امام اول شیعیان از دیدگاه خلیفه دوم ( جناب عمر) و پسر ایشان ...

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی شده بابا بهم گره خوردین؟!!!
بابا یککم مهربانتر با هم برخورد کنین.احترام هم خوب چیزیه واللا.
اصلا این بحثا هیچوقت نتیجه ای نداشته و نداره چون همتون با تعصب حرف میزنین و مدرکای همو قبول نمیکنین.
(البته یه چیزی جالب اومد:جناب kalla ،عزیزم آدرس شبکه میدی که چی بشه؟ ،واقعا بنظر خودت یک شبکه رو میتوان به عنوان منبع و سند در نظر گرفت؟! اینا (شبکه)همونایی هستن که مثل خود شما یکطرفه به قاضی میرن !)
اصلا از توی پیامای اول هرکدومتون این موضوع پیداست که تعصب پشت حرفاتونه ،پس خودتونو خسته نکنین. عین آدم زندگیتونو بکنین .
اگه بحث منطقی نکنین که ندارین این تاپیکا پاک میشه.

آخرین ویرایش:

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
به زودی یک لیست از بدعت های این خلیفه تهیه میکنم و میذارم همیجا تا اینقدر نگی خلیفه خلیفه!
یه جور میگی خلیفه انگار جزو اهل بیت پیغمبر بوده.دوست عزیز ول کن این خلیفه بدعت گذار رو.غصب خلافت چیزی نیست که بهش افتخار کنی.شبهای پیشاور رو قبول نداری باشه!برو کتابای خودتون رو بخون ببین این خلیفه جان شما چندتا حلال خدا رو حرام کرد.خلیفه سوم شما عثمان که باعث و بانی قدرت گیری مجدد بنی امیه ملعون بود الان داره اون دنیا جواب پس میده شما شدی کاسه داغتر از آش؟
مگر ابوذر جزو صحابه نبود؟
نکنه اصحاب خواص و عوام داشتند و باید به تعداد خاصی احترام بذاریم؟
پس چرا ابوذر 90 ساله به دستور خلیفه بی لیاقت عثمان به علت آشکار کردن حق به بیابان ربذه تبعید و همونجا فوت کرد؟

شما حتی لیاقت بحث کردن رو هم ندارید.چون حتی بدون توهین نمیتونید بحث کنید.

kalla

عضو جدید
چی شده بابا بهم گره خوردین؟!!!
بابا یککم مهربانتر با هم برخورد کنین.احترام هم خوب چیزیه واللا.
اصلا این بحثا هیچوقت نتیجه ای نداشته و نداره چون همتون با تعصب حرف میزنین و مدرکای همو قبول نمیکنین.
(البته یه چیزی جالب اومد:جناب kalla ،عزیزم آدرس شبکه میدی که چی بشه؟ ،واقعا بنظر خودت یک شبکه رو میتوان به عنوان منبع و سند در نظر گرفت؟! اینا (شبکه)همونایی هستن که مثل خود شما یکطرفه به قاضی میرن !)
اصلا از توی پیامای اول هرکدومتون این موضوع پیداست که تعصب پشت حرفاتونه ،پس خودتونو خسته نکنین. عین آدم زندگیتونو بکنین .
اگه بحث منطقی نکنین که ندارین این تاپیکا پاک میشه.

دوست عزيزم ما يك عمره كه داريم با شبكه ها و سايت ها و كتابها ودلايل شما زندگي ميكنيمووحالا گناه نداره شما هم ديدگاه اهل سنت رو از زبان خودشون بشنويد..اگه اين شبكه ها يك طرفه قضاوت ميكنن پس بفرماييد كدوم شبكه مال اهل سنت ايرانه؟! شما دلايل و مدارك اونا رو هم ببينيد بعد تصميم بگيريد يكطرفست يانه...

kalla

عضو جدید
جواب سوال من رو با سوال نده دوست عزیز.البته هرگز نمیتونی جواب هم بدی.دیگه حوصله هدر دادن وقتم رو با یک آدم متعصب و لجوج ندارم.خوش باش با عقایدت و امیدوارم عمر جانت وقتی مردی به دادت برسه

دوست عزيز براي بار چندم تكرار ميكنم ما نه به عصمت عمر و علي (رضي الله عنهم) اعتقاد داريم! و نه اعتقاد داريم در قيامت به دادمان خواهند رسيد...بلكه تنها الله و اعمال خودمان را نجات دهنده ميدانيم...

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزيزم ما يك عمره كه داريم با شبكه ها و سايت ها و كتابها ودلايل شما زندگي ميكنيمووحالا گناه نداره شما هم ديدگاه اهل سنت رو از زبان خودشون بشنويد..اگه اين شبكه ها يك طرفه قضاوت ميكنن پس بفرماييد كدوم شبكه مال اهل سنت ايرانه؟! شما دلايل و مدارك اونا رو هم ببينيد بعد تصميم بگيريد يكطرفست يانه...

شما با شبکه های ما زندگی کردین الان اینطوریین اگه زندگی نمیکردین چطوری میشدین ؟ اما مشخصه که واسه خودتون شبکه دارین پس با شبکه های ما زندگی نمیکنین.(خودت حرف خودتو نقض کردی ).
حالا این مهم نیست حرف من اینه که ماها علممون دراون حدی نیست که بتونیم باهم در مورد این مسائل بحث و تبادل نظر بکنیم و غیر از اینکه با تعصب با موضوع برخورد بکنیم کار دیگه ای نمیتونیم بکنیم. و از طرف دیگه مایک دشمن مشترک داریم و تا زمانی که اون باشه ماها با عنوان مشترک مسلمان حق نداریم بهم بپریم چون این آب به آسیاب دشمن ریختنه.ما هر چند باهم اختلاف نظر داشته باشیم درهرحال باید در عموم بهم احترام بذاریم و اتحادمونو حفظ بکنیم مگر اینکه خودمون از مزدوران دشمن باشیم.که تعدادشون تو فضای نت کم نیست.

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
قابل توجه!افرادي هستند كه اصل اسلام راقبول ندارندوفقط قصدشان ايجادشبهه است آگاه باشيدودست ازاحتلاف برداريد شيعه وسني باهم برادرند واجازه نمي دهند افراد كافرآنهارابه جان هم بيندازند.

kalla

عضو جدید
قابل توجه!افرادي هستند كه اصل اسلام راقبول ندارندوفقط قصدشان ايجادشبهه است آگاه باشيدودست ازاحتلاف برداريد شيعه وسني باهم برادرند واجازه نمي دهند افراد كافرآنهارابه جان هم بيندازند.

حرف اول و آخر بنده هم همين هست...اينكه ميخواهم دوستي و خيشاوندي علي و عمر را اثبات كنم و محبت اهل بيت و خلفا و اصحاب همسران پيامبر...اينكه آآنها ممكن است با هم اختلاف و حتي جنگ كرده باشند اما قرآن ميفرماي" زماني كه ميان دو گروه مومن اختلاف و جنگ افتاد پس ميان آنان صلح كنيد" اينكه اعمال گذشتگان از آن خودشان است و از ما در باره اعمال آنان سوال نخواهد شد..اينكه خداوند ميفرمايد"محمد رسول الله و الذين معه اشدائ عله الكفار رحمائ بينهم...."" محمد فرستاده خداست و كساني كه با اويند (اصحاب او) بر كافران سخت گيرند و ميان خود مهربان و آنها را ميبيني در حالي كه رضاي خدارا ميطلبند وآنها را در حالت ركوع و سجود ميبيني در حالي كه نشانه بندگيه خدا بر روي پيشانيشان است و اين وصف آنها در تورات و انجيل است...." اين اصحاب بجز ابوبكر و عمر علي و عثمان و......چه كساني بودند؟! بياييد به كساني كه قرآن ستوده در روضه خواني ها و منبر ها تهمت و ناسزا نگوييم و خود را از جامعه اسلامي جدا نسازيم...اصحاب و اسلام را دو تكه نكنيم..و به كتاب الله يعني قرآن چنگ بزنيم تا متفرق نشويم

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حرف اول و آخر بنده هم همين هست...اينكه ميخواهم دوستي و خيشاوندي علي و عمر را اثبات كنم و محبت اهل بيت و خلفا و اصحاب همسران پيامبر...اينكه آآنها ممكن است با هم اختلاف و حتي جنگ كرده باشند اما قرآن ميفرماي" زماني كه ميان دو گروه مومن اختلاف و جنگ افتاد پس ميان آنان صلح كنيد" اينكه اعمال گذشتگان از آن خودشان است و از ما در باره اعمال آنان سوال نخواهد شد..اينكه خداوند ميفرمايد"محمد رسول الله و الذين معه اشدائ عله الكفار رحمائ بينهم...."" محمد فرستاده خداست و كساني كه با اويند (اصحاب او) بر كافران سخت گيرند و ميان خود مهربان و آنها را ميبيني در حالي كه رضاي خدارا ميطلبند وآنها را در حالت ركوع و سجود ميبيني در حالي كه نشانه بندگيه خدا بر روي پيشانيشان است و اين وصف آنها در تورات و انجيل است...." اين اصحاب بجز ابوبكر و عمر علي و عثمان و... ...چه كساني بودند؟! بياييد به كساني كه قرآن ستوده در روضه خواني ها و منبر ها تهمت و ناسزا نگوييم و خود را از جامعه اسلامي جدا نسازيم...اصحاب و اسلام را دو تكه نكنيم..و به كتاب الله يعني قرآن چنگ بزنيم تا متفرق نشويم

ببینین،خیلی قشنگ حرف میزنین،هرکی ندونه،واقعا باور میکنه که هدف شما اتحاده،اما این جمله چیه که گفتین؟

بنده محکم وایسادم و بهش اعتراض دارم،کسی حق نداره علی رو اینجوری وسط این 3 نفر بذاره.

اصلا علی یه انسان دیگه اس،حتی سایر ادیان هم علی رو شناسنامه اسلام میدونن،علی مسوب خلقت جهانه،علی آیینه تمام نمای بندگی روی زمینه،بخاطر خدا سکوت کرد تا اتحاد مسلمونا خراب نشه،اما تا کی؟

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینین،خیلی قشنگ حرف میزنین،هرکی ندونه،واقعا باور میکنه که هدف شما اتحاده،اما این جمله چیه که گفتین؟

بنده محکم وایسادم و بهش اعتراض دارم،کسی حق نداره علی رو اینجوری وسط این 3 نفر بذاره.

اصلا علی یه انسان دیگه اس،حتی سایر ادیان هم علی رو شناسنامه اسلام میدونن،علی مسوب خلقت جهانه،علی آیینه تمام نمای بندگی روی زمینه،بخاطر خدا سکوت کرد تا اتحاد مسلمونا خراب نشه،اما تا کی؟

تا جای که ما میدونیم علی هم شان همین سه نفر بوده .
نظر شما هم فقط برای خودت محترمه نه ما.

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابدالدهر بماند

اگر عمر با علی(ع) یکسان بود بعد تشهد نماز واسه اون هم صلوات میفرستادی

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

نظر من برای منه،نطر شما نماینده همه مردم دنیاس؟

شما به چه مجوزی نظر شخصیتونو با (ما) مینویسین؟

وعده میدهم کسانی که علی رو با بقیه هم شأن و رتبه میدونن،هدایت بشن و یا توانایی منحرف کردن دیگران رو از دست بدن.

الان شما 2 تا گناه کردین،اول اینکه علی رو هم شأن بقیه گداشتین،دوم اینکه سعی در منحرف کردن بقیه دارین.

از خداوند و وعده های قیامت بترسین لطفا..........

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حالا شما برید آمار اعدامی های اهواز خوزستان کردستان و سایر مناطق سنی نشین رو بیارید بعد قضاوت کنید!!! و شعار مرگ بر مخالف!!!! بعد دم از وحدت بزنید!!

این حرف شما عین تفرقه انداختنه.

هرکس هرجا و در هر شرایطی کاری کنه که سزاش اجرای حذ الهیه،باید اجرا بشه،خوزستان و تهران و مشهد و اصفهان هم نداره

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ببین دوست گرامی شما برداشتت از زنده بودن شهدا اشتباه هستش. کسانی که در راه خدا کشته میشوند شهید هستند وشهدا زنده اند اما بعد زندگانی انها از حالت یک موجود زنده که داری تاثیرات متلف وتوانمندی های مختلف هستش خارجه.

با استفاده از این لغات،نمیتونین بحث رو خراب کنین جناب.

تأثیرات شهدا هم تو زندگی الان ما کاملا مشهوده،باور ندارین؟خوب چشماتونو باز کنین.

شهدا زنده هستن،بر اعمال ما ناظرند و میگن ما روزی که احتیاج بود جونمون رو دادیم،شما امروز که احتیاجه،میتونین بدون پسته سر کنین؟

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خدای روشن کن که از تاریکی در بیایم.مرد حسابی شما که یکی از مراجعتون فتوا داده بوده که مال اهل سنت را اگر بدزدید بازم حلاله.یارو فتوا داده اگر همسر انسان عادت ماهیانه داشته باشه میشه با ماد زن رابطه داشت.بعد شما امدی ملتو روشن کن.اول خدت روشن باش بعد به فکر ملت.

تو همین جامعه اسلامی تو شهر شیعه نشین یک اهل سنت نمیتونه تو مسجد نماز بخونه بعد اومدی دم از حق میزنی؟
یعنی شان جنابعالی اینقدر بالا رفته که به همسر پیامبر خرده بگیری؟
کدام بدعت همون زنای شرعی دیگه ؟الان خیلی سخته که زنای شرعی از بین رفته.شما که دارید اونو پس دردتون چیه؟

اینا توهین و تهمته و یه مش اراجیفه

شما کلا دارین فقط حرف الکی میزنین.دست پیش گرفتی؟

میخوای منم شروع به حرف زدن کنم تا همه بفهمن الان تو جنوب و غرب و شرق ایران،هم کیش های شما چیکارا که نمیکنن؟

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
گمان نکنم نه امام اول شیعه نسبت به خلیفه دوم فضیلتی داشته باشه نه خلیفه دوم نسبت به امام اول شیعه هر دو دست پرورده یک ایدوئولوژی بودند و جز شمشیر و زن چیزی در زندگی خود نشناختند در کشتار نسبت به هم سبقت گرفته و تعداد بیشتر کشته هارو فضیلتی برای خود می شمردند

این حدس و گمان های حضرتعالی خیلی هارو منحرف کرده و کسانی واسه سرگرم شدن میان و یه مش اراجیف مینویسن.

شما معنی ایدئولوژی رو میدونین؟بجز اراجیفی که از اون نویسنده کافر یاد گرفتی،حرف دیگه ای بلدی؟

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
امام .البته اون نسخ رسال الان یافت نمیشه.
بازهم همان رساله وهمان شخص.
ما میگیم چون دیدیم.شما ظاهرا خیلی چیزها را نمیبینید در تمامی شهرهای سنی نشین حسینیه وجود داره اما در شهری مثل تهران اصلا مسجدی برای اهل سنت وجود داره؟ایا یک سنی میتونه بدون ازار در یک مسجد در تهران نماز بخوانه؟
جهالت واقع لغت جالبیه.واما کجای نوشته شده که باید دست را دراز کرد ونماز خواند؟
دوست گرامی اینکه یک نفر به عالم بودن نفری دیگری اقرار میکنه دلیل بر تواضع و فروتنیه.چون فقط ادمای احمق هستند که فقط خودشون رو دانا می بینند.

پس حتما علی و فرزندانش هم جاهل ونادان بودند که فرزندانش در رکاب همین انسان در جنگ وفتوحات شرکت می کردند؟اگر علی بر ابطال یک نفر رای میداد چگونه است که فرزندانشو همراهش برای جنگ می فرسته؟
تنها چیزی که ازش مطمئن هستم در زندگیم از صحتش همین سنی بودنمه هر چند متاسفانه نه مسلمان خوبیم ونه سنی خوبی ولی به هر حال به یقین رسیدم.

نمیتونه؟بدون آزار؟من خودم هفته ای 4 بار اونورا میرم،چه آزاری مرد مؤمن،بترس از عاقبتی که خدا برات وعده داده...........

شما رو به خلفاتون قسم میدم بیاین و یه تاپیک بزنین و حقانیتتون رو ثابت کنین،از کجا رسیدیدن به حق بودن عمر و ابوبکر و عثمان؟

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[/QUOTE

لطفا مستند صحبت کنید نه بر اساس خیال ورویا.
تهمت نبود واقعیت بود. عزیزم فقط به تاریخ تحلیلی اسلام بسنده نکن.اون فقط سه واحده.کتب دیگری هست.
اونا اگر گیرن نمیدونم شما چرا عذاب می کشید.

ببینین کی درباره سند حرف میزنه:biggrin:میدونی سند چیه؟
برای خودت احتاج نیست ؟تو علم لدنی داری؟

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ودر کدام حدیث امده که امامان شما معصوم هستند وبرحق.دوست ندارم اینو بگم ولی این شما بودید که در اسلام دو دستگی ایجاد کردید وگرنه اسلام فقط اسلام محمدی است وبس.
ما هیچ وقت نگفتیم شما از ما پیروی کنید و سنی بشید این شما هستید که برای اثبات خودتان هر لحظه خودتان را با ما مقایسه می کنید.
از من باشه میگم هر که به راه خویش وهرکس مسول عقاید خویش.

خدا منو لال کنه اگر 5 بار تو این سایت ننوشته باشم.
حدیث جابریه،حدیث سفینه،حدیث منزلت

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
واقعا كه!!!!!!!!!!!!ما نه از عثمان نه علي نه عيسي و نه محمد!! بلكه از خدا شفاعت ميخواهيم و خيلي ها هم حاجتشون رو گرفتن...الله كافي لنا ..شما از همون قبور سنگ و طلا و بتكده حاجت بخوايد موفق ميشي!!!

اصلا خوندی بچه حرفامو؟آدم رو عصبی میکنی دیگه
من کجا گفتم سنگ؟من کجا گفتم که بجز از خدا ما شفا میگیرم؟

برادر محترم،لطفا متن رو کامل بخونین تا بحث به درگیری و ناراحتی ختم نشه

kalla

عضو جدید
اصلا خوندی بچه حرفامو؟آدم رو عصبی میکنی دیگه
من کجا گفتم سنگ؟من کجا گفتم که بجز از خدا ما شفا میگیرم؟

برادر محترم،لطفا متن رو کامل بخونین تا بحث به درگیری و ناراحتی ختم نشه

در حقانيت خلفا همين بس كه از اولين مهاجرين و انصار بودند و خداوند از آنها راضي گشت...شما در مقابل قرآن مي ايستيد...و اينكه سير تاريخ حقانيت و حكمت خلافت آنها را ثابت كرده..براي ابوبكر همين بس كه پدر خانم پيامبر و يار غار اوبود و پيامبر فرمود هيچ مالي به اندازه مال ابوبكر براي من سود نداشت و پيامبر قبل از وفات ايشان را به پيش نمازي مسلمين امر كرد به راستي اسلام را زينت داد شك به ابوبكر شك به پيامبر و اسلام را به همراه دارد..براي عمر همين بس كه پدر خانم پيامبر و داماد علي بود وفاتح بزرگ اسلام لقب گرفت و تمامي ممالك را در نورديد و چراغ اسلام را روشن كرد.براي عثمان همين بس كه پيامبر دو دختر خودشان را به عقد ايشان در آوردند يكي پس از ديگري..به حجب وحيا معروف بود و هم كنيه پيامبر..و براي علي همين بس كه در ركاب آنان بود در فتح ايران و ساي رفتوحات..تمامي اهل بيت از جمله حضرت حسن و حسين در ركاب عثمان وعمر بودند...شما كه براي رد آنان از احاديث بخاري نقل ميكنيد چرا براي اثبات حقانيت آنها از احاديث اهل سنت استفاده نميكنيد؟! چرا يك حديث را قبول داريد و هزاران حديث در وصف حقانيت آنها را نميبينيد؟!

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان عزيز سلام .. متاسفانه اين اواخر بعضي از دوستان ما در اين باشگاه تاپيك هاي از امامان ما ارائه ميدن كه در نتيجه آخرش ناراحتي دعوا بين كاربران ايجاد ميكنن دوستان عزيز از شما خواهش ميكنم اينجور حرفهارو به عهده كارشناسان مذهبي قرار بديم نه اينكه كاري بكنيم كه از دسته همديگه ناراحت بشيم خودمون بهتر ميدونيم كه از الان تا صد سال ديگه بكوب با هم راجب اين مسائل بحث كنيم بخدا قسم به هيج جــــــــــــــــــــــــاي نميرسيم فقط ناراحتي بين خودمون رو بيشتر ميكنيم همين.. اون امامان عزيز هزار سال كه به رحمت خدا رفتن آخه ما چرا داريم پشت سره شون داريم بحث ميكنيم وقتي كه به هيج جاي نميرسيم.. از دوستان عزيز خواهش ميكنم تاپيك ايجوري ارائه ندن اگه شاهد بيشتر شدن بحث و ناراحتي بين اعضاي باشگاه باشيم مجبوريم به مديران اين تالار و مدير كل سايت گزارش دهيم..

آخرین ویرایش:

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر من برای منه،نطر شما نماینده همه مردم دنیاس؟

شما به چه مجوزی نظر شخصیتونو با (ما) مینویسین؟

وعده میدهم کسانی که علی رو با بقیه هم شأن و رتبه میدونن،هدایت بشن و یا توانایی منحرف کردن دیگران رو از دست بدن.

الان شما 2 تا گناه کردین،اول اینکه علی رو هم شأن بقیه گداشتین،دوم اینکه سعی در منحرف کردن بقیه دارین.

از خداوند و وعده های قیامت بترسین لطفا..........

منظور من از کلمه ما اهل سنت هستش.
من سعی در انحراف کسی ندارم اصلا برایم مهم نیست دیگران چه عقایدی دارند.

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا توهین و تهمته و یه مش اراجیفه

شما کلا دارین فقط حرف الکی میزنین.دست پیش گرفتی؟

میخوای منم شروع به حرف زدن کنم تا همه بفهمن الان تو جنوب و غرب و شرق ایران،هم کیش های شما چیکارا که نمیکنن؟

اگه تونستی جواب بده وقتی نمیتونی بهتره سکوت کنید.

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیتونه؟بدون آزار؟من خودم هفته ای 4 بار اونورا میرم،چه آزاری مرد مؤمن،بترس از عاقبتی که خدا برات وعده داده...........

شما رو به خلفاتون قسم میدم بیاین و یه تاپیک بزنین و حقانیتتون رو ثابت کنین،از کجا رسیدیدن به حق بودن عمر و ابوبکر و عثمان؟
مگر برای اثبات روز وشب احتیاج به دلیل وبرهان هستش؟

smn_ash

عضو جدید
خدای روشن کن که از تاریکی در بیایم.مرد حسابی شما که یکی از مراجعتون فتوا داده بوده که مال اهل سنت را اگر بدزدید بازم حلاله.یارو فتوا داده اگر همسر انسان عادت ماهیانه داشته باشه میشه با ماد زن رابطه داشت.بعد شما امدی ملتو روشن کن.اول خدت روشن باش بعد به فکر ملت.

تو همین جامعه اسلامی تو شهر شیعه نشین یک اهل سنت نمیتونه تو مسجد نماز بخونه بعد اومدی دم از حق میزنی؟
یعنی شان جنابعالی اینقدر بالا رفته که به همسر پیامبر خرده بگیری؟
کدام بدعت همون زنای شرعی دیگه ؟الان خیلی سخته که زنای شرعی از بین رفته.شما که دارید اونو پس دردتون چیه؟
میشه اسم اون مرجع و بدونم ؟ با اینکه گفتید دیگه رسالش در دسترس نیست ولی برام جالبه.
منتظرم
حتی احادیث ائمه هم برای اثبات حقانیتشون باید به قران مراجعه بشه چه برسه فتوا

آخرین ویرایش:

smn_ash

عضو جدید
گمان نکنم نه امام اول شیعه نسبت به خلیفه دوم فضیلتی داشته باشه نه خلیفه دوم نسبت به امام اول شیعه هر دو دست پرورده یک ایدوئولوژی بودند و جز شمشیر و زن چیزی در زندگی خود نشناختند در کشتار نسبت به هم سبقت گرفته و تعداد بیشتر کشته هارو فضیلتی برای خود می شمردند
امام علی (ع) در هر سه جنگ دوره زمامداريش هيچگاه شروع كننده جنگ نبودند. در كربلا نيز نقل شده است مسلم بن عوسجه٬ يكي ازياران امام حسين(ع)٬ مي توانستند شمر را درروزعاشورا با تير بزند اما امام اجازه ندادند٬ تنها به اين دليل كه نمي خواستند شروع كننده جنگ باشند.

smn_ash

عضو جدید
دوستان عزيز سلام .. متاسفانه اين اواخر بعضي از دوستان ما در اين باشگاه تاپيك هاي از امامان ما ارائه ميدن كه در نتيجه آخرش ناراحتي دعوا بين كاربران ايجاد ميكنن دوستان عزيز از شما خواهش ميكنم اينجور حرفهارو به عهده كارشناسان مذهبي قرار بديم نه اينكه كاري بكنيم كه از دسته همديگه ناراحت بشيم خودمون بهتر ميدونيم كه از الان تا صد سال ديگه بكوب با هم راجب اين مسائل بحث كنيم بخدا قسم به هيج جــــــــــــــــــــــــاي نميرسيم فقط ناراحتي بين خودمون رو بيشتر ميكنيم همين.. اون امامان عزيز هزار سال كه به رحمت خدا رفتن آخه ما چرا داريم پشت سره شون داريم بحث ميكنيم وقتي كه به هيج جاي نميرسيم.. از دوستان عزيز خواهش ميكنم تاپيك ايجوري ارائه ندن اگه شاهد بيشتر شدن بحث و ناراحتي بين اعضاي باشگاه باشيم مجبوريم به مديران اين تالار و مدير كل سايت گزارش دهيم..
خوب دوست عزیز میشه لطف کنی یکی و واسه ما پیدا کنی که کمک کنه. خدایی اکثر بچه ها مهندسن .

smn_ash

عضو جدید
حالا شما برید آمار اعدامی های اهواز خوزستان کردستان و سایر مناطق سنی نشین رو بیارید بعد قضاوت کنید!!! و شعار مرگ بر مخالف!!!! بعد دم از وحدت بزنید!!
شما امار ما رو در بیارید ما هم امار شما رو در میاریم.....

بالا