ایول حس خوبيه حس خوبي دارم!
چيزه......
ایول حس خوبيه حس خوبي دارم!
چيزه......
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=53171&d=1301248708
انتقام
[FONT="]نگران نباش... من آنقدر امروز و فرداهاي نيامدن را ديده ام که ديگر هيچ وعده ي بي سرانجامي خواب و خيال آرزويم را آشفته نمي کند! حالا ياد گرفته ام که فراموشي دواي درد همه ي نيامدن ها و نداشتن ها و نخواستن هاست....ياد گرفته ام که از هيچ لبخندي خيال دوست داشتن به سرم نزند [/FONT][FONT="]...ياد گرفته ام که بشنوم: تا فردا ... و به روي خودم نمياورم که فردا هيچ وقت نمي آيند
[FONT="]نگران نباش... من آنقدر امروز و فرداهاي نيامدن را ديده ام که ديگر هيچ وعده ي بي سرانجامي خواب و خيال آرزويم را آشفته نمي کند! حالا ياد گرفته ام که فراموشي دواي درد همه ي نيامدن ها و نداشتن ها و نخواستن هاست....ياد گرفته ام که از هيچ لبخندي خيال دوست داشتن به سرم نزند [/FONT][FONT="]...ياد گرفته ام که بشنوم: تا فردا ... و به روي خودم نمياورم که فردا هيچ وقت نمي آيند
[/FONT]
آره...یاد خودم و خودش افتادم.....بعد این جمله رو گفتماین الان احساس بود....!!:دی
آره...یاد خودم و خودش افتادم.....بعد این جمله رو گفتم![]()
بابا این عکسا که همشون خستن(خسته هستن)، یه عکس مفهومی، درخور تامل، اینا که همش عشق و خیانت و خون و ایناست.
باز عکس سومت خوب بود اما این آخری ............. حس خوبی بهم نداد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
با اولین هتل شنی جهان آشنا شوید | تالار عکس | 0 | |
![]() |
اولین «بی اِم وِ» تاریخ | تالار عکس | 2 | |
![]() |
اولین پلیس های ایران | تالار عکس | 0 | |
![]() |
تصویری از اولین خلبان زن بدون دست دنیا | تالار عکس | 3 | |
M | اولین عکس های دونفره پرنس George جرج و پرنسس شارلوت Charlotte بچه های کیت میدلتون | تالار عکس | 12 |