پری جان برو از اول ببین کی شرو کردای بابا از شماها بعیده ........تا زمانی که با ارامش و احترام نگه داشتن کسی نتونه حرفشو بزنه با فحش و دعوا میشه؟
واقعا متاسفم
ادب مرد به ز دولت اوست
پری جان برو از اول ببین کی شرو کردای بابا از شماها بعیده ........تا زمانی که با ارامش و احترام نگه داشتن کسی نتونه حرفشو بزنه با فحش و دعوا میشه؟
واقعا متاسفم
ادب مرد به ز دولت اوست
کم سنی ندیدم که به بزرگواری امام رضا رو نکره باشهمگه غیر از اینه . امام رضا گناهانتون رو نمیشوره مگه ؟
شما در مورد تخم حروم برو از مادرت سوال کن عزیزم
بحثم تموم شد
چون قافیه تنگ آید شاعر به جفنگ آید
یه سفر برو کربلا ببین اهل سنت تو حرم امام حسین و حضرته عباس بال بال میزنن از علی نمیگم چون خلیفه چهارمتونهکم سنی ندیدم که به بزرگواری امام رضا رو نکره باشه
منم دو مین دیگه برو بچه اطالاعاتو بیارم؟مريم جون. عزيزم.. هفت تا پرده ي openeto يه دفعه مثل اون موقع كه باز شد بيارم جلو چشت چطوره؟
پس كسي قورباغه صدا نكرد.
پری واقعا اینه طرزه بحث کردن؟ای بابا از شماها بعیده ........تا زمانی که با ارامش و احترام نگه داشتن کسی نتونه حرفشو بزنه با فحش و دعوا میشه؟
واقعا متاسفم
ادب مرد به ز دولت اوست
بازم همون بیت. چون قافیه تنگ آید شاعر به جفنگ آیدمريم جون. عزيزم.. هفت تا پرده ي openeto يه دفعه مثل اون موقع كه باز شد بيارم جلو چشت چطوره؟
پس كسي قورباغه صدا نكرد.
تو کتت نمیره چون از علی برای خودتون یه خدا ساختین
خو دمت گرم.من شخصابااین تقسیم بندی هاموافق نیستم وقتی ازشریعتی پرسیدند شیعه ای یاسنی؟جواب داد شیعه شدم تاسنی بمونم! من بابعضی مسائل تشیع وهمچنین اهل سنت موافق نیستم که اینجاجای گفتنش نیست.من برای سنی هااحترام قائل هستم چون خدای مایکی پیامبرمایکی وکتابمون یکی هست.
حالاکه بحث به اینجارسید این روبگم که جنایات زیادی درزمان همین خلفا انجام شد. شمابرید کتابهای تاریخی روبخونیدتاببینیدچه جنایاتی درزمان ابوبکروعمربن خطاب به اسم اسلام انجام شد وچه لشکرکشی هایی به اسم اسلام درظاهرامادرباطن به خاطرغنایم جنگی وحوری های دنیوی صورت گرفت.اصلاحتی اگربه خاطراسلام هم لشکرکشی شدهیچ ذهن معتدلی نمیتونه قبول کنه که مابخوایم عقایدخودمون روبه زوربه کسی تحمیل کنیم. به طورمثال درزمان ابوبکردرجنگ بین ایران وعرب فقط دریک جنگ 70000نفرازایرانیان روقتل عام کردند.تمامی اسیران جنگی رودرجایی جمع کردندوسه روزوسه شب کارشون گردن زدن اسیران جنگی بود.این فقط گوشه ای ازجنایات صورت گرفته است. توی کتاب شمشیرالله که نویسنده اش هم یک شخص سنی هست رواگربخونیدمی تونیدبااطلاعات بیشتری صحبت کنید.من شخصا اعتقاد دارم اونهاشایسته هدایت ورهبری جامعه اسلامی رونداشتند.ابوبکرکسی بودکه دراولین خطبه اش بعدازخلیفه شدن گفت:مردم!من درحالی رهبرشماشدم که برترین شمانیستم بدانیدکه نزدمن شیطانی است که پیوسته مرابه لغزش ووسوسه وادارمی سازد
یادرموردعمربن خطاب واون جمله معروفش:"اگرعلی نبود،عمرهلاک می شد." یادرموردعثمان که اونقدرستم کردکه مردم شورش کردندواون روتوی خونه اش کشتند.
من شخصااعتقاددارم که این اشخاص سیاه نیستندمتاسفانه وقتی پای دین به میون میادمااشخاص روسفیدوسیاه می بینیم درحالیکه من اعتقاددارم این اشخاص خاکستری بودند.اماشایستگی رهبری جامعه رونداشتند.
مگرمیشه پیامبربعدازخودش جامعه اسلامی روبه حال خودش رهاکنه؟جامعه ای که 23 سال برای تثبیتش زحمت کشید؟رویدادغدیرخم چیزیه که ماتوی ابتدایی خوندیم واون روبارهاوبارهاتکرارمی کنیم چون سندحقانیت ولایت علی(ع) است.راستی چراحضرت محمد مثلا ابوبکررودررخدادغدیرخم انتخاب نکرد؟چراعلی(ع)؟واقعامنظورپیامبر(ص)ازاینکارچی بود؟چرااینکاررودرسال آخرزندگیش انجام داد؟آیااین به معنای تعیین جانشین نبود؟حتی اگرغدیرخم هم نبودشماخدمات حضرت علی به اسلام،دلاوری هاش درجنگ ها،جزواولین اسلام آورندگان(زودترازسایرخلفا)،علم ودانش بیکران(همون حدیث معروف پیامبر:من شهرعلم هستم وعلی دروازه آن، هرکسی می خواهدواردشهرشودبایدازدروازه آن واردشود)،یارهمیشگی پیامبرازاولین روزهای بعثت،تسلط درتفسیرقرآن،صاحب کلمات گوهربارنهج البلاغه،کسی که درخانه کعبه به دنیااومد، همسرفاطمه زهرا دختر پیامبرکسیکه درموردش پیامبرگفت:هرکس اوراآزرده کندمراآزرده کرده است. همه این فضیلت هاروکه کنارهم بگذاریدروکه کنارهم بگذاریدبه شایستگی رهبری علی(ع) می رسید.من نمیگم سایرخلفاهیچ خدمتی نکردند،خیرمن مطالعه تقریبازیادی روی تاریخ صدراسلام داشتم وحتی همون معاویه روکه شیعیان بارهالعنت می کنندتوی جنگ ها درزمان پیامبربرای اسلام شمشیرزد اماواقعاحضرت علی درفضیلت هایی که داشت یک سروگردن بالاتربود.به قول جرج جرداق مسیحی لبنانی مولف کتاب الامام علی،صوت عداله الانسانیه:"آه دنیا!چه می شداگرقوای خودراجمع می کردی،امکانات رایک جامتمرکزمی ساختی ودرهرعصروزمان یک نفرمانندعلی درعقل ودل،خردواحساس،بیان ومنطق وسایرقضایل به وجودمی آوردی!هیهات!"
شما يك جوري حرف ميزنيد انگار علي (ع) اصلا وجود نداشته پس علي چي بود ........ از اون اولش تا آخرش يار پيغمبر بودعزیز دلم تو قرآن از یار غار به صراحت صحبت شده ! از علی چی ؟ ( رض)
قبول دارم اما دقیقا زمانی بود که اگه جواب نمیدادی میگفتن کم آوردمریم جون عزیزم اگه میبینی نمیتونن در شان تو باهات حرف بزنن باهاشون دهن به دهن نکن....کسی که شعور داشته باشه فقط حرف حرف زدن با یه ادم باشعورو داره
میشه سندی بیاری که خود خدا فرموده باشه اینو؟؟یه کم ارومتر بابا....
زمانی که خدا به فرشتگان دستور سجده داد و شیطون مخالفت کردو.....
نه اینکه فرشته های دیگه اعتراض نکردن.....کردن...ولی چون از روی غرض نبود و فقط از خدا درخواست دلیل کرده بودند خدا پاسخ داد:
و من میدانم چیزی را که شما نمیدانید....فکر میکنین برای چی بود؟
خدا گفته .. : اي احمد ـ اگر تو نبودي زمين و آسمان را خلق نميكردم و اگر علي ـ ع نبود تو را خلق نميكردم و اگر فاطمه نبود شما دو تن را خلق نميكردم ....
اینا حرفایی نیستن که بشه با منطق و عقل قبولشون کرد.....ولی خداوند فرموده:این ها اسراری هستن که بیان نکنید مگر برای اهل ان
.
یادتون باشه همیشه دل دو قدم جولو تر از عقله![]()
savant کدوم ایه؟شما يك جوري حرف ميزنيد انگار علي (ع) اصلا وجود نداشته پس علي چي بود ........ از اون اولش تا آخرش يار پيغمبر بود
قربونت ما كه توهين نكرديم«إِلا تَنصرُوهُ فَقَدْ نَصرَهُ اللَّهُ إِذْ أَخْرَجَهُ الَّذِينَ كفَرُوا ثَانىَ اثْنَينِ إِذْ هُمَا فى الْغَارِ إِذْ يَقُولُ لِصحِبِهِ لا تحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا فَأَنزَلَ اللَّهُ سكينَتَهُ عَلَيْهِ وَ أَيَّدَهُ بِجُنُودٍ لَّمْ تَرَوْهَا وَ جَعَلَ كلِمَةَ الَّذِينَ كفَرُوا السفْلى وَ كلِمَةُ اللَّهِ هِىَ الْعُلْيَا وَ اللَّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ» ـ «توبه/ 40»
جدیدا میگن اونی که تو غار با پبامبر بود ابوبکر نبوده !! ها ها ها
به ابوبکر توهین نکنید چون خدا ازش تمجید کرده .
به نظر من شیعه یا سنی بودن اصلا مهم نیست مهم انسانیت است وبس
پس با زدن همچین تاپیکایی ایجاد تفرقه نکنین و ادب ونزاکتم رعایت کنین مهندسان جامعه
میشه سندی بیاری که خود خدا فرموده باشه اینو؟؟