اعتراف میکنم که ...

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امسال چند هفته قبل تولدم گفتم کیک دیگه حال نمیده ی چیز دیگه تو تولدم درست کنید اخه تو 1 ماه 3 تا تولد داشتیم تو خونه دیگه حالم از کیک داشت بهم میخورد هیچی دیگه گذشت گذشت تا شد 6 شهریور -که کی میشد؟ 2 روز بعد تولدم -یادم اومد ای دل قافل عجب رکبی خوردما کیک که هیچ تولدم بام نگرفتن ..........گفتم ناسلامتی ما هم دل داریما پریروز تولدم بود نامردا حداقل یه بستنی برام میخریدید -اونام همه زدن زیر خنده -هیچی ظهر ی کله پاچه خوردیم به جای کیک :biggrin:

یعنی اصفهانیها تولد میپیچونن :D

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند روزه تا چشمو وا میکنم تو نتم تا دوباره چشامو ببندم.... حالم داره بهم میخوره!(ببخشید)
امروز تولدم بود ولی یکی از بدترین روزای زندگیم بود و سعی کردم جواب دوستان رو با خوشحالی بدم و عکسامم با ژست شاد بگیرم..
یک هفته ست لباسای شسته شدمو باید جمع کنم بزارم جاشون ولی ....(البته این مورد همیشگی نیس چون به شدت منظمم)
بازم بگم..؟؟؟
یه مدتی هم یکیو دوس داشتم(عشق در نگاه اول و یه طرفه)) ازینکه نمیتونستم ببینمش گریه میکردم،که بعدش فهمیدم چه دیوونه ای بودم!! البته ازش متنفر نشدم ...
بازم بگم...؟؟
حالا استارترِ محترم؟؟با این اعترافا میخای چه کار کنی؟؟ تو دادگاه علیه ما استفاده میشه؟؟خخخ

اعتراف میکنم تا به این لحظه حتی یک بار هم تولد نداشتم و نمیگرفتم و نمیگرفتن!
کلا مث اینکه مُد نیس واس ما :|
یه 17-18باری هم یادشون رفته کلا زیاد میشنوم میگن ئه موسن تو هفته پیش تولدت بوداااااا:D

نخن ، اشک بریز!:cool:

NASIM.1111

عضو جدید
امسال چند هفته قبل تولدم گفتم کیک دیگه حال نمیده ی چیز دیگه تو تولدم درست کنید اخه تو 1 ماه 3 تا تولد داشتیم تو خونه دیگه حالم از کیک داشت بهم میخورد هیچی دیگه گذشت گذشت تا شد 6 شهریور -که کی میشد؟ 2 روز بعد تولدم -یادم اومد ای دل قافل عجب رکبی خوردما کیک که هیچ تولدم بام نگرفتن ..........گفتم ناسلامتی ما هم دل داریما پریروز تولدم بود نامردا حداقل یه بستنی برام میخریدید -اونام همه زدن زیر خنده -هیچی ظهر ی کله پاچه خوردیم به جای کیک :biggrin:
منم حاضرم کله پاچه به جا کیک بخورم:biggrin:

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اعتراف می کنم هر وقت به دوربین کنترل سرعت می رسیدم سرعتو کم می کردم :D

ولی این دفه پلیس نامحسوس منو پیچوند جریمه شدم خیلی شیطون شدنا
با سرعت 120 تا :D

موتور گیرها هم خیلی زبل شدن یه جاهایی خفتت میکنند که نگو-یه بار با دوستم بودم یهو اومدن جلومون 2 نفر و گفتن نگه دار-من سریع پریدم پایین گفتم جان من بیخیال عمو ...... ول کن نبود-دوستمم سریع موتور برد تو عابر پیاده جلوی یه مغازه زنجیر کرد خخخخخخخخخخخ طرف کفو خون قاطی کرد موند چیکار کنه بیخیالمون شد -بعد که رفتن روشن کردیم رفتیم :biggrin:

NASIM.1111

عضو جدید
یه 17-18باری هم یادشون رفته کلا زیاد میشنوم میگن ئه موسن تو هفته پیش تولدت بوداااااا:D

:biggrin::biggrin::biggrin:

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

حس خیلی بدیه انشا... تولدتون تو باشگاه جشن بگیریم :smile:

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید من هیچی متوجه نشدم... :confused: آخر لیلی مرد بود یا زن!!!! :biggrin:خخخ تولدت پریروز بود یا شهریور...!!:confused:

sepidarrr

اخراجی موقت

من تو خونه فقط مامانم یادش میمونه و خاهرم
:D
منم حاضرم کله پاچه به جا کیک بخورم:biggrin:
واااای

موتور گیرها هم خیلی زبل شدن یه جاهایی خفتت میکنند که نگو-یه بار با دوستم بودم یهو اومدن جلومون 2 نفر و گفتن نگه دار-من سریع پریدم پایین گفتم جان من بیخیال عمو ...... ول کن نبود-دوستمم سریع موتور برد تو عابر پیاده جلوی یه مغازه زنجیر کرد خخخخخخخخخخخ طرف کفو خون قاطی کرد موند چیکار کنه بیخیالمون شد -بعد که رفتن روشن کردیم رفتیم :biggrin:

:biggrin:شما ک زبل تر بودین
کصافطا موتوراتونو نزارین تو پیاده رو
یه بار باداداشم رفتیم یه جا تازه جا پراک پیدا کردیم رفتیم تو پارک .یکی اومد موتورشو تو پیاده رو گذاشت یهو جکش در رفت کومب کوبید به ماشین ..واقعا شانس نداشتیما
کثافط :biggrin:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

کا مث خودومی...برا مونم تا حالا نگرفتن
اخه ما خوزستانیا خداوکیل تو تولدم باید محرومیت داشته باشیم؟:D
لطفا مسوولین رسیدگی کنن

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

غمت نباشه دادا منم یه 5 سالی خودمو لوس میکنم به زور تولد برام میگیرن وگرنه قبلنا مامانم میگفت من واسه تو 1 ماه بعد شناسنامه گرفتم درست یادم نیست کی به دنیا اومدی-فقط اینو یادش بود که منو وقتی زایید ی دعوای حسابی تو دهاتمون سر گرفت خخخخخخ

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخه ما خوزستانیا خداوکیل تو تولدم باید محرومیت داشته باشیم؟:D
لطفا مسوولین رسیدگی کنن
25 سالمون شد یکی نگفت بیا شمعا رو فوت کن
لامصبا اگه بحث شمعشه،خودم پول شمعا رو میدم:D

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخه ما خوزستانیا خداوکیل تو تولدم باید محرومیت داشته باشیم؟
لطفا مسوولین رسیدگی کنن

والا فقط بلتن ازدواج دانشجویی جور کنن خخخخخخخ یه بارم برا ما بیچاره ها یه پارتی بگیرن به جای جشن تولدمون-حالا لیلی فروهر رو نیاوردن لااقل سندی رو بیارن برامون بخونه :D

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز

حالا انگار ما عینِ این چن سالو جشن گرفتیم!!!
خب خودت برای خودت بگیر ..دقیقا مثلِ امروزِ من.... :D خودم کیک سفارش دادم خودم شمع خریدم خودم آهنگ دان کردم ولی گوش ندادم..خخخ خودم چایی دم کردم با کیک نوش جان کردم البته به بقیه هم کیک و چایی دادم ...(لطف کردم)..خخخ

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والا فقط بلتن ازدواج دانشجویی جور کنن خخخخخخخ یه بارم برا ما بیچاره ها یه پارتی بگیرن به جای جشن تولدمون-حالا لیلی فروهر رو نیاوردن لااقل سندی رو بیارن برامون بخونه :D

فروهر سندی که دیگه قدیمین
دیگه الان باید هیچ کس و هرکس و اینا رو بیان:D

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من تو خونه فقط مامانم یادش میمونه و خاهرم
:D

واااای

:biggrin:شما ک زبل تر بودین
کصافطا موتوراتونو نزارین تو پیاده رو
یه بار باداداشم رفتیم یه جا تازه جا پراک پیدا کردیم رفتیم تو پارک .یکی اومد موتورشو تو پیاده رو گذاشت یهو جکش در رفت کومب کوبید به ماشین ..واقعا شانس نداشتیما
کثافط :biggrin:
والا من خودم موتور ندارم -مال رفیقم بود -باشه بهش گوشزد میکنم خخخخخخ

NASIM.1111

عضو جدید
25 سالمون شد یکی نگفت بیا شمعا رو فوت کن
لامصبا اگه بحث شمعشه،خودم پول شمعا رو میدم:D
خب دیر نشده که الان یکی بگیر روشن کن بعدشم فوتش کن بعدشم خودت واسه خودت دس بزن
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فروهر سندی که دیگه قدیمین
دیگه الان باید هیچ کس و هرکس و اینا رو بیان

هیچکس رو بیارن اخرش یه دعوایی چیزی را میفته میگم همون اندی رو بیارن خوشگلا باید برقصن رو بزاره تا من پاشم یه قر بدم-والا کمرم خشک شد :D

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب دیر نشده که الان یکی بگیر روشن کن بعدشم فوتش کن بعدشم خودت واسه خودت دس بزن
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بعدشم برم دسشویی اره؟
چ پایان رمانتیکی میشه:D

NASIM.1111

عضو جدید
خب خودت برای خودت بگیر ..دقیقا مثلِ امروزِ من.... :D خودم کیک سفارش دادم خودم شمع خریدم خودم آهنگ دان کردم ولی گوش ندادم..خخخ خودم چایی دم کردم با کیک نوش جان کردم البته به بقیه هم کیک و چایی دادم ...(لطف کردم)..خخخ
منم از کیک شما خوردم خیلی خوشمزه بود ممنون:heart:

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

تنها کاری که نکرد این بود که خودش تاپیک نزد-هلن براش تاپیک زد خخخخخخخخ

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیچکس رو بیارن اخرش یه دعوایی چیزی را میفته میگم همون اندی رو بیارن خوشگلا باید برقصن رو بزاره تا من پاشم یه قر بدم-والا کمرم خشک شد :D

روغن اویلا بزن داداش ب کمرت...از شامپو سیر پرژکم لامصب مفیدتره:D