امروز همش فکرم درگیر بود که داریم به چه روزی نزدیک میشیم کلی فکریدم ولی به نتیجه ای نرسیدم
شماها میدونید؟؟
منم نمیدونم هیچی بی خیال مثه همیشه بیاین علکی برقصیم.
نه نه فک کنم یه چی داره یادم میاد
پوووووووووووووووووووووف
زبونم قاصره
...................۱۷بهمن تولد
دنگی (dondi)
......................................................http://www.www.www.iran-eng.ir/customavatars/thumbs/avatar420022_33.gif
میربون.نامثلث به اصاب(شوخیه جون هلنا ها)
.شوخ
.جدی
و در نهایت پارادوکس خودمونهههههههههههههههههه
........................
ایشالا تا عمر داری زنده بااااااااااشی
......
جا داره روایتی رو برای شما گفته کنم الصادق الکامل : ) که میفرماید :
بهمن ماهی که باشی مصرف اسفندت میره بالااااا (مدیونی اگه فک کنی منظورم به خودمم بود)
ایشالا چند سال دیگه تو همچین روزی کنارت کلی نوه و نتیجه و ندیده و چه میدونم از این چیزا جمع شده باشه و شمعای تولد ۱۲۰ سالگیتو ندیده کوچیکت فوت کنه و هیچی هم از کیک بهت نرسه.تازه اون ندیده بلاعه هی برات زبون درازی کنه و شکلک دربیاره
تو هم یه دمپایی نثارش کنی.خلاصه آخرشم یادشون بره به تو شام بدن و تو گرسنه بخوابی ولی در عوضش قول میدم بیام تو باشگاه واست یه تولد حسابی بگیرم و با ساناز به همراه عصاهای شاخه درختیمون کلی برقصیم
.............................
شماها میدونید؟؟
منم نمیدونم هیچی بی خیال مثه همیشه بیاین علکی برقصیم.
نه نه فک کنم یه چی داره یادم میاد
پوووووووووووووووووووووف
زبونم قاصره
...................۱۷بهمن تولد
......................................................http://www.www.www.iran-eng.ir/customavatars/thumbs/avatar420022_33.gif
میربون.نامثلث به اصاب(شوخیه جون هلنا ها)
........................
ایشالا تا عمر داری زنده بااااااااااشی
......
جا داره روایتی رو برای شما گفته کنم الصادق الکامل : ) که میفرماید :
بهمن ماهی که باشی مصرف اسفندت میره بالااااا (مدیونی اگه فک کنی منظورم به خودمم بود)
ایشالا چند سال دیگه تو همچین روزی کنارت کلی نوه و نتیجه و ندیده و چه میدونم از این چیزا جمع شده باشه و شمعای تولد ۱۲۰ سالگیتو ندیده کوچیکت فوت کنه و هیچی هم از کیک بهت نرسه.تازه اون ندیده بلاعه هی برات زبون درازی کنه و شکلک دربیاره
.............................
آخرین ویرایش: