انتقادها و پیشنهادهای مدیریتی

DDDIQ

مدیر ارشد
به خنده ام نگاه نکنید:D
من واقعا نسبت به نحوه ی مدیریت پارمهر اعتراض دارم
سیستم ارباب رعیتی سال هاست که از بین رفته

پارمهر به نوعی داره از بالا به بچه ها نگاه میکنه و این اصلا پسندیده نیست و در شان یک مدیر هم نیست
چند بار به پارمهر پیام دادم حتی یک بار هم جواب نداد
مدیر فیتو با اینکه به من اخطار داده ولی نحوه ی عملکردش را قبول دارم
مدیر آگاهدخت را قبولش دارم و تلاش و یه نمه سخت گیریش بیشتر به خاطر این هستش که کسی به دین و اعتقادات مردم توهین نکنه

سلام من بارها اعلام کردم که نسبت به نحوه ی مدیریت پارمهر انتقاد دارم پارمهر نگاهی از بالا به پایین به کاربرها داره
بنده به پارمهر پیام خصوصی هم دادم
ولی متاسفانه هیچ سیگنالی مبنی بر پیگیری انتقاد بنده دریافت نشد
من نسبت به پارمهر جبهه نگرفتم ولی لازمه بعد از یه مدت حرکت کردن به ایستی و به مسیری که اومدی نگاهی بکنی تا در ادامه مسیر بهتر حرکت کنی

با سلام از همراهی شما با مسائل مدیریتی باشگاه سپاسگزارم
البته عذرخواهی میکنم همانطور که در پست قبلی در این تاپیک #1351 سعی کردم پاسخگو و پذیرای نظرات و انتقادات مختلف دوستان باشم و در این رابطه عرض کردم خدمتتون که در رابطه با تمامی انتقادات مشورت و بررسی خواهد شد و تا جای امکان از نظرات دوستان در چارچوب قوانین سایت استفاده خواهد شد ؛
البته مطمئنا بنده حتی استفاده از کلماتی مثل " سیستم ارباب رعیتی " و " نگاه از بالا به پایین به کاربرها " و ... را مناسب و شایسته این فروم نمیدانم !!!
در پیغام قبلی عرض کردم که مدیریت در فرومی با نظرات مختلف و مخاطبان عمدتا اهل علم و دانشگاهی رسیدگی و ایجاد نظم مشکلتر خواهد بود و همانطور که در پست های این چند روز اخیر میبینیم ممکن است با توجه به همان گستره طیف مخاطبان گاها در مورد یک رسیدگی در یک سو موافق و در سوی دیگر مخالف داشته باشد ولی مرجع رسیدگی همه این موارد قوانین و الزام به رعایت چارچوب کلی سایت که خدمتتان عرض کردم میاشد. ولی مطمئنا باز هم سعی خواهد شد تا جای امکان تمامی انتقادات و نظرات در چارچوب قوانین استفاده شوند

دوست خوبم در پیغام قبلی عرض کردم که مطمئنا در انتخاب مدیران برای تالار معیارها و حساسیت زیادی از جمله نحوه ارتباط با دیگر اعضا در نظر گرفته میشود ؛

در رابطه با مشخصا انتقاد شما نسبت به مدیریت تالار گفتگوی آزاد با توجه به عمومیت گفتگوی آزاد و گستردگی نظرات سعی شد تا این مساله و ارتباط با دیگر اعضا بیشتر در نظر گرفته شود و با توجه به بررسی پیش زمینه نحوه برخورد و ارتباط مدیر روابط عمومی باشگاه خانم مدیر parmehr از ایشان برای مدیریت تالار گفتگوی آزاد کمک گرفته شد ؛

در انتقاد خودتان فرموده بودین موضع و جبهه گیری خاصی نسبت به این مساله نداشته اید , البته عذرخواهی میکنم به نظر بنده مطمئنا یک یا دو هفته زمان مناسبی برای قضاوت نخواهد بود و برای قضاوتی مناسب باید حداقل زمانی در حدود چند ماه بگذرد

پیغام ادمین سایت در تاپیک دفتر مدیریت تالار گفتگوی آزاد : 2 هفته قبل
با سلام خدمت کاربران عزیز باشگاه
سرکار خانوم پارمهر، مدیر روابط عمومی موقتا به عنوان مدیر تالار گفتگوی آزاد انتخاب شدند، امیدوارم با مدیریت ایشون این تالار هم سر و سامونی بگیره.
با احترام
مدیر باشگاه

در پیغام قبلی هم عرض کردم مطمئنا تمامی عملکرد ما کاملا بی نقص نخواهد بود و این مساله را میپذیریم و از این بابت عذرخواهی میکنیم , و مطمئنا با گذشت زمان و کسب تجربه بیشتر در شرایط مختلف و استفاده از نظرات دوستان این ضعف ها نیز کمتر خواهند شد

• در صحبت های خودتان به چندین پیغام پاسخ نداده به ایشان به عنوان مصداقی برای انتقاد و اعتراض خودتان اشاره داشته اید :
ابتدا به صورت کلی پیغام های که برای مدیران تالارها ارسال میگردد با توجه به حجم به مراتب بیشتر و گرفتاری و محدودیت زمان طبیعی هر شخصی که مدیران هم از این امر استثنا نیستند ( جدای از پیغام های شخصی که مانند هر کاربر دیگری میتوانند به آن پاسخ ندهند ) ممکن است در زمان هایی پیغام هایی با تاخیر پاسخ داده شوند
ولی به صورت کلی برای ارتباط با مدیر تالار چند مسیر پیش بینی شده
* ارتباط از طریق سیستم گزارشات
** ارتباط از طریق پیام خصوصی
*** ارتباط از طریق دفتر مدیریت تالار
****در صورت عدم دریافت پاسخ به دلایلی که مختصرا عرض شد میتوانید به دیگر مدیران مرتبط مراجعه بفرمائید​

ولی به صورت مشخص در رابطه با پیغام هایی که میفرمائید هیچ پاسخی دریافت نکرده اید و به عنوان مصداق انتقاد خودتان مطرح میفرمائید با ایشان مشورت داشتم ولی در مورد دو پیغام ارسالی شما ( از 2013 که بررسی شد ) شما به فاصله خیلی کمی از ارسال پیغام اول پاسخ دریافت کردید و در پیغام دوم .....

پیغام اول 2:32 بامداد
پیغام تشکر از پاسخ 2:44 بامداد

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=215898&d=1405779933

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=215899&d=1405779959

حال به صورت مشخص در مورد انتقاد دیگر شما به بررسی بیشتر تاپیک ها همانطور که عرض کردم سایت قوانینی دارند که باید به آن توجه شود!
در مورد تاپیک های حذف شده شما از تالار گفتگوی آزاد که به مدیریت تالار اعتراض دارید ؛
////
به صورت کلی دوست گرامی تالار گفتگوی آزاد و به صورت کلی باشگاه مهندسان چارچوب مشخصی دارند که باید رعایت شوند و در مورد مسائل دیگری که نیاز به مشاوره آن میبینید برای مشورت با دیگر اعضا در چارچوب قوانین سایت میتوانید به تالار مشاوره مراجعه بفرمائید

شادکام و تندرست باشید

پیوست ها

• 54120.jpg
    0 بایت · بازدیدها: 0
  • 85201.jpg
    85201.jpg
    87 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

bereliyant

عضو جدید
با سلام من با هدیه جان در بخش شهرسازی کار داشتم -من مدیر ارشد یک سایت معتبر هستم و نمیخوام با آنها دیگه کار کنم و میخوام به شما بپیوندم -من مدیر آرشیو و مشاور و صاحب ایده آن سایت بودم ولی در حقم نا مردی کردن و میخوام با شما کار کنتم

دوست - قدیمی

عضو جدید
تالار برق

تالار برق

با سلام . از کافی نت داشتم تعداد کاربران تالار ها رو چک می کردم چرا تالار برق این همه کاربر اخراجی داره؟ :( فقط تعداد انگشت شماری از کاربران موندن باقی همه اخراج شدن! این تو رتبه سایت تاثیر منفی نداره؟ بیشتر کاربران این بخش عضو جدید هستند که! از کاربران قدیمی فقظ کمیشون موندن.

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
طاعات و عباداتتون قبول باشه...
میخواستم بپرسم چرا تالار مهندسی پزشکی مدیر نداره و هیچکس به اونجا رسیدگی نمیکنه؟
خیلی از تاپیک هایی که اونجا زده شده مرتبط نیستن یا پر از اسپم شدن....
فک میکنم اگه یه مدیر برای اونجا انتخاب بشه و یه سروسامونی بهش بده تالار بیشتر رونق میگیره.
لطفا بررسی کنید...
ممنون

عاشق پیشه

عضو جدید
البته عذرخواهی میکنم همانطور که در پست قبلی در این تاپیک #1351 سعی کردم پاسخگو و پذیرای نظرات و انتقادات مختلف دوستان باشم و در این رابطه عرض کردم خدمتتون که در رابطه با تمامی انتقادات مشورت و بررسی خواهد شد و تا جای امکان از نظرات دوستان در چارچوب قوانین سایت استفاده خواهد شد ؛
البته مطمئنا بنده حتی استفاده از کلماتی مثل " سیستم ارباب رعیتی " و " نگاه از بالا به پایین به کاربرها " و ... را مناسب و شایسته این فروم نمیدانم !!!
در پیغام قبلی عرض کردم که مدیریت در فرومی با نظرات مختلف و مخاطبان عمدتا اهل علم و دانشگاهی رسیدگی و ایجاد نظم مشکلتر خواهد بود و همانطور که در پست های این چند روز اخیر میبینیم ممکن است با توجه به همان گستره طیف مخاطبان گاها در مورد یک رسیدگی در یک سو موافق و در سوی دیگر مخالف داشته باشد ولی مرجع رسیدگی همه این موارد قوانین و الزام به رعایت چارچوب کلی سایت که خدمتتان عرض کردم میاشد. ولی مطمئنا باز هم سعی خواهد شد تا جای امکان تمامی انتقادات و نظرات در چارچوب قوانین استفاده شوند

دوست خوبم در پیغام قبلی عرض کردم که مطمئنا در انتخاب مدیران برای تالار معیارها و حساسیت زیادی از جمله نحوه ارتباط با دیگر اعضا در نظر گرفته میشود ؛

در رابطه با مشخصا انتقاد شما نسبت به مدیریت تالار گفتگوی آزاد با توجه به عمومیت گفتگوی آزاد و گستردگی نظرات سعی شد تا این مساله و ارتباط با دیگر اعضا بیشتر در نظر گرفته شود و با توجه به بررسی پیش زمینه نحوه برخورد و ارتباط مدیر روابط عمومی باشگاه خانم مدیر parmehr از ایشان برای مدیریت تالار گفتگوی آزاد کمک گرفته شد ؛

در انتقاد خودتان فرموده بودین موضع و جبهه گیری خاصی نسبت به این مساله نداشته اید , البته عذرخواهی میکنم به نظر بنده مطمئنا یک یا دو هفته زمان مناسبی برای قضاوت نخواهد بود و برای قضاوتی مناسب باید حداقل زمانی در حدود چند ماه بگذرد

در پیغام قبلی هم عرض کردم مطمئنا تمامی عملکرد ما کاملا بی نقص نخواهد بود و این مساله را میپذیریم و از این بابت عذرخواهی میکنیم , و مطمئنا با گذشت زمان و کسب تجربه بیشتر در شرایط مختلف و استفاده از نظرات دوستان این ضعف ها نیز کمتر خواهند شد

• در صحبت های خودتان به چندین پیغام پاسخ نداده به ایشان به عنوان مصداقی برای انتقاد و اعتراض خودتان اشاره داشته اید :
ابتدا به صورت کلی پیغام های که برای مدیران تالارها ارسال میگردد با توجه به حجم به مراتب بیشتر و گرفتاری و محدودیت زمان طبیعی هر شخصی که مدیران هم از این امر استثنا نیستند ( جدای از پیغام های شخصی که مانند هر کاربر دیگری میتوانند به آن پاسخ ندهند ) ممکن است در زمان هایی پیغام هایی با تاخیر پاسخ داده شوند
****در صورت عدم دریافت پاسخ به دلایلی که مختصرا عرض شد میتوانید به دیگر مدیران مرتبط مراجعه بفرمائید​

ولی به صورت مشخص در رابطه با پیغام هایی که میفرمائید هیچ پاسخی دریافت نکرده اید و به عنوان مصداق انتقاد خودتان مطرح میفرمائید با ایشان مشورت داشتم ولی در مورد دو پیغام ارسالی شما ( از 2013 که بررسی شد ) شما به فاصله خیلی کمی از ارسال پیغام اول پاسخ دریافت کردید و در پیغام دوم .....

حال به صورت مشخص در مورد انتقاد دیگر شما به بررسی بیشتر تاپیک ها همانطور که عرض کردم سایت قوانینی دارند که باید به آن توجه شود!
در مورد تاپیک های حذف شده شما از تالار گفتگوی آزاد که به مدیریت تالار اعتراض دارید ؛
////
به صورت کلی دوست گرامی تالار گفتگوی آزاد و به صورت کلی باشگاه مهندسان چارچوب مشخصی دارند که باید رعایت شوند و در مورد مسائل دیگری که نیاز به مشاوره آن میبینید برای مشورت با دیگر اعضا در چارچوب قوانین سایت میتوانید به تالار مشاوره مراجعه بفرمائید

شادکام و تندرست باشید
سلام
جناب مدیر وقتی بنده دیدم ایشون پاسخگو نیست
به نشانه ی اعتراض برای ایشون پیغام تشکر فرستادم
نه به نشانه ای اینکه پاسخی از ایشون دریافت کرده باشم

Miss doctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

من مدتی هست که عضو این باشگاه شدم

تو این مدتی که من بودم نه بلکه بیشتر جناب canopus (مدیر تالار پزشکی، بهداشت و زیبای) تشریف نیاوردن اخرین حضور جناب مدیر بر میگرده 2013/12/27

جناب اقای صدیق یا شخص محترم ادمین و پیرجو اگر اطلاعی از جناب مدیر دارین بهتر نیست اطلاع بدین که برگردن؟

تالار پزشکی و زیبایی را همینجور رها کردن فی امان الله به نظر شخص بنده کار درستی نیست

aaaqaz

عضو جدید
سلام. بنده دانشجوی ارشد هستم
خواستم نام کاربری رو به AliAhmadi تغییر بدم
که مدیر گفت باید دارای شرایط بالای 2000 امتیاز و ... باشید
حالا بنده ی سوال دارم:
آیا سخته که بخوام با از اول یک اکانت بسازم (عضو شم) و نام کاربریشو بزارم ALiahmadi
نه راحته اما واقعا واسه شما متاسفم که چنین شرط مسخره ای میزارید
خب من هر روز در گیر کار و ... ام نمی تونم که بیام هر روز پست بزارم که امتیاز بگیرم
واقعا از شما توقع دارم دیگه لاقل این سایت رو مثل بازار کار نکنید که باید nسال سابقه کار داشته باشی
باید نمی دونم ....
شاید ما ایرانیا همه مثل همیم که این وضعمونه!

آخرین ویرایش:

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

////

شادکام و تندرست باشید

شاید به من مربوط نباشه ولی اگ به پیام خصوصیه بالا پاسخی داده میشد حداقل یک فلش سبز کنار پیام خصوصی ثبت میشد ک نشون بده ک پاسخی داده شده بهش!!
پس نشون میده ک پاسخی داده نشد:دی

هرچند به من ربط نداره:d

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا بنده ی سوال دارم:
آیا سخته که بخوام با از اول یک اکانت بسازم (عضو شم) و نام کاربریشو بزارم ALiahmadi
خب من هر روز در گیر کار و ... ام نمی تونم که بیام هر روز پست بزارم که امتیاز بگیرم
واقعا از شما توقع دارم دیگه لاقل این سایت رو مثل بازار کار نکنید که باید nسال سابقه کار داشته باشی
باید نمی دونم ....

اینطور که شما میگید همه میخوان هردقیقه نام کاربریشونو تغییر بدن که نمیشه.اونوقت مدیران سایت باید وقتشونو بذارن واسه کارای بیهوده....

DDDIQ

مدیر ارشد
عید سعید فطر رو به مسلمانان , مخصوصا دوستان خوبم اعضا باشگاه مهندسان ایران تبریک و شادباش عرض میکنم و برای ایشان عید پربرکتی را آرزو میکنم

سلام
طاعات و عباداتتون قبول باشه...
میخواستم بپرسم چرا تالار مهندسی پزشکی مدیر نداره و هیچکس به اونجا رسیدگی نمیکنه؟
خیلی از تاپیک هایی که اونجا زده شده مرتبط نیستن یا پر از اسپم شدن....
فک میکنم اگه یه مدیر برای اونجا انتخاب بشه و یه سروسامونی بهش بده تالار بیشتر رونق میگیره.
لطفا بررسی کنید...
ممنون

سلام دوست خوبم , از همراهی و نظر شما سپاسگزارم خانم مهندس
از این بابت عذرخواهی میکنم و توضیحی که میتونم در این رابطه خدمتتون عرض کنم , همانطور که اطلاع دارین سیستم فروم بر پایه همکاری و فعالیت گروهی و اشتراک گذاری جمعی اطلاعات پایه ریزی شده و وقتی بستری ایجاد میشه نیاز به یک فعالیت گروهی و جمعی اعضا هست ؛
به صورت کلی در مورد تالارهایی که در حال حاضر مدیر خاصی برای آنها در نظر گرفته نشده و یا مدیر آن مدتی حضور نداشته , بنده و دیگر مدیران ارشد سایت که دسترسی دارند سعی میکنند تا فعالیت دوباره مدیر مستقیم تالار به اون تالار رسیدگی کنند , که به منظور کمک بیشتر اعضای تالار نیز میتوانند از طریق سیستم گزارشات سایت اطلاع و یا از طریق پیام خصوصی مواردی که نیاز به رسیدگی دارند رو اطلاع بدهند ...
که در همین رابطه چند ماه پیش برای مرتب سازی تالار مهندسی پزشکی در حدود 16-17 صفحه تاپیک رو در این تالار مرتب کردم , البته مطمئنا بنده اطلاع چندانی در مورد مباحث تخصصی این رشته ندارم و از این رو مطمئنا نیاز به انتخاب مدیری مستقیم از دوستان فعال این رشته هست ؛

پیرو همین مساله اطلاعیه ای در تاپیک دفتر مدیریت تالار مهندسی پزشکی قرار گرفت ( 2013/12/04 )
با سلام خدمت دوستان خوبم در تالار مهندسی پزشکی
با توجه به برنامه های در نظر گرفته شده در جهت پیشرفت و ارتقای تالار مهندسی پزشکی به جایگاهی شایسته این رشته در نظر داریم با شناخت بهتر پتانسیل ها و اعضای محترم تالار با همکاری دوستان فعال در این تالار به این هدف دست پیدا کنیم .البته به منظور دست یافتن به این هدف و ایجاد مکانی که همگی از آن استفاده استفاده کنیم نیاز به یک همکاری گروهی هست که از همگی دوستان درخواست میکنم تا وقت بیشتری را در تالار تخصصی خود به فعالیت بپردازند , مشتاق حضور شما هستیم ؛
در همین راستا از دوستان علاقمند و فعال در تالار مهندسی پزشکی درخواست میکنم تا در صورت تمایل به همکاری رزومه و سوابقی از فعالیت های شغلی و حرفه ای و میزان تحصیلات خود و اگر سابقه مدیریتی در تالار و یا سایت و همچنین نظر خود و برنامه خود در رابطه پیشرفت این تالار و همچنین سابقه فعالیت خود در تالار را برای بنده به وسیله پیغام خصوصی ارسال کنند تا به منظور شناخت پتانسیل های تالار در نظر گرفته شود

سپاسگزارم از توجه و همراهی دوستان

با یکی دو نفر از دوستان بررسی و صحبت شد که متاسفانه شاید فعالیت کم و مقطعی در باشگاه داشتند و یا در سایت دیگری مشغول به فعالیت بودند ؛ ولی مطمئنا سعی ما بر این هست تا با انتخاب و همکاری دوستان این تالار از وضعیت فعلی فاصله گرفته و انشاالله به جایگاهی شایسته و درخور دوستان مهندس پزشکی برسد که از بابت تاخیر در این انتخاب عذرخواهی میکنم ؛
شادکام و تندرست باشید
:gol:

سلام
من مدتی هست که عضو این باشگاه شدم
تو این مدتی که من بودم نه بلکه بیشتر جناب canopus (مدیر تالار پزشکی، بهداشت و زیبای) تشریف نیاوردن اخرین حضور جناب مدیر بر میگرده 2013/12/27
جناب اقای صدیق یا شخص محترم ادمین و پیرجو اگر اطلاعی از جناب مدیر دارین بهتر نیست اطلاع بدین که برگردن؟
تالار پزشکی و زیبایی را همینجور رها کردن فی امان الله به نظر شخص بنده کار درستی نیست

سلام دوست خوبم , از همراهی شما سپاسگزارم خانم دکتر
از این بابت عذرخواهی میکنم , به صورت کلی در مورد تاپیک هایی که مدیری ندارند و یا مدیر آن تالار مدتی هست فعالیت نداشته در مورد موارد تخلف و غیرمرتبط با تالار میتوانید از طریق پیام خصوصی و یا سیستم گزارشات سایت برای بررسی و رسیدگی استفاده بفرمائید
در مورد فعالیت کمتر بعضی دوستان در تیم مدیریت سایت و مشخصا تالار پزشکی به دلیل گرفتاری مدیر این همانطور که مشاهده میفرمائید برای مدیریت بعضی از تالارهای دیگر تغییراتی در نظرگرفته شده سعی ما بر این هست تا با اضافه یا انتخاب مدیرانی دیگر کیفیت بستر لازم برای فعالیت اعضا رو حفظ کنیم
از بابت تاخیر در این مساله به دلیل حساسیت هایی که وجود داشته عذرخواهی میکنم انشالله این مورد هم مشورت و بررسی خواهد شد

شادکام و تندرست باشید
:gol:

سلام
جناب مدیر وقتی بنده دیدم ایشون پاسخگو نیست
به نشانه ی اعتراض برای ایشون پیغام تشکر فرستادم
نه به نشانه ای اینکه پاسخی از ایشون دریافت کرده باشم

سلام دوست خوبم
البته در پست قبلی سعی کردم توضیحات تقریبا کاملی در این رابطه و به صورت کلی نحوه ارتباط و پاسخ از طرف گروه مدیران سایت عرض کنم ...

به صورت کلی پیغام های که برای مدیران تالارها ارسال میگردد با توجه به حجم به مراتب بیشتر و گرفتاری و محدودیت زمان طبیعی هر شخصی که مدیران هم از این امر استثنا نیستند ( جدای از پیغام های شخصی که مانند هر کاربر دیگری میتوانند به آن پاسخ ندهند ) ممکن است در زمان هایی پیغام هایی با تاخیر پاسخ داده شوند
****در صورت عدم دریافت پاسخ به دلایلی که مختصرا عرض شد میتوانید به دیگر مدیران مرتبط مراجعه بفرمائید

اجازه بفرمائید شاید کمی منصفانه تر به این مساله نگاه کنیم و فرض را بر این میگذاریم که پاسخی به صورت کلی به پیغام شما که از تحت عنوان چند مورد ارسال پیغام خصوصی یاد کردید داده نشده , پیغام ابتدایی شما در ساعت 2:32 نصف شب برای ایشون ارسال شده و پیغام دوم و کنایه شما به فاصله چند دقیقه 2:44 دقیقه ( 12 دقیقه !!!! )
اگر بخواهیم با انصاف نگاه کنیم این زمان و این فاصله با تمام موارد و حجم پیغام هایی که قابل پیش بینی هست , چنین برخورد و کنایه ای چندان درخور به نظر نمیاد که بتوان از آن به عنوان مصداق و استدلالی قوی برای انتقاد نحوه ارتباط و نگاه از بالا به دیگر اعضا از آن یاد میفرمائید

به صورت کلی هر کدام از اعضا میتوانند با مراجعه به قوانین و اساسنامه باشگاه مهندسان ایران و قوانین تالارها قوانین تالار گفتگوی ازاد (لطفا مطالعه بفرمایید) که به صورت اطلاعیه هم در بالای این تالار قرار گرفته اطلاعيه: قوانین تالار گفتگوی آزاد (آپدیت شده در تاریخ 90.5.14) موارد مورد و دلیل حذف را پیدا کنند , و در موارد بعدی آن را رعایت کنند
که مشخصا در مورد شما به فاصله 12 دقیقه بعد از ارسال پیغام اول به مدیر تالار پیغام دادین که قانع شدین ! و خب برداشتی که میتوان از این پیغام داشت احتمالا مراجعه به قوانین سایت و ... و یا پاسخ از سوی مدیر و یا دریافت پاسخ از طریق های دیگر می باشد و حال میفرمائید پیغام دوم شما به فاصله کمی (12 دقیقه - نزدیک 3 بامداد) کنایه از دریافت نکردن پاسخ شما و اعتراض شما به حذف تاپیک های شما از گفتگوی آزاد بود ...

که در مورد اعتراض اولیه خودتون به مدیر تالار در مورد حذف شدن تاپیک هاتون و اینکه میفرمائید به آن اعتراض داشتید تا حدودی در انتهای پست قبلی عرض کردم خدمتتون ....

////

شادکام و تندرست باشید

که چند نمونه از عنوانهای تاپیک های حذف شده شما در تالار گفتگوی آزاد رو بررسی کردم , که با مراجعه به قوانین سایت دلایل حذف آن را میتوانید پیدا بفرمائید

• همسریابی ( !! )
  • اگر متوجه بشی همسرت قبل از ازدواج با شما رابطه ی جنسی داشته چیکار میکنید؟
  • آیا داشتن پرده بکارت دلیل بر سالم بودن دختر برای ازدواج است ؟
  • رابطه ها را پسرها خراب میکنن یا دخترها
  • من قصد ازدواج ندارم شما چطور؟
  • تالار غیبت دخترها
  • خواستگاری
  • مشکل قد در ازدواج
و موارد دیگر تقریبا مشابه​

به صورت کلی در چند نمونه مشخص اول (که البته بعضی موارد رسیدگی مربوط به قبل از مدیریت خانم مدیر پارمهر هست ) مطرح کردن تابوها و مسائل جنسی به صورت کلی خلاف قوانین سایت هست #5
کوچکترین بحث درباره مسائل جنسی(متنش، عکسش، فیلمش، کتابش، لینکش و غیره..) خواه طنز، خواه علمی باشد با اخطار همراه خواهد بود.

و در مورد موارد دیگری که درخواست مشاوره و مشورت با دیگر اعضا سایت در چارچوب قوانین سایت و تالار مشاوره میتوانید به
تالار مشاوره مراجعه بفرمائید

شادکام و تندرست باشید :gol:

حالا بنده ی سوال دارم:
باید نمی دونم ....

سلام جناب مهندس
عذرخواهی میکنم در مورد محدودیت های در نظر گرفته شده پیش از این در چند مورد توضیحاتی خدمت دوستان عرض کردم ؛ که به صورت کلی این موارد و محدودیت ها با توجه به شرایط و زمان محدودی که برای هر شخصی برای فعالیت ممکن هست و شاید اولویت های کلی رسیدگی به درخواستها و مواردی که باید انجام گیرد در نظر گرفته شده

سلام دوست خوبم
سپاسگزارم از مطرح کردن نظر انتقادیتون جناب مهندس

در رابطه با تغییر نام کاربری توضیحاتی رو که میتونم خدمتتون عرض کنم خدمتتون , در واقع برای رسیدگی به درخواست قانون خاصی در نظر گرفته نشده !!
جدای از اینکه در ابتدای ثبت عضویت درخواست میشه که تا نام مناسبی انتخاب بشه ولی با توجه به موارد پیش بینی شده ( بدون در نظر گرفتن تاریخ عضویت و یا میزان امتیاز ) به درخواست دوستان رسیدگی میشه ...

نام و فامیل کامل چه فارسی چه لاتین.
نام به همراه حرف اول فامیل چه فارسی چه لاتین.
کاربرانی که اولین حرف اسمشان به همراه فامیلشان را انتخاب کرده باشند.
شماره تلفن همراه
نام کاربری نامناسب
شماره دانشجویی و ایمیل
شماره ملی

و برای دیگر اعضایی که شامل موارد پیش بینی شده نیستند و نام کاربری هم نامناسب نیست , با توجه به تعداد اعضای فروم داشتن حداقل 2000 امتیاز مبنا قرار گرفته ..
و در رابطه با تغییر نام کاربری به دفعات برای دوستان خیر این چنین نیست همانطور که ذکر شده به دلیل جلوگیری از سردرگمی دیگر اعضا , امکان تغییر اسم به دفعات ممکن نیست چون اعضا با نام کاربری خود شناخته خواهند شد و تغییر مکرر باعث سردرگمی ..

ولی در رابطه با زمان هر تغییر نام اشاره داشتین عذرخواهی میکنم با در نظر گرفتن زمان ذکر نام قبلی در پرونده و دیگر موارد از این زمان بیشتر خواهد بود
در واقع با توجه به تعداد اعضای فروم و رسیدگی به خیلی از مواردی که جز وظایف مدیریتی هست از جمله پیگیری مشکلات اعضا و رسیدگی به تخلفات, رسیدگی به ثبت نام و پاسخگویی به ایمیل ها , رسیدگی به تالارهای مختلف , بررسی درخواست ها و مشکلات مدیران و ...و... و با توجه به زمانی که هر شخص به صورت واقع بینانه میتونه در سایت فعالیت داشته باشه واقعا امکانش نیست ؛که از این بابت عذرخواهی میکنم

شادکام و تندرست باشید

سلام دوست خوبم
جناب مهندس در پاسخ قبلی از این بابت عذرخواهی کردم که در حال حاضر واقعا این امکان نیست و عرض کردم که با توجه به موارد دیگری که نیاز به بررسی و رسیدگی دارند همین زمانهای کم در مجموع زمان زیادی خواهند گرفت که برای افزایش کیفیت موارد کمک و رسیدگی باطبع نیاز به در نظر گرفتن چنین مواردی هست ...

در رابطه با موارد خاصی که مطرح میفرمائید هر چند که این فروم مکان نامناسبی نیست که شناخته شدن عضویت اعضا هم مساله خیلی نامناسبی به نظر بیاد ولی همانطور که در گذشته هم صورت گرفته دوستانی بوده اند که اگر با مشکلاتی مواجه شده اند و جز موارد خاص بوده بررسی و درخواستشون رسیدگی شده...
همه اعضا امکان یک بار تغییر رو خواهند داشت ولی برای افرادی که شامل موارد در نظر گرفته شده نبودند مبنا 2000 امتیاز هست که چندان امتیاز زیادی نیست

باز هم عذرخواهی میکنم
شادکام و تندرست باشید:gol:

ولی با این حال با توجه به درخواست های دوستان در این رابطه در این مورد که شامل گروه های بیشتری از اعضا شود مشورت خواهم کرد و در صورت امکان قوانین تغییر خواهند کرد

البته عذرخواهی میکنم جسارتا ...

لطفا در نظر داشته باشید که ...
- از آنجایی که باشگاه مهندسان جامعه ای علمی و تحصیلکرده میباشد و بر پایه احترام متقابل بین اعضا بنیان نهاد شده و این تاپیک جزئی از باشگاه و شامل قوانین آن میشود لطفا انتقادات و مسائل مد نظر خود را با لحن و با استفاده از کلماتی توام با احترام مطرح بفرمائید

آخرین ویرایش:

maede_chem

عضو جدید
حالا بنده ی سوال دارم:
باید نمی دونم ....
منم موافقم.من از اعضای قدیمی هستم اما فرصت نمیکنم پست الکی بذارم برای امتیاز گرفتن

میخوام نام کاربریمو تغییر بدم.لطفا این قانون هارو کنار بذارین

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
منم موافقم.من از اعضای قدیمی هستم اما فرصت نمیکنم پست الکی بذارم برای امتیاز گرفتن

اینجوری که شما میگید با توجه به توضیحات آقای مدیر مسلمه که نمیشه، تازه شما از 2010 تا الان کلا 60 تا پست گذاشتید، قدیمی بودن به خودیه خود به منزله داشتن امتیاز نیست!، من خودم خیلی میخواستم که نام کاربریم عوض شه ولی شروط رو نداشتم، اما خب منتظر موندم تا به شرط لازمش برسم.
اما من هم یه انتقاد در مورد این 2000 امتیاز دارم! اونم اینه که این 2000 امتیاز چندان منطقی نیست.چون هستن اعضای محترمی که 4-5 هزار امتیاز دارند، اما جمعا 20 پست در تالار تخصصی خودشون ندارند! و یک نفر که بخواد 2000 امتیاز رو توی تالارهای تخصصی بیاره باید در حد یک مدیر تالار فعال باشه...به نظر من اگر این امتیاز رو کمتر کنند اما اون رو یجورایی ربط بدن به فعالیت علمی کاربرا (با توجه به علمی بودن سایت)، که این یجورایی میتونه باعث رونق باشگاه هم بشه

s312

عضو جدید
سلام. من از این نام کاربریم بدم میاد . میخوام عوضش کنم و بزارم پری ااا . چیکار باید بکنم. اگه نام کاربریم عوض نشه، دیگه به باشگاه مهندسان نمیام . مشکل چیه مگه آدم بخواد نام کاربری که اشتباه گذاشته عوض کنه؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

maede_chem

عضو جدید
اینجوری که شما میگید با توجه به توضیحات آقای مدیر مسلمه که نمیشه، تازه شما از 2010 تا الان کلا 60 تا پست گذاشتید، قدیمی بودن به خودیه خود به منزله داشتن امتیاز نیست!، من خودم خیلی میخواستم که نام کاربریم عوض شه ولی شروط رو نداشتم، اما خب منتظر موندم تا به شرط لازمش برسم.
اما من هم یه انتقاد در مورد این 2000 امتیاز دارم! اونم اینه که این 2000 امتیاز چندان منطقی نیست.چون هستن اعضای محترمی که 4-5 هزار امتیاز دارند، اما جمعا 20 پست در تالار تخصصی خودشون ندارند! و یک نفر که بخواد 2000 امتیاز رو توی تالارهای تخصصی بیاره باید در حد یک مدیر تالار فعال باشه...به نظر من اگر این امتیاز رو کمتر کنند اما اون رو یجورایی ربط بدن به فعالیت علمی کاربرا (با توجه به علمی بودن سایت)، که این یجورایی میتونه باعث رونق باشگاه هم بشه
منظور منم دقیقا همین بود.دلیلی نداره وقتمو توی انجمنای دیگه تلف کنم.پستای منم همش توی تالارای تخصصی بوده جز چند مورد که اولای عضویتم و اوقات بی کاریم بود.الانم دلیلی نمیبینم به خاطر امتیاز گرفتن پستای بی محتوا بذارم.از خیر عوض کردن اسمم بگذرم بهتره!

ولی با این حال با توجه به درخواست های دوستان در این رابطه در این مورد که شامل گروه های بیشتری از اعضا شود مشورت خواهم کرد و در صورت امکان قوانین تغییر خواهند کرد

البته عذرخواهی میکنم جسارتا ...

اگه تغییر بدین قانون رو خیلی خوب میشه.حداقل برای هر کاربر یک بار اجازه تغییر رو بدین لطفا
ممنون از رسیدگیتون:smile:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

EECi

مدیر بازنشسته
سلام به همه

چند پیشنهاد برای آدمین :

1- میشه یک مرکز آموزش آنلاین در سایت ایجاد کرد . کلاس هایی را تشکیل داد و از اعضای علاقه مند ثبت نام کرد با هزینه ای کمتر از کلاس های حضوری . آموزش ها مجازی هستند یعنی مدرس با قلم نوری و پنل دیجیتال کار می کنه و دانشجویان هم می تونند سوالات خودشون رو مطرح کنند و فعالانه در کلاس شرکت کنند . نرم افزار هایی برای این امر وجود داره که در تعدادی سایت مورد استفاده قرار گرفته و جواب داده

2-بار ها گفته ام ، جای یک دایرالمعارف اینترنتی مثل ویکی پدیا که بصورت تخصصی روی علوم مهندسی باشه ، در بین سایت های تخصصی فارسی زبان خالیه. شخصا اگر همچین جایی توسط آدمین راه اندازی بشه تا آخرین لحظه کمکشون می کنم . این کار عام المنفعه هست و ماندگار

3-بهتره یه قالب جدیدتری مثل اون چیزی که در linkedin دیده میشه برای سایت طراحی بشه . در اونصورت حجم زیادی از اطلاعات شخصی و شوخی و دلتنگی ها (!) که بلای جان باشگاه شده به صفخات شخصی خودشون منتهی میشه. علاوه بر این میشه یک بانک اطلاعاتی کامل برای شرکت ها و افرادی که بدنبال مهندسانی با تخصص خاصی هستند ، تهیه کرد( البته وبلاگ هایی اضافه شده ولی کم و کاستی های زیادی دارند )

4- مدیریت اینجا باید حرفه ای انجام بگیره . باید امکاناتی به سایت اضافه بشه ، مثلا امتیاز منفی دهی . اگر شخصی در پستی بیش از 20 امتیاز منفی گرفت ، پیغامش بصورت خودکار غیرفعال بشه و دیده نشه تا بررسی موضوع توسط مدیریت

5- آدمین عزیز ، برادرانه به شما عرض می کنم ، اگر میخواهید این سایت حفظ شود باید یک خانه تکانی بزرگ در تالار ها بکنید . خط مشی را دوباره بازنویسی کنید . مثلا پرداختن به موضوعات سیاسی در حال حاضر حساسیت گذشته را نداره . ابزاری در دستان شماست که می توانید برای جامعه ایران کمک زیادی بکنید . برای آینده ایران این کار را انجام بدهید . ما باید بتونیم نظرات هم رو تحمل کنیم .... و محترمانه نقد کنیم . توهین ها همیشه وجود داشته اند ، بخاطر توهین های احتمالی که نمی شود برای همیشه چشمه های زلال استدلال و نقد را خشکاند ، در همه موارد مثل مذهب و باور و ...

6- پیشنهاد تاسیس یک بازارچه برای باشگاه مهندسان دارم . در این فروشگاه فروشنده و خریدار باید اعضای حقیقی باشند با مشخصات ثبت شده . در اینصورت می توانیم بسیاری از کتاب هایی ( برای مثال ) در کتابخانه هایمان خاک میخورد به دوستان علاقه مند با قیمت مناسب بفروش برسانیم و در گردش اطلاعات کشورمان کمک کنیم( البته قالب حرفه ای برای فروشگاه باید طراحی بشه ، مثل همه فروشگاه های آنلاین )

7- به بازخورد حرف های کاربران در مورد مدیران توجه کنید .

8- برنامه های ملاقات حضوری برای اعضا برگزار کنید

9- آرزوی سلامتی شما ;)

DDDIQ

مدیر ارشد
در رابطه با درخواست های تغییر نام کاربری

سلام دوستان
در این رابطه تا به حال توضیحاتی رو خدمتتون عرض کردم , اجازه بفرمائید کمی دوستانه تر در مورد مساله رو باز کنیم
ابتدا این رو در نظر بگیریم که به صورت کلی بنده و دیگر مدیران سایت هم مانند دیگر کاربران سایت طبیعتا وقت محدودی را میتونیم برای فعالیت در سایت در نظر بگیریم که این زمان محدود هم در بازه های زمانی مختلف هم با کم یا زیاد شدن حجم امور شخصی و کاری ممکن هست تغییر کنه ؛ که بنده هم از این مساله مستثنا نیستم و با زمان محدودی که دارم در کنار رسیدگی به امور مدیریتی و کمک به دیگر دوستانم , به عنوان یک کاربر از منابع سایت استفاده میکنم و اگر مسئولیتی رو قبول میکنم باید زمان خودم رو اولویت بندی کنم که آیا امکان اون برای بنده در آینده هم وجود خواهد داشت یا خیر !

در مجموع در مورد خودم عرض میکنم اموری که بنده در کمک به دوستان سعی میکنم انجام بدم شامل موارد مختلفی هست از جمله
- بررسی و نظارت کلی به انواع گزارشات در کل سایت
- رسیدگی به پروفایل ها و تالارهایی که فعلا مدیری برای آن انتخاب نشده و یا مدیر آن حضور ندارد
-بررسی و پاسخ به حجم بالایی از انواع پیغام های خصوصی گروه مدیران و اعضای سایت در مورد مشورت امور مدیریتی و یا بررسی و رسیدگی و راهنمایی در مورد مشکلات مختلف کاربران ؛ توضیح برای تصور این حجم پیغام های دریافتی اینکه کل باکس بنده 20.000 هست و در طول چند ماه اخیر ( مانند چند سال گذشته ) چندین هزار پیغام دریافت کردم که انتظار بررسی و پاسخ به همه این پیغام ها هست! و طبیعتا زمان زیادی رو به خودش اختصاص میده
- مشورت و هماهنگی با تیم مدیران و کمک به برنامه ریزی کلی سایت و رسیدگی به درخواست های مدیریتی از جمله امتیازات و عنوان های تالارهای مختلف و چک کردن تنظیمات و..
-جمع بندی موارد مختلف مدیریتی و در صورت لزوم ارجاع و پاسخگویی به اعضا
و..
و....​
و موارد مختلف دیگری که بخش خیلی کوچک آن شاید یک چندم آن به صورت عمومی انجام میگرید و بخش اعظم آن برای عموم اعضا قابل مشاهده نیست ! و طبیعتا با توجه به وقت محدود نیاز به اولویت بندی امور مدیریتی و اختصاص زمان برای آن هست , که هر بار با افزایش مسئولیت وقت بیشتری برای انجام این امور لازم بوده که در طول این چند ماه اخیر مجبور به کمتر کردن ارتباطم با دوستانم در سایت برای انجام این موارد بودم که باعث اعتراض و ناراحتی دوستانم بوده !!

در کل عرضم این هست که با این اوصاف و وقت محدودی که برای هر شخصی ممکن هست نباید انتظار بیشتری از توان و پتانسیل بنده و یا دیگر مدیران سایت داشت و شاید تنها و تنها انتظاری که هست همین درک دیگر دوستان اعضای فروم هست ....
و در صورتی که موردی تغییر و یا تنظیم میشود این موارد را نیز باید در نظر داشت که امکان انجام آن همیشه وجود دارد یا خیر !

حال با این اوصاف مشخصا در رابطه با تغییر نام کاربری
در هنگام عضویت کاربران اولین و شاید مهمترین مواردی که تاکید میشود با توجه به اهمیت آن بند اول اساسنامه باشگاه مهندسان انتخاب نام کاربری مناسب می باشد , که این بند نیز به تایید دوستان میرسد
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=217283&d=1407245583​

حال در موارد مختلفی با توجه به تغییر شرایط , موارد مختلفی برای تغییر نام کاربری پیش بینی شده است #1

• نام و فامیل کامل چه فارسی چه لاتین.
  • نام به همراه حرف اول فامیل چه فارسی چه لاتین.
  • کاربرانی که اولین حرف اسمشان به همراه فامیلشان را انتخاب کرده باشند.
  • شماره تلفن همراه
  • نام کاربری نامناسب
  • شماره دانشجویی و ایمیل
  • شماره ملی

که با در نظر گرفتن کل نام های کاربری در سایت در حدود 800 هزار نام کاربری ثبت شده که طبیعتا به مرور عضویت افراد بیشتری در سایت هست قابل پیش بینی هست که این موارد شامل افراد خیلی زیادی میتواند باشد و خودم شخصا در موارد رسیدگی سعی کردم تا جای امکان به موارد بیشتری در این رابطه رسیدگی کنم

البته این موارد شامل تعداد زیادی از اعضا نیز میشود به عنوان مثال نام کاربری شما
شامل مورد " شماره دانشجویی و ایمیل " می شود ....

با این حال با توجه به درخواست های دوستان برای اینکه شامل تعداد بیشتری از دوستان شود ؛ جز موارد ذکر شده در مورد سایر دوستان ...
- یا حداقل دو سال سابقه عضویت و 500 امتیاز
- یا حداقل 2000 امتیاز

البته توضیحات و مواردی رو لازم میبینم که عرض کنم

حالا بنده ی سوال دارم:
باید نمی دونم ....

سلام دوستان خوبم همانطور که عرض کردم طبیعتا هر شخصی وقت محدودی دارد که میتواند در سایت فعالیت داشته باشد ولی با این همه مطمئنا اعضای سایت شامل طیف گسترده ای از دانشجویان و فارغ تحصیلان در سطوح مختلف تحصیلی و متخصصان و اساتید دانشگاه و دکترا در رشته های مختلف سایت مشغول فعالیت هستند؛ که با توجه به سیستم و نوع فعالیت گروهی فروم برای حفظ چرخه فعالیت در سایت در کنار استفاده اعضا بخشی از این زمان رو به فعالیت و کمک به دیگران اختصاص میدهند ؛ که البته در این بین با همه محدودیت های زمانی که برای تعداد زیادی از اعضا و متخصصان و اساتید و ... وجود دارد تعداد زیادی از ایشان در سایت و تالارهای تخصصی مشغول فعالیت قابل توجه هستند
فعالیت در همه بخش های سایت دارای ارزش و قابل تقدیر هست و در قسمت هایی که شاید جنبه تفریحی دارند ( و البته باز هم نمیتوان از آن به عنوان پست الکی نام برد ) , سیستم تشکر در نظر گرفته نشده و بخش زیادی از امتیازات اعضا در تالارهای تخصصی می باشد
شادکام و تندرست باشید

سلام دوست خوبم
در مورد تفاوت میزان فعالیت در تالار تخصصی و عمومی طبیعتا هر تالار بخشی از اعضای رو شامل میشود ولی طبیعتا با توجه عمومیت بعضی دیگر تالارها این تالارها ممکن است به نسبت حضور گروه بیشتری از اعضا و فعالیت بیشتری داشته باشند ؛حال برای حمایت بیشتر از فعالیت در تالارهای تخصصی در زمان های مختلف از طرف مدیران تالار برای این دوستان درخواست امتیاز میشود و یا به صورت مستقیم از طرف بنده و یا دیگر مدیران ارشد در صورت مشاهده فعالیت مفید دوستان مستقیما امتیازاتی در نظر گرفته میشود
که البته به این منظور سعی خواهم کرد که حضور بیشتر در تالار های تخصصی مختلف سایت برای همراهی و حمایت از فعالیت دوستان داشته باشم

شادکام و تندرست باشید

سلام به همه

چند پیشنهاد برای آدمین :

1- میشه یک مرکز آموزش آنلاین در سایت ایجاد کرد . کلاس هایی را تشکیل داد و از اعضای علاقه مند ثبت نام کرد با هزینه ای کمتر از کلاس های حضوری . آموزش ها مجازی هستند یعنی مدرس با قلم نوری و پنل دیجیتال کار می کنه و دانشجویان هم می تونند سوالات خودشون رو مطرح کنند و فعالانه در کلاس شرکت کنند . نرم افزار هایی برای این امر وجود داره که در تعدادی سایت مورد استفاده قرار گرفته و جواب داده

2-بار ها گفته ام ، جای یک دایرالمعارف اینترنتی مثل ویکی پدیا که بصورت تخصصی روی علوم مهندسی باشه ، در بین سایت های تخصصی فارسی زبان خالیه. شخصا اگر همچین جایی توسط آدمین راه اندازی بشه تا آخرین لحظه کمکشون می کنم . این کار عام المنفعه هست و ماندگار

3-بهتره یه قالب جدیدتری مثل اون چیزی که در linkedin دیده میشه برای سایت طراحی بشه . در اونصورت حجم زیادی از اطلاعات شخصی و شوخی و دلتنگی ها (!) که بلای جان باشگاه شده به صفخات شخصی خودشون منتهی میشه. علاوه بر این میشه یک بانک اطلاعاتی کامل برای شرکت ها و افرادی که بدنبال مهندسانی با تخصص خاصی هستند ، تهیه کرد( البته وبلاگ هایی اضافه شده ولی کم و کاستی های زیادی دارند )

4- مدیریت اینجا باید حرفه ای انجام بگیره . باید امکاناتی به سایت اضافه بشه ، مثلا امتیاز منفی دهی . اگر شخصی در پستی بیش از 20 امتیاز منفی گرفت ، پیغامش بصورت خودکار غیرفعال بشه و دیده نشه تا بررسی موضوع توسط مدیریت

5- آدمین عزیز ، برادرانه به شما عرض می کنم ، اگر میخواهید این سایت حفظ شود باید یک خانه تکانی بزرگ در تالار ها بکنید . خط مشی را دوباره بازنویسی کنید . مثلا پرداختن به موضوعات سیاسی در حال حاضر حساسیت گذشته را نداره . ابزاری در دستان شماست که می توانید برای جامعه ایران کمک زیادی بکنید . برای آینده ایران این کار را انجام بدهید . ما باید بتونیم نظرات هم رو تحمل کنیم .... و محترمانه نقد کنیم توهین ها همیشه وجود داشته اند ، بخاطر توهین های احتمالی که نمی شود برای همیشه چشمه های زلال استدلال و نقد را خشکاند ، در همه موارد مثل مذهب و باور و ...

6- پیشنهاد تاسیس یک بازارچه برای باشگاه مهندسان دارم . در این فروشگاه فروشنده و خریدار باید اعضای حقیقی باشند با مشخصات ثبت شده . در اینصورت می توانیم بسیاری از کتاب هایی ( برای مثال ) در کتابخانه هایمان خاک میخورد به دوستان علاقه مند با قیمت مناسب بفروش برسانیم و در گردش اطلاعات کشورمان کمک کنیم( البته قالب حرفه ای برای فروشگاه باید طراحی بشه ، مثل همه فروشگاه های آنلاین )

7- به بازخورد حرف های کاربران در مورد مدیران توجه کنید .

9- آرزوی سلامتی شما ;)

سلام جناب مهندس از پشنهادات شما سپاسگزارم
در رابطه با موارد مطرح شده توضیحاتی رو میتونم خدمتتون عرض کنم ؛ به صورت کلی از ابتدا سایت باشگاه مهندسان براساس فعالیت و اشتراک گذاری گروهی و رایگان اطلاعات بنا و و و براساس سیستم فروم و گفتگو شکل گرفته ...
در مورد سه 3 / تغییر قالب سایت
تغییر کلی قالب و سیستم کلی اشتراک اطلاعاتی که چندین سال بر اساس سیستم فروم شکل گرفته چندان امکان پذیر نیست و شاید اگر به صورت کلی یک سایت جدید از ابتدا ایجاد شود به مراتب آسانتر باشد ؛ با مراجعه به تالارهای مختلف تاپیک هایی را میتوانیم ببینیم که نه یک پست مفید بلکه در طول تاپیک اطلاعات بیشتری اضافه شده و گاها در پاسخ و به شکل گفتگو اطلاعات مفیدی قرار گرفته که تفکیک آن چندان امکان پذیر نیست و ما این گونه اشتراک گذاری را در قالب فروم میتوانیم داشته باشیم ؛ ولی به منظور استفاده مناسب و بهتر اعضا هر زمان که امکان آن باشد با تغییر ورژن و یا سیستم هایی که به صورت فروم باشد و قابلیت انطباق با نوع اشتراک اطلاعات سایت داشته باشد این مساله مد نظر قرار خواهد گرفت

در رابطه با مورد 2 ایجاد قسمتی به صورت دانشنامه و دایره المعارف اطلاعات
راستش این بخش شاید بیشتر از یکسال هست که ایجاد شده ! ولی با توجه به بررسی های انجام گرفته در زمان ایجاد به دلیل نبود بستر لازم و شرایط کافی در زمان ایجاد در دسترس عمومی اعضا هنوز قرار نگرفته ! ولی انشالله به زودی با ایجاد پتانسیل و هماهنگی لازم این بخش در دسترس اعضا قرار گرفته و احتمالا به عنوان صفحه اول سایت استفاده خواهد شد

در رابطه با مورد 1 / ایجاد آموزشگاه مجازی با دریافت هزینه
راستش همانطور که عرض کردم از اهداف کلی و اولیه این سایت ایجاد بستری برای اشتراک و آموزش علمی به صورت رایگان و برای همه و به صورتپایدار بوده و هست و با مراجعه به تالارهای مختلف تاپیک های آموزشی زیادی رو میتوانیم پیدا کنیم که در دوران مختلف قابل استفاده هستند و در طول تاپیک با حضور فعال اعضا در مورد اشکالات هم آموزش هایی داده مبشه ...
به عنوان مثال در تالار مهندسی معماری در بخش های مختلف تاپیک های رایگان آموزشی از سوی متخصصین قرار گرفته که در آینده هم قابل استفاده هستند
آموزش تصویری اسکچ آپ به زبان فارسی توسط محمد تیموری
تفسیر دستور نقشه،طراحی ضابطه مند معماری،نحوه ارائه نقشه های شهرداری( خدمات عمده شرکت های مشاور و دفاتر فنی)
Corel Draw نرم افزاری بی نظیر برای شیت بندی، صفحه آرائی و طراحی
و..
و با حضور فعال اعضا آموزش و رفع اشکال با هم صورت میگیرد و بر اساس اهداف سایت هدف مشخصا تقویت و حمایت از فعالیت ها مشخصا در خود سایت هست و استفاده از نرم افزارهای دیگری خارج از آن , شاید از اهداف در نظر گرفته شده برای سایت دور باشد ولی انشالله این پیشنهاد بررسی خواهد شد و در صورت لزوم چنین امکانی در نظر گرفته میشود

در رابطه با 4 / اضافه کردن امکاناتی برای استفاده بهتر / اضافه کردن سیستم امتیاز منفی و حذف خودکارن
البته مطمئنا این مساله همیشه مد نظر قرار داشته تا شرایط ایده آل و امکانات بیشتری برای فعالیت اعضا اضافه شود البته ما محدودیتی که داریم نمیتوانیم برنامه هایی که شاید در قالب نرم افزار فروم پیش بینی نشده و چنین امکانی وجود ندارد را به آن اضافه کنیم
به عنوان مثال در مورد امکان عمومی ثبت امتیاز منفی در واقع چنین امکان امتیاز منفی مانند امتیاز مثبت دادن وجود دارد و در ابتدا فعالیت سایت این امکان نیز فعال بوده ولی با توجه به اینکه در بسیاری موارد افراد مانند یکدیگر فکر نمیکنند و نظرات مختلفی دارند و با توجه به کدورت های فراوان و سواستفاده های صورت گرفته این امکان برداشته شده !!
و خب این امکان برای گروه مدیران فعال هست ولی خواسته شده از آن به استفاده نکنند ! و راستش رو بخواین هر چند در بین مدیران شاید از به مزاح استفاده شده ولی اصلا حس خوبی نداشته و باعث کدورت هم شده !! حالا تصور بفرمائید در فرومی که خیلی از موارد و انتقادات به دلیل حذف پست طبق قوانین سایت از سوی مدیریت بوده و بر فرض اینکه امکان حذف پستی با نظر چند نفر از اعضا میسر میشد آن هم با توجه به تفاوت دیدگاه اعضا با هم چه میزان کدورت و اختلاف و تنش در میان اعضا ( درمورد 5 که اشاره داشتین ) خواهیم داشت

در مورد 5 / بازنگری در قوانین عدم بحث سیاسی و نقد مذهبی
در این رابطه شاید به تکرار توضیحاتی داده شد و مطمئنا محدودیت هایی داریم و با توجه به اینکه اهداف سایت مسائل دیگری هستند هست ترجیحا تمرکز خود را بر روی آنها خواهیم گذاشت ولی تا جای امکان موارد مختلفی در سایت که امکان پذیر بوده اند پرداخته می شود

در رابطه با 6 / ایجاد فروشگاه عمومی برای اعضا
راستش در واقع ایجاد چنین مکانی با توجه به مواردی که قابل پیش بینی هستند نیاز به تمرکز و نظارت خیلی زیادی هست که با توجه به اهداف سایت برای ما امکان پذیر نیستند ولی با توجه به نیاز اعضا بخشی با عنوان نیازمندی ها در نظر گرفته شده ! و از آنجایی که ما امکان بررسی اطلاعات ثبت شده اعضا را نداریم و با در نظر داشتن مشکلات قابل پیش بینی امکان قبول مسئولیت آن امکان پذیر نیست
ولی با این حال در بعضی تالارها جدای از تالار نیازمندی ها برای کمک به اعضا تنها امکان تبادل کتابهای استفاده شده ( و البته نه فروش جزوه ) میسر شده به عنوان مثال در تالار معماری
[h=3]تبادل كتابهاي مورد استفاده براي آزمون ارشد معماري[/h]

در رابطه 7 / نظرات اعضا
مطمئنا همینطور هست و به نظرات و پیشنهادات دوستان در موراد مختلف توجه و بررسی و ارزیابی های لازم صورت خواهد گرفت

در رابطه با ملاقات عمومی اعضا
با توجه به نداشتن مجوز لازم و مشکلات قابل پیش بینی و عدم کنترل لازم متاسفانه امکان قبول مسئولیت و ملاقات عمومی در شرایط فعلی را نداریم , و البته اهداف سایت نه فراهم کردن ملاقات عمومی بلکه کمک به اشتراک اطلاعات به صورت یکسان برای همه می باشد
البته در این رابطه احتمالا در همکاری با نهادها در برگزاری همایش های علمی همکاری خواهیم داشت

شادکام و تندرست باشید

EECi

مدیر بازنشسته
سلام خدمت شما

در مورد اینکه گفتید نمی شود قالب سایت را تغییر داد ، هدف من هم این مورد نبود . بلکه یک محیطی موازی این انجمن ایجاد می شود و مثلا در پایین تصویر آواتار ، لینک به پیج داده شود . این کار را را در سایت هم میهن برای اولین بار دیدم . بخوبی توانسته اند این کار را انجام بدهند . بسیاری از پست های شخصی کاربران انتقال داده می شود به صفحه شخصی خودشان و علاوه بر این می شود با الگو گیری از سایتی LinkedIn این پیج ها طراحی شوند چون بیشتر به کار اینجا می آید و تخصصی تر است

اگر مورد بحث دوم انجام گرفته باشه که یک قدم مثبت به حساب می یاد ولی شما باید ویرایش را باز بگذارید مثل سیاست ویکی پدیا . تا اعضا مشارکت کنند . و اطلاعات روز به روز کامل تر شود . یک ناظر هم برای بخش های مختلف در نظر گرفته شود که روی محتوای مطالب نظارت کند

در مورد اول : اصلا منظور من شیوه موجود نیست . منظور من شیوه مالتی مدیا هست که تصویر پنل دیجیتال برای اعضای کلاس ارسال شود + صدای مدرس و همچنین تصویر او . دقیقا مثل آموزش های آنلاین مجازی دانشگاه های مجازی . شیوه های موجود نوشتاری هستند و از همه مهم تر معمولا فعال نیستند و اثر گذاری روش های ارتباط اکتیو را ندارند .
در مورد خط مش رایگان بودن سایت گفتید . فرض کنید کلاس برنامه نوسی زبان سی در باشگاه دایر شود مثلا طی 25 ساعت . هزینه هم برای هر نفر 60 هزار تومان باشد . شما می توانید با بستن قرار دادی با مدرس بخشی از بودجه سایت را تامین کنید و برای طراحی و خرید نرم افزار های تحت وب جدید اقدام کنید . کیفیت کار را مدام می برید بالا . این چه اشکالی دارد ؟ هم دانشجویان در این کلاس ها با هزینه های بسیار بسیار کمتر استفاده می برند و هم آدمین سایت دستشان برای خرید امکانات جدید باز می شود

در مورد 4 : این یک واقعیت مجازی است . ظرفیت اظهار نظر باید بوجود بیاید و گرنه بخش بزرگی از مشکلات باقی خواهد ماند ، و همه میدانیم ظرفیت اظهار نظر به یکباره بوجود نخواهد آمد و امری تدریجی هست که با گذشت زمان شکل می گیرد . فرض کنید فردی در پستی فحاشی کرده است . اگر مثلا 15 یا 20 کاربر امتیاز منفی بدهد پست به صورت خودکار غیر قابل نمایش می شود تا مدیر مربوطه رسیدگی کند . البته در مورد اجرایی شدنش در قالب فعلی اطلاعی ندارم ولی از یکی از دوستان پرسیدم و نظرش این بود که شدنی است . این کار باعث می شود که کاربران احساس کنند در امر نظم دادن به سایت بصورت مستقیم همکاری می کنند

و اما مورد 5 : در سایت تالاری بنام گفتگوی آزاد داریم . تالاری که برای گفتگوهایی است که در سایر تالار ها به آنها پرداخته نشده . کدام گفتگو ها ؟ آیا گفتگویی بجز گفتگوی سیاسی و اجتماعی و انتقادی و فرهنگی است ؟
از طرف دیگر اسم اینجا باشگاه مهندسان ایران است که تالار هایی نظیر تاریخ و هنر و زنگ تفریح و روانشناسی دارد . چرا بحث های انتقادی اجتماعی و سیاسی و مذهبی جز این دایره نیستند ؟ بحث هایی که بخش عمده دغدغه جوانهاست ؟
به نظر من سخت گیری بیش از اندازه هم فایده ای ندارد ، زیرا دامنه این ممنوعیت افرادی که در بطن جامعه هستند را از سایت دور می کند و اینجا را محلی ایزوله و غیرحقیقی میبینند .
در حال حاضر خبرگزاری ها و سایت های اجتماعی پرطرفدار در این موارد سخت گیری زیاد نمی کنند و مورد انتقاد بخش فــــیلترینگ اینترنت هم نیستند . البته کشور ما قوانینی در این مورد دارد که مورد احترام است . ولی نباید سلیقه ای در این موارد تصمیم گیری شود . بالاخره یک سری معیار در سازمان های مرتبط وجود دارد که می توانید از آنها مطلع شوید. مثلا نقد توهین آمیز و غیرواقعی مسئولین رده بالای نظام صورت نگیرد . ولی وقتی فردی به سیاست سازمان آتش نشانی ( مثال بود ) اعتراض کند دیگر نباید مورد شماتت و حذف قرار گیرد . اتفاقا این نقد ها سازنده هم هستند

در مورد 6 ، حرف من دقیقا اینه که کتاب های فارسی که حق قرار گیری در سایت ندارند بین فروشنده و خریدار تبادل شوند . کارهای زیادی می توان برای این کار انجام داد . مثلا :
فرد فروشنده کتابی دارد که می خواهد 1000 تومان بفروشد . خریدار مبلغ 1100 تومان را به حساب سایت واریز می کند و بعنوان اعتبار در حساب کاربریش ذخیره می شود . یک سوم مبلغ ، قبل از ارسال کتاب به حساب کاربری ( نه بانکی ) فروشنده واریز می شود . باقی دو سوم بعد از مثلا 72 ساعت کاری که در بدترین حالت تیپاکس یا پست پیشتاز کتاب را به دست خریدار برسند ، و با تایید خریدار واریز خواهد شد . اگر خریدار تایید را انجام نداد و دلیلی داشت ، مثلا کتاب معیوب بوده هزینه به حساب فروشنده واریز نمی شود و خریدار موطف است کتاب را به فروشنده پس بفرستد !
در حالت عادی که کتاب دست خریدار رسید ، و سالم بود ، خریدار تایید خواهد کرد و همه 1000 تومان به حساب فروشنده واریز می شود و 100 تومان هم به حساب باشگاه مهندسان که واسطه این معامله بوده . اگر طی 72 ساعت هیچ تایید یا اعتراضی از سوی خریدار به چاپ نرسید ، خود بخود سیستم خرید را تایید می کند و پول به حساب فروشنده واریز می کند .

این یک سیستم ساده برای معامله مطمئن آنلاین است . علاوه بر این افراد کلاهبردار ، براحتی توسط پلیس فتا قابل پیگیری و دستگیر شدن هستند مخصوصا اینکه اطلاعات حقیقی هم داشته باشند . این سیستم هم در آمد برای باشگاه دارد و هم بهترین مکان برای تبادل کتاب های دست دوم است .

در مورد 7 باید بگم ، سلیقه ای عمل شده صدیق جان . این غیر قابل انکار است .دوستان من ، بعضی اوقات کاملا سلیقه ای عمل می کنند چون قانون مدونی برای بحث ها وجود ندارد . چون دایره توهین ها مشخص نیست . مثلا توهین به مقدسات با نقد و پرسش فرق می کند . حالا ممکن است یکی زبانش تند باشد ولی توهین نکند . این نوع نقد در همه جای دنیا و در تاریخ دین مبین اسلام هم وجود داشته و مشکلی پیش نیامده . یا یکی ممکن است به مدیریت من انتقاد داشته باشد . اگر من مسئولیتی داشته باشم باید پاسخگو باشم و دقیقا مشخص کنم که طبق کدام قانون فلان تصمیم را گرفتم

یا وقتی فردی می آید و تاپیکی در مورد موضوع فرهنگی می زند و بحث به موضوعات مذهبی یا سیاسی می کشد ، سریع مدیر عکس العمل نشان میدهد . به همین خاطر می گویم ، ایزوله کردن بحث ها اصلا کارایی ندارد . چون شما نمی توانید مرز دقیق موضوعات را مشخص کنید . و چون نمی توانید مرز ها را مشخص کنید تصمیم ها به مزاق کاربران خوش نمی آید . کاری که می شود کرد این است که از توهین و دروغ پراکنی جلوگیری کرد .

در مورد 8 :هدف من از برگزاری میتینگ ، رسمیت دادن به فعالیت باشگاه است . ولی خب حق با شماست . افرادی هستند که اگر مشکلی برایشان پیش بیاید اول از همه باشگاه را متهم می کنند ! ولی این میتیگ می تواند بصورت شخصیت های مدیران و با اطلاع رسانی عمومی صورت بگیرد . میدونید چقدر این نوع حرکت ها در ذهنیت کاربران به قانون مداری تاثیر میگذارد ؟ من به شما قول میدم هر چقدر فضا رسمی تر بشه ، مشکلات هم کمتر میشه .

علاوه بر این با گسترش فعالیت ها می توانید از وزارت ارشاد و علوم مجوز بگیرید و مثلا از دانشگاه آزاد فلان واحد حمایت کنید تا سمینار علوم مهندسی برگزار کنند . در آنصورت می توان اعضایی که مقاله ای ارائه کردند را هم دعوت کرد. ولی شما نمی توانید به یکباره این ظرفیت را بوجود بیاورید . اولش باید از جاهای کوچک شروع کرد

منتظر پاسخ شما و آدمین هستم:gol:

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام خدمت شما
اگر مورد بحث دوم انجام گرفته باشه که یک قدم مثبت به حساب می یاد ولی شما باید ویرایش را باز بگذارید مثل سیاست ویکی پدیا . تا اعضا مشارکت کنند . و اطلاعات روز به روز کامل تر شود . یک ناظر هم برای بخش های مختلف در نظر گرفته شود که روی محتوای مطالب نظارت کند

سلام جناب مهندس
از همراهی شما سپاسگزارم

در رابطه با ایجاد دانشنامه اطلاعاتی همانطور که عرض کردم این قسمت ایجاد شده و انشالله با بررسی بیشتر و فراهم کردن مقدمات و پیش زمینه لازم در دسترس کاربران سایت قرار خواهد گرفت
و با توجه اولویت های علمی سایت که سعی در گسترش آن داریم احتمالا به عنوان صفحه اصلی مورد استفاده قرار گیرد ؛
در رابطه با دسترسی نیاز به مشورت و بررسی بیشتر خواهد بود و احتمالا در صورت امکان سیستم با در نظر گرفتن محدودیت ویرایش گروهی برای تدوین آن از همکاری اعضا استفاده خواهد شد
از پیشنهاد شما سپاسگزارم

در مورد اینکه گفتید نمی شود قالب سایت را تغییر داد ، هدف من هم این مورد نبود . بلکه یک محیطی موازی این انجمن ایجاد می شود و مثلا در پایین تصویر آواتار ، لینک به پیج داده شود . این کار را را در سایت هم میهن برای اولین بار دیدم . بخوبی توانسته اند این کار را انجام بدهند . بسیاری از پست های شخصی کاربران انتقال داده می شود به صفحه شخصی خودشان و علاوه بر این می شود با الگو گیری از سایتی LinkedIn این پیج ها طراحی شوند چون بیشتر به کار اینجا می آید و تخصصی تر است

دوست خوبم همانطور که عرض کردم اولویت ما گسترش بیشتر فعالیت علمی سایت با تمرکز بر روی آن هست مطمئنا اگر بخواهیم به یک باره فعالیت سایت را در بخش های مختلفی گسترش دهیم نتیجه مطلوبی که انتظار میرود را نخواهد داشت ؛ ولی در باشگاه مهندسان نیز تا جایی که امکان آن میسر بوده برای ارتباط اعضا امکان مختلفی در نظر گرفته شده است .
البته مقایسه ای بین این فروم با سایت های دیگر را ندارم چون مسلما اولویت های فعالیت سایت ها متفاوت می باشد؛

به عنوان مثال به سایت ایرانی اشاره داشتین و از پروفایل های اجتماعی آن به عنوان نقطه قوت آن سایت اشاره داشتین که البته ما دقیقا همان سیستم را در همین فروم هم داریم و تنها به دلیل اولویت های متفاوت در آن تفاوت هایی هست
مثلا ما یک سایت علمی هستیم و تمرکز و صفحه اصلی ما فروم علمی سایت هست و سایت دیگر ذکر شده شبکه اجتماعی و با توجه به نوع مطالب فروم برداشتی که هست یک اولویت های آن سایت تفریحی هستند و به همین منظور وبلاگ ها و پروفایل های شخصی اعضا را به عنوان صفحه اصلی سایت استفاده میکنند و فروم تفریحی را در کنار آن استفاده میکنند

لینک سایت مورد اشاره

و ما با توجه به تفاوت خط مشی نام آن را وب نوشت گذاشته و نه به عنوان صفحه اصلی در کنار فروم استفاده میکنیم http://www.www.www.iran-eng.ir/blog.php

به طور مشخص دو پروفایل یکی در آن سایت
و دیگری در سایت باشگاه مهندسان
http://www.www.www.iran-eng.ir/blog.php/750617-m-hboubeh

قالب و امکانات همان هست ! و جز در شکل ظاهری تفاوت اندک خاصی ندارد به عنوان مثال شاید تفاوت گزینه پسندیدم در سایت مذکور , در وب نوشت اعضا باشگاه به شکل امتیازدهی به وب نوشته باشد ...

در مورد اول : اصلا منظور من شیوه موجود نیست . منظور من شیوه مالتی مدیا هست که تصویر پنل دیجیتال برای اعضای کلاس ارسال شود + صدای مدرس و همچنین تصویر او . دقیقا مثل آموزش های آنلاین مجازی دانشگاه های مجازی . شیوه های موجود نوشتاری هستند و از همه مهم تر معمولا فعال نیستند و اثر گذاری روش های ارتباط اکتیو را ندارند .
در مورد خط مش رایگان بودن سایت گفتید . فرض کنید کلاس برنامه نوسی زبان سی در باشگاه دایر شود مثلا طی 25 ساعت . هزینه هم برای هر نفر 60 هزار تومان باشد . شما می توانید با بستن قرار دادی با مدرس بخشی از بودجه سایت را تامین کنید و برای طراحی و خرید نرم افزار های تحت وب جدید اقدام کنید . کیفیت کار را مدام می برید بالا . این چه اشکالی دارد ؟ هم دانشجویان در این کلاس ها با هزینه های بسیار بسیار کمتر استفاده می برند و هم آدمین سایت دستشان برای خرید امکانات جدید باز می شود

در پست قبلی کوتاه در رابطه با اشتراک رایگان مطالب آموزشی برای اعضا توضیحاتی خدمتتون عرض کردم ولی در این رابطه باز هم با جناب ادمین و مدیریت سایت مشورت خواهم داشت تا در صورت صلاحدید , امکان گسترش بخشی از فعالیت های آموزشی به این شکل ( در کنار تقویت و تمرکز بر روی سطح کیفی روند فعلی سایت ) بررسی شود .
از پیشنهاد شما سپاسگزارم

در مورد 4 : این یک واقعیت مجازی است . ظرفیت اظهار نظر باید بوجود بیاید و گرنه بخش بزرگی از مشکلات باقی خواهد ماند ، و همه میدانیم ظرفیت اظهار نظر به یکباره بوجود نخواهد آمد و امری تدریجی هست که با گذشت زمان شکل می گیرد . فرض کنید فردی در پستی فحاشی کرده است . اگر مثلا 15 یا 20 کاربر امتیاز منفی بدهد پست به صورت خودکار غیر قابل نمایش می شود تا مدیر مربوطه رسیدگی کند . البته در مورد اجرایی شدنش در قالب فعلی اطلاعی ندارم ولی از یکی از دوستان پرسیدم و نظرش این بود که شدنی است . این کار باعث می شود که کاربران احساس کنند در امر نظم دادن به سایت بصورت مستقیم همکاری می کنند

در مورد 7 باید بگم ، سلیقه ای عمل شده صدیق جان . این غیر قابل انکار است .دوستان من ، بعضی اوقات کاملا سلیقه ای عمل می کنند چون قانون مدونی برای بحث ها وجود ندارد . چون دایره توهین ها مشخص نیست . مثلا توهین به مقدسات با نقد و پرسش فرق می کند . حالا ممکن است یکی زبانش تند باشد ولی توهین نکند . این نوع نقد در همه جای دنیا و در تاریخ دین مبین اسلام هم وجود داشته و مشکلی پیش نیامده . یا یکی ممکن است به مدیریت من انتقاد داشته باشد . اگر من مسئولیتی داشته باشم باید پاسخگو باشم و دقیقا مشخص کنم که طبق کدام قانون فلان تصمیم را گرفتم
یا وقتی فردی می آید و تاپیکی در مورد موضوع فرهنگی می زند و بحث به موضوعات مذهبی یا سیاسی می کشد ، سریع مدیر عکس العمل نشان میدهد . به همین خاطر می گویم ، ایزوله کردن بحث ها اصلا کارایی ندارد . چون شما نمی توانید مرز دقیق موضوعات را مشخص کنید . و چون نمی توانید مرز ها را مشخص کنید تصمیم ها به مزاق کاربران خوش نمی آید . کاری که می شود کرد این است که از توهین و دروغ پراکنی جلوگیری کرد .

و اما مورد 5 : در سایت تالاری بنام گفتگوی آزاد داریم . تالاری که برای گفتگوهایی است که در سایر تالار ها به آنها پرداخته نشده . کدام گفتگو ها ؟ آیا گفتگویی بجز گفتگوی سیاسی و اجتماعی و انتقادی و فرهنگی است ؟
از طرف دیگر اسم اینجا باشگاه مهندسان ایران است که تالار هایی نظیر تاریخ و هنر و زنگ تفریح و روانشناسی دارد . چرا بحث های انتقادی اجتماعی و سیاسی و مذهبی جز این دایره نیستند ؟ بحث هایی که بخش عمده دغدغه جوانهاست ؟
به نظر من سخت گیری بیش از اندازه هم فایده ای ندارد ، زیرا دامنه این ممنوعیت افرادی که در بطن جامعه هستند را از سایت دور می کند و اینجا را محلی ایزوله و غیرحقیقی میبینند .
در حال حاضر خبرگزاری ها و سایت های اجتماعی پرطرفدار در این موارد سخت گیری زیاد نمی کنند و مورد انتقاد بخش فــــیلترینگ اینترنت هم نیستند . البته کشور ما قوانینی در این مورد دارد که مورد احترام است . ولی نباید سلیقه ای در این موارد تصمیم گیری شود . بالاخره یک سری معیار در سازمان های مرتبط وجود دارد که می توانید از آنها مطلع شوید. مثلا نقد توهین آمیز و غیرواقعی مسئولین رده بالای نظام صورت نگیرد . ولی وقتی فردی به سیاست سازمان آتش نشانی ( مثال بود ) اعتراض کند دیگر نباید مورد شماتت و حذف قرار گیرد . اتفاقا این نقد ها سازنده هم هستند

دوست خوبم به صورت کلی همانطور که در پست قبلی هم اشاره داشتم و عرض شد ما در صورتی میتوانیم امکاناتی را به سایت اضافه کنیم که چنین امکاناتی پیش بینی شده باشد و امکان انطباق آن وجود داشته باشد ؛ مثلا امکان حذف اتوماتیک پست مستقیما با نظر مخالف چند نفر !!!! به عنوان مثال حتی حذف پست ادمین یا مدیران سایت در رابطه با عدم امکان مطرح کردن بحث سیاسی با توجه به نظر مخالف گروهی بدون در نظر گرفتن مصلحت و محدودیت های سایت !!
البته جناب مهندس کمی مورد 7 در رابطه با عملکرد شخصی با مورد حذف اتوماتیک پست ( اگر امکانش بود ) در تقابل و تضاد هست ! آیا مثلا حذف پست و نظر دیگری با نظر چند نفر اعمال نظر شخصی گروهی بر گروهی دیگر نیست !!!؟ ( هر چند که رسیدگی مدیران سایت سعی بر آن است که طبق قوانین سایت و محدودیت ها و نه نظرات شخصی باشد )

اگر دقت بفرمائید شبکه های بزرگ اجتماعی بین المللی نیز از دکمه dislike و یا نپسندیدم به دلایل مختلف از جمله روانشناختی استفاده نمیکنند !!! بر فرض شخص A به شخص B امتیاز منفی داده با توجه به کدورت شخص B و دوستان شخص B به شخص A امتیاز منفی خواهند داد !! و پس از آن دوستان شخص A به شخص B چنین مساله ای کاملا در بحث ها و اختلافات اعضا که با هم عقیده نیستند و در بحث های تالارها یا همین تاپیک انتقادات شاهد آن هستیم کاملا قابل پیش بینی هست!!!شاید جو منفی اختلافات که به نوعی باعث به وجود آمدن کالت ها و دسته های مخالف بین اعضا میشود ملموس به نظر نیاید ولی میتوانید به بحث هایی تالارهای عمومی رجوع بفرمائید ! اهداف ما تقویت ارتباط و محیط دوستانه در جهت افزایش سطح کیفی علمی سایت خواهد بود
ولی به صورت کلی همانطور که عرض کردم در گذشته امکان ثبت امتیاز منفی برای همه اعضا وجود داشته !! و در گذشته هم که این مساله با اعضای به مراتب کمتر تجربه شده کدورت های زیادی رو باعث شده و همین نتایج را داشته !!

الان با عذرخواهی جسارتا برای درک بهتر امتیاز منفی به دو پست شما امتیاز منفی میدهم که با کسر امتیاز شماست!!! ( البته شاید امتیازتان را بعدا برگردانم !!:smile:)

البته برای در نظر گرفتن نظرات اعضا سیستم گزارشات تخلف هم پیش بینی شده که برای همکاری دوستان میتوانند از سیستم استفاده و پس از بررسی در صورت صلاحدید رسیدگی میشود
در مورد 6 ، حرف من دقیقا اینه که کتاب های فارسی که حق قرار گیری در سایت ندارند بین فروشنده و خریدار تبادل شوند . کارهای زیادی می توان برای این کار انجام داد . مثلا :
فرد فروشنده کتابی دارد که می خواهد 1000 تومان بفروشد . خریدار مبلغ 1100 تومان را به حساب سایت واریز می کند و بعنوان اعتبار در حساب کاربریش ذخیره می شود . یک سوم مبلغ ، قبل از ارسال کتاب به حساب کاربری ( نه بانکی ) فروشنده واریز می شود . باقی دو سوم بعد از مثلا 72 ساعت کاری که در بدترین حالت تیپاکس یا پست پیشتاز کتاب را به دست خریدار برسند ، و با تایید خریدار واریز خواهد شد . اگر خریدار تایید را انجام نداد و دلیلی داشت ، مثلا کتاب معیوب بوده هزینه به حساب فروشنده واریز نمی شود و خریدار موطف است کتاب را به فروشنده پس بفرستد !
در حالت عادی که کتاب دست خریدار رسید ، و سالم بود ، خریدار تایید خواهد کرد و همه 1000 تومان به حساب فروشنده واریز می شود و 100 تومان هم به حساب باشگاه مهندسان که واسطه این معامله بوده . اگر طی 72 ساعت هیچ تایید یا اعتراضی از سوی خریدار به چاپ نرسید ، خود بخود سیستم خرید را تایید می کند و پول به حساب فروشنده واریز می کند .

این یک سیستم ساده برای معامله مطمئن آنلاین است . علاوه بر این افراد کلاهبردار ، براحتی توسط پلیس فتا قابل پیگیری و دستگیر شدن هستند مخصوصا اینکه اطلاعات حقیقی هم داشته باشند . این سیستم هم در آمد برای باشگاه دارد و هم بهترین مکان برای تبادل کتاب های دست دوم است .

راستش چنین سایتی در جهت دیگری از روند سایت هست و همانطور که عرض کردم ترجیحا با توجه به تجربیات گذشته امکان قبول مسئولیت آن را نداریم و در کل ما امکان بررسی دقیق صحت اطلاعات همه اشخاص را نداریم و زمانبر و مشکل و دارای خطا میباشد !!! و به همین و دلایل مختلف دیگر امکان آن متاسفانه میسر نیست !!
و در کل باید بین هزینه ایجاد یک امکانات و نتایج مطلوب و بازدهی استفاده از آن حداقل تناسبی وجود داشته باشد ! و مسلما ایجاد سیستم نظارتی پیچیده ( در صورت ممکن بودن) که به صورت مداوم نیاز به بررسی اطلاعات و قبول مسئولیت واسطه دارد چندان متناسب نیست و درکل از اهداف دیگر و اصلی سایت که نیاز به تقویت آن هست دور خواهیم شد و بهتر هست از حاشیه های پر هزینه برای اولویت های مهمتر کم کنیم
ممنونم از پیشنهاد شما

در مورد 8 :هدف من از برگزاری میتینگ ، رسمیت دادن به فعالیت باشگاه است . ولی خب حق با شماست . افرادی هستند که اگر مشکلی برایشان پیش بیاید اول از همه باشگاه را متهم می کنند ! ولی این میتیگ می تواند بصورت شخصیت های مدیران و با اطلاع رسانی عمومی صورت بگیرد . میدونید چقدر این نوع حرکت ها در ذهنیت کاربران به قانون مداری تاثیر میگذارد ؟ من به شما قول میدم هر چقدر فضا رسمی تر بشه ، مشکلات هم کمتر میشه .

علاوه بر این با گسترش فعالیت ها می توانید از وزارت ارشاد و علوم مجوز بگیرید و مثلا از دانشگاه آزاد فلان واحد حمایت کنید تا سمینار علوم مهندسی برگزار کنند . در آنصورت می توان اعضایی که مقاله ای ارائه کردند را هم دعوت کرد. ولی شما نمی توانید به یکباره این ظرفیت را بوجود بیاورید . اولش باید از جاهای کوچک شروع کرد

منتظر پاسخ شما و آدمین هستم:gol:

البته دوست خوبم همانطور که در پست قبلی هم عرض کردم هدف باشگاه مهندسان گسترش بیشتر فعالیت های علمی در آینده و به مرور هست و در پست قبلی اشاره داشتم
البته در این رابطه احتمالا در همکاری با نهادها در برگزاری همایش های علمی همکاری خواهیم داشت
ولی در مورد استفاده از کلمه ملاقات عمومی اعضا که چندان لزومی بر انجام آن با توجه به اهداف سایت و مسئولیت های آن و مهمتر از آن محدودیت های فراوان قابل پیش بینی باز هم تمرکز بر روی فعالیت های علمی فعلی سایت در اولویت به نظر میرسد که باز هم همانطور که عرض کردم از آنجایی که هدف ما گسترش این فعالیت ها خواهد بود با فراهم کردن پیش زمینه های آن در برگزاری همایش علمی نیز فعالیت خواهیم داشت

سپاسگزارم
شادکام و تندرست باشید
______
* مواردی که نیاز به مشورت و ارجاع پیشنهاد بود به جناب ادمین ارجاع شد

آخرین ویرایش:

EECi

مدیر بازنشسته
سلام
از اینکه بعضی موارد را وارد دانستید ممنونم . توضیحات بیشتری می دهم تا منظور من در سایر موارد را بصورت کاملتر متوجه شوید . هنوز من قانع نشدم صدیق جان ! البته امبدوارم خود آدمین عزیز هم بیایند و در این بحث ها شرکت کنند . چون در نهایت هر کاری بخواهد صورت بگیرد با تصمیم ایشون هست
و گرنه این حرف های ما هیچ تاثیری در روند سایت نخواهد گذاشت!

اگر میخواهید سایت روندش تغییر کند باید روش های جدید امتحان شود . روش هایی که روی آنها مطالعه شود و البته کمی هم ریسک کردن لازمه ! وگرنه همین روند فعلی ادامه پیدا خواهد کرد

و

دوست خوبم همانطور که عرض کردم اولویت ما گسترش بیشتر فعالیت علمی سایت با تمرکز بر روی آن هست مطمئنا اگر بخواهیم به یک باره فعالیت سایت را در بخش های مختلفی گسترش دهیم نتیجه مطلوبی که انتظار میرود را نخواهد داشت ؛ ولی در باشگاه مهندسان نیز تا جایی که امکان آن میسر بوده برای ارتباط اعضا امکان مختلفی در نظر گرفته شده است .
البته مقایسه ای بین این فروم با سایت های دیگر را ندارم چون مسلما اولویت های فعالیت سایت ها متفاوت می باشد؛

به عنوان مثال به سایت ایرانی اشاره داشتین و از پروفایل های اجتماعی آن به عنوان نقطه قوت آن سایت اشاره داشتین که البته ما دقیقا همان سیستم را در همین فروم هم داریم و تنها به دلیل اولویت های متفاوت در آن تفاوت هایی هست
مثلا ما یک سایت علمی هستیم و تمرکز و صفحه اصلی ما فروم علمی سایت هست و سایت دیگر ذکر شده شبکه اجتماعی و با توجه به نوع مطالب فروم برداشتی که هست یک اولویت های آن سایت تفریحی هستند و به همین منظور وبلاگ ها و پروفایل های شخصی اعضا را به عنوان صفحه اصلی سایت استفاده میکنند و فروم تفریحی را در کنار آن استفاده میکنند

لینک سایت مورد اشاره

و ما با توجه به تفاوت خط مشی نام آن را وب نوشت گذاشته و نه به عنوان صفحه اصلی در کنار فروم استفاده میکنیم http://www.www.www.iran-eng.ir/blog.php

به طور مشخص دو پروفایل یکی در آن سایت
و دیگری در سایت باشگاه مهندسان
http://www.www.www.iran-eng.ir/blog.php/750617-m-hboubeh

قالب و امکانات همان هست ! و جز در شکل ظاهری تفاوت اندک خاصی ندارد به عنوان مثال شاید تفاوت گزینه پسندیدم در سایت مذکور , در وب نوشت اعضا باشگاه به شکل امتیازدهی به وب نوشته باشد ...

صدیق گرامی ، در همین سایتی که اشاره کردید که بسیار موفق تر از اینجا عمل کرده ، یک پروفایل در قالب اصلی انجمن برای هر عضو وجود دارد ( که اگر در بالای همین پروفایلی که قرار دارید بروید روی تالار گفتگو کلیک کنید می بینید از همان قالب VBulletin استفاده شده )، مثل همین شکلی که ما در همین جا هم داریم. و دیگری پروفایل هایی بود که شما هم آدرس دادید و به اشتباه با پروفایل انجمن ما مقایسه کردید . در حالیکه این پروفایل بیشتر شبیه فیس بوک است و من هم اشاره کردم که نباید فیس بوکی شویم ! بلکه lnikedin برای ما الگوی بهتری هست . بصورت خلاصه سایت مذکور دو پروفایل دارد . یعنی دو سایت موازی با هم کار می کنند

همین سایت ایرانی که گفتید از نظر محتوای گفتگو واقعا باز تر از اینجا عمل کرده ، کافی است سری به موضوعاتش بزنید تا ببینید ( با وجود عمومی بودن سطح اطلاعات اعضا که از کارگر و خانه دار و ... ) سطحش واقعا بالاتر از موضوعات سایت مهندسان ماست و این برای منی که خوشبختانه یا متاسفانه به اینجا ( باشگاه خودمان ) علاقه دارم ، سنگین هست . یا اطلاعات مهندس های مملکت ما آب کشیده است یا مشکل از مدیریت این اطلاعات است !

و موضوع دیگر در مورد اهدافی است که در چند جا به آنها اشاره می کنید . شما و آدمین و پیرجو و همه میدانیم ، دست پیدا کردن به اهداف علمی ( که برای من مشخص نیست منظور شما از این اهداف چیست ! ) ولی با تعریف خودم از اهداف علمی ، زمانی امکان پذیر است که شما اعضای مرتبط با این علاقه و ابزار مرتبط با این هدف را داشته باشید وگرنه این حرف شما شعاری خواهد بود .

نقدم تند است ! ولی میخواهم زودتر منظور من را بفهمید

دوست خوبم به صورت کلی همانطور که در پست قبلی هم اشاره داشتم و عرض شد ما در صورتی میتوانیم امکاناتی را به سایت اضافه کنیم که چنین امکاناتی پیش بینی شده باشد و امکان انطباق آن وجود داشته باشد ؛ مثلا امکان حذف اتوماتیک پست مستقیما با نظر مخالف چند نفر !!!! به عنوان مثال حتی حذف پست ادمین یا مدیران سایت در رابطه با عدم امکان مطرح کردن بحث سیاسی با توجه به نظر مخالف گروهی بدون در نظر گرفتن مصلحت و محدودیت های سایت !!
البته جناب مهندس کمی مورد 7 در رابطه با عملکرد شخصی با مورد حذف اتوماتیک پست ( اگر امکانش بود ) در تقابل و تضاد هست ! آیا مثلا حذف پست و نظر دیگری با نظر چند نفر اعمال نظر شخصی گروهی بر گروهی دیگر نیست !!!؟ ( هر چند که رسیدگی مدیران سایت سعی بر آن است که طبق قوانین سایت و محدودیت ها و نه نظرات شخصی باشد )

اگر دقت بفرمائید شبکه های بزرگ اجتماعی بین المللی نیز از دکمه dislike و یا نپسندیدم به دلایل مختلف از جمله روانشناختی استفاده نمیکنند !!! بر فرض شخص A به شخص B امتیاز منفی داده با توجه به کدورت شخص B و دوستان شخص B به شخص A امتیاز منفی خواهند داد !! و پس از آن دوستان شخص A به شخص B چنین مساله ای کاملا در بحث ها و اختلافات اعضا که با هم عقیده نیستند و در بحث های تالارها یا همین تاپیک انتقادات شاهد آن هستیم کاملا قابل پیش بینی هست!!!شاید جو منفی اختلافات که به نوعی باعث به وجود آمدن کالت ها و دسته های مخالف بین اعضا میشود ملموس به نظر نیاید ولی میتوانید به بحث هایی تالارهای عمومی رجوع بفرمائید ! اهداف ما تقویت ارتباط و محیط دوستانه در جهت افزایش سطح کیفی علمی سایت خواهد بود
ولی به صورت کلی همانطور که عرض کردم در گذشته امکان ثبت امتیاز منفی برای همه اعضا وجود داشته !! و در گذشته هم که این مساله با اعضای به مراتب کمتر تجربه شده کدورت های زیادی رو باعث شده و همین نتایج را داشته !!

الان با عذرخواهی جسارتا برای درک بهتر امتیاز منفی به دو پست شما امتیاز منفی میدهم که با کسر امتیاز شماست!!! ( البته شاید امتیازتان را بعدا برگردانم !!:smile:)

البته برای در نظر گرفتن نظرات اعضا سیستم گزارشات تخلف هم پیش بینی شده که برای همکاری دوستان میتوانند از سیستم استفاده و پس از بررسی در صورت صلاحدید رسیدگی میشود
کل هدف من از تشریح این موضوع این است که اعضا باید در امر مدیریت دخالت کنند و احساس کنند که در نظم دادن به این سایت سهیم هستند و این محیط حاصل تلاش های خودشان است .
شما به بحث dislike اشاره کردید و این را بسط دادید به اینکه همه دوست دارند نظرات مخالف خود را رد کنند . این کاملا طبیعی است دوست من ! طبیعت آفرینش انسان این هست که از نظرات خود دفاع کند . ولی ، تفاوتی در این میان وجود دارد ! این تفاوت در منطق و استدلال پشت سر حرف افراد است . حرف غیرمنطقی باید رد شود و گرنه پیشرفتی صورت نمی گیرد .

حتی بوجود آمدن دسته های مختلف هم طبیعی است ! من نمیدانم شما با چه چیزی مخالفت می کنید ؟ بی نظمی احتمالی ؟
به نظر من نگرانی شما بی مورد است . انسان ذاتا موجود نظم گرایی هست چون موجودی اجتماعی است .
به نظر من این بی نظمی موجود در سایت حاصل چند مورد است :
1- قوانین دو پهلو هستند
2-بحث هایی در سایت ممنوع شده که دایره گستره اش واقعا همه چیز را در برمیگیرد و راهی نمی ماند جز تاپیک های موجود در تالار های فرهنگی .
3- قالب فعلی پاسخگوی پیشرفت سطح بحث های علمی نیست و من چند پیشنهاد دادم که امیدوارم به نتیجه بنشیند

آیا در حال حاضر دسته های مختلف در سایت نداریم ؟ اصلا این موضوع چه چیزش بد است دوست من ؟ مگر غیر این است که ما انسان های موجودات اجتماعی هستیم ؟ و دوست داریم تایید شویم ؟ و تایید کنیم و اظهار نظر کنیم ؟

این ظرفیت ها باید بوجود بیاید و گرنه هیچ پیشرفت فرهنگی و موضوعی در سایت نخواهیم دید .

راستش چنین سایتی در جهت دیگری از روند سایت هست و همانطور که عرض کردم ترجیحا با توجه به تجربیات گذشته امکان قبول مسئولیت آن را نداریم و در کل ما امکان بررسی دقیق صحت اطلاعات همه اشخاص را نداریم و زمانبر و مشکل و دارای خطا میباشد !!! و به همین و دلایل مختلف دیگر امکان آن متاسفانه میسر نیست !!
و در کل باید بین هزینه ایجاد یک امکانات و نتایج مطلوب و بازدهی استفاده از آن حداقل تناسبی وجود داشته باشد ! و مسلما ایجاد سیستم نظارتی پیچیده ( در صورت ممکن بودن) که به صورت مداوم نیاز به بررسی اطلاعات و قبول مسئولیت واسطه دارد چندان متناسب نیست و درکل از اهداف دیگر و اصلی سایت که نیاز به تقویت آن هست دور خواهیم شد و بهتر هست از حاشیه های پر هزینه برای اولویت های مهمتر کم کنیم
ممنونم از پیشنهاد شما

صدیق عزیز ، یکبار سیستمی که پیشنهاد کردم را بخوان. با محدود کرد حجم معاملات می توان جلوی خسارت احتمالی بیش از حد را گرفت . علاوه بر این ، سود این نوع سیستم تبادل یا خرید و فروش کتاب دست دوم خیلی بیشتر ضرر آن است . هم برای اعضا و هم برای سایت .

باید از یک جایی شروع کرد وگرنه همه کارها در ابتدا سخت به نظر می رسند

البته دوست خوبم همانطور که در پست قبلی هم عرض کردم هدف باشگاه مهندسان گسترش بیشتر فعالیت های علمی در آینده و به مرور هست و در پست قبلی اشاره داشتم

ولی در مورد استفاده از کلمه ملاقات عمومی اعضا که چندان لزومی بر انجام آن با توجه به اهداف سایت و مسئولیت های آن و مهمتر از آن محدودیت های فراوان قابل پیش بینی باز هم تمرکز بر روی فعالیت های علمی فعلی سایت در اولویت به نظر میرسد که باز هم همانطور که عرض کردم از آنجایی که هدف ما گسترش این فعالیت ها خواهد بود با فراهم کردن پیش زمینه های آن در برگزاری همایش علمی نیز فعالیت خواهیم داشت
زیادی سخت میگیرید ! اغلب مدیران اینجا بالغ بر 30 سال دارند دوست من و افراد بالغی هستند ! من هم گفتم مدیران باید ابتدا این کار را شروع کنند .

سپاسگزارم
شادکام و تندرست باشید
______
سلامت باشید :gol:

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام
از اینکه بعضی موارد را وارد دانستید ممنونم . توضیحات بیشتری می دهم تا منظور من در سایر موارد را بصورت کاملتر متوجه شوید . هنوز من قانع نشدم صدیق جان ! البته امبدوارم خود آدمین عزیز هم بیایند و در این بحث ها شرکت کنند . چون در نهایت هر کاری بخواهد صورت بگیرد با تصمیم ایشون هست
و گرنه این حرف های ما هیچ تاثیری در روند سایت نخواهد گذاشت!

اگر میخواهید سایت روندش تغییر کند باید روش های جدید امتحان شود . روش هایی که روی آنها مطالعه شود و البته کمی هم ریسک کردن لازمه ! وگرنه همین روند فعلی ادامه پیدا خواهد کرد
سلام جناب مهندس
عذرخواهی میکنم دوست خوبم ولی جسارتا برخلاف برداشت شما کاملا متوجه فرمایشات شما هستم!!
و مطمئنا هدف ادامه یک روش و روند ثابت نبوده و نیست , و مسلما ادمه یک روند بدون تغییر در نهایت موجب یکنواختی و رکود خواهد شد ! شاید تفاوت نقطه نظرات بنده در اطلاع بیشتر از * شرایط و پتانسیل ها و * گفتگوهای مدیریتی و برنامه ریزی ها و * امکاناتی که در حال حاضر قصد اضافه کردن آن را داریم و نیاز به برنامه ریزی و ایجاد پتانسیل آن هست و... و دیگر مواردی باشد که در مورد آن در گفتگوهای متعدد مدیریتی بحث و تبادل نظر صورت میگیرد ؛
و اینکه نمیدانم کدام قسمت عرائض بنده این منظور را میرساند که ما قصد داریم تنها و همین روند را که فقط و فقط ما میدانیم ادامه دهیم که شما از آن با عنوان شعار اطلاق میفرمائید ! همانطور که عرض کردم در این روند از پیشنهادات و نظرات شما و دیگر دوستان استفاده خواهد شد

و در رابطه با تاثیر انتقادات و پیشنهادات و این گفتگو , همانطور که در چند مورد اشاره داشتم مطمئنا جناب ادمین روند کلی نظرات دوستان رو دنبال میکنند و مواردی رو که نیاز به مشورت و پاسخ ایشان باشد یا لینک میشود و یا خودشان مستقیما در آن رابطه پاسخ خواهند داد و موارد و پیشنهاداتی که مطرح میشوند در بحث های مدیریتی در صورت لزوم لینک شده و پیرامون آن با بررسی شرایط مشورت و تبادل نظر صورت خواهد گرفت

______

صدیق گرامی ، در همین سایتی که اشاره کردید که بسیار موفق تر از اینجا عمل کرده ، یک پروفایل در قالب اصلی انجمن برای هر عضو وجود دارد ( که اگر در بالای همین پروفایلی که قرار دارید بروید روی تالار گفتگو کلیک کنید می بینید از همان قالب VBulletin استفاده شده )، مثل همین شکلی که ما در همین جا هم داریم. و دیگری پروفایل هایی بود که شما هم آدرس دادید و به اشتباه با پروفایل انجمن ما مقایسه کردید . در حالیکه این پروفایل بیشتر شبیه فیس بوک است و من هم اشاره کردم که نباید فیس بوکی شویم ! بلکه lnikedin برای ما الگوی بهتری هست . بصورت خلاصه سایت مذکور دو پروفایل دارد . یعنی دو سایت موازی با هم کار می کنند

همین سایت ایرانی که گفتید از نظر محتوای گفتگو واقعا باز تر از اینجا عمل کرده ، کافی است سری به موضوعاتش بزنید تا ببینید ( با وجود عمومی بودن سطح اطلاعات اعضا که از کارگر و خانه دار و ... ) سطحش واقعا بالاتر از موضوعات سایت مهندسان ماست و این برای منی که خوشبختانه یا متاسفانه به اینجا ( باشگاه خودمان ) علاقه دارم ، سنگین هست . یا اطلاعات مهندس های مملکت ما آب کشیده است یا مشکل از مدیریت این اطلاعات است !

و موضوع دیگر در مورد اهدافی است که در چند جا به آنها اشاره می کنید . شما و آدمین و پیرجو و همه میدانیم ، دست پیدا کردن به اهداف علمی ( که برای من مشخص نیست منظور شما از این اهداف چیست ! ) ولی با تعریف خودم از اهداف علمی ، زمانی امکان پذیر است که شما اعضای مرتبط با این علاقه و ابزار مرتبط با این هدف را داشته باشید وگرنه این حرف شما شعاری خواهد بود .

نقدم تند است ! ولی میخواهم زودتر منظور من را بفهمید

عذرخواهی میکنم متوجه منظور شما هستم:smile: و عرض کردم که قصد بنده مقایسه تفاوت ها نیست ! و مقایسه بنده در پاسخ مشخصا اشاره شما به این سایت بود و عرض کردم که قالب و امکانات یکی است!! و تنها شاید در شکل ظاهری و مکان صفحات تفاوت داشته باشند !!
و در ادامه عرض کردم که با توجه به تفاوت هدف های کلی سایت ها به عنوان در آن سایت مورد اشاره شکل ظاهری پروفایل ها تقویت شده و ما قصد تقویت تالارهای علمی را داریم و برای این منظور از تمامی قالب های مناسبی که با شرایط فروم هماهنگی و انتباق لازم را داشته باشند استفاده خواهیم کرد

و در قسمتی از عرائضم اشاره داشتم که با توجه به همین تفاوت ها و برنامه ریزی ها احتمالا صفحه اصلی سایت صفحات و برنامه ریزی های آینده احتمالا به نوعی دانشنامه اطلاعاتی استفاده خواهیم کرد

کل هدف من از تشریح این موضوع این است که اعضا باید در امر مدیریت دخالت کنند و احساس کنند که در نظم دادن به این سایت سهیم هستند و این محیط حاصل تلاش های خودشان است .
شما به بحث dislike اشاره کردید و این را بسط دادید به اینکه همه دوست دارند نظرات مخالف خود را رد کنند . این کاملا طبیعی است دوست من ! طبیعت آفرینش انسان این هست که از نظرات خود دفاع کند . ولی ، تفاوتی در این میان وجود دارد ! این تفاوت در منطق و استدلال پشت سر حرف افراد است . حرف غیرمنطقی باید رد شود و گرنه پیشرفتی صورت نمی گیرد .

حتی بوجود آمدن دسته های مختلف هم طبیعی است ! من نمیدانم شما با چه چیزی مخالفت می کنید ؟ بی نظمی احتمالی ؟
به نظر من نگرانی شما بی مورد است . انسان ذاتا موجود نظم گرایی هست چون موجودی اجتماعی است .
به نظر من این بی نظمی موجود در سایت حاصل چند مورد است :
1- قوانین دو پهلو هستند
2-بحث هایی در سایت ممنوع شده که دایره گستره اش واقعا همه چیز را در برمیگیرد و راهی نمی ماند جز تاپیک های موجود در تالار های فرهنگی .
3- قالب فعلی پاسخگوی پیشرفت سطح بحث های علمی نیست و من چند پیشنهاد دادم که امیدوارم به نتیجه بنشیند

آیا در حال حاضر دسته های مختلف در سایت نداریم ؟ اصلا این موضوع چه چیزش بد است دوست من ؟ مگر غیر این است که ما انسان های موجودات اجتماعی هستیم ؟ و دوست داریم تایید شویم ؟ و تایید کنیم و اظهار نظر کنیم ؟

این ظرفیت ها باید بوجود بیاید و گرنه هیچ پیشرفت فرهنگی و موضوعی در سایت نخواهیم دید .

عذرخواهی میکنم جناب مهندس شما در ابتدا از امکانی برای حذف اتوماتیک نظرات مخالف با یک گروه اشاره داشتین در پاسخی کلی عرض کردم که ...
البته مطمئنا این مساله همیشه مد نظر قرار داشته تا شرایط ایده آل و امکانات بیشتری برای فعالیت اعضا اضافه شود
البته ما محدودیتی که داریم نمیتوانیم برنامه هایی که شاید در قالب نرم افزار فروم پیش بینی نشده و چنین امکانی وجود ندارد را به آن اضافه کنیم
و در ادامه اشاره به امتیاز منفی برای تمامی اعضا راستش قصد وارد شدن به بحث های حاشیه ای و دور شدن از اصل موضوع را ندارم ! و مسلما متوجه منظور شما هستم!
در کل نمیتوانم لزوم وجود امتیاز منفی در جامعه ای با تفاوت نظرات و دیدگاه ها به تعداد افراد را درک کنم و اگر حرفی غیر از منطق من و یا شماست لزوما نباید غیر از منطق دیگران باشد و چه لزومی دارد که به نظری که موافق بنده نیست حتما امتیاز منفی بدهم !!!! و بخواهم از امتیازات دیگران صرفا برای بیان نظری مخالف کم کنم ؛ وقتی امکان آن هست که اگر موافق آن هستم از آن تشکر میکنم و اگر مخالف آن و نظر دیگری دارم نظرات خودم را در همان تاپیک دوستانه مطرح میکنم!! لزوم امتیاز منفی و ایجاد تنش چه میتواند باشد!؟

دوست خوبم مطمئنا عرائض بنده در مورد فرهنگ سازی و لزوم ایجاد ظرفیت بین اعضا نبود و عرائض بنده با اطلاع از شرایطی بود که تقریبا در طول مدت این چهار سال روزانه با آن درگیر بودم و در جریان آن هستم, و با توجه به گزاراشات و شرایطی که وجود دارد و دلایل بسیاری از جمله عدم کنترل بر روی خیلی مسائل مثل مالتی یوزرهای تخریبی وجود چنین امکانی آن هم وقتی یک بار با تعداد اعضا به مراتب کمتر تست شده و نتیجه ای کاملا منفی داشته و اعتراض و ناراحتی هایی به وجود آورده و سواستفاده هایی شده , اضافه کردن دوباره آن منطقی نخواهد بود

صدیق عزیز ، یکبار سیستمی که پیشنهاد کردم را بخوان. با محدود کرد حجم معاملات می توان جلوی خسارت احتمالی بیش از حد را گرفت . علاوه بر این ، سود این نوع سیستم تبادل یا خرید و فروش کتاب دست دوم خیلی بیشتر ضرر آن است . هم برای اعضا و هم برای سایت .

باید از یک جایی شروع کرد وگرنه همه کارها در ابتدا سخت به نظر می رسند

دوست خوبم جسارتا همانطور که عرض کردم در چند قسمت با توجه به قسمت های مختلفی که میتوانید وجود داشته باشد اگر بخواهیم همه تمرکز خود را بر روی تمامی قسمت ها بگذاریم با توجه به محدودیت هایی که داریم از جمله زمان و.... نتیجه مطلوبی از آن نخواهیم داشت

همانطور که عرض کردم با توجه اولویت ها و موارد مهمتری که در سایت وجود دارند که نیاز به اولویت و تمرکز بیشتری هستند , شاید ایجاد سیستم هایی که نیاز به وقت و تمرکز و بررسی مداوم و حساسیت زیادی هستند و هدف اصلی سایت هم نیستند دور شدن از اصل و پرداختن به حاشیه هست

دوست خوبم مطمئنا همه افراد وقت و زمان محدودی برای هر فعالیتی خواهند داشت....................... با توجه به همین زمان محدود در نظر گرفتن اولویت ها و نپرداختن به موضوعات مختلف منطقی تر خواهد بود
و در آینده پس از تمرکز و تقویت بر روی اولویت ها در جهت تقویت بخش های دیگر از تمامی پیشنهاد در زمان و یا قبل از آن استفاده خواهیم کرد و همانطور که عرض کردم از پیشنهادات شما و دیگر دوستان استفاده خواهیم کرد , این مورد هم برای بررسی ارجاع شد ؛ سپاسگزارم

زیادی سخت میگیرید ! اغلب مدیران اینجا بالغ بر 30 سال دارند دوست من و افراد بالغی هستند ! من هم گفتم مدیران باید ابتدا این کار را شروع کنند .
عذرخواهی میکنم دوست خوبم ولی متوجه منظور شما از سخت گیری نشدم !! و تا جایی که بنده پاسخ هام رو مرور کردم اشاره ای به سن و موقعیت مدیران و مخالفت با اصل موضوع نبود! لطفا با دقت بیشتری عرائض بنده را مطالعه بفرمائید
ابتدا شما با اشاره کلی درخواست ملاقات حضوری افراد و کاربران رو داشتین
و بنده در پاسخ شما عرض کردم که

با توجه به نداشتن مجوز لازم
و مشکلات قابل پیش بینی و عدم کنترل لازم
متاسفانه امکان قبول مسئولیت
و ملاقات عمومی
در شرایط فعلی را نداریم , و البته اهداف سایت نه فراهم کردن ملاقات عمومی بلکه کمک به اشتراک اطلاعات به صورت یکسان برای همه می باشد
البته در این رابطه احتمالا در همکاری با نهادها در برگزاری همایش های علمی همکاری خواهیم داشت​
در کل عرض کردم اگر منظور از ملاقات عمومی برگزاری و همکاری همایش ها هست قصد آن را داریم تا به مرور از حالت صرفا مجازی بودن خارج شده و در زمینه همایش های علمی همکاری کنیم ؛ اشاره بنده به موارد جزئی تر برداشت هایی که میتوان از ملاقات حضوری اعضا که فرومودین میشود داشت مثل اردوهای تفریحی و .. به دلایل مختلف نمیتوانیم مسئولیت آن را قبول کنیم وگرنه مخالفتی با برگزاری همایش های علمی به مرور نبود که میفرمائید در این رابطه سخت گیری میکنم و در کل این نظر مدیریت سایت هست

باز هم از نظرات شما تشکر میکنم
مواردی که نیاز به بررسی و گفتگو بیشتر بود ارجاع شد

شادکام و تندرست باشید

آخرین ویرایش:

EECi

مدیر بازنشسته
آقا صدیق عزیز در تعدادی از موارد که گفتم فیدبک لازم را گرفتم
ولی در مورد مشارکت اعضا و دیسلایک همچنان مخالف نظر شما هستم . این موضوع به هیچ وجه تنش زا نیست . همانطور که تایید خوشایند همه است ، انتقاد هم باید مورد توجه باشد . این انتقاد می تواند با دیسلایک باشد . ولی به کل هدف من این نبود . هدف من این بود که در شرایطی که تعدادی از اعضا با گذاشتن تصاویر ناخوشایند و فحاشی قصد بر هم زدن آرامش را دارند ، بصورت آنی توسط امتیاز های منفی که برای پستشان میگیرند ، تنبیه شوند و برای مثال پستشان غیر فعال شود تا مدیر بعد از آنلاین شدن تصمیم نهایی را بگیرد . ببینید این یک مثال بود . به گفته شما در این قالب سایت امکان پذیر نیست . ولی مطمئنا روش های دیگری نیز وجود دارد که با همفکری همه قابل حصول است

در مورد بخش انتهایی . هدف من از میتینگ با این صورت بود که اعضا سرشناس تر که سالها فعالیت مفید داشتند در دیدار حضوری با مدیران و اعضای فعال دیگر آشنا شوند . و منظور من برگزاری اردو های تفریحی نبود ! ( البته این نیز مورد بررسی متواند قرار بگیرد ، مثلا اگر باشگاه یک گروه کوهنوردی داشته باشد خیلی هم خوب است !)
شما از مشکلات احتمالی گفتید ، من هم گفتم پس حداقل مدیران این میتینگ ها را برگزار کنند تا زمینه این میتینگ ها جنبه رسمی به سایت ببخشد .
همین آغاز می تواند بعد ها کمک به برگزاری همایش ها و سمینار های علمی کند

کل هدف من این بود مدیر عزیز .

امیدوارم موضوعات دیگر که شما قول پیگیری دادید هر چه زودتر به نتیجه بنشیند .

شاید اگر از مشغله هایی که دارم مطلع شوید به شدت متعجب شوید که چرا اصلا به اینجا سر می زنم . تنها علتش تعلق خاطری هست که به اینجا دارم و وقتی می بینم پیشرفتی صورت نمی گیرد ناراحت می شوم .

// اگر آدمین خواستند می توانم نرم افزار های تحت وب آموزش مالتی مدیا را برایشان معرفی کنم

حرف آخر ، اینجا اعضای بسیار واردی در بحث برنامه نویسی تحت وب دارد . می توانید از آنها برای قالب های جدید کمک بگیرید .

و ممنون از اینکه در باز شدن بحث کمک کردید

آخرین ویرایش:

"Che.Engineer"

عضو جدید
اگه امکانش هست یه قسمت به اسم آگاهی سازی درست کنید تا وقتی کسی با پاسخ نقل قول رو برای پستمون انتخاب کرد همون اول که وارد سایت میشیم بهمون بگه
که هی دنبال پستامون تو تالار های مختلف نباشیم
مرسی

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ببخشید این تاپیک قفل شده؟ اگر بله، درست نیست که یه شبهه‌ای وارد بشه ولی‌ امکان جواب نداشته باشیم
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...شگاه-شریف-هم-برکنار-شد؟?p=7791600#post7791600

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
ببخشید این تاپیک قفل شده؟ اگر بله، درست نیست که یه شبهه‌ای وارد بشه ولی‌ امکان جواب نداشته باشیم
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...شگاه-شریف-هم-برکنار-شد؟?p=7791600#post7791600

سلام دوست خوبم
خیر قفل نیست:smile:

پری 111

عضو جدید
با سلام. ممنون از سایت خوبتون. یک پیشنهاد دارم. این یک سایتی برای کمک های درسی میباشد. ولی اینجا بیشتر موضوعات متفرقه وجود دارد. اگه امکان دارد فقط یک تالار را به تالار زنگ تفریح اختصاص دهید که خود شامل 10 تایپیک باشد و بقیه تالارها به موضوعات درسی و دانشگاهی اختصاص پیدا کند و به موضوعات فرعی و دیگر نباشد. چون این موضوعات فرد را از مطالعه و درس میندازد و وقتش را صرف موضوعات الکی میکند. لطفا یک رسیدگی به موضوعات باشگاه بدهید.
از توجه شما متشکرم.

DDDIQ

مدیر ارشد
یه پیشنهاد!
میشه تاریخای سایت شمسی بشن؟مثلن تاریخ ارسال پست یا اخرین فعالیت یه کاربر......
فلسفش چیه که میلادیه؟

سلام دوست خوبم
از پیشنهاد شما سپاسگزارم ؛ در این رابطه قبلا صحبت هایی مطرح شده و با مشورتی هم که با جناب ادمین داشتم با توجه به اینکه تغییر تاریخ تجربه شده و مشکلاتی رو داشته امکان استفاده از آن را نداریم و ترجیحا در حال حاضر از تاریخ بین المللی استفاده میکنیم ؛ ولی در سایت سعی کردیم تا جای امکان از زبان فارسی استفاده کنیم
سپاسگزارم

اگه امکانش هست یه قسمت به اسم آگاهی سازی درست کنید تا وقتی کسی با پاسخ نقل قول رو برای پستمون انتخاب کرد همون اول که وارد سایت میشیم بهمون بگه
که هی دنبال پستامون تو تالار های مختلف نباشیم
مرسی

سلام دوست خوبم
در رابطه با اطلاع رسانی همه نقل قول ها با توجه حجم زیاد ارسالها و فشاری که به سرور خواهد آورد در صورت وجود چنین گزینه ای چندان مناسب نیست .

ولی در تنظیماتتون چک کردم و شما در تنظیماتتون گزینه اشتراک اتوماتیک تاپیک ها رو انتخاب نکردید! این امکان به این صورت هست که در تاپیک هایی که شما پست میدهید با انتخاب این گزینه , در صورتی که پس از شما پستی در آن تاپیک ارسال شود در کنترل پنل و یا ایمیل خودتان به شما اطلاع داده شود
راهنمای کلی استفاده از سایت

کنترل پنل > منوسمت راست : گزینه : تنظیمات شخصی > اشتراک تاپیک ها
مشترک نمیشوم : به شما اطلاع داده نمیشود
بدون اطلاع رسانی توسط ایمیل : در کنترل پنل تاپیک ها نمایش داده میشود
اطلاع رسانی توسط ایمیل : در ایمیل هم جدای از کنترل پنل تاپیک های پاسخ داده شده نمایش داده میشود
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=218301&d=1408214497

* البته در رابطه با تاپیک هایی که ارسالی در آن نداشته اید نیز میتوانید از نوار ابزارهای بالای تاپیک , رولات ابزاهای تاپیک > اشتراک تاپیک را انتخاب بفرمائید ( لازم به ذکر است که گزینه اشتراک تالار را نیز میتوانید در بالای هر تالار مشاهده بفرمائید )

با سلام. ممنون از سایت خوبتون. یک پیشنهاد دارم. این یک سایتی برای کمک های درسی میباشد. ولی اینجا بیشتر موضوعات متفرقه وجود دارد. اگه امکان دارد فقط یک تالار را به تالار زنگ تفریح اختصاص دهید که خود شامل 10 تایپیک باشد و بقیه تالارها به موضوعات درسی و دانشگاهی اختصاص پیدا کند و به موضوعات فرعی و دیگر نباشد. چون این موضوعات فرد را از مطالعه و درس میندازد و وقتش را صرف موضوعات الکی میکند. لطفا یک رسیدگی به موضوعات باشگاه بدهید.
از توجه شما متشکرم.

سلام خانم مهندس به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید
از دیدگاه و نظر شما سپاسگزارم , البته که تمامی تلاش تیم مدیران سایت ایجاد چنین نظم و بستر لازم برای فعالیت اعضا پیرامون اهداف علمی سایت هست و مخصوصا از مدیران تالارهای تخصصی خواسته شده تا از ایجاد موضوعات متفرقه جلوگیری کرده و این پست ها تنها به تالار زنگ تفريح که البته در جستجوی ارسال های اعضا مشاهده نمیشود محدود شود؛
البته نمیدونم دقیقا اشاره تون به چه موضوعاتی هست ولی با توجه به رشته تون مهندسی معماری , در این تالار حساسیت زیاد روی پست های غیرمرتبط وجود دارد و تنها یک تاپیک گفتگوی عمومی در صفحه اصلی این تالار وجود دارد که از آن برای ارتباط و راهنمایی و تبادل نظر پیرامون موضوعاتی که به تالار مربوط هستند و در گفتگوهای دیگر قرار نمیگیرند نیز در این تاپیک ارسال میشوند و تنها به همین تاپیک محدود شده و با توجه به تعداد اعضای این تالار ( در حدود 75 هزار نفر ) ارسال چندان بالایی ندارد ؛

* در رابطه با پست های غیرمرتبط اعضا برای کمک و همراهی میتوانند از سیستم گزارش تخلف به مدیران استفاده کنند

سپاسگزارم

پیوست ها

• 433434.jpg
    433434.jpg
    35.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید بنده ی تاپیکی زدم توی تالار ادبیات
بعد نوشته که یکی از مدیران باید تاایدش کنه
مدیران تالار هم زیر یک هفته غیبت ندارن(بجز مدیر بازنشسه که مخفی هست کلا نمیدونم هم اختبار داره هنوز یا نه)
میشه بگین الان ما باید تااااااااااا کی منتظر بمونیم؟!!!!!
دیگه تایید کردن چه مدلشه؟؟؟ پس چرا همه تالارها اینجوری نیست؟؟

• Like
واکنش ها: eb@d

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام یه پیشنهاد دارم البته چند بار تکرارش کردم ولی جوابی نگرفتم.
اگه امکان داره خانوم پارمهر مدیریت تالار گفتگوی ازاد رو عوض کنید به نظر من ایشون توانایی سر وسامان دادن و راضی نگه داشتن کاربرا رو ندارن و این از عدم تمایل کاربرا در ایجاد تاپیک تو اون تالار در مقایسه با گذشته کاملا مشهوده
خیلی از کاربرا از جمله خودم از عملکرد تاسف بار ایشون انتقاد داریم شما میتونید یه نظر سنجی بذارین تا متوجه بشین کاربرای دیگه ام هم رای هستن با من

بالا