اهل تسنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شخصابااین تقسیم بندی هاموافق نیستم وقتی ازشریعتی پرسیدند شیعه ای یاسنی؟جواب داد شیعه شدم تاسنی بمونم! من بابعضی مسائل تشیع وهمچنین اهل سنت موافق نیستم که اینجاجای گفتنش نیست.من برای سنی هااحترام قائل هستم چون خدای مایکی پیامبرمایکی وکتابمون یکی هست.
حالاکه بحث به اینجارسید این روبگم که جنایات زیادی درزمان همین خلفا انجام شد. شمابرید کتابهای تاریخی روبخونیدتاببینیدچه جنایاتی درزمان ابوبکروعمربن خطاب به اسم اسلام انجام شد وچه لشکرکشی هایی به اسم اسلام درظاهرامادرباطن به خاطرغنایم جنگی وحوری های دنیوی صورت گرفت.اصلاحتی اگربه خاطراسلام هم لشکرکشی شدهیچ ذهن معتدلی نمیتونه قبول کنه که مابخوایم عقایدخودمون روبه زوربه کسی تحمیل کنیم. به طورمثال درزمان ابوبکردرجنگ بین ایران وعرب فقط دریک جنگ 70000نفرازایرانیان روقتل عام کردند.تمامی اسیران جنگی رودرجایی جمع کردندوسه روزوسه شب کارشون گردن زدن اسیران جنگی بود.این فقط گوشه ای ازجنایات صورت گرفته است. توی کتاب شمشیرالله که نویسنده اش هم یک شخص سنی هست رواگربخونیدمی تونیدبااطلاعات بیشتری صحبت کنید.من شخصا اعتقاد دارم اونهاشایسته هدایت ورهبری جامعه اسلامی رونداشتند.ابوبکرکسی بودکه دراولین خطبه اش بعدازخلیفه شدن گفت:مردم!من درحالی رهبرشماشدم که برترین شمانیستم بدانیدکه نزدمن شیطانی است که پیوسته مرابه لغزش ووسوسه وادارمی سازد
یادرموردعمربن خطاب واون جمله معروفش:"اگرعلی نبود،عمرهلاک می شد." یادرموردعثمان که اونقدرستم کردکه مردم شورش کردندواون روتوی خونه اش کشتند.
من شخصااعتقاددارم که این اشخاص سیاه نیستندمتاسفانه وقتی پای دین به میون میادمااشخاص روسفیدوسیاه می بینیم درحالیکه من اعتقاددارم این اشخاص خاکستری بودند.اماشایستگی رهبری جامعه رونداشتند.
مگرمیشه پیامبربعدازخودش جامعه اسلامی روبه حال خودش رهاکنه؟جامعه ای که 23 سال برای تثبیتش زحمت کشید؟رویدادغدیرخم چیزیه که ماتوی ابتدایی خوندیم واون روبارهاوبارهاتکرارمی کنیم چون سندحقانیت ولایت علی(ع) است.راستی چراحضرت محمد مثلا ابوبکررودررخدادغدیرخم انتخاب نکرد؟چراعلی(ع)؟واقعامنظورپیامبر(ص)ازاینکارچی بود؟چرااینکاررودرسال آخرزندگیش انجام داد؟آیااین به معنای تعیین جانشین نبود؟حتی اگرغدیرخم هم نبودشماخدمات حضرت علی به اسلام،دلاوری هاش درجنگ ها،جزواولین اسلام آورندگان(زودترازسایرخلفا)،علم ودانش بیکران(همون حدیث معروف پیامبر:من شهرعلم هستم وعلی دروازه آن، هرکسی می خواهدواردشهرشودبایدازدروازه آن واردشود)،یارهمیشگی پیامبرازاولین روزهای بعثت،تسلط درتفسیرقرآن،صاحب کلمات گوهربارنهج البلاغه،کسی که درخانه کعبه به دنیااومد، همسرفاطمه زهرا دختر پیامبرکسیکه درموردش پیامبرگفت:هرکس اوراآزرده کندمراآزرده کرده است. همه این فضیلت هاروکه کنارهم بگذاریدروکه کنارهم بگذاریدبه شایستگی رهبری علی(ع) می رسید.من نمیگم سایرخلفاهیچ خدمتی نکردند،خیرمن مطالعه تقریبازیادی روی تاریخ صدراسلام داشتم وحتی همون معاویه روکه شیعیان بارهالعنت می کنندتوی جنگ ها درزمان پیامبربرای اسلام شمشیرزد اماواقعاحضرت علی درفضیلت هایی که داشت یک سروگردن بالاتربود.به قول جرج جرداق مسیحی لبنانی مولف کتاب الامام علی،صوت عداله الانسانیه:"آه دنیا!چه می شداگرقوای خودراجمع می کردی،امکانات رایک جامتمرکزمی ساختی ودرهرعصروزمان یک نفرمانندعلی درعقل ودل،خردواحساس،بیان ومنطق وسایرقضایل به وجودمی آوردی!هیهات!"

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو کتت نمیره چون از علی برای خودتون یه خدا ساختین

:surprised:یه کم ارومتر بابا....
زمانی که خدا به فرشتگان دستور سجده داد و شیطون مخالفت کردو.....
نه اینکه فرشته های دیگه اعتراض نکردن.....کردن...ولی چون از روی غرض نبود و فقط از خدا درخواست دلیل کرده بودند خدا پاسخ داد:
و من میدانم چیزی را که شما نمیدانید....فکر میکنین برای چی بود؟
خدا گفته .. : اي احمد ـ اگر تو نبودي زمين و آسمان را خلق نميكردم و اگر علي ـ ع نبود تو را خلق نميكردم و اگر فاطمه نبود شما دو تن را خلق نميكردم ....
اینا حرفایی نیستن که بشه با منطق و عقل قبولشون کرد.....ولی خداوند فرموده:این ها اسراری هستن که بیان نکنید مگر برای اهل ان
.
یادتون باشه همیشه دل دو قدم جولو تر از عقله:gol:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
مریم جون عزیزم اگه میبینی نمیتونن در شان تو باهات حرف بزنن باهاشون دهن به دهن نکن....کسی که شعور داشته باشه فقط حرف حرف زدن با یه ادم باشعورو داره

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
واقعا دین اسلام چی کار میکنه با این بنده های پاک و با ایمانش ایوالله بابا واقعا ایوالله

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شخصابااین تقسیم بندی هاموافق نیستم وقتی ازشریعتی پرسیدند شیعه ای یاسنی؟جواب داد شیعه شدم تاسنی بمونم! من بابعضی مسائل تشیع وهمچنین اهل سنت موافق نیستم که اینجاجای گفتنش نیست.من برای سنی هااحترام قائل هستم چون خدای مایکی پیامبرمایکی وکتابمون یکی هست.
حالاکه بحث به اینجارسید این روبگم که جنایات زیادی درزمان همین خلفا انجام شد. شمابرید کتابهای تاریخی روبخونیدتاببینیدچه جنایاتی درزمان ابوبکروعمربن خطاب به اسم اسلام انجام شد وچه لشکرکشی هایی به اسم اسلام درظاهرامادرباطن به خاطرغنایم جنگی وحوری های دنیوی صورت گرفت.اصلاحتی اگربه خاطراسلام هم لشکرکشی شدهیچ ذهن معتدلی نمیتونه قبول کنه که مابخوایم عقایدخودمون روبه زوربه کسی تحمیل کنیم. به طورمثال درزمان ابوبکردرجنگ بین ایران وعرب فقط دریک جنگ 70000نفرازایرانیان روقتل عام کردند.تمامی اسیران جنگی رودرجایی جمع کردندوسه روزوسه شب کارشون گردن زدن اسیران جنگی بود.این فقط گوشه ای ازجنایات صورت گرفته است. توی کتاب شمشیرالله که نویسنده اش هم یک شخص سنی هست رواگربخونیدمی تونیدبااطلاعات بیشتری صحبت کنید.من شخصا اعتقاد دارم اونهاشایسته هدایت ورهبری جامعه اسلامی رونداشتند.ابوبکرکسی بودکه دراولین خطبه اش بعدازخلیفه شدن گفت:مردم!من درحالی رهبرشماشدم که برترین شمانیستم بدانیدکه نزدمن شیطانی است که پیوسته مرابه لغزش ووسوسه وادارمی سازد
یادرموردعمربن خطاب واون جمله معروفش:"اگرعلی نبود،عمرهلاک می شد." یادرموردعثمان که اونقدرستم کردکه مردم شورش کردندواون روتوی خونه اش کشتند.
من شخصااعتقاددارم که این اشخاص سیاه نیستندمتاسفانه وقتی پای دین به میون میادمااشخاص روسفیدوسیاه می بینیم درحالیکه من اعتقاددارم این اشخاص خاکستری بودند.اماشایستگی رهبری جامعه رونداشتند.
مگرمیشه پیامبربعدازخودش جامعه اسلامی روبه حال خودش رهاکنه؟جامعه ای که 23 سال برای تثبیتش زحمت کشید؟رویدادغدیرخم چیزیه که ماتوی ابتدایی خوندیم واون روبارهاوبارهاتکرارمی کنیم چون سندحقانیت ولایت علی(ع) است.راستی چراحضرت محمد مثلا ابوبکررودررخدادغدیرخم انتخاب نکرد؟چراعلی(ع)؟واقعامنظورپیامبر(ص)ازاینکارچی بود؟چرااینکاررودرسال آخرزندگیش انجام داد؟آیااین به معنای تعیین جانشین نبود؟حتی اگرغدیرخم هم نبودشماخدمات حضرت علی به اسلام،دلاوری هاش درجنگ ها،جزواولین اسلام آورندگان(زودترازسایرخلفا)،علم ودانش بیکران(همون حدیث معروف پیامبر:من شهرعلم هستم وعلی دروازه آن، هرکسی می خواهدواردشهرشودبایدازدروازه آن واردشود)،یارهمیشگی پیامبرازاولین روزهای بعثت،تسلط درتفسیرقرآن،صاحب کلمات گوهربارنهج البلاغه،کسی که درخانه کعبه به دنیااومد، همسرفاطمه زهرا دختر پیامبرکسیکه درموردش پیامبرگفت:هرکس اوراآزرده کندمراآزرده کرده است. همه این فضیلت هاروکه کنارهم بگذاریدروکه کنارهم بگذاریدبه شایستگی رهبری علی(ع) می رسید.من نمیگم سایرخلفاهیچ خدمتی نکردند،خیرمن مطالعه تقریبازیادی روی تاریخ صدراسلام داشتم وحتی همون معاویه روکه شیعیان بارهالعنت می کنندتوی جنگ ها درزمان پیامبربرای اسلام شمشیرزد اماواقعاحضرت علی درفضیلت هایی که داشت یک سروگردن بالاتربود.به قول جرج جرداق مسیحی لبنانی مولف کتاب الامام علی،صوت عداله الانسانیه:"آه دنیا!چه می شداگرقوای خودراجمع می کردی،امکانات رایک جامتمرکزمی ساختی ودرهرعصروزمان یک نفرمانندعلی درعقل ودل،خردواحساس،بیان ومنطق وسایرقضایل به وجودمی آوردی!هیهات!"
خو دمت گرم.

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز دلم تو قرآن از یار غار به صراحت صحبت شده ! از علی چی ؟ ( رض)
شما يك جوري حرف ميزنيد انگار علي (ع) اصلا وجود نداشته پس علي چي بود ........ از اون اولش تا آخرش يار پيغمبر بود

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
مریم جون عزیزم اگه میبینی نمیتونن در شان تو باهات حرف بزنن باهاشون دهن به دهن نکن....کسی که شعور داشته باشه فقط حرف حرف زدن با یه ادم باشعورو داره
قبول دارم اما دقیقا زمانی بود که اگه جواب نمیدادی میگفتن کم آورد

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
آفرين پري

گاهي اوقات ميري توي خط بربري بازي ولي خوب وقتي حرف ميزني قشنگ حرف ميزني

تشكر خواهر

Savant

کاربر بیش فعال
«إِلا تَنصرُوهُ فَقَدْ نَصرَهُ اللَّهُ إِذْ أَخْرَجَهُ الَّذِينَ كفَرُوا ثَانىَ اثْنَينِ إِذْ هُمَا فى الْغَارِ إِذْ يَقُولُ لِصحِبِهِ لا تحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا فَأَنزَلَ اللَّهُ سكينَتَهُ عَلَيْهِ وَ أَيَّدَهُ بِجُنُودٍ لَّمْ تَرَوْهَا وَ جَعَلَ كلِمَةَ الَّذِينَ كفَرُوا السفْلى وَ كلِمَةُ اللَّهِ هِىَ الْعُلْيَا وَ اللَّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ‏» ـ «توبه/ 40»
جدیدا میگن اونی که تو غار با پبامبر بود ابوبکر نبوده !! ها ها ها
به ابوبکر توهین نکنید چون خدا ازش تمجید کرده .

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفم برای هر دو گروه

و خدای من مرا فرمود هرگاه دهانت را به حرف پلید آغشتی تورا آتشی سوزان پاداش است!!!!!

اینو خدای بودایی ها بهشون گفته
حالا خدای شما بهتون میگه به هم دیگه فحش خواهر مادر بدین
هم خودتون هم خداتون برین به درک!!!!!!!

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised:یه کم ارومتر بابا....
زمانی که خدا به فرشتگان دستور سجده داد و شیطون مخالفت کردو.....
نه اینکه فرشته های دیگه اعتراض نکردن.....کردن...ولی چون از روی غرض نبود و فقط از خدا درخواست دلیل کرده بودند خدا پاسخ داد:
و من میدانم چیزی را که شما نمیدانید....فکر میکنین برای چی بود؟
خدا گفته .. : اي احمد ـ اگر تو نبودي زمين و آسمان را خلق نميكردم و اگر علي ـ ع نبود تو را خلق نميكردم و اگر فاطمه نبود شما دو تن را خلق نميكردم ....
اینا حرفایی نیستن که بشه با منطق و عقل قبولشون کرد.....ولی خداوند فرموده:این ها اسراری هستن که بیان نکنید مگر برای اهل ان
.
یادتون باشه همیشه دل دو قدم جولو تر از عقله:gol:
میشه سندی بیاری که خود خدا فرموده باشه اینو؟؟

rommanc

عضو جدید
به نظر من شیعه یا سنی بودن اصلا مهم نیست مهم انسانیت است وبس
پس با زدن همچین تاپیکایی ایجاد تفرقه نکنین و به دین و مقدسات هم توهین نکنید ادب ونزاکتم رعایت کنین مهندسان جامعه

آخرین ویرایش:

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
«إِلا تَنصرُوهُ فَقَدْ نَصرَهُ اللَّهُ إِذْ أَخْرَجَهُ الَّذِينَ كفَرُوا ثَانىَ اثْنَينِ إِذْ هُمَا فى الْغَارِ إِذْ يَقُولُ لِصحِبِهِ لا تحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا فَأَنزَلَ اللَّهُ سكينَتَهُ عَلَيْهِ وَ أَيَّدَهُ بِجُنُودٍ لَّمْ تَرَوْهَا وَ جَعَلَ كلِمَةَ الَّذِينَ كفَرُوا السفْلى وَ كلِمَةُ اللَّهِ هِىَ الْعُلْيَا وَ اللَّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ‏» ـ «توبه/ 40»
جدیدا میگن اونی که تو غار با پبامبر بود ابوبکر نبوده !! ها ها ها
به ابوبکر توهین نکنید چون خدا ازش تمجید کرده .
قربونت ما كه توهين نكرديم

اون هم خدمت هاي زيادي به اسلام كرد

اما علي (ع) از اون والاتر و افضل تره ........... ابوبكر تا 10 سال هم كه تكاف بكشه به گرد حضرت علي(ع) نميرسه

همون موقع كه پيامبر راهي مدينه شد كه بعد توي غار پناه گرفت چه كشي توي رخت خواب بجاش خوابيد؟

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
من واقعا نمیدونم مشکل جوونای الان چیه....بخدا ادم بعضی چیزارو میخونه و میشنوه مو به تنش سیخ میشه....
چرا تازگیا روشنفکری شده مخالفت با همه چیز؟ چرا شک تازگیا مایه ی سقوط شده؟
چرا گوش شنوا کم پیدا میشه؟
چرا همه خودشونو به خواب زدنو نمیشه بیدارشون کرد؟
چرا؟ چرا حق از باطل شناخته نمیشه؟
چرا مخالفت با خدا و پیغمبر و ....زیاد شده؟ چرا اخوندارو با اسلام یکی میکنن؟ چرا به جای مخالفت با کسایی که با نام اسلام هر غلطی دلشون میخواد میکنن با خدا میجنگن ؟
واقعا برای خودمون متاسفم:
اي فرزند آدم....همه تو را براي خودشان مي خواهند و من تو را براي خودت، از من مگريز:gol::cry:

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من شیعه یا سنی بودن اصلا مهم نیست مهم انسانیت است وبس
پس با زدن همچین تاپیکایی ایجاد تفرقه نکنین و ادب ونزاکتم رعایت کنین مهندسان جامعه

منم همینو گفتم حتی الان به ARAMESH هم خبر دادم
اگه میشه شما هم خبر بدین به مدیرا یا تاپیکو حذف کنن یا قفلش کنن

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتي اين تاپيكو ديدم ، تازه زده شده بود هنوز پستي نخورده بود ..مطمئن بودم يه ساعت بگذره دعواها شروع ميشه

الان اومدم ديدم صفحه 44ئه داريد ميزنيد تو سرو كله هم ديگه !!!

شيعه ها يه جور...سني ها هم يه جور... هستن!
موفق باشيد ! :biggrin:

Savant

کاربر بیش فعال
بیت 1390 دفتر اول مثنوی رو بخونین تا 1545 ، ببینید مولانا جلال الدین چه جوری شخصیت عمر رو توصیف میکنه !

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه سندی بیاری که خود خدا فرموده باشه اینو؟؟

يا أحمد لولاك لما خلقت الافلاك و لولا عليّ لما خلقتك و لولا فاطمة لما خلقتكما. ثمّ قال جابر هذا من الاسرار الّتي أمرنا رسول الله ـ صلّي الله عليه و آله ـ بكتمانه إلّا عن أهله."

تو چندین کتاب معتبر حدیث اومده....الان فقط مولفش رو میدونم که طباطبایی بوده

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا خجالت کشیدم

نمی دونم یه جماعتی که نمی تونن با هم بحث کنن ...............
یکی بیاد این تاپیک رو بخونه واقعا چی میشه
یادمه به خانم بچه ها گفتم بیا این سایت
آدماش اینطورن اونطورن
نمی دونستم.........واقعا خجالت داره

تا الان به مدیرا گیر میدادم
حالا به همشون حق میدم

بزنین پاک کنین که ایرانی جماعت جنبه بحث ندارن

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هم به مدیرا بگین تاپیکو پودرش کنن دیگه
آقای شادمهر باز
یه کمی اینا رو نصیحت کنین
چند صفحه قبل دیگه افتضاحه نمیدونم چرا مدیرا کاری نمیکنن

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونجا ابوبکر همراه پیامبر بوده شکی نیست اما آیه در شآن ابوبکر نازل نشده چون ایوبکر میترسیده و پیامبر اونو دلداری میداده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا