خدایی برای منم پیش اومد طرف یادش رفته بود آف شه.دخترم بود ولی من نگاه نکردم خودم آف کردمش..رفتم پی کارِ خودم..
اگه پسر بود میگفتی بزار برم ببینم با چند نفر دوسته خخخخخخخ
خدایی برای منم پیش اومد طرف یادش رفته بود آف شه.دخترم بود ولی من نگاه نکردم خودم آف کردمش..رفتم پی کارِ خودم..
اگه سرک کشید اونوقت چییییییییییییییییییی؟
خداییش عجب فیلمی بود داداش من که کلا اخلاقش یکم شبیه کوزی هستش و اهل سریال نیست همیشه نیگا میکرد
خرمم که تموم شد -آقا ی سریال بگید نیگا کنم-فیلم هر ورز دان میکنم اما سریال یه چیز دیگس
اگه پسر بود میگفتی بزار برم ببینم با چند نفر دوسته خخخخخخخ
میدونم که آف شم.ولی شاید پیش اومد یادم رفتمنم میگم آف شو دیگه....
فیلم کره ای دوس داری؟
میدونم که آف شم.ولی شاید پیش اومد یادم رفت![]()
بازم نه..ولی کلا حریم شخصی پسرا زیاد برام مهم نیس..یکم گرایش فمنیستی دارم..خخخخ
خب نباید پیش بیاد..من حتی آدرس میلمم پاک میکنم از حالت پیش فرض..دیگه آدمای کنجکاو(مودبانه ی فضول) و هکرها در کمینند...مراقب باشید![]()
برو اما اول آف بشو بعدم یه یوزر پس رو الکی بزن و تیک های سیو رو بزن تا اونا سیو بشه
سریال F4 خیلی قشنگه.دست داشتی دان کننه زیاد اما ی بار نمیدونم کدوم شبکه بود یه سریال کره ای گذاشت کلا طنز بود خیلی باهاش حال کردم -ی سریال کره ای دیگه هم که خیلی ازش خوشم اومد همون سریاله بود که ی شاهزاده بود توی قصر اما زمانش زمان الان بود اونم جالب بود به غیر اون دیگه سریال کره ای خوب به پستم نخورده
حلوایییییییی مناعتراف کن تو ضمینه ضایع کردن پسرها و دخترا
خخخخخخخخخخ![]()
کلا آزارم به مورچه هم نمیرسه چه برسه ضایع کردن...چیو اعتراف کنم!!؟؟تعریف نباشه ولی من دقیقا این جمله رو رعایت میکنم"آنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند" وقتی دوس ندارم کسی تو کارم سرک بکشه منم این کارو انجام نمیدم
این متنو توضیح بدین لطفا !!!!![]()
سریال F4 خیلی قشنگه.دست داشتی دان کن
کلا آزارم به مورچه هم نمیرسه چه برسه ضایع کردن...چیو اعتراف کنم!!؟؟تعریف نباشه ولی من دقیقا این جمله رو رعایت میکنم"آنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند" وقتی دوس ندارم کسی تو کارم سرک بکشه منم این کارو انجام نمیدم
رفته لالا احتمالااین سپیدار تا حالا اینجا بود چرا یهو اخراج شد!!!؟؟؟![]()
اشتباه تایپی بود دیگهدست که دارم اگه دوست هم داشتم دانش میکنم-مرسی بشی طوفان![]()
این سپیدار همون جاست شادی خودمونه -این دو روزه 3 بار اخراج شده-هی میره آی دی میسازه دوباره میاد -این آِ دی مال خواهرش بود -لو رفت دوباره اخراجش کردناین سپیدار تا حالا اینجا بود چرا یهو اخراج شد!!!؟؟؟![]()
رفته لالا احتمالا![]()
اشتباه تایپی بود دیگه![]()
خخخ...آره هنگیدمکلا امشب گیم اوری یا خخخخخ
میگم اول آف بشو -بعد آی دی خودت رو پاک کن و یه آی دی و پسوورد رو الکی وارد کن و تیک سیو رو بزن تا اون آی دی سیو بشه تا خیالت راحت باشه-عمرا اگه فهمیده باشی چون برعکس نوشتم از چپ به راست بخون تا متوجه بشی![]()
چرا اخراجش میکنن؟این سپیدار همون جاست شادی خودمونه -این دو روزه 3 بار اخراج شده-هی میره آی دی میسازه دوباره میاد -این آِ دی مال خواهرش بود -لو رفت دوباره اخراجش کردن![]()
چرا هچین سوالی پرسیدین؟اسمتون نسیمه جدا؟ کی این اسم رو براتون انتخاب کرد؟
باشه این رو به عنوان ی پند میپزیرم![]()
چرا اخراجش میکنن؟
مگه چیکار کرده؟
دقیقا ساناز درست میگهپس ازین به بعد تا میل آف نشده دیدی زود آفش کنتا سرت نیاد....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بازیهایی که تا حالا با دخترا کردید اعتراف کنید | زنگ تفريح | 49 | |
![]() |
دانشجويان اعتراف كنيد!!! | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
نمیدونم چیرا همش فک میکنم این روزا یه خبریه؟!!!! | زنگ تفريح | 321 | |
![]() |
احساس میکنم عاشق شدم | زنگ تفريح | 92 | |
![]() |
بجه ها امشب خیلی ذلم گرفته هر کاریم میکنم بی فایدس | زنگ تفريح | 26 |