انتقادها و پیشنهادهای مدیریتی

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام العلیکم ......لازم میدونم از انتخاب شایسته سرکار خانم پارمهر برای اداره تالار گفتگوی آزاد تقدیر کنم ....گرچه انتقاداتی هم هست ولی قطعا ایشون بهترین گزینه برای مدیریت این تالار بودند و هستند و چه بسا بسیار بهتر از مدیر قبلی ....چرا که اهل باج دادن به کسی یا گروهی نیستند و در عین حال به جز موارد توهین آمیز که بی پاسخ میگذارند سایر موارد رو حتی الامکان پاسخ میدن آن هم با روی خوش ....و از طرفی بازگشت برخی کاربران قدیمی به باشگاه که ما شاهد اون هستیم به خصوص از طیف مخالف عقاید امثال بنده بیانگر موفقیت بزرگ ایشون در مدیریت این تالار است .......البته من یک خواهش هم دارم مدیریت لطفا روی کاربران مالتی یوزر نظارت بیشتری داشته باشد .....کاربرانی که به هیچ قید و بند قانون و اخلاقی پایبند نیستند ......با سپاس

DDDIQ

مدیر ارشد
ببخشید بنده ی تاپیکی زدم توی تالار ادبیات
بعد نوشته که یکی از مدیران باید تاایدش کنه
مدیران تالار هم زیر یک هفته غیبت ندارن(بجز مدیر بازنشسه که مخفی هست کلا نمیدونم هم اختبار داره هنوز یا نه)
میشه بگین الان ما باید تااااااااااا کی منتظر بمونیم؟!!!!!
دیگه تایید کردن چه مدلشه؟؟؟ پس چرا همه تالارها اینجوری نیست؟؟

سلام دوست گرامی از تاخیر در بررسی تاپیک ارسالی شما عذرخواهی میکنم ؛ تاپیک شما با عنوان اشعار سعید پلیمر تایید شد و به مدیران تالار ارجاع شد. که ممکن است براساس قوانین تالار تغییراتی برای آن در نظر گرفته شود !

در مورد فعالیت مدیران محترم این تالار از آنجایی که در بازه های زمانی مختلف طبیعی هست که گاها افراد وقت کمتری برای فعالیت در باشگاه را داشته باشند با ایشان مشورت خواهم کرد که در صورت نیاز و صلاحدید دستیارانی برای این تالار در نظر گرفته شود

شادکام و تندرست باشید
_______
اطلاعیه تالار ادبیات : لطفاقبل از ايجادهر گونه نوشته جدید اينجا را بخوانید

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام العلیکم .جناب مهندس صدیق از شما گله دارم .......واقعا میتونید به بنده بگین یک کاربر که تاریخ وردش به باشگاه مربوط به سال 2010 است ........تعداد پستش چگونه میشود که کمتر از انگشتان دست یا نهایت 20 30 تا باشه؟

جناب مهندس صدیق مدیر محترم ارشد ........یوزر اصلی کاربران این چنین مالتی یوزر را معرفی کنید ......چرا نبایستی همه کاربران این فرد رو بشناسند؟.....آیا فکر میکنید معرفی نشود به نفع باشگاه است؟آیا این چنین به دنبال حفظ آبروی این فرد هستید؟.......مگر این فرد قدر محبتها و اظهار لطف شما رو دانسته؟......مگر این کاربر از اخراج این همه یوزرهاش درس گرفته؟
آیا فکر نمیکنید این عدم معرفی سبب میشود که نسبت به تمامی کاربران تازه وارد بدبینی ایجاد شود؟.........چیزی که در حال وقوع است .......

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام العلیکم .جناب مهندس صدیق از شما گله دارم .......واقعا میتونید به بنده بگین یک کاربر که تاریخ وردش به باشگاه مربوط به سال 2010 است ........تعداد پستش چگونه میشود که کمتر از انگشتان دست یا نهایت 20 30 تا باشه؟

جناب مهندس صدیق مدیر محترم ارشد ........یوزر اصلی کاربران این چنین مالتی یوزر را معرفی کنید ......چرا نبایستی همه کاربران این فرد رو بشناسند؟.....آیا فکر میکنید معرفی نشود به نفع باشگاه است؟آیا این چنین به دنبال حفظ آبروی این فرد هستید؟.......مگر این فرد قدر محبتها و اظهار لطف شما رو دانسته؟......مگر این کاربر از اخراج این همه یوزرهاش درس گرفته؟
آیا فکر نمیکنید این عدم معرفی سبب میشود که نسبت به تمامی کاربران تازه وارد بدبینی ایجاد شود؟.........چیزی که در حال وقوع است .......

سلام وقتتون بخیر جناب مهندس
عذرخواهی میکنم جناب مهندس جسارتا یکبار دیگر قسمتی از فرمایش شما رو که مشخص کردم مطالعه بفرمائید, آیا به نظر خودتان دلیل و استدلال قابل قبولی هست !؟
اگر آمار پایین صفحه اصلی سایت را ملاحظه بفرمائید ( کاربران 803,689 /كاربران فعال 22,221 ) یعنی از ابتدای تاسیس سایت در حدود 22 هزار نفر کاربر فعال داریم !! یعنی بنده باید برای باقی افراد تخلف ثبت کنم !!!؟ یا تنها صرفا به این دلیل که نظر دیگری بر خلاف شما یا بنده و دیگری دارند مالتی یوزر خواهند بود ؟ چندان استدلال محکمی به نظر نمیاد

بنده به عنوان عضوی از اعضای سایت این مساله رو قبول دارم که تمامی اعضا مانند بنده نباید فکر کنند و بابت این گوناگونی افکار هم خوشحالم! و مطمئنا نظر شخصی خودم رو در برخورد با نظر دیگریکه در چارچوب قوانین سایت نظر داده تنها به این دلیل که مخالف عقیده بنده بودن اعمال نخواهم کرد !
و در مورد افرادی که مشخصا با ساخت چند نام کاربری سعی در ایجاد تنش در سایت رو داشته اند حداقل سابقه فعالیت بنده و دیگر مدیران ارشد سایت نشان میده که تا جای امکان با این افراد برخود صورت گرفته و سعی شده تا نظم سایت حفظ بشه و مطمئنا به تمامی موارد توجه و بررسی لازم صورت میگیره ؛
ولی در رابطه با عنوان کردن اتهام توسط اعضا به صورت عمومی و زیر سوال بردن دیگر اعضا در تاپیک ها یا مستقیما در پروفایل دیگر اعضا تخلف هست و این از قوانین قدیمی تالار هست که حتما اطلاع دارید بنده در این مورد سخت گیر هستم

به نقل از اطلاعيه:قوانین تالار گفتگوی آزاد
11 .
هر گونه ایراد به شخص حقوقی-حقیقی ،زیر سؤال بردن باور و عقیده اکثریت-اقلیت، که توهین در آن مستتر باشد خلاف قوانین اخلاقی بوده و طبق این قانون با کاربران خاطی برخورد شدید خواهد شد.در صورتی که توهین آشکارا باشد،خاطیمستقیماً اخراج خواهد شد.
14 . هر گونه بحث درباره ی علت اخراج یا اخطار یا اعتراض و مسائلی از این دست فقط از طریق پیغام خصوصی با مدیر بخش یا مدیر ارشد و ادمین قابل پیگیریست،با کاربرانی که تنها به قصد ایجاد اغتشاش موارد فوق را علناً مطرح می کنند،برخورد خواهد شد

از توجه شما سپاسگزارم
شادکام و تندرست باشید

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام وقتتون بخیر جناب مهندس
عذرخواهی میکنم جناب مهندس جسارتا یکبار دیگر قسمتی از فرمایش شما رو که مشخص کردم مطالعه بفرمائید, آیا به نظر خودتان دلیل و استدلال قابل قبولی هست !؟
اگر آمار پایین صفحه اصلی سایت را ملاحظه بفرمائید ( کاربران 803,689 /كاربران فعال 22,221 ) یعنی از ابتدای تاسیس سایت در حدود 22 هزار نفر کاربر فعال داریم !! یعنی بنده باید برای باقی افراد تخلف ثبت کنم !!!؟ یا تنها صرفا به این دلیل که نظر دیگری بر خلاف شما یا بنده و دیگری دارند مالتی یوزر خواهند بود ؟ چندان استدلال محکمی به نظر نمیاد

بنده به عنوان عضوی از اعضای سایت این مساله رو قبول دارم که تمامی اعضا مانند بنده نباید فکر کنند و بابت این گوناگونی افکار هم خوشحالم! و مطمئنا نظر شخصی خودم رو در برخورد با نظر دیگریکه در چارچوب قوانین سایت نظر داده تنها به این دلیل که مخالف عقیده بنده بودن اعمال نخواهم کرد !
و در مورد افرادی که مشخصا با ساخت چند نام کاربری سعی در ایجاد تنش در سایت رو داشته اند حداقل سابقه فعالیت بنده و دیگر مدیران ارشد سایت نشان میده که تا جای امکان با این افراد برخود صورت گرفته و سعی شده تا نظم سایت حفظ بشه و مطمئنا به تمامی موارد توجه و بررسی لازم صورت میگیره ؛
ولی در رابطه با عنوان کردن اتهام توسط اعضا به صورت عمومی و زیر سوال بردن دیگر اعضا در تاپیک ها یا مستقیما در پروفایل دیگر اعضا تخلف هست و این از قوانین قدیمی تالار هست که حتما اطلاع دارید بنده در این مورد سخت گیر هستم

به نقل از اطلاعيه:قوانین تالار گفتگوی آزاد

از توجه شما سپاسگزارم
شادکام و تندرست باشید

سلام.....جناب مهندس بحث مخالفت یا موافقت با بنده نیست .........من موردی که لازم دیدم رو گفتم .......خیلی از این کاربران تازه واردی که اشاره کردین خودتان بهتر میدانید وضعشان چیست .....من نمیگم در ج اخراج بشن ........ولی لینکه یک یوزر چندین ماه فعال نباشه ....و وقتی ببینید عمده فعالیتهاش کجا بوده و از طرفی ببینید حضورش بعد چندین ماه نه صرفا جهت نظر دادن .بلکه در جهت مواردی که گفتین رخ بده ....فکر میکنم ماهیت رو تا حد زیادی مشخص میکند و البته به شیوه های مختلف امکان بررسی است
اما اینکه میفرمائید عمومی .در مطلب ذکر شده ایراد به شخص حقوقی و حقیقی.....یوزرهای جعلی شخصیت حقیقی و حقوقی دارند؟! .....باور و عقیده اکثریت و اقلیت .......من در قبال فردی گفتم که خودش نقض قانون کرده بود ......از طرفی معتقدم به ممیز گیری برخی .....به نظر شما اگر فردی تازه وارد نباشد وقتی من یک کلمه همچین حرفی رو میزنم دوباره بایستی برود و سه ماه دیگر بیاید؟!چرا نمیشود که برخ یوزرها همزامن آنلاین باشند!.یعنی این قبیل تازه واردها با هم هم صحبت شده اند که در مدتی که حضور دارند یعنی دو سه روز! تا اگه خدا بخواد سه ماه دیگه دوباره مجددا تشریف بیارن ....هیچ گاه نبایستی لااقل دوتاشون آنلاین باشند همزمان؟
البته بنده به شما اعتماد دارم و میدونم که با دقت بررسی های لازمه رو انجام میدین.......و در این باره جوابم رو نگرفتم .......فردی که هزارتا مالتی یوزر دارد .....و یوزرهاش رو شما خودتون هم میدونید که بستین چرا نباید معرفی شود .....ببینید نگفتم حتی ده تا یوزر!......

به نظر من عدم معرفی این چنین افرادی سبب میشه که باز مجددا یوزر بسازند.....از طرفی دیده شده یوزر اصلیشون رو که مدتی اخراج شده میان دوباره باهاش مظلوم نمایی میکنند....... و حتی دیدیم که در همین جا هم آمدند و چه مظلوم نمایی هایی کردند ......مدیر محترم ارشد کاربر نداشتیم که آواتار یک آیت الله رو برای خودش انتخاب کرده بود ....ولی در جهت تضعیف دین گام بر میداشت و با همین ممیزگیری ها نه صرفا از سوی بنده مجبورش کردیم که خودش رو معرفی کند؟......شما این موارد رو دیدین ...هدف ما هم دقیقا این است که با توجه به حساسیتی که در قبال برخی کاربران تازه وارد وجود دارد ....زودتر مشخص شود....یا ما اشتباه میکنیم که معذرت خواهی خواهیم کرد یا خودشان سبب لو دادن خودشان میشوند
ما هر چه میگیم و هر چه انجام میدیم اینه که آرامش مهندسان حفظ بشه و وضعیت به یک زمانی برنگردد .........موفق باشید

آخرین ویرایش:

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام.....جناب مهندس بحث مخالفت یا موافقت با بنده نیست .........من موردی که لازم دیدم رو گفتم .......خیلی از این کاربران تازه واردی که اشاره کردین خودتان بهتر میدانید وضعشان چیست .....من نمیگم در ج اخراج بشن ........ولی لینکه یک یوزر چندین ماه فعال نباشه ....و وقتی ببینید عمده فعالیتهاش کجا بوده و از طرفی ببینید حضورش بعد چندین ماه نه صرفا جهت نظر دادن .بلکه در جهت مواردی که گفتین رخ بده ....فکر میکنم ماهیت رو تا حد زیادی مشخص میکند و البته به شیوه های مختلف امکان بررسی است
اما اینکه میفرمائید عمومی .در مطلب ذکر شده ایراد به شخص حقوقی و حقیقی.....یوزرهای جعلی شخصیت حقیقی و حقوقی دارند؟! .....باور و عقیده اکثریت و اقلیت .......من در قبال فردی گفتم که خودش نقض قانون کرده بود ......از طرفی معتقدم به ممیز گیری برخی .....به نظر شما اگر فردی تازه وارد نباشد وقتی من یک کلمه همچین حرفی رو میزنم دوباره بایستی برود و سه ماه دیگر بیاید؟!چرا نمیشود که برخ یوزرها همزامن آنلاین باشند!.یعنی این قبیل تازه واردها با هم هم صحبت شده اند که در مدتی که حضور دارند یعنی دو سه روز! تا اگه خدا بخواد سه ماه دیگه دوباره مجددا تشریف بیارن ....هیچ گاه نبایستی لااقل دوتاشون آنلاین باشند همزمان؟
البته بنده به شما اعتماد دارم و میدونم که با دقت بررسی های لازمه رو انجام میدین.......و در این باره جوابم رو نگرفتم .......فردی که هزارتا مالتی یوزر دارد .....و یوزرهاش رو شما خودتون هم میدونید که بستین چرا نباید معرفی شود .....ببینید نگفتم حتی ده تا یوزر!......
سلام جناب مهندس
دوست خوبم در کل در رابطه با پرونده افراد با توجه به تجربیات گذشته و قوانین باشگاه پرونده افراد مخفی خواهند بود و تنها به صورت محدود در دسترس مدیران مرتبط با آن قرار خواهند گرفت ؛ در واقع مطرح کردن عمومی تخلفات اعضا جدای از کم کردن جو دوستانه میان اعضا و ایجاد یک جو منفی , پس از مدتی باعث عادی شدن آن تخلف در میان اعضا خواهد شد و این اگر نتیجه ای برعکس نداشته باشد هیچ دلیل و تضمینی برای جلوگیری از ساخت نام کاربری دیگری نخواهد بود

به نظر من عدم معرفی این چنین افرادی سبب میشه که باز مجددا یوزر بسازند.....از طرفی دیده شده یوزر اصلیشون رو که مدتی اخراج شده میان دوباره باهاش مظلوم نمایی میکنند....... و حتی دیدیم که در همین جا هم آمدند و چه مظلوم نمایی هایی کردند ......مدیر محترم ارشد کاربر نداشتیم که آواتار یک آیت الله رو برای خودش انتخاب کرده بود ....ولی در جهت تضعیف دین گام بر میداشت و با همین ممیزگیری ها نه صرفا از سوی بنده مجبورش کردیم که خودش رو معرفی کند؟......شما این موارد رو دیدین ...هدف ما هم دقیقا این است که با توجه به حساسیتی که در قبال برخی کاربران تازه وارد وجود دارد ....زودتر مشخص شود....یا ما اشتباه میکنیم که معذرت خواهی خواهیم کرد یا خودشان سبب لو دادن خودشان میشوند
ما هر چه میگیم و هر چه انجام میدیم اینه که آرامش مهندسان حفظ بشه و وضعیت به یک زمانی برنگردد .........موفق باشید

راستش رو بخواین متاسفانه موضوعی رو که اشاره داشتین دقیقا به یاد ندارم ولی به صورت کلی از آنجایی که هیچ کدام از اعضا هیچگونه دسترسی و ابزار لازم برای تشخیص کاربرانی با چند یوزر و ... رو ندارند وارد کردن اتهام صرفا تنها از روی حدس و گمان , باعث خط کشی و ایجاد تنش و اختلاف میان اعضا باشگاه خواهد بود ؛

عذرخواهی میکنم جناب مهندس ولی جو باشگاه مسلما یک جو امنیتی نیست و مسئولیت حفظ نظم و آرامش برای استفاده اعضا برعهده گروه مدیریتی سایت هست ؛ مسلما در غیر این صورت اگر باشد باعث ایجاد بی نظمی میشود
در تعریفی که بنده از محیط باشگاه دارم یک جامعه تحصیلکرده ( اعضا تازه وارد یا قدیمی ) در محیطی علمی در چارچوب قوانین سایت پیرامون موضوعاتی که مطرح میشود نظرات خود را مطرح میکنند , حال در این میان تعداد به نسبت خیلی اندکی ( از طیف هایی با نظرات مختلف بوده اند) بنا به هر دلیل با ساخت یوزر دیگری سعی در جهت دهی به موضوعی داشتند که به دلیل نقض قانون باشگاه با این افراد برخورد صورت گرفته و در صورت مشاهده موردی خاص دیگری بررسی و در صورت نیاز بر اساس قوانین برخورد خواهد شد

از توجه شما و دیگر دوستانم به این مساله و رعایت قوانین سایت سپاسگزارم
شادکام و تندرست باشید

.

ناخدا علی

عضو جدید
سلام بر اساتید زحمت کش.وقتی عضو سایت شدم خوشحال شدم که در قسمت گزینه های انتخاب رشته تحصیلی مهندسی دریایی هم گنجانده شده ولی وقتی به تالارها نگاهکی انداختم متوجه شدم که تالار مهندسی دریایی وجود نداره .میخواستم خواهش کنم این تالار هم راه اندازی کنید .نمی دونم چقدر از مهندسی دریایی اطلاعات دارید فقط همینقدر بگم که کسی که مهندسی دزیایی مخونه باید تمام دروس مکانیک (اعم از سیالات و جامدات) متالوژی ، برق (قدرت، مخابرات و الکترونیک)،مدیریت بازرگانی و ناوبری و..... را بخونه و خوب یاد بگیره چراکه توی یه سازه دریایی اعم از کشتی یا سکو یا زیردریایی همه این تخصصها موجوده و وای به روزگار مهندسی که فقط اسم مهندسی رو یدک میکشه و چیزی از کاربرد علوم یادشده درچنته نداره . کار ما مستقیم با جون انسانها سروکار داره و باید همیشه خودمونو به روز نگه داریم ولی افسوس توی ایران فقط یه انجمن مهندسی دریایی داریم که اونم زیاد فعال نیست.واسه همین اگه چنین تالاری راه اندازی بشه خیلی میتونه مفید باشه. یا حق .سربلندو پیروز باشید و به امید فردایی پاک تر و زیباتر برای فرزندان ایران زمین. درورد بر شما.

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام جناب مهندس
دوست خوبم در کل در رابطه با پرونده افراد با توجه به تجربیات گذشته و قوانین باشگاه پرونده افراد مخفی خواهند بود و تنها به صورت محدود در دسترس مدیران مرتبط با آن قرار خواهند گرفت ؛ در واقع مطرح کردن عمومی تخلفات اعضا جدای از کم کردن جو دوستانه میان اعضا و ایجاد یک جو منفی , پس از مدتی باعث عادی شدن آن تخلف در میان اعضا خواهد شد و این اگر نتیجه ای برعکس نداشته باشد هیچ دلیل و تضمینی برای جلوگیری از ساخت نام کاربری دیگری نخواهد بود

راستش رو بخواین متاسفانه موضوعی رو که اشاره داشتین دقیقا به یاد ندارم ولی به صورت کلی از آنجایی که هیچ کدام از اعضا هیچگونه دسترسی و ابزار لازم برای تشخیص کاربرانی با چند یوزر و ... رو ندارند وارد کردن اتهام صرفا تنها از روی حدس و گمان , باعث خط کشی و ایجاد تنش و اختلاف میان اعضا باشگاه خواهد بود ؛

عذرخواهی میکنم جناب مهندس ولی جو باشگاه مسلما یک جو امنیتی نیست و مسئولیت حفظ نظم و آرامش برای استفاده اعضا برعهده گروه مدیریتی سایت هست ؛ مسلما در غیر این صورت اگر باشد باعث ایجاد بی نظمی میشود
در تعریفی که بنده از محیط باشگاه دارم یک جامعه تحصیلکرده ( اعضا تازه وارد یا قدیمی ) در محیطی علمی در چارچوب قوانین سایت پیرامون موضوعاتی که مطرح میشود نظرات خود را مطرح میکنند , حال در این میان تعداد به نسبت خیلی اندکی ( از طیف هایی با نظرات مختلف بوده اند) بنا به هر دلیل با ساخت یوزر دیگری سعی در جهت دهی به موضوعی داشتند که به دلیل نقض قانون باشگاه با این افراد برخورد صورت گرفته و در صورت مشاهده موردی خاص دیگری بررسی و در صورت نیاز بر اساس قوانین برخورد خواهد شد

از توجه شما و دیگر دوستانم به این مساله و رعایت قوانین سایت سپاسگزارم
شادکام و تندرست باشید

.
درود دوباره.....
اول از همه بگم ...خوشبختانه این تالار تالار انتقاد و پیشنهادات هست .....پس حرفی که زده میشه در این حد هست ..........و خوشبختانه مدیران باشگاه با توجه به تجربه ای که بنده دارم ......مدیرانی هستند که گرچه ممکن است با نظر بنده موافق نباشند .....اهل بی احترامی و توهین نیستند .....این مسئله رو به این خاطر میگم که یک کاربر از قول مدیری به بنده توهین کردن ....در پیام خصوصی و خب این مسائل برای ما عادی است و ذره ای اعتمادی که به مدیران باشگاه داریم گرچه انتقادهای خودمان رو هم مطرح میکنیم کاسته نخواهد شد ......که اگر میخواست کاسته بشه بهانه های بسیاری بواسطه این سال ها بود

دوم تشکر ویژه کنم از مدیر محترم ارشد، مهندس صدیق عزیز و بزرگوار که انصافا بار پاسخگویی به کاربران رو در این مدت به تنهایی به دوش کشیده اند .....خداوند ایشون رو حفظ کند و امیدوارم سایر مدیرانی هم که باید باشند و نیستند بیایند....البته معتقدم وظیفه ای در این قبال ندارند .....ولی با توجه به شناختی که از خلقیاتشون داریم این انتظار را داریم .خداوند آنها را نیز سلامت دارد

اما در قبال مطلبی که اشاره شد

بنده نگفتم تمامی تخلفات کاربران و همه کاربران ..ببینید بنده دارم میگم کاربرانی که بیش از 10 تا 20 یوزر دارن و با اونها فعالیت میکنند .....به این معنی که پست میزارن ...در نظرسنجی ها شرکت میکنند و ..... در این باشگاه ....حتی نمیگم دو تا و سه تا و پنج تا

اتفاقا ما میخوایم عادی نشه .....بدونن اگر بخوان بی مهابا بسازن معرفی میشن .....شاید میشه گفت این خودش یک مجازات تلقی میشه.به نظر برخی از خوش اخلاقی ها و این حفظ حریم ها در حال سواستفاده هستند

البته ما پیش از این راهکاری برای این مسئله داده بودیم ....معتقدیم پیش گیری بهتر از درمان است ........و آن این بود که مثل خیلی باشگاه ها با توجه به اینکه هدف این باشگاه علمی است و حقیقتا هم همین است و هم از زبان ادمین محترم شنیدیم و هم شما .....کاربران تازه وارد حتما تعدادی پست و تاپیک در تالار علمی داشته باشند به این معنی که مثل تالار گفتگوی آزاد و زنگ تفریح تا فلان تعداد پست نزنند براشون باز نشه ......این پیشنهاد رو در این سال ها هم بنده دادم و هم سایر دوستان ......و خدا خیر بدهد یکی از مدیران ارشد سابق رو که قول پیگیری دادند....ولی ما متاسفانه نتیجه رو متوجه نشدیم

بنابراین بازم میگم .....تاکید بنده بر روی پیشگیری است

اون کاربر یک کاربری بود که از تصویر آیت الله خاتمی سواستفاده میکرد ...البته به همین یک مورد هم ختم نمیشد .....موارد دیگری هم بود .....البته شما اون زمان مدیر ارشد نبودین.....یا یک کاربری که یک زمان آواتار رضاخان داشت ولی یوزر دومش عکس یک خانم محجبه ای بود که روبنده داشت و با اون یوزر تخریب میکرد
بله قطعا .....ما هم به دنبال جو امنیتی نیستیم .....بلکه انتظار داریم جوی سالم و بدون بی احترامی همچون سال های گذشته به جز دو موردی که در باشگاه سابقه دارد همچنان پابرجا باشد .......دو موردی که سبب شد دفاتر انتقادها و پیشنهادات قبلی بسته شوند یا دفاتری مدتی قفل بخورند ........
متاسفانه در گذشته دیده شد کاربرانی یوزر جعلی درست میکنند و به واسطه آن بی احترامی البته به طوری که مورد شناسایی شما قرار نگیرند.حتی آمدند به مهندس پیرجو که مدیر سایت هستند فحاشی کردند.....یوزر اصلیشون رو بواقع خرج نمیکردند چون با اون یوزر دوستان زیادی برای خود جمع کرد بودند(گرچه احتمالا یوزرها جعلیشون هم هنوز در باشگاه مسدود نیست) .....ولی بواسطه همین ممیزگیری های کاربران در تاپیکها این افراد معلوم شدند.ممیزگیری هم همینطور بوجود نمی آید .....اون کاربر وقتی بی احترامی و توهینی میکنه .جو رو به هم میریزه متاسفانه یک عده کاربران همراهشون میشن با اسپمهایی که میکنن یاتائیدهای جالی که انجام میدن ، یک عده هم به قول خودشان مثل اون فرد عمل میکنند و یک عده هم میفتن دنبال ممیز گیری .....
شاید بگید یک راه هم گزارش کردن تخلفات هست ....که بنده هم با شما موافقم .......ولی اولا آیا مدیر مربوطه بلافاصله هست در باشگاه که اعمال نظر کند؟.....وضعیت گفتگوی آزاد با اینکه دارای مدیر است در این باره چندان جالب نیست ......و در ثانی آیا شما از نگرش اکثریت کاربران نسبت به گزارش تخلفهایی که به دلیل نقض قوانین باشگاه ارسال میشه اطلاع دارید؟.....بعید میدانم که بی اطلاع باشید

عذرخواهی میکنم مدیر محترم ......بنده با شما موافق نیستم این تعداد اندک هستند ..بله نسبت به کل جامعه آماری باشگاه این تعداد در اقلیت هستند .....ولی به این معنی نیست که تعدادشان کم باشد

به عنوان مثال ......این تاپیکی است که بنده خیلی وقت پیش بعد دیدن ماجرایی زدم ....یک نظرسنجی هم گذاشتیم ....بعد به یکباره دیده شد یوزرهای تازه وارد عمدتا مربوط به یک زمان و تاریخ که رنگی هم ازشون در تالار گفتگو دیده نمیشد به یکباره شروع کردن به نظر دادن .......12 تا یوزر فقط برای شرکت در یک نظرسنجی یک کاربر ساخت که حتی تو خود همین تاپیک کاربرانی که مخالف نظر بنده بودند تائید کردند ....و حتی مدیر سابق گفتگوی آزاد .....بابک عزیز
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/302831-اوضاع-فعلی-تالار-گفتگوی-آزاد/page11
یوزرهایی که به صورت فله ای ایجاد شده بود
که البته اگر وارد لینکی که دادم بشید ضمن مشاهده این مسئله میبینید که متاسفانه این یوزرها از جانب مدیران اون زمان مجازاتی هم براشون تعلق نگرفت ...غیر از یکی دو مورد
مورد دیگری هم که لازم میدونم بگم ...رشد روز افزون اسپمرهاست به طوریکه یکی از اینها با افتخار ! خودش رو اسپمر معرفی کرد در یکی از تاپیکهای گفتگوی آزاد و خودشون رو محق انجام هر کاری دانستند
آیا اقدام اینها خلاف قوانین باشگاه نیست؟.........و چرا تا این حد به اینها فرصت داده شده و منطبق قانون رفتار نشده ........(تعریفی که من از قانون باشگاه در قبال این ها دیدم خیلی سنگین است.اگر اشتباه دیدم و اینها حق دارند همه کار بکنند ...لطفا بنده رو با بیان بند اون قانون از اشتباه در آورید)
که عملا خودشان بیان در یک تاپیک بعد تذکر دستیار مدیر محترم تالار برق ......خودشون رو همه کاره مهندسان و محق انجام پست های بیهوده و بی ربط معرفی کنند.....البته به واسطه ممیز گیری یکی از این دست کاربران خودش گفت چون با بحث تاپیک به ویژه پست اول مخالف است تاپیک را به اسپمکده تبدیل کرده..و البته متاسفانه برخی کاربران هم بدون توجه به این مسائل اسیر جو بوجود آمده میشوند و خودشان هم دانسته یا ندانسته اسپم میکنند(گفتنی است یکی از همین دست کاربران بعد پست بنده در همین تاپیک پست گذاشتن که پیشنهاد میکنم ویرایش پست رو بزنید که ببینید چه نوشته اند!)
و متاسفانه مدتی دیده میشه که بحث اهانت به قومیت ها به ویژه دوستان ترک زبانمون در حال شکل گیری است...توسط یک عده انگشت شمار ....امروز هم یکی از این موارد رو نصف و نمیه دیدم ......و آنچه که به من گفته شد گرچه فرد اهانت کننده پستش رو حذف کرده و یک یوزر هم با ویراش اونو نقل گرفته جای تاسف دارد....البته شما با استفاده از ابزارهای مدیریتی توان بازیابی این قبلی پستها و حتی پستهای ویرایش شده رو دارید
متاسفانه دوباره دو اتفاق بدی که در طول این سالیان در باشگاه مشاهده شده بود ....داریم حس میکنیم .....البته شما میدانید که من قبل هر چیزی که در عموم بگم خصوصی مطرح میکنم .......و خب این بار هم سرانجام به این نتیجه رسیدم که عمومی بیان کنم .....و لااقل دیگر از سوی ما دینی به باشگاه نباشد .......
در پایان لازم میدونم عذرخواهی کنم پیشاپیش که وقتتون رو گرفتم ........میدونم که برخلاف انتظار خیلی طولانی شد
از توجه شما سپاسگزارم.....یا حق:gol:

آخرین ویرایش:

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام بر اساتید زحمت کش.وقتی عضو سایت شدم خوشحال شدم که در قسمت گزینه های انتخاب رشته تحصیلی مهندسی دریایی هم گنجانده شده ولی وقتی به تالارها نگاهکی انداختم متوجه شدم که تالار مهندسی دریایی وجود نداره .میخواستم خواهش کنم این تالار هم راه اندازی کنید .نمی دونم چقدر از مهندسی دریایی اطلاعات دارید فقط همینقدر بگم که کسی که مهندسی دزیایی مخونه باید تمام دروس مکانیک (اعم از سیالات و جامدات) متالوژی ، برق (قدرت، مخابرات و الکترونیک)،مدیریت بازرگانی و ناوبری و..... را بخونه و خوب یاد بگیره چراکه توی یه سازه دریایی اعم از کشتی یا سکو یا زیردریایی همه این تخصصها موجوده و وای به روزگار مهندسی که فقط اسم مهندسی رو یدک میکشه و چیزی از کاربرد علوم یادشده درچنته نداره . کار ما مستقیم با جون انسانها سروکار داره و باید همیشه خودمونو به روز نگه داریم ولی افسوس توی ایران فقط یه انجمن مهندسی دریایی داریم که اونم زیاد فعال نیست.واسه همین اگه چنین تالاری راه اندازی بشه خیلی میتونه مفید باشه. یا حق .سربلندو پیروز باشید و به امید فردایی پاک تر و زیباتر برای فرزندان ایران زمین. درورد بر شما.

سلام جناب مهندس ورود شما رو به باشگاه مهندسان ایران خوش آمد عرض میکنم

در رابطه با دیگر رشته های مهندسی که بخش یا تالار مشخصی به آن هنوز اختصاص داده نشده تا به حال توضیحاتی رو عرض کردم ؛ به صورت کلی برای ایجاد یک بخش مستقل نیاز به تعداد مشخصی کاربر آن رشته و همینطور میزانی مطالب و فعالیت در آن مورد هست
با این حال برای سایر رشته های مهندسی تالاری با همین نام ایجاد
سایر رشته های مهندسی شده که دوستان میتوانند مطالب خودشان را ارسال کنند ؛

البته در همین بخش با صحبت هایی که با جناب ادمین داشتم زیرتالارهایی رو برای سایر رشته های اصلی مهندسی ( از جمله مهندسی دریا ) انشالله ایجاد خواهد شد تا بستر لازم برای فعالیت ایجاد بشه

سپاسگزارم
شادکام و تندرست باشید

:gol:

درود دوباره.....
اول از همه بگم ...خوشبختانه این تالار تالار انتقاد و پیشنهادات هست .....پس حرفی که زده میشه در این حد هست ..........و خوشبختانه مدیران باشگاه با توجه به تجربه ای که بنده دارم ......مدیرانی هستند که گرچه ممکن است با نظر بنده موافق نباشند .....اهل بی احترامی و توهین نیستند .....این مسئله رو به این خاطر میگم که یک کاربر از قول مدیری به بنده توهین کردن ....در پیام خصوصی و خب این مسائل برای ما عادی است و ذره ای اعتمادی که به مدیران باشگاه داریم گرچه انتقادهای خودمان رو هم مطرح میکنیم کاسته نخواهد شد ......که اگر میخواست کاسته بشه بهانه های بسیاری بواسطه این سال ها بود

دوم تشکر ویژه کنم از مدیر محترم ارشد، مهندس صدیق عزیز و بزرگوار که انصافا بار پاسخگویی به کاربران رو در این مدت به تنهایی به دوش کشیده اند .....خداوند ایشون رو حفظ کند و امیدوارم سایر مدیرانی هم که باید باشند و نیستند بیایند....البته معتقدم وظیفه ای در این قبال ندارند .....ولی با توجه به شناختی که از خلقیاتشون داریم این انتظار را داریم .خداوند آنها را نیز سلامت دارد

اما در قبال مطلبی که اشاره شد

بنده نگفتم تمامی تخلفات کاربران و همه کاربران ..ببینید بنده دارم میگم کاربرانی که بیش از 10 تا 20 یوزر دارن و با اونها فعالیت میکنند .....به این معنی که پست میزارن ...در نظرسنجی ها شرکت میکنند و ..... در این باشگاه ....حتی نمیگم دو تا و سه تا و پنج تا

اتفاقا ما میخوایم عادی نشه .....بدونن اگر بخوان بی مهابا بسازن معرفی میشن .....شاید میشه گفت این خودش یک مجازات تلقی میشه.به نظر برخی از خوش اخلاقی ها و این حفظ حریم ها در حال سواستفاده هستند

البته ما پیش از این راهکاری برای این مسئله داده بودیم ....معتقدیم پیش گیری بهتر از درمان است ........و آن این بود که مثل خیلی باشگاه ها با توجه به اینکه هدف این باشگاه علمی است و حقیقتا هم همین است و هم از زبان ادمین محترم شنیدیم و هم شما .....کاربران تازه وارد حتما تعدادی پست و تاپیک در تالار علمی داشته باشند به این معنی که مثل تالار گفتگوی آزاد و زنگ تفریح تا فلان تعداد پست نزنند براشون باز نشه ......این پیشنهاد رو در این سال ها هم بنده دادم و هم سایر دوستان ......و خدا خیر بدهد یکی از مدیران ارشد سابق رو که قول پیگیری دادند....ولی ما متاسفانه نتیجه رو متوجه نشدیم

بنابراین بازم میگم .....تاکید بنده بر روی پیشگیری است

اون کاربر یک کاربری بود که از تصویر آیت الله خاتمی سواستفاده میکرد ...البته به همین یک مورد هم ختم نمیشد .....موارد دیگری هم بود .....البته شما اون زمان مدیر ارشد نبودین.....یا یک کاربری که یک زمان آواتار رضاخان داشت ولی یوزر دومش عکس یک خانم محجبه ای بود که روبنده داشت و با اون یوزر تخریب میکرد
بله قطعا .....ما هم به دنبال جو امنیتی نیستیم .....بلکه انتظار داریم جوی سالم و بدون بی احترامی همچون سال های گذشته به جز دو موردی که در باشگاه سابقه دارد همچنان پابرجا باشد .......دو موردی که سبب شد دفاتر انتقادها و پیشنهادات قبلی بسته شوند یا دفاتری مدتی قفل بخورند ........
متاسفانه در گذشته دیده شد کاربرانی یوزر جعلی درست میکنند و به واسطه آن بی احترامی البته به طوری که مورد شناسایی شما قرار نگیرند.حتی آمدند به مهندس پیرجو که مدیر سایت هستند فحاشی کردند.....یوزر اصلیشون رو بواقع خرج نمیکردند چون با اون یوزر دوستان زیادی برای خود جمع کرد بودند(گرچه احتمالا یوزرها جعلیشون هم هنوز در باشگاه مسدود نیست) .....ولی بواسطه همین ممیزگیری های کاربران در تاپیکها این افراد معلوم شدند.ممیزگیری هم همینطور بوجود نمی آید .....اون کاربر وقتی بی احترامی و توهینی میکنه .جو رو به هم میریزه متاسفانه یک عده کاربران همراهشون میشن با اسپمهایی که میکنن یاتائیدهای جالی که انجام میدن ، یک عده هم به قول خودشان مثل اون فرد عمل میکنند و یک عده هم میفتن دنبال ممیز گیری .....
شاید بگید یک راه هم گزارش کردن تخلفات هست ....که بنده هم با شما موافقم .......ولی اولا آیا مدیر مربوطه بلافاصله هست در باشگاه که اعمال نظر کند؟.....وضعیت گفتگوی آزاد با اینکه دارای مدیر است در این باره چندان جالب نیست ......و در ثانی آیا شما از نگرش اکثریت کاربران نسبت به گزارش تخلفهایی که به دلیل نقض قوانین باشگاه ارسال میشه اطلاع دارید؟.....بعید میدانم که بی اطلاع باشید

عذرخواهی میکنم مدیر محترم ......بنده با شما موافق نیستم این تعداد اندک هستند ..بله نسبت به کل جامعه آماری باشگاه این تعداد در اقلیت هستند .....ولی به این معنی نیست که تعدادشان کم باشد

به عنوان مثال ......این تاپیکی است که بنده خیلی وقت پیش بعد دیدن ماجرایی زدم ....یک نظرسنجی هم گذاشتیم ....بعد به یکباره دیده شد یوزرهای تازه وارد عمدتا مربوط به یک زمان و تاریخ که رنگی هم ازشون در تالار گفتگو دیده نمیشد به یکباره شروع کردن به نظر دادن .......12 تا یوزر فقط برای شرکت در یک نظرسنجی یک کاربر ساخت که حتی تو خود همین تاپیک کاربرانی که مخالف نظر بنده بودند تائید کردند ....و حتی مدیر سابق گفتگوی آزاد .....بابک عزیز
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/302831-اوضاع-فعلی-تالار-گفتگوی-آزاد/page11
یوزرهایی که به صورت فله ای ایجاد شده بود
که البته اگر وارد لینکی که دادم بشید ضمن مشاهده این مسئله میبینید که متاسفانه این یوزرها از جانب مدیران اون زمان مجازاتی هم براشون تعلق نگرفت ...غیر از یکی دو مورد
مورد دیگری هم که لازم میدونم بگم ...رشد روز افزون اسپمرهاست به طوریکه یکی از اینها با افتخار ! خودش رو اسپمر معرفی کرد در یکی از تاپیکهای گفتگوی آزاد و خودشون رو محق انجام هر کاری دانستند
آیا اقدام اینها خلاف قوانین باشگاه نیست؟.........و چرا تا این حد به اینها فرصت داده شده و منطبق قانون رفتار نشده ........(تعریفی که من از قانون باشگاه در قبال این ها دیدم خیلی سنگین است.اگر اشتباه دیدم و اینها حق دارند همه کار بکنند ...لطفا بنده رو با بیان بند اون قانون از اشتباه در آورید)
که عملا خودشان بیان در یک تاپیک بعد تذکر دستیار مدیر محترم تالار برق ......خودشون رو همه کاره مهندسان و محق انجام پست های بیهوده و بی ربط معرفی کنند.....البته به واسطه ممیز گیری یکی از این دست کاربران خودش گفت چون با بحث تاپیک به ویژه پست اول مخالف است تاپیک را به اسپمکده تبدیل کرده..و البته متاسفانه برخی کاربران هم بدون توجه به این مسائل اسیر جو بوجود آمده میشوند و خودشان هم دانسته یا ندانسته اسپم میکنند(گفتنی است یکی از همین دست کاربران بعد پست بنده در همین تاپیک پست گذاشتن که پیشنهاد میکنم ویرایش پست رو بزنید که ببینید چه نوشته اند!)
و متاسفانه مدتی دیده میشه که بحث اهانت به قومیت ها به ویژه دوستان ترک زبانمون در حال شکل گیری است...توسط یک عده انگشت شمار ....امروز هم یکی از این موارد رو نصف و نمیه دیدم ......و آنچه که به من گفته شد گرچه فرد اهانت کننده پستش رو حذف کرده و یک یوزر هم با ویراش اونو نقل گرفته جای تاسف دارد....البته شما با استفاده از ابزارهای مدیریتی توان بازیابی این قبلی پستها و حتی پستهای ویرایش شده رو دارید
متاسفانه دوباره دو اتفاق بدی که در طول این سالیان در باشگاه مشاهده شده بود ....داریم حس میکنیم .....البته شما میدانید که من قبل هر چیزی که در عموم بگم خصوصی مطرح میکنم .......و خب این بار هم سرانجام به این نتیجه رسیدم که عمومی بیان کنم .....و لااقل دیگر از سوی ما دینی به باشگاه نباشد .......
در پایان لازم میدونم عذرخواهی کنم پیشاپیش که وقتتون رو گرفتم ........میدونم که برخلاف انتظار خیلی طولانی شد
از توجه شما سپاسگزارم.....یا حق:gol:

سلام دوباره جناب مهندس
ممنونم از توجه شما به مسائل باشگاه و از لطفتون سپاسگزارم

در رابطه با معرفی اعضا با چند نام کاربری
بله جناب مهندس متوجه فرمایش شما هستم و عذرمیخوام در دو پست قبلی سعی کردم عرض کنم و تکرار صحبت های قبلی خواهد بود ؛راستش دوست خوبم موارد گذشته رو که میفرمائید در کمک به مدیران ارشد گذشته بنده ( در مدیریت پروفایل) مستقیم یا غیرمستقیم بررسی و رسیدگی کردم و آرشیو گزارشات و اطلاعات لازم برای بررسی هست و تعداد این افراد که برخود صورت گرفته مطمئنا بیش از یک یا دو مورد هست !

در کل دلایل مختلفی میتونم ذکر کنم جدای از اینکه خلاف قوانین باشگاه هست و مناسب محیط نیست اینکه نام کاربری اصلی اعضا ارزش بیشتری دارد ! ( که در دو پست گذشته هم عرض کردم و در صورت نیاز خصوصی خدمتتان خواهم گفت ) و به تجربه راهکارهای موثرتری رو برای برخورد با افراد مالتی یوزری که به قصد ایجاد تنش فعالیت میکنند در نظر داریم ؛ که برای همراهی با بررسی میتوانید از سیستم گزارشات برای کمک استفاده بفرمائید

در رابطه با تذکر اعضا نسبت به دیگر اعضا
راستش جناب مهندس به صورت کلی تذکر اعضا به یکدیگر بر خلاف قوانین باشگاه و سیستم تمامی فروم های دنیا هست , که دلایل مختلفی را میتوان برای آن ذکر کرد :
- ایجاد جو متشنج و درگیری بین کاربران ( بارها مشاهده شده که یک تذکر منجر به خیلی بحث های تندتر در باشگاه شده )
- تذکر افراد مخصوصا بدون داشتن ابزار لازم و عدم دسترسی مشاهده سوابق و ... تنها از روی حدس و گمان خواهد بود و جدای از ایجاد ناراحتی معمولا منجر به انحراف موضوعات , اختلاف و ... میگردد
- و شاید مهمتر از دیگر موارد در زمان رسیدگی مدیر تالار , شاید همین تذکرات و نقل قول گرفتن از پست های توهین و یا حتی یک ارسال زننده عملا نه تنها به مدیر تالار کمکی نخواهد کرد بلکه شاید زمان رسیدگی را چند برابر هم کند ! باید تمام صفحات توسط مدیر بررسی بشه که آیا کاربری نقل قول گرفته از اون پست یا نه !!! و در نهایت باقی ماندن این پستها ممکن است منجر به حذف کلی تاپیک یا انحراف موضوع شود
- و دلایل مختلف دیگر ...

به صورت کلی بر اساس قوانین و ابزار فروم تمامی اعضا میتوانند در صورت مشاهده یک تخلف با استفاده از سیستم گزارش تخلف به مدیران در رسیدگی به تخلف همراهی داشته باشند ( حتی در صورت حذف برای مدیر قابل مشاهده و در صورت نیاز قابل بررسی خواهد بود ) - تذکر مستقیم مانند گذشته تخلف محسوب میگردد

از توجه شما سپاسگزارم
شادکام و تندرست باشید :gol:

آنارشی

اخراجی موقت
سلام
آقا تاپیک گونه شناسی رو چرا حذ کردید؟
مگه چی گفتم که اخراج می کنید؟
ما نفهمیدیم تو این باشگاه چه حرفی باید زد که اخراج نشد؟
قبل از اینکه اخراج کنید به ما خبر بدید شاید حرفی داشه باشیم بزنیم.
با این واکنشی که برخی ها(خانم آگاهدخت و...)نشون دادن من فهمیدم رو سوژه خوبی دست گذاشتم.

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام
آقا تاپیک گونه شناسی رو چرا حذ کردید؟
مگه چی گفتم که اخراج می کنید؟
ما نفهمیدیم تو این باشگاه چه حرفی باید زد که اخراج نشد؟
قبل از اینکه اخراج کنید به ما خبر بدید شاید حرفی داشه باشیم بزنیم.
با این واکنشی که برخی ها(خانم آگاهدخت و...)نشون دادن من فهمیدم رو سوژه خوبی دست گذاشتم.

سلام
کاربر با یوزر اصلی Anarchist با توجه به پرونده تخلفات گسترده نام کاربری اصلی ( 18 تخلف ثبت شده و بیش از 11 تخلف توهین برای نام کاربری اصلی + تخلفات گسترده با نام های کاربری دیگر تنها در یکی از یوزرها بیش از 10 توهین ) ؛ رسیدگی آخر با احتساب 12 امتیاز منفی فعال قبلی صورت گرفته است ؛

قوانین باشگاه و تالارها به روشنی ذکر گردیده و مطمئنا در باشگاه مهندسان اجازه داده نخواهد شد که تحت عنوان طنز عقاید دیگر اعضا سایت به این شکل توهین آمیز به هجو و تمسخر گرفته شود

موفق باشید

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
اول سلام میکنم خدمت دوستان عزیز
اول اینکه واقعا برای یه سری قشری که ادعای تحصیل کرده بودن و فرهنگ رو دارن متاسفم که اینجوری حرف میزنن و بیشتر هم باید تاسف خورد که اینقدر بد فکر میکنن
عقاید هر کسی براش محترمه حتی اگه به نظر شخصی ما اشتباه بیاد و نباید به کسی توهین کرد و کسی که هیچین کاری میکنه ...................(خودتون قضاوت کنید)
کاربری که خیلی بی ادبانه به همه اعضا توهین میکنی و ما رو مشتی الاف میدونی باید خدمتت عرض کنم از همین جا و با استفاد از اطلاعات همین سایت خیلی ها رتبه تک رقمی ارشد تو کنکور رو کسب کردن و آزمون نظام مهندسی رو با کمک دوستان با موفقیت پشت سر گذاشتن و .....شاید شما خودتون رو الاف کردید اینجا ولی به ولاه ما اومدیم استفاده کنیم چون ما به هیچ امکاناتی دسترسی نداریم و اینجا خیلی خیلی به ما کمک کرده

در مورد توهین به مدیران هم باید بگم که اگه مدیران این سایت نبودن با وجود شخصیت های بی ادب و بی فرهنگی مانند شماها خیلی وقت پیش فاتحه این سایت خونده شده بود و خیلی ها بخاطر وجود شماها اینجا نمیومدن....مثل خیلی جاهای دیگه که به خاطر نبود نظارت از هم پاشیده

نمیدونم عقده شما کجاست ولی چون به همه توهین کردی و به کسایی که من واقعا در جریانم چقدر خالصانه دارن زحمت میکشن با این لحن جوابتو دادم......یکمی فکر کن(خودت قاضی باش:mad:)

و در اخر هم میگم این عنوانها و غیره فکر میکنید چه مزیتی داره؟به خدا چیزی نداره جز زحمت....کسی که این مسولیت رو قبول میکنه و این همه از وقتش میزنه و زحمت میکشه خداییش انصاف نیست اینجوری باهاش برخورد بشه(صدیق یا بقیه مدیران با من هیچ نسبتی ندارن و من حتی از نزدیک ندیدمشون ولی یه لحظه وجدانن فکر کنید ببینید واسه این محیط که سالم باشه و پربار و ما بتونیم اینهمه استفاده کنیم چقدر زحمت میکشن این که بتونن ما رو با همه عقاید متفاوت راضی نگهدارن تا بتونیم واسه بقیه و خودمون مفید باشیم)

خلاصه حرف زیاده و دلم خیلی پره از دست این اشخاص ولی بیشتر از این جاش نیست و سرتون رو درد میارم ولی خودتون قضاوت کنید......

f-15c

عضو جدید
لطفا مدیری جز اقای صدیق پاسخگو باشند

خوشبختانه فضای مهندسان طوری طراحی شده که هرکس بتونه هر گونه فعالیت مفید و دوستانه ای داشته باشه
ولی این وسط یک مشکلی برای من پیش اومده

من نمی دونم چرا باید به خاطر گذاشتن کامنت در پیج یکی از بچه هایی (که می گفتن از اخراجی های باشگاه ست) ،توسط یکی از مدیران، خواهرم بازخواست بشه!!!!!! اون هم سر قضیه ای که اصلا مربوط به این فروم نبوده

من چرا باید به خاطر خصومت شخصی یکی از مدیران با یکی از کاربران حتی نتونم پای پستش رو تشکر بزنم چون اون مدیر با اون کاربر اختلافاتی بینشون هست

من اینجا تازه عضو شدم و زمان کوتاهی هست که دارم فعالیت می کنم
از اختلاف بین مدیریت و کاربران خبری ندارم
من نمی دونم کدوم کاربر رو شما جزو بدان و کدوم رو جزو خوبان می دونید

و اگه پای پستی که مدیری با کاربری مشکل داره رو تشکر بزنم باید بازخواست بشم و مدیر مربوطه برام پیام اظهار تاسف بفرسته

من نمی دونم یک مدیر چطوری میتونه به خودش اجازه بده که برای کاربران تعیین تکلیف کنه و هر چیزی که خلاف خواسته ش اتفاق بیوفته رو محکوم کنه!

با تشکر

Admin

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
لطفا مدیری جز اقای صدیق پاسخگو باشند

خوشبختانه فضای مهندسان طوری طراحی شده که هرکس بتونه هر گونه فعالیت مفید و دوستانه ای داشته باشه
ولی این وسط یک مشکلی برای من پیش اومده

من نمی دونم چرا باید به خاطر گذاشتن کامنت در پیج یکی از بچه هایی (که می گفتن از اخراجی های باشگاه ست) ،توسط یکی از مدیران، خواهرم بازخواست بشه!!!!!! اون هم سر قضیه ای که اصلا مربوط به این فروم نبوده

من چرا باید به خاطر خصومت شخصی یکی از مدیران با یکی از کاربران حتی نتونم پای پستش رو تشکر بزنم چون اون مدیر با اون کاربر اختلافاتی بینشون هست

من اینجا تازه عضو شدم و زمان کوتاهی هست که دارم فعالیت می کنم
از اختلاف بین مدیریت و کاربران خبری ندارم
من نمی دونم کدوم کاربر رو شما جزو بدان و کدوم رو جزو خوبان می دونید

و اگه پای پستی که مدیری با کاربری مشکل داره رو تشکر بزنم باید بازخواست بشم و مدیر مربوطه برام پیام اظهار تاسف بفرسته

من نمی دونم یک مدیر چطوری میتونه به خودش اجازه بده که برای کاربران تعیین تکلیف کنه و هر چیزی که خلاف خواسته ش اتفاق بیوفته رو محکوم کنه!

با تشکر

دوست عزیز شما به علت استفاده از هفت نام کاربری به مدت دو هفته از فعالیت در باشگاه محروم هستید. ضمنا تشکر از پستی که توهین آمیز باشه به منزله ی تایید توهین هست و شخصیت شما رو نشون میده؛ هر چند مستحق اخطار توهین هم هستید ولی از مدیر ارشد عزیز میخوام که گذشت کنند و به بزرگواری خودشون ببخشند. ایشون بی هیچ چشمداشتی زحمت می کشند و برای ما توهین به تیم مدیریت غیر قابل صرف نظره، اما این مورد رو صرف نظر می کنیم. شما هم بهتره بعد از اتمام زمان محرومیتتون با یک نام کاربری فعالیت کنید و از توهین یا تشکر کردن از توهین دیگران خودداری کنید.

javad ta

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیشنهاد

پیشنهاد

با سلام و خسته نباشید به مدیریت محترم باشگاه مهندسان ایران

پیشنهاد بنده اینه که وقتی پستی زده میشه امتیاز کاربر با تعداد پستاش به طور خودکار نمایش داده میشه آیا امکان این وجود داره که علاوه بر امتیاز کاربر تعداد تشکر یا همان امتیازاتی که به کاربرای دیگه میده نشان داده بشه ؟

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام.
من به عنوان یک کاربر مثل همه کاربرای این سایت می تونم از شما دو دوست عزیز(محمد آقا و sfk123) و بزرگوار خواهش کنم که عنوان انتقاد و پیشنهادتون رو اینجا قرار بدین و موارد بیشتر رو به صورت خصوصی با مدیر مربوطه مطرح کنین؟
دقت کردین شما دو عزیز با پست های طولانی تاپیک انتقاد و پیشنهاد مدیریتی رو به صحنه جنگ بین خودتون تبدیل کردین؟ مطمئن هستم که شما به همه افراد احترام می گذارین و این بحث خسته کننده رو ادامه نمی دین چون اگر قراره بررسی بشه با همین پست ها هم بررسی میشه.
ممنون از توجه شما

عاشق پیشه

عضو جدید
جناب مدیر بنده انتقادی داشتم از شما که اجازه میدین کاربرانی خاص و انگشت نما محیط علمی باشگاه را به جولان گاه تفکرات غلط سیاسی تبدیل کنن و با چالش هایی که ایجاد میکنن دامنه ی فعالیت اکثر تایپک ها را به انحراف بکشانند
حتی اگر کسی قوانین باشگاه را هم مطالعه نکرده باشد از اسم باشگاه ( انجمن مهندسان ایران ) معلومه که ماهیت بحث های مطرح شده به چه موضوعاتی مربوط میشه
پیشنهاد بنده به این کاربرها این میتونه باشه که سایتی به نام باشگاه سیاست مداران ایران افتتاح کنن
کاربران محترم وقتی در این تایپک اقدام به ایجاد پست میکنن قبل از پاسخگویی مدیر محترم، کاربری که نیاز به معرفی نداره اقدام به پاسخگویی میکنه گویا در کمین این تایپک نشسته، شما به ایشون اجازه پاسخگویی دادید؟ اگر اجازه نداده اید پس چطور اجازه دخالت در هر کاری را به خودش میده؟

DDDIQ

مدیر ارشد
با سلام خدمت دوستان خوبم اعضای محترم باشگاه مهندسان ایران

در رابطه با پست های ارسال شده اخیر توضیحاتی رو به صورت کلی عرض میکنم , پیش از این هم در همین تاپیک و تاپیک های دیگر و همچنین در پیام خصوصی به تفصیل توضیحاتی در این رابطه داده شده؛

و همانطور که در پاسخ پیام های خصوصی و ارسال های قبلی این تاپیک عرض کردم مطرح کردن گزارش تخلف و یا وارد کردن هرگونه اتهام به صورت عمومی از سوی هر کدام از اعضا با توجه به پیامد های محسوس آن تخلف محسوب میگردد , در ابتدای این تاپیک نیز مشخصا ذکر شده که این تاپیک به منظور دریافت نظرات و انتقادات ایجاد شده و نه گزارش تخلف , پس لطفا دوستان خوبم از
تخلف مطرح کردن اتهام و یا گزارش تخلف دیگران به صورت عمومی خودداری بفرمائید
سپاسگزارم

با سلام
دوستان عزیزی که انتقاد یا پیشنهادی در رابطه با مدیریت باشگاه دارند اینجا مطرح کنند و از ایجاد تاپیک های جداگانه بپرهیزند.
انتقاد و پیشنهاد در مورد تالارهای تخصصی معمولا داخل همون تالار و توسط مدیر مربوط رسیدگی میشه، پس لطفا اینجا پیشنهادات و انتقادات کلی رو مطرح کنید.

لطفا در نظر داشته باشید که ...
- از آنجایی که باشگاه مهندسان جامعه ای علمی و تحصیلکرده میباشد و بر پایه احترام متقابل بین اعضا بنیان نهاد شده و این تاپیک جزئی از باشگاه و شامل قوانین آن میشود لطفا انتقادات و مسائل مد نظر خود را با لحن و با استفاده از کلماتی توام با احترام مطرح بفرمائید

- لطفا برای دریافت نتیجه مطلوب از مطرح کردن کلی انتقاد خودداری بفرمائید و برای بررسی و رسیدن به نتیجه مطلوب مساله ای مشخصا به همان موضوع اشاره بفرمائید

- توجه داشته باشید که مانند سیستم گزارشات این تاپیک نیز از مدیریت سایت انتظار بررسی و پاسخ میرود (البته دوستانی که ممکن است نظرات دیگری در مقابل و یا اضافه بر آن نظر دارند با حفظ احترام آن را برای بررسی مدیریت میتوانند مطرح کنند )

- از گزارش و ارسال و بحث پیرامون اختلافات شخصی با دیگر اعضا در این تاپیک خودداری بفرمائید و برای مطرح کردن گزارشات تخلف و اختلاف میان اعضا تنها از سیستم گزارش تخلف به مدیران استفاده بفرمائید

- از ارسال مطالب غیر مرتبط و یا ادامه گفتگو های مطرح شده درون تالارها در این تاپیک و یا دیگر تاپیک های مدیریتی خودداری بفرمائید

- لطفا برای پاسخ و یا مشاهده نتیجه نظرات صبر بفرمائید و از تکرار آن خودداری بفرمائید , چرا که ممکن است بعضی از نظرات نیاز به بررسی و مشورت بیشتر داشته باشند؛ مطئنا تمامی نظرات و انتقادات دوستان مورد بررسی قرار خواهند گرفت .

با تشکر

*** و به عنوان ختم صحبت به منظور آشنایی با دسترسی مدیریتی
اگر به لیست اعضا توجه بفرمائید آن دسته اعضایی که دسترسی های مدیریتی دارند ( به وسیله رنگ متفاوت و یا ضخیم Bold شدن فونت ) مشخص شده اند , و در چند گروه مدیران , همکاران مدیر , دستیاران مدیر به منظور کمک به نظم فروم شناخته میشوند ؛
و البته پرونده تخلفات نیز تنها به منظور کمک به رسیدگی های بعدی برای گروه مدیران و همکاران مدیر نمایش داده میشود
و اطلاعات شخصی تر افراد مانند IP و ... برای گروه مدیران ارشد سایت نمایش و دیگر گروه های محترم مدیریتی سایت نیز دسترسی ندارند

با سلام و خسته نباشید به مدیریت محترم باشگاه مهندسان ایران

پیشنهاد بنده اینه که وقتی پستی زده میشه امتیاز کاربر با تعداد پستاش به طور خودکار نمایش داده میشه آیا امکان این وجود داره که علاوه بر امتیاز کاربر تعداد تشکر یا همان امتیازاتی که به کاربرای دیگه میده نشان داده بشه ؟

سلام دوست خوبم
در رابطه با امکانات و برنامه های جانبی فروم در گذشته چنین امکاناتی فعال بودند ولی با توجه به مشکلاتی که ایجاد شدند این برنامه ها غیر فعال شدند ولی با صحبتی که مدتی قبل با جناب ادمین داشتم قرار بر این بود که برنامه های جانبی ضروری تر مانند صفحه آمار سایت در صورت امکان فعال شوند
باز هم این درخواست رو منتقل و پیگیری خواهم کرد

پیگیری خواهد شد

آیا امکانش هست این تبلیغات رو که با هر کلیک باز میشه حذف کنید؟؟؟؟؟:confused:
کل سایت که پر از تبلیغ شده. این صفحه های جدید دیگه چرا؟:cry:

سلام دوست خوبم
بله جناب مهندس در این رابطه با جناب ادمین صحبت خواهم کرد تا در صورت امکان پنجره جانبی تبلیغات برای اعضا نمایش داده نشود ؛ در صورتی که تعداد بیشتری پنجره برای شما باز میگردد لطفا کوکی ها رو از روی سیستم خودتان پاک بفرمائید
پاک کردن کوکی ها از مرورگر

پیگیری خواهد شد
شادکام و تندرست باشید
:gol:

sfk123

اخراجی موقت
از قضا سرکنگبین صفرا فزود / روغن بادام خشکی می‌نمود

به نام خالق سرکنگبین و بادام

سلام

Admin محترم چرا بعد از گذشتن چند روز از گذاشتن پست مربوط به تخلف یکی از کاربران و بیش از یک هفته پیام با مدیر مربوطه هیچ خبری نیست؟!؟!؟

چرا پست های اثبات من مربوط به ادعای کاربر مورد نظر در مورد در جریان بودن(نگیم با هماهنگی) مدیر مربوطه حذف می شود بدون یک جواب قانع کننده؟!؟!(در پست حذف شده از گفته های خود کاربر و مدیر اثبات کردم)

چگونه برای پست من فی الفور اخطار داده می شود و پست من حذف می شود ولی با آن کاربر برخوردی نمی شود؟ خون ایشان پر رنگتر است یا مسائل دیگری در جریان است!!!

اگر همین تاپیک "انتقادات و ..." رو لااقل دیده باشید که دیده اید، متوجه می شوید که چه تعداد از کاربران با رفتار این کاربر مشکل دارند.

پست من رو حذف کردید، به دلیل گذاشتن پیام در پست( خودم در پستم به این نکته و دلیل آن اشاره کردم بخش"چرا کارد به استخوان رسید") ، لطف کنید پست را موقتا برگردانید و جواب بدهید که چگونه یک مدیر به گزارشات تخلف کاربری رسیدگی میکند در حالی که خود مدیر در جریان (اگه نگیم با هماهنگی ایشان)پست های نوشته شده کاربر است؟(در پست حذف شده از گفته های خود کاربر و مدیر اثبات کردم)

با این شرایط گزارش تخلف چه سودی دارد؟ آن هم با این همه خستگی و بی حوصلگی !!!:surprised:

:warn:اگر قرار است که این پست را هم پاک کنید، لطف کنید کلا یوزر من رو پاک کنید.:warn:

:warn::warn:انتقاد تنها مخرب هاله تقدس کاذب نیست، بلکه جرم زدایی قویست.:warn::warn:

:gol:از طلا گشتن پشيمان گشته ايم / مرحمت فرموده ما را مس کنيد:gol:

DDDIQ

مدیر ارشد
از قضا سرکنگبین صفرا فزود / روغن بادام خشکی می‌نمود

به نام خالق سرکنگبین و بادام

سلام

Admin محترم چرا بعد از گذشتن چند روز از گذاشتن پست مربوط به تخلف یکی از کاربران و بیش از یک هفته پیام با مدیر مربوطه هیچ خبری نیست؟!؟!؟

چرا پست های اثبات من مربوط به ادعای کاربر مورد نظر در مورد در جریان بودن(نگیم با هماهنگی) مدیر مربوطه حذف می شود بدون یک جواب قانع کننده؟!؟!(در پست حذف شده از گفته های خود کاربر و مدیر اثبات کردم)

چگونه برای پست من فی الفور اخطار داده می شود و پست من حذف می شود ولی با آن کاربر برخوردی نمی شود؟ خون ایشان پر رنگتر است یا مسائل دیگری در جریان است!!!

اگر همین تاپیک "انتقادات و ..." رو لااقل دیده باشید که دیده اید، متوجه می شوید که چه تعداد از کاربران با رفتار این کاربر مشکل دارند.

پست من رو حذف کردید، به دلیل گذاشتن پیام در پست( خودم در پستم به این نکته و دلیل آن اشاره کردم بخش"چرا کارد به استخوان رسید") ، لطف کنید پست را موقتا برگردانید و جواب بدهید که چگونه یک مدیر به گزارشات تخلف کاربری رسیدگی میکند در حالی که خود مدیر در جریان (اگه نگیم با هماهنگی ایشان)پست های نوشته شده کاربر است؟(در پست حذف شده از گفته های خود کاربر و مدیر اثبات کردم)

با این شرایط گزارش تخلف چه سودی دارد؟ آن هم با این همه خستگی و بی حوصلگی !!!:surprised:

:warn:اگر قرار است که این پست را هم پاک کنید، لطف کنید کلا یوزر من رو پاک کنید.:warn:

:warn::warn:انتقاد تنها مخرب هاله تقدس کاذب نیست، بلکه جرم زدایی قویست.:warn::warn:

:gol:از طلا گشتن پشيمان گشته ايم / مرحمت فرموده ما را مس کنيد:gol:

سلام جناب مهندس

عذرخواهی میکنم جسارتا برای بنده جای تعجب دارد که به گونه ای صحبت میفرمائید که به نظر آنچه برای شما نادیده هست را هم میدانید !! مسلما از بنده خواسته نشده ( نه در این فروم و نه در فروم هایی دیگری که حضور داشته ام ) که براساس اختلافات شخصی افراد یا از روی سلیقه شخصی خودم رسیدگی داشته باشم و یا اینکه هر تذکر و یا هر ثبت اخطاری که در باشگاه انجام میگیرد را برای همگان توضیح بدهم که ببینید ! ببینید !! بنده در نهایت بی طرفی به فلان عضو اخطاری دادم آن هم از روی یک کپی ( بدون منبع و زمان مشخص) در پیغام خصوصی توسط فردی با نگرشی متفاوت !!
حال اینکه اگر نیازی هم به تذکر و یادآوری قوانین سایت بوده در همین تاپیک خیلی شفاف و روشن داده شده !!

دوست گرامی در پیغام خصوصی هم که برای بنده ارسال کرده اید به روشنی عرض کردم که در همین تاپیک قوانین سایت را یادآوری کرده ام ! و حال با رفتار نه چندان شایسته با نادیده گرفتن پاسخ روشن بنده مبنی بر درخواست گزارش تخلف در آینده ( پس از تذکر بنده در تاپیک ) و آن هم با وجود پست توضیحات ابتدای تاپیک صحبت های خود را تکرار کرده اید !!

مساله بعدی آنچه بدیهی و مسلم است مدیریت و حفظ نظم یک فروم نیازی به پلیس مخفی مانند حکومت دوره رایش سوم آلمان ندارد که نیازی به گزارش به اعضا و دوستانی که دسترسی های مدیریتی ندارند داشته باشند !!! به صورت خیلی شفاف و روشن اگر نیازی باشد که عضوی از اعضای فروم دسترسی مدیریتی پیدا کنند این دسترسی داده خواهد شد و در عنوان ایشان نیز ذکر خواهد گردید که ایشان مسئولیت حفظ نظم فلان بخش سایت را دارند !!

و اینکه نیازی به تکرار نمیبینم ولی مطمئنا بنده نه در گذشته و نه در آینده ( اگر که امکان آن برای بنده میسر باشد ) نه بر اساس سلیقه های شخصی خودم و نه اختلاف گروهی با گروهی دیگری مطلقا رسیدگی نخواهم کرد !! برای بنده تنها مشخصا گزارش ارسالی بر خلاف قوانین سایت ملاک خواهد بود که بتوانم ضمیمه ثبت تخلف کنم !!

- از آنجایی که باشگاه مهندسان جامعه ای علمی و تحصیلکرده میباشد و بر پایه احترام متقابل بین اعضا بنیان نهاد شده و این تاپیک جزئی از باشگاه و شامل قوانین آن میشود لطفا انتقادات و مسائل مد نظر خود را با لحن و با استفاده از کلماتی توام با احترام مطرح بفرمائید
از اینکه در آینده در ارسال های خودتان دقت بیشتری در لحن صحبت خودتان خواهید کرد پیشاپیش سپاسگزارم

شادکام و تندرست باشید

DDDIQ

مدیر ارشد
با سلام خدمت دوستان خوبم اعضای محترم باشگاه مهندسان ایران

لازم میبینم که توضیحاتی کلی را در رابطه با این تاپیک عرض کنم , همانطور که هم در قوانین و هم در ابتدای این تاپیک به طور مشخص ذکر گردیده , تاپیک انتقادات و پیشنهادات مدیریتی مشخصا به منظور ارتباط اعضا و کاربران با گروه مدیریتی سایت ایجاد گردیده پیرامون مسائل کلی مدیریت سایت ؛
از توجه شما به قوانین سایت سپاسگزارم

یادآوری قوانین تاپیک

با سلام
دوستان عزیزی که انتقاد یا پیشنهادی در رابطه با مدیریت باشگاه دارند اینجا مطرح کنند و از ایجاد تاپیک های جداگانه بپرهیزند.
انتقاد و پیشنهاد در مورد تالارهای تخصصی معمولا داخل همون تالار و توسط مدیر مربوط رسیدگی میشه، پس لطفا اینجا پیشنهادات و انتقادات کلی رو مطرح کنید.

لطفا در نظر داشته باشید که ...

- لطفا برای دریافت نتیجه مطلوب از مطرح کردن کلی انتقاد خودداری بفرمائید و برای بررسی و رسیدن به نتیجه مطلوب مساله ای مشخصا به همان موضوع اشاره بفرمائید

- توجه داشته باشید که مانند سیستم گزارشات این تاپیک نیز از مدیریت سایت انتظار بررسی و پاسخ میرود (البته دوستانی که ممکن است نظرات دیگری در مقابل و یا اضافه بر آن نظر دارند با حفظ احترام آن را برای بررسی مدیریت میتوانند مطرح کنند )

- از گزارش و ارسال و بحث پیرامون اختلافات شخصی با دیگر اعضا در این تاپیک خودداری بفرمائید و برای مطرح کردن گزارشات تخلف و اختلاف میان اعضا تنها از سیستم گزارش تخلف به مدیران استفاده بفرمائید

- از ارسال مطالب غیر مرتبط و یا ادامه گفتگو های مطرح شده درون تالارها در این تاپیک و یا دیگر تاپیک های مدیریتی خودداری بفرمائید

- لطفا برای پاسخ و یا مشاهده نتیجه نظرات صبر بفرمائید و از تکرار آن خودداری بفرمائید , چرا که ممکن است بعضی از نظرات نیاز به بررسی و مشورت بیشتر داشته باشند؛ مطئنا تمامی نظرات و انتقادات دوستان مورد بررسی قرار خواهند گرفت .

با تشکر

برای آشنایی با قوانین سایت
قوانین و اساسنامه باشگاه مهندسان ایران
قوانـیـن تــالار گـفـتگـوی آزاد [ لـطفا مـطالعه بـفرمایید ]

11 . هر گونه ایراد به شخص حقوقی-حقیقی،زیر سؤال بردن باور و عقیده اکثریت-اقلیت، که توهین در آن مستتر باشد خلاف قوانین اخلاقی بوده و طبق این قانون با کاربران خاطی برخورد شدید خواهد شد.در صورتی که توهین آشکارا باشد،خاطی
مستقیماً اخراج
خواهد شد.
14 . هر گونه بحث درباره ی علت اخراج یا اخطار یا اعتراض و مسائلی از این دست فقط از طریق پیغام خصوصی با مدیر بخش یا مدیر ارشد و ادمین قابل پیگیریست،با کاربرانی که تنها به قصد ایجاد اغتشاش موارد فوق را علناً مطرح می کنند،برخورد خواهد شد،

18 .
مطرح کردن هرگونه پیام خصوصی و مشکلات شخصی در تالار ممنوع بوده و با خاطی به شدت برخورد خواهد شد .

به منظور آشنایی با امکانات سایت میتوانید از تاپیک های زیر استفاده بفرمائید
راهنمای کلی استفاده از سایت
سیستم گزارش تخلف #7

آخرین ویرایش:

عاشق پیشه

عضو جدید
استقلال شیره:d:w45: :biggrin:
.
.
سلام
میگم ارسال این پست توی تایپک کلوپ طرفداران پرسپولیس مجازاتش اخطاره؟
لطفا رسیدگی کنید

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
ميخواستم بگم:بي زحمت مديران تالارها پيام خصوصيشون رو نببندن!!!!!!!
كسي كه مدير ميشه بايد پاسخگوي همه باشه.ديگه كار شخصي نيست كه هر كي دوس داشته پيامشو باز كنه هر كي بخواد ببنده!!! كاربرا كار دارن!!

DDDIQ

مدیر ارشد
استقلال شیره:d:w45: :biggrin:
.
.
سلام
میگم ارسال این پست توی تایپک کلوپ طرفداران پرسپولیس مجازاتش اخطاره؟
لطفا رسیدگی کنید

سلام دوست گرامی
لطفا از تکرار پست های غیرمرتبط #175با این تاپیک خودداری بفرمائید , اخطارهای دریافتی در صورت نیاز به اطلاع بیشتر و پس از مراجعه به قوانین سایت و نیافتن پاسخ باید مستقیما با مدیر تالار و یا به صورت خصوصی مطرح گردند ؛
به صورت کلی ابزارهای مدیریتی امکاناتی هست که در اختیار مدیران تالارها برای حفظ نظم فروم قرار گرفته و مدیران ها میتوانند براساس قوانین و به صلاحدید از این ابزار استفاده کنند ولی در رابطه با همکاری و نظارت برای مشاوره در رسیدگی های صورت گرفته , تمامی گزارشات و اخطارهای ثبت شده در سایت بررسی میگردد و در صورت نیاز به مشورت مطرح خواهد شد ....

ولی در رابطه با موردی که مطرح کردین ولی بله کاملا مشخص و بدیهی هست که شما تخلف ارسال مطالب نامربوط داشتین که حتی در نوشته شما مشخص هست !!! و البته مدیر محترم تالار warning یا هشدار ثبت کردن ( بدون امتیاز منفی به منظور یادآوری قوانین ) و نه اخطار تخلف infraction که میتوانست برای شما ثبت گردد

سيستم تخلفات و امتياز منفی
تخلف : ارسال مطالب نامربوط به تاپيک
مقدار امتياز منفي : 1 امتياز
مدت اعتبار : 45 روز

لطفا از تکرار بی نظمی و ارسال مطالب نامربوط در تاپیک ها که منجر به انحراف تاپیک ها میگردد خودداری بفرمائید

سلام
ميخواستم بگم:بي زحمت مديران تالارها پيام خصوصيشون رو نببندن!!!!!!!
كسي كه مدير ميشه بايد پاسخگوي همه باشه.ديگه كار شخصي نيست كه هر كي دوس داشته پيامشو باز كنه هر كي بخواد ببنده!!! كاربرا كار دارن!!

سلام جناب مهندس
عذرخواهی میکنم دقیقا متوجه نشدم کدام تالار مد نظر شماست؛ مدیران تالارهای مهندسی شیمی و مهندسی نفت پیغام های خصوصیشون باز هست و محدودیتی برای دریافت پیام خصوصی در نظر نگرفته اند !
ولی به صورت کلی باز هم این درخواست رو با گروه مدیریتی باشگاه مطرح میکنم تا محدودیتی برای دریافت پیام های خصوصی در نظر نگیرند , از این بابت عذرخواهی میکنم

امضام دیده نمیشه چرا ؟

سلام دوست گرامی
امضا شما مشاهده میشه و مشکل خاصی ندارد ...

* البته اگر پیش از این در تنظیمات خودتان از امضا استفاده نمیکردین و در اون بازه زمانی ارسال پست داشتین و پستی رو ثبت کردین برای آن پست امضا نخواهید داشت ؛

Sima

مدیر تالار مهندسی هسته ای همکار مدیر تالار زبان
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام خسته نباشید اگه میشه این امکان رو ایجاد کنید که وقتی مدیری تاپیکی رو حذف میکنه یا پستی رو ویرایش میکنه دلیلش بصورت پیام خصوصی توسط سیستم برای استارترش ارسال شه.متشکر.

Samaneh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک نظر در مورد محل قرار گیری لوگوی سایت

یک نظر در مورد محل قرار گیری لوگوی سایت

سلام
یک نظر داشتم راجع به محل قرار گیری لوگوی جدیدی که بالا سمت راست سایت قرار گرفته
بزرگی لوگو اون گوشه رو سنگین کرده . بهتره همچون لوگوی وسط صفحه قرار بگیره
راست یا چپ قرار گرفتن اون لوگو باعث بهم ریختن توازن و سنگین و سبک شدن قسمتی از صفحه می شه ، فکر کنم اگر لوگو بیاد وسط و اون مشخصات کاربر بیاد پایین لوگو و وسط قرار بگیره برای این لوگو مناسبتر باشه .
مطابق شکل زیر.

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
با عرض سلام،
میخواستم یه تشکر ویژه از آقایون و بانوان مدیر تالار مهندسی معماری داشته باشم،

واقعا از هیچ تلاشی برای این تالار مضایقه نمیکنن،
و علی رغمه وجود تعداد بیشماری از تایپیک ها در این تالار، در اسرع وقت به مشکلات به وجود آمده رسیدگی کرده، وسعی در بهبود نظم و مقررات تالار دارن،
امیدوارم خداوند اجر تمام زحماتتون رو بهتون بده....
بسیار بسیار ممنونم.... :gol:

آخرین ویرایش:

شهنور

عضو جدید
سلام به پاس قدردانی منم میخوام از همین جا از مدیران تالار عمران تشکر کنم تالار عمران نظم بسیار خوبی گرفته ومخصوصا از اقای عزیز خشمان که با صبر حوصله بسیار زیاد جوابگوی سوالات کابرها هست از دانش تخصص و معلومات ایشون تا الان خیلیا استفاده کردن. اجرتون با خدا

بالا