اعتراف میکنم که ...

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها فرار کنین زنگو زدن

ایران تنها جایی تو دنیاست که وقتی زنگو میزنن بچه ها فرار کنان از مدرسه میرن بیرون تو ژاپن یه مستند میدیدم مثل آدم اروم میرفتن خونشون-والا من که کوچیک بودیم همش از مدرسه در میرفتم خخخخ

زدم زنگو..حالا بیا در بریم تا نگرفتنمون

برو دادا من تپل مپلی ام نمیرسم بهت اگه گرفتنم میگم اون بود :D

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاثیر کیکه -با چایی خوردی بهت نساخته-ی چایی نبات بزن اوکی بشی لامصب معجزه میکنه
شایعه شده هرکی بخوره بچش پسر میشه :D

پس اگه منظورت به من بود باید بگم راستش به سرم زده بود تاپیکم بزنم واسه خودم:biggrin: اینم یه اعتراف دیگه..خخخ
بلا به دوور..برم نباتای خونمونو سرنگون کنم هر چه زودتر..

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مث ما ک گاهی اینترنت زمان دار می خریدیم بعد تا صب با چشای سرخ می نشستیم پا سیستم ک یوقت یه قطره ازش اسراف نشه تا اخرش رو بکشیم خخخ
اخه خیلی طول کشید بهم پورت بدن منم گفتم اگه وصل بشهی کاری میکنم به غلط کردن بیفتید انقدر دان میکنم تا خودتون زنگ بزنید بگید بابا جان عزیزت اینقدر دان نکن خخخخخ

خدایی چشمات باز میشدن بعده 5 تا فیلم

فیلم درستو حسابی باشه اره-همه مدلی هم نیگا میکنم طنز -اکشن-ماجراجویی-هندی-عاشخونه خخخخخ

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره باووووووووو
ی روز پشت هم 5 تا نیگا کردم الان فیلم جدید ندارم
نه بابا الان خدا تومان پول دادم واسه نامحدود اما حالشم دارم میبرم و مهم همینه :D

من عمرا بتونم چندتا فیلمو پشت هم نیگاه کنم..شاید یه سریالو یکی دوروزه نیگاه کنم و فیلم سینمایی رو نهایت یکی در روز چون هنوز تو موضوع قبلیه میمونم...یعنی دوس دارم که بمونم نه اینکه مغزم نکشه...(جدی میگم) خخخخخ

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس اگه منظورت به من بود باید بگم راستش به سرم زده بود تاپیکم بزنم واسه خودم:biggrin: اینم یه اعتراف دیگه..خخخ
بلا به دوور..برم نباتای خونمونو سرنگون کنم هر چه زودتر..

خاک بر سرم وای بلا به دور .... دلت میاد نیاری جوجو؟:D

sepidarrr

اخراجی موقت
چطورییییییی ای کارو کردییییییییی؟:eek:

داداشم برنامه نویسی بلده یه برنامه نوشته بود نصب کرد رو لپ تاپ
بعد همکلاسیا ک میومدن گاهی برن نمره ببینن یا برن میلشون رمز ثبت می شد
جات خالی بعد از همین طریق کلی اطلاعات کسب کردم:D

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من عمرا بتونم چندتا فیلمو پشت هم نیگاه کنم..شاید یه سریالو یکی دوروزه نیگاه کنم و فیلم سینمایی رو نهایت یکی در روز چون هنوز تو موضوع قبلیه میمونم...یعنی دوس دارم که بمونم نه اینکه مغزم نکشه...(جدی میگم) خخخخخ
اعتراف میکنم کوزی گونی رو کامل نیگا کردم -خرم سلطان رو هم بعضی قسمت هاشو از دست دادم-به غیر این دوتا سریال دیگه با بقیه سریال ها حال نمیکردم

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی جییییییییییییی؟؟!!! به همین راحتی؟؟؟ خب الان خیلی ها برنامه نویسی بلدن..پس رسما اف بیمو میلمو... نههههه:eek:
نامردیه

NASIM.1111

عضو جدید
میگم شیطونی میگی نههههههههههههههه;):thumbsup2::w10:

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعتراف میکنم کوزی گونی رو کامل نیگا کردم -خرم سلطان رو هم بعضی قسمت هاشو از دست دادم-به غیر این دوتا سریال دیگه با بقیه سریال ها حال نمیکردم

منظورم سینمایی بود..سریالو میتونم چن روز بی وقفه بشینم پاش... حریم سلطانو دان کردی دیگه..سه سال که نشستی پای تلویزیون نیگاه کنی!!!:eek::biggrin:

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

یه سری رفتم کافی نت-تو کافی نتیا ملت اکثرا یادشون میره آف بشن از یاهو منم همیشه دوس دارم سرک بکشم - سریع رفتم تو میل طرف-پسر بود-یه نامه بلند بالا واسه ی دختر نوشته بود -که همکلاسیش بود-و کلا خلاصش این بود که من تو رو خیلی دوس دارمو باور کن من منظوری نداشتم بابت اون حادثه-بدجور تو کف بودم جریان چیه ی 2 -3 باری م دوباره رفتم تو اون کافی نت و همون سیستم اما تف به این شانس دیگه خبری نبود خخخخخخ

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظورم سینمایی بود..سریالو میتونم چن روز بی وقفه بشینم پاش... حریم سلطانو دان کردی دیگه..سه سال که نشستی پای تلویزیون نیگاه کنی!!!:eek::biggrin:

آخراشو اره -اما کوزی گونی رو همش رو از آنتن نیگا کردیم

NASIM.1111

عضو جدید
یه سری رفتم کافی نت-تو کافی نتیا ملت اکثرا یادشون میره آف بشن از یاهو منم همیشه دوس دارم سرک بکشم - سریع رفتم تو میل طرف-پسر بود-یه نامه بلند بالا واسه ی دختر نوشته بود -که همکلاسیش بود-و کلا خلاصش این بود که من تو رو خیلی دوس دارمو باور کن من منظوری نداشتم بابت اون حادثه-بدجور تو کف بودم جریان چیه ی 2 -3 باری م دوباره رفتم تو اون کافی نت و همون سیستم اما تف به این شانس دیگه خبری نبود خخخخخخ
ای داد بی داد دیگه نمیرم کافی نت:biggrin:

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اعتراف میکنم قسمتی که کوزی با باباش رفیق میشن و جریان رو میفهمه،گریم گرف :|

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خو انقد به ترکی علاقه دارید فاطما گل،روزی روزگاریو،کارادایی رو هم دان کن..خخ

نه بابا چین اونا اه اصا خوشم نمیاد -این دو تا سریال هم کلا یه سرو گردن از بقیه بالاتر بودن که نگاشون میکردم
تو همون آنتن هم نیگاشون نمیکنم چه برسه برم دانشون کنم

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز

خدایی برای منم پیش اومد طرف یادش رفته بود آف شه.دخترم بود ولی من نگاه نکردم خودم آف کردمش..رفتم پی کارِ خودم..

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه کار میکنی دقیقا؟؟؟ خو آدم آف شه که دیگه کسی مثلِ آقا منصور سرک نمیکشه مگر اینکه مثل اون دوستمون برنامه نویسی بلد باشه :|

البته راه های دیگه ای هم هست که باز بتونیم وارد بشیم-راست میگه ساناز اصا چرا میخای آف بشی-ته تهش مگه چی میگی با دوستات والا

خدایا این خوشی هارو از ما نگیر :D

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اعتراف میکنم قسمتی که کوزی با باباش رفیق میشن و جریان رو میفهمه،گریم گرف :|

خداییش عجب فیلمی بود داداش من که کلا اخلاقش یکم شبیه کوزی هستش و اهل سریال نیست همیشه نیگا میکرد

خرمم که تموم شد -آقا ی سریال بگید نیگا کنم-فیلم هر ورز دان میکنم اما سریال یه چیز دیگس

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا چین اونا اه اصا خوشم نمیاد -این دو تا سریال هم کلا یه سرو گردن از بقیه بالاتر بودن که نگاشون میکردم
تو همون آنتن هم نیگاشون نمیکنم چه برسه برم دانشون کنم

به نظر من کارادای و روزی روزگاری قویترن با اینکه هیچ کدومشونو کامل نگاه نکردم .کوزی گونیو هم میدیدم که فقط حرص میخوردم..! فاطما گلو برای سرگرمی میبینم ولی موضوع قوی ای نداره.
کلا هشون بیخودن