خدا بیامرزدت edram همه رو علیه ما شوروندی
ما این همه جواب سوال دادی کسی پیام تشکر نداد واسه این حرفم همه علیه من شوریدن
وای خدااااااااااااااااااااااااا
؟!؟!؟!؟!..!
خدا بیامرزدت edram همه رو علیه ما شوروندی
ما این همه جواب سوال دادی کسی پیام تشکر نداد واسه این حرفم همه علیه من شوریدن
وای خدااااااااااااااااااااااااا
سلا
کسی میدونه برا درخواست خوابگاه دانشگاه علم و صنعت چیکار باید کرد
یه لینک گفته توش گم شدم
جز تاسف برایت نمیتوانم کاری برایت انجام دهم edram عزیزAmirhj عزیز من راستش 2 روز پیش به سایت دانشگاه مراجعه کردم چیزی نزده بود. و این دو روز کامپیوترم خراب بود و مجبور بودم با گوشی تو نت بیام ولی متاسفانه گوشیم سایت دانشگاه رو باز نمیکرد. نمیدونستم ادمای الافی مثل تو بخاطر یک سوال ادمو انقدر تحقیر میکنن. هر چند اصلا مهم نیست ولی سعی کن زود قضاوت نکنی مطمین باش اساتید دانشگاه بخاطر وجود ادمای کوته فکرو متوهمی مثل تو سرشونو به دیوار میزنن. در هر صورت از سارینای عزیز بابت راهنماییاش ممنونم هر چند اگر کامپیوترم درست بود مزاحم دوستان نمیشدم.
در ضمن اینم سوال من نبود نمیدونم چطوری توهم زدی و اینو گفتیمیتونی با سرچ در ارسال هام ببینی که همچین پستی ندادم جناب نابغه متوهم!!!!)
مثلا این سوالو شما نگاه کن برای رفتن به دانشگاه خواجه نصیر باید سوار جه اتوبوسی بشم؟؟
با تشکر فراوان
جز تاسف برایت نمیتوانم کاری برایت انجام دهم edram عزیز
ادم های شوت و نادون دیگرانو الاف میدونن در حای که خودشون عمرشون به الافی گذشته
من نگفتم تو این سوال پرسیدی گفتم کیفیت سوالات مثل این سواله
میتونی ی نگاهی به کل سوالاتی که تو ارشد پرسیدی بندازی تا کیفیت سوالاتتو بفهمی
با این جواب توهین امیزت خودت خودتو تحقیر کردی نه من
برایت ارزوی سلامتی و تندرستی دارم edram عزیز
شاید جواب تو این باشه ولی جواب همه ابلهان این نیجواب ابلهان خاموشیست.![]()
دوست من 100% هیچ درسیو حذف نکن.حتما دینامیکو بخون چون علاوه بر درس دینامیک در دینامیک ماشین هم سوال غیرمستقیم میاد ازش.سلام دوستان،در ابتدا تبریک میگم به کسانیکه تونستن موفق بشن.
راستش من واسه ارشد امسال میخوام بخونم و رتبه خوبی بیارم،ولی چندتا مشکل دارم،یکی اینکه چون استادای گروه جامدات دانشگاه ما خوب نبودن پایه من تو این دروس ضعیف هستش و میخوام از اول دینامیکو نخونم....اما مشکل اصلی من با ارتعاشات و کنترل هستش مخصوصا ارتعاشات!!!
لطفا راهنمایی کنید که چطوری بخونم و چیکار کنم تا بتونم تو این درس ها موفق بشم؟؟؟
شاید جواب تو این باشه ولی جواب همه ابلهان این نی
ست جون بعضی هاشون مثل تو نادون و شوت و بیشعور نیستن
اونا صد در صد از تو بهترن
ا سلام
دوستان یک سوال بی ربط
به نظر شما ریاضی زودتر فراموش میشه یا دروس تخصصی؟!!!
با سلام
متولد 66 هستم و خدمتم تموم شده.امسال رتبم در حدود 1000 میشه بنظرتون امسال برم یا برم سر کار کنار در کنارش برای سال بعد بخونم ؟
سلام
دوستان من 30 دقیقه پیش ویرایش کردم انتخابامو با توجه به این که چهارشنبه گذشته به مشکل بر نمیخورم که؟!!
با سلام
دوستان ایا بعد از انتخاب رشته و دریافت کد تاییده امکان ویرایش و عوض کردن انتخابها هست؟!!
دوستان ارزش داره تبدیل(رتبه 402) شبانه علم و صنعت رو بالای روزانه خواجه نصیر بزنم.؟
با تشکر
دوستان امکان چاپ و دیدن انتبا خابها وجود نداره دیگه
این نمونه سوالات تویه که باید کارشناسا بش جوا بدن البته باید این کارشناسارو از مهد کودک پیدا کرد
سعی نکن با فحش دادن منو تحریک کنی جون عاقبت خوبی واست نداره شعور تو نشون میده
وسلام
اولا همه رو طرفدار خودت میدونی و شهرستانی ها رو هم اضافه کردی به طرفداراتدرباره کیفیت سوالاتمم کاربران عزیز دیگر همچین نظری ندارند.
در ضمن فکر کنم شما پیامبر خدا هستید که انقدر راحت میگید عمر من به الافی گذشت؟!!!! هر چند همه اعضای سایت شما رو خیلی وقته شناختن !!!!!!منم بخاطر این گفتم الافی چون بجای جواب دادن فقط مسخره کردنو یاد گرفتی که شکر خدا کاربران فهیم این سایت همچون سارینا جان و Rheomon عزیز جوابتو دادن.
در ضمن درباره اون سوالی که یکی از کابران درباره اینکه با کدام اتوبوس برم خواجه نصیر توهین کردی به عزیزانه شهرستانی ما که خیل کوشا هستند و با کمترین امکانات بهترین دانشگاه ها قبول میشن.بجای تمسخر سعی کن سطح علمی و فرهنگتو بالا ببری.
موفق باشی.
اولا جه ربطی ب ه فرهنگ داشت که نشون بده من با فرهنگم یا نه اینا سوالای شما بودمن در این سوالات چیز بیهوده ای نمیبینم. شاید برای بی فرهنگی مثل شما بیهوده باشه.
من بشما توهین نکردم و فحش ندادم فقط صفت واقعیتون رو گوشزد کردم.(ابله) علت اصلیشم اینه که فکر نکرده حرف میزنی و قضاوت میکنی.
در ضمن این پست هم ویرایش کردم چون شاید باعث ازرده خاطریت نشه. شاید باید پی ام
میدادم.اخه عادت ندارم مثل شما تو جمع کسیو تحقیر کنم.
شما گفتید سوالای منو باید کارشناسایی جواب بدن که از مهد کودک پیدا کرد.شما با پرویی تمام به مهندسان باسوادی چونRheomon عزیز که همیشه بهترین جوابارو میدن و سارینای مهربون و ... توهین کردید. متاسفم برات
اولا همه رو طرفدار خودت میدونی و شهرستانی ها رو هم اضافه کردی به طرفدارات
دوم این سوال هیج کاربری نبود مثال بود
سومن سعی کن در مبارزه کلامی از الفاظ توهین امیز استفاده نکنی جون هم شعورتو نشون میده
هم اینکه طرف مقابلت در جواب دادنت هیج عذر شرعی نخواهد داشت
وسلام
آقایون، غائله رو تمام کنید.لطفا
شاید جواب تو این باشه ولی جواب همه ابلهان این نی
ست جون بعضی هاشون مثل تو نادون و شوت و بیشعور نیستن
اونا صد در صد از تو بهترن
ا سلام
دوستان یک سوال بی ربط
به نظر شما ریاضی زودتر فراموش میشه یا دروس تخصصی؟!!!
با سلام
متولد 66 هستم و خدمتم تموم شده.امسال رتبم در حدود 1000 میشه بنظرتون امسال برم یا برم سر کار کنار در کنارش برای سال بعد بخونم ؟
سلام
دوستان من 30 دقیقه پیش ویرایش کردم انتخابامو با توجه به این که چهارشنبه گذشته به مشکل بر نمیخورم که؟!!
با سلام
دوستان ایا بعد از انتخاب رشته و دریافت کد تاییده امکان ویرایش و عوض کردن انتخابها هست؟!!
دوستان ارزش داره تبدیل(رتبه 402) شبانه علم و صنعت رو بالای روزانه خواجه نصیر بزنم.؟
با تشکر
دوستان امکان چاپ و دیدن انتبا خابها وجود نداره دیگه
این نمونه سوالات تویه که باید کارشناسا بش جوا بدن البته باید این کارشناسارو از مهد کودک پیدا کرد
سعی نکن با فحش دادن منو تحریک کنی جون عاقبت خوبی واست نداره شعور تو نشون میده
وسلام
من که تمومش کردم شما اگر قصد یاداوری اشتباهات منو داشتید میتونستید بدون استفاده از توهین و الفاظ بد یاداوری کنید بدون شک جون جملات بنده مربوط به شخص شما میشد بنده راحت عذر خواهی میکردم.بنده فکر میکردم شما ظرفیت شوخی دارید و اشتباها برداشتتون مسخره کردن بود بنده در تمام عمرم کاری که صد در صد نکردم مسخره کردن بوده است .چون به پیامد های ان اعتقاد شدیدی دارمRheoman عزیز.من اصلا جنگی رو شروع نکرده بودم که تموم کنم. فقط اشتباهات این اقای بافرهنگ و باشخصیتو گوشزد کردم . همین.
برام سخت بود که به اعضای سایت توهین کنه با اون جملش که گفت کارشناسارو از مهدکودک باید پیدا کرد.و اون شهرستانی عزیز که با تهران اشنایی نداشتو مورد تمسخر قرار داد.
دقیقا صلواتول کنید دیگه
مثلا هممون حداقل 23 سالمونه!!
تمومش کنید
یه نفر یه اشتباهی کرد، اگه قراره ما هم همون رفتار رو انجام بدیم دیگه برتری ای نسبت به اون نداریم که ادعا کنیم
صلوات بفرستید و تمومش کنید
این یک فتنه بود که حق و ناحق اشتباه شناخته شدن
وگرنه من منظورم این برداشتایی که شما از کامنتام کردید نبود
توهین به شهرستانی ها در حالی که خودم تو شهرستانم و کهدکودک فرض کردن کارشناسای اینجا و....
اینا اصلا منظور من نبوده و نیست
کاشان زده واریز برای ثبت نام شبانه 1400 .حالا علی حسابه یا دقیق نمیدونممهندسین و مهندسات! عزیز که شبانه قبول شدید. یکی جواب درخواست منو بده
میزان پیش پرداخت شهریه رو دانشگاه تون چقدر زده؟ صنعتی اصفهان زده 25,000,000 ریال! می خوام بدونم آیا این بخشنامه سراسری اجرا شده یا فقط واسه صنعتی اصفهانه
ممنون