در رابطه با درخواست های تغییر نام کاربری
سلام دوستان
در این رابطه تا به حال توضیحاتی رو خدمتتون عرض کردم , اجازه بفرمائید کمی دوستانه تر در مورد مساله رو باز کنیم
ابتدا این رو در نظر بگیریم که به صورت کلی بنده و دیگر مدیران سایت هم مانند دیگر کاربران سایت طبیعتا وقت محدودی را میتونیم برای فعالیت در سایت در نظر بگیریم که این زمان محدود هم در بازه های زمانی مختلف هم با کم یا زیاد شدن حجم امور شخصی و کاری ممکن هست تغییر کنه ؛ که بنده هم از این مساله مستثنا نیستم و با زمان محدودی که دارم در کنار رسیدگی به امور مدیریتی و کمک به دیگر دوستانم , به عنوان یک کاربر از منابع سایت استفاده میکنم و اگر مسئولیتی رو قبول میکنم باید زمان خودم رو اولویت بندی کنم که آیا امکان اون برای بنده در آینده هم وجود خواهد داشت یا خیر !
در مجموع در مورد خودم عرض میکنم اموری که بنده در کمک به دوستان سعی میکنم انجام بدم شامل موارد مختلفی هست از جمله
- بررسی و نظارت کلی به انواع گزارشات در کل سایت
- رسیدگی به پروفایل ها و تالارهایی که فعلا مدیری برای آن انتخاب نشده و یا مدیر آن حضور ندارد
-بررسی و پاسخ به حجم بالایی از انواع پیغام های خصوصی گروه مدیران و اعضای سایت در مورد مشورت امور مدیریتی و یا بررسی و رسیدگی و راهنمایی در مورد مشکلات مختلف کاربران ؛ توضیح برای تصور این حجم پیغام های دریافتی اینکه کل باکس بنده 20.000 هست و در طول چند ماه اخیر ( مانند چند سال گذشته ) چندین هزار پیغام دریافت کردم که انتظار بررسی و پاسخ به همه این پیغام ها هست! و طبیعتا زمان زیادی رو به خودش اختصاص میده
- مشورت و هماهنگی با تیم مدیران و کمک به برنامه ریزی کلی سایت و رسیدگی به درخواست های مدیریتی از جمله امتیازات و عنوان های تالارهای مختلف و چک کردن تنظیمات و..
-جمع بندی موارد مختلف مدیریتی و در صورت لزوم ارجاع و پاسخگویی به اعضا
و..
و....
و موارد مختلف دیگری که بخش خیلی کوچک آن شاید یک چندم آن به صورت عمومی انجام میگرید و بخش اعظم آن برای عموم اعضا قابل مشاهده نیست ! و طبیعتا با توجه به وقت محدود نیاز به اولویت بندی امور مدیریتی و اختصاص زمان برای آن هست , که هر بار با افزایش مسئولیت وقت بیشتری برای انجام این امور لازم بوده که در طول این چند ماه اخیر مجبور به کمتر کردن ارتباطم با دوستانم در سایت برای انجام این موارد بودم که باعث اعتراض و ناراحتی دوستانم بوده !!
در کل عرضم این هست که با این اوصاف و وقت محدودی که برای هر شخصی ممکن هست نباید انتظار بیشتری از توان و پتانسیل بنده و یا دیگر مدیران سایت داشت و شاید تنها و تنها انتظاری که هست همین درک دیگر دوستان اعضای فروم هست ....
و در صورتی که موردی تغییر و یا تنظیم میشود این موارد را نیز باید در نظر داشت که امکان انجام آن همیشه وجود دارد یا خیر !
حال با این اوصاف مشخصا در رابطه با تغییر نام کاربری
در هنگام عضویت کاربران اولین و شاید مهمترین مواردی که تاکید میشود با توجه به اهمیت آن بند اول اساسنامه باشگاه مهندسان انتخاب نام کاربری مناسب می باشد , که این بند نیز به تایید دوستان میرسد
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=217283&d=1407245583
حال در موارد مختلفی با توجه به تغییر شرایط , موارد مختلفی برای تغییر نام کاربری پیش بینی شده است
- نام و فامیل کامل چه فارسی چه لاتین.
- نام به همراه حرف اول فامیل چه فارسی چه لاتین.
- کاربرانی که اولین حرف اسمشان به همراه فامیلشان را انتخاب کرده باشند.
- شماره تلفن همراه
- نام کاربری نامناسب
- شماره دانشجویی و ایمیل
- شماره ملی
که با در نظر گرفتن کل نام های کاربری در سایت در حدود 800 هزار نام کاربری ثبت شده که طبیعتا به مرور عضویت افراد بیشتری در سایت هست قابل پیش بینی هست که این موارد شامل افراد خیلی زیادی میتواند باشد و خودم شخصا در موارد رسیدگی سعی کردم تا جای امکان به موارد بیشتری در این رابطه رسیدگی کنم
البته این موارد شامل تعداد زیادی از اعضا نیز میشود به عنوان مثال نام کاربری شما
شامل مورد " شماره دانشجویی و
ایمیل " می شود ....
با این حال با توجه به درخواست های دوستان برای اینکه شامل تعداد بیشتری از دوستان شود ؛ جز موارد ذکر شده در مورد سایر دوستان ...
- یا حداقل دو سال سابقه عضویت و 500 امتیاز
- یا حداقل 2000 امتیاز
البته توضیحات و مواردی رو لازم میبینم که عرض کنم
سلام. بنده دانشجوی ارشد هستم
خواستم نام کاربری رو به AliAhmadi تغییر بدم
که مدیر گفت باید دارای شرایط بالای 2000 امتیاز و ... باشید
حالا بنده ی سوال دارم:
آیا سخته که بخوام با از اول یک اکانت بسازم (عضو شم) و نام کاربریشو بزارم ALiahmadi
نه راحته اما واقعا واسه شما متاسفم که چنین شرط مسخره ای میزارید
خب من هر روز در گیر کار و ... ام نمی تونم که بیام هر روز پست بزارم که امتیاز بگیرم
واقعا از شما توقع دارم دیگه لاقل این سایت رو مثل بازار کار نکنید که باید nسال سابقه کار داشته باشی
باید نمی دونم ....
شاید ما ایرانیا همه مثل همیم که این وضعمونه!
منم موافقم.من از اعضای قدیمی هستم اما فرصت نمیکنم پست الکی بذارم برای امتیاز گرفتن
میخوام نام کاربریمو تغییر بدم.لطفا این قانون هارو کنار بذارین
سلام دوستان خوبم همانطور که عرض کردم طبیعتا هر شخصی وقت محدودی دارد که میتواند در سایت فعالیت داشته باشد ولی با این همه مطمئنا اعضای سایت شامل طیف گسترده ای از دانشجویان و فارغ تحصیلان در سطوح مختلف تحصیلی و متخصصان و اساتید دانشگاه و دکترا در رشته های مختلف سایت مشغول فعالیت هستند؛ که با توجه به سیستم و نوع فعالیت گروهی فروم برای حفظ چرخه فعالیت در سایت در کنار استفاده اعضا بخشی از این زمان رو به فعالیت و کمک به دیگران اختصاص میدهند ؛ که البته در این بین با همه محدودیت های زمانی که برای تعداد زیادی از اعضا و متخصصان و اساتید و ... وجود دارد تعداد زیادی از ایشان در سایت و تالارهای تخصصی مشغول فعالیت قابل توجه هستند
فعالیت در همه بخش های سایت دارای ارزش و قابل تقدیر هست و در قسمت هایی که شاید جنبه تفریحی دارند ( و البته باز هم نمیتوان از آن به عنوان پست الکی نام برد ) , سیستم تشکر در نظر گرفته نشده و بخش زیادی از امتیازات اعضا در تالارهای تخصصی می باشد
شادکام و تندرست باشید
اینجوری که شما میگید با توجه به توضیحات آقای مدیر مسلمه که نمیشه، تازه شما از 2010 تا الان کلا 60 تا پست گذاشتید، قدیمی بودن به خودیه خود به منزله داشتن امتیاز نیست!، من خودم خیلی میخواستم که نام کاربریم عوض شه ولی شروط رو نداشتم، اما خب منتظر موندم تا به شرط لازمش برسم.
اما من هم یه انتقاد در مورد این 2000 امتیاز دارم! اونم اینه که این 2000 امتیاز چندان منطقی نیست.چون هستن اعضای محترمی که 4-5 هزار امتیاز دارند، اما جمعا 20 پست در تالار تخصصی خودشون ندارند! و یک نفر که بخواد 2000 امتیاز رو توی تالارهای تخصصی بیاره باید در حد یک مدیر تالار فعال باشه...به نظر من اگر این امتیاز رو کمتر کنند اما اون رو یجورایی ربط بدن به فعالیت علمی کاربرا (با توجه به علمی بودن سایت)، که این یجورایی میتونه باعث رونق باشگاه هم بشه
سلام دوست خوبم
در مورد تفاوت میزان فعالیت در تالار تخصصی و عمومی طبیعتا هر تالار بخشی از اعضای رو شامل میشود ولی طبیعتا با توجه عمومیت بعضی دیگر تالارها این تالارها ممکن است به نسبت حضور گروه بیشتری از اعضا و فعالیت بیشتری داشته باشند ؛حال برای حمایت بیشتر از فعالیت در تالارهای تخصصی در زمان های مختلف از طرف مدیران تالار برای این دوستان درخواست امتیاز میشود و یا به صورت مستقیم از طرف بنده و یا دیگر مدیران ارشد در صورت مشاهده فعالیت مفید دوستان مستقیما امتیازاتی در نظر گرفته میشود
که البته به این منظور سعی خواهم کرد که حضور بیشتر در تالار های تخصصی مختلف سایت برای همراهی و حمایت از فعالیت دوستان داشته باشم
شادکام و تندرست باشید
سلام به همه
چند پیشنهاد برای آدمین :
1- میشه یک مرکز آموزش آنلاین در سایت ایجاد کرد . کلاس هایی را تشکیل داد و از اعضای علاقه مند ثبت نام کرد با هزینه ای کمتر از کلاس های حضوری . آموزش ها مجازی هستند یعنی مدرس با قلم نوری و پنل دیجیتال کار می کنه و دانشجویان هم می تونند سوالات خودشون رو مطرح کنند و فعالانه در کلاس شرکت کنند . نرم افزار هایی برای این امر وجود داره که در تعدادی سایت مورد استفاده قرار گرفته و جواب داده
2-بار ها گفته ام ، جای یک دایرالمعارف اینترنتی مثل ویکی پدیا که بصورت تخصصی روی علوم مهندسی باشه ، در بین سایت های تخصصی فارسی زبان خالیه. شخصا اگر همچین جایی توسط آدمین راه اندازی بشه تا آخرین لحظه کمکشون می کنم . این کار عام المنفعه هست و ماندگار
3-بهتره یه قالب جدیدتری مثل اون چیزی که در linkedin دیده میشه برای سایت طراحی بشه . در اونصورت حجم زیادی از اطلاعات شخصی و شوخی و دلتنگی ها (!) که بلای جان باشگاه شده به صفخات شخصی خودشون منتهی میشه. علاوه بر این میشه یک بانک اطلاعاتی کامل برای شرکت ها و افرادی که بدنبال مهندسانی با تخصص خاصی هستند ، تهیه کرد( البته وبلاگ هایی اضافه شده ولی کم و کاستی های زیادی دارند )
4- مدیریت اینجا باید حرفه ای انجام بگیره . باید امکاناتی به سایت اضافه بشه ، مثلا امتیاز منفی دهی . اگر شخصی در پستی بیش از 20 امتیاز منفی گرفت ، پیغامش بصورت خودکار غیرفعال بشه و دیده نشه تا بررسی موضوع توسط مدیریت
5- آدمین عزیز ، برادرانه به شما عرض می کنم ، اگر میخواهید این سایت حفظ شود باید یک خانه تکانی بزرگ در تالار ها بکنید . خط مشی را دوباره بازنویسی کنید . مثلا پرداختن به موضوعات سیاسی در حال حاضر حساسیت گذشته را نداره . ابزاری در دستان شماست که می توانید برای جامعه ایران کمک زیادی بکنید . برای آینده ایران این کار را انجام بدهید . ما باید بتونیم نظرات هم رو تحمل کنیم .... و محترمانه نقد کنیم توهین ها همیشه وجود داشته اند ، بخاطر توهین های احتمالی که نمی شود برای همیشه چشمه های زلال استدلال و نقد را خشکاند ، در همه موارد مثل مذهب و باور و ...
6- پیشنهاد تاسیس یک بازارچه برای باشگاه مهندسان دارم . در این فروشگاه فروشنده و خریدار باید اعضای حقیقی باشند با مشخصات ثبت شده . در اینصورت می توانیم بسیاری از کتاب هایی ( برای مثال ) در کتابخانه هایمان خاک میخورد به دوستان علاقه مند با قیمت مناسب بفروش برسانیم و در گردش اطلاعات کشورمان کمک کنیم( البته قالب حرفه ای برای فروشگاه باید طراحی بشه ، مثل همه فروشگاه های آنلاین )
7- به بازخورد حرف های کاربران در مورد مدیران توجه کنید .
8- برنامه های ملاقات حضوری برای اعضا برگزار کنید
9- آرزوی سلامتی شما
سلام جناب مهندس از پشنهادات شما سپاسگزارم
در رابطه با موارد مطرح شده توضیحاتی رو میتونم خدمتتون عرض کنم ؛ به صورت کلی از ابتدا سایت باشگاه مهندسان براساس فعالیت و اشتراک گذاری گروهی و رایگان اطلاعات بنا و و و براساس سیستم فروم و گفتگو شکل گرفته ...
در مورد سه 3 / تغییر قالب سایت
تغییر کلی قالب و سیستم کلی اشتراک اطلاعاتی که چندین سال بر اساس سیستم فروم شکل گرفته چندان امکان پذیر نیست و شاید اگر به صورت کلی یک سایت جدید از ابتدا ایجاد شود به مراتب آسانتر باشد ؛ با مراجعه به تالارهای مختلف تاپیک هایی را میتوانیم ببینیم که نه یک پست مفید بلکه در طول تاپیک اطلاعات بیشتری اضافه شده و گاها در پاسخ و به شکل گفتگو اطلاعات مفیدی قرار گرفته که تفکیک آن چندان امکان پذیر نیست و ما این گونه اشتراک گذاری را در قالب فروم میتوانیم داشته باشیم ؛ ولی به منظور استفاده مناسب و بهتر اعضا هر زمان که امکان آن باشد با تغییر ورژن و یا سیستم هایی که به صورت فروم باشد و قابلیت انطباق با نوع اشتراک اطلاعات سایت داشته باشد این مساله مد نظر قرار خواهد گرفت
در رابطه با مورد 2 ایجاد قسمتی به صورت دانشنامه و دایره المعارف اطلاعات
راستش این بخش شاید بیشتر از یکسال هست که ایجاد شده ! ولی با توجه به بررسی های انجام گرفته در زمان ایجاد به دلیل نبود بستر لازم و شرایط کافی در زمان ایجاد در دسترس عمومی اعضا هنوز قرار نگرفته ! ولی انشالله به زودی با ایجاد پتانسیل و هماهنگی لازم این بخش در دسترس اعضا قرار گرفته و احتمالا به عنوان صفحه اول سایت استفاده خواهد شد
در رابطه با مورد 1 / ایجاد آموزشگاه مجازی با دریافت هزینه
راستش همانطور که عرض کردم از اهداف کلی و اولیه این سایت ایجاد بستری برای اشتراک و آموزش علمی به صورت رایگان و برای همه و به صورتپایدار بوده و هست و با مراجعه به تالارهای مختلف تاپیک های آموزشی زیادی رو میتوانیم پیدا کنیم که در دوران مختلف قابل استفاده هستند و در طول تاپیک با حضور فعال اعضا در مورد اشکالات هم آموزش هایی داده مبشه ...
به عنوان مثال در تالار
مهندسی معماری در بخش های مختلف تاپیک های رایگان آموزشی از سوی متخصصین قرار گرفته که در آینده هم قابل استفاده هستند
آموزش تصویری اسکچ آپ به زبان فارسی توسط محمد تیموری
تفسیر دستور نقشه،طراحی ضابطه مند معماری،نحوه ارائه نقشه های شهرداری( خدمات عمده شرکت های مشاور و دفاتر فنی)
Corel Draw نرم افزاری بی نظیر برای شیت بندی، صفحه آرائی و طراحی
و..
و با حضور فعال اعضا آموزش و رفع اشکال با هم صورت میگیرد و بر اساس اهداف سایت هدف مشخصا تقویت و حمایت از فعالیت ها مشخصا در خود سایت هست و استفاده از نرم افزارهای دیگری خارج از آن , شاید از اهداف در نظر گرفته شده برای سایت دور باشد ولی انشالله این پیشنهاد بررسی خواهد شد و در صورت لزوم چنین امکانی در نظر گرفته میشود
در رابطه با 4 / اضافه کردن امکاناتی برای استفاده بهتر / اضافه کردن سیستم امتیاز منفی و حذف خودکارن
البته مطمئنا این مساله همیشه مد نظر قرار داشته تا شرایط ایده آل و امکانات بیشتری برای فعالیت اعضا اضافه شود البته ما محدودیتی که داریم نمیتوانیم برنامه هایی که شاید در قالب نرم افزار فروم پیش بینی نشده و چنین امکانی وجود ندارد را به آن اضافه کنیم
به عنوان مثال در مورد امکان عمومی ثبت امتیاز منفی در واقع چنین امکان امتیاز منفی مانند امتیاز مثبت دادن وجود دارد و در ابتدا فعالیت سایت این امکان نیز فعال بوده ولی با توجه به اینکه در بسیاری موارد افراد مانند یکدیگر فکر نمیکنند و نظرات مختلفی دارند و با توجه به کدورت های فراوان و سواستفاده های صورت گرفته این امکان برداشته شده !!
و خب این امکان برای گروه مدیران فعال هست ولی خواسته شده از آن به استفاده نکنند ! و راستش رو بخواین هر چند در بین مدیران شاید از به مزاح استفاده شده ولی اصلا حس خوبی نداشته و باعث کدورت هم شده !! حالا تصور بفرمائید در فرومی که خیلی از موارد و انتقادات به دلیل حذف پست طبق قوانین سایت از سوی مدیریت بوده و بر فرض اینکه امکان حذف پستی با نظر چند نفر از اعضا میسر میشد آن هم با توجه به تفاوت دیدگاه اعضا با هم چه میزان کدورت و اختلاف و تنش در میان اعضا ( درمورد 5 که اشاره داشتین ) خواهیم داشت
در مورد 5 / بازنگری در قوانین عدم بحث سیاسی و نقد مذهبی
در این رابطه شاید به تکرار توضیحاتی داده شد و مطمئنا محدودیت هایی داریم و با توجه به اینکه اهداف سایت مسائل دیگری هستند هست ترجیحا تمرکز خود را بر روی آنها خواهیم گذاشت ولی تا جای امکان موارد مختلفی در سایت که امکان پذیر بوده اند پرداخته می شود
در رابطه با 6 / ایجاد فروشگاه عمومی برای اعضا
راستش در واقع ایجاد چنین مکانی با توجه به مواردی که قابل پیش بینی هستند نیاز به تمرکز و نظارت خیلی زیادی هست که با توجه به اهداف سایت برای ما امکان پذیر نیستند ولی با توجه به نیاز اعضا بخشی با عنوان
نیازمندی ها در نظر گرفته شده ! و از آنجایی که ما امکان بررسی اطلاعات ثبت شده اعضا را نداریم و با در نظر داشتن مشکلات قابل پیش بینی امکان قبول مسئولیت آن امکان پذیر نیست
ولی با این حال در بعضی تالارها جدای از تالار نیازمندی ها برای کمک به اعضا تنها امکان تبادل کتابهای استفاده شده ( و البته نه فروش جزوه ) میسر شده به عنوان مثال در تالار معماری
[h=3]
تبادل كتابهاي مورد استفاده براي آزمون ارشد معماري[/h]
در رابطه 7 / نظرات اعضا
مطمئنا همینطور هست و به نظرات و پیشنهادات دوستان در موراد مختلف توجه و بررسی و ارزیابی های لازم صورت خواهد گرفت
در رابطه با ملاقات عمومی اعضا
با توجه به نداشتن مجوز لازم و مشکلات قابل پیش بینی و عدم کنترل لازم متاسفانه امکان قبول مسئولیت و ملاقات عمومی در شرایط فعلی را نداریم , و البته اهداف سایت نه فراهم کردن ملاقات عمومی بلکه کمک به اشتراک اطلاعات به صورت یکسان برای همه می باشد
البته در این رابطه احتمالا در همکاری با نهادها در برگزاری همایش های علمی همکاری خواهیم داشت
شادکام و تندرست باشید