اوج بدحجابی در پیست اسکی

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
من نمیفهم شما رو.شرمنده.

سخت ترین درستون همینه که گفتی؟!!خخخ
گفتم که من گوشم از این حرفا پره.
دیگه هم جواب نمیدم.
الکی واسه چی بشینم برا یه عده توضیح بدم!
بابای.

جوابی اگه داشتی میدادی :D
منم اصلا به روی خودم نمیارم
فقط جواب همه سوالاتو دادم که فکر نکنی فقط یه حرفی زدم که هیچ مستندی پشتش نیس
درسای ما شاید به سختی بچه های عمران نرسه،اما فکر کنم شهرسازیا معمولا درساشون خیلی آسونتر از عمرانیاست :D
واسه دل خودت سرچ کن.ارزش فکر خودت از همه چی بیشتره.موفق باشی دوست عزیز.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان اونایی که ساز مخلف و روشن فکری میزنن و وقتی کم میارن یه بهانه ای برای فرار از بحث ...نیفهمم.....درک نمیکنم.....قبول ندارم و.... میگن رو به نظرم نباید باهاشون بحث کرد
ما باید از خودمون و خانوادمون شروع کنیم و خودمون مسئول رفتار خودمون بدونیم جامعه خودش درست میشه

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته اینقده بدم میاد یکی حیا نداشته باشه هرجوری اعضای بدن خودشو ول کنه!. طرز نشستن، وایسادن، اینجور چیزا هم خیلی مهمه. هاهاه!

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
جوابی اگه داشتی میدادی :D
منم اصلا به روی خودم نمیارم
فقط جواب همه سوالاتو دادم که فکر نکنی فقط یه حرفی زدم که هیچ مستندی پشتش نیس
درسای ما شاید به سختی بچه های عمران نرسه،اما فکر کنم شهرسازیا معمولا درساشون خیلی آسونتر از عمرانیاست :D
واسه دل خودت سرچ کن.ارزش فکر خودت از همه چی بیشتره.موفق باشی دوست عزیز.

مستنداتتو بزار در کوزه ابشو بخور!
اون مستندات به درد خودت میخوره.
من به یه نتیجه ای رسیدم تو این 2 3 سالی که اینجا بودم اونم اینه که اونایی که صنایع میخونن یه جورین به خودشون شک دارن!!!
اولین بارم با هم رشته ای های شما بحثم شد که اخراج شدم.کلن از صنفتون خوشم نمیاد.
در پناه حق.
بابای
:D

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
تعریف ما از حجاب اشتباس....یعنی اشتبا به خوردمون دادن....که الان به اینا میگیم بد حجاب.....:w38:

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشتباه متوجه شدی!!!. من نمیگم آمار درست میکنن که..... منظورم این بود این آمارها و این اتفاقا چر باید رخ بده؟؟؟؟. یکی از دلایل اصلیش دیدن فیلمهلای آنچنانی (مثلا.....!!!!!!!!!)
بعدشم ما داریم درباره حجاب حرف میزنیم.... بعله که مسائل دیگه مهمتره یا به جای خودش مهمه.... اونا رو قاطی اینا نکن!
خانم گل،منم منظورم همین بود که ما داریم ربطش میدیم به فیلم و خارج و دشمن و غیره!
مثلا چرا معتاد تو کشور زیاده؟ اینم به فیلم ربط داره؟ چرا دزدی تو کشور زیاده؟ چرا بی فرهنگی و دروغ و توهین و... زیاده؟ اینا هم به فیلم ربط دارن؟
بخدا مشکل خودمونیم،قبول نمیکنیم.چون مغروریم.چون ممکنه یوقتایی حسادت کنیم به داشته های دیگران.بله،ممکنه.

بخدا قسم عمرن کسی تو کل باشگاه باشه به اندازه من فیلم و سریال دیده باشه از هر نوع با هر نوع مضمونی با هر نوع دین و مذهب و شیطان پرستی و غیره و غیره ای،ذره ای در من تاثیر نزاشته، هییییچ، بلکه دیدم رو به دور و برم قوی تر کرده

حرف من اینه،ما سستیم.سست بزرگمون کردن چون بلد نبودن،سست دینیم،سست عنصر»
کسیکه بخواد با چارتا فیلم عوض بشه،کسیکه بخواد با 4تا تار مو یا اندام دیگری ازینرو به اونرو بشه،کسیکه با یه آرایش بتونه کسی دیگه رو تحریک کنه،کسیکه کسیکه کسیکه
کسیکه بخاطر یه نفر دیگه،خودش تغییر کنه،باید بره بمیره.
حرف من اینه
در غالب این چارچوب،اونوقت آزادی پوشش محیا میشه

ولی فعلا ظرفیت ایران در این حد نیست،واسه همینه من غُصه میخورم که چرا مردم من این ظرفیت رو ندارن؟
کسی نیاد بگه ادای روشن فکری و ادای خارجی و غرب پرستی و غیره،که جز تهمت زدن هیچ سودی نداره.

قربونت بشم،این متن ها فراوووووووونه،اینا مهم نیس،بهشون فکر نکن اهمیت ندارن.مهم خودت و مغز خودت و دین خودته.نه حرف چارتا روزنامه نگار که واسه معروف شدن و پولش میاد نسخه میپیچه واسه این و اون.ول کن اونا رو،خودمون رو بسازیم.

البته اینقده بدم میاد یکی حیا نداشته باشه هرجوری اعضای بدن خودشو ول کنه!. طرز نشستن، وایسادن، اینجور چیزا هم خیلی مهمه. هاهاه!
بخدا منم تو عروسی میرم حالم بهم میخوره از کساییکه لخ و پتی میگردن یا ادا اصول در میارن،میشینم یه گوشه نگاشون میکنم تو روشون میخندم لحظه ای هم به بدنشون نگاه نمیکنم چون خودم رو ساختم و به خودم یاد دادم،از پدرم یاد گرفتم،که آدم باشم.شاید میلیارد ها فیلم و صحنه دیده باشم و اصن واسم طبیعیه،ولی تو زندگیم هیچوقت چشمم رو به ناپاکی عادت ندادم و نمیدم
این مهمه
فردا هم همسرمو میرم از کساییکه تو مجلسا لخ و پتی میگردن انتخاب میکنم؟ معلومه که نه...

من میگم آدم باید خودشو اینجوری بسازه از صفر پایه بزنه و استوار بیاد بالا و با فیلم و اندام دیگران و غیره هیچ تکونی نخوره

اونجوری میشه یه جامعه محکم و آزاد ساخت.لازمش اینجور رفتاراس که در ما ها،کم هست، متاسفانه.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه میگن شماها فقط حرف حرف خودتونه!. درحالیکه اولا شما و ما نداریم! همه بنده خداییم!. یکی شاخ نداره یکی دم!. دوماً اتفاقا ما معمولا منعطف تریم چونکه اگه انصاف داشته باشید و از اول بحثای اینجوری رو بخونید، بعضیا انعطاف داشتن و از زوایای مختلف چیزا رو بررسی کردیم، یا بعضی حرفارو صحه گذاشتیم. آخرشم مستندات رو بادهوا میپندارید که دیگه بحثی نمونه. فوقش بعضیا به خاطر یه نوع جو، یا تجربیاتشون، با لج جواب دادن تا حرص شما رو دربیارن!.

این چی؟ اینم من دراوردیه لابد !!!.

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
تعریف ما از حجاب اشتباس....یعنی اشتبا به خوردمون دادن....که الان به اینا میگیم بد حجاب.....:w38:
اگه بد حجاب نیست پس چیه؟
تعریف تو از حجاب چیه؟اگه قرآن تعریف بیاره اونم اشتباهه؟
-----------------------------------------------
فقط میتونم بگم متاسفم:)
این جلف بازیا و مو بیرون ریختن واسمون شده کلاسو تمدن.گیرم 30 40 سال کلاس گذاشتیم بعدش چی؟گیرم 100 سال لذت دنیارو بردیم بعدش چی؟
همش چشمو همچشمی.
اونایی که میان طرفداری میکنن معیارشون چیه:D
واقعا دیده شدن بدن یک زن عیب نیست؟ دیدن زیبایی های یک زن عیب نیست؟
تمام این پیام هایی که توی شبکه های اجتماعی پخش میشه رو ظاهرا خوندین دیگه. منشا اینا کجاست؟

نکنه باید پسرا چشم پاک باشن؟
مگه این حجم از بدن میزاره چشمیم پاک بمونه

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم گل،منم منظورم همین بود که ما داریم ربطش میدیم به فیلم و خارج و دشمن و غیره!
مثلا چرا معتاد تو کشور زیاده؟ اینم به فیلم ربط داره؟ چرا دزدی تو کشور زیاده؟ چرا بی فرهنگی و دروغ و توهین و... زیاده؟ اینا هم به فیلم ربط دارن؟
بخدا مشکل خودمونیم،قبول نمیکنیم.چون مغروریم.چون ممکنه یوقتایی حسادت کنیم به داشته های دیگران.بله،ممکنه.

بخدا قسم عمرن کسی تو کل باشگاه باشه به اندازه من فیلم و سریال دیده باشه از هر نوع با هر نوع مضمونی با هر نوع دین و مذهب و شیطان پرستی و غیره و غیره ای،ذره ای در من تاثیر نزاشته، هییییچ، بلکه دیدم رو به دور و برم قوی تر کرده

حرف من اینه،ما سستیم.سست بزرگمون کردن چون بلد نبودن،سست دینیم،سست عنصر»
کسیکه بخواد با چارتا فیلم عوض بشه،کسیکه بخواد با 4تا تار مو یا اندام دیگری ازینرو به اونرو بشه،کسیکه با یه آرایش بتونه کسی دیگه رو تحریک کنه،کسیکه کسیکه کسیکه
کسیکه بخاطر یه نفر دیگه،خودش تغییر کنه،باید بره بمیره.
حرف من اینه
در غالب این چارچوب،اونوقت آزادی پوشش محیا میشه

ولی فعلا ظرفیت ایران در این حد نیست،واسه همینه من غُصه میخورم که چرا مردم من این ظرفیت رو ندارن؟
کسی نیاد بگه ادای روشن فکری و ادای خارجی و غرب پرستی و غیره،که جز تهمت زدن هیچ سودی نداره.

قربونت بشم،این متن ها فراوووووووونه،اینا مهم نیس،بهشون فکر نکن اهمیت ندارن.مهم خودت و مغز خودت و دین خودته.نه حرف چارتا روزنامه نگار که واسه معروف شدن و پولش میاد نسخه میپیچه واسه این و اون.ول کن اونا رو،خودمون رو بسازیم.

بخدا منم تو عروسی میرم حالم بهم میخوره از کساییکه لخ و پتی میگردن یا ادا اصول در میارن،میشینم یه گوشه نگاشون میکنم تو روشون میخندم لحظه ای هم به بدنشون نگاه نمیکنم چون خودم رو ساختم و به خودم یاد دادم،از پدرم یاد گرفتم،که آدم باشم.شاید میلیارد ها فیلم و صحنه دیده باشم و اصن واسم طبیعیه،ولی تو زندگیم هیچوقت چشمم رو به ناپاکی عادت ندادم و نمیدم
این مهمه
فردا هم همسرمو میرم از کساییکه تو مجلسا لخ و پتی میگردن انتخاب میکنم؟ معلومه که نه...

من میگم آدم باید خودشو اینجوری بسازه از صفر پایه بزنه و استوار بیاد بالا و با فیلم و اندام دیگران و غیره هیچ تکونی نخوره

اونجوری میشه یه جامعه محکم و آزاد ساخت.لازمش اینجور رفتاراس که در ما ها،کم هست، متاسفانه.

شما مشکل اینه فکرمیکنی ما این حرفایی که میزنی رو درک نمیکینم یا به قول تو سستیم! یا اینجور مسائل!!!. نخیر عزیز. ما هم به اندازه تو چشم و عقلمون کار میکنه. من مثل تو نرفتم فیلم ببینم چون دوست ندارم ببینم! شاید یه صحنه هایی ناخودآگاه و ناخواسته دیدم ولی خودم ادامه ندادم به نگاه کردن!!! چون برای خودم حتی در نزد خودم شخصیت قائلم!!!!. 0به طرز فکر خودمم ربط داره!).... دلیلش چیه برم اینجور چیزا رو نگاه کنم؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ که حالم از هرچی آدم توی اجتماعه به هم بخوره؟؟؟!... لابد از خدا بیشتر میدونی شما !!!!. که اگه منحرف نشیم پس عیبی نداره نگا کنیم!!!. ضمناً اینا همش وسوسه شیطانه که تو تاثیر نمیپذیری و این حرفا. (البته منظورم تهمت نیست. خوب گوش کن)... باید بهت احسنت گفت که جزو افراد پاک جامعه هستی... یا فکرت مسموم نیست!. اما مطمئن باش ندیدن این چیزا خیلی بهتره!.
بعدشم یادم رفت... بحثی بود ادامه میدم!

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه بد حجاب نیست پس چیه؟
این جلف بازیا و مو بیرون ریختن واسمون شده کلاسو تمدن.گیرم 30 40 سال کلاس گذاشتیم بعدش چی؟گیرم 100 سال لذت دنیارو بردیم بعدش چی؟
همش چشمو همچشمی.
تمام این پیام هایی که توی شبکه های اجتماعی پخش میشه رو ظاهرا خوندین دیگه. منشا اینا کجاست؟

اولن که بله میشه.
دومن که مشکل خودتون و چشمتونه.
:d

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه بد حجاب نیست پس چیه؟
همش چشمو همچشمی.

اونقدی که بدنو بپوشونه..و قصدشون جلب توجه نباشه..پسرا بمیرنن چشمشون پاک نمیشه از بس ذاتشون خرابه.....فقط ادعا

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اوج بدحجابی این بود الان؟؟؟؟؟؟؟؟
باید با چادر چفیه برن اسکی مثلن؟؟
:|

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونقدی که بدنو بپوشونه..و قصدشون جلب توجه نباشه..پسرا بمیرنن چشمشون پاک نمیشه از بس ذاتشون خرابه.....فقط ادعا
خوب یدونه ازون عکسایی که جلب توجه نمیکنه رو نشون بده از پست اول.
البته تعریفت از حجاب بازم کامل نیست.
پس چون پسرارو کاریشون نمیشه کرد پس دیگه چاره ای نیست دیگه؟

میخوام اینو بگمااا. همه همه که حالا نمیگم ولی درصد قابل توجهی این قضیرو میدونن ولی اسمشو میزارن طرف خودش جنبه داشته باشه به ماچه.
ولی به این فکر نمیکنن هر کسی خودشو باید ببینه نه جنبه ی طرفو.
البته خیلیا دیگه برخلاف میلشون دیگه چون عادت کردن چاره ای ندارن که چیزی نگن.
من مثال خیلی دارم که خوبو بدو میدونن غیرتشم دارن ولی چاره ای ندارن.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز

همه پسرا رو چرا جمع میبندی؟ این یه نوع تلقین کردن نیست؟؟!. بعدشم از حضرت فاطمه زهرا (س) میپرسن منظورتون چیه که روش حفظ اجتماع و اخلاق اینه که مردا و زنا همو نبینن؟ مگه میشه؟ پس شما جطوری توی اجتماع فعالیت میکنید؟؟. ایشونم میفرماید منظور اینه در ذهنشون از همدیگه تجسمی نکنن!!. اما به نظر شما تو این دوره زمونه که هر پسری یا هر دختری هر چیزی رو دیده، چطور نباید تجسم پیش نیاد ؟؟!!!

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
[QUOTE=M.A777;8123217

آقا یا خانم M.A
ما حق نداریم با طبیعت وجودیمون بجنگیم.خدا هم همچین توقعی از ما نداره.اسلامم همچین چیزی نخواسته.
اینکه شما میگین باید یه جوری خودمونو بسازیم که هیییچ تکونی نخوریم،این یعنی جنگیدن و مقابله با نیاز فطری و طبیعی!
این راهش نیست.راهش اینه که نیازو تو راه درستش ارضا کرد.اگر هر زن و مردی،صرفا با همسر خودش،کسی که دوسش داره و انتخابش کرده رفع نیاز کنه،اونوقت این نیاز باعث استحکام و نشاط زندگیشونم میشه.
اما اگه همین نیاز با آدمایی به غیر همسر رفع شه، اونوقت یه جامعه رو به آتیش میکشونه.همه در حق هم خیانت میکنن.همه نسبت به هم بی اعتماد میشن.هیشکی احساس رضایت و آرامش از زندگیش نمیکنه و ....
واسه همینه خدا تو قرآن میگه به غیر که رسیدین،خانوما ،آقایون.نگاهتونو کنترل کنین.خانوما حجاب کنین به دو دلیل 1)مورد آزار و اذیت مردا قرار نگیرین 2)به آدم درست و مومن شناخته بشین.
خدا خودش میدونه مارو چی خلق کرده،خودشم داره با توجه به سرشتمون نسخه میده.منتها ما یا نمیخوایم بفهمیم،یا میفهمیمو نمیخوایم به روی خودمون بیاریم!

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما مشکل اینه فکرمیکنی ما این حرفایی که میزنی رو درک نمیکینم یا به قول تو سستیم! یا اینجور مسائل!!!. نخیر عزیز. ما هم به اندازه تو چشم و عقلمون کار میکنه. من مثل تو نرفتم فیلم ببینم چون دوست ندارم ببینم! شاید یه صحنه هایی ناخودآگاه و ناخواسته دیدم ولی خودم ادامه ندادم به نگاه کردن!!! چون برای خودم حتی در نزد خودم شخصیت قائلم!!!!. 0به طرز فکر خودمم ربط داره!).... دلیلش چیه برم اینجور چیزا رو نگاه کنم؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ که حالم از هرچی آدم توی اجتماعه به هم بخوره؟؟؟!... لابد از خدا بیشتر میدونی شما !!!!. که اگه منحرف نشیم پس عیبی نداره نگا کنیم!!!. ضمناً اینا همش وسوسه شیطانه که تو تاثیر نمیپذیری و این حرفا. (البته منظورم تهمت نیست. خوب گوش کن)... باید بهت احسنت گفت که جزو افراد پاک جامعه هستی... یا فکرت مسموم نیست!. اما مطمئن باش ندیدن این چیزا خیلی بهتره!.
بعدشم یادم رفت... بحثی بود ادامه میدم!

من منظورم فیلم منفی 18 نبود ـاااااا :D منظورم همین فیلم و سریالای تلویزیونی خارجی بود که توش از هر نوع رفتار و سیاست و دین و غیره ای شرح داده میشه و هر نوع صحنه ای رو از خودشون به نمایش میزارن
منظورم اینه اینا رو دیدم و دیدم باز تر شده نه اینکه تغییر کرده باشم.
البته نمیخواستم بگم که "دارم ادعا میکنم تغییر ناپذیرم" اتفاقا خیلی هم تغییر میکنم ولی میدونم دارم کجا پا میزارم.
لحظه ای در زندگی من نبوده که اشتباه کرده باشم،و نفهمیده باشم اشتباهه.
تغییر میکنم،ولی تغییراتم رو در جهت مثبت انجام میدم.مثبت من یعنی مفید بودن برای دیگران و مضر نبودن برای دیگران.

نبین این چیزارو،نکن اون کارارو،ندون اون مسائل شیطانی ـو ،سوال نپرس درباره مقدسات ـو ووووو

نظر شخصی خودمو میگم»من به اینها میگم "نادانی و جهالت" ولی هرکسی نظری داره و نظرش محترمه

بحث ـو کش ندیم چون میترسم به هم بپریم :(

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب یدونه ازون عکسایی که جلب توجه نمیکنه رو نشون بده از پست اول.
البته تعریفت از حجاب بازم کامل نیست.
پس چون پسرارو کاریشون نمیشه کرد پس دیگه چاره ای نیست دیگه؟

میخوام اینو بگمااا. همه همه که حالا نمیگم ولی درصد قابل توجهی این قضیرو میدونن ولی اسمشو میزارن طرف خودش جنبه داشته باشه به ماچه.
ولی به این فکر نمیکنن هر کسی خودشو باید ببینه نه جنبه ی طرفو.
البته خیلیا دیگه برخلاف میلشون دیگه چون عادت کردن چاره ای ندارن که چیزی نگن.
من مثال خیلی دارم که خوبو بدو میدونن غیرتشم دارن ولی چاره ای ندارن.
شما چی تو اون عکسا هس که به نظرت باید پوشیده بشه....از پشت اون لباسا 20 سانتی چشت چیو میبینه که ما نمیبینیم.....

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما چی تو اون عکسا هس که به نظرت باید پوشیده بشه....از پشت اون لباسا 20 سانتی چشت چیو میبینه که ما نمیبینیم.....
سوالو با سوال جواب میدی؟:D
تو از حجاب یه تعریفی داشتی منم یه مثال برای جا افتادن تعریفت خواستم.:D

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
یَأَیهَا النَّبىُّ قُل لاَزْوَجِک وَ بَنَاتِک وَ نِساءِ الْمُؤْمِنِینَ یُدْنِینَ عَلَیهِنَّ مِن جَلَبِیبِهِنَّ ذَلِک أَدْنى أَن یُعْرَفْنَ فَلا یُؤْذَیْنَ وَ کانَ اللَّهُ غَفُوراً رَّحِیماً(آیه ۵٩ احزاب)
اى پیامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤ منان بگو جلبابها (روسرى هاى بلند) خود را بر خویش فرو افکنند، این کار براى اینکه (از کنیزان و آلودگان ) شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است و (اگر تاکنون خطا و کوتاهى از آنها سر زده ) خداوند همواره غفور و رحیم است

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالو با سوال جواب میدی؟:D
تو از حجاب یه تعریفی داشتی منم یه مثال برای جا افتادن تعریفت خواستم.:D
به نظرم همه اون عکسا بیشتر از چیزی که باید حجاب داشتن....کودومو نشونت بدم..الان چی تو اون عکسا جلب توجه میکنه... من هیچی ندیدم....

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
تا جایی که من میدونم دنیایی من دنیایی پاکی هاست دینایی حجب حیا دنیایی مردمان پاک

بقول انجلیا جولی تو نامه ای به گلشیفته فراهانی

دیروز در کتابخانه ای مشغول مطالعه بودم و به نکته ی جالبی برخورد کردم که شاید برا تو هم جالب باشد !این را میدانستی که زنان آریایی محجوب ترین و باحیاترین زنان تاریخ ۲۵۰۰ ساله ی کشورت بوده اند ؟ این را میدانستی که همه مردم دنیا زن ایرانی را به حجاب و حیایش میشناسند ؟

جالبه ک متن این نامه تا شما رسیده! منبعشو میشه بذارید کامل بخونم نامشو؟؟
نمیدونم چقد فیلمهای خانوم جولی رو دیدید.اما ایشون بعنوان ی هنرمند ابایی از برهنه شدن نداره
قصدم تایید یا رد کردن این کارشون نیس
اما کسی با دیدگاه و طرز تفکر ایشون هرگز ی هنرمندو بخاطر انجام کاری ک خودش هم برای هنر انجام میده منع نمیکنه

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا یا خانم M.A
ما حق نداریم با طبیعت وجودیمون بجنگیم.خدا هم همچین توقعی از ما نداره.اسلامم همچین چیزی نخواسته.
اینکه شما میگین باید یه جوری خودمونو بسازیم که هیییچ تکونی نخوریم،این یعنی جنگیدن و مقابله با نیاز فطری و طبیعی!
این راهش نیست.راهش اینه که نیازو تو راه درستش ارضا کرد.اگر هر زن و مردی،صرفا با همسر خودش،کسی که دوسش داره و انتخابش کرده رفع نیاز کنه،اونوقت این نیاز باعث استحکام و نشاط زندگیشونم میشه.
اما اگه همین نیاز با آدمایی به غیر همسر رفع شه، اونوقت یه جامعه رو به آتیش میکشونه.همه در حق هم خیانت میکنن.همه نسبت به هم بی اعتماد میشن.هیشکی احساس رضایت و آرامش از زندگیش نمیکنه و ....
واسه همینه خدا تو قرآن میگه به غیر که رسیدین،خانوما ،آقایون.نگاهتونو کنترل کنین.خانوما حجاب کنین به دو دلیل 1)مورد آزار و اذیت مردا قرار نگیرین 2)به آدم درست و مومن شناخته بشین.
خدا خودش میدونه مارو چی خلق کرده،خودشم داره با توجه به سرشتمون نسخه میده.منتها ما یا نمیخوایم بفهمیم،یا میفهمیمو نمیخوایم به روی خودمون بیاریم!
محسنم
چیزایی که داری میگی کاملا درسته
ولی جزئی هست از یک "برنامه"
به اسم دین اسلام

یعنی صحبتت و خود اون آیه ای که گفتی،مستقیما در مورد زنان و مردان مسلمان و مومن صحبت کرده (در واقع خود آیه مستقیما میگه ای مومنان،نه حتی مسلمون های ظاهری) خودت هم میدونی که اول مسلمون ظاهری داریم بعد اعتقادشون که قوی تر بشه مومن به حساب میان
خدا در مورد این دسته داره میگرده اینجوری بگردید،اینکارو کنید "بهتره" تازه دستور هم نمیده
ولی خدا در مورد یک کشور و یک سرزمین بزرگ که دارای ده ها فرهنگ مختلف و چندین نوع برنامه و دین مختلف هستش نگفته،بجاش گفته در دین اکراه نکنید،چرا؟ چون حق اونایی که دین دار نیستن یا سست دین هستن یا نمیخوان دین رو قبول کنن پایمال میشه

منظور من اینه تو جامعه بزرگ ایران که همینطور جمعیتش داره بیشتر میشه دیگه همه "مومن" نیستند.خیلی ها ظاهری مسلمونن،خیلی ها اصلن عارشون میشه بگن ما مسلمونیم!! خب اینا مجبورن یه سری قوانین "اکراهی(اجباری)" رو رعایت کنن که تازه مال مسلمون های ظاهری نه بلکه مال مومن ها هستش این قوانین که حتی خود خدا هم اجبار به جبرش نکرده که ما کردیم!

متوجه منظورم شدی؟ منظور صحبت من این بود

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
من منظورم فیلم منفی 18 نبود ـاااااا :D منظورم همین فیلم و سریالای تلویزیونی خارجی بود که توش از هر نوع رفتار و سیاست و دین و غیره ای شرح داده میشه و هر نوع صحنه ای رو از خودشون به نمایش میزارن
منظورم اینه اینا رو دیدم و دیدم باز تر شده نه اینکه تغییر کرده باشم.
البته نمیخواستم بگم که "دارم ادعا میکنم تغییر ناپذیرم" اتفاقا خیلی هم تغییر میکنم ولی میدونم دارم کجا پا میزارم.
لحظه ای در زندگی من نبوده که اشتباه کرده باشم،و نفهمیده باشم اشتباهه.
تغییر میکنم،ولی تغییراتم رو در جهت مثبت انجام میدم.مثبت من یعنی مفید بودن برای دیگران و مضر نبودن برای دیگران.

نبین این چیزارو،نکن اون کارارو،ندون اون مسائل شیطانی ـو ،سوال نپرس درباره مقدسات ـو ووووو

نظر شخصی خودمو میگم»من به اینها میگم "نادانی و جهالت" ولی هرکسی نظری داره و نظرش محترمه

بحث ـو کش ندیم چون میترسم به هم بپریم :(

ولی بحث ما جوری بود که اینجور فیلما رو خیلی هم خوب شامل میشه و شما الان داری میزنی زیرش !!!. ضمنا منم ندیدم ولی مثلا تو احتماع بین افراد مختلف در یک جمع مثلا در یک محیط خوابگاهی (و نه خانوادگی!) چیزی رو متوجه شدم اونم اینکه تو اون جمع یه فیلم نامناسب (حالا نه به اون شدت که خیال میکنی منظورم اونجور چیزاست!) در حال دیده شدن هست، منم میتونستم خیلی خوش و خرم برم تو اون جمعا اینارو ببینم اما اولا که اصلا علاقه ای به خزعبلات ندارم،، دوما کلا دوست ندارم دیگه...!برام مهم نیست!. یا ممکنه فیلمی بوده که اصلا مثبت فلان سن هم نبوده، ولی ازاین فیلمایی بوده که خییییلی زیرپوستی هرهدفی دارن، تو مخ امثال ما میکنن!. (خودمو نمیگم... بعضاً به قول شما جاهل ها رو میگم)....

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
راست میگه دیگه ...واقعا این همهههههه احترام به وجود زنو کجای دلمون بزاریم.احسنت!

دوست عزیز یه سرچی در مورد رنان سرزمین های غربی مثل آمریکا و کشور های اروپایی بکن.
مثلا اینکه سالانه به چند تا زن آمریکایی در محل کارشون تعرض جنسی میشه؟
یا اینکه چرا در احزاب سیاسی اروپایی برای اینکه یه زن رای بیشتری بیاره،باید جواب مثبت به سایر مردان حزب سیاسیش بده؟
یا مثلا چرا دختران دبیرستانی که ناخواسته باردار میشن از همکلاسیاشون به هیچ دادگاهی نمیتونن شکایت کنن چون خودشون خواستن که دوستی کنن و ...؟
یا چرا زنان در این سرزمین های به اصطلاح آزاد از هیچکدوم از خیانت های همسرشون در هیچ دادگاهی حق شکایت ندارن؟
میبینم ک قانون همه ممالک غرب و اروپا و آمریکا رو حفظی: ) تبارک الله!!!!!!!
عزیزم شما ی چرخ تو مملکت خودت بزن ببین چ خبره
اینجا تعرض جنسی نیس؟؟ استاد ب دانشجو؟؟ مرد ب زن؟؟ تعرض های دسته جمعی؟؟ اسیدپاشی؟؟ تعرض ب زن جلوی مردش؟؟ و هزارتا اتفاق دیگه؟؟
هیس.. دختران فریاد نمیزنندو ندیدی.نه؟؟

پ.ن:خیلی پست جالبی بود.بسی خندیدم:D

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
محسنم
چیزایی که داری میگی کاملا درسته
ولی جزئی هست از یک "برنامه"
به اسم دین اسلام

یعنی صحبتت و خود اون آیه ای که گفتی،مستقیما در مورد زنان و مردان مسلمان و مومن صحبت کرده (در واقع خود آیه مستقیما میگه ای مومنان،نه حتی مسلمون های ظاهری) خودت هم میدونی که اول مسلمون ظاهری داریم بعد اعتقادشون که قوی تر بشه مومن به حساب میان
خدا در مورد این دسته داره میگرده اینجوری بگردید،اینکارو کنید "بهتره" تازه دستور هم نمیده
ولی خدا در مورد یک کشور و یک سرزمین بزرگ که دارای ده ها فرهنگ مختلف و چندین نوع برنامه و دین مختلف هستش نگفته،بجاش گفته در دین اکراه نکنید،چرا؟ چون حق اونایی که دین دار نیستن یا سست دین هستن یا نمیخوان دین رو قبول کنن پایمال میشه

منظور من اینه تو جامعه بزرگ ایران که همینطور جمعیتش داره بیشتر میشه دیگه همه "مومن" نیستند.خیلی ها ظاهری مسلمونن،خیلی ها اصلن عارشون میشه بگن ما مسلمونیم!! خب اینا مجبورن یه سری قوانین "اکراهی(اجباری)" رو رعایت کنن که تازه مال مسلمون های ظاهری نه بلکه مال مومن ها هستش این قوانین که حتی خود خدا هم اجبار به جبرش نکرده که ما کردیم!

متوجه منظورم شدی؟ منظور صحبت من این بود

سیگار کشیدن در این مکان ممنوع است!

چرا نوشته؟من که سیگاری نیستم.واسه سیگاریا نوشته دیگه.خب اون که سلامتیش براش مهم نیست.دلش میخواد بکشه.به کسی چه مربوطه؟

حالا تو یه جامعه ای که همه در کنار هم دارن زندگی میکنن،سرطان ریه،مشکل تنفسی یا هرچی،مهمتر از فروپاشی خونواده و برهم زدن آرامش یه خونوادست؟
اون جوونی که میخواد زن بگیره اما پول نداره یا خونوادش نمیزارن یا هرچیز دیگه ای که عاملش خودش نیست،چه گناهی کرده که روزانه باید صدتا صدتا دختر بی حجاب(من اصن اصطلاح بدحجابو قبول ندارم،حدود حجاب مشخصه چیه،آمریکاییم که مسلمون میشه میدونه حدش چیه،با حجاب یا بی حجاب) باید با خودش مبارزه کنه که ....
یا اون مرد متاهلی که میخواد به زنش فقط فکر کنه،چه گناهی کرده که باید هزار تا زن بی حجابو ببینه و فکری از سرش نگذره و نگاه نکنه؟
اونم تو جامعه ای که 90% اش مسلمونن

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم همه اون عکسا بیشتر از چیزی که باید حجاب داشتن....کودومو نشونت بدم..الان چی تو اون عکسا جلب توجه میکنه... من هیچی ندیدم....
تو تعریف کردی جلب توجهم نکنه.ولی جلب توجه میکنه.یارو لباس خوابشو پوشیده اومده اسکی

قرآنو دیدی چی نوشته از تعریف حجاب؟
احادیثی که اومدن چی؟
میخوام اینو بگما :D برایند تمام حرفایی که دین اسلام زدرو اگه بگیریم و گزینش نکنیم (که البته اسلام یعنی تسلیم و انتخاب واجبات دین اختیاری نیست) به این میرسیم که این اسکی تو این فضا اصلا از پایه مشکل داره چه برسه که بخوایم بحث کنیم که حجاب رعایت شده یا نه.
------------------------------------------------------
دوستان اگه میخوان بحث کنن مبنا اگه دین نیست بگن تا زور علکی نزنیم:D
البته مت خودم علیه السلام نیستم ولی باز یه سری چارچوبو اصول دارم.
اینجا جای باز کردن حرفا و رک گویی نیست وگرنه جوری حرف میزدم که قشنگ باز بشه این کار چرا اشکال داره.:D
اشکال ما اینه که هر کدوممون با عقل کوچیکه خودمون میایم حرف میزنیم.و تا حرف منطقی و سند میاد مثل دین و قرآن و احادیث سری پا پس میکشیم و بعضا همه چیز زیر سوال میره و گاها هم گفته میشه کهنه پرستیو این جریانات مال هزاران سال پیش بوده و ... ه این صحبتا هم از عقل کوچیک در میاد.
تو یه بحثی یه جا بحث بود دیگه به جایی رسید که سند محکم دقیقا از قرآن اومد طرف یهو غیر مسلمون درومد.
بالاخره معیار مشخص بشه. دین , قرآن , احادیث یا عقل؟

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
میبینم ک قانون همه ممالک غرب و اروپا و آمریکا رو حفظی: ) تبارک الله!!!!!!!
عزیزم شما ی چرخ تو مملکت خودت بزن ببین چ خبره
اینجا تعرض جنسی نیس؟؟ استاد ب دانشجو؟؟ مرد ب زن؟؟ تعرض های دسته جمعی؟؟ اسیدپاشی؟؟ تعرض ب زن جلوی مردش؟؟ و هزارتا اتفاق دیگه؟؟
هیس.. دختران فریاد نمیزنندو ندیدی.نه؟؟

پ.ن:خیلی پست جالبی بود.بسی خندیدم:D

لطفاض یه کلاف سردرگم و بی ربط ایجاد نکنید!. چرا هرچیزی رو به هم ربط میدید؟. خب اونایی که تعرض میکنن (مثاله) هرجای کره زمین باشن و با هر دینی (بعضیا دینشون ظاهریه وگرنه چرا باید این کارارو بکنن؟) این کارا براش ون خلافه. مسلمان و ایرانی و خارجی هم نمیشناسه!. نمیدونم این مغالطات و سفسطه ها چرا همش بین اینجور بحثا ایجاد میشه!!!