چرا هچین سوالی پرسیدین؟
چرا دنبال چرایی هستید -اصفهانیا سوال رو با سوال جواب میدن سما هم انگار اصفهانی هستیدا خخخخ
اسم جالبه گفتم بپرسم مامی انتخاب کرده یا ددی یا ....
چرا هچین سوالی پرسیدین؟
یکم بی اعصابه و جواب طرف رو میگه اونام بی جنبن فرقتی براش گزارش تخلف رد میکنن و بعد اخراج-شوما فعلا ترم یکی تو این باشگاه یکم که بگذره یه چند بار اخراج بشی دستت میاد خخخخخخخ انقدر خوبه اخراج شدن که نگووووووو
خخخ...آره هنگیدم
نه حل شد الان..مشکل اینه که دفه دوم متوجه میشم..با اینکه همون جمله ی اول تکرار میشه..انگار مغذم میگه طرف تکرار کرد بیشتر دقت کن زخمتش به باد نره
در مورد اعتراف روزِ تولدت هم همین شد..دفه دوم که بعدِ توضیح دادنت خوندم متنو ،متوجه شدم..
![]()
مطمئن باش حرفی نمیزنم که بخوان اخراجم کننیکم بی اعصابه و جواب طرف رو میگه اونام بی جنبن فرقتی براش گزارش تخلف رد میکنن و بعد اخراج-شوما فعلا ترم یکی تو این باشگاه یکم که بگذره یه چند بار اخراج بشی دستت میاد خخخخخخخ انقدر خوبه اخراج شدن که نگووووووو
چرا دنبال چرایی هستید -اصفهانیا سوال رو با سوال جواب میدن سما هم انگار اصفهانی هستیدا خخخخ
این اسمو خودم انتخاب کردم. اسم دنیای مجازی مهچرا دنبال چرایی هستید -اصفهانیا سوال رو با سوال جواب میدن سما هم انگار اصفهانی هستیدا خخخخ
مطمئن باش حرفی نمیزنم که بخوان اخراجم کنن![]()
پس ازین به بعد تا میل آف نشده دیدی زود آفش کن تا سرت نیاد....
داره سرک میکشهاولین باره میشنوی....!!! الان داری ازش اعتراف میگیری یا سرک میکشی؟؟؟!! خخخ
این اسمو خودم انتخاب کردم. اسم دنیای مجازی مه
جواب داریم تا جواب..بشینو بفرما بتمرگ یه معنی داره..البته منظورم به این دوستمون نیست چون زیاد برخوردی نداشتم تو تاپیکا باهاش
مطمئن باش حرفی نمیزنم که بخوان اخراجم کنن![]()
این حرفت خیلی رو من تاثیر گذاشت اصا تحول نوینی در من ایجاد کرد من دیگه میخام پسر خوبی بشم دیگه نمیخونم میل کسی رو
آه بانوی من باشد که این کار من الگویی شود برای آیندگان تا من را چراغ راه خویش قرار داده و با چشمی باز و دلی روشن ره سپار به این جاده زیبای زندگی شوند![]()
چشم آجییییییییییییییینسیم جوابشو نده داره به زور اعتراف میگیره...![]()
این اسمو خودم انتخاب کردم. اسم دنیای مجازی مه
واقعاااااااااااااااااااااافک کنم من اینجا فقط حقیقی ام...![]()
اوکیییییییییی -ی سوال چرا دخترها اکثرا دوس دارن یه اسم دیگه رو خودشون بزارن؟ همه رو نمیگم ها
آجیم گفته جواب ندماوکیییییییییی -ی سوال چرا دخترها اکثرا دوس دارن یه اسم دیگه رو خودشون بزارن؟ همه رو نمیگم ها
"اصا" به چه زبونیه!!!!!؟؟![]()
مودبانه صحبت کردن خود سانسوری نمیخوادیعنی میخای خودسانسوری کنی؟
موضوعِ تاپیکو عوض نکن...![]()
مودبانه صحبت کردن خود سانسوری نمیخواد
زبون نینی کوچولو ها -تو چلا من هلچی میگم میگی دوباله بجو خخخخخخخخ یکی بود تو باشگاه این مدلی میحرفید واییییییی من فقط میخندیدم
دیگه داره به جاهای باریک کشیده میشه.باشه میریم سر موضوع تاپیک اعتراف : اعتراف کن چند تا خواستگار داشتی![]()
باشه میریم سر موضوع تاپیک اعتراف : اعتراف کن چند تا خواستگار داشتی![]()
دیگه داره به جاهای باریک کشیده میشه.
شب بخیر همگی دوستان.
شب بخیر آجیییییییییییییی.
بابایدیگه داره به جاهای باریک کشیده میشه.
شب بخیر همگی دوستان.
شب بخیر آجیییییییییییییی.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بازیهایی که تا حالا با دخترا کردید اعتراف کنید | زنگ تفريح | 49 | |
![]() |
دانشجويان اعتراف كنيد!!! | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
نمیدونم چیرا همش فک میکنم این روزا یه خبریه؟!!!! | زنگ تفريح | 321 | |
![]() |
احساس میکنم عاشق شدم | زنگ تفريح | 92 | |