اوج بدحجابی در پیست اسکی

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
لطفاض یه کلاف سردرگم و بی ربط ایجاد نکنید!. چرا هرچیزی رو به هم ربط میدید؟. خب اونایی که تعرض میکنن (مثاله) هرجای کره زمین باشن و با هر دینی (بعضیا دینشون ظاهریه وگرنه چرا باید این کارارو بکنن؟) این کارا براش ون خلافه. مسلمان و ایرانی و خارجی هم نمیشناسه!. نمیدونم این مغالطات و سفسطه ها چرا همش بین اینجور بحثا ایجاد میشه!!!

پست من درجواب پست اون خانوم بود

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
میبینم ک قانون همه ممالک غرب و اروپا و آمریکا رو حفظی: ) تبارک الله!!!!!!!
عزیزم شما ی چرخ تو مملکت خودت بزن ببین چ خبره
اینجا تعرض جنسی نیس؟؟ استاد ب دانشجو؟؟ مرد ب زن؟؟ تعرض های دسته جمعی؟؟ اسیدپاشی؟؟ تعرض ب زن جلوی مردش؟؟ و هزارتا اتفاق دیگه؟؟
هیس.. دختران فریاد نمیزنندو ندیدی.نه؟؟

پ.ن:خیلی پست جالبی بود.بسی خندیدم:D

اتفاقا باهات موافقم

مارال جان هیس دخترها فریاد نمیزنن بیشتر تو خونواده های به اصطلاح مدرنه که بچشونو 6 ماه نشده از شیرم میگیرن که سر کارشون دیر نشه میفرستن مهد کودک تا بره مدرسه و ....بعدم چون پول دارن میدنش دست هرکسو نا کسی که بچشونو فقط نگهداره و صرفا پز بچشونو به چندتا فامیل بدن که انقدر خرجش کردم،یا خونواده های مذهبی که حاضر نیستن واسه یه ساعت بچشونو بدن دست غریبه؟

اسید پاشیو تعرض نسبت به دخترای بی حجاب و بزک کرده خیابون بیشتره یا دخترای محجبه؟
خیانتو طلاق تو خونواده های مدرن بالاشهری که میخوان ادای خارجیارو در بیارن بیشتره یا خونواده های متوسطو پایینتر مومن؟

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک کلمه هم از مادر عروس.
لطفا وسط یه بحث جدی مسخره درنیارید با تچکل!
البته به نظر من بی ربط به موضوع هم نبود

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیگار کشیدن در این مکان ممنوع است!

چرا نوشته؟من که سیگاری نیستم.واسه سیگاریا نوشته دیگه.خب اون که سلامتیش براش مهم نیست.دلش میخواد بکشه.به کسی چه مربوطه؟

حالا تو یه جامعه ای که همه در کنار هم دارن زندگی میکنن،سرطان ریه،مشکل تنفسی یا هرچی،مهمتر از فروپاشی خونواده و برهم زدن آرامش یه خونوادست؟
اون جوونی که میخواد زن بگیره اما پول نداره یا خونوادش نمیزارن یا هرچیز دیگه ای که عاملش خودش نیست،چه گناهی کرده که روزانه باید صدتا صدتا دختر بی حجاب(من اصن اصطلاح بدحجابو قبول ندارم،حدود حجاب مشخصه چیه،آمریکاییم که مسلمون میشه میدونه حدش چیه،با حجاب یا بی حجاب) باید با خودش مبارزه کنه که ....
یا اون مرد متاهلی که میخواد به زنش فقط فکر کنه،چه گناهی کرده که باید هزار تا زن بی حجابو ببینه و فکری از سرش نگذره و نگاه نکنه؟
اونم تو جامعه ای که 90% اش مسلمونن

یک جمله ی ساده :
تفاوت ما انسان ها با حیوان در همین هست.
صبر،ایمان به هر برنامه ای،گذشته و حال و آینده نگری.

اون جوونی که میخواد زن بگیره اما بخاطر عواملی نمیتونه،تحمل جنسی نداره؟برو صیغه کن،ازدواج موقت،یک قِران هم نمیخواد،یه میلیون زن بیوه هم هس،بره
یه جوون تو جامعه ای که صد تا صد تا دختر به قول شما بی حجاب رد میشن،تحمل جنسی داره؟ دمش گرم.به این میگن مرد.صبر کنه ایمان داشته باشه خدا هم زندگی زیبایی بهش هدیه میده

چه جواب ساده ای ، نه؟
یه مرد متاهل،یه میلیون دختر بی حجاب یا اصن لخ دور و برشن؟ خب غلد میکنه به کسی نگاه کنه یا فکر کنه.اینجا دیگه صد در صد مشکل از مرد هست.چون حتی حیوان هم تا این حد پست و کثیف نیست که وقتی کسی رو داره،کنار میلیون ها ماده راه میره برمیگرده بازم مستقیم پیش ماده ی خودش.

اینم جوابش ساده بود....

جوابا ساده ان.
بزاریم اونایی که به قول شما بی حجابن،باشن،اونایی انتخابشون میکنن که بی حجابیو میخوان.پس فردا باید اینو قبول کنن که شوهرشون بخاطر بی حجابی اومده سمتش؟پس ممکنه سمت یه بی حجاب دیگه هم بره!
بزاریم اونا پسرایی که تحمل جنسی ندارن،سست عنصرن،باشن،برن هر کاری میخوان کنن،نه اینکه وقتی ازدواج کردن روی خودشونو نشون بدن بشه آمار طلاق برتر ایران در آسیا!!

اونایی هم که تحمل و صبر دارن،بزرگ میشن،یه مملکتیو میسازن که پسرا تو 18 سالگی موقعیت ازدواج داشته باشن و سختی نکشن

جوابا سادس،ما هم خدا رو میخوایم هم خرما که متاسفانه چنین چیزی امکان پذیر نیست.

ببین من یه چیزی میگم،ممکنه قبولش نکنید،ولی واقعیتیه،شکی درش نیس که حجاب سال ها بعد در ایران صد در صد آزاد میشه.شکی درش نیست،و این بحثای ما بی فایدس،ولی امیدوارم عاقل تر باشیم،کم ایراد تر،که این اتفاق افتاد هزار مشکل اضافه نشه.یه سَکویی باشه برای احترام به سلایق مختلف،نه شیبی برای سقوط انسانیت.شاید مثل ترکیه.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببین من یه چیزی میگم،ممکنه قبولش نکنید،ولی واقعیتیه،شکی درش نیس که حجاب سال ها بعد در ایران صد در صد آزاد میشه.شکی درش نیست،و این بحثای ما بی فایدس،ولی امیدوارم عاقل تر باشیم،کم ایراد تر،که این اتفاق افتاد هزار مشکل اضافه نشه.یه سَکویی باشه برای احترام به سلایق مختلف،نه شیبی برای سقوط انسانیت.شاید مثل ترکیه.

مطمئن باشید به اون مرحله نمیرسه و ان شاا...ظهور رخ میده. بعدشم من که اینجوری برداشت کردم که تموی جامعهء ما درسته ظاهراً گناه بیشتر شده، ولی درعوض تنفر از گناه هم رشد پیدا کرده...یعنی ازدیاد گناه به مرور زمان یه تجربیاتی،، یه چیزایی ایجاد میکنه که .... !.. ضمنا ما به قول اون دوستمون تازه داریم راهی رو که غرب خیلی وقته ازش عبرت گرفته میپیماییم!!!!!!!!!!!!!.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو تعریف کردی جلب توجهم نکنه.ولی جلب توجه میکنه.یارو لباس خوابشو پوشیده اومده اسکی

قرآنو دیدی چی نوشته از تعریف حجاب؟
احادیثی که اومدن چی؟
میخوام اینو بگما :D برایند تمام حرفایی که دین اسلام زدرو اگه بگیریم و گزینش نکنیم (که البته اسلام یعنی تسلیم و انتخاب واجبات دین اختیاری نیست) به این میرسیم که این اسکی تو این فضا اصلا از پایه مشکل داره چه برسه که بخوایم بحث کنیم که حجاب رعایت شده یا نه.
------------------------------------------------------
دوستان اگه میخوان بحث کنن مبنا اگه دین نیست بگن تا زور علکی نزنیم:D
البته مت خودم علیه السلام نیستم ولی باز یه سری چارچوبو اصول دارم.
اینجا جای باز کردن حرفا و رک گویی نیست وگرنه جوری حرف میزدم که قشنگ باز بشه این کار چرا اشکال داره.:D
اشکال ما اینه که هر کدوممون با عقل کوچیکه خودمون میایم حرف میزنیم.و تا حرف منطقی و سند میاد مثل دین و قرآن و احادیث سری پا پس میکشیم و بعضا همه چیز زیر سوال میره و گاها هم گفته میشه کهنه پرستیو این جریانات مال هزاران سال پیش بوده و ... ه این صحبتا هم از عقل کوچیک در میاد.
تو یه بحثی یه جا بحث بود دیگه به جایی رسید که سند محکم دقیقا از قرآن اومد طرف یهو غیر مسلمون درومد.
بالاخره معیار مشخص بشه. دین , قرآن , احادیث یا عقل؟
وای چقد توضیح میدی....من اصلا حوصله ندارم بخونم...فقط بگم اینا همه بدنشون پوشیدست به جز مو.... حالا میگیم اینا زن مسلمون نیسن فقط مجبورن چون تو این کشورن حجاب داشته باشن که درین صورتم تو این عکسا عکس بد حجابی نمیبینم...شما زیادی افراطی به این قضیه نگاه میکنید و از احادیث برداشت میکنید..... اگه ما هم بخایم این طوری برخورد کنیم از فردا هر مردی به زنی تو خیابون نگاه کرد میشه چشم چرون گشت ارشادم بیاد دستگیرش کنه......فقط زورتون ب خانوما میرسه...

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
این آواتارت شبی پسراس.
حرف زدنت شبی دخترا.
بالاخره دخدری یا پسری:surprised:

وا !!!!. خخخخ. تاحالا خیال میکردی پسرم؟؟؟!!!!. کجاش شبیه پسراس؟. شما پسرا بجز کوررنگی، کورتشخیصی هم دارید؟:Dخخخخخ. خداییی اوندفعه یه پسره برام یه مقاله فرستاد که بخشیش رو زرد کرده بود. بعد میگفت بخشیش که نارنجیه!!! اون برا تزه !!!!!!!. خخخخخ

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
یک جمله ی ساده :
تفاوت ما انسان ها با حیوان در همین هست.
صبر،ایمان به هر برنامه ای،گذشته و حال و آینده نگری.

اون جوونی که میخواد زن بگیره اما بخاطر عواملی نمیتونه،تحمل جنسی نداره؟برو صیغه کن،ازدواج موقت،یک قِران هم نمیخواد،یه میلیون زن بیوه هم هس،بره
یه جوون تو جامعه ای که صد تا صد تا دختر به قول شما بی حجاب رد میشن،تحمل جنسی داره؟ دمش گرم.به این میگن مرد.صبر کنه ایمان داشته باشه خدا هم زندگی زیبایی بهش هدیه میده

چه جواب ساده ای ، نه؟
یه مرد متاهل،یه میلیون دختر بی حجاب یا اصن لخ دور و برشن؟ خب غلد میکنه به کسی نگاه کنه یا فکر کنه.اینجا دیگه صد در صد مشکل از مرد هست.چون حتی حیوان هم تا این حد پست و کثیف نیست که وقتی کسی رو داره،کنار میلیون ها ماده راه میره برمیگرده بازم مستقیم پیش ماده ی خودش.

اینم جوابش ساده بود....

جوابا ساده ان.
بزاریم اونایی که به قول شما بی حجابن،باشن،اونایی انتخابشون میکنن که بی حجابیو میخوان.پس فردا باید اینو قبول کنن که شوهرشون بخاطر بی حجابی اومده سمتش؟پس ممکنه سمت یه بی حجاب دیگه هم بره!
بزاریم اونا پسرایی که تحمل جنسی ندارن،سست عنصرن،باشن،برن هر کاری میخوان کنن،نه اینکه وقتی ازدواج کردن روی خودشونو نشون بدن بشه آمار طلاق برتر ایران در آسیا!!

اونایی هم که تحمل و صبر دارن،بزرگ میشن،یه مملکتیو میسازن که پسرا تو 18 سالگی موقعیت ازدواج داشته باشن و سختی نکشن

جوابا سادس،ما هم خدا رو میخوایم هم خرما که متاسفانه چنین چیزی امکان پذیر نیست.

اینکه زنای بی حجاب،مردایی سراغشون میان از جنس خودشونو قبول دارم.الانم همینطوره.کما اینکه معتقدم همین الانم حجاب آزاده.روسری یا شالی که بودو نبودش فرقی نمیکنه اسمش حجابه؟
الانم همین آزادی که میگین از نظر من هست.همونطور که اگه من متاهل باشم ترجیح میدم خیلی جاها با همسرم نرم!بخاطر همین آدما.چون نه خودم راحتم نه همسرم.مانتوهایی که الان عرضه میشه خیلی از مدلاش دقیقا از لباسای ترکیه ایه.البته اونا به عنوان مانتو نمیپوشن!برداشتن قانون حجاب فقط باعث میشه که دیگه بتونن بدون لباس هم بیان!

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای چقد توضیح میدی....من اصلا حوصله ندارم بخونم...فقط بگم اینا همه بدنشون پوشیدست به جز مو.... حالا میگیم اینا زن مسلمون نیسن فقط مجبورن چون تو این کشورن حجاب داشته باشن که درین صورتم تو این عکسا عکس بد حجابی نمیبینم...شما زیادی افراطی به این قضیه نگاه میکنید و از احادیث برداشت میکنید..... اگه ما هم بخایم این طوری برخورد کنیم از فردا هر مردی به زنی تو خیابون نگاه کرد میشه چشم چرون گشت ارشادم بیاد دستگیرش کنه......فقط زورتون ب خانوما میرسه...
واست عرزش قائل شدم:D
ترجیح میدم سکوت کنم:D

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
وا !!!!. خخخخ. تاحالا خیال میکردی پسرم؟؟؟!!!!. کجاش شبیه پسراس؟. شما پسرا بجز کوررنگی، کورتشخیصی هم دارید؟:Dخخخخخ. خداییی اوندفعه یه پسره برام یه مقاله فرستاد که بخشیش رو زرد کرده بود. بعد میگفت بخشیش که نارنجیه!!! اون برا تزه !!!!!!!. خخخخخ
خاطره ی تکان دهنده ای بود.
اتفاقا یجایی یه جریانی پیشومد بعد من فرداش تعریف که میکردم میگفتم اون لباس سیاهه هیشکی نمیشناخت:D بعد فهمیدن اون لباس سفیده رو میگم

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه زنای بی حجاب،مردایی سراغشون میان از جنس خودشونو قبول دارم.الانم همینطوره.کما اینکه معتقدم همین الانم حجاب آزاده.روسری یا شالی که بودو نبودش فرقی نمیکنه اسمش حجابه؟
الانم همین آزادی که میگین از نظر من هست.همونطور که اگه من متاهل باشم ترجیح میدم خیلی جاها با همسرم نرم!بخاطر همین آدما.چون نه خودم راحتم نه همسرم.مانتوهایی که الان عرضه میشه خیلی از مدلاش دقیقا از لباسای ترکیه ایه.البته اونا به عنوان مانتو نمیپوشن!برداشتن قانون حجاب فقط باعث میشه که دیگه بتونن بدون لباس هم بیان!
دوره پیامبر زنا لخت مادر زاد بودن ایا پیامبر از خونه بیرون نمیرفت....نه فقط روشو بر میگردوند...حالا شوهر اینده شما حتی نمیتونه به خاطر 4تا دونه مو و مانتو کوتاه روشو برگردونه و اینجوری ناراحته!
چه حرفا عجیبی...
توهینو برخورد بدی که ب خاطر حجاب با دخترا میشه تو این جامعه ازادی که میگی هیچ جوری قابل بخشش نیس....اگه خدا بخاد ببخشه این ادمارو من هیچ وقت اون خدارو نمیبخشم....

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
خاطره ی تکان دهنده ای بود.
اتفاقا یجایی یه جریانی پیشومد بعد من فرداش تعریف که میکردم میگفتم اون لباس سیاهه هیشکی نمیشناخت:D بعد فهمیدن اون لباس سفیده رو میگم
خخخخخ. برو بابا توام شوخیت گرفته. سیاه وسفید دیگه خیلی تابلو و لوسه!:D

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوره پیامبر زنا لخت مادر زاد بودن ایا پیامبر از خونه بیرون نمیرفت....نه فقط روشو بر میگردوند...حالا شوهر اینده شما حتی نمیتونه به خاطر 4تا دونه مو و مانتو کوتاه روشو برگردونه و اینجوری ناراحته!
چه حرفا عجیبی...
توهینو برخورد بدی که ب خاطر حجاب با دخترا میشه تو این جامعه ازادی که میگی هیچ جوری قابل بخشش نیس....اگه خدا بخاد ببخشه این ادمارو من هیچ وقت اون خدارو نمیبخشم....

مدرک بیار!! کی گفته دوره پیامبر زنا لخت مادرزاد بودن !!!!!!!!!!!!!!!:surprised:. اتفاقا هرچی تاریخ رو بخونی از تاریخ ایران گرفته تا عرب تا خارجیا...تا مسلمون و غیر مسلمون، میبینی یه حجابی و یه محدوده ای بالاخره برا زنا بوده!!!. نه مثل الان !!!!!

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه حرفا عجیبی...

زن حسابی چرا میبافی
124000 پیغمبر بوده. دین که از یک پیغمبر شکل نگرفته.

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه خدا بخاد ببخشه این ادمارو من هیچ وقت اون خدارو نمیبخشم....

خدا حق خودشو میبخشه ولی حق الناس رو نمیبخشه

حالا یه عده میگن حق الناس یعنی اینکه شما نباید چیزی از خودت نمایش بدی وگرنه چشمای شوهرای ما درد میگیره و دل جوونا میلرزه
یه عده هم میگن حق الناس یعنی زدن و توهین و آبرو ریزی و هزاران مشکل مملکتی و و و غیره

خدا داند...

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
زن حسابی چرا میبافی
124000 پیغمبر بوده. دین که از یک پیغمبر شکل نگرفته.

.خخخ. حجاب ازهمون آدم و حوا بوده!. خخخخخخ. فقط نمیدونم چرا الان بعضیا از حیوونم پست تر شدن!. (بعضی بی حجابیا رو میگم...)

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
چه حرفا عجیبی...

کاش فقط از یه جهت میومدن که روتو اونور میکردی یکی دیگه نمیومد!یکی دو تا نیستن!
مطمئنم همین دخترای بی حجابم حاضر نیستن وقتی میرن بیرون برای لحظه ای ذهن و تمرکز شوهرشون مشغول فکر کردن به یه زن دیگه مثه خودشون شه!همینایی که انقدر ادعا و پز روشنفکری دارن!
البته فقط میشه دعا کرد...

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا حق خودشو میبخشه ولی حق الناس رو نمیبخشه

حالا یه عده میگن حق الناس یعنی اینکه شما نباید چیزی از خودت نمایش بدی وگرنه چشمای شوهرای ما درد میگیره و دل جوونا میلرزه
یه عده هم میگن حق الناس یعنی زدن و توهین و آبرو ریزی و هزاران مشکل مملکتی و و و غیره

بله میدونیم. چندبار بگیم که میدونیم!!!! خخخخ. اما بحث الان یه چی دیگس................
خدا داند...

خدا داند...[/QUOTE]

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش فقط از یه جهت میومدن که روتو اونور میکردی یکی دیگه نمیومد!یکی دو تا نیستن!
مطمئنم همین دخترای بی حجابم حاضر نیستن وقتی میرن بیرون برای لحظه ای ذهن و تمرکز شوهرشون مشغول فکر کردن به یه زن دیگه مثه خودشون شه!همینایی که انقدر ادعا و پز روشنفکری دارن!
البته فقط میشه دعا کرد...
چیزی من تا حالا دیدم مردا به اصطلاح مومن و همراه زنا چادریشون خیلی بیشتر لذت میبرن از نگاه کردن به دخترا تا مردایی که یه دختر به قول شما بد حجاب کنارشونه.....