اعتراف میکنم که ...

NASIM.1111

عضو جدید
فیلم کره ای دوس داری؟
خداییش عجب فیلمی بود داداش من که کلا اخلاقش یکم شبیه کوزی هستش و اهل سریال نیست همیشه نیگا میکرد

خرمم که تموم شد -آقا ی سریال بگید نیگا کنم-فیلم هر ورز دان میکنم اما سریال یه چیز دیگس

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فیلم کره ای دوس داری؟

نه زیاد اما ی بار نمیدونم کدوم شبکه بود یه سریال کره ای گذاشت کلا طنز بود خیلی باهاش حال کردم -ی سریال کره ای دیگه هم که خیلی ازش خوشم اومد همون سریاله بود که ی شاهزاده بود توی قصر اما زمانش زمان الان بود اونم جالب بود به غیر اون دیگه سریال کره ای خوب به پستم نخورده

NASIM.1111

عضو جدید
نه زیاد اما ی بار نمیدونم کدوم شبکه بود یه سریال کره ای گذاشت کلا طنز بود خیلی باهاش حال کردم -ی سریال کره ای دیگه هم که خیلی ازش خوشم اومد همون سریاله بود که ی شاهزاده بود توی قصر اما زمانش زمان الان بود اونم جالب بود به غیر اون دیگه سریال کره ای خوب به پستم نخورده
سریال F4 خیلی قشنگه.دست داشتی دان کن

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
حلوایییییییی من :D اعتراف کن تو ضمینه ضایع کردن پسرها و دخترا

کلا آزارم به مورچه هم نمیرسه چه برسه ضایع کردن...چیو اعتراف کنم!!؟؟تعریف نباشه ولی من دقیقا این جمله رو رعایت میکنم"آنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند" وقتی دوس ندارم کسی تو کارم سرک بکشه منم این کارو انجام نمیدم

NASIM.1111

عضو جدید
کلا آزارم به مورچه هم نمیرسه چه برسه ضایع کردن...چیو اعتراف کنم!!؟؟تعریف نباشه ولی من دقیقا این جمله رو رعایت میکنم"آنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند" وقتی دوس ندارم کسی تو کارم سرک بکشه منم این کارو انجام نمیدم
;););)

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سپیدار تا حالا اینجا بود چرا یهو اخراج شد!!!؟؟؟:surprised:

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این متنو توضیح بدین لطفا !!!!:surprised::que::confused:

کلا امشب گیم اوری یا خخخخخ

میگم اول آف بشو -بعد آی دی خودت رو پاک کن و یه آی دی و پسوورد رو الکی وارد کن و تیک سیو رو بزن تا اون آی دی سیو بشه تا خیالت راحت باشه-عمرا اگه فهمیده باشی چون برعکس نوشتم از چپ به راست بخون تا متوجه بشی :D

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

باشه این رو به عنوان ی پند میپزیرم :D

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این سپیدار تا حالا اینجا بود چرا یهو اخراج شد!!!؟؟؟:surprised:
این سپیدار همون جاست شادی خودمونه -این دو روزه 3 بار اخراج شده-هی میره آی دی میسازه دوباره میاد -این آِ دی مال خواهرش بود -لو رفت دوباره اخراجش کردن :D

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا امشب گیم اوری یا خخخخخ

میگم اول آف بشو -بعد آی دی خودت رو پاک کن و یه آی دی و پسوورد رو الکی وارد کن و تیک سیو رو بزن تا اون آی دی سیو بشه تا خیالت راحت باشه-عمرا اگه فهمیده باشی چون برعکس نوشتم از چپ به راست بخون تا متوجه بشی :D
خخخ...آره هنگیدم
نه حل شد الان..مشکل اینه که دفه دوم متوجه میشم..:w20:با اینکه همون جمله ی اول تکرار میشه..انگار مغذم میگه طرف تکرار کرد بیشتر دقت کن زخمتش به باد نره:biggrin: در مورد اعتراف روزِ تولدت هم همین شد..دفه دوم که بعدِ توضیح دادنت خوندم متنو ،متوجه شدم..:w15:

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا اخراجش میکنن؟
مگه چیکار کرده؟

یکم بی اعصابه و جواب طرف رو میگه اونام بی جنبن فرقتی براش گزارش تخلف رد میکنن و بعد اخراج-شوما فعلا ترم یکی تو این باشگاه یکم که بگذره یه چند بار اخراج بشی دستت میاد خخخخخخخ انقدر خوبه اخراج شدن که نگووووووو