تاثیرش بیشتره
عمق فاجعه رو نشون میدههههههههههههههههههههههههههه
با این توهینت هر اینه بترس که از غضب الهی ویندوزت بپره
تاثیرش بیشتره
عمق فاجعه رو نشون میدههههههههههههههههههههههههههه
خدایی چشمات باز میشدن بعده 5 تا فیلماره باووووووووو
ی روز پشت هم 5 تا نیگا کردم الان فیلم جدید ندارم
نه بابا الان خدا تومان پول دادم واسه نامحدود اما حالشم دارم میبرم و مهم همینه![]()
بچه ها فرار کنین زنگو زدن
زدم زنگو..حالا بیا در بریم تا نگرفتنمون
تاثیر کیکه -با چایی خوردی بهت نساخته-ی چایی نبات بزن اوکی بشی لامصب معجزه میکنه
شایعه شده هرکی بخوره بچش پسر میشه![]()
چطورییییییی ای کارو کردییییییییی؟اعتراف می کنم
یه بار
رمز عبور میل همکلاسیامو پیدا کردم خخخخ
اخه خیلی طول کشید بهم پورت بدن منم گفتم اگه وصل بشهی کاری میکنم به غلط کردن بیفتید انقدر دان میکنم تا خودتون زنگ بزنید بگید بابا جان عزیزت اینقدر دان نکن خخخخخمث ما ک گاهی اینترنت زمان دار می خریدیم بعد تا صب با چشای سرخ می نشستیم پا سیستم ک یوقت یه قطره ازش اسراف نشه تا اخرش رو بکشیم خخخ
خدایی چشمات باز میشدن بعده 5 تا فیلم
اره باووووووووو
ی روز پشت هم 5 تا نیگا کردم الان فیلم جدید ندارم
نه بابا الان خدا تومان پول دادم واسه نامحدود اما حالشم دارم میبرم و مهم همینه![]()
پس اگه منظورت به من بود باید بگم راستش به سرم زده بود تاپیکم بزنم واسه خودماینم یه اعتراف دیگه..خخخ
بلا به دوور..برم نباتای خونمونو سرنگون کنم هر چه زودتر..
چطورییییییی ای کارو کردییییییییی؟![]()
اعتراف میکنم کوزی گونی رو کامل نیگا کردم -خرم سلطان رو هم بعضی قسمت هاشو از دست دادم-به غیر این دوتا سریال دیگه با بقیه سریال ها حال نمیکردممن عمرا بتونم چندتا فیلمو پشت هم نیگاه کنم..شاید یه سریالو یکی دوروزه نیگاه کنم و فیلم سینمایی رو نهایت یکی در روز چون هنوز تو موضوع قبلیه میمونم...یعنی دوس دارم که بمونم نه اینکه مغزم نکشه...(جدی میگم) خخخخخ
یعنی جییییییییییییی؟؟!!! به همین راحتی؟؟؟ خب الان خیلی ها برنامه نویسی بلدن..پس رسما اف بیمو میلمو... نهههههداداشم برنامه نویسی بلده یه برنامه نوشته بود نصب کرد رو لپ تاپ
بعد همکلاسیا ک میومدن گاهی برن نمره ببینن یا برن میلشون رمز ثبت می شد
جات خالی بعد از همین طریق کلی اطلاعات کسب کردم![]()
میگم شیطونی میگی نهههههههههههههههداداشم برنامه نویسی بلده یه برنامه نوشته بود نصب کرد رو لپ تاپ
اعتراف میکنم کوزی گونی رو کامل نیگا کردم -خرم سلطان رو هم بعضی قسمت هاشو از دست دادم-به غیر این دوتا سریال دیگه با بقیه سریال ها حال نمیکردم
داداشم برنامه نویسی بلده یه برنامه نوشته بود نصب کرد رو لپ تاپ
منظورم سینمایی بود..سریالو میتونم چن روز بی وقفه بشینم پاش... حریم سلطانو دان کردی دیگه..سه سال که نشستی پای تلویزیون نیگاه کنی!!!![]()
ای داد بی داد دیگه نمیرم کافی نتیه سری رفتم کافی نت-تو کافی نتیا ملت اکثرا یادشون میره آف بشن از یاهو منم همیشه دوس دارم سرک بکشم - سریع رفتم تو میل طرف-پسر بود-یه نامه بلند بالا واسه ی دختر نوشته بود -که همکلاسیش بود-و کلا خلاصش این بود که من تو رو خیلی دوس دارمو باور کن من منظوری نداشتم بابت اون حادثه-بدجور تو کف بودم جریان چیه ی 2 -3 باری م دوباره رفتم تو اون کافی نت و همون سیستم اما تف به این شانس دیگه خبری نبود خخخخخخ
برو اما اول آف بشو بعدم یه یوزر پس رو الکی بزن و تیک های سیو رو بزن تا اونا سیو بشهای داد بی داد دیگه نمیرم کافی نت![]()
به همین راحتی. به همین خوشمزگی.یعنی جییییییییییییی؟؟!!! به همین راحتی؟؟؟ خب الان خیلی ها برنامه نویسی بلدن..پس رسما اف بیمو میلمو... نههههه
نامردیه
همین کارو میکنمبرو اما اول آف بشو بعدم یه یوزر پس رو الکی بزن و تیک های سیو رو بزن تا اونا سیو بشه
خو انقد به ترکی علاقه دارید فاطما گل،روزی روزگاریو،کارادایی رو هم دان کن..خخآخراشو اره -اما کوزی گونی رو همش رو از آنتن نیگا کردیم
همین کارو میکنم![]()
من اعتراف میکنم قسمتی که کوزی با باباش رفیق میشن و جریان رو میفهمه،گریم گرف :|اعتراف میکنم کوزی گونی رو کامل نیگا کردم -خرم سلطان رو هم بعضی قسمت هاشو از دست دادم-به غیر این دوتا سریال دیگه با بقیه سریال ها حال نمیکردم
خو انقد به ترکی علاقه دارید فاطما گل،روزی روزگاریو،کارادایی رو هم دان کن..خخ
یه سری رفتم کافی نت-تو کافی نتیا ملت اکثرا یادشون میره آف بشن از یاهو منم همیشه دوس دارم سرک بکشم - سریع رفتم تو میل طرف-پسر بود-یه نامه بلند بالا واسه ی دختر نوشته بود -که همکلاسیش بود-و کلا خلاصش این بود که من تو رو خیلی دوس دارمو باور کن من منظوری نداشتم بابت اون حادثه-بدجور تو کف بودم جریان چیه ی 2 -3 باری م دوباره رفتم تو اون کافی نت و همون سیستم اما تف به این شانس دیگه خبری نبود خخخخخخ
چه کار میکنی دقیقا؟؟؟ خو آدم آف شه که دیگه کسی مثلِ آقا منصور سرک نمیکشه مگر اینکه مثل اون دوستمون برنامه نویسی بلد باشه :|
چه کار میکنی دقیقا؟؟؟ خو آدم آف شه که دیگه کسی مثلِ آقا منصور سرک نمیکشه مگر اینکه مثل اون دوستمون برنامه نویسی بلد باشه :|
دخترا کلا فضول نیستنخدایی برای منم پیش اومد طرف یادش رفته بود آف شه.دخترم بود ولی من نگاه نکردم خودم آف کردمش..رفتم پی کارِ خودم..
من اعتراف میکنم قسمتی که کوزی با باباش رفیق میشن و جریان رو میفهمه،گریم گرف :|
نه بابا چین اونا اه اصا خوشم نمیاد -این دو تا سریال هم کلا یه سرو گردن از بقیه بالاتر بودن که نگاشون میکردم
تو همون آنتن هم نیگاشون نمیکنم چه برسه برم دانشون کنم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بازیهایی که تا حالا با دخترا کردید اعتراف کنید | زنگ تفريح | 49 | |
![]() |
دانشجويان اعتراف كنيد!!! | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
نمیدونم چیرا همش فک میکنم این روزا یه خبریه؟!!!! | زنگ تفريح | 321 | |
![]() |
احساس میکنم عاشق شدم | زنگ تفريح | 92 | |
![]() |