اوج بدحجابی در پیست اسکی

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
بتونن
بیان
به من چه؟
به پویان چه؟
به فلانی چه؟

موسی به دین خود،عیسی به دین خود
به ما چه ربطی داره
نفس و حیا و شخصیت و منزلت خودشه
شما بپوشون،منم دخترم رو میپوشونم،یکی نمیخواد خوشش نمیاد دوس داره اصن لخ بگرده تو خیابون
به من چه؟!
به پویان چه :D ؟

والا چه کار به کار هم داریم
بزار خوش باشن
بگن بخندن
اصن الان بزاریم موهاشو به دوس پسرش وسط پیست نشون بده
چه کار به کار من داره؟
اینقدر داغونم با یه مو ازین رو به اون رو بشم؟
خاک بر سر من که بخاطر یه بی حجابی بخوام ازین رو به اون رو بشم

خاک بر سر کسیکه بخاطر حجاب دیگران بخواد حجاب خودش بگیره یا نگیره

دین کپی پیست نیست!تقلید مزخرفترین کار جهانه...
دین و حجاب و غیره رو باید خودت بدست بیاری
و کاری هم نداشته باشی به کسیکه به دست نیورده!
حق هم نداری بگی فاسدن مشکل دارن!!

از کجا معلوم من و تو بهتر باشیم؟ از کجا معلوم اون با خدا تر نباشه؟!
چرا نسخه میپیچیم؟!؟!؟!؟!؟!

اتفاقا منم کاملا موافقم که با ظاهر نه باید قضاوت کرد و نه هیچ چیز دیگه. اما بحث سر چیزا دیگست. من کار با دو تار مو ندارم. اینجا یه حرفایی زده میشه که جوابش مشخصه.... اتی جان هم نباید بحث احترام که من گفتم رو با چیزا دیگه قاطی کنه. ما الان فقط داریم درباره این مسئله حجاب و اینجور چیزا صحبت میکنیم!

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل ما بد حجابی نیست.
از این که یکی مثل خودمون نیست حرص میخوریم می خوایم برای نبودنشون تلاش کنیم.
سبک زندگی باید یکی باشه وگرنه تو بی غیرتی و من باغیرت - تو فاحشه ای و من پاک

واقعا اوج بد حجابی رو باید تو ذهن مردم ایران معنی کرد نه پیست اسکی. فاحشه های مغزی شدیم و خبر نداریم.
مرسی.:smile:

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیگم خودم ته حجابم! نه!. حتی از کسانی هم که حجاب ظاهری دارن (امادرعوض جورای دیگه بدن- یا حتی همین حجابشونم ریاست یا عدت یا غیره...) اصلا خوشم نمیاد!

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
این کجاش بدحجابهه اخخخخخخخخخه
یه ذره موهاش مشخصه که اونم فک کنم خییلی عادیه
الان دیگههه تو خیابون زیاد اینجور چیزا دیده میشههه کاملا عادیه

بدبختیه ما زنای ایرانی اینه که فکر میکنیم عادی شه،به نفعمونه!
به قول مدیر فارسی وان که تو صدای آمریکا میگفت کاری میکنیم که تا سال 2020 مردای ایرانی خودشون زناشونو بندازن بیرون!
زیبایی زن واسه حفظ مقدس ترین رکن جامعه،یعنی خونوادست.وقتی عادی شه،دیگه چه جذابیت ظاهر زنانه ای باقی میمونه؟
طرف صبح از در خونه میخواد بیاد بیرون،یه ساعت قبلش آرایش میکنه،شب که میره خونه پیش شوهرش آرایششو پاک میکنه که پوستش هوا بخوره!خب مگه مرده دیوانست وقتی میبینه اون زن همه زیباییشو خرج مردای بیرون خونه میکنه،خودشم پای زنش بشینه؟واینجوری میشه که دیگه نه خونواده ای میمونه،نه آرامشی.تا کی میخوایم خودمونو گول بزنیم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کمرم شکست با این جملاتت
چرا نمیگی از این که یه عده محدودی میخان خودشونو روشن فکر جلوه بدن و از ما جدا کنن و بگن ما مثل شوما نیستیم ؟؟؟
شما داری به آرمان ها فکر میکنی
اوج بد حجابی رو باید در خیابان ها جست و جو کرد که روز به روز بدتر میشه
مشکل ما بد حجابی نیست.
از این که یکی مثل خودمون نیست حرص میخوریم می خوایم برای نبودنشون تلاش کنیم.
سبک زندگی باید یکی باشه وگرنه تو بی غیرتی و من باغیرت - تو فاحشه ای و من پاک

واقعا اوج بد حجابی رو باید تو ذهن مردم ایران معنی کرد نه پیست اسکی. فاحشه های مغزی شدیم و خبر نداریم.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا منم کاملا موافقم که با ظاهر نه باید قضاوت کرد و نه هیچ چیز دیگه. اما بحث سر چیزا دیگست. من کار با دو تار مو ندارم. اینجا یه حرفایی زده میشه که جوابش مشخصه.... اتی جان هم نباید بحث احترام که من گفتم رو با چیزا دیگه قاطی کنه. ما الان فقط داریم درباره این مسئله حجاب و اینجور چیزا صحبت میکنیم!

حرفتون دو پهلوئه.
اول میگید که اگه بی احترامی نیس( یه همچین چیزی) پس چیه!!بعد میاید میگید که من قضاوت نمیکنم.

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به قول مدیر فارسی وان که تو صدای آمریکا میگفت کاری میکنیم که تا سال 2020 مردای ایرانی خودشون زناشونو بندازن بیرون!
زیبایی زن واسه حفظ مقدس ترین رکن جامعه،یعنی خونوادست.وقتی عادی شه،دیگه چه جذابیت ظاهر زنانه ای باقی میمونه؟
طرف صبح از در خونه میخواد بیاد بیرون،یه ساعت قبلش آرایش میکنه،شب که میره خونه پیش شوهرش آرایششو پاک میکنه که پوستش هوا بخوره!خب مگه مرده دیوانست وقتی میبینه اون زن همه زیباییشو خرج مردای بیرون خونه میکنه،خودشم پای زنش بشینه؟واینجوری میشه که دیگه نه خونواده ای میمونه،نه آرامشی.تا کی میخوایم خودمونو گول بزنیم

درود بر تو دوست عزیز...

Beat

متخصص محیط زیست
کاربر ممتاز
کمرم شکست با این جملاتت
چرا نمیگی از این که یه عده محدودی میخان خودشونو روشن فکر جلوه بدن و از ما جدا کنن و بگن ما مثل شوما نیستیم ؟؟؟
شما داری به آرمان ها فکر میکنی
اوج بد حجابی رو باید در خیابان ها جست و جو کرد که روز به روز بدتر میشه

به جای به فکر بد حجابی تو خیابونها، درسمونو بخونیم بهتره. بیشتر کمک میکنیم به جامعه. حرصشو نخور. نیروی انتظامی همه رو اعدام میکنه به سزای عملشون میرسونه.

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز

یه چیزی بگم ناراحت نشو لطفا »
بخدا خودتونم نمیدونید سر چی دارید بحث میکنید!!

ازونور مثل مرد نمیاید بگید "من موافق آزادی پوشش هستم"
ولی ازینور خیلی راحت و ازادانه در مورد "پوشش دیگران" قضاوت میکنید!

زن آریایی و زن ایرانی و مسلمون و غیره رو ول کنید همه ما انسان هستیم همه حیا و شرف داریم چه اونیکه تو قطب جنوبه یا اونیکه تو آمریکا و آلمانه چه فرقی داریم؟
ما یه جا نشستیم میگیم»
با قدمت ترین فرهنگ جهان
پاک ترین مردان جهان
با حیا ترین زن های تاریخ
با دین ترین مردم جهان

ولی آمار رو نگاه کن»
بیشترین فحش و ناسزا و بی تربیت های تاریخ تو شبکه های اینترنتی» از آن ایران!
آمار تجاوز فوق العاده وحشتناک که حتی جرات پخشش رو ندارن
بیشترین میزان طلاق که با 3 کشور پر طلاق اروپایی برابری میکنه » بیشترین میزان طلاق بخاطر اعتیاد و روابط جنسی دو طرف!!
بیشترین فساد های مالی تاریخ حکومت ها (نسبت به درآمد خالص کشور ها) بله در ایران شاهدش هستیم!!

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال

هر چیزی که گفتین و قبول ندارم.
اتفاقن برعکس همه این چیزایی که گفتی رو در مورد کشور خودمون درست میدونم.
بعدشم من به کشورای دیگه کاری ندارم..چرا همه چیو با هم قاتی میکنین..
بحث من سر پیست اسکیه...نه سر تجاوز جنسی و این مزخرفات...
یه سرم روزنامه ها رو بخونین میفهمین کجا تعارض و تجاوز میشه!!!
شماها مثه کبک سرتون و کردین زیر برف و خودتون و خدای همه خوبی ها و پاکیها میدونین ولی نمیدونین که کثیفترین اتفاقا داره اینجا اتفاق میفته..

اینی که من گفتم نتیجه تحقیق دانشگاهیه یکی از درسای عمومیم بود.قبول نداری،مستنداتشو دارم.
منم کاری به کشورای دیگه ندارم اما حرفم این بود که هر سبک زندگی ای،یه نتیجه ای داره.از سبک زندگی غربی،نتیجه غربی عایدمون میشه.حالا چه داخل مرزای ایران باشیم،چه خارجش.معجزه نمیشه.نتیجه اسلامیم نمیشه گرفت.نتیجه اون سبک زندگی غربی،در حال حاضر مستند در همین کشوراییه که میگی کاری به کارشون ندارم!داریم خودمونو میکشیم تازه به 30 40 سال قبل اونا برسیم،حداقل بدونیم که اونا به چی رسیدن!

مریم.س

عضو جدید
کاربر ممتاز
ی چیزی بگم بهتون.تقریبا هممون خوبو بدو میدونیم چیه.
من کاری ب حجابو لباسو پوشش ندارم ..همه صحبتاتونم گوش میدادم از اولش تا حالا.
ی عکسی دیدم چند روز پیش که میذارم اینجا درسته ب بحثتون نزدیک نیست ولی تا حدوذی ربط داره.
پیام خیلی گویاست...

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر کسسسسی یه طور فک میکنه
به نظر من که هر کی هر جور که راحتههه لباس بپوشهه
این فقط به خودش ربط دارههه
این جمله تکراری و بی منطق تا کی میخواد رو زبون بعضی آدما بچرخه؟
لایک. اینا این چیزا رو جزئی میپندارن. نمیدونن هرچیزمثلا جزئی هم میتونه کل نظم دنیا و آخرت رو به هم بزنه. چه برسه چیزای بزرگتر

حرفتون دو پهلوئه.
اول میگید که اگه بی احترامی نیس( یه همچین چیزی) پس چیه!!بعد میاید میگید که من قضاوت نمیکنم.

خب عزیز من..قضاوت نمیکنم و نمیگم این آدما بدن!!! بی حجابن پس بایدفلان بشن بهمان بشن!!!. نه... ولی اینکه من (اصلا خودمو مثال میزنم) من بیام به جسمم خیلی برسم .. زیباییهامو بندازم بیرون.... آرایش غلیظ .... میبینم که اولا هرکس و ناکسی ازرامیرسه با دیدن من لذت میبره و فکرش ممکنه تا کجاها که نره!. ومن این وسط عروسک ذهن مریض اون میشم. (حتی ممکنه ذهنش مریض نباشه--- اما آدمه دیگه!!!....پیش میاد!). بعد.... در پیامهای بعدی....:D...

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینی که من گفتم نتیجه تحقیق دانشگاهیه یکی از درسای عمومیم بود.قبول نداری،مستنداتشو دارم.
منم کاری به کشورای دیگه ندارم اما حرفم این بود که هر سبک زندگی ای،یه نتیجه ای داره.از سبک زندگی غربی،نتیجه غربی عایدمون میشه.حالا چه داخل مرزای ایران باشیم،چه خارجش.معجزه نمیشه.نتیجه اسلامیم نمیشه گرفت.نتیجه اون سبک زندگی غربی،در حال حاضر مستند در همین کشوراییه که میگی کاری به کارشون ندارم!داریم خودمونو میکشیم تازه به 30 40 سال قبل اونا برسیم،حداقل بدونیم که اونا به چی رسیدن!
این تحقیقاتیم که شما میگی زیاد دیدم و شنیدم.
معلوم نیس کی این تحقیقاتو میکنه!پس دلیل نمیشه هر تحقیقی و قبول کنم!
بعدشم کودوم درستون؟
بعدشم من گوشم از این حرفا پره!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من پست های قبلی جوابتو ندادم اما ایندفعه میگم
هر جامعه و اجتماعی قوانینی داره که باید بهش احترام گذاشته بشه وقتی کسی خواست بی احترامی بکنه باید جریمه بشه یا تاوانشو بده
مثال میزنم
توی رانندگی اگر شما تابع قوانین نباشید یا جریمه میشید که بهترین حالت هست یا اینکه تصادف میکنید و خودتون و جونتون به خطر میافته همین آمار رو میتونید از اینترنت ببینید
در بحث عدم رعایت حجاب
چون فردی که این کارو میکنه حقوق دیگران رو ضایع میکنه یا باید جریمه بشه که بهترین حالت هست
یا اینکه تاوانشو که همون آمار تجاوز و .... که گفتید هست رو بده
ما انسان هستییم و در کشوری که مسلمان هست زندگی میکنیم نه آمریکا و اروپا و ....
لطفا آمارتو با مقایسه با دیگر کشورها و با منبع بده دوست عزیز این که نشد آمار

زن آریایی و زن ایرانی و مسلمون و غیره رو ول کنید همه ما انسان هستیم همه حیا و شرف داریم چه اونیکه تو قطب جنوبه یا اونیکه تو آمریکا و آلمانه چه فرقی داریم؟
ما یه جا نشستیم میگیم»
با قدمت ترین فرهنگ جهان
پاک ترین مردان جهان
با حیا ترین زن های تاریخ
با دین ترین مردم جهان

ولی آمار رو نگاه کن»
بیشترین میزان طلاق که با 3 کشور پر طلاق اروپایی برابری میکنه » بیشترین میزان طلاق بخاطر اعتیاد و روابط جنسی دو طرف!!
بیشترین فساد های مالی تاریخ حکومت ها (نسبت به درآمد خالص کشور ها) بله در ایران شاهدش هستیم!!

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز

ما یه جا نشستیم میگیم»
با قدمت ترین فرهنگ جهان
پاک ترین مردان جهان
با حیا ترین زن های تاریخ
با دین ترین مردم جهان

ولی آمار رو نگاه کن»

خب الان این چه ربطی داشت. شما فکرمیکنید همین آمارها....یکی از علل اصلیش چیه؟؟. همین چیزایی که به خورد چشم و ذهن جوونا دادن دیگه!!!. چشم و گوش بسته به چی میگن؟البته چشم و گوش بسته بودن باید همراه با عاقلی و خردمندی و زیرکی باشه!. نه ساده لوحی!.
بعدشم من اصلا نه به آزادی پوشش اعتقاد دارم و نه به اجبار!. هیچ اجباری هم تو دین ما نیست. لااکراه فی الدین. ولی حق الناس باید رعایت بشه. ضمن اینکه تنها جمهوری تو جهان هست که حجاب توش اجباریه. اما همین اجبار داخلی اجابار فردی ایجاد نمیکنه. یعنی تو برو یه جا دیگه لخت باش! کسی نمیاد بگه چرا تو فلان کشور لخت گشتی. (البته بحث عکدمی(!):Dو اینجورچیزابماند)

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
این جمله تکراری و بی منطق تا کی میخواد رو زبون بعضی آدما بچرخه؟

لایک. اینا این چیزا رو جزئی میپندارن. نمیدونن هرچیزمثلا جزئی هم میتونه کل نظم دنیا و آخرت رو به هم بزنه. چه برسه چیزای بزرگتر

خب عزیز من..قضاوت نمیکنم و نمیگم این آدما بدن!!! بی حجابن پس بایدفلان بشن بهمان بشن!!!. نه... ولی اینکه من (اصلا خودمو مثال میزنم) من بیام به جسمم خیلی برسم .. زیباییهامو بندازم بیرون.... آرایش غلیظ .... میبینم که اولا هرکس و ناکسی ازرامیرسه با دیدن من لذت میبره و فکرش ممکنه تا کجاها که نره!. ومن این وسط عروسک ذهن مریض اون میشم. (حتی ممکنه ذهنش مریض نباشه--- اما آدمه دیگه!!!....پیش میاد!). بعد.... در پیامهای بعدی....:D...

به جسمتون خیلی برسین!!مگه به جسمم میرسن!!؟
زیباییهاتون و بندازین بیرون!!!زیبایی رو میندازن بیرون؟؟؟چیزی که زیبا باشه از هزار فرسخی معلومه لازم نیست بندازیش بیرون!
اگر کسی همچین کاریم میکنه حتمن پی همه چیو به تنش مالیده که میاد!به من و شما چه ضرری میرسونه!؟
ببخشید اینو میگم ولی ذهن خودتون به نظر من مریضه..

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
این تحقیقاتیم که شما میگی زیاد دیدم و شنیدم.
معلوم نیس کی این تحقیقاتو میکنه!پس دلیل نمیشه هر تحقیقی و قبول کنم!
بعدشم کودوم درستون؟
بعدشم من گوشم از این حرفا پره!

من ورودی 88ام.اون موقع درسی داشتیم به نام آیین زندگی که نمیدونم هنوزم هست یا نه.تحقیقم بر اساس منابع غیر ایرانی و غیر اسلامی بود.اولین منبعم گزارش منتشر شده در نوامبر 2011 از سازمان ملل در مورد آمار تجاوز و خشونت به زنان غربی بود.اگر خواستی حاضرم متن همشو برات بفرستم که حداقل برای خودت و داده های بیشتر برای تحلیل خودت بخونیش.
منبع دومم مؤسسه ملى آمار و آموزش هاى اقتصادى کشور فرانسه‌‌(Insee) بود که رسما آمار از هر دو ازدواج،یک طلاقو اعلام کرده بود.بررسی من این بود که چه سود کلانی از تغییر نتایج آزمایشگاهی،وکلا،موسسات مشاوره ای و بنگاه های املاک از طلاق و فروپاشی خانواده از همین ظواهر مثلا آزادی زن نصیب دولت ها میشه.سود اقتصادی که به قیمت نابودی وجود زن تموم میشه.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ورودی 88ام.اون موقع درسی داشتیم به نام آیین زندگی که نمیدونم هنوزم هست یا نه.تحقیقم بر اساس منابع غیر ایرانی و غیر اسلامی بود.اولین منبعم گزارش منتشر شده در نوامبر 2011 از سازمان ملل در مورد آمار تجاوز و خشونت به زنان غربی بود.اگر خواستی حاضرم متن همشو برات بفرستم که حداقل برای خودت و داده های بیشتر برای تحلیل خودت بخونیش.
منبع دومم مؤسسه ملى آمار و آموزش هاى اقتصادى کشور فرانسه‌‌(Insee) بود که رسما آمار از هر دو ازدواج،یک طلاقو اعلام کرده بود.بررسی من این بود که چه سود کلانی از تغییر نتایج آزمایشگاهی،وکلا،موسسات مشاوره ای و بنگاه های املاک از طلاق و فروپاشی خانواده از همین ظواهر مثلا آزادی زن نصیب دولت ها میشه.سود اقتصادی که به قیمت نابودی وجود زن تموم میشه.

نه نمیخاد.من این درس و جزو واحد دانشگاهی اصلن حساب نکردم!!

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
به جسمتون خیلی برسین!!مگه به جسمم میرسن!!؟
زیباییهاتون و بندازین بیرون!!!زیبایی رو میندازن بیرون؟؟؟چیزی که زیبا باشه از هزار فرسخی معلومه لازم نیست بندازیش بیرون!
اگر کسی همچین کاریم میکنه حتمن پی همه چیو به تنش مالیده که میاد!به من و شما چه ضرری میرسونه!؟
ببخشید اینو میگم ولی ذهن خودتون به نظر من مریضه..
شما خیلی بیجا درمورد من قضاوت(!) میکنی!!!!! :D. "مگه به جسمم میرسن" و "مگه میدازن بیرون" یعنی چی؟!!! . پ نه پ !. مطمئنی مثلا (بحث به جاهای باریک کشید!!!!!) ببخشید!!!!!!! یه نفر بالاتنه مشخصی داره، بیاد با روسری بپوشونه یا مخصوصا بندازه بیرون کاملا در جلوی چشمها باشه فرق نداره یعنی؟. اونوقت اگه این وسط یه نفر یه مزاحمت خاص براش ایجاد کرد،، به بی احترامی ربط نداره؟؟!. به شخصیت ربط نداره؟؟> اون فرد خودش ناراحت نمیشه ؟؟ که مزاحمت براش ایجحاد میشه؟؟ یا متلک؟. ذهنش مغشوش نمیشه؟ . یا حتی بعضیا گریه نمیگکنن؟؟؟ خب چرا؟؟!

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
من پست های قبلی جوابتو ندادم اما ایندفعه میگم
هر جامعه و اجتماعی قوانینی داره که باید بهش احترام گذاشته بشه وقتی کسی خواست بی احترامی بکنه باید جریمه بشه یا تاوانشو بده
مثال میزنم
توی رانندگی اگر شما تابع قوانین نباشید یا جریمه میشید که بهترین حالت هست یا اینکه تصادف میکنید و خودتون و جونتون به خطر میافته همین آمار رو میتونید از اینترنت ببینید
در بحث عدم رعایت حجاب
چون فردی که این کارو میکنه حقوق دیگران رو ضایع میکنه یا باید جریمه بشه که بهترین حالت هست
یا اینکه تاوانشو که همون آمار تجاوز و .... که گفتید هست رو بده
ما انسان هستییم و در کشوری که مسلمان هست زندگی میکنیم نه آمریکا و اروپا و ....
لطفا آمارتو با مقایسه با دیگر کشورها و با منبع بده دوست عزیز این که نشد آمار
بله قانونه
و اشتباهه
و باید هم درست بشه
وحی مُنزل که نیس؟
آیه ی قرآن رو قشنگ بخون لا اکراه فی الدین
دیگه این رو خدا واسه مسلمون ها و دین داران گفته،اوناییکه دینشون متفاوته هیچ!
کشور اسلامی خودش تبعیض ـه
کشور مسلمونا،قوانین مسلمونا،خودش یه نوع تبعیض ـه
کشور کشور ـه،اسمش ایران ـه ، مثل همه کشور ها توش دین دار و بی دین و مسلمون و کمونیست و لائیک و آتئیست و هر چیزی شامل میشه نه فقط مسلمونا!
بگذریم بحث رو کشش نمیدم

من مسلمونم،ادعا هم نمیکنم،ولی صد در صد اعتقاد دارم قوانین کشور تو این مسائل مشکل دارن.و به مرور تا چندسال دیگه هم درست میشن

خب الان این چه ربطی داشت. شما فکرمیکنید همین آمارها....یکی از علل اصلیش چیه؟؟. همین چیزایی که به خورد چشم و ذهن جوونا دادن دیگه!!!. چشم و گوش بسته به چی میگن؟البته چشم و گوش بسته بودن باید همراه با عاقلی و خردمندی و زیرکی باشه!. نه ساده لوحی!.
بعدشم من اصلا نه به آزادی پوشش اعتقاد دارم و نه به اجبار!. هیچ اجباری هم تو دین ما نیست. لااکراه فی الدین. ولی حق الناس باید رعایت بشه. ضمن اینکه تنها جمهوری تو جهان هست که حجاب توش اجباریه. اما همین اجبار داخلی اجابار فردی ایجاد نمیکنه. یعنی تو برو یه جا دیگه لخت باش! کسی نمیاد بگه چرا تو فلان کشور لخت گشتی. (البته بحث عکدمی(!):Dو اینجورچیزابماند)
نه این آمارها رو کسی به خورد ما نمیده کسی دشمن ما هم نیس :D خودمون کمبود داریم مشکل داریم میگیم کار دشمنه :D
آقا قبولش سخته!من ایراد دارم،جامعه ایراد داره.نه کار فلانیه نه فولانی،تا این ایراد رو درست نکنیم،تا آخر عمر دشمن تراشی میکنیم.

در واقع تنها کشوری در جهان هست که حجاب توش اجبارهی (به علاوه یک کشور در نمیدونم چی چی با مساحت 2هکتار :D و فقط یک شهر به اسم مکه،در اینجاها حجاب اجباریه)

اتفاقا اگر بازیگری چیزی باشی بری فقط یک بار دست بدی به دیگران پدرت ـو در میارن نگو نیس که خودمو میکشم! :D

منظورت از حق الناس احیانن حروم خوری و اختلاص و زندانی سی#$%%$سی و تن فروشی و همین خاکی که رو سرمونه و آب کثیفی که ما خوزستانیا میخوریم و بانک های ربا خور و و و و اینا نیست،فقط همون حجابه دیگه؟! :D
قربون گلچین کردن دینتون بشم که فقط اون چیزایی که باهاش حال میکنید قانون ـه و اون چیزایی که حال نمیکنید کفر و دشمن و حق الناس و و وو هستش.بله :D

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
نه نمیخاد.من این درس و جزو واحد دانشگاهی اصلن حساب نکردم!!

معلومه همچین تحقیقی برای دانشجوی صنایع واسه درس روش تولید یا آمار مهندسیو تحقیق در عملیات نمیشه انجام داد!باید یه درس عمومی بوده باشه !!!!!!!!!!!!!!

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما خیلی بیجا درمورد من قضاوت(!) میکنی!!!!! :D. "مگه به جسمم میرسن" و "مگه میدازن بیرون" یعنی چی؟!!! . پ نه پ !. مطمئنی مثلا (بحث به جاهای باریک کشید!!!!!) ببخشید!!!!!!! یه نفر بالاتنه مشخصی داره، بیاد با روسری بپوشونه یا مخصوصا بندازه بیرون کاملا در جلوی چشمها باشه فرق نداره یعنی؟. اونوقت اگه این وسط یه نفر یه مزاحمت خاص براش ایجاد کرد،، به بی احترامی ربط نداره؟؟!. به شخصیت ربط نداره؟؟> اون فرد خودش ناراحت نمیشه ؟؟ که مزاحمت براش ایجحاد میشه؟؟ یا متلک؟. ذهنش مغشوش نمیشه؟ . یا حتی بعضیا گریه نمیگکنن؟؟؟ خب چرا؟؟!
من نمیفهم شما رو.شرمنده.
معلومه همچین تحقیقی برای دانشجوی صنایع واسه درس روش تولید یا آمار مهندسیو تحقیق در عملیات نمیشه انجام داد!باید یه درس عمومی بوده باشه !!!!!!!!!!!!!!

سخت ترین درستون همینه که گفتی؟!!خخخ
گفتم که من گوشم از این حرفا پره.
دیگه هم جواب نمیدم.
الکی واسه چی بشینم برا یه عده توضیح بدم!
بابای.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله قانونه
و اشتباهه
و باید هم درست بشه
وحی مُنزل که نیس؟
آیه ی قرآن رو قشنگ بخون لا اکراه فی الدین
دیگه این رو خدا واسه مسلمون ها و دین داران گفته،اوناییکه دینشون متفاوته هیچ!
کشور اسلامی خودش تبعیض ـه
کشور مسلمونا،قوانین مسلمونا،خودش یه نوع تبعیض ـه
کشور کشور ـه،اسمش ایران ـه ، مثل همه کشور ها توش دین دار و بی دین و مسلمون و کمونیست و لائیک و آتئیست و هر چیزی شامل میشه نه فقط مسلمونا!
بگذریم بحث رو کشش نمیدم

من مسلمونم،ادعا هم نمیکنم،ولی صد در صد اعتقاد دارم قوانین کشور تو این مسائل مشکل دارن.و به مرور تا چندسال دیگه هم درست میشن

نه این آمارها رو کسی به خورد ما نمیده کسی دشمن ما هم نیس :D خودمون کمبود داریم مشکل داریم میگیم کار دشمنه :D
آقا قبولش سخته!من ایراد دارم،جامعه ایراد داره.نه کار فلانیه نه فولانی،تا این ایراد رو درست نکنیم،تا آخر عمر دشمن تراشی میکنیم.

در واقع تنها کشوری در جهان هست که حجاب توش اجبارهی (به علاوه یک کشور در نمیدونم چی چی با مساحت 2هکتار :D و فقط یک شهر به اسم مکه،در اینجاها حجاب اجباریه)

اتفاقا اگر بازیگری چیزی باشی بری فقط یک بار دست بدی به دیگران پدرت ـو در میارن نگو نیس که خودمو میکشم! :D

منظورت از حق الناس احیانن حروم خوری و اختلاص و زندانی سی#$%%$سی و تن فروشی و همین خاکی که رو سرمونه و آب کثیفی که ما خوزستانیا میخوریم و بانک های ربا خور و و و و اینا نیست،فقط همون حجابه دیگه؟! :D
قربون گلچین کردن دینتون بشم که فقط اون چیزایی که باهاش حال میکنید قانون ـه و اون چیزایی که حال نمیکنید کفر و دشمن و حق الناس و و وو هستش.بله :D

اشتباه متوجه شدی!!!. من نمیگم آمار درست میکنن که..... منظورم این بود این آمارها و این اتفاقا چر باید رخ بده؟؟؟؟. یکی از دلایل اصلیش دیدن فیلمهلای آنچنانی (مثلا.....!!!!!!!!!)

بعدشم ما داریم درباره حجاب حرف میزنیم.... بعله که مسائل دیگه مهمتره یا به جای خودش مهمه.... اونا رو قاطی اینا نکن!

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که بی حجابی ندیدم ! :surprised:

منم کاربااینا ندارم. زیاد مورد خیلی خاصی نداشت!. بهخصوص که تو تلویزیون هم زناودخترای ورزشکار همینشکلی شلوار میپوشن... بحث مو هم ول کنیم! باشه. ولی بحث رو چیزا دیگست !!. کلیه!.