اهل تسنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واس چي نصيحتشون كنم ؟!

هر دو گروه فكر ميكنن نسبت به ديگري برترن بذار اينجا هم ديگه رو اونقدر به سخره بگيرن تا بفهمن كه عقايد جفتشون مسخره ست ...
:w02:
شايد باعث بشه يكم فكر كنن!

:biggrin:

من بد حرف زدم ولی توهین به ناموس رو یارو شروع کرد .

منم در کل باهات موافقم هر دو به بیراهه میرن :biggrin:

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا شما میگید کشتن 7 شیعه راهه بهشتتونه؟ عقیده ی وهابیاس یا نه؟ واسه عهمه اهله تسننه؟

Savant

کاربر بیش فعال
خوب این 4 نفر شاگردای امام صادق بودن. اهله تسنن اطراف ما اکثرا حنفی هستن
حضرت صادق انسان بزرگواری بودن دلیل نمیشه که ما از ایشون پیروی کنیم. در ضمن ما از آراء و نظرات فقهی امام شافعی استفاده میکنیم وگرنه اصول دین که ثابته. فراموش نکنیم سخنان بزرگان مثل قرآن نیست که مصون از تحریف باشه ممکنه به زبان حضرت صادق خیلی چیزها ببندن!!!

Savant

کاربر بیش فعال
چرا شما میگید کشتن 7 شیعه راهه بهشتتونه؟ عقیده ی وهابیاس یا نه؟ واسه عهمه اهله تسننه؟
هر کی گفته از خودش سنگدل تر در دنیا پیدا نمیشه. آخه چطور یک انسان رو به خاطر غقیده کشت ؟ مگر خدا نمی فرمایند : لا اکراه فی الدین ( در دین هیچ اجباری نیست ) . اینان گمراه شده یا به ستوه آمده هستند وگرنه نظر اهل سنت این نیست.

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها اسپم نيستشا
فقط به خاط اينكه تاپيك شلوغ بودش گذاشتم
ممنونم از همتون

سلام دوستاي گلم
بچه ها امروزهم تموم شد ومن ...
ديگه خدايي قسم نمدونم بايد چي بگم
فقط مونده واسم رو سياهي و شرمندگيش
بچه ها اخرش چي؟
مگه ما عقيده نداريم يه روزي اقا ميادش
حالا فرض كنيم همين فردا پس فردا اقامون بيادش ما چي داريم كه باهاش جلوي اقامون سر فراض باشيم؟؟؟!!!
بچه ها ما وچند تا ديگه از بچه هاي كليه فروماي ديگه تصميم گرفتيم از فردا فقط وفقط 3ايه هر روز قران بخونيم وثوابشو تقديم كنيم براي سلامتي وظهرو اقا امام زمان روحي فداه
دوستاي خوبم يادتون نره فقط3 ايه هستش از هر سوره اي هم كه دوس داشتين
فك نكنم 2دقه هم طول بكشه
رفقا انشالله هركي انجام داداش همه ي شيعيان رو دعا كنه مخصوصا مستمندان ونيازمندان
هممون انشالله در ركاب امام زمان روي فداه شهيد بشيم
يازهراس

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز

من بد حرف زدم ولی توهین به ناموس رو یارو شروع کرد .

منم در کل باهات موافقم هر دو به بیراهه میرن :biggrin:
من پستاتو نخوندم ژيـگررررررررر
ولي تابلو بود تو تاپيك چه خبره ديگه ! :d

حالا واسه اينكه يكم فضا تلطيف شه اينارو ميذارم دور هم بخنديم!

يه حديث باحال از شيعه ها :

امام ده علامت دارد از جمله آنها ختنه شده بدنيا می آيد!، با پا وبراحتی متولد ميشود!، جنب نميشود!، اگر بخوابد قلبش بيدار است، چشمش ميخوابد ولی قلبش بيدار است!، همانطور که از جلو ميبيند از عقب هم ميبيند! ـ "يولد مطهرا مختونا و لا يجنب و تنام عينه و لا ينام قلبه و يری من خلفه کما يری من امامه" ـ ( منبع : اصول کافی جلد يک ص ۳۱۹ کتاب حجه باب مواليد الائمه )

يه حديث باحال از سني ها :
مسلم در صحیحش در کتاب «الفضائل» ، باب «فضائل عثمان» از عایشه و عثمان نقل کرده است که گفتند : ابوبکر اجازه خواست که بر پیامبر(ص) وارد شود و پیامبر(ص) در آن وقت در رختخوابش دراز کشیده بود و لنگ عایشه را پوشیده بود . پیامبر(ص) در همان حال به ابوبکر اجازه داد که وارد شود و حاجتش را برآورده کرد . سپس او رفت . عثمان گوید : پس از او عمر اجازه ی ورود خواست . پیامبر(ص) در همان حال به او اجازه داد که داخل شود و حاجتش را روا کرد. سپس من (عثمان) اجازه گرفتم . فوراً نشست و به عایشه گفت : لباست را بپوش و خودت را جمع و جور کن ! من هم خواسته ام روا شد و روانه خانه ام شدم . عایشه به رسول الله(ص) گفت : چطور شد که از ابوبکر و عمر خجالت نکشیدی چنانکه از عثمان خجالت کشیدی ؟ رسول الله(ص) گفت : عثمان مردی است بسیار با حیا و من ترسیدم اگر در آن حال به او اجازه ی ورود بدهم ، از شدت حیایش ، حاجتش را از من نخواهد !!! 1 این چه پیامبری (ص) است اصاحبش را در حالی استقبال می کند که دراز کشیده و لباس خانمش را در برکرده است و در کنارش خانمش در لباس زیر نشسته است و فقط وقتی عثمان وارد می شود به همسرش دستور می دهد که لباسش را بپوشد ؟!

خسته نباشيد دوستان ادامه بدين!!! :d

• Like
واکنش ها: k2_h

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب تو این که شاگرده امام صادق بودن شکی نیست چون تاریخو نمیشه انکار کرد. ما هم داریم میگیم پیرو علی باشیم که از همون اول، یاره اوله حضرته محمد بود بهتر میدونه یا کسی که حداقل 200 سال بعد از اون اومده و داره صدر اسلامو تفسیر میکنه؟ و هیچ کلامی بعد از قرآن به نهج البلاغه بیاره .اصوله دینم یکیه قبول شکی نیست

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر کی گفته از خودش سنگدل تر در دنیا پیدا نمیشه. آخه چطور یک انسان رو به خاطر غقیده کشت ؟ مگر خدا نمی فرمایند : لا اکراه فی الدین ( در دین هیچ اجباری نیست ) . اینان گمراه شده یا به ستوه آمده هستند وگرنه نظر اهل سنت این نیست.
ولی میدونی وقتی عبدل مالک ریگی اعدام شد چقدر سنیای این طرف ناراحت شدن؟ (باید بدونی که کارش فقط شیعه کشتن بود)

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من پستاتو نخوندم ژيـگررررررررر
ولي تابلو بود تو تاپيك چه خبره ديگه ! :d

حالا واسه اينكه يكم فضا تلطيف شه اينارو ميذارم دور هم بخنديم!

يه حديث باحال از شيعه ها :

امام ده علامت دارد از جمله آنها ختنه شده بدنيا می آيد!، با پا وبراحتی متولد ميشود!، جنب نميشود!، اگر بخوابد قلبش بيدار است، چشمش ميخوابد ولی قلبش بيدار است!، همانطور که از جلو ميبيند از عقب هم ميبيند! ـ "يولد مطهرا مختونا و لا يجنب و تنام عينه و لا ينام قلبه و يری من خلفه کما يری من امامه" ـ ( منبع : اصول کافی جلد يک ص ۳۱۹ کتاب حجه باب مواليد الائمه )

يه حديث باحال از سني ها :
مسلم در صحیحش در کتاب «الفضائل» ، باب «فضائل عثمان» از عایشه و عثمان نقل کرده است که گفتند : ابوبکر اجازه خواست که بر پیامبر(ص) وارد شود و پیامبر(ص) در آن وقت در رختخوابش دراز کشیده بود و لنگ عایشه را پوشیده بود . پیامبر(ص) در همان حال به ابوبکر اجازه داد که وارد شود و حاجتش را برآورده کرد . سپس او رفت . عثمان گوید : پس از او عمر اجازه ی ورود خواست . پیامبر(ص) در همان حال به او اجازه داد که داخل شود و حاجتش را روا کرد. سپس من (عثمان) اجازه گرفتم . فوراً نشست و به عایشه گفت : لباست را بپوش و خودت را جمع و جور کن ! من هم خواسته ام روا شد و روانه خانه ام شدم . عایشه به رسول الله(ص) گفت : چطور شد که از ابوبکر و عمر خجالت نکشیدی چنانکه از عثمان خجالت کشیدی ؟ رسول الله(ص) گفت : عثمان مردی است بسیار با حیا و من ترسیدم اگر در آن حال به او اجازه ی ورود بدهم ، از شدت حیایش ، حاجتش را از من نخواهد !!! 1 این چه پیامبری (ص) است اصاحبش را در حالی استقبال می کند که دراز کشیده و لباس خانمش را در برکرده است و در کنارش خانمش در لباس زیر نشسته است و فقط وقتی عثمان وارد می شود به همسرش دستور می دهد که لباسش را بپوشد ؟!

خسته نباشيد دوستان ادامه بدين!!! :d

:biggrin::biggrin:

میگن پیامبر 23 تا زن داشته :w20: :love:

گزیزه

عضو جدید
دوست من امام علی تنها دوست همیشگی پیامبر نبوده...بلکه ابوبکرم بوده همه ی ما میدونیم که تنها کسی که تو غار با پیامبر بود ابوبکر بود ....در ضمن اینم بگم همشون مورد احترامنو نباید بینشون فرق گذاشت....

• Like
واکنش ها: k2_h

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی میدونی وقتی عبدل مالک ریگی اعدام شد چقدر سنیای این طرف ناراحت شدن؟ (باید بدونی که کارش فقط شیعه کشتن بود)

اونا وهابی هستن آره ؟ وهابیت از نظر ما کثیفترین فرقه دینیه . طرفای ما که بهشون اعتقاد ندارن و قبولشون ندارن .

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست من امام علی تنها دوست همیشگی پیامبر نبوده...بلکه ابوبکرم بوده همه ی ما میدونیم که تنها کسی که تو غار با پیامبر بود ابوبکر بود ....در ضمن اینم بگم همشون مورد احترامنو نباید بینشون فرق گذاشت....
زمانی بود که علی(ع) جای پیامبر(ص) خوابیده بودو رفته بود تو دله مرگ

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نمتونم جلوي اين جفنگايته اين يارو شادمهر باز واينستم
از همون اول ازش خوشم نميومد

انشالله مدير مترم پيگيري كنه
كه پستايي توهين اميز نزاره وموجبات دوباره ***** شدن باشگاه رو فراهم نكنه

همه رو هدايت كنه ايشالله خدا

Savant

کاربر بیش فعال
مگر هر سنیی هر کاری بکنه باید گذاشت به پای یک تفکر ؟ به هر حال عبدالمالک و پیروانش دلایل خودشونو دارن سایت هم دارن که *****ه میتونی سر بزنی ببینی دلایلشون چی بوده. هر چند من کاراشونو جنایت میدونم همچنان که کار برخی افراد دیگرو !!

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونا وهابی هستن آره ؟ وهابیت از نظر ما کثیفترین فرقه دینیه . طرفای ما که بهشون اعتقاد ندارن و قبولشون ندارن .
اوناییم که ناراحت شدن حنفیا بودن که نزدیک ترین فرقه به شیعه هستن

Savant

کاربر بیش فعال
خوب تو این که شاگرده امام صادق بودن شکی نیست چون تاریخو نمیشه انکار کرد. ما هم داریم میگیم پیرو علی باشیم که از همون اول، یاره اوله حضرته محمد بود بهتر میدونه یا کسی که حداقل 200 سال بعد از اون اومده و داره صدر اسلامو تفسیر میکنه؟ و هیچ کلامی بعد از قرآن به نهج البلاغه بیاره .اصوله دینم یکیه قبول شکی نیست
فکر کنم فقط امام حنفی شاگردش بوده نه همشون. !

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا بايد بگم كه اسنت به اين ابجي مريم
كه داره با اين همه در ميافته
الحمدلله خوب داره اينا ها رو جواب ميده
البته شبه اي نيست همش زايده ي فكر يه عده هستش و...

ابجي مريمواقعا احسنت

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگر هر سنیی هر کاری بکنه باید گذاشت به پای یک تفکر ؟ به هر حال عبدالمالک و پیروانش دلایل خودشونو دارن سایت هم دارن که *****ه میتونی سر بزنی ببینی دلایلشون چی بوده. هر چند من کاراشونو جنایت میدونم همچنان که کار برخی افراد دیگرو !!
سایت میخوام چیکار فیلماشونو دیدم. سربریدنه ادمای معصومو سربازای 18 ساله رو دیدم

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حاجي يادت نره هرشيعه علوي نشان گر دين ومذهبه ما هستش ودر جوامع هركاري كه بكنه خواه درست وخواه غير درست به اسمه مذهبه شيعه خط ميخوره
همينجورم واسه سونيا هستش
پس عبدالمالك لعنت لله اگر هر كاري كرده نشعت گرفته از اون خط باطل فكري و مذهبه دروغيش بوده

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای بابا کاش میشد دست خودم بود تا اینجا رو ببندم
مریم جان فکر نمیکنی دیگه هیچ تاپیری نداره بحث
وقتی هنوز کسی اینجاست که تمام مشخصات خانواده خودشو به دبگران نسبت میده بحث نتیجه ای نداره

Savant

کاربر بیش فعال
واقعا بايد بگم كه اسنت به اين ابجي مريم
كه داره با اين همه در ميافته
الحمدلله خوب داره اينا ها رو جواب ميده
البته شبه اي نيست همش زايده ي فكر يه عده هستش و...

ابجي مريمواقعا احسنت
آقای محترم ما داریم بحث میکنیم نه جدل در میافته یعنی چی ؟ داریم مثل چند تا مهندس تحصیلکرده بحث میکنیم.

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی افکارشون داره حاکم میشه به کل اهله سنت
پستای خودتم کم نمیاره

پستای من یا شما ؟ شما همتون تو 1200 سال قبل گیر کردین و به همین خاطر با اسلام لجین و از خودتون واجبات در وکنین

تو که نماز خودتو قبول نداری چطور در مورد نماز ما و وضوی ما نظر میدی ؟> کجای قرآن نوشته برین خاک کربلا رو بیارین به بزارین زیر سرتون بهش سجده کنین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا