خوب شان نزول ایه این بود واقعا.دوست گرامی سرتو از زیر برف بیار بیرون .
جواب پست منو بدی عاقلانه تره.
جواب بود دیگه باحال داداش

خوب شان نزول ایه این بود واقعا.دوست گرامی سرتو از زیر برف بیار بیرون .
جواب پست منو بدی عاقلانه تره.
جواب بود دیگه باحال داداش![]()
جواب بده برادر!
اینحرفی که شما میزنی رو بهش میگن..........................عوض کردن بحث
ببین دوست عزیز شما بیا با من بحث بکن تا جوابت رو بدماحسنت....ببينيد محبت عمر به علي و اهل بيت..وبه خدا قسم محبت همه اهل ست نسبت به اهل بيت همينگونه است..پس شما هم از فاروق اعزم بياموزيد و به طرفتان احترام بگذاريد...پدر من اسمش حسن عمويم حسين برادرم علي و.....شما چند نفر به نامهاي عمر وعثمان داريد؟1 حتي از بردن نامشان خود داري ميكنيد!!!! جناب عمر!!!!!!! ايا ميدانستيد؟! حضرت علي (ع) سه پسر با ناهاي ابوبكر عمر وعثمان داشتند؟! آيا ميدانستيد شهيد اول كربلا ابوبكر ابن علي است؟!!و......
آقای محترم چرا بدون اطلاع میای حرف میزنی حضرت علی با عمر دوست بوده؟درسته..همه هدف ما اين است بگويم آنها باهم سر حكومت دعوا نداشتن و دوست هم بودن..چرا ما از امام علي (ع) پيروي نكنيم؟!
جناب بردوک میخوام یه چیزی یا سوالی ازتون بپرس بعد از طرح یه داستانهیچکس نشنیده که خلفای راشدین کمک کنن بعد از مرگشون چون این امر غیر ممکنه.ما توسل نمیکنیم میدونی چرا چون ما میدونیم خود پیامبرش در درگاه خدا عجز وناله می کرد.وقتی خدا با اون همه عظمت نزدیکتر از رگ گردنه به ما چه احتیاجی به توسل به غیر خداست؟ خدا که انسان نیست که به واسطه نیاز داشته باشه.
فقط یک آیه میگم برات:دوست گرامی اگر خلافت حقش بوده واز طرف خدا و رسولش به ایشون محول شده پس ایشون حق نداشتن از فرمان خدا سرپیچی کنند به هر نحویی باید دستور خدا ورسولش را اطاعت می کردند.انچه که شما دست اویز قرار دادید برای جواب کلمه مصلحته که اصلا درست نیست فرمان خدا ورسولش را با مصلحت نادیده گرفت چون انها بهتر از علی بر احوال اگاه بودند.البته اگر فرمانی بوده.
جناب بردوک میخوام یه چیزی یا سوالی ازتون بپرس بعد از طرح یه داستان
یه زن و شوهری در بیابان تنها بودن و کل دارایی اونا یه گوسفند بود یه روز پادشاهی تو بیابان گم میشه و از کاره خدا میره سراغ پیر مرد و پیر زن بعد پیر مرد و پیر زن بدون اینکه بدونن طرف پادشاهه کل سرمایه زندگیشون رو که همون گوسفند بود برا اون پادشاه میکشن و کباب میکنن شاه موقع رفتن گفت من در فلان کشور پادشاه هستم اگر کاری داشتین به اینجا بیاین گذشت بعد از چند سال زن و شوهر پیر زندگی بهشون سخت گیر شد برای اینکه تنها سرمایه زندگیشون رو داده بودن بعد با هم به کاخ پادشاه رفتن و شاه ماجرا رو برای وزیرانش تعریف کرد یکی گفت کرم شاه بالاست 10 تا گوسفتد بهش بدین یکی گفت 100 تا یکی گفت 200 تا تا اینکه یکی از وزیراش گفت اگکر شما تمام سرمایه خود را بهش بدین تازه برابر میشین ولی ازش تشکر نکردین حالا میخوام یه چیزی بگم امام حسین فرزند وصی النبی مولا علی ع تو کربلا برای اینکه دین خدا پا برجا بمونه تمام سرمایه زندگیش که بچه هاش بودن تو راه خدا داد خدا هم برای جبران این کار تمام اختیارات رو داده به امام حسین حالا سوال من اینه کدام از رهبران شما همیچین کاری رو کردن؟
دلیل توسل شیعه به اهل بیت اینه که خدا تمام اختیارات رو بهشون داده
جناب بردوک میخوام یه چیزی یا سوالی ازتون بپرس بعد از طرح یه داستان
یه زن و شوهری در بیابان تنها بودن و کل دارایی اونا یه گوسفند بود یه روز پادشاهی تو بیابان گم میشه و از کاره خدا میره سراغ پیر مرد و پیر زن بعد پیر مرد و پیر زن بدون اینکه بدونن طرف پادشاهه کل سرمایه زندگیشون رو که همون گوسفند بود برا اون پادشاه میکشن و کباب میکنن شاه موقع رفتن گفت من در فلان کشور پادشاه هستم اگر کاری داشتین به اینجا بیاین گذشت بعد از چند سال زن و شوهر پیر زندگی بهشون سخت گیر شد برای اینکه تنها سرمایه زندگیشون رو داده بودن بعد با هم به کاخ پادشاه رفتن و شاه ماجرا رو برای وزیرانش تعریف کرد یکی گفت کرم شاه بالاست 10 تا گوسفتد بهش بدین یکی گفت 100 تا یکی گفت 200 تا تا اینکه یکی از وزیراش گفت اگکر شما تمام سرمایه خود را بهش بدین تازه برابر میشین ولی ازش تشکر نکردین حالا میخوام یه چیزی بگم امام حسین فرزند وصی النبی مولا علی ع تو کربلا برای اینکه دین خدا پا برجا بمونه تمام سرمایه زندگیش که بچه هاش بودن تو راه خدا داد خدا هم برای جبران این کار تمام اختیارات رو داده به امام حسین حالا سوال من اینه کدام از رهبران شما همیچین کاری رو کردن؟
دلیل توسل شیعه به اهل بیت اینه که خدا تمام اختیارات رو بهشون داده
این جمله که تو روش حساس شدی در مورد انسان کوچیکی نیست دوست عزیزوای بر من که شیعه ام و این جمله رو از یک هم مذهبم ببینم ......یه بار دیگه جمله ای که قرمز کردم برات بخون و از حرفی که زدی توبه کن ....... جبران ؟ خدا باید جبران کنه ؟
................
بچه بودیم یه شعری داشتیم : گر خدای من آن است که می دانم ..سنگ را در بغل شیشه نگه می دارد حالا نمی دونم چرا نمیشه یه شیعه و سنی رو کنار هم نگه داشت...
در ضمن دوست من وقتی با عزیزان سنی بحث می کنی یادت باشه منابعی که استفاده می کنی هم باید سنی باشه ..... من بهت پیشنهاد می کنم قرآن باز کنی و سوره بقره رو بخونی و وقتی رسیدی به آیه 48 سوره بقره که خدا در قرآن داد زده ولا یقبل منها شفاعه و لا یوخذ منها عدل و خودت ترجمه اش کن
خب این سوال خیلی بزگیه!!! وقتی خلیفه ما اینطوری در مورد علی نقل کرده شما چطور ادعا میکنید که آنها با هم دشمن بوده اند؟!؟!!؟!؟ هیچکس به فضایل علی (ع) شک ندارد همین طور عمر(رض) و دوستی و فامیل بودن انها!!! چرا امام علی پس از به خلافت رسیدن ادعای خون خوااهیه همسر و غثب خلافت نکرد؟!؟!؟! این تناقضات ریشه در این دارد که این وسط روایات ساختگی چهره تاریخ صدر اسلام را تیره و تار نشان میدهد!! و همه مسلمانها رو منافق و دنیا ÷رست و کلا چهره اسلام رو خراب کردن!!! آیا اصحاب ÷یامبر که خداوند در قرآن و تورات و انجیل وصف میکند این بود که خلافت غثب کنند ودختر ÷یامبر بکشند؟! آیا علی (ع) به خاطر مسلحت اسلام سکوت کرد؟! این مصلحت که شما ادعا میکنید باعث مصلحت شد؟! ÷پس چرا شما سکوت نمیکنید؟!دوست عزيز شما اگر اين حرفهاي خليفه دوم را قبول داريد چطور با عمل او كنار مي آييد
اگر واقف به برتريهاي امير المونين بوده اند چرا خلافت رو به ايشون واگذار نكردند؟؟؟
اون اسامي هم هر كدوم دليلي داره ولي خب مطمئنا فعلا شما دليل هم براتون قانع كننده نخواهد بود!!
پ.ن:پايين همين پست كه مشاهده ميكنيد گزينه اي هست با نام "پاسخ با نقل قول" خواهشا از اون استفاده كنيد واقعا كار سختي نيست!!
یه چیزی میگم لطفا کسی برداشت بد نکنه،امروز از یکی از علما شنیدم که اهل تسنن به پای بچه ها که شب ادراری داره اسم خلیفه دوم و سوم رو میذارن که خوب بشه.
اولا این درسته؟(منبع این حرف یه آیت الله العظماس که استاد 9 تا دانشگاس)
این به جز توسل،چیه؟
بی ادبی بود،از همه خواهرا و برادرای گلم عذر میخوام،ولی گاهی آدم نمیتونه جلوی انحرافو نگیره
بله خیلی جالبه که چیزایی که اهل تسنن به شیعیان میگن خیلی بیشتر از ایناست که خودمونم تا بحال نشنیدیم............خدا از سر تقصیراتشون بگذرهخیلی جالبه!بعضی وقتا یه چیزایی درمورد سنی هامیگن که ما خودمونم هیچوقت نشنیدیم.خدا به همچین ادمایی رحم کنه.
بله خیلی جالبه که چیزایی که اهل تسنن به شیعیان میگن خیلی بیشتر از ایناست که خودمونم تا بحال نشنیدیم............خدا از سر تقصیراتشون بگذره
خیلی ممنونم.شما درست میگید.اما قبول کنید بعضی حرفایی که شما میگید شیعه ها میگن در مورد شما من قبول ندارم (یعنی شیعه چنین چیزی نمیگه)و نه نتها من ،خیلی ها میگن که شیعه ها نسبت به سنی ها چنین اعتقادی ندارن.مایه استادداشتم یه روز سر کلاس گفت سنی هااعتقاد دازن که خدا جمعه ها سوار یه خر میشه میاد پیش ما!ایشون به اصطلاح ایت ا... بودن واستاد چندین دانشگاه!منم گفتم ولیاستاد من یه همچین چیزی نشنیدم بیچاره فکر میکرد سر کلاس سنی نداریم,بعد حرفشو عوض کرد گفت البته بین همشون نیس,بعضی باورای غلطه که همه بین همه ادیان دیده میشه!یکی نبود بهش بگه اخه بدبخت اون خدایی که من میپرستم همون خداییه که تو میپرستی چجوری میتونی خداتو اینقد کوچیک کنی که بگی سوار خر میشه.من مطلبو اینجاخلاصه نوشتم چون فعلا وقت ندارم.ولی میخواستم بگم من تا حالا هیچوقت نشنیدم که یه سنی برای شیعه حرف در بیاره.اینو به خداقسم راست میگم.ولی خیلی از این ایت ا...هاتونو دیدم که علاوه بر حرف در اوردن تهمت هم میزنن.اولا که ما همه مسلمونیم, پس چجوری انتظار دارید که یهودیا وبقیه ادیان دیگه به ما احترام بزارن در حالی که ما با هم متحد نیستیم,وخودمون به هم بی احترامی میکنیم.مابرای همه امامها احترام قائلیم چون اونا از نوادگان پیامبرن.من زیاد وقت ندارم فقط این بحثا رو ول کنید.
هیچکس نشنیده که خلفای راشدین کمک کنن بعد از مرگشون چون این امر غیر ممکنه.ما توسل نمیکنیم میدونی چرا چون ما میدونیم خود پیامبرش در درگاه خدا عجز وناله می کرد.وقتی خدا با اون همه عظمت نزدیکتر از رگ گردنه به ما چه احتیاجی به توسل به غیر خداست؟ خدا که انسان نیست که به واسطه نیاز داشته باشه.
نه اخوی ، غیر ممکن نیست ، چون ویژگی موجود زنده تاثیر گذاری آن هست. و ائمه ما هم زنده هستند و ناظر بر اعمال ما ؛ و با توجه بر قرآن کریم ، که خدای یکتا میفرمایند ((،و لاتحسبن الذین قتلوا فى سبیل الله امواتا، بل احیاء عند ربهم یرزقون" (آل عمران : 169)و هرگز کسانى را که در راه خدا کشته شدهاند، مرده مپندار، بلکه زنده اند که نزد پروردگارشان روزى داده مىشوند ))
و معصومین(ع) از شهدای در راه خدا هستند و زنده هستند . و اون افرادی هم که نمیشه بهشون متوسل شد قطعا از شهدای فی سبیل الله نیستند ، چرا بسیار زیاد مواردی را دیدم که با توسل به همین شهدای جنگ خودمون ، مشکلشون رفع شده.
در پناه حق
به عنوان یه سنی با حرفتون موافقم دوست عزیزمایه استادداشتم یه روز سر کلاس گفت سنی هااعتقاد دازن که خدا جمعه ها سوار یه خر میشه میاد پیش ما!ایشون به اصطلاح ایت ا... بودن واستاد چندین دانشگاه!منم گفتم ولیاستاد من یه همچین چیزی نشنیدم بیچاره فکر میکرد سر کلاس سنی نداریم,بعد حرفشو عوض کرد گفت البته بین همشون نیس,بعضی باورای غلطه که همه بین همه ادیان دیده میشه!یکی نبود بهش بگه اخه بدبخت اون خدایی که من میپرستم همون خداییه که تو میپرستی چجوری میتونی خداتو اینقد کوچیک کنی که بگی سوار خر میشه.من مطلبو اینجاخلاصه نوشتم چون فعلا وقت ندارم.ولی میخواستم بگم من تا حالا هیچوقت نشنیدم که یه سنی برای شیعه حرف در بیاره.اینو به خداقسم راست میگم.ولی خیلی از این ایت ا...هاتونو دیدم که علاوه بر حرف در اوردن تهمت هم میزنن.اولا که ما همه مسلمونیم, پس چجوری انتظار دارید که یهودیا وبقیه ادیان دیگه به ما احترام بزارن در حالی که ما با هم متحد نیستیم,وخودمون به هم بی احترامی میکنیم.مابرای همه امامها احترام قائلیم چون اونا از نوادگان پیامبرن.من زیاد وقت ندارم فقط این بحثا رو ول کنید.
مرسی دوست عزیز، امیدوارم بعضی از این مسلمون نما ها، یاد بگیرن که تو دین اسلام، توهین و تهمت، اصلا کار شایسته ای نیستسلام دوستان....
من یک سنی ام و سنی یعنی پیرو سنت های پیامبر اکرم و از نظر پیامبر لعنت به انسان های دیگر بسیار کار ناشایستی هست.
ولی ما خداروشکر تابحال به هیچکس توهین نمیکنیم چون سخنان پیامبر خیلی واسمون ارزشمنده....
ولی ما میبینیم که برادران شیعه در سخنرانی های روی منبر و مخصوصا در حسینیه ها و ایام محرم لعنت و توهین به سه خلیفه ی اول میکنند که تنم به لرزه می افته.
باور کنید من خود به خود تا اسم مبارک حضرات ابوبکر و عمر و عثمان و علی میشنوم تنم به لرزه می افته حالا بعضیا ظاهرا از قیامت و حساب کتابی نمیترسند .
واقعا برای بعضیا متاسفم و آرزوی هدایت دارم....
دیگه عرضی نیست دوستان......
ولی یادتون باشه برای این که مسلمونید باید مدیون حضرت عمر باشید که دین اسلام را به ایران آورد....
موفق باشید......
پس یا زنده اند یا نه ، ببین الان شمایی که دلیل واضح و اَشکار قرآن کریم را قبول نمیکنی ، حالا خود دانی.ببین دوست گرامی شما برداشتت از زنده بودن شهدا اشتباه هستش. کسانی که در راه خدا کشته میشوند شهید هستند وشهدا زنده اند اما بعد زندگانی انها از حالت یک موجود زنده که داری تاثیرات متلف وتوانمندی های مختلف هستش خارجه.
پس یا زنده اند یا نه ، ببین الان شمایی که دلیل واضح و اَشکار قرآن کریم را قبول نمیکنی ، حالا خود دانی.
سلام دوستان....
من یک سنی ام و سنی یعنی پیرو سنت های پیامبر اکرم و از نظر پیامبر لعنت به انسان های دیگر بسیار کار ناشایستی هست.
ولی ما خداروشکر تابحال به هیچکس توهین نمیکنیم چون سخنان پیامبر خیلی واسمون ارزشمنده....
ولی ما میبینیم که برادران شیعه در سخنرانی های روی منبر و مخصوصا در حسینیه ها و ایام محرم لعنت و توهین به سه خلیفه ی اول میکنند که تنم به لرزه می افته.
باور کنید من خود به خود تا اسم مبارک حضرات ابوبکر و عمر و عثمان و علی میشنوم تنم به لرزه می افته حالا بعضیا ظاهرا از قیامت و حساب کتابی نمیترسند .
ولی یادتون باشه برای این که مسلمونید باید مدیون حضرت عمر باشید که دین اسلام را به ایران آورد....
موفق باشید......
دوست عزیز کی گفته سنی ها به شیعیان توهین نمیکنن؟
بنده در یکی از شهرهای ایران که سنی های حنفی آن بیشتر از شیعیان هستند زندگی میکنم.اینها اگه پلیس بالاسرشون نباشه دخل همه ما رو توی 1 روز میارن.مثه اینکه از اوضاع خبر نداری شما؟
یادت نمیاد حنفی های ترکمن 60-70 سال پیش و بلکه بیشتر میگفتن 7 تا شیعه بکشیم میریم بهشت؟ یادت نمیاد سر راه کاروان ها و قافله ها بین ترکمنستان و خراسان قرار میگرفتن و همه رو قتل عام میکردن؟
دوست عزیز این حضرت عمر شما میدونی چند حلال خدا رو حرام کرده؟ میدونی چه بدعتهایی در دین گذاشته و چه شکافهایی رو در اسلام وارد کرده که این طور ازش یاد میکنی؟
بهترین خلیفه میان سه خلیفه اول خلیفه اول شما بود که حداقل کمترین بدعت ها رو در دین وارد کرد ولی دو تای بعدی به قدری افتضاح به بار آوردن که زن حضرت محمد(ص)،عایشه در وصف عثمان گفت:این نعثل را بکشید،همانا وی کافر شده است!
بله دوست عزیز این عایشه همون عایشه ای هست که جنگ جمل را به راه انداخت!!!
شما یا خواب هستی یا اینکه داری طبق معمول اهل تسنن لجاجت میکنی
اینقدر حرف هست که حوصله و وقت ندارم وگرنه روشنت میکردم
خدای روشن کن که از تاریکی در بیایم.مرد حسابی شما که یکی از مراجعتون فتوا داده بوده که مال اهل سنت را اگر بدزدید بازم حلاله.یارو فتوا داده اگر همسر انسان عادت ماهیانه داشته باشه میشه با ماد زن رابطه داشت.بعد شما امدی ملتو روشن کن.اول خدت روشن باش بعد به فکر ملت.
تو همین جامعه اسلامی تو شهر شیعه نشین یک اهل سنت نمیتونه تو مسجد نماز بخونه بعد اومدی دم از حق میزنی؟
یعنی شان جنابعالی اینقدر بالا رفته که به همسر پیامبر خرده بگیری؟
کدام بدعت همون زنای شرعی دیگه ؟الان خیلی سخته که زنای شرعی از بین رفته.شما که دارید اونو پس دردتون چیه؟
سلام دوستان....
موفق باشید......