درود دوباره.....
اول از همه بگم ...
خوشبختانه این تالار تالار انتقاد و پیشنهادات هست .....پس حرفی که زده میشه در این حد هست ..........و خوشبختانه مدیران باشگاه با توجه به تجربه ای که بنده دارم ......مدیرانی هستند که گرچه ممکن است با نظر بنده موافق نباشند .....اهل بی احترامی و توهین نیستند ....
.این مسئله رو به این خاطر میگم که یک کاربر از قول مدیری به بنده توهین کردن ....در پیام خصوصی و خب این مسائل برای ما عادی است و ذره ای اعتمادی که به مدیران باشگاه داریم گرچه انتقادهای خودمان رو هم مطرح میکنیم کاسته نخواهد شد ......که اگر میخواست کاسته بشه بهانه های بسیاری بواسطه این سال ها بود
دوم تشکر ویژه کنم از مدیر محترم ارشد، مهندس صدیق عزیز و بزرگوار که انصافا بار پاسخگویی به کاربران رو در این مدت به تنهایی به دوش کشیده اند .....خداوند ایشون رو حفظ کند و امیدوارم سایر مدیرانی هم که باید باشند و نیستند بیایند....البته معتقدم وظیفه ای در این قبال ندارند .....ولی با توجه به شناختی که از خلقیاتشون داریم این انتظار را داریم .خداوند آنها را نیز سلامت دارد
اما در قبال مطلبی که اشاره شد
بنده نگفتم تمامی تخلفات کاربران و همه کاربران ..ببینید بنده دارم میگم کاربرانی که بیش از 10 تا 20 یوزر دارن و با اونها فعالیت میکنند .....به این معنی که پست میزارن ...در نظرسنجی ها شرکت میکنند و ..... در این باشگاه ....حتی نمیگم دو تا و سه تا و پنج تا
اتفاقا ما میخوایم عادی نشه .....بدونن اگر بخوان بی مهابا بسازن معرفی میشن .....شاید میشه گفت این خودش یک مجازات تلقی میشه.به نظر برخی از خوش اخلاقی ها و این حفظ حریم ها در حال سواستفاده هستند
البته ما پیش از این راهکاری برای این مسئله داده بودیم ....معتقدیم پیش گیری بهتر از درمان است ........و آن این بود که مثل خیلی باشگاه ها
با توجه به اینکه هدف این باشگاه علمی است و حقیقتا هم همین است و هم از زبان ادمین محترم شنیدیم و هم شما .....کاربران تازه وارد حتما تعدادی پست و تاپیک در تالار علمی داشته باشند به این معنی که مثل تالار گفتگوی آزاد و زنگ تفریح تا فلان تعداد پست نزنند براشون باز نشه ......این پیشنهاد رو در این سال ها هم بنده دادم و هم سایر دوستان ......و خدا خیر بدهد یکی از مدیران ارشد سابق رو که قول پیگیری دادند....ولی ما متاسفانه نتیجه رو متوجه نشدیم
بنابراین بازم میگم .....تاکید بنده بر روی پیشگیری است
اون کاربر یک کاربری بود که از تصویر آیت الله خاتمی سواستفاده میکرد ...البته به همین یک مورد هم ختم نمیشد .....موارد دیگری هم بود .....البته شما اون زمان مدیر ارشد نبودین.....یا یک کاربری که یک زمان آواتار رضاخان داشت ولی یوزر دومش عکس یک خانم محجبه ای بود که روبنده داشت و با اون یوزر تخریب میکرد
بله قطعا .....ما هم به دنبال جو امنیتی نیستیم .....بلکه انتظار داریم جوی سالم و بدون بی احترامی همچون سال های گذشته به جز دو موردی که در باشگاه سابقه دارد همچنان پابرجا باشد .......دو موردی که سبب شد دفاتر انتقادها و پیشنهادات قبلی بسته شوند یا دفاتری مدتی قفل بخورند ........
متاسفانه در گذشته دیده شد کاربرانی یوزر جعلی درست میکنند و به واسطه آن بی احترامی البته به طوری که مورد شناسایی شما قرار نگیرند.حتی آمدند به
مهندس پیرجو که مدیر سایت هستند فحاشی کردند.....یوزر اصلیشون رو بواقع خرج نمیکردند چون با اون یوزر دوستان زیادی برای خود جمع کرد بودند(گرچه احتمالا یوزرها جعلیشون هم هنوز در باشگاه مسدود نیست) .....ولی بواسطه همین ممیزگیری های کاربران در تاپیکها این افراد معلوم شدند.ممیزگیری هم همینطور بوجود نمی آید .....اون کاربر وقتی بی احترامی و توهینی میکنه .جو رو به هم میریزه متاسفانه یک عده کاربران همراهشون میشن با اسپمهایی که میکنن یاتائیدهای جالی که انجام میدن ، یک عده هم به قول خودشان مثل اون فرد عمل میکنند و یک عده هم میفتن دنبال ممیز گیری .....
شاید بگید یک راه هم گزارش کردن تخلفات هست ....که بنده هم با شما موافقم .......ولی اولا آیا مدیر مربوطه بلافاصله هست در باشگاه که اعمال نظر کند؟.....وضعیت گفتگوی آزاد با اینکه دارای مدیر است در این باره چندان جالب نیست ......و در ثانی آیا شما از نگرش اکثریت کاربران نسبت به گزارش تخلفهایی که به دلیل نقض قوانین باشگاه ارسال میشه اطلاع دارید؟.....بعید میدانم که بی اطلاع باشید
عذرخواهی میکنم مدیر محترم ......بنده با شما موافق نیستم این تعداد اندک هستند ..بله نسبت به کل جامعه آماری باشگاه این تعداد در اقلیت هستند .....ولی به این معنی نیست که تعدادشان کم باشد
به عنوان مثال ......این تاپیکی است که بنده خیلی وقت پیش بعد دیدن ماجرایی زدم ....یک نظرسنجی هم گذاشتیم ....بعد به یکباره دیده شد یوزرهای تازه وارد عمدتا مربوط به یک زمان و تاریخ که رنگی هم ازشون در تالار گفتگو دیده نمیشد به یکباره شروع کردن به نظر دادن .......12 تا یوزر فقط برای شرکت در یک نظرسنجی یک کاربر ساخت که حتی تو خود همین تاپیک کاربرانی که مخالف نظر بنده بودند تائید کردند ....و حتی مدیر سابق گفتگوی آزاد .....بابک عزیز
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/302831-اوضاع-فعلی-تالار-گفتگوی-آزاد/page11
یوزرهایی که به صورت فله ای ایجاد شده بود
که البته اگر وارد لینکی که دادم بشید ضمن مشاهده این مسئله میبینید که متاسفانه این یوزرها از جانب مدیران اون زمان مجازاتی هم براشون تعلق نگرفت ...غیر از یکی دو مورد
مورد دیگری هم که لازم میدونم بگم ...رشد روز افزون اسپمرهاست به طوریکه یکی از اینها با افتخار ! خودش رو اسپمر معرفی کرد در یکی از تاپیکهای گفتگوی آزاد و خودشون رو محق انجام هر کاری دانستند
آیا اقدام اینها خلاف قوانین باشگاه نیست؟.........و چرا تا این حد به اینها فرصت داده شده و منطبق قانون رفتار نشده ........(تعریفی که من از قانون باشگاه در قبال این ها دیدم خیلی سنگین است.اگر اشتباه دیدم و اینها حق دارند همه کار بکنند ...لطفا بنده رو با بیان بند اون قانون از اشتباه در آورید)
که عملا خودشان بیان در یک تاپیک بعد تذکر دستیار مدیر محترم تالار برق ......خودشون رو همه کاره مهندسان و محق انجام پست های بیهوده و بی ربط معرفی کنند.....البته به واسطه ممیز گیری یکی از این دست کاربران خودش گفت چون با بحث تاپیک به ویژه پست اول مخالف است تاپیک را به اسپمکده تبدیل کرده..و البته متاسفانه برخی کاربران هم بدون توجه به این مسائل اسیر جو بوجود آمده میشوند و خودشان هم دانسته یا ندانسته اسپم میکنند(گفتنی است یکی از همین دست کاربران بعد پست بنده در همین تاپیک پست گذاشتن که پیشنهاد میکنم ویرایش پست رو بزنید که ببینید چه نوشته اند!)
و متاسفانه مدتی دیده میشه که بحث اهانت به قومیت ها به ویژه دوستان ترک زبانمون در حال شکل گیری است...توسط یک عده انگشت شمار ....امروز هم یکی از این موارد رو نصف و نمیه دیدم ......و آنچه که به من گفته شد گرچه فرد اهانت کننده پستش رو حذف کرده و یک یوزر هم با ویراش اونو نقل گرفته جای تاسف دارد....البته شما با استفاده از ابزارهای مدیریتی توان بازیابی این قبلی پستها و حتی پستهای ویرایش شده رو دارید
متاسفانه دوباره دو اتفاق بدی که در طول این سالیان در باشگاه مشاهده شده بود ....داریم حس میکنیم .....البته شما میدانید که من قبل هر چیزی که در عموم بگم خصوصی مطرح میکنم .......و خب این بار هم سرانجام به این نتیجه رسیدم که عمومی بیان کنم .....و لااقل دیگر از سوی ما دینی به باشگاه نباشد .......
در پایان لازم میدونم عذرخواهی کنم پیشاپیش که وقتتون رو گرفتم ........میدونم که برخلاف انتظار خیلی طولانی شد
از توجه شما سپاسگزارم.....یا حق