از نفر بعدیت یه سوال علمی بپرس ...

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب سوال 2:اگر منظورت انسانهای معمولی هست جواب می شه خود من;)
جواب سوال 3:عزیزم وقتی صورت یکی دیگه رو لمس می کنی اتم های دستت با اتم های صورت ایشون پیوند کووالانسی که تشکیل نمی ده! پس با این حساب دافعه بین هسته ای اتم ها باعث عدم تماس می شه.البته نرید به صورت آدم نامحرم دست بزنید بگید تو فروم علمی گفتن :اصلا تماسی بوجود نیومده

:biggrin:...... آورین.
2. میگن دلفینها هستن.

parla_69

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
چرا بعد از ظهرهای جمعه دلمون می گیره؟
بعد از ظهرای جمعه خیلیییییییی هم خوشگلن
فامیل دورهم جمعن میریم بیرون بهتر از این نمیشه
چرا وقتی دلت پره و غمگینی فقط دنبال یه جای خلوت میگردی؟؟؟؟
خواهشا بچه ها زنجیره رو بهم نزنین متنارو اکثرا جابجا جواب میدین....

undefined

عضو جدید
بعد از ظهرای جمعه خیلیییییییی هم خوشگلن
فامیل دورهم جمعن میریم بیرون بهتر از این نمیشه
چرا وقتی دلت پره و غمگینی فقط دنبال یه جای خلوت میگردی؟؟؟؟
خواهشا بچه ها زنجیره رو بهم نزنین متنارو اکثرا جابجا جواب میدین....
چون تو این مواقع عده ای که اصلا حالت رو درک نمی کنند سعی می کنن هر جوری شده بهت حالی کنن الکی ناراحتی!:(

دز چه حالتی با تابیدن نور به صورت افراد در تاریکی ، صورت ترسناک می شود؟
1-نور از سمت راست یا چپ بتابد
2-نور از پشت سر آنها بتابد
3- نور مستقیما از جلو به صورت آنها بتابد
4-نور از پایین بتابد
5-نور از بالا بتابد
راهنمایی می توانید با چراغ قوه موبایل در دستشویی آزمایش کنید;)

آخرین ویرایش:

mohandes soror

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا بعد از ظهرهای جمعه دلمون می گیره؟

دل آدم نمیگره ..... درواقع کم حوصله میشه چون یه قدم دیگه تا ته انتظار مونده ما فک میکنیم دلمون گرفته

مث وقتی که یه امتحان سخت داریم و چن ساعت آخر قبل امتحان آدم ناخواسته بی حوصله میشه
چون تو این مواقع عده ای که اصلا حالت رو درک نمی کنند سعی می کنن هر جوری شده بهت حالی کنن الکی ناراحتی!:(

دز چه حالتی با تابیدن نور به صورت افراد در تاریکی ، صورت ترسناک می شود؟
1-نور از سمت راست یا چپ بتابد
2-نور از پشت سر آنها بتابد
3- نور مستقیما از جلو به صورت آنها بتابد
4-نور از پایین بتابد
5-نور از بالا بتابد
راهنمایی می توانید با چراغ قوه موبایل در دستشویی آزمایش کنید;)

بظنرم 4 باشه

میگن وقتی انسان می خوابه تنها عضوی که به فعالیت ادامه میده قلبه پس چرا باوجود نبود روح و استراحت مغز، بازم خواب میبینیم ؟!!!

undefined

عضو جدید
دل آدم نمیگره ..... درواقع کم حوصله میشه چون یه قدم دیگه تا ته انتظار مونده ما فک میکنیم دلمون گرفته

مث وقتی که یه امتحان سخت داریم و چن ساعت آخر قبل امتحان آدم ناخواسته بی حوصله میشه

بظنرم 4 باشه

میگن وقتی انسان می خوابه تنها عضوی که به فعالیت ادامه میده قلبه پس چرا باوجود نبود روح و استراحت مغز، بازم خواب میبینیم ؟!!!
آفرین آره گزینه 4 درسته

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز

بظنرم 4 باشه

خب اشتباه میکنن که میگن..
انسان وقتی خوابه فعالیت مغز بیشتر میشه.
یکی از علمای بزرگ اسلام میگه: وقتی مریض هستید خاک کربلا بخورید خوب میشید، بنظرتون فواید این خاک چی هست؟

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: ros.

mohandes soror

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اشتباه میکنن که میگن..
انسان وقتی خوابه فعالیت مغز بیشتر میشه.
یکی از علمای بزرگ اسلام میگه: وقتی مریض هستید خاک کربلا بخورید خوب میشید، بنظرتون فواید این خاک چی هست؟

چرا اینطور میشه(ینی مغز بیشترین فعالیت رو داره) ؟!!!

ممکنه منظورتون رو از فایده واضح تر بگین .... اگر خود فایده باشه که خودتون جواب دادین که برای شفا(مام رضا (ع) فرمود: «خوردن گل، مانند خوردن مردار و خون و گوشت خوك، حرام است مگر گل مزار حسين (ع) ، بدرستى كه در آن شفاى هر درد و امنيت از هر ترسى است»)

امام محمد باقر علیه السلام و امام جعفر صادق علیه السلام فرموده‌اند:

« به راستی که خداوند تعالی به خاطر شهادت حسین علیه السلام، امامت را در ذریه او قرار داد و شفاء را در تربت او و اجابت دعا را در کنار قبرش، و روزهایی را که زائرانش برای زیارت او می روند و باز می گردند، جزو عمرشان محسوب نمی‌کند.» بحارالانوار، ج 44، ص 221،ح 1 /امالی، ص 201.

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا اینطور میشه(ینی مغز بیشترین فعالیت رو داره) ؟!!!

ممکنه منظورتون رو از فایده واضح تر بگین .... اگر خود فایده باشه که خودتون جواب دادین که برای شفا(مام رضا (ع) فرمود: «خوردن گل، مانند خوردن مردار و خون و گوشت خوك، حرام است مگر گل مزار حسين (ع) ، بدرستى كه در آن شفاى هر درد و امنيت از هر ترسى است»)

امام محمد باقر علیه السلام و امام جعفر صادق علیه السلام فرموده‌اند:

« به راستی که خداوند تعالی به خاطر شهادت حسین علیه السلام، امامت را در ذریه او قرار داد و شفاء را در تربت او و اجابت دعا را در کنار قبرش، و روزهایی را که زائرانش برای زیارت او می روند و باز می گردند، جزو عمرشان محسوب نمی‌کند.» بحارالانوار، ج 44، ص 221،ح 1 /امالی، ص 201.
تا جاییکه من میدونم؛ بله. تو خواب فعالیت مغز بیشتر میشه، فکر میکنم بخاطر تمرکز و تفکر زیاد هست. و میگن تو خواب موقع رویا دیدن یک طوفان مغزی ایجاد میشه.
حتی خیلی از نوابغ، ایده هاشونو از رویایی که زمان خواب دیدن، گرفتن.
اغلب افراد 1 یا 2 ساعت خواب می بینند. ماهیت رویا فراتر از تماشای تصاویر حقیقی است و به همین دلیل افراد نابینا نیز خواب می بینند. جالب اینکه افرادی که نابینای مادرزاد هستند هم رویاهای تصویری می بینند.
همین چیزها باعث میشه فعالیت مغز بیشتر بشه.
.........
خودتون به این چیزاییکه گفتین باور دارین؟!!
یعنی شهروندان کربلا هیچ وقت پیر نمیشن. و بجای رفتن به دکتر، خاک حرم میخورن. خیلی خوبه..
بنظرتون کسیکه میگرن داره، گل بگیره تو سرش خوب میشه یا حتما باید گل بخوره؟
نظرتون در مورد بعضی از مردم هند چیه که، ادرار گاو میخورن و میگن برای سلامتی مفیده؟ آیا موافقین با حرفشون یا بنظر شما، اونها مردم خرافاتی و عقب مانده ای هستن؟
ممنون میشم جواب بدین.

mohandes soror

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودتون به این چیزاییکه گفتین باور دارین؟!!
یعنی شهروندان کربلا هیچ وقت پیر نمیشن. و بجای رفتن به دکتر، خاک حرم میخورن. خیلی خوبه..
بنظرتون کسیکه میگرن داره، گل بگیره تو سرش خوب میشه یا حتما باید گل بخوره؟
نظرتون در مورد بعضی از مردم هند چیه که، ادرار گاو میخورن و میگن برای سلامتی مفیده؟ آیا موافقین با حرفشون یا بنظر شما، اونها مردم خرافاتی و عقب مانده ای هستن؟
ممنون میشم جواب بدین.

خدا خالق همه انسان هاست سعادت انسان بزرگترین هدف آفرینشه و تمام پیامبرا و امام ها برای تحقق این هدف اومدن انسان شرافت و ارزش داره و جایگاهش برای خدا عزیزهست

اجازه بدین منظورمو با یه قصه کوتاه بهتر بگم

سلطانی به همراه خادمان و غلامانش به شکار رفت. تو صحرا شکاری رو دنبال میکرد تا جایی که همراهانش رو گم کرد. بعد از مدتی سرگردانی، در حالی که خیلی گرسنه و تشنه بود وخیلی بهش سخت کذشته بود، از دور چادر سیاهی را مشاهده کرد. خودش رو به خیمه ( چادر) رسوند. تو خیمه، یه پیرزنی را با پسرش دید که یه گوشه ای از خیمه شون بز شیردهی رو نگهداری میکردن که با مصرف شیر بز زندگیشون رو می گذروندن.مادر و پسر ، با ورود سلطان، با اینکه نمی شناختنش،اما به احترام ورود مهمان و اکرام و اطعامش، بز رو دوشیدن و بعد سرش را بریدن و بریان کردن؛ چرا که برای پذیرایی از مهمونشون چیز دیگه ای نداشتن. سلطان با نوشیدن شیر بز و خوردن گوشت کباب شده از مرگ حتمی نجات پیداکرد و شب رو همون جا (خیمه) به استراحت کرد.
روز بعد، سلطان همراهاشو پیدا کرد و دستور داد که پیر زن و پسرش را با احترام و عزت فراوان به بارگاهش بیارن.سلطان وزیران و مشاوران رو در مجلس عمومی حاضر کرد و خطاب بهشون گفت:« دیروز که در شکارگاه از غلامان دور افتادم. تشنه و گرسنه، گرما زده و خسته، در بیابان سرگردان شدم که به خیمه این پیرزن رسیدم. تمام دارایی این پیرزن و پسرش بزی بود که از شیرش گذران زندگی می کردن. بز رو کشتند و کباب کردند و برای من حاضر کردن، در حالی که من رو نشناختن. به نظر شما به این پیرزن و پسرش چه چیزی عطا کنم تا محبتشون رو تلافی کرده باشم.» یکی گفت:« صد گوسفند به آنها بدهید! یکی از وزیران گفت: صد گوسفند و صد اشرفی به آنها ببخشید!!» در این حال یکی دیگر از حاضران گفت:«فلان مزرعه رو هدیه کنید!»سلطان گفت:« بدونید که هرچی به آنها بدهم باز هم کم است؛ چرا که اینان هرچه را که داشتند، برای من فدا کردند و من نیز می بایست هرچه از سلطنت ثروت و تاج و تخت که دارم، به ایشان بدهم تا مقابله با مثل کرده باشم.

امام حسین هم سفر حجش رو نیمه رها کرد تا به درخواست و نامه های مردم کوفه که پر از شکایت وناله بود برسه و اینکه فرزندانش، برادرش، بهترین یارانشو، حتی شش ماهش رو در راه خدا داد و تمام اهل بیتش به اسارت رفتن و سختی هایی که هممون میدونیم رو متحمل شدن
آیا کرم خدا از سلطان کمتر هست که بنده ای که همه دارایش حتی جونش و فرزندان و عزیزانش برای خدا فدا کرد رو ندیده بگیره نه، حتما اینطور نمیتونه باشه
بخاطرهین این همه ثواب به زائران و گریه کنان امام حسین (ع) عطا شده؛ تا جایی که در ازای هر قدمی که زائر بر می داره، ثواب یک حج و عمر در نامه عملش نوشته میشه و در ازای یک قطره اشک بر مظلومیت او تمام گناهان صغیره و کبیره اش آمرزیده می شود؟

دین اسلام خوردن هر نجسی رو حرام میدونه چون اول اینکه ضررهایی داره که به لحاظ علمی خیلیاش ثابت شده
ولی یه سری از اینها هستن که دسته بندی خاص دارن مثلا نوشیدن ادراد حیوان حرام گوشت،انسان و پرندگانی که خون جهنده دارند حرام اما حیواناتی که حلال گوشت هستن اگرو اگر خوردن ادرار به جهت درمان باشه مشکلی نیست(گاو ،شتر،گوسفند،قاطر)

1 ) إنما استثنوا بول الإبل لما ثبت عندهم أن النبي ص أمر قوما اعتلوا بالمدينة أن يشربوا أبوال الإبل فيجوز الاستشفاء بها.
گفته شده که پیامبر به برخی افراد که در مدینه بودند و مریض شده بودند، فرموده بود که [به عنوان دارو] از ادرار شتر استفاده کنند. علامه مجلسی در ادامه این مطلب می گوید: پس جهت شفا و به عنوان دارو می توان از ادرار شتر استفاده کرد.

2) استفاده دارویی از ادرار شتر، اختصاصی به این حیوان ندارد بلکه در مورد ادرار گاو هم روایت داریم که اگر استفاده دارویی و معالجه ای داشته باشد، خوردن آن به عنوان دارو و برای معالجه جایز است:

وَ سُئِلَ ع عَنْ بَوْلِ الْبَقَرِ يَشْرَبُهُ الرَّجُلُ إِنْ كَانَ مُحْتَاجاً يَتَدَاوَى بِهِ فَلَا بَأْسَ
از امام علی (ع) سؤال شد: آیا می توان از بول گاو به عنوان دارو استفاده کرد؟ فرمود: اشکالی ندارد.

اسلام چندین قرن پیش از این نحوه درمان استفاده میکرد (فراموش نکنیم که اسلام دین جامع و کاملیه )

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
داشتن علم بهتر از داشتن ثروت است، ولی نداشتن ثروت بدتر از نداشتن علم است.

خب پس پول بهتره... چون با این تفاسیر نداشتن بدتر از داشتنه و ثروت میشه نیازو علم میشه خاسته... (برداشت شخصی)
حالا..."علم نیازمنده ثروته یا ثروت نیازمنده علم؟"

zaha joon

عضو جدید
ای بابا خودمو که نمیندازم لباسامو گفدم.......خخخخ
عههههه چه خوب خوبه منم ایجوری کنم بهتر فک کنم......خخخخخ
البته خورزو نمیزاره....خخ

خخخ منظورم اینه که مادر محترم بخاطر پولایی که بابت لباسا داده کتک نمیزنه خخخخ
اره خیلی خوبه ادم اروم میشه اصاااا
خورزو؟
خورزو تو فرق میکنه دیگههه؟ خورزو من منظورت نیست که احیانا؟

f.babaei

عضو جدید
:surprised:

خخخ منظورم اینه که مادر محترم بخاطر پولایی که بابت لباسا داده کتک نمیزنه خخخخ
اره خیلی خوبه ادم اروم میشه اصاااا
خورزو؟
خورزو تو فرق میکنه دیگههه؟ خورزو من منظورت نیست که احیانا؟
خودم پولشو میدم....مال خودمه......خخخ
ایتفاقا خورزو شوما رو گفدم......خخخ

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب پس پول بهتره... چون با این تفاسیر نداشتن بدتر از داشتنه و ثروت میشه نیازو علم میشه خاسته... (برداشت شخصی)
حالا..."علم نیازمنده ثروته یا ثروت نیازمنده علم؟"
دو
[FONT=&quot]افراد ثروتمندی که از عقل و دانش محرومند، مانند گوسفندانی هستند که پشمشان از طلاست[/FONT]

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا خو انگشتای دست و پام روهم بیست تا میشه حالا چجوری حساب کنم:razz:

شلاق یا چوب
اولا شلاق یا چوب سوال علمی نیست!
بعدشم لازم نیست انگشت بیاری وسط که!20به 4که میشه5!
اون سه تاشم تقسیم به چهارمیشه75صدم!
روهم 5و75صدم:D