سوره نسا
نساء آیه 3
با زنانی كه برای شما پاك و دلخواهتان هستند ازدواج كنيد.
با دو تا و سه تا و چهار تا. ** اگر ميترسيد كه بيعدالتی كنيد، به يك زن يا به كنيزانتان اكتفا كنيد
نساء
آیه 25 و24 :
زنانی را که در جنگها متصرف شده اید هرچند شوهردار باشند میتوانید برای خود بردارید و کنیزکان را با اجازه مالک آنها میتوانید آمیزش کنید
نساء سوره 4
آیه 34
در این آیه اشاره شده که زن باید از مرد اطاعت محض کند و اگر زنان از شوهر اطاعت نکنند .. مرد باید اول باید به او بگوید از من اطاعت کن بعد اگر قبول نکرد مرد باید آنقدر او را بزند تا او وادار به اطاعت شود
احزاب آیه 50
به صراحت از تملک و به غنیمت گرفتن کنیز(زن و دختر مرد کافر که توسط مسلمین کشته شده) توسط محمد گفته شده و گفته شده دخترعموها و دختردائی ها و دختر عمه ها و دخترخاله های محمد بر محمد حلال هستند! و زنی که خود را بدون شرط بر محمد بخشد..و دلیل همه اینها را این بیان داشته که خدا میخواهد در امر نکاح.. محمد به زحمت نیافتد!
در ایه 51 احزاب
هم از کنیز ملکی و به غنیمت گرفته شده توسط محمد سخن رانده شده
(کنیز:زن و دختر مرد کافر که مرد کافر توسط مسلمان کشته شده و فرزندانش به کنیزی مسلمین درامده اند و مسلمانان از کنیزان برای لذت جنسی و کار اجباری استفاده می کرده اند و در مساله اجازه به مسلمان برای تعدد زوجات.. رعایت عدالت را معیار تعدد قرار داده پس چرا به زن اجازه نداده چند شوهر داشته باشد به شرط رعایت عدالت بین شوهران؟در اسلام همه چیز برای مرد است و رعایت عدالت به وجدان مرد گذاشته شده و تضمینی نیست که ما بفهمیم که زن اول چجوری راضی شده تا مردش زن دوم و سوم و .. بگیرد! و هیچکس نمیتواند بفهمد که مردی با زنانش آیا بعدالت رفتار میکند یا خیر.. در اسلام هر که سرمایه دارتر است بیشتر میتواند زن بگیرد مانند اینکه بیشتر میتواند کالا بخرد)
احزاب
آیات28 29 30 31 32 33
گفته شده هر کدام از زنان محمد که که ازو طلب زیور کنند محمد او را طلاق خواهد داد و هرکس کار ناروائی کند محمد او را پیش چشم همگان عذاب خواهد کرد و هرکه از محمد پیروی کند خدا دوبار به او پاداش میدهد در حالی که محمد میگوید من هم بشری مانند شما هستم ولی زنان محمد مقامشان از بقیه بیشتر است! او به زنانش فرمان میدهد که وقتی با مردان دیگر میخواهند حرف بزنند .صدایشان را کلفت تر کنند تا دل مردان دیگر به هوس نیافتد..و صریحا میگوید که جای زن در خانه است(قابل توجه کسانی که فکر میکنند اسلام موافق کار زن در بیرون از خانه است) و گفته شده که زنان نباید خود را زینت کنند
بقره
آیه 228
گفته شده که مرد از زن ارزش بیشتری دارد
بقره 223
صریحا زن را به کشتزار مرد تشبیه کرده که مرد هرگاه دلش خواست میتواند چیزی در او بکارد
سوره احزاب(سوره 33)
در آیه 36
گفته که پیمبر بعد از اینکه زید بن حارث را اسیر کرد و او را به اسلام گروانید زنش را ازو گرفت (پیمبر زن زید بن حارث را ازو گرفت .. البته پیمبر یک بار به او اجازه داد تا قبل از اینکه پیمبر زنش را ازو بگیرد .. خود زید یکبار با زنش نزدیکی کند و بعد پیمبر زن زید را برای خود برداشت .. درین سوره دائما از کنیزکان ملکی و اسیرشده سخن رفته .. کنیزها زن کفار بوده اند که در جنگها اسیر مسلمین میشده اند و مسلمین برای لذت جنسی خود .. گردن شوهرانشان را میزده اند و آنها را به عنوان کنیز و برای بردگی و لذت جنسی برمیداشته اند)
احزاب آیه 59
محمد دستور میدهد که زنان چادر به دور خود بپیچند تا از تعرض (امت متوحش اسلام) دور بمانند
توصیه من این است که انفال و احزاب را بخوانید