من پستاتو نخوندم ژيـگررررررررر
ولي تابلو بود تو تاپيك چه خبره ديگه !
حالا واسه اينكه يكم فضا تلطيف شه اينارو ميذارم دور هم بخنديم!
يه حديث باحال از شيعه ها :
امام ده علامت دارد از جمله آنها
ختنه شده بدنيا می آيد!،
با پا وبراحتی متولد ميشود!، جنب نميشود!، اگر بخوابد
قلبش بيدار است، چشمش
ميخوابد ولی قلبش بيدار است!، همانطور که از جلو ميبيند از
عقب هم ميبيند! ـ "يولد مطهرا مختونا و لا يجنب و تنام عينه و لا ينام قلبه و يری من خلفه کما يری من امامه" ـ ( منبع : اصول کافی جلد يک ص ۳۱۹ کتاب حجه باب مواليد الائمه )
يه حديث باحال از سني ها :
مسلم در صحیحش در کتاب «الفضائل» ، باب «فضائل عثمان» از عایشه و عثمان نقل کرده است که گفتند : ابوبکر اجازه خواست که بر پیامبر(ص) وارد شود و پیامبر(ص) در آن وقت در رختخوابش دراز کشیده بود و لنگ عایشه را پوشیده بود . پیامبر(ص) در همان حال به ابوبکر اجازه داد که وارد شود و حاجتش را برآورده کرد . سپس او رفت . عثمان گوید : پس از او عمر اجازه ی ورود خواست . پیامبر(ص) در همان حال به او اجازه داد که داخل شود و حاجتش را روا کرد. سپس من (عثمان) اجازه گرفتم . فوراً نشست و به عایشه گفت : لباست را بپوش و خودت را جمع و جور کن ! من هم خواسته ام روا شد و روانه خانه ام شدم . عایشه به رسول الله(ص) گفت : چطور شد که از ابوبکر و عمر خجالت نکشیدی چنانکه از عثمان خجالت کشیدی ؟ رسول الله(ص) گفت : عثمان مردی است بسیار با حیا و من ترسیدم اگر در آن حال به او اجازه ی ورود بدهم ، از شدت حیایش ، حاجتش را از من نخواهد !!! 1 این چه پیامبری (ص) است اصاحبش را در حالی استقبال می کند که دراز کشیده و لباس خانمش را در برکرده است و در کنارش خانمش در لباس زیر نشسته است و فقط وقتی عثمان وارد می شود به همسرش دستور می دهد که لباسش را بپوشد ؟!
خسته نباشيد دوستان ادامه بدين!!!