـاییـن مـی آورنــد
سپس با تجـربـه، یـک عمـر زنـدگی در آن سطـح، شما را شکست مـی دهنـد.:redface:

m roz

عضو جدید
در ضمن در هر زمان و دوره ای شرایط زندگی متفاوت بوده، زمانیکه پیامبر به رسالت مبعوث شد دوران وحشیگری ، برده داری و فخرفروشی ثروتمندان بر فقرا بوده. فکر نکنم در چنین شرایطی حال و اوضاع زنان از وضع خوبی برخوردار بوده، وقتی برای زن احترامی قائل نمیشدند و او را به کنیزی میگماردند پس این لطف خدا بوده که به پیامبر فرموده زنان کنیز را به نکاح خود درآور به اقتضای شرایط اون زمان. ولی در قرآ؛ن گفته نشده، ای پیامبر امت تو هم به پیروی از شرایط تو زنان بیشمار به نکاح خود درآورن.
درسته که در آیه ی 51 سوره احزاب گفته شده: ما زنان را به نکاح تو درآوردیم تا بر تو هیچ هرج و زحمتی نباشد(وقتی پیامبر وظیفش رسالته دینه و این رسالت دفاع از حقوق مظلوم در برابر ظلمه ، به نکاح در آوردن کنیزان 1 جور حمایت از حقوق زن در اون شرایط خفقان بوده).

ادامه ی همین آیه خداوند فرموده: ای رسول بعد از این زنان دیگر نه عقد هیچ زن بر تو حلال است و نه مبدل کردن این زنان به زنان دیگر، هرچند از حسنش به شگفتی درآیی و بسیار در نظرت زیبا آید مگر که کنیزی مالک شوی و خداوند بر هر چیز مالک و نگهبان است.

اگه یکم قدرت درک داشته باشیم متوجه میشیم این آیه مصداق ارزش دادن و حمایت از زنان بوده .

الان اونائی که ادعای روشن فکری میکنند چه گلی به سر ناموس جامعشون زدن؟ غیر از اینکه هر روز هفته عاشق چشم وابرو میشن و آخر هفته فارغ از حال و احساس طرف .
چه پیشرفتی در وضع زن جامعه ی امروز ایجاد شده؟ چرا 1دختر اون طور که باید و شاید نمیتونه تو کشور خودش احساس امنیت کنه و اگه بیرون از خونه باشه مدام حواسش به خودش باشه که بلایی سرش نیاد.
مگه دوره ی روشن فکری نیست؟؟؟

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود...
شما میتونید به این آیه ها مراجعه بفرمائید...
نساء سوره4
آیه 25 و24 :
زنانی را که در جنگها متصرف شده اید هرچند شوهردار باشند میتوانید برای خود بردارید و کنیزکان را با اجازه مالک آنها میتوانید آمیزش کنید.

احزاب آیه 50 و 51
به صراحت از تملک و به غنیمت گرفتن کنیز(زن و دختر مرد کافر که توسط مسلمین کشته شده)

سوره احزاب آیه های 33 تا 36..

آیاتی برای قتل مخالفین فکری اسلام
انفال سوره ی 8
آیه 12و14و25و39و41و53و65و69
کافران را سر ببرید و غارت کنید و برده بگیرید و انگشتشان قطع کنید
توبه سوره9
ایه29
در این آیه گفته شده هرکه بر علیه محمد و خدا حرف زند باید با او جنگید و او را سر برید و آنها را خوار و ذلیل کرد و اموالشان را گرفت

احزاب
آیه26 27
در این آیه مخالفین محمد به امر محمد کشته شده و مسلمین اموال کشته ها رابرای خود برمیدارند

امیدوارم کافی باشه...

نمیدونستم مفسر قرآن هم هستید!!! نتیجه تحقیقات شما(و گذاشتن همه ی ادیان به کنار) با برداشتها و افکار شخصی بوده؟

بهتون پیشنهاد میکنم برای تحقیق اول بغض و کینه ها رو کنار بذارید اگه تونستید اینکارو کنید اونوقت به نتیجه درست میرسید.

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

پ.ن:
تو ی تاپیک چندتا عکس قشنگ دیدم گفتم بذارمشون اینجا ک تعداد بیشتری از دوستان ببیننشون
مدیونید اگه فکر کنید این عکسارو ب دلیل دیگه گذاشتمشون اینجا
نمی دونم که شما در مورد این عکس چه نظری دارید اما اگر شما کتاب های ظهور و سقوط رایش سوم و کتاب های خود هیتلر به نام نبرد من رو در کنار کتاب جزء و کل هایزنبرگ بخونین نظر دیگه نسبت به جمله ای که در این عکس نوشته خواهید داشت.
البته که این حرف درست نیست، شاید از لحاظ یک مکتب فکری ارزش گذاری روی اون مثبت باشه اما این طور نیست.
در مورد نماز هم یکی دو تا نکته به نظرم میرسه، یک فردی رو شما پیدا می کنین اصلا خدا رو قبول نداره، صحبت کردن در مورد دلایل نماز با اون کار احمقانه ای هست چون اصلا به مبدا غایی و فاعلی اعتقاد نداره.
یک نفر رو پیدا می کنین که اون به خدا اعتقاد نداره بلکه به یک موجود ماورایی اعتقاد داره باز هم بحث با این آدم در مورد نماز کار عاقلانه ای نیست.
با کسی میشه در مورد نماز بحث کرد که مبانی فکری مسلمون ها رو قبول داشته باشه که بشه براش ادله نقلی، عقلی یا شهودی آورد.

X.Doll

عضو جدید
نمی دونم که شما در مورد این عکس چه نظری دارید اما اگر شما کتاب های ظهور و سقوط رایش سوم و کتاب های خود هیتلر به نام نبرد من رو در کنار کتاب جزء و کل هایزنبرگ بخونین نظر دیگه نسبت به جمله ای که در این عکس نوشته خواهید داشت.
البته که این حرف درست نیست، شاید از لحاظ یک مکتب فکری ارزش گذاری روی اون مثبت باشه اما این طور نیست.
در مورد نماز هم یکی دو تا نکته به نظرم میرسه، یک فردی رو شما پیدا می کنین اصلا خدا رو قبول نداره، صحبت کردن در مورد دلایل نماز با اون کار احمقانه ای هست چون اصلا به مبدا غایی و فاعلی اعتقاد نداره.
یک نفر رو پیدا می کنین که اون به خدا اعتقاد نداره بلکه به یک موجود ماورایی اعتقاد داره باز هم بحث با این آدم در مورد نماز کار عاقلانه ای نیست.
با کسی میشه در مورد نماز بحث کرد که مبانی فکری مسلمون ها رو قبول داشته باشه که بشه براش ادله نقلی، عقلی یا شهودی آورد.

کتابی که خودش توو زندان نوشت و بعد چاپ کردن اسمش چی بود ؟

ترجمه شدشو لینک دانلود دارید ؟

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
درود... شما میتونید به این آیه ها مراجعه بفرمائید... نساء سوره4 آیه 25 و24 : زنانی را که در جنگها متصرف شده اید هرچند شوهردار باشند میتوانید برای خود بردارید و کنیزکان را با اجازه مالک آنها میتوانید آمیزش کنید.
به اسارت گرفتن زنان کفار بدون شوهرشان، به منزله طلاق آنان است. ولی این دلیل نمیشه بهشون تعرضی بشه برادر عزیز. اونا رو هم باید طبق بقیه زنان مسلمان، برای ازدواج باید صیغه عقد جاری بشه. نه مثل آمریکایی ها باشیم که به هرکی که هوس کنن، تعرض میکنن.

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
به اسارت گرفتن زنان کفار بدون شوهرشان، به منزله طلاق آنان است. ولی این دلیل نمیشه بهشون تعرضی بشه برادر عزیز. اونا رو هم باید طبق بقیه زنان مسلمان، برای ازدواج باید صیغه عقد جاری بشه. نه مثل آمریکایی ها باشیم که به هرکی که هوس کنن، تعرض میکنن.

درود جناب شهریاری...
عزیزم.نمیدونم چقدر راجع به فرهنگ غربی ها و آمریکائیها اطلاعات دارید.ولی اونها هم دستورات دین شمارو بخونن که میگه {کافران رو بکشید و زنانشون رو به کنیزی بگیرید} یا بهتون میخندن یا میگن اینها از پشت کدوم کوه اومدن که این کار غیر انسانی رو انجام میدن؟!
جناب شهریاری اینو یادتون باشه که همه ی مذاهب فکر میکنن کامل ترین دین هستند.شما یک مسیحی یا یهودی و...رو نمی بینید که بگه: بله اسلام کامل ترین دین هست ولی من همین دینه خودمو ادامه میدم...

یک سوال جناب شهریاری{فرض کنیم شما یک همساده کمونیست داشتید که آزارش به مورچه هم نمیرسه.تنها مشکلش اینه که با عقاید شما مخالفه و قدرتی داشتید که میتونستید اونو بکشید و کسی هم کاری باهاتون نداشت،همونطور که قرآن گفته جهاد کنید.کافران رو بکشید و زناشون رو صاحب بشوید.شما اینکار رو میکردید.
با توجه به این جایزه که بر شما حلال هم شده

راجع به بحث هوس هم فرمودین.بنظرم در همین کشور ماهم هرکس هوس کنه میتونه با هرکسی همخوابگی کنه.تنها فرقش با جاهای دیگه اینه که اینجا یک ورد به زبان عربی میخونن دیگه بر هم حلال میشن.حالا میخواد یک ربع باشه یا یک ساعت یا یک روز .اسمشم میزارن صیغه اسلامی.بنابراین نمیتونیم به ریش خارجیها بخندیم در صورتیکه کار خودمون مسخره تره
..
بدرود...

fire.boy

کاربر فعال
.
حالا چرا بلافاصله امریکا مثال زده میشه؟

BEKco

عضو جدید
کی گفته کفار را بکشید ؟ کی گفته همسایه کمونیستتو بکش ؟ البته قرآن دارد (حجرات آیه 9)
اگر دو گروه مومن با هم جنگیدند بینشان صلح برقرار کنید و اگر یکی از آن دو گروه بر دیگری تجاوز میکند با تجاوز کار بجنگید .
بنده کارشناس دین نیستم اما اینقدر میفهمم که موضوع کفار یا مومنین نیست بلکه موضوع اینست که اسلام میگوید مظلوم نباشید میگوید باید مقابل ظلم ایستاد .
برای روشن شدن بیشتر از شما میخواهم یک مثال عملی از گفته هایتان از سیره پیغمبر و ائمه ارائه دهید ؟ ( مثلا پیغمبر اسلام با همسایه کافر این برخورد را داشته )
بنده رهگذرم و شما را نمیشناسم اما میگم اشتباه فکر میکنید و رفتین چند تا جمله از قرآن در آوردین و علم کردین .
اصلا به هیچ وجه اینکه شما نوشتین صحیح نیست .
خدا وقتی به حضرت موسی وحی کرد که برو سراغ فرعون اینگونه بود ( سوره طاها از ایه43)
بروید سراغ فرعون که طغیان کرده
با او نرم حرف بزنید شاید متذکر شود یا از عاقبت کارش بترسد

این لطافت را ببینید کجا شبیه حرف شماست؟
البته فرعون نهایتا غرق شد اما نه برای اینکه ادعای خدایی داشت و کافر بود بلکه برای اینکه دنبال حضرت موسی کرد و غرق شد .

سوره نسا آیه90
پس اگر از شما كناره گرفتند ، و با شما به جنگ برنخاستند ، و پيشنهاد صلح و آشتى دادند ، [به آنان تعدّى نكنيد كه] خدا در اين صورت براى تجاوز به آنان راهى براى شما قرار نداده است

آخرین ویرایش:

BEKco

عضو جدید
در سوره پایان سوره طاها آیه 132 دارد
و خانواده ات را به نماز امر کن و خودت هم بر آن شکیبایی کن ، ما از تو رزق نمیخواهیم
1- خودت به نماز شکیبایی کن و خانواده ات را هم امر به نماز کن
2-ما از تو رزق نمیخواهیم . وظیفه آدم کسب رزق و روزی برای خانواده است اما آنچه خدا از انسان میخواهد نماز است و امر خانواده ( نزدیکان ) به نماز است . ( کسب روزی وظیفه ( برای معاش خانواده ) ، مسواک زدن وظیفه ( برای سلامتی ) و... و آنچه خدا میخواهد نماز است )

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی گفته کفار را بکشید ؟ کی گفته همسایه کمونیستتو بکش ؟ البته قرآن دارد (حجرات آیه 9)
اگر دو گروه مومن با هم جنگیدند بینشان صلح برقرار کنید و اگر یکی از آن دو گروه بر دیگری تجاوز میکند با تجاوز کار بجنگید .
بنده کارشناس دین نیستم اما اینقدر میفهمم که موضوع کفار یا مومنین نیست بلکه موضوع اینست که اسلام میگوید مظلوم نباشید میگوید باید مقابل ظلم ایستاد .
برای روشن شدن بیشتر از شما میخواهم یک مثال عملی از گفته هایتان از سیره پیغمبر و ائمه ارائه دهید ؟ ( مثلا پیغمبر اسلام با همسایه کافر این برخورد را داشته )
بنده رهگذرم و شما را نمیشناسم اما میگم اشتباه فکر میکنید و رفتین چند تا جمله از قرآن در آوردین و علم کردین .
اصلا به هیچ وجه اینکه شما نوشتین صحیح نیست .
خدا وقتی به حضرت موسی وحی کرد که برو سراغ فرعون اینگونه بود ( سوره طاها از ایه43)
بروید سراغ فرعون که طغیان کرده
با او نرم حرف بزنید شاید متذکر شود یا از عاقبت کارش بترسد

این لطافت را ببینید کجا شبیه حرف شماست؟
البته فرعون نهایتا غرق شد اما نه برای اینکه ادعای خدایی داشت و کافر بود بلکه برای اینکه دنبال حضرت موسی کرد و غرق شد .

سوره نسا آیه90
پس اگر از شما كناره گرفتند ، و با شما به جنگ برنخاستند ، و پيشنهاد صلح و آشتى دادند ، [به آنان تعدّى نكنيد كه] خدا در اين صورت براى تجاوز به آنان راهى براى شما قرار نداده است

:)درود....
این آیه هاییکه فرمودین چه ربطی به حرفهای من داشت؟:smile:
ما داریم در مورد سوره نساء حرف میزنیم شما رفتی آیه از سوره حجرات آوردی؟
لطافت؟!!!:)پس گردن زدن لطافت حساب میشه ...

پس دلیل حمله به کشورها و طایفه هایی که به اسلام روی نیاوردن چیه{
همه دیگه داستان قوم بنی قریظه رو میدونن }؟!!! حتما باز من دارم اشتباه میگم.و چون در تخصصم نیست نیاید حرفی بزنم یا شایدم الان میخوای سریال خرم سلطان رو برام تعریف کنی..:smile:
سپاس...

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
:)درود....
این آیه هاییکه فرمودین چه ربطی به حرفهای من داشت؟:smile:
ما داریم در مورد سوره نساء حرف میزنیم شما رفتی آیه از سوره حجرات آوردی؟
لطافت؟!!!:)پس گردن زدن لطافت حساب میشه ...

پس دلیل حمله به کشورها و طایفه هایی که به اسلام روی نیاوردن چیه{
همه دیگه داستان قوم بنی قریظه رو میدونن }؟!!! حتما باز من دارم اشتباه میگم.و چون در تخصصم نیست نیاید حرفی بزنم یا شایدم الان میخوای سریال خرم سلطان رو برام تعریف کنی..:smile:
سپاس...

یکی از مسائلی که در قرآن وجود داره تفسیر قرآن به قرآن هست، که دو نوع هست، یکی تفسیر قرآن از روی لفظ و تشابه کلامی و یکی دیگه تفسیر قرآن به قرآن از روی مفهوم. اینکه ایشون دلایلی که آوردند طبق شیوه تحقیق بوده یا نه رو خودشون باید بیان و بگند اما من که این شیوه ها رو دنبالش رفتم دیدم که علمی هست و روش تحقیق داره.
در مورد شبهه ای که گفتین به نظرم میرسه داره خلط مبحث میشه، باید توجه کنیم که عقل از اشتباه مصون هست نه عقلا، علم همیشه درسته نه عالم و دانشمند، بنابراین شما نباید درستی و نادرستی دین رو بر اساس عملکرد معتقدین بهش به صورت عام تفسیر کنید. اینکه فلان حاکم جامعه آمده و به مثلا روم حمله کرده ملاک رد کردن آیه قرآن نیست. در مورد قبیله یهودی هم گفتین، وقایعی که اتفاق افتاده بوده از نظر تاریخی و بعد حقوقی این حق رو به مسلمون ها میداده چون توی عهد نامه ای که بین یهودی ها و مسلمون ها نوشته شده بوده و بنی قریظه مخالف تعهد نامه ای عمل کرده بودند که خودشون زیرش رو امضا کرده بودند.

پ .ن: ممکنه شما و دوستان دیگه دلایل من رو نپسندند، بنابراین اگر دیدیم که توی دو یا سه تا پست حرفمون با هم جور نمیگه ما هم پیمان می بندیم که این بحث رو مسالمت آمیز تموم کنیم و مثل بقیه بحث های این باشگاه به جنجال نکشیم:D:D
:D

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از مسائلی که در قرآن وجود داره تفسیر قرآن به قرآن هست، که دو نوع هست، یکی تفسیر قرآن از روی لفظ و تشابه کلامی و یکی دیگه تفسیر قرآن به قرآن از روی مفهوم. اینکه ایشون دلایلی که آوردند طبق شیوه تحقیق بوده یا نه رو خودشون باید بیان و بگند اما من که این شیوه ها رو دنبالش رفتم دیدم که علمی هست و روش تحقیق داره.
در مورد شبهه ای که گفتین به نظرم میرسه داره خلط مبحث میشه، باید توجه کنیم که عقل از اشتباه مصون هست نه عقلا، علم همیشه درسته نه عالم و دانشمند، بنابراین شما نباید درستی و نادرستی دین رو بر اساس عملکرد معتقدین بهش به صورت عام تفسیر کنید. اینکه فلان حاکم جامعه آمده و به مثلا روم حمله کرده ملاک رد کردن آیه قرآن نیست. در مورد قبیله یهودی هم گفتین، وقایعی که اتفاق افتاده بوده از نظر تاریخی و بعد حقوقی این حق رو به مسلمون ها میداده چون توی عهد نامه ای که بین یهودی ها و مسلمون ها نوشته شده بوده و بنی قریظه مخالف تعهد نامه ای عمل کرده بودند که خودشون زیرش رو امضا کرده بودند.

پ .ن: ممکنه شما و دوستان دیگه دلایل من رو نپسندند، بنابراین اگر دیدیم که توی دو یا سه تا پست حرفمون با هم جور نمیگه ما هم پیمان می بندیم که این بحث رو مسالمت آمیز تموم کنیم و مثل بقیه بحث های این باشگاه به جنجال نکشیم:D:D
:D
درود بر شما.......:smile:
بنـــام خـــداوند جـــان و خـــرد------- کزین برتر اندیشه بر نگذرد
تـــوانا بــود هــــرکــه دانـا بــود
------- ز دانش دل پیــر بــرنا بـــود
از این پرده برتر سخن گاه نیست
----- ز هستی مر اندیشه را راه نیست
کنـــون ای خــردمند وصف خــرد
------- بدین جایگه گفتن اندر خورد
کنــون تا چــه داری بیــار از خــرد
------ که گوش نیوشنده زو بر خورد

همونجور که فرمودین دعوایی باهم نداریم.فقط دیدگاه هامون رو میگیم که لزوما هم قرار نیست نظراته همو بپذیریم و قبول داشته باشیم.و البته بنده خوشحال میشم که بعضی مسلمونها رو میبینم که بدونه خشونت و متمدنانه گفتگو و گفتمان میکنن.;)
و اما در مورد فرمایشاتتون.

خوب، خداوند عالم و دانا،که تمام هستی رو آفریده و از آینده هم خبر داره، اونقدر باهوش هست که حرفهاش رو جوری بگه که لازم نباشه من نوعی منه بنده، واسه ترجمش برم پیشه یکی مثه خودم دوباره واسه تفسیرش برم پیش یه آدمه دیگه مثه خودم.تازه آخر سر هم قانع نشم از جواباشون.
شما علم رو مثال زدید.همه دانشمندان میگن 2+2=4 هیچ کس نمیگه: اگه روز باشه میشه 4 ولی اگه در شب این جمع رو انجام بدیم شاید 5 بشود شایدم 3 بشود...
ولی در بحث دین اینطور نیست.هر کس یکجور واسه خودش تفسیر میکنه..ظاهرا برای همه چیز جواب دارن ولی در واقع جواب درستی به ما نمیدن...در جواب حرفهایه علمی یا آیه میاورند یا می گویند به این چیزها فکر نکنید چون دیوانه می شوید..

و اما، ما بلاخره نفهمیدیم دین اسلام رو باید با رفتار چه کسانی بسنجیم.!!! دوستان همش میفرمایند که: رفتار یک فرد مسلمان رو نباید به پای اسلام گذاشت.خوب این حرف کاملا درست است.ولی وقتی میبینیم همه ی مسلمانها اینگونه رفتار می کنند و برای کارهاشون آیه از قرآن می آورند جور دیگر باید برداشت کرد..ضمنا در بیشتر این حمله ها پیامبر اسلام و حضرت علی حضور داشته اند.آیا بازهم نمی شود عملکرد اینها را پای اسلام گذاشت؟
یا اینکه ایشان هر حمله ای کرده اند کاملا به حق بوده و از طرف خدا دستور داشته اند؟

و اما در مورد قوم بنی قریظه: اصلا فرض کنیم این قوم عهدنامه یا قعطنامه ای رو شکستند. چرا با اینکه تسلیم شدن
باز کشته شدن؟
چرا سعد بن معاذ رو قاضی کردن؟مگه دیگه اونجا آدم نبود؟ مگه خود پیامبر که فرستاده خدا هست اونجا نبود؟
چرا گذاشت ایشون اون رای غیر انسانی و وحشیانه رو صادر کنه؟!!!این چه عهدنامه ای بود که ارزش کشتن و گردن زدن نزدیک به هزار مرد و یک زن و تجاوز به زنان کشته شدگان رو داشت؟

مگر اینکه قبول کنیم رسم عربها این بوده.به هرجا حمله کردید گردن بزنید و تجاوز کنید.

پ.ن1: اگه شما هم این کشتار رو قبول دارید پس دیگه بحثی نمی مونه.چون ظاهرا باز این بحث در تخصص ماها نیست و فقط یک روحانی جواب این سوالات رو میدونه:D
پ.ن 2:قصدمون از این سوالات توهین به هیچ دینی نیست، فقط برای حل سوالاتی است که در ذهنمان بوجود آمده.بنابراین دوستان مسلمان باز از کوره در نروند که ای وای برما چه نشسته اید که به پیامبران توهین شده.و خون مارا حلال کنند.:smile:فکر نمی کنم اسلام با سوال کردن مخالفتی داشته باشه.یا با سوالی اسلام در خطر بیوفتد.
پ.ن3: اگر فکر میکنید از بحث جُستار خارج شدیم جواب ندید.

سپاس از همه دوستان....پاینده ایران زمین

آخرین ویرایش:

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
درود بر شما.......:smile:

همونجور که فرمودین دعوایی باهم نداریم.فقط نظراتمونو میگیم که لزوما هم قرار نیست نظراته همو بپذیریم و قبول داشته باشیم
.و البته بنده خوشحال میشم که بعضی مسلمونها رو میبینم که بدونه خشونت و متمدنانه گفتگو و بحث میکنن.;)
و اما در مورد فرمایشاتتون.حالا که شما فکر میکنید طرفتون بچه است و جوابایه بچگانه میدیدوبنده هم مجبورم مثله یه بچه جوابتون رو بدم لذا فکر نکنید بی ادبم.

خوب، خداوند عالم و دانا،که تمام هستی رو آفریده و از آینده هم خبر داره، اونقدر باهوش هست که حرفهاش رو جوری بگه که لازم نباشه من نوعی منه بنده، واسه ترجمش برم پیشه یکی مثه خودم دوباره واسه تفسیرش برم پیش یه آدمه دیگه مثه خودم.تازه آخر سر هم قانع نشم از جواباشون.
شما علم رو مثال زدید.همه دانشمندان میگن 2+2=4 هیچ کس نمیگه: اگه روز باشه میشه 4 ولی اگه در شب این جمع رو انجام بدیم شاید 5 بشود شایدم 3 بشود...
ولی در بحث دین اینطور نیست.هر کس یکجور واسه خودش تفسیر میکنه..ظاهرا برای همه چیز جواب دارن ولی در واقع جواب درستی به ما نمیدن...در جواب حرفهایه علمی یا آیه میاورند یا می گویند به این چیزها فکر نکید چون دیوانه می شوید..

و اما، ما بلاخره نفهمیدیم دین اسلام رو باید با رفتار چه کسانی بسنجیم.!!! دوستان همش میفرمایند که: رفتار یک فرد مسلمان رو نباید به پای اسلام گذاشت.خوب این حرف کاملا درست است.ولی وقتی میبینیم همه ی مسلمانها اینگونه رفتار می کنند و برای کارهاشون آیه از قرآن می آورند جور دیگر باید برداشت کرد..ضمنا در بیشتر این حمله ها پیامبر اسلام و حضرت علی حضور داشته اند.آیا بازهم نمی شود عملکرد اینها را پای اسلام گذاشت؟
یا اینکه ایشان هر حمله ای کرده اند کاملا به حق بوده و از طرف خدا دستور داشته اند؟

و اما در مورد قوم بنی قریظه: اصلا فرض کنیم این قوم عهدنامه یا قعطنامه ای رو شکستند. چرا با اینکه تسلیم شدن
باز کشته شدن؟
چرا سعد بن معاذ رو قاضی کردن؟مگه دیگه اونجا آدم نبود؟ مگه خود پیامبر که فرستاده خدا هست اونجا نبود؟
چرا گذاشت ایشون اون رای غیر انسانی و وحشیانه رو صادر کنه؟!!!این چه عهدنامه ای بود که ارزش کشتن و گردن زدن نزدیک به هزار مرد و یک زن و تجاوز به زنان کشته شدگان رو داشت؟

پ.ن: اگه شما هم این کشتار رو قبول دارید پس دیگه بحثی نمی مونه.چون ظاهرا باز این بحث در تخصص ماها نیست و فقط یک روحانی جواب این سوالات رو میدونه:D
سپاس....
ناراحت نشدم ولی از جملاتی که قرمز کردم کمی تعجب کردم. ببینید دوست عزیز، فکر می کنم اگر با دید اینکه جماعتی این گونه هستند وارد بحثی بشیم ممکنه پیش نویس ذهنی ما باعث بشه خوب وقایع رو تحلیل نکنیم، بله من مسلمان هستم ولی نمی دونم شما چه دینی دارید و هیچ تصوری در مورد شما نکردم. من اصراری به بچه فرض کردن طرف بحثم ندارم حتی اگر خود اون طرف پافشاری بکنه سر این قضیه، من با اندیشه شما سر و کار دارم و شخصیت و هویت شما جایی نیست که بخوام وارد اون بشم.
من هم مثل شما قبول دارم عده ای از دین بد دفاع کردند و دین رو خراب جلوه می دند، چون اول حس زیبایی شناختی آدم تحریک میشه و بعد عقل جذب میشه. حالا دو تا احتمال در مواجهه با حقیقت زیبایی ممکنه رخ بده، یکی اینکه افراد با عملکردشون، بد نشون بدند یک حقیقت زیبایی رو و دیگه اینکه فردی که داره وقایع رو بررسی میکنه همش دنبال جنبه های منفی قضایا باشه که هر دو تاش ره به ناکجا آباد می بره.
در نظر شیعه و بنا به دلایل عقلی و شهودی اثبات میشه که پیشوایانی به عنوان راهنما هستند و دین رو معرفی می کنند و مصادیقش رو تاریخ به ما نشون میده چون در اون زمان نبودیم.
با این مقدمه میریم سر اصل مطلب، در مورد خداوند گفتید، اتفاقا حرف بزرگی زدید و کودکانه نیست، در فلسفه چه اسلامی و برخی فلسفه های غرب اثبات میشه که حقیقت یک امر تشکیکی است به این معنا که یک طیف هست، بنابراین واضح و بدیهی بودن یک مساله مثل 2+2 بستگی به ظرفیت شخص در مواجهه با اون حقیقت داره، مثلا اگر فردی ظرفیت مثلا A داشته باشه باید با حقیقت متناسب با خودش روبرو بشه تا بتونه اون رو درک کنه. به خاطر همین ممکنه یک سری حقایق نیازمند مطالعه، مراقبه و ... باشه تا درک بشه و همه در درک مسایل یکسان نیستند، مثلا مطالبی مثل انتگرال های بیضوی رو نمیشه به یک دانش آموز اول دبستان که فقط 2+2 رو بلده یاد داد.
بله تفاسیر متفاوت هست، من ابتدا اعتقاد رو عرض کنم، شیعه اعتقاد داره تمام حقایق در نزد امام معصوم هست که به اذن خدا بر قلبش جاری میشه و در قرآن هم هست و امام شارح قرآن هست. اما در این عصر که میبینیم تفاسیر متفاوتی وجود داره به عقیده ما این هست که هر کسی در این راه سعی میکنه صیحیح ترین و نزدیک ترین قول رو به امام معصوم با روش های چهار گانه فهم دین در مسایل فقهی مثل کتاب، سنت، عقل و اجماع و در مسایل عقلی با عقل و کلام با عقل و سنت و در عرفان با شهود پیدا کنه و هر کسی در این دریا به اندازه ظرفیت خودش میفهمه.
صرف حضور ائمه در حکومت های به نظر جور ممکنه دلایل خاصی داشته باشه، عده این عقیده رو دارند، مثلا مصلحت جامعه اما با راستی و تقیه، یا صبر کردن برای اینکه جامعه به بینش لازم برسه، در حقیقت ائمه نمی تونن مردم رو بزور به مرحله ای برسونن، بلکه این مردم هستند که با شنیدن قول باید با اختیار تصمیم بگیرند، ائمه از دیدگاه شیعه چراغ هست و مسیر رو روشن می کنند و طی مسیر با مردم هست. اگر مردم ائمه رو به عنوان پیشوا و حاکم قبول کردند امام مسئول تشکیل حکومت هم میشه.
در مورد طایفه بنی قریظه گفتین، من چیزی که دیدم این بود که خود اون ها توافق کردند، و رای دادند که کسی به عنوان حکم انتخاب بشه و در موردشون حکم کنه.
آره بابا مشکل نداریم که با هم، نظر شماست و این بحثه:D

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
ناراحت نشدم ولی از جملاتی که قرمز کردم کمی تعجب کردم. ببینید دوست عزیز، فکر می کنم اگر با دید اینکه جماعتی این گونه هستند وارد بحثی بشیم ممکنه پیش نویس ذهنی ما باعث بشه خوب وقایع رو تحلیل نکنیم، بله من مسلمان هستم ولی نمی دونم شما چه دینی دارید و هیچ تصوری در مورد شما نکردم. من اصراری به بچه فرض کردن طرف بحثم ندارم حتی اگر خود اون طرف پافشاری بکنه سر این قضیه، من با اندیشه شما سر و کار دارم و شخصیت و هویت شما جایی نیست که بخوام وارد اون بشم.
من هم مثل شما قبول دارم عده ای از دین بد دفاع کردند و دین رو خراب جلوه می دند، چون اول حس زیبایی شناختی آدم تحریک میشه و بعد عقل جذب میشه. حالا دو تا احتمال در مواجهه با حقیقت زیبایی ممکنه رخ بده، یکی اینکه افراد با عملکردشون، بد نشون بدند یک حقیقت زیبایی رو و دیگه اینکه فردی که داره وقایع رو بررسی میکنه همش دنبال جنبه های منفی قضایا باشه که هر دو تاش ره به ناکجا آباد می بره.
در نظر شیعه و بنا به دلایل عقلی و شهودی اثبات میشه که پیشوایانی به عنوان راهنما هستند و دین رو معرفی می کنند و مصادیقش رو تاریخ به ما نشون میده چون در اون زمان نبودیم.
با این مقدمه میریم سر اصل مطلب، در مورد خداوند گفتید، اتفاقا حرف بزرگی زدید و کودکانه نیست، در فلسفه چه اسلامی و برخی فلسفه های غرب اثبات میشه که حقیقت یک امر تشکیکی است به این معنا که یک طیف هست، بنابراین واضح و بدیهی بودن یک مساله مثل 2+2 بستگی به ظرفیت شخص در مواجهه با اون حقیقت داره، مثلا اگر فردی ظرفیت مثلا A داشته باشه باید با حقیقت متناسب با خودش روبرو بشه تا بتونه اون رو درک کنه. به خاطر همین ممکنه یک سری حقایق نیازمند مطالعه، مراقبه و ... باشه تا درک بشه و همه در درک مسایل یکسان نیستند، مثلا مطالبی مثل انتگرال های بیضوی رو نمیشه به یک دانش آموز اول دبستان که فقط 2+2 رو بلده یاد داد.
بله تفاسیر متفاوت هست، من ابتدا اعتقاد رو عرض کنم، شیعه اعتقاد داره تمام حقایق در نزد امام معصوم هست که به اذن خدا بر قلبش جاری میشه و در قرآن هم هست و امام شارح قرآن هست. اما در این عصر که میبینیم تفاسیر متفاوتی وجود داره به عقیده ما این هست که هر کسی در این راه سعی میکنه صیحیح ترین و نزدیک ترین قول رو به امام معصوم با روش های چهار گانه فهم دین در مسایل فقهی مثل کتاب، سنت، عقل و اجماع و در مسایل عقلی با عقل و کلام با عقل و سنت و در عرفان با شهود پیدا کنه و هر کسی در این دریا به اندازه ظرفیت خودش میفهمه.
صرف حضور ائمه در حکومت های به نظر جور ممکنه دلایل خاصی داشته باشه، عده این عقیده رو دارند، مثلا مصلحت جامعه اما با راستی و تقیه، یا صبر کردن برای اینکه جامعه به بینش لازم برسه، در حقیقت ائمه نمی تونن مردم رو بزور به مرحله ای برسونن، بلکه این مردم هستند که با شنیدن قول باید با اختیار تصمیم بگیرند، ائمه از دیدگاه شیعه چراغ هست و مسیر رو روشن می کنند و طی مسیر با مردم هست. اگر مردم ائمه رو به عنوان پیشوا و حاکم قبول کردند امام مسئول تشکیل حکومت هم میشه.
در مورد طایفه بنی قریظه گفتین، من چیزی که دیدم این بود که خود اون ها توافق کردند، و رای دادند که کسی به عنوان حکم انتخاب بشه و در موردشون حکم کنه.
آره بابا مشکل نداریم که با هم، نظر شماست و این بحثه:D

درود بر شما...
ممنون از جوابت..در مورد اون جملات قرمز هم معذرت میخوام.{البته جمله بالایی رو نه:) }..اگر توجه کنی چندین بار پستمو بازنویسی کردم.قبل از اینکه شما بخونید.و اون روهم پاک کرده بودم.و فکر هم نمیکردم اون موقع شب شما بیدار باشید:D
بهر روی نظر،نظر شماست این گفتمان هست..:lol:;)

BEKco

عضو جدید
قسمت اول آیه را مینویسم هر کس فکر کند قسمت دوم چیست .
پیامبر به مردم بگو
اگر خدا را دوست داريد پس (اینکار را انجام دهید ) خداهم دوستتان دارد
بنظرتان آن کار چیست ؟

سوره آل عمران آیه 31
پیامبر بگو
اگر خدا را دوست داريد، از من پيروى كنيد تا خدا دوستتان بدارد و گناهان شما را بر شما ببخشايد، و خداوند آمرزنده مهربان است

بنابراین کسیکه خدا را دوست دارد باید از پیغمبر تبعیت نماید تا خدا نیز دوستش بدارد ( یکی از کارهیی که پیغمبر خیلی با علاقه انجام میداد نماز بود)

شهریاری 2

کاربر ممتاز
درود جناب شهریاری... عزیزم.نمیدونم چقدر راجع به فرهنگ غربی ها و آمریکائیها اطلاعات دارید.ولی اونها هم دستورات دین شمارو بخونن که میگه {کافران رو بکشید و زنانشون رو به کنیزی بگیرید} یا بهتون میخندن یا میگن اینها از پشت کدوم کوه اومدن که این کار غیر انسانی رو انجام میدن؟! جناب شهریاری اینو یادتون باشه که همه ی مذاهب فکر میکنن کامل ترین دین هستند.شما یک مسیحی یا یهودی و...رو نمی بینید که بگه: بله اسلام کامل ترین دین هست ولی من همین دینه خودمو ادامه میدم... یک سوال جناب شهریاری{فرض کنیم شما یک همساده کمونیست داشتید که آزارش به مورچه هم نمیرسه.تنها مشکلش اینه که با عقاید شما مخالفه و قدرتی داشتید که میتونستید اونو بکشید و کسی هم کاری باهاتون نداشت،همونطور که قرآن گفته جهاد کنید.کافران رو بکشید و زناشون رو صاحب بشوید.شما اینکار رو میکردید. با توجه به این جایزه که بر شما حلال هم شده}؟ راجع به بحث هوس هم فرمودین.بنظرم در همین کشور ماهم هرکس هوس کنه میتونه با هرکسی همخوابگی کنه.تنها فرقش با جاهای دیگه اینه که اینجا یک ورد به زبان عربی میخونن دیگه بر هم حلال میشن.حالا میخواد یک ربع باشه یا یک ساعت یا یک روز .اسمشم میزارن صیغه اسلامی.بنابراین نمیتونیم به ریش خارجیها بخندیم در صورتیکه کار خودمون مسخره تره.. بدرود...
کفاری که به جنگ با اسلام قد علم کردن رو باید باهاشون جهاد کرد. نه اینکه هرکسی که دینش این بود. در زمان حکومت امام زمان (عج) هم همینطور هست. کسی که فتنه انگیزی نکنه کاری باهاش ندارن. بعدم کدوم دین غیر از اسلام فکر میکنه که کاملترین دین هست؟ توی ادیان دیگه آمدن پیامبر آخر الزمان وعده داده شده، فقط اونایی که پیامبر مارو قبول ندارن، هنوز دین خودشون رو پیروی میکنن. نکته دیگه اینکه بحث ما بر سر قبولی دین اسلام هست. نه اینکه بخای موردی قضاوت کنی درباره اون دین. هرکسی که دین اسلام رو قبول میکنه، یعنی هرچیزی که در دین گفته شده رو قبول داره. صیغه خوندن هم اصلا مسخره نیست ؛بلکه دستوری هست که خدا گفته. شما میخای دستور خدا رو به تمسخر بکشی بکش. ولی به کسی توهین نکن

شهریاری 2

کاربر ممتاز
چندوقتیه سفت وسخت نمازخون شدم...... بچه ها برام دعا کنید که بتونم تا اخر همینجوری بمونم ..... کاش زودتر ازاینها لیاقت نمازخوندن پیدامیکردم........اما حیف........ برام دعا کنید......
احسنت! خوبه ولی فکر نکنید کار سختیه که بخاید در مقابلش مقاومت نشون بدید. پنج دقیقه نماز خوندن که کاری نداره..... از خدا کمک بخاید. یا علی

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
کفاری که به جنگ با اسلام قد علم کردن رو باید باهاشون جهاد کرد. نه اینکه هرکسی که دینش این بود. در زمان حکومت امام زمان (عج) هم همینطور هست. کسی که فتنه انگیزی نکنه کاری باهاش ندارن. بعدم کدوم دین غیر از اسلام فکر میکنه که کاملترین دین هست؟ توی ادیان دیگه آمدن پیامبر آخر الزمان وعده داده شده، فقط اونایی که پیامبر مارو قبول ندارن، هنوز دین خودشون رو پیروی میکنن. نکته دیگه اینکه بحث ما بر سر قبولی دین اسلام هست. نه اینکه بخای موردی قضاوت کنی درباره اون دین. هرکسی که دین اسلام رو قبول میکنه، یعنی هرچیزی که در دین گفته شده رو قبول داره. صیغه خوندن هم اصلا مسخره نیست ؛بلکه دستوری هست که خدا گفته. شما میخای دستور خدا رو به تمسخر بکشی بکش. ولی به کسی توهین نکن

درود...

سپاس از جوابتون، بحث ماهم اینجا تموم میشه به دلایل زیر

1. بنده برخلاف شما، نمیتونم کسی رو به اسمه خدا بکشم که خلاف عقیده منو داشته.

2.نمیتونم صیغه کنم یا بخاطر *** پول بدم چون بنظر من هیچ فرقی باهم ندارن. از آدمهایی هم که اینکارارو میکنن و با افتخار راجع بهش حرف میزنن خوشم نمیاد.

3.فتنه!!!!!!!! باز این کلمه چقدر تکراریه.چقدر بویه تنفر و کینه و خشم و دلزدگی ....میده.چندین سال هست که بعضیها دارن از این کلمات استفاده میکنن که تو سر مخالفینشون بزنن.و متاسفانه بازهم به اسم خدا و دین...

4.در مورد قوانین کلی دین اسلام فرمودین: شماهم از اون کسایی هستی که فقط ادعای مسلمان شدن رو داری.ولی همه ی قوانین رو رعایت نمیکنی.فقط اون چیزایی رو قبول داری که بنظرت درست هست.وگرنه همین الان باید فراخوان به قتل من بدی و خون من و امثال من رو حلال کنی.;)و بازهم به اسمه خدا

5.امثال شما هرکاری میخواید انجام بدید به اسم خدا هست و لزوما کسایی مثله من اگر سوالی و شکی بین کارهایه شما بوجود میاریم از طرف شیطان داریم حرف میزنیم.و در اشتباه هستیم....

6.بازهم میگم: فکر نمیکنم خداییکه جهان به این بزرگی رو ساخته،و اونقدر بزرگ و دانا و توانا هست. اینقدر لوس باشه که اگر یک موجود ناتوان و ناقص {انسان} خدارو انکار کنه.خدا ناراحت بشه...پس لطفا کارهاییکه میکنید، گرفته از{حملات انتحاری، اعدام و قطع کردن دست و پا و سر ...زندان کردن .و.و.} رو به پای خدا نذارید.و اینقدر قیافه حق به جانب نگیرید....

بدرود...

تا چنـد زنــم بــروی دریاها خشت >>> بیزار شدم ز بت پرستان و کنشت
خیام که گفت دوزخی خواهد بود؟ >>> که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت؟

اســرار ازل را نه تــو دانی و نه مــن >>> وین حرف معما نه تو خوانی و نه من
هست از پس پرده گفتگوی من و تو >>> چون پرده برافتد، نه تو مانی و نه من

آنانکه محیط فضل و آداب شدند >>> در جمع کمال شمع اصحاب شدند
ره زین شب تاریک نبردند بروز >>> گفتند فسانه ای و در خواب شدند